Коментари - Тръмп атакува Скотланд Ярд за атентата, Мей му се ядоса | Днес.dir.bg

Тръмп атакува Скотланд Ярд за атентата, Мей му се ядоса

Американският президентът Доналд Тръмп разкритикува британските власти за недостатъчно твърдата борба срещу тероризма. Британският премиер Тереза Мей го порица.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп атакува Скотланд Ярд за атентата, Мей му се ядоса | Днес.dir.bg

Коментари

Демек намеква,че трябва да купят малко газ и трета употреба ф-16 за намаляване на случаите.

Тези не ме интересуват, ако ще и целият им остров да взривят, на другия край на континента са! Що се отнася до българите живеещи там, те сами са избрали това с всички плюсове и минуси на живота там! Мен ме интересуват съседите на Балканите, защото те са по-опасни и важни за нас! А пък след Брекзит, Великобритания ще оправи сигурността си!

Америка винаги е искала да ръководи целия свят, но този го право много грубо и нагло...

Какво не ви харесва Завзели континент, искат и останалите. Дано европейците не се предадат като индианците...

Браво Тръмпито! давай нашия! разгроми ги! Потопи островите! Затрии европата! светът е тебе!

само не разбирам как тези престъпници с подобни предишни прояви се разхождат свободно между нормалните , невинни хора и защо продължават да ги толерират-пълно безумие

Обаче на британците,най-ного им пречат европейските мигранти ...

Не знам дали разбирате какво се случва. На вчерашния брифинг в офалния кабинет, шефът на ЦРУ е дал имената и адресът на извършителя, както и инфо, че "братските" ЮК служби са го следили. Демек, всичко вече е ясно. От друга страна, торите всячески се стремят да скрият тази информация - че са могли да предотвратят тази експлозия, под предлога, че тече разследване. Тръмп с един туит им разказа играта. Това е поредния гвоздей в политическия ковчег на Тереза. Очевидно е, че и американците не искат да работят с тази малоумничка. Много се забавлявам...

Тръмп е класи над Владко. Америка цъфти, а те гаснат, какво по-добро за света.Скоро и сев.Корея ще угасне.

Всеки, който е бил малко повече време в Англия и по - конкретно в Лондон, знае, че англичабите са си дали гъза на арабите и черните. За това и не искат европейски имигранти, за това и гласуваха за излизане от европейския съюз. Надявам се на европейските политици да им светне лампичката и да престанат с прием на нови и започнат да депортират вече дошлите араби обратно в страните им, докато не е станало твърде късно!

Тръмп е много жесток човек който иска да унищожи пратеника на сатаната сорос

И Европа и Америка са ялови курви, дето са се разкрачили на всички цветнокожи, толерастията ще ги унищожи. Нужен е нов Хитлер или Сталин за да се въведе ред в този шибан и объркан свят, цветнокожите трябва да се натикат там, откъдето са дошли да извървят пътя на цивилизацията така както са го извървели белите хора, не от клоните и пясъците наготово в цивилизацията. Трябва да се възроди КуКлуксКлан и да се въведе съда на линча, всички цветнокожи и най вече нашите цигани трябва да бъдат накарани да уважават белия човек.

дано,ама надали...

симо

...идеална комбинация...сащ коли и беси,а европа приема бежанци и агенти на ИД...И от време на време играят на сърдити...

симо

А бе пич/ТРЪМП/....Вади пушките и гърми , бе...Нали така ,,УПЛАШИХТЕ,,урагана....дето никой вече не го споменава.Та кво остава за некви си .....

комунистически форум пълен с агресивни параноидни шизофреници

...каза един соросоид...

Местан-овските и Ердоган-овски Шпиони и всякакви африкански майммуни са виновни... Великобритания, Франция и САЩ трябва да са разбрали вече- Или убиваш арабите и негрите и живееш добре, или тия маимуни идват и завземат страната ти и ти им ставаш РОБ. Гнусните Араби и африканци трябва да умират... В ЮАР( Южно африканската република), до 1990 г управляваха Белите Аггличани. А негрите нямаха прао да гласуват... След това, англичаните, оставиха маимуните да вземат властта и сега онези убиват бели англичани, където ги срещнат... Дори приказвали, че "" ако някой заразен с СПИН, негър изнасили бяла жена, щял да оздравее""... Гнусните маимуни трябва да бъдат убивани.

Огромно, огромно разочарование е Трампона. Дано Т-Рекс се задържи по-дълго на поста, щото от лунатика всичко може да се очаква

"да се окошарят всички черни,получерни,мръсни циг.ни,които са наводнили Острова и да ги изтреби! " ------ ДИР, как може да допускате такива расистки мнения? Вие да не сте форум на Ку Клус Клан или натциското сдружение?

а,ти да не си говорител на сорос?

Кой се интересува от идиотските туитове на тоя палячо. Глупака си мисли, че Мей командава полицията със заповеди по телефона. Има си закони и йерархия. Сбъркал държавата на която да се кара Тръмп. Окончателно се раздели с държавно посещение в UK

Брекзит, смешен си. Разбира се, че я командва. По телефона. Това е навсякъде по света - дори и у нас. Точно с едно вдигане на телефона, шефът на полицията си губи поста. Ако прайм министърът реши.

Само да можеше и гъза си щеше да атакува Дончо Тръмпъла.

а твоя зает ли ганчо щот имам задача от сорос да те онодя

Най-обичам маймуни да еба и да и сцепвам аналните отвърстия и да серат като самасвал

Атентата не е хубаво нещо-във Великобритания има хиляди българи.Да се спекулира с нещастието на другите не е етично и правилно.

Англичаните винаги са били против нас все ни гонят е така им се пада

фашиста черпи силата си от насилието.тръмп е голям расист

да ви открехна: тръмп е наи-големият простак в световната история. различава се от путин по това, че не е убиец. май

рзбрахме те ганчо ....аре сега бягай да те опънат рязаните примати щото си супер прост и не си усещаш халката даже

чиба,бе...

И като му се ядосала кво? Утре ще подпише поредната сделка с US военна компания за доставка и обслужване за машини за британската армия.

може да направи изненада на европедалите, нали брексит - сега са в отбора на турция и русия, може от путин да купи))))))))))))))))):

умишлено спец службите не арестуват всички които водят на отчет като терористи за да си защитят бюджените и да изкрънкат още пари...как като го знаеш и го следиш и е потенциален терорист ти ще го оставиш свободно да се разхжда..веднага го екстрадираш или го гърмиш...слаби служби ояли се некадърници , тъпи , ...знаят всичко и само невинните хора умират...да се съди правителството на тази пет волтова женица Мей пълна некадърница

Много ясно че ги знаят кои са - все агенти на ЦРУ и техните хора мюсюлмани, които им вършат мръсната работа. Англия знае много добре кой стой зад всички тия терористични атаки!

този палячо няма ли да се сети да критикува цру и фбр за 11 септември ???????

Бай Дончо пак е прав, както винаги и за това използва най-точната дума ТРЕТИРАНЕ, така както се третират вредители, защото с ТРЕТИРАНЕТО се унищожават вредителите!!!

Бай ти Тръмпончо е много силен на приказки и обещания, ама като дойде време за действия, хич го няма. Само да се моли да не стане някой кървав атентат в щатите, че да видиш какво шоу ще му спретнат

Мисиз Мей, мистър Тръмп-----не се карайте!:)))))) Я наругайте хорово Ким Чен Ун и Путин----че да се сдобрите!:)))))))

За пореден път искам да повторя: ЕДИНСТВЕНИЯТ НАЧИН ЗА БОРБА С ТЕРОРИЗМА Е КОНТРАТЕРОРИЗЪМ.

симо

..... а за контратерора/реконтра тероризим...а пък за него-суперконтра...как беше там.....А пък за него---просто хибридна война/за която да обвиниш Путин...

Към всеки един от евротолерастите - нЕма да се пУашиш копеуе :(

детски стил: АЗ ГО ОБИДИХ И ТОЙ СЕ ЯДОСА И МИ СЕ РАЗСЪРДИ! Разговор за детската градина. Нали?

в цяла европа само броят атентатите,,без да им дойде адекватна идея как да се справят с тия маймуниама, това е щото нямат опит с тях,когато режеха нашите глави в европа се организираха балове...е сега виждат какво е да съжителстваш с мюсюлмани и са зашеметени...след всеки атентат има едно остро осъждане и как не ни е страх и до там ,и си мислят че това е последния,а той е просто поредния...

кавото почукало това се е обадило !!!!!!англетата биха садам а сега реват като скпопени !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Осъждат, съчувстват, анализират и така до следващия атентат. Нещо подобно е било през последните години на Римската империя. Отворени граници и тотално безсилие срещу вътрешни и външни заплахи.

Тръмп и този път, пак е прав!

Sm3hurk0

Тръмп атакува и долара пада....

Тази британска мърла да не приказва глупости,че осъждала терористичните актове,а да вземе крути мерки да не се случват!!! Това значи да се окошарят всички черни,получерни,мръсни циг.ни,които са наводнили Острова и да ги изтреби! Прав е Тръмп !

Как може такива расистки мнения да се допускат, че ид а събират болшинство харесвания? Това да не е форум на Ку Клус Клан или натциското сдружение?

чакайте да класифицираме тероростите: - крайни - режат глави - умерени - газят с камион - слаби - правят самоделни бомби Малоумници - всички те УБИВАТ хора, заради вярата си. Никога няма да се смесят или интегрират. Нормалните хора за тях са неврници, които следва да се избиват поради този факт. Християнина би умрял за да защити някого, мюсюлманина ше умре, за да убие някого. Това е кратката разлика във веруюто.

Тези са палета пред Сталин, Хитлер и азиатските дикатури станали пряка или косвена причина за смъртта на милиони, само заради религиозният си атеизъм, обезценяващ човешкият живот до слъчайност и ограбващ надеждата, любовта и смисъла от живота на хората.

ИВАН ОТ ДЪСКА, През 1999та година Путин взриви няколко жилищни блока в раССия! Докато хората спят вътре! Изби стотици невинни руснаци само за да има оправдание да окупира Чечня!

Абе кратунариус, къде пак Русия набъркваш? Англичаните се напълниха с нищо неможещи црънци и Тръмп си им го заявява!Това не е Хюсеин Обамчето,който искаше да изчади цяла Европа по тоя начин!

Лъжеш! От глупост или простотия. В.П. става президент през 2000 година, бре...

Изобщо не ми дреме какво е става в Англия и САЩ. Защо тези държави е спонсорите на тероризъм.

организаторите на атентатите (до 11 09 2001 нямаше атентати в Европа )на кого се карат нали те и сътвориха всичко това !А Мигрантите все още си идват и идват от там за което ВЕЛИЯКИЯТ КАДАФИ съобщи на тони блееер (които и до се га си блеее)Какво посеиш това и расте господа тъпаци

Имало е, Иване, имало е. Не си ли чувал за Баски сепаратисти, Ирландска републиканска армия, Гара Буново, Комунистите и те преди 80-100 години...

И двамата са виновни - че САЩ им събарят домовете и държавите, а че Европейските лидери си ги канят в Европа.

valentor

борба на силите на разума със силите на доброто

и кое е разума и кое доброто,щото и в двете имперски образувания няма смисъл

а тръмп къде беше когато цру събори кулите в ню йорк

А Тръмп къде беше когато ураганът "Ирма" връхлетя USA ? :)

той беше там,и геройски стреляше срещу ирма,както повечето откачени кравари

Коментари - Тръмп атакува Скотланд Ярд за атентата, Мей му се ядоса | Днес.dir.bg

Тръмп атакува Скотланд Ярд за атентата, Мей му се ядоса

Американският президентът Доналд Тръмп разкритикува британските власти за недостатъчно твърдата борба срещу тероризма. Британският премиер Тереза Мей го порица.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп атакува Скотланд Ярд за атентата, Мей му се ядоса | Днес.dir.bg

Коментари

Демек намеква,че трябва да купят малко газ и трета употреба ф-16 за намаляване на случаите.

Тези не ме интересуват, ако ще и целият им остров да взривят, на другия край на континента са! Що се отнася до българите живеещи там, те сами са избрали това с всички плюсове и минуси на живота там! Мен ме интересуват съседите на Балканите, защото те са по-опасни и важни за нас! А пък след Брекзит, Великобритания ще оправи сигурността си!

Америка винаги е искала да ръководи целия свят, но този го право много грубо и нагло...

Какво не ви харесва Завзели континент, искат и останалите. Дано европейците не се предадат като индианците...

Браво Тръмпито! давай нашия! разгроми ги! Потопи островите! Затрии европата! светът е тебе!

само не разбирам как тези престъпници с подобни предишни прояви се разхождат свободно между нормалните , невинни хора и защо продължават да ги толерират-пълно безумие

Обаче на британците,най-ного им пречат европейските мигранти ...

Не знам дали разбирате какво се случва. На вчерашния брифинг в офалния кабинет, шефът на ЦРУ е дал имената и адресът на извършителя, както и инфо, че "братските" ЮК служби са го следили. Демек, всичко вече е ясно. От друга страна, торите всячески се стремят да скрият тази информация - че са могли да предотвратят тази експлозия, под предлога, че тече разследване. Тръмп с един туит им разказа играта. Това е поредния гвоздей в политическия ковчег на Тереза. Очевидно е, че и американците не искат да работят с тази малоумничка. Много се забавлявам...

Тръмп е класи над Владко. Америка цъфти, а те гаснат, какво по-добро за света.Скоро и сев.Корея ще угасне.

Всеки, който е бил малко повече време в Англия и по - конкретно в Лондон, знае, че англичабите са си дали гъза на арабите и черните. За това и не искат европейски имигранти, за това и гласуваха за излизане от европейския съюз. Надявам се на европейските политици да им светне лампичката и да престанат с прием на нови и започнат да депортират вече дошлите араби обратно в страните им, докато не е станало твърде късно!

Тръмп е много жесток човек който иска да унищожи пратеника на сатаната сорос

И Европа и Америка са ялови курви, дето са се разкрачили на всички цветнокожи, толерастията ще ги унищожи. Нужен е нов Хитлер или Сталин за да се въведе ред в този шибан и объркан свят, цветнокожите трябва да се натикат там, откъдето са дошли да извървят пътя на цивилизацията така както са го извървели белите хора, не от клоните и пясъците наготово в цивилизацията. Трябва да се възроди КуКлуксКлан и да се въведе съда на линча, всички цветнокожи и най вече нашите цигани трябва да бъдат накарани да уважават белия човек.

дано,ама надали...

симо

...идеална комбинация...сащ коли и беси,а европа приема бежанци и агенти на ИД...И от време на време играят на сърдити...

симо

А бе пич/ТРЪМП/....Вади пушките и гърми , бе...Нали така ,,УПЛАШИХТЕ,,урагана....дето никой вече не го споменава.Та кво остава за некви си .....

комунистически форум пълен с агресивни параноидни шизофреници

...каза един соросоид...

Местан-овските и Ердоган-овски Шпиони и всякакви африкански майммуни са виновни... Великобритания, Франция и САЩ трябва да са разбрали вече- Или убиваш арабите и негрите и живееш добре, или тия маимуни идват и завземат страната ти и ти им ставаш РОБ. Гнусните Араби и африканци трябва да умират... В ЮАР( Южно африканската република), до 1990 г управляваха Белите Аггличани. А негрите нямаха прао да гласуват... След това, англичаните, оставиха маимуните да вземат властта и сега онези убиват бели англичани, където ги срещнат... Дори приказвали, че "" ако някой заразен с СПИН, негър изнасили бяла жена, щял да оздравее""... Гнусните маимуни трябва да бъдат убивани.

Огромно, огромно разочарование е Трампона. Дано Т-Рекс се задържи по-дълго на поста, щото от лунатика всичко може да се очаква

"да се окошарят всички черни,получерни,мръсни циг.ни,които са наводнили Острова и да ги изтреби! " ------ ДИР, как може да допускате такива расистки мнения? Вие да не сте форум на Ку Клус Клан или натциското сдружение?

а,ти да не си говорител на сорос?

Кой се интересува от идиотските туитове на тоя палячо. Глупака си мисли, че Мей командава полицията със заповеди по телефона. Има си закони и йерархия. Сбъркал държавата на която да се кара Тръмп. Окончателно се раздели с държавно посещение в UK

Брекзит, смешен си. Разбира се, че я командва. По телефона. Това е навсякъде по света - дори и у нас. Точно с едно вдигане на телефона, шефът на полицията си губи поста. Ако прайм министърът реши.

Само да можеше и гъза си щеше да атакува Дончо Тръмпъла.

а твоя зает ли ганчо щот имам задача от сорос да те онодя

Най-обичам маймуни да еба и да и сцепвам аналните отвърстия и да серат като самасвал

Атентата не е хубаво нещо-във Великобритания има хиляди българи.Да се спекулира с нещастието на другите не е етично и правилно.

Англичаните винаги са били против нас все ни гонят е така им се пада

фашиста черпи силата си от насилието.тръмп е голям расист

да ви открехна: тръмп е наи-големият простак в световната история. различава се от путин по това, че не е убиец. май

рзбрахме те ганчо ....аре сега бягай да те опънат рязаните примати щото си супер прост и не си усещаш халката даже

чиба,бе...

И като му се ядосала кво? Утре ще подпише поредната сделка с US военна компания за доставка и обслужване за машини за британската армия.

може да направи изненада на европедалите, нали брексит - сега са в отбора на турция и русия, може от путин да купи))))))))))))))))):

умишлено спец службите не арестуват всички които водят на отчет като терористи за да си защитят бюджените и да изкрънкат още пари...как като го знаеш и го следиш и е потенциален терорист ти ще го оставиш свободно да се разхжда..веднага го екстрадираш или го гърмиш...слаби служби ояли се некадърници , тъпи , ...знаят всичко и само невинните хора умират...да се съди правителството на тази пет волтова женица Мей пълна некадърница

Много ясно че ги знаят кои са - все агенти на ЦРУ и техните хора мюсюлмани, които им вършат мръсната работа. Англия знае много добре кой стой зад всички тия терористични атаки!

този палячо няма ли да се сети да критикува цру и фбр за 11 септември ???????

Бай Дончо пак е прав, както винаги и за това използва най-точната дума ТРЕТИРАНЕ, така както се третират вредители, защото с ТРЕТИРАНЕТО се унищожават вредителите!!!

Бай ти Тръмпончо е много силен на приказки и обещания, ама като дойде време за действия, хич го няма. Само да се моли да не стане някой кървав атентат в щатите, че да видиш какво шоу ще му спретнат

Мисиз Мей, мистър Тръмп-----не се карайте!:)))))) Я наругайте хорово Ким Чен Ун и Путин----че да се сдобрите!:)))))))

За пореден път искам да повторя: ЕДИНСТВЕНИЯТ НАЧИН ЗА БОРБА С ТЕРОРИЗМА Е КОНТРАТЕРОРИЗЪМ.

симо

..... а за контратерора/реконтра тероризим...а пък за него-суперконтра...как беше там.....А пък за него---просто хибридна война/за която да обвиниш Путин...

Към всеки един от евротолерастите - нЕма да се пУашиш копеуе :(

детски стил: АЗ ГО ОБИДИХ И ТОЙ СЕ ЯДОСА И МИ СЕ РАЗСЪРДИ! Разговор за детската градина. Нали?

в цяла европа само броят атентатите,,без да им дойде адекватна идея как да се справят с тия маймуниама, това е щото нямат опит с тях,когато режеха нашите глави в европа се организираха балове...е сега виждат какво е да съжителстваш с мюсюлмани и са зашеметени...след всеки атентат има едно остро осъждане и как не ни е страх и до там ,и си мислят че това е последния,а той е просто поредния...

кавото почукало това се е обадило !!!!!!англетата биха садам а сега реват като скпопени !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Осъждат, съчувстват, анализират и така до следващия атентат. Нещо подобно е било през последните години на Римската империя. Отворени граници и тотално безсилие срещу вътрешни и външни заплахи.

Тръмп и този път, пак е прав!

Sm3hurk0

Тръмп атакува и долара пада....

Тази британска мърла да не приказва глупости,че осъждала терористичните актове,а да вземе крути мерки да не се случват!!! Това значи да се окошарят всички черни,получерни,мръсни циг.ни,които са наводнили Острова и да ги изтреби! Прав е Тръмп !

Как може такива расистки мнения да се допускат, че ид а събират болшинство харесвания? Това да не е форум на Ку Клус Клан или натциското сдружение?

чакайте да класифицираме тероростите: - крайни - режат глави - умерени - газят с камион - слаби - правят самоделни бомби Малоумници - всички те УБИВАТ хора, заради вярата си. Никога няма да се смесят или интегрират. Нормалните хора за тях са неврници, които следва да се избиват поради този факт. Християнина би умрял за да защити някого, мюсюлманина ше умре, за да убие някого. Това е кратката разлика във веруюто.

Тези са палета пред Сталин, Хитлер и азиатските дикатури станали пряка или косвена причина за смъртта на милиони, само заради религиозният си атеизъм, обезценяващ човешкият живот до слъчайност и ограбващ надеждата, любовта и смисъла от живота на хората.

ИВАН ОТ ДЪСКА, През 1999та година Путин взриви няколко жилищни блока в раССия! Докато хората спят вътре! Изби стотици невинни руснаци само за да има оправдание да окупира Чечня!

Абе кратунариус, къде пак Русия набъркваш? Англичаните се напълниха с нищо неможещи црънци и Тръмп си им го заявява!Това не е Хюсеин Обамчето,който искаше да изчади цяла Европа по тоя начин!

Лъжеш! От глупост или простотия. В.П. става президент през 2000 година, бре...

Изобщо не ми дреме какво е става в Англия и САЩ. Защо тези държави е спонсорите на тероризъм.

организаторите на атентатите (до 11 09 2001 нямаше атентати в Европа )на кого се карат нали те и сътвориха всичко това !А Мигрантите все още си идват и идват от там за което ВЕЛИЯКИЯТ КАДАФИ съобщи на тони блееер (които и до се га си блеее)Какво посеиш това и расте господа тъпаци

Имало е, Иване, имало е. Не си ли чувал за Баски сепаратисти, Ирландска републиканска армия, Гара Буново, Комунистите и те преди 80-100 години...

И двамата са виновни - че САЩ им събарят домовете и държавите, а че Европейските лидери си ги канят в Европа.

valentor

борба на силите на разума със силите на доброто

и кое е разума и кое доброто,щото и в двете имперски образувания няма смисъл

а тръмп къде беше когато цру събори кулите в ню йорк

А Тръмп къде беше когато ураганът "Ирма" връхлетя USA ? :)

той беше там,и геройски стреляше срещу ирма,както повечето откачени кравари