Коментари - Сидеров сряза лента на нов път: Чувствам се като премиер | Днес.dir.bg

Сидеров сряза лента на нов път: Чувствам се като премиер

Председателят на парламентарната група на Обединени патриоти Волен Сидеров преряза лентата на ремонтиран участък от пътя от Стралджа до Петолъчката.

Обратно в новината

Коментари - Сидеров сряза лента на нов път: Чувствам се като премиер | Днес.dir.bg

Коментари

аз за пръв път не гласувах за волен, защото усетих че мършата валери ще ги накара да се пришият към герб, а каракочев и без това е надупен та беше ясно за волен че търси сянка и ще е послушен. Но 300000 боклука вкараха тези продажници, та дано и те, и избирателите им ги вкараме в ямата, да не чуваме никога повече за тях.

казвали са го хората - историята се повтаря, но като фарс , все пак, не се знае какво ще каже ББ като разбере какви ги е говорил, и дали ще му стигнат запасите от чувство за хумор ..

имаго

НАЙ ПОСЛЕ ЕДИН ГОЛЯМ ПОЛИТИК, ПАТРИОТ И ЛИЧНОСТ МУ ДАДОХА ВЪЗМОЖНОСТА ДА БЪДЕ ПОЛЕЗЕН ЗА СВОЯТ РОДЕН КРАЙ. ЗЕМЛЯЦИТЕ ПРОСТО ИЗВАДИХА КЪСВЕТ С НЕГО. ГРИЖИ СЕ ЗА ТЯХ, КАКТО ЖИВКОВ СА ГРИЖЕШЕ ЗА ПРАВЕЦ. БЛАГОДАРНОСТА ИМ ЩЕ СЕ ВИДИ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ..

Бате му Бойко даде 1 милион за път а Сидер Бялата хипохлоритна златка резна лентата. Вапцания с вар Мишок се мисли за велик.

Нека се учи да реже! Така и със затворническата пижама, докато си осуче въжето!

ПП АТАКА 4 март 2013 г. ЗА ПОБЕДА ИДВА ВРЕМЕ Куплет 1: Годините минават, народа ни загива Нацията бавно вехне и погива Хората просят със сълзи в очите Вяра губят всяква те за бъднините Куплет 2: Държавата ни горда сега е на колене гербери крадливи говорят за пестене Нищо вече няма в български ръце Само той остана да ги насмете Пред ПРИПЕВ 1: Говори и се бори, въпреки лъжите но българското в него не мож' изкорените Живота си е сложил за една България всеки ден разбива на пух и прах сценария.... И така нататък.... Волене, да те ева в боклука....Това е текстът от химна на Атака.... Нали герберите бяха крадливи, защо сега си комбина с крадливите гербери бе, политически травестит? Да ти ева ма-йката нещастна, боклук ненормален!

КОЙ Е ДАЛ ОСТЪР РЕЖЕЩ ПРЕДМЕТ НА ТОЯ ЯМБОЛСКИ ШИЗОФРЕНИК ???

4 км - 1 милион лева. Леле. Голямо амкане е падало....

Преди 5 години "ремонтираха" Карнобат-Шумен. Минете и го вижте. Кръпка до кръпка, нацепен като кашкавал на две седмици в хладилник. Надлеза на Лозарево скоро ще се отвори, добро изпълнение, бих казала, всичкия ТИР от тук минава, и като паднат три сантиметра сняг ще затваряме пътища. Да живей герб!

А аз те усещам че си шизофреник.

кдето и да погледнеш само свине в парламента,да идват турчулята да ни превземат да изколат тая паплач тука!

а всъщност, си едно голямо, миризливо и мазно го-но !!

Ако се бяхте наредили няколко подлоги на километър повече щяха да се почувстват като ''премиери'' макар че сега само саде лизачи...

Стига с тия клекшопове.

КОГАТО ВОЛЕН БЕШЕ НА КРАЧКА ОТ ИЗБИРАНЕТО МУ ЗА ПРЕЗИДЕНТ БЯХ В ЩАТИТЕ И НЕ МИСЛЕХ ДА СЕ ВРЪЩАМ В БЪЛГАРИЯ. ВЪПРЕКИ ТОВА ИЗПРАТИХ ПАРИ ЗА ИЗБОРНАТА МУ КАМПАНИЯ. АКО ТОЙ БЕШЕ ИЗБРАН ТОГАВА ЗА ПРЕЗИДЕНТ, СЕГА БЪЛГАРИЯ ЩЕШЕ ДА БЪДЕ МНОГО ПО РАЗЛИЧНА. НЕИЗБИРАНЕТО МУ БЕШЕ ГОЛЯМА ЗАГУБА ЗА БЪЛГАРИЯ. НЕ СЕ ЛИ ЧУВСТВА СЕГА? ОГРАБЕНИ БЯХМЕ ДО ШУШКА. АКО МУ ДАДЕМ ДОВЕРИЕ ДА КОМАНДВА, НА МНОГО КРАДЦИ ЩЕ ИМ ПРЕСЕДНЕ ЗАЛЪКА В УСТАТА.

Много добре казано.

А бе ти имаш ли мозък тъпата си глава, или американските чавки са го изпили !! какво защитаваш този празнодумник и въздухар, нагъл популист и прочее !! Какво му пречи сега да защитава интереса на страната си, но няма топки, пък и морал за това !!

Волен откакто се кротна ме кефи. На следващите избори ще гласувам за патриотите.

Не се съмняваме в избора ти.

ОТО, НИК НЕ СЕ ИЗБИРА СЛУЧАЙНО. С ТАКЪВ НИК БИ ТРЯБВАЛО ДА БЪДЕШ ДО ДЯСНАТА СТРАНА НА ВОЛЕН.

Стягайте югоизточния фланг, ама ако може без предателствата на висши гранични полицаи на Държавната граница!!! Волене кажи си те ще те раберат!

Като бб бтори НЯМА.... Нема и да се РОди.!! А сега напиняите се колкото си искате...

също като домат червено само дето е съвсем различно

Кой не е дошъл на власт,пред него не си е свалил гащетата!Гнус ме е дори да пиша за тоя свинктеропредложител!А хората толкова вярваха!

Освен това герберските тролове не го заклеимяват.За тях Болен отново е Волен.

Всъщност съм година по-млад от него,но влязох в казармата на 18,през 1975-та,когато и той е ТРЯБВАЛО да влезе! Това бе ГОРДОСТ,ПРИЗВАНИЕ за тогавашните младежи,които се бяха родили с нещо + топки м/у краката и искаха да докажат,че гозаслужават! Не служеха само момчета,с наистина видими физ.дефекти или ментални такива! Това говедо,също се е скатало покрай тях...с ,,медицинско" за...10 диоптъра късогледстство/!?!?/,което не му пречи да запише ,,Фотожурналистика"" в СУ,по времето,когато аз с 1-1'5 диоптъра далекогледство/ползвах очила за четене/,служих най-тежката служба на танкист в родният му край...12МСП Елхово,под.65010.... Два пъти преди 10-на години гласувах за него...още не знаех за същността му... Днес,ако го набарам ,ще отнесе толкова ,,любов и уважение" от моите 115 кила и корави лапи,че нито анаболния всезнайко,с когото общува по скапаната си TV с часове,нито дрогираните му постоянно съпровождащи го ,,съмишленици",ще го спасят... Дори и да се скрие не под пластмасова маса, а под масата на Б.Б. или председателската на Парламента! Толкова съм му ,,набрал" на ,,болния",ДОЛЕН Волен,за ИЗМАМАТА,ПОДВЕЖДАНЕТО И ЧИСТАТА ПОДИГРАВКА СЪС СЪКРОВЕННИТЕ ЧУСТВА НА ПАТРИОТИЗЪМ,ЧЕ НЕ ЗНАМ КАКВО ЩЕ МУ СЕ СЛУЧИ АКО ГО...НАБАРАМ!!! О.З....бивш танкист вече на 60,но корав,як,БЪЛГАРИН...РОДОЛЮБЕЦ! Патриот е вече омърсено понятие след такива боклуци,като болния,далавери и каракачанката македонска!

Дрътако,гледай да не отнесеш един здрав герберски тупаник в червената ти мутра!

Що бе тъпан? Що пък ,,герберски тупаник" да отнеса? Недоумявам??? Герберите ли защитаваш или болния,който явно се е пришил към тях?! Кратуната ми НИКОГА не е била...,,ЧЕРВЕНА"! НИКОГА не съм бил член на БКП... Вярно,бях през май/юни 1985-та запас в Делиормана,но ме взеха запас тогава и имах по- високо звание от днешната икона на ГЕРБ,който тогсва също бе там,но бе ...комунист! А белия пудел,той и тогава е правел шменти/капели на Магурата,дори има някаква присъда...за Болния ти казвам... Пък,аз не се плаша... Чист и откровен съм!

Дърт вол яко и дълбоко оре, гробарче перверзно. Внимавай да не влезеш в полезрението на този тонкист, че все разпорен ще си ходиш.

Някак си не мога да го възприема тоя да се разхожда без бяла пластмасова маса в/у главата си.

патриотаре Cидеров защо прeдаде изирателите си и се коалира с мутрата ?

То това остава. Да стане премиер.

,,тиквата,, имала и ,,малки,, тиквички...???

Май вече му дойде акъл в главата, миряса вече. Крайно време беше.

Сидеров всячески се опитва да отклонява вниманието на своите избирателите от неизпълненото си обещание да премахне от програмата на БНТ излъчването на новини на турски език.

Бялата Златка свърши най- сетне някаква полезна работа за 5 стотинки- сряза лента.

Могат ли тези, които реват тук "предател" към Сидеров, да обяснят, къде точно е предателството?! Още преди изборите ОП обявиха, че след тях са готови да преговарят за съставяне на правителство с всяка партия без ДПС и ДОСТ. Това и направиха, и сключиха споразумение с ГЕРБ, че ще ги подкрепят, ако те изпълнят някои основни точки от програмата на ОП! Къде е предателството тук?! По добре ли щяхте да се чувствате, ако ГЕРБ управляваха в коалиция с БСП, или пък с ДПС?! Или пък предпочитате да не бе съставена коалиция тогава, и да имаше нови избори, на които резултатите вероятно биха били подобни на последните?! Или просто сте някакви тролове, на които плащат извънредно, за да плюете по националистите?! Кажете ми, какво според вас е трябвало да направят ОП след последните избори?!

Не съм трол, възмутен съм от кардиналната промяна, която настъпи в отношението на ОП към същите управляващи, които преди критикуваха. И от Симеонов, който обяви пенсията от 200 лв. за "велико" постижение на властта. Нека да надникне на юг и да види гърците какво ще получ за Коледа, на фона на вечната си финансова криза. Поне да си мълчат повече, за да не стават смешни.

И ако бяха БСП или ДПС във властта щяха да дадат по големи пенсии ли?! Защо не са го направили досега, като са били на няколко пъти във властта?! А и пенсиите и заплатите и догодина ще се повишават също, така че патриотите изпълняват своите предизборни обещания, доколкото могат! Ако те бяха най-голямата партия, или пък ако правителството беше изцяло тяхно, несъмнено растежа на пенсиите и заплатите щеше да е доста по голям, но повечето избиратели в страната са избрали ГЕРБ или БСП!

Този -някаде да го срещна ............ЩЕ СИ ДРЪПНА ХРАЧКАТА ЯКО НАЗАД.......И СЛЕД СЕКУНДИ ЩЕ ГО ЗАПЛЮЯ СЪС КРАЧКА НАПРЕД.............ЗАЩО????2-ЗАЩОТО Е ИЗМЕКЯР..........БОКЛУК.........

ИСТИНСКАТА ХАРАКТЕРИСТИКА НА ВОЛЕН Е СЛЕДНАТА. БЪЛГАРИЯ СЕ НАМИРА В ГОЛЯМА ОПАСТНОСТ. МОЖЕ ДА СЕ СТОПИ И ИЗЧЕЗНА В МИРНО ВРЕМЕ. ТРЯБВА НЯКОЙ ДА ВДИГНЕ ТРЕВОГА, ЗА ДА СЕ СЪБУДИ ТОЯ ЗАСПАЛ НАРОД. ПОМНИТЕ ДУМИТЕ НА БОТЕВ - БОРОВАН СПИ И ВЕЧНО ЩЕ СПИ. ВАЛИДНИ СА И ДНЕС. Е, НАМЕРИ СЕ ЧОВЕКА, КОЙТО ДО ВДИГНЕ ШУМ И СТРЕСНЕ НАРОДА. ИМЕТО НА ТОЯ ЧОВЕК НАБАТ Е ВОЛЕН СИДЕРОВ.

или на глупак се правиш, че отгоре на всичко искаш да направиш на глупаци и другите хора с този си пост?!

СВОЯТА ОЦЕНКА, ДАЛИ СЪМ ГРУПАК ИЛИ НЕ, СЪМ ПОЛУЧИЛ С РАБОТАТА СИ НА 4 КОНТИНЕНТА. ВИНАГИ СЪМ БИЛ ДОСТОЕН БЪЛГАРИН. ПРЕПОДАВАЛИ СА МИ АКАДЕМИЦИ, НО НЕ И АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ. СТРАДАШ ОТ КЪСОГЛЕДСТВО И НЕ ВИЖДАШ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ ИЗЧЕЗВА ПРЕД ОЧИТЕ ТИ. И САМО НАЦИОНАЛИСТИТЕ ПРОТЕСТИРАТ, КАТО МУНЧО. ИМА СПАСЕНИЕ И ТО СЕ НАРИЧА НАЦИОНАЛИЗЪМ, ПРИ КОИТО СЪДБАТА НА БЪЛГАРИЯ ЩЕ РЕШАВА НАРОДА, А НЕ БРЮКСЕЛ.

Волен пълен обрат както винаги. Навремето открито защитаваше НАТО и ДПС, нищо чудно сега пак да почне да го прави.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Ама не си. Най-обикновен сопол си. А, тия , дето гласуваха за тебе, са си направо от 80-те процента.

Вчера Бойко курво, днес - първи приятели. Имаше там един с шайките, преди това един дето щеше да ги уволнява... Целата работа им е такава на ГЕРБ...

(който попадайки в парламента и правителството изведнъж млъкна и занемя) си дереше гърлото като пощурял и биейки се в гърдите че е защитаващ интересите на българския народ патриот националист хулиганстваше по улици и площади ( в това число не зачиташе нито националния ни химн, нито на страните чиито посланици връчваха акредитивните си писма на президента на България; физически нападаше хора дори по пътищата и заплашваше с оръжие и саморазправа) като неспирно насъскваше хората с различни вероизповедания едни срещу други, (прибягвайки дори към наказателни акции срещу друговерци пред храма им), а в същото време, тайно от "простолюдието" неспирно се пъчеше и бореше да са докопа до правото да образува правителство и да седне в премиерския стол! Който не вярва нека чете новините и да поиска стенограмите от президенството в които черно на бяло е документирано как при всяко връчване на мандат за съставяне на правителство този лицемер имаше един единствен въпрос , а именно ще му се даде ли мандат и на него за да състави правителство! Така че сега няма нищо ново в личното му его! Новото е само това, че подражавайки (като маймуните) в маниера и действията на премиера при рязането на лентички на обекти се самовъздига в собствените си очи и се чувства действащ премиер! Каква е личностната характеристика на такъв тип хора имат думата специалистите, но май на всички е ясно за какво става дума и кой тип хора имат такова поведение и нагласа за величие!

СРЕЦИАЛНА БЛАГОДАРНОСТ НА РЕДАКТОРА ЗА КАЧЕНИЯТ КЛИП. ЗА МЕН БЕШЕ ИСТИНСКО УДОВОЛСТВИЕ ДА ГО ГЛЕДАМ. ОБИЧАЙТЕ БЪЛГАРИЯ, ЗА ДА ВИ ОБИЧА И ТЯ. И ДА Я ОСТАВИМ ТОЛКОВА ПРЕКРАСНА, КОЛКОТО Я ПОЛУЧИХМЕ ОТ БАЩИТЕ СИ.

Ето къде били лобистите!!! А Сидеров може да се чувства и като президент, и като футболен коментатор - те вършат всичко друго със своя събрат Валери, но не и това, което им е работа. Да са чували за компетентност, правомощия, разделение на властите...

ПРОДЪЛЖАВАЙ ДА ПЛЮЕШ, ПРИЯТЕЛЧЕ. ВОЛЕН Е ПРЕКАЛЕНО ВИСОКО, ЗА ДА МОЖЕ ДА ГО ДОСТИГНАТ ТВОИТЕ ПЛЮНКИ. НАЙ МНОГО ДА ПАДНАТ НА ТЕБ. А ВОЛЕН НЯМА ЗА КАКВО ДА СЕ ПРИТЕСНЯВА. ТОЙ ВЕЧЕ Е ВЛЯЗЪЛ В ИСТОРИЯТА НА НОВА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ПАРАДНИЯТ ВХОД.

пак е коленичел и влязъл в бардака през задния вход. Е, това го може. Не отричаме !

Един от боклуците.

приказки Бойко наркобарон ,Бойко убиец ,Бокйо крадец ,Бойко ..... и кво стана а прегърна се с Бойко и най -отвратителното че почна на изопачава нещата всячески е от това ме е гнус най- вече ,не толкова от коалирането с Бойко а тонва че нана Бойко му е изгодно да подхвъли едно оглозгано кокалче и да си играе пир на душата като му е дал ножица и лента давай Волен порлитически труп си Бойко пок ще царува що опозиця липсва .Отвратително покъртително

ДОЧАКА НАЙ ПОСЛЕ И ВОЛЕН СИДЕРОВ СВОИТЕ ДНИ НА СЛАВА. КОЛКО ПЛЮЕНЕ, КОЛКО ОБИДИ, ЧЕ ДАЖЕ И БОЙ ОТНЕСЕ, НО ИЗДЪРЖА. ТОВА Е ПРАЗНИК НЕ САМО ЗА НЕГО, НО И ЗА ПАРТИЯ АТАКА. ТЯ ДОКАЗВА ВЕЧЕ НА ПРАКТИКА, ЧЕ Е ИСТИНСКИ ЗАЩИТНИК НА ИНТЕРЕСИТЕ НА НАРОДА. СЕГА ПЪТ, ДО ГОДИНА БОЛНИЦА. НЕ Е ЛОШО КАТО НАЧАЛО. ЕДИН МАЛЪК ЧОВЕК ДОКАЗА, ЧЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ГОЛЯМ ПОЛИТИК. БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО.

а той колко би други, че и жени - герой голям!!!

спешна помощ. Имате пациент !

Т.н "ОП" са мутирал ген на т.н. "герб". Т.н. "герб" са мутирал ген на БКП. Въпроси има ли?

Ами мутирал ген на какво са СДС, РЗС, ДСБ, ДБГ, (ИЗ)РОД и останалата колаборационистка сган?

Тази Петолъчка как за толкова десетки години(40-50) не се намире едно правителство да задели 100 000 лв. та да стане нормално кръстовище на 4 пътя, а не Петолъчка. Толкова ли е трудно да се измести единия второстепенен път и да се включи малко преди самата петолъчка. Щяха да спасят много човешки животи и да се спестят пари от щетите заради катастрофите.

ти откога не си минавал от там???? Направиха кръгово, какво повече искаш??? Кръговото си е перфектно, мен много ме изкефи, като го направиха, но като направиха магистралата, не минавам от там. Пък и отдавна няма новини за големи катастрофи в този участък.

Браво Волене , не чака отстрани като червените паразити на лъжкинята,а веднага мъжки запретна ръкави заедно с Валери и Краси да помагат на Бойко във възстановяването на окрадена България след чумата олигарски!

Приятелю, ти мислиш преди да напишеш нещо???

наглеца наглее извърши преврат отметна се от обещания да изконсумира жалката си ниЗост до капка политиците са жалки ако не зависехме от тях и ако не се пазеха със тонове горили щяха да бъдат линчувани мръсни твари вредят ни толкова много че са едни и същи дупедавци обаче се плюят като че ли ни дават алтернатива и когато се прегърнат ни преебават

Това ми напомня за вица. Айше намерила един морков и казала на съседката си - Това е като на моя Хасан.. Съседката я пита - Толкова голям ли ? Не ма, толкова мръсен - хахахахах

Нещо не мога да разбера, какво лошо е направил Сидеров, че има толкова негативни коментари за него?! В случая е спомогнал да се ремонтира един път, за което са настоявали избирателите от неговата област! Колкото до глупостите, че би предател (на кого?!), преди 3-4 години пък лъжеха, че бил подкрепял правителството на Орешарски, когато всеки може да провери, че никой от парламентарната група на Атака не беше гласувал за това правителство! Сега пък "предателството" му било, че подкрепял ГЕРБ! Още преди изборите ОП заявиха, че биха преговаряли за коалиционно правителство с всяка българска партия (т.е. не биха преговаряли само с турските партии ДПС и ДОСТ). След изборите се договориха с ГЕРБ за коалиционно правителство, при положение, че ГЕРБ изпълнят някои (важни) елементи от програмата на ОП! Къде е тук предателството?! Ако смятате, че ОП е трябвало да се коалират с БСП, тази коалиция нямаше да има достатъчно депутати за парламентарно мнозинство, такова можеха да имат само ако към тях се присъедини и ДПС, което е недопустимо за ОП! А и БСП са управлявали няколко пъти, наистина ли смятате, че биха се справили по добре с управлението от ГЕРБ?!

като вземем присъдите за хулиганство, нахлуването в университет за саморазправа, абсолютно бомбастичните му изкавания, лъжите по телевизията му и т.н.... не бе, нищо не е направил, той е такъв свят човек...

Откога влизането в сградата на държавен университет стана престъпление?! Аз не съм видял никакви доказателства, че Сидеров е хулганствал или удрял когото и да било, но затова пък видях, че него са го удряли няколко пъти, без никой от виновниците да бъде съден, камо ли наказан! Ако главният прокурор те е взел на прицел, може да ти измисли десетки абсурдни обвинения, които ще те принудят да си постоянно в съда, за да се защитаваш от тях, дори и нищо незаконно да не си направил! Между другото, струва ми се абсурдно, че толкова много хора вярват на корпоративните медии, които всекидневно ги лъжат! Ако тези медии могат да изкарат ислямските орди, нахлуващи в Европа за "бежанци", и открито заявяват враждебност към национализма, какво те кара да мислиш, че не лъжат и по отношение на Сидеров?!

"при положение, че ГЕРБ изпълнят някои (важни) елементи от програмата на ОП!" Би ли бил така любезен да ни кажеш,кои са тези"важни елементи"?

Коментари - Сидеров сряза лента на нов път: Чувствам се като премиер | Днес.dir.bg

Сидеров сряза лента на нов път: Чувствам се като премиер

Председателят на парламентарната група на Обединени патриоти Волен Сидеров преряза лентата на ремонтиран участък от пътя от Стралджа до Петолъчката.

Обратно в новината

Коментари - Сидеров сряза лента на нов път: Чувствам се като премиер | Днес.dir.bg

Коментари

аз за пръв път не гласувах за волен, защото усетих че мършата валери ще ги накара да се пришият към герб, а каракочев и без това е надупен та беше ясно за волен че търси сянка и ще е послушен. Но 300000 боклука вкараха тези продажници, та дано и те, и избирателите им ги вкараме в ямата, да не чуваме никога повече за тях.

казвали са го хората - историята се повтаря, но като фарс , все пак, не се знае какво ще каже ББ като разбере какви ги е говорил, и дали ще му стигнат запасите от чувство за хумор ..

имаго

НАЙ ПОСЛЕ ЕДИН ГОЛЯМ ПОЛИТИК, ПАТРИОТ И ЛИЧНОСТ МУ ДАДОХА ВЪЗМОЖНОСТА ДА БЪДЕ ПОЛЕЗЕН ЗА СВОЯТ РОДЕН КРАЙ. ЗЕМЛЯЦИТЕ ПРОСТО ИЗВАДИХА КЪСВЕТ С НЕГО. ГРИЖИ СЕ ЗА ТЯХ, КАКТО ЖИВКОВ СА ГРИЖЕШЕ ЗА ПРАВЕЦ. БЛАГОДАРНОСТА ИМ ЩЕ СЕ ВИДИ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ..

Бате му Бойко даде 1 милион за път а Сидер Бялата хипохлоритна златка резна лентата. Вапцания с вар Мишок се мисли за велик.

Нека се учи да реже! Така и със затворническата пижама, докато си осуче въжето!

ПП АТАКА 4 март 2013 г. ЗА ПОБЕДА ИДВА ВРЕМЕ Куплет 1: Годините минават, народа ни загива Нацията бавно вехне и погива Хората просят със сълзи в очите Вяра губят всяква те за бъднините Куплет 2: Държавата ни горда сега е на колене гербери крадливи говорят за пестене Нищо вече няма в български ръце Само той остана да ги насмете Пред ПРИПЕВ 1: Говори и се бори, въпреки лъжите но българското в него не мож' изкорените Живота си е сложил за една България всеки ден разбива на пух и прах сценария.... И така нататък.... Волене, да те ева в боклука....Това е текстът от химна на Атака.... Нали герберите бяха крадливи, защо сега си комбина с крадливите гербери бе, политически травестит? Да ти ева ма-йката нещастна, боклук ненормален!

КОЙ Е ДАЛ ОСТЪР РЕЖЕЩ ПРЕДМЕТ НА ТОЯ ЯМБОЛСКИ ШИЗОФРЕНИК ???

4 км - 1 милион лева. Леле. Голямо амкане е падало....

Преди 5 години "ремонтираха" Карнобат-Шумен. Минете и го вижте. Кръпка до кръпка, нацепен като кашкавал на две седмици в хладилник. Надлеза на Лозарево скоро ще се отвори, добро изпълнение, бих казала, всичкия ТИР от тук минава, и като паднат три сантиметра сняг ще затваряме пътища. Да живей герб!

А аз те усещам че си шизофреник.

кдето и да погледнеш само свине в парламента,да идват турчулята да ни превземат да изколат тая паплач тука!

а всъщност, си едно голямо, миризливо и мазно го-но !!

Ако се бяхте наредили няколко подлоги на километър повече щяха да се почувстват като ''премиери'' макар че сега само саде лизачи...

Стига с тия клекшопове.

КОГАТО ВОЛЕН БЕШЕ НА КРАЧКА ОТ ИЗБИРАНЕТО МУ ЗА ПРЕЗИДЕНТ БЯХ В ЩАТИТЕ И НЕ МИСЛЕХ ДА СЕ ВРЪЩАМ В БЪЛГАРИЯ. ВЪПРЕКИ ТОВА ИЗПРАТИХ ПАРИ ЗА ИЗБОРНАТА МУ КАМПАНИЯ. АКО ТОЙ БЕШЕ ИЗБРАН ТОГАВА ЗА ПРЕЗИДЕНТ, СЕГА БЪЛГАРИЯ ЩЕШЕ ДА БЪДЕ МНОГО ПО РАЗЛИЧНА. НЕИЗБИРАНЕТО МУ БЕШЕ ГОЛЯМА ЗАГУБА ЗА БЪЛГАРИЯ. НЕ СЕ ЛИ ЧУВСТВА СЕГА? ОГРАБЕНИ БЯХМЕ ДО ШУШКА. АКО МУ ДАДЕМ ДОВЕРИЕ ДА КОМАНДВА, НА МНОГО КРАДЦИ ЩЕ ИМ ПРЕСЕДНЕ ЗАЛЪКА В УСТАТА.

Много добре казано.

А бе ти имаш ли мозък тъпата си глава, или американските чавки са го изпили !! какво защитаваш този празнодумник и въздухар, нагъл популист и прочее !! Какво му пречи сега да защитава интереса на страната си, но няма топки, пък и морал за това !!

Волен откакто се кротна ме кефи. На следващите избори ще гласувам за патриотите.

Не се съмняваме в избора ти.

ОТО, НИК НЕ СЕ ИЗБИРА СЛУЧАЙНО. С ТАКЪВ НИК БИ ТРЯБВАЛО ДА БЪДЕШ ДО ДЯСНАТА СТРАНА НА ВОЛЕН.

Стягайте югоизточния фланг, ама ако може без предателствата на висши гранични полицаи на Държавната граница!!! Волене кажи си те ще те раберат!

Като бб бтори НЯМА.... Нема и да се РОди.!! А сега напиняите се колкото си искате...

също като домат червено само дето е съвсем различно

Кой не е дошъл на власт,пред него не си е свалил гащетата!Гнус ме е дори да пиша за тоя свинктеропредложител!А хората толкова вярваха!

Освен това герберските тролове не го заклеимяват.За тях Болен отново е Волен.

Всъщност съм година по-млад от него,но влязох в казармата на 18,през 1975-та,когато и той е ТРЯБВАЛО да влезе! Това бе ГОРДОСТ,ПРИЗВАНИЕ за тогавашните младежи,които се бяха родили с нещо + топки м/у краката и искаха да докажат,че гозаслужават! Не служеха само момчета,с наистина видими физ.дефекти или ментални такива! Това говедо,също се е скатало покрай тях...с ,,медицинско" за...10 диоптъра късогледстство/!?!?/,което не му пречи да запише ,,Фотожурналистика"" в СУ,по времето,когато аз с 1-1'5 диоптъра далекогледство/ползвах очила за четене/,служих най-тежката служба на танкист в родният му край...12МСП Елхово,под.65010.... Два пъти преди 10-на години гласувах за него...още не знаех за същността му... Днес,ако го набарам ,ще отнесе толкова ,,любов и уважение" от моите 115 кила и корави лапи,че нито анаболния всезнайко,с когото общува по скапаната си TV с часове,нито дрогираните му постоянно съпровождащи го ,,съмишленици",ще го спасят... Дори и да се скрие не под пластмасова маса, а под масата на Б.Б. или председателската на Парламента! Толкова съм му ,,набрал" на ,,болния",ДОЛЕН Волен,за ИЗМАМАТА,ПОДВЕЖДАНЕТО И ЧИСТАТА ПОДИГРАВКА СЪС СЪКРОВЕННИТЕ ЧУСТВА НА ПАТРИОТИЗЪМ,ЧЕ НЕ ЗНАМ КАКВО ЩЕ МУ СЕ СЛУЧИ АКО ГО...НАБАРАМ!!! О.З....бивш танкист вече на 60,но корав,як,БЪЛГАРИН...РОДОЛЮБЕЦ! Патриот е вече омърсено понятие след такива боклуци,като болния,далавери и каракачанката македонска!

Дрътако,гледай да не отнесеш един здрав герберски тупаник в червената ти мутра!

Що бе тъпан? Що пък ,,герберски тупаник" да отнеса? Недоумявам??? Герберите ли защитаваш или болния,който явно се е пришил към тях?! Кратуната ми НИКОГА не е била...,,ЧЕРВЕНА"! НИКОГА не съм бил член на БКП... Вярно,бях през май/юни 1985-та запас в Делиормана,но ме взеха запас тогава и имах по- високо звание от днешната икона на ГЕРБ,който тогсва също бе там,но бе ...комунист! А белия пудел,той и тогава е правел шменти/капели на Магурата,дори има някаква присъда...за Болния ти казвам... Пък,аз не се плаша... Чист и откровен съм!

Дърт вол яко и дълбоко оре, гробарче перверзно. Внимавай да не влезеш в полезрението на този тонкист, че все разпорен ще си ходиш.

Някак си не мога да го възприема тоя да се разхожда без бяла пластмасова маса в/у главата си.

патриотаре Cидеров защо прeдаде изирателите си и се коалира с мутрата ?

То това остава. Да стане премиер.

,,тиквата,, имала и ,,малки,, тиквички...???

Май вече му дойде акъл в главата, миряса вече. Крайно време беше.

Сидеров всячески се опитва да отклонява вниманието на своите избирателите от неизпълненото си обещание да премахне от програмата на БНТ излъчването на новини на турски език.

Бялата Златка свърши най- сетне някаква полезна работа за 5 стотинки- сряза лента.

Могат ли тези, които реват тук "предател" към Сидеров, да обяснят, къде точно е предателството?! Още преди изборите ОП обявиха, че след тях са готови да преговарят за съставяне на правителство с всяка партия без ДПС и ДОСТ. Това и направиха, и сключиха споразумение с ГЕРБ, че ще ги подкрепят, ако те изпълнят някои основни точки от програмата на ОП! Къде е предателството тук?! По добре ли щяхте да се чувствате, ако ГЕРБ управляваха в коалиция с БСП, или пък с ДПС?! Или пък предпочитате да не бе съставена коалиция тогава, и да имаше нови избори, на които резултатите вероятно биха били подобни на последните?! Или просто сте някакви тролове, на които плащат извънредно, за да плюете по националистите?! Кажете ми, какво според вас е трябвало да направят ОП след последните избори?!

Не съм трол, възмутен съм от кардиналната промяна, която настъпи в отношението на ОП към същите управляващи, които преди критикуваха. И от Симеонов, който обяви пенсията от 200 лв. за "велико" постижение на властта. Нека да надникне на юг и да види гърците какво ще получ за Коледа, на фона на вечната си финансова криза. Поне да си мълчат повече, за да не стават смешни.

И ако бяха БСП или ДПС във властта щяха да дадат по големи пенсии ли?! Защо не са го направили досега, като са били на няколко пъти във властта?! А и пенсиите и заплатите и догодина ще се повишават също, така че патриотите изпълняват своите предизборни обещания, доколкото могат! Ако те бяха най-голямата партия, или пък ако правителството беше изцяло тяхно, несъмнено растежа на пенсиите и заплатите щеше да е доста по голям, но повечето избиратели в страната са избрали ГЕРБ или БСП!

Този -някаде да го срещна ............ЩЕ СИ ДРЪПНА ХРАЧКАТА ЯКО НАЗАД.......И СЛЕД СЕКУНДИ ЩЕ ГО ЗАПЛЮЯ СЪС КРАЧКА НАПРЕД.............ЗАЩО????2-ЗАЩОТО Е ИЗМЕКЯР..........БОКЛУК.........

ИСТИНСКАТА ХАРАКТЕРИСТИКА НА ВОЛЕН Е СЛЕДНАТА. БЪЛГАРИЯ СЕ НАМИРА В ГОЛЯМА ОПАСТНОСТ. МОЖЕ ДА СЕ СТОПИ И ИЗЧЕЗНА В МИРНО ВРЕМЕ. ТРЯБВА НЯКОЙ ДА ВДИГНЕ ТРЕВОГА, ЗА ДА СЕ СЪБУДИ ТОЯ ЗАСПАЛ НАРОД. ПОМНИТЕ ДУМИТЕ НА БОТЕВ - БОРОВАН СПИ И ВЕЧНО ЩЕ СПИ. ВАЛИДНИ СА И ДНЕС. Е, НАМЕРИ СЕ ЧОВЕКА, КОЙТО ДО ВДИГНЕ ШУМ И СТРЕСНЕ НАРОДА. ИМЕТО НА ТОЯ ЧОВЕК НАБАТ Е ВОЛЕН СИДЕРОВ.

или на глупак се правиш, че отгоре на всичко искаш да направиш на глупаци и другите хора с този си пост?!

СВОЯТА ОЦЕНКА, ДАЛИ СЪМ ГРУПАК ИЛИ НЕ, СЪМ ПОЛУЧИЛ С РАБОТАТА СИ НА 4 КОНТИНЕНТА. ВИНАГИ СЪМ БИЛ ДОСТОЕН БЪЛГАРИН. ПРЕПОДАВАЛИ СА МИ АКАДЕМИЦИ, НО НЕ И АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ. СТРАДАШ ОТ КЪСОГЛЕДСТВО И НЕ ВИЖДАШ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ ИЗЧЕЗВА ПРЕД ОЧИТЕ ТИ. И САМО НАЦИОНАЛИСТИТЕ ПРОТЕСТИРАТ, КАТО МУНЧО. ИМА СПАСЕНИЕ И ТО СЕ НАРИЧА НАЦИОНАЛИЗЪМ, ПРИ КОИТО СЪДБАТА НА БЪЛГАРИЯ ЩЕ РЕШАВА НАРОДА, А НЕ БРЮКСЕЛ.

Волен пълен обрат както винаги. Навремето открито защитаваше НАТО и ДПС, нищо чудно сега пак да почне да го прави.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Ама не си. Най-обикновен сопол си. А, тия , дето гласуваха за тебе, са си направо от 80-те процента.

Вчера Бойко курво, днес - първи приятели. Имаше там един с шайките, преди това един дето щеше да ги уволнява... Целата работа им е такава на ГЕРБ...

(който попадайки в парламента и правителството изведнъж млъкна и занемя) си дереше гърлото като пощурял и биейки се в гърдите че е защитаващ интересите на българския народ патриот националист хулиганстваше по улици и площади ( в това число не зачиташе нито националния ни химн, нито на страните чиито посланици връчваха акредитивните си писма на президента на България; физически нападаше хора дори по пътищата и заплашваше с оръжие и саморазправа) като неспирно насъскваше хората с различни вероизповедания едни срещу други, (прибягвайки дори към наказателни акции срещу друговерци пред храма им), а в същото време, тайно от "простолюдието" неспирно се пъчеше и бореше да са докопа до правото да образува правителство и да седне в премиерския стол! Който не вярва нека чете новините и да поиска стенограмите от президенството в които черно на бяло е документирано как при всяко връчване на мандат за съставяне на правителство този лицемер имаше един единствен въпрос , а именно ще му се даде ли мандат и на него за да състави правителство! Така че сега няма нищо ново в личното му его! Новото е само това, че подражавайки (като маймуните) в маниера и действията на премиера при рязането на лентички на обекти се самовъздига в собствените си очи и се чувства действащ премиер! Каква е личностната характеристика на такъв тип хора имат думата специалистите, но май на всички е ясно за какво става дума и кой тип хора имат такова поведение и нагласа за величие!

СРЕЦИАЛНА БЛАГОДАРНОСТ НА РЕДАКТОРА ЗА КАЧЕНИЯТ КЛИП. ЗА МЕН БЕШЕ ИСТИНСКО УДОВОЛСТВИЕ ДА ГО ГЛЕДАМ. ОБИЧАЙТЕ БЪЛГАРИЯ, ЗА ДА ВИ ОБИЧА И ТЯ. И ДА Я ОСТАВИМ ТОЛКОВА ПРЕКРАСНА, КОЛКОТО Я ПОЛУЧИХМЕ ОТ БАЩИТЕ СИ.

Ето къде били лобистите!!! А Сидеров може да се чувства и като президент, и като футболен коментатор - те вършат всичко друго със своя събрат Валери, но не и това, което им е работа. Да са чували за компетентност, правомощия, разделение на властите...

ПРОДЪЛЖАВАЙ ДА ПЛЮЕШ, ПРИЯТЕЛЧЕ. ВОЛЕН Е ПРЕКАЛЕНО ВИСОКО, ЗА ДА МОЖЕ ДА ГО ДОСТИГНАТ ТВОИТЕ ПЛЮНКИ. НАЙ МНОГО ДА ПАДНАТ НА ТЕБ. А ВОЛЕН НЯМА ЗА КАКВО ДА СЕ ПРИТЕСНЯВА. ТОЙ ВЕЧЕ Е ВЛЯЗЪЛ В ИСТОРИЯТА НА НОВА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ПАРАДНИЯТ ВХОД.

пак е коленичел и влязъл в бардака през задния вход. Е, това го може. Не отричаме !

Един от боклуците.

приказки Бойко наркобарон ,Бойко убиец ,Бокйо крадец ,Бойко ..... и кво стана а прегърна се с Бойко и най -отвратителното че почна на изопачава нещата всячески е от това ме е гнус най- вече ,не толкова от коалирането с Бойко а тонва че нана Бойко му е изгодно да подхвъли едно оглозгано кокалче и да си играе пир на душата като му е дал ножица и лента давай Волен порлитически труп си Бойко пок ще царува що опозиця липсва .Отвратително покъртително

ДОЧАКА НАЙ ПОСЛЕ И ВОЛЕН СИДЕРОВ СВОИТЕ ДНИ НА СЛАВА. КОЛКО ПЛЮЕНЕ, КОЛКО ОБИДИ, ЧЕ ДАЖЕ И БОЙ ОТНЕСЕ, НО ИЗДЪРЖА. ТОВА Е ПРАЗНИК НЕ САМО ЗА НЕГО, НО И ЗА ПАРТИЯ АТАКА. ТЯ ДОКАЗВА ВЕЧЕ НА ПРАКТИКА, ЧЕ Е ИСТИНСКИ ЗАЩИТНИК НА ИНТЕРЕСИТЕ НА НАРОДА. СЕГА ПЪТ, ДО ГОДИНА БОЛНИЦА. НЕ Е ЛОШО КАТО НАЧАЛО. ЕДИН МАЛЪК ЧОВЕК ДОКАЗА, ЧЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ГОЛЯМ ПОЛИТИК. БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО.

а той колко би други, че и жени - герой голям!!!

спешна помощ. Имате пациент !

Т.н "ОП" са мутирал ген на т.н. "герб". Т.н. "герб" са мутирал ген на БКП. Въпроси има ли?

Ами мутирал ген на какво са СДС, РЗС, ДСБ, ДБГ, (ИЗ)РОД и останалата колаборационистка сган?

Тази Петолъчка как за толкова десетки години(40-50) не се намире едно правителство да задели 100 000 лв. та да стане нормално кръстовище на 4 пътя, а не Петолъчка. Толкова ли е трудно да се измести единия второстепенен път и да се включи малко преди самата петолъчка. Щяха да спасят много човешки животи и да се спестят пари от щетите заради катастрофите.

ти откога не си минавал от там???? Направиха кръгово, какво повече искаш??? Кръговото си е перфектно, мен много ме изкефи, като го направиха, но като направиха магистралата, не минавам от там. Пък и отдавна няма новини за големи катастрофи в този участък.

Браво Волене , не чака отстрани като червените паразити на лъжкинята,а веднага мъжки запретна ръкави заедно с Валери и Краси да помагат на Бойко във възстановяването на окрадена България след чумата олигарски!

Приятелю, ти мислиш преди да напишеш нещо???

наглеца наглее извърши преврат отметна се от обещания да изконсумира жалката си ниЗост до капка политиците са жалки ако не зависехме от тях и ако не се пазеха със тонове горили щяха да бъдат линчувани мръсни твари вредят ни толкова много че са едни и същи дупедавци обаче се плюят като че ли ни дават алтернатива и когато се прегърнат ни преебават

Това ми напомня за вица. Айше намерила един морков и казала на съседката си - Това е като на моя Хасан.. Съседката я пита - Толкова голям ли ? Не ма, толкова мръсен - хахахахах

Нещо не мога да разбера, какво лошо е направил Сидеров, че има толкова негативни коментари за него?! В случая е спомогнал да се ремонтира един път, за което са настоявали избирателите от неговата област! Колкото до глупостите, че би предател (на кого?!), преди 3-4 години пък лъжеха, че бил подкрепял правителството на Орешарски, когато всеки може да провери, че никой от парламентарната група на Атака не беше гласувал за това правителство! Сега пък "предателството" му било, че подкрепял ГЕРБ! Още преди изборите ОП заявиха, че биха преговаряли за коалиционно правителство с всяка българска партия (т.е. не биха преговаряли само с турските партии ДПС и ДОСТ). След изборите се договориха с ГЕРБ за коалиционно правителство, при положение, че ГЕРБ изпълнят някои (важни) елементи от програмата на ОП! Къде е тук предателството?! Ако смятате, че ОП е трябвало да се коалират с БСП, тази коалиция нямаше да има достатъчно депутати за парламентарно мнозинство, такова можеха да имат само ако към тях се присъедини и ДПС, което е недопустимо за ОП! А и БСП са управлявали няколко пъти, наистина ли смятате, че биха се справили по добре с управлението от ГЕРБ?!

като вземем присъдите за хулиганство, нахлуването в университет за саморазправа, абсолютно бомбастичните му изкавания, лъжите по телевизията му и т.н.... не бе, нищо не е направил, той е такъв свят човек...

Откога влизането в сградата на държавен университет стана престъпление?! Аз не съм видял никакви доказателства, че Сидеров е хулганствал или удрял когото и да било, но затова пък видях, че него са го удряли няколко пъти, без никой от виновниците да бъде съден, камо ли наказан! Ако главният прокурор те е взел на прицел, може да ти измисли десетки абсурдни обвинения, които ще те принудят да си постоянно в съда, за да се защитаваш от тях, дори и нищо незаконно да не си направил! Между другото, струва ми се абсурдно, че толкова много хора вярват на корпоративните медии, които всекидневно ги лъжат! Ако тези медии могат да изкарат ислямските орди, нахлуващи в Европа за "бежанци", и открито заявяват враждебност към национализма, какво те кара да мислиш, че не лъжат и по отношение на Сидеров?!

"при положение, че ГЕРБ изпълнят някои (важни) елементи от програмата на ОП!" Би ли бил така любезен да ни кажеш,кои са тези"важни елементи"?