Коментари - Блъсналият жена в метрото бил с шизофрения | Днес.dir.bg

Блъсналият жена в метрото бил с шизофрения

Майката на Асен Цолов, който бутна жена под метрото в София, е представила на полицията медицинска експертиза, според която синът й е болен от шизофрения.

Обратно в новината

Коментари - Блъсналият жена в метрото бил с шизофрения | Днес.dir.bg

Коментари

Както винаги се е случвало до сега, и в този случай ще направят всичко възможно да изкарат престъпника невинен.Ами ако е шизофреник ,защо той не се хвърли под влака,или да бутне майка си например.Щом може да се разхожда свободно из града ,значи е здрав.Това,което е извършил,си е престъпление.

като е шизофреник защо се разхожда свободно? и защо не се е хвърлил той ами е бутнал жената? до кога невинни ще са жертвите на такива? дано жената се оправи бързо!

Пътувам с метрото всеки ден. Не стоя до релсите. Въпреки това ме е страх, защото майката продължава да носи бележки, той продължава да бута хора пред мотрисата, а държавата стои и брои бутнатите. стискам палци на жената да се възстанови бързо.

Всичко е много просто, ама нямаме държава. Невменяемите, които са извършили престъпления срещу личността, трябва да бъдат затваряни за принудително лечение до края на живота им. Същата мярка трябва да се прилага и към ВСИЧКИ агресивни психопати, БЕЗ ДА СЕ ЧАКА ДА ИЗВЪРШАТ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.

точно заради тия не плащам данъци,а и майка му зад решетките също с него щом не може а го гледа .Защо родител отишъл да работи и оставил дете до 14г. е престъпник ,а тя да е невинна та и документ занесла чак КОЙ ГО Е ИЗДАЛ КОГА ?КАТ ВСИЧКО ТОВА СЕ СЛУЧИ ЗА ГОДИНИ НАПРЕД ЩЕ СТАНА ДАНЪКОПЛАТЕЦ!!!!

Свобода за невинния Асенчо!

Беше ясно, че ще го изкарат луд, но съвсем правилно се задава въпросът защо е хукнал да бяга, това би трябвало да означава, че е съзнавал какво е извършил. Сега ще го пуснат, но ако жената беше загинала-това си е убийство и следва да си поправим законите. Утре може да се случи най-лошото и майка му пак да тича с бележките да го спасява, щом няма лудници-в затвора.

Като е с шизофрения и има майка, която знае за състоянието му, все ми се струва, че тя трябва да носи отговорност за действията му. Щом не е прибран в специализирано заведение и очевидно не си пие лекарствата, значи трябва да му се ограничи достъпът до обществени места или поне да е с придружител. Сега ще му показват документите, майка му къде е спала досега?

трябва да се либерализира режимът за оръжията - този специално нямаше да имат възможност да го изкарат шизофреник, защото вероятно щеше да е мъртъв преди пристигането на правоохранителните органи

следвайки железната ти логика до този инцидент въобще нямаше да се стигне. Лудия момък нямаше да бута хора по спирките, а щеше да си ги отстрелва.

Свидетеля ,който го е спънал да бъде съден за самоуправство , кой е той , че да се меси , ами ако "шизофреника" си беше ожулил ръчичките ?

покажете лието или снимката на този психично болен, за да може поне останалите хора да си предпазят близките и те самите. Егати, кво значи това-съсипваш 3-4 живота и си тръгваш по живо по здраво???!!!!

а, и още-един коментар по-долу е много на място-как така като е психично болен, се е сетил че трябва да бяга, да се маха от местопрестъплението, осъзнавал е всичко което прави

Даваме луди пари за лечение на хора,които никога , ама никога няма да се излекуват.Това е лекарствената мафия.Плащаме за да лекуваме нелечимото.Знам,че сега ще почнат да ме плюят, но се замислете хора.Не се заблуждавайте, че ще излекувате нелечимо болни хора.По добре дайте парите за по качествено заведение, в което да бъдат настанени и затворени.Те са заплаха не само за чуждите хора, но и за вас и вашите деца и внуци.

Майка му стара , вече ми писна да чета за разни откачалки ,които били то луди или болни от някаква друга болест ,и не могат да носят отговорност за действията си.ЕВТАНАЗИЯ е решението , не трябва да се чака да направи други зулуми.Не искам и да го хранят с моите пари в някакво лечебно заведение или клиника .Ако ще и в затвора да е.Храни боклука за да те убие после.Ай си--тир.

Аз подозирам,че е изпълнявал поръчка на Станишеф да омаскари метрото и шизофренията му е измислена за оправдание.

Има много шизофреници на свобода,в лудниците не могат да ги държат,докато хвърлят топа.Имам роднина с тази болест,лекуваха я 3 песеца,дрогираха я с лекарста,тя обеща да си ги пие,и я пуснаха.без лекарсва е агресивна,заплашва с обийства,и казва-ще ви избия,не ми пука,аз съм луда,и нищо няма да ми направят!!!1

Навсякъде е същото. В Канада (Монреал) наскоро пуснаха на свобода (след лечение) Ги Тюркот който преди около три години закла двете си деца. Сега бившата му жена се опасява че е дошъл и нейният ред.

Адресът е България !!!!!!!!!!!

Изчетох повечето коментари. Силно съм разочарован. По-голямата част са написани от озверели комплексирани хуманоидни животни. Единственото извинение може да е възрастта. Да, станал е инцидент, но каква е първата реакция - пак злоба и агресия. Търсите кого да застреляте, глобите, осъдите, и с това днешният проблем ще бъде решен. Абсолютно по нищо не личи, че не действате като шизофреници. Ами утре за следващия шизофреник какво се планира? Ами ако това сте вие? Не ви ли се искат нормални условия за лечение като в нормална държава? Няма ли да е по-добре отново да станете пълноценни в обществото? Всъщност що за оксиморон в такова общество. Само преди седмица или две същото това отношение принуди пийналата учителка да направи опит за самоубийство. Вероятно ако беше успяла, щяхте да сте доволни, но трите й деца можеха да станат шизофреници, наркодилъри, или други представители на обществения ни елит. А после се разбра, че е пила 200 грама вино, което никога не може да проличи на трениран алкохолик. Реакциите Ви са по-неадекватни от албанци, минаващи покрай малката кибритопродавачка.

Тази глупост, която събра общественото мнение ... . Този човек е толкова шизофреник, колкото шофьора на автобус от градския транспорт, който се удари в спирка е получил инфаркт.. Това,че децата живеят в постоянна агресия, която съвсем естествено се отразява върху психиката е ясно на мислещите хора. Жалкото е, че всички вярват на тези "медии". Изискуемо е да дойде апокалипсиса - поне за държавата, в която живеем...

Живи и здрави да си всички психари, защото са на свобода и са на всеки километър в Бг. Нека си представим, че аз или ти, а може и двамата дружно, сме следващите шизофреници, сгафали по пътя. Е кой, да ни лекува нас - докторите, дето мислят по каква пътека да ни приемат, за да получат пари от НЗОК, или ако не могат да я измислят, гледат как да не ни хоспитализират, защото ще им нарушим счетоводния баланс, или пък, дали ще платим избор екип? Е кой, слънце злобомирно да те спаси от шизофренията в тази луда държава... И трябва ли шизофренията да е оправдание за всичко в нея??? И кой да хоспитализира всички тези 240 шопара, дето и свински грип не ги лови, а само заразяват невинни люде с тяхната шизофрения?

агресивните шизофреници трябва задалжително да получат агресивни мозачни електрошокове, кооито ще ги преварнат в послушни добичета. по хуманно е да бадат ефтанизирани, защото не само, че не са полезни на никого, а са вредни за обшеството.

Да, бе Добре... Експертиза от 3 Комисии с Доказателства, че е луд и, да докажат, че е Невменяем! До тогава... обществото ще следи развоя, и а... го оневиниха, ха ГЕРБ си хванаха гората!

Само смърт за такива 5 пари не давам какъв е , да не дава господ да е родителя или детето или жената на някой от нас блъснат или убит от някой улигофрен, между другото и го пожелавам на вицето ПОПОВА

От 1980 година има го разправям за тази тестова система.Когато бях в ГДР. Затова ГДР имаха отбор по лека атлетика който беше дълги години Номер 1 на Европейски,Световни и Олимпиади.И в други области дисциплини бяха Номер 1. Затова и Германия е Локомотив на Европа. А обединението си беше чисто политически акт,то няма нищо общо.

Този "шизофреник" все пак се е сетил, че трябва да бяга, нали? Следователно осъзнава деянието си! Нека да не ги разправят повече такива, защото не е трудно всеки един да стане за малко "луд", да си поразчисти сметките и отново да влезе в "ремисия" като здрав и бодър гражданин на РБългария! Или УПРАВЛЯВАЩИТЕ искат освен всичко друго, да започнем да се гледаме с подозрение по спирки, в кафенета, в магазини и т.н. "дали човекът до мене не е шизо"?! Да, ама има опасност най-напред 99% от управлението на Републиката да стане подозрително. Впрочем това обяснява поговорката - "Луд умора няма!" До сега само акция "Неуморните " не е имало! Това най-вероятно е така, защото те са в акция!

Така наречената Тестова система. За работа,за учене и за всичко,даже и за шофьоски книжки.И за спортни училища даже. Теоретична и практическа тестова система. Знаят ли колко неща ще си дойдат на мястото в България? И това няма нищо общо с демокрацията и социализма.И с дипломите. Знаят ли откога им разправям,обяснявам. От 32 години от 1980 година. И радиото им пее,то затова е радио да пее.

Не е лесно.

Дайте лицето на този откачен, такива хора трябва да се показват. Утре отново ще се появи някъде с някоя нова идея, а това може да коства живота и здравето на друг човек.

За шизофренията и другите заболявания има специални писмени психологически тестове,да има писмен документ. Тапия.Черно на бяло. От 22 години никой не ги провежда в България и никой не ги въвежда. Всичко е на око. Видяли самолет в нощното небе било НЛО.Извънземни.

Брей... имал шизофрения... и какво, а? Като е искал да види какво става - що не се хвърли сам под мотрисата? Идиот!

Поставиш ли нещата на грешна основа,колата започва да потъва бавно като в блато и никой не може да я измъкне.

Здравите са много по опасни. То затова има 160 официални неразкрити убийства в България за 22 години а колко са неофициалните неразкрити никой не ги знае. Няма и да ги разкрият.

Ако е болен защо е трагнал да бяга. За луд има много нормални реакции. Или чу е платено. Не е случайна тази работа. Дано жената се оправи, ама явно някой и има зъб.

Убиец-психар е по -голямо зло за обществото ,отколкото убиец,който е здрав физически и психически, поради което присъдата за психара трябва да бъде по-голяма.

Присъдата на психаря е да се лекува в съответно заведение, което си е като затвор. Проблемът е, че тия заведения явно не работят адекватно в територията.

няма пари за лудниците и всички луди са пуснати..

Хайде сего всички, кото са пуснали (или не са взели мерки) Асен Цолов да си стои в психодиспансера да бъдат подведени под отговорност! И кога психиатрите в България ще се сетят, че при ниски температури психичните проблеми си обострят!

При "лошия комунизъм" лудите бях в лудниците, малолетните престъпници в ТВУ-тата и това не случайно го казвам, защото сега престъпниците до 18 години са ОГРОМЕН проблем!!!Има и убийци непълнолетни и крадци и ги осъждат на смешни присъди!!!!!!!Да не говорим за пълнолетните убийци - 5-6 години и ги пускат след 3-4 за добро поведение, ей това е самата истина! И как да не ти се иска да си стегнеш багажа за чужбина!!!

А в Чили при Пиночет всички изборени от теб + комунягите са били по местата на, които трябва да бъдат

А, те Боко и Цеко - щяха първи да ги светнат на стадиона в Сантяго, след това кат се почне - Цеца, Федката, Плевнята и др.

И не можеше да видиш м.нгал в центъра на София след 20ч

Щото тогава имаше режим на тока и в тъмното не ни виждахте...

Като е болен,защо не е с придружител?Щом може да се оправя сам значи не е толкова болен да не кажа,че всеки втори днес се оправдава с такива болести.

Няма значение дали е шизифреник или нещо друго подобно. Повечето убийци и мутри са такива. Трябва да направят РЕФЕРЕНДУМ не за АЕЦ- Белене(защото там БСП искат само да харчат пари, които държавата няма в момента за АЕЦ, а и преди 4-5 години БСП като управлява пак не построиха централата), а референдум ТРЯБВА за връщане на смъртното наказание. Защото тия в затворите и по лудницит ги пускат от там след няколко години и после пак отиват да убиват хора. Така държавата ще спести доста пари от храната на разни убийци в затворите и лудниците. С

Това е една прекрасна идея. Някой ден ти ако изперкаш ще може ли аз да ти дръпна спусъка?

Метрото? Шизофреници? Политици?

Ебати и на тоя нищо няма да му направят да го вкарат в ЛУДНИЦА тогава

Като начало майката на шизофреника в затвора за това че не е осигурила адекватен режим на сина си и го е пуснала въоръжен с нож да скита на обществени места!

Той е пълнолетен, а тя - вероятно също малтретитарана от него, ако изнесеното в медиите е истината. Криворазбраното родителство у нас отглежда лигльовци и след пълнолетие, които от липсата на житейска адаптация се разболяват от съвременните "болести" на обществото.

Това всичко са лъжи такъв е закона само и само да не ги съдят. Такъв е от 1990 година.В други страни не е така.Аз да не паса овце. Те ни взеха за будали.

лудите в лудница - иначе са опасни за обществото. Сега обезщетение на пострадалата жена да предостави институцията, която е решила опасните луди да се разхождат свед хората по улиците ...и метрото. така ще намалее и броя на тези, които се правят на луди!

А ЗАЩО Е НА УЛИЦАТА!!!!!ВСИЧКИ ЛУДИ ГИ ИЗКАРАХА ОТ ЛУДНИЦИТЕ И СА ПО УЛИЦИТЕ! ТОВА Е САМАТА ИСТИНА!ОРЯЗАХА ИМ БЮДЖЕТА НА ЛУДНИЦИТЕ И ДАЖЕ ЕДИН УБИЕЦ ОТ ВЕЛИКО ТЪРНОВО ГО ПУСНАХА, ВЪПРЕКИ, ЧЕ УБИ МАЙКА СИ И ВСИЧКИ ГО ЗНАЯТ, ЧЕ Е ЛУД!!!

Все пак някой трябва да поеме отговорност. Шизофреник - добре, но за да се разхожда свободно сам, някой не си е свършил работата и този някой сега трябва да поеме тази отговорност. Иначе много лесно и безотговорно.

подписалият се на медицинската експертиза доктор да поеме вината

Този човек най-вероятно са родителите му.

> ...бил с шизофрения... Колко удобно!

Наистина ли не знаеш за какво става дума? Или си мислиш, че съдът в момента е пак подкупен???

Не пак, а както винаги!

Аз знам с какво се лекува тая шизофрения. С 9мм. Без значение на коя фирма :)

Алтернативни начини за лечение: 7.62, 5.54, 5.45. 12mm от д-р Владимиров да се използва само за масова ваксинация на места с лоши санитарно-хигиенни условия - катуни и приравнените към тях.

Бай Тошо-Тодор Живков бил такъв,бил онакъв.Но при него нямаше такива работи

Не е имало шизофреници ли???

Не, батмани.

при баи тошо нямаше и метро...

Аха, затова няма да се строи Айфелова кула в България! Превенция срещу самоубийства от високо и блъсканици от шизофреници, които на 100% ще са с фатален край от такава височина! Абе, Bayern - всяко нещо с времето си!

Самите управляващи си оставиха вратички да могат да се измъкнат при някой случай. И затова имат и голяма вина журналистите.Това било ,така било Веднага.

Зная, че е тежък кръст за родители на псих.болен но трябва да се носи. За жалост има такива родители,които само се възползват материално от нещастието на децата си без да полагат нужните грижи но тях Бог да ги съди, че с бездействието си нараняват невинни хора.

да , всичко казано до тука е логично, но ми се иска да се даде от медиите малко повече инфо по случая. Бихте питали защо. Ами нали се сещате каква полицеиска система имаме, каква прокуратура имаме, какъв съд имаме.....навсякъде смърди от корупция,шуробаджанащина...та за това ме интересува какви са родителите на ,, психически болният извършител,, просто медиите много често пораждат съмнения с писанията си

Никаква шизофрения няма.Такива са законите от 1990 година,вратички в закона да не го съдят. Иначе ще му дадат 10-15 години при строг режим.А сега само ще се лекува и го пускат. Никой не ги променя тези закони. Знаят и не ги променят.

ами чекиджиите са по заети да крадат, да творят закони в подкрепа и подпомагане на едрия и корпоративен капитал, защото и от там пълнят гуши, та кво им дреме че психоболни убиват обикновени хора

Коментари - Блъсналият жена в метрото бил с шизофрения | Днес.dir.bg

Блъсналият жена в метрото бил с шизофрения

Майката на Асен Цолов, който бутна жена под метрото в София, е представила на полицията медицинска експертиза, според която синът й е болен от шизофрения.

Обратно в новината

Коментари - Блъсналият жена в метрото бил с шизофрения | Днес.dir.bg

Коментари

Както винаги се е случвало до сега, и в този случай ще направят всичко възможно да изкарат престъпника невинен.Ами ако е шизофреник ,защо той не се хвърли под влака,или да бутне майка си например.Щом може да се разхожда свободно из града ,значи е здрав.Това,което е извършил,си е престъпление.

като е шизофреник защо се разхожда свободно? и защо не се е хвърлил той ами е бутнал жената? до кога невинни ще са жертвите на такива? дано жената се оправи бързо!

Пътувам с метрото всеки ден. Не стоя до релсите. Въпреки това ме е страх, защото майката продължава да носи бележки, той продължава да бута хора пред мотрисата, а държавата стои и брои бутнатите. стискам палци на жената да се възстанови бързо.

Всичко е много просто, ама нямаме държава. Невменяемите, които са извършили престъпления срещу личността, трябва да бъдат затваряни за принудително лечение до края на живота им. Същата мярка трябва да се прилага и към ВСИЧКИ агресивни психопати, БЕЗ ДА СЕ ЧАКА ДА ИЗВЪРШАТ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.

точно заради тия не плащам данъци,а и майка му зад решетките също с него щом не може а го гледа .Защо родител отишъл да работи и оставил дете до 14г. е престъпник ,а тя да е невинна та и документ занесла чак КОЙ ГО Е ИЗДАЛ КОГА ?КАТ ВСИЧКО ТОВА СЕ СЛУЧИ ЗА ГОДИНИ НАПРЕД ЩЕ СТАНА ДАНЪКОПЛАТЕЦ!!!!

Свобода за невинния Асенчо!

Беше ясно, че ще го изкарат луд, но съвсем правилно се задава въпросът защо е хукнал да бяга, това би трябвало да означава, че е съзнавал какво е извършил. Сега ще го пуснат, но ако жената беше загинала-това си е убийство и следва да си поправим законите. Утре може да се случи най-лошото и майка му пак да тича с бележките да го спасява, щом няма лудници-в затвора.

Като е с шизофрения и има майка, която знае за състоянието му, все ми се струва, че тя трябва да носи отговорност за действията му. Щом не е прибран в специализирано заведение и очевидно не си пие лекарствата, значи трябва да му се ограничи достъпът до обществени места или поне да е с придружител. Сега ще му показват документите, майка му къде е спала досега?

трябва да се либерализира режимът за оръжията - този специално нямаше да имат възможност да го изкарат шизофреник, защото вероятно щеше да е мъртъв преди пристигането на правоохранителните органи

следвайки железната ти логика до този инцидент въобще нямаше да се стигне. Лудия момък нямаше да бута хора по спирките, а щеше да си ги отстрелва.

Свидетеля ,който го е спънал да бъде съден за самоуправство , кой е той , че да се меси , ами ако "шизофреника" си беше ожулил ръчичките ?

покажете лието или снимката на този психично болен, за да може поне останалите хора да си предпазят близките и те самите. Егати, кво значи това-съсипваш 3-4 живота и си тръгваш по живо по здраво???!!!!

а, и още-един коментар по-долу е много на място-как така като е психично болен, се е сетил че трябва да бяга, да се маха от местопрестъплението, осъзнавал е всичко което прави

Даваме луди пари за лечение на хора,които никога , ама никога няма да се излекуват.Това е лекарствената мафия.Плащаме за да лекуваме нелечимото.Знам,че сега ще почнат да ме плюят, но се замислете хора.Не се заблуждавайте, че ще излекувате нелечимо болни хора.По добре дайте парите за по качествено заведение, в което да бъдат настанени и затворени.Те са заплаха не само за чуждите хора, но и за вас и вашите деца и внуци.

Майка му стара , вече ми писна да чета за разни откачалки ,които били то луди или болни от някаква друга болест ,и не могат да носят отговорност за действията си.ЕВТАНАЗИЯ е решението , не трябва да се чака да направи други зулуми.Не искам и да го хранят с моите пари в някакво лечебно заведение или клиника .Ако ще и в затвора да е.Храни боклука за да те убие после.Ай си--тир.

Аз подозирам,че е изпълнявал поръчка на Станишеф да омаскари метрото и шизофренията му е измислена за оправдание.

Има много шизофреници на свобода,в лудниците не могат да ги държат,докато хвърлят топа.Имам роднина с тази болест,лекуваха я 3 песеца,дрогираха я с лекарста,тя обеща да си ги пие,и я пуснаха.без лекарсва е агресивна,заплашва с обийства,и казва-ще ви избия,не ми пука,аз съм луда,и нищо няма да ми направят!!!1

Навсякъде е същото. В Канада (Монреал) наскоро пуснаха на свобода (след лечение) Ги Тюркот който преди около три години закла двете си деца. Сега бившата му жена се опасява че е дошъл и нейният ред.

Адресът е България !!!!!!!!!!!

Изчетох повечето коментари. Силно съм разочарован. По-голямата част са написани от озверели комплексирани хуманоидни животни. Единственото извинение може да е възрастта. Да, станал е инцидент, но каква е първата реакция - пак злоба и агресия. Търсите кого да застреляте, глобите, осъдите, и с това днешният проблем ще бъде решен. Абсолютно по нищо не личи, че не действате като шизофреници. Ами утре за следващия шизофреник какво се планира? Ами ако това сте вие? Не ви ли се искат нормални условия за лечение като в нормална държава? Няма ли да е по-добре отново да станете пълноценни в обществото? Всъщност що за оксиморон в такова общество. Само преди седмица или две същото това отношение принуди пийналата учителка да направи опит за самоубийство. Вероятно ако беше успяла, щяхте да сте доволни, но трите й деца можеха да станат шизофреници, наркодилъри, или други представители на обществения ни елит. А после се разбра, че е пила 200 грама вино, което никога не може да проличи на трениран алкохолик. Реакциите Ви са по-неадекватни от албанци, минаващи покрай малката кибритопродавачка.

Тази глупост, която събра общественото мнение ... . Този човек е толкова шизофреник, колкото шофьора на автобус от градския транспорт, който се удари в спирка е получил инфаркт.. Това,че децата живеят в постоянна агресия, която съвсем естествено се отразява върху психиката е ясно на мислещите хора. Жалкото е, че всички вярват на тези "медии". Изискуемо е да дойде апокалипсиса - поне за държавата, в която живеем...

Живи и здрави да си всички психари, защото са на свобода и са на всеки километър в Бг. Нека си представим, че аз или ти, а може и двамата дружно, сме следващите шизофреници, сгафали по пътя. Е кой, да ни лекува нас - докторите, дето мислят по каква пътека да ни приемат, за да получат пари от НЗОК, или ако не могат да я измислят, гледат как да не ни хоспитализират, защото ще им нарушим счетоводния баланс, или пък, дали ще платим избор екип? Е кой, слънце злобомирно да те спаси от шизофренията в тази луда държава... И трябва ли шизофренията да е оправдание за всичко в нея??? И кой да хоспитализира всички тези 240 шопара, дето и свински грип не ги лови, а само заразяват невинни люде с тяхната шизофрения?

агресивните шизофреници трябва задалжително да получат агресивни мозачни електрошокове, кооито ще ги преварнат в послушни добичета. по хуманно е да бадат ефтанизирани, защото не само, че не са полезни на никого, а са вредни за обшеството.

Да, бе Добре... Експертиза от 3 Комисии с Доказателства, че е луд и, да докажат, че е Невменяем! До тогава... обществото ще следи развоя, и а... го оневиниха, ха ГЕРБ си хванаха гората!

Само смърт за такива 5 пари не давам какъв е , да не дава господ да е родителя или детето или жената на някой от нас блъснат или убит от някой улигофрен, между другото и го пожелавам на вицето ПОПОВА

От 1980 година има го разправям за тази тестова система.Когато бях в ГДР. Затова ГДР имаха отбор по лека атлетика който беше дълги години Номер 1 на Европейски,Световни и Олимпиади.И в други области дисциплини бяха Номер 1. Затова и Германия е Локомотив на Европа. А обединението си беше чисто политически акт,то няма нищо общо.

Този "шизофреник" все пак се е сетил, че трябва да бяга, нали? Следователно осъзнава деянието си! Нека да не ги разправят повече такива, защото не е трудно всеки един да стане за малко "луд", да си поразчисти сметките и отново да влезе в "ремисия" като здрав и бодър гражданин на РБългария! Или УПРАВЛЯВАЩИТЕ искат освен всичко друго, да започнем да се гледаме с подозрение по спирки, в кафенета, в магазини и т.н. "дали човекът до мене не е шизо"?! Да, ама има опасност най-напред 99% от управлението на Републиката да стане подозрително. Впрочем това обяснява поговорката - "Луд умора няма!" До сега само акция "Неуморните " не е имало! Това най-вероятно е така, защото те са в акция!

Така наречената Тестова система. За работа,за учене и за всичко,даже и за шофьоски книжки.И за спортни училища даже. Теоретична и практическа тестова система. Знаят ли колко неща ще си дойдат на мястото в България? И това няма нищо общо с демокрацията и социализма.И с дипломите. Знаят ли откога им разправям,обяснявам. От 32 години от 1980 година. И радиото им пее,то затова е радио да пее.

Не е лесно.

Дайте лицето на този откачен, такива хора трябва да се показват. Утре отново ще се появи някъде с някоя нова идея, а това може да коства живота и здравето на друг човек.

За шизофренията и другите заболявания има специални писмени психологически тестове,да има писмен документ. Тапия.Черно на бяло. От 22 години никой не ги провежда в България и никой не ги въвежда. Всичко е на око. Видяли самолет в нощното небе било НЛО.Извънземни.

Брей... имал шизофрения... и какво, а? Като е искал да види какво става - що не се хвърли сам под мотрисата? Идиот!

Поставиш ли нещата на грешна основа,колата започва да потъва бавно като в блато и никой не може да я измъкне.

Здравите са много по опасни. То затова има 160 официални неразкрити убийства в България за 22 години а колко са неофициалните неразкрити никой не ги знае. Няма и да ги разкрият.

Ако е болен защо е трагнал да бяга. За луд има много нормални реакции. Или чу е платено. Не е случайна тази работа. Дано жената се оправи, ама явно някой и има зъб.

Убиец-психар е по -голямо зло за обществото ,отколкото убиец,който е здрав физически и психически, поради което присъдата за психара трябва да бъде по-голяма.

Присъдата на психаря е да се лекува в съответно заведение, което си е като затвор. Проблемът е, че тия заведения явно не работят адекватно в територията.

няма пари за лудниците и всички луди са пуснати..

Хайде сего всички, кото са пуснали (или не са взели мерки) Асен Цолов да си стои в психодиспансера да бъдат подведени под отговорност! И кога психиатрите в България ще се сетят, че при ниски температури психичните проблеми си обострят!

При "лошия комунизъм" лудите бях в лудниците, малолетните престъпници в ТВУ-тата и това не случайно го казвам, защото сега престъпниците до 18 години са ОГРОМЕН проблем!!!Има и убийци непълнолетни и крадци и ги осъждат на смешни присъди!!!!!!!Да не говорим за пълнолетните убийци - 5-6 години и ги пускат след 3-4 за добро поведение, ей това е самата истина! И как да не ти се иска да си стегнеш багажа за чужбина!!!

А в Чили при Пиночет всички изборени от теб + комунягите са били по местата на, които трябва да бъдат

А, те Боко и Цеко - щяха първи да ги светнат на стадиона в Сантяго, след това кат се почне - Цеца, Федката, Плевнята и др.

И не можеше да видиш м.нгал в центъра на София след 20ч

Щото тогава имаше режим на тока и в тъмното не ни виждахте...

Като е болен,защо не е с придружител?Щом може да се оправя сам значи не е толкова болен да не кажа,че всеки втори днес се оправдава с такива болести.

Няма значение дали е шизифреник или нещо друго подобно. Повечето убийци и мутри са такива. Трябва да направят РЕФЕРЕНДУМ не за АЕЦ- Белене(защото там БСП искат само да харчат пари, които държавата няма в момента за АЕЦ, а и преди 4-5 години БСП като управлява пак не построиха централата), а референдум ТРЯБВА за връщане на смъртното наказание. Защото тия в затворите и по лудницит ги пускат от там след няколко години и после пак отиват да убиват хора. Така държавата ще спести доста пари от храната на разни убийци в затворите и лудниците. С

Това е една прекрасна идея. Някой ден ти ако изперкаш ще може ли аз да ти дръпна спусъка?

Метрото? Шизофреници? Политици?

Ебати и на тоя нищо няма да му направят да го вкарат в ЛУДНИЦА тогава

Като начало майката на шизофреника в затвора за това че не е осигурила адекватен режим на сина си и го е пуснала въоръжен с нож да скита на обществени места!

Той е пълнолетен, а тя - вероятно също малтретитарана от него, ако изнесеното в медиите е истината. Криворазбраното родителство у нас отглежда лигльовци и след пълнолетие, които от липсата на житейска адаптация се разболяват от съвременните "болести" на обществото.

Това всичко са лъжи такъв е закона само и само да не ги съдят. Такъв е от 1990 година.В други страни не е така.Аз да не паса овце. Те ни взеха за будали.

лудите в лудница - иначе са опасни за обществото. Сега обезщетение на пострадалата жена да предостави институцията, която е решила опасните луди да се разхождат свед хората по улиците ...и метрото. така ще намалее и броя на тези, които се правят на луди!

А ЗАЩО Е НА УЛИЦАТА!!!!!ВСИЧКИ ЛУДИ ГИ ИЗКАРАХА ОТ ЛУДНИЦИТЕ И СА ПО УЛИЦИТЕ! ТОВА Е САМАТА ИСТИНА!ОРЯЗАХА ИМ БЮДЖЕТА НА ЛУДНИЦИТЕ И ДАЖЕ ЕДИН УБИЕЦ ОТ ВЕЛИКО ТЪРНОВО ГО ПУСНАХА, ВЪПРЕКИ, ЧЕ УБИ МАЙКА СИ И ВСИЧКИ ГО ЗНАЯТ, ЧЕ Е ЛУД!!!

Все пак някой трябва да поеме отговорност. Шизофреник - добре, но за да се разхожда свободно сам, някой не си е свършил работата и този някой сега трябва да поеме тази отговорност. Иначе много лесно и безотговорно.

подписалият се на медицинската експертиза доктор да поеме вината

Този човек най-вероятно са родителите му.

> ...бил с шизофрения... Колко удобно!

Наистина ли не знаеш за какво става дума? Или си мислиш, че съдът в момента е пак подкупен???

Не пак, а както винаги!

Аз знам с какво се лекува тая шизофрения. С 9мм. Без значение на коя фирма :)

Алтернативни начини за лечение: 7.62, 5.54, 5.45. 12mm от д-р Владимиров да се използва само за масова ваксинация на места с лоши санитарно-хигиенни условия - катуни и приравнените към тях.

Бай Тошо-Тодор Живков бил такъв,бил онакъв.Но при него нямаше такива работи

Не е имало шизофреници ли???

Не, батмани.

при баи тошо нямаше и метро...

Аха, затова няма да се строи Айфелова кула в България! Превенция срещу самоубийства от високо и блъсканици от шизофреници, които на 100% ще са с фатален край от такава височина! Абе, Bayern - всяко нещо с времето си!

Самите управляващи си оставиха вратички да могат да се измъкнат при някой случай. И затова имат и голяма вина журналистите.Това било ,така било Веднага.

Зная, че е тежък кръст за родители на псих.болен но трябва да се носи. За жалост има такива родители,които само се възползват материално от нещастието на децата си без да полагат нужните грижи но тях Бог да ги съди, че с бездействието си нараняват невинни хора.

да , всичко казано до тука е логично, но ми се иска да се даде от медиите малко повече инфо по случая. Бихте питали защо. Ами нали се сещате каква полицеиска система имаме, каква прокуратура имаме, какъв съд имаме.....навсякъде смърди от корупция,шуробаджанащина...та за това ме интересува какви са родителите на ,, психически болният извършител,, просто медиите много често пораждат съмнения с писанията си

Никаква шизофрения няма.Такива са законите от 1990 година,вратички в закона да не го съдят. Иначе ще му дадат 10-15 години при строг режим.А сега само ще се лекува и го пускат. Никой не ги променя тези закони. Знаят и не ги променят.

ами чекиджиите са по заети да крадат, да творят закони в подкрепа и подпомагане на едрия и корпоративен капитал, защото и от там пълнят гуши, та кво им дреме че психоболни убиват обикновени хора