Защо най-богатият британски художник ще изгори хиляди свои произведения на 9 септември

Той се прочу в целия свят, когато неговото произведение - човешки череп, покрит с платина и диаманти, се превърна в най-скъпото произведение на изкуството

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и това било изкуство...или оня залепен със скоч лента банан...но нормално не може извращенията в едно общество да подминат и изкуството..

Че на каква друга дата да направи това аутодафе? На най-позорната от всички, разбира се.

Още ли не ги е изгорил.

Защо ни занимават с глупости. UK е печатница за пари за тези, които могат да си позволят да платят на някой да ги рекламира и да продава на други търтей, които не са се потили за парите.

Като му гледам картиите и 2000 да изгори, ще са малко

Как защо, за да си прикрие следите!

не го разбирам това изкуство....не че имам претенции да съм голям разбирач , ама......цветни точки , череп със диаманти WTF ?

Язе съм по-добър от тоя. И по бръже мое праим изкуство и NFT измами.

Този след време няма да е никой, не че сега е някой .

Иска да отбележи 9-ти септември човекът.

Е затова Вович требе да ги запука с ракетите. Тези оскотяха и идеотизираха тотално. Немците същата работа. След два-три месеца ще умрат от студ, но на дневния ред е вредата от мосака и облеклото на джендърите. Трябва пълно изчистване. Това е тотална деградация.

"Това е тотална деградация" Ма верно Друго си е да си напълниш зурлата с ботокс и да ходиш на токчета А после да яздиш коне и мечки гол до кръста гУлема '"градация" е, ще знаеш И изобщо ама изобщо не е педалско !

9 септември е подходяща дата, на нея обикновено се правят аутодафета

Ако световната война беше свършила по правилния начин сега нямаше да има такива "художници" , нито пък да ни занимават ежедневно с проблемите на семейството на т.н. "кралица" .

А този няма ли някоя Грета Тумберг която да го погне!? Щял да гори. Я да ги утилизира.

Щото е ненормален и бездарен и никой нито го знае нито му купува боклуците.

10 000 уникални картини с цветни точки за 8 години - по два на ден!? С подобни картони офталмолозите проверяват за далтонизъм - голямо изкуство, голяма работа, нали е великобриранско - няма как!!!

За щастие не си ти, бай Никой който може да определи дали е изкуство или не Даже и на теория не може да си купувач защото си гладна оръфана путлерастка въшка Има 10000 човека който са преценили че е изкуство и са дали пари даже Едва ли всичкит грешат , а точно ти - простата болшевишка тиква да си прав !

Нещо хленчиш ли кукло сороЗоидна?

Тоя пишман художник-бояджия щял да си гори картините! Аз пък ще си разплета зимните чорапи от тая работа!

Не барай зимните чорапи! Не си прави шега. Даже си купи още един чифт. Винтер ис коминг.

е как иначе ще разберем, че тоя идиот го има ???

lu4ka

За съжаление, той е най-богатият жив художник. Всъщност, може да се поспори, дали въобще е художник.

Не всяко нещо намазано с боя е изкуство. Но това малко хора го знаят, разпознават и разбират

Явно е закъсал с продажбите човечецът. "Създаването" на такива количества "уникални" картини, явно бие рекордите на голям брой от големите печатници.

Череп с диаманти и разрязани на две животни. Голямо изкуство!!!

Чудесна промивка на съзнанието! Вече нищо физическо не трябва да има, а само дигитални версии. Тоест само холограми на всичко! Че по таази логика да вземем да изгорим и Джокондата, да разрушим и статуите на Микеланджело и да взривим всички археологически находки по света! Новият свят според сегашните господари трябва да някакъв виртуален фентъзи филм с някакви безполови андрогенни същества! Само не е ясно, те пък как ще се родят!

Щото се оказа, че доста от произведенията са му copy - paste от други художници и му падна цената.

в едни по-други времена този щеше да носи тухли, за да построи галерия за творбите на, да речем, Рембрандт... И за повече нямаше дори и да мечтае...

Защото е истински комунист свързан с българия и от яд ,че нинова прекръсти бкпто у бспе затова на този велик празник ша ги гори книжата

През 2016 г. Хърст създава 10 000 уникални картини с цветни точки всяка със собствено заглавие. Годината имат 365дни х24 часа прави 8760часа. Излиза че той тия 10К "произведения-уникални картини" ги е срал средно по 2 на часа дори и по време на сън. ха-ха... Да го е.а във "великия художник". ха-ха...

Ами "картините" ги е правил с компютър! От тука - как ще ги унищожи? Ами отваря папката. Чуква ALT+A за да маркира всичко и после DEL. След това изпразва кошчето... Е, става и с по-друг начин - тръшва харда в земята и скача няколко пъти отгоре му. А ако има на флашка нещо - и там пак така...

Преместих го в другият крачол, макар и малко трудно щот е голям.