Коментари - Депутатите умуват за референдума срещу Турция в ЕС | Днес.dir.bg

Депутатите умуват за референдума срещу Турция в ЕС

Парламентът ще разгледа на 20 октомври внесената подписка за свикване на национален референдум относно членството на Турция в ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Депутатите умуват за референдума срещу Турция в ЕС | Днес.dir.bg

Коментари

И кой ще зачете резултатите от такъв референдум? Депутатите да решават как да си оправим държавата, а не да пускат мъгла и пушек.

Нужна е адекватна българска политика и дипломация - да, така е! Вярно е, че евентуален референдум, няма да ни реши въпросите с Турция. Но, стига сте повтаряли глупостта, че "ЕВРОПА НЕ ПОЗНАВА ПОЛИТИКАТА И ПОВЕДЕНИЕТО НА ТУРЦИЯ НА БАЛКАНИТЕ, ЩОТО НЯМА КОЙ ДА И ОТВОРИ ОЧИТЕ"! Никой не ви вярва, че в Европа нямат, ама никаква представа за вътрешната и външната политика на държавите от континента - настоящи или бъдещи членове на съюза! Става интересно, защото много от обикновените граждани на Германия и Франция са по-информирани от тяхните собствени евродепутати в Брюксел. Значи, ако някой иска да види нещо ще го види, ако не иска - никой не може да му отваря очите насила. Друг е въпросът, какви са предварителните НАМЕРЕНИЯ на Брюксел относно държавите на Балканите и в частност - относно суверенитета на България. Да, политиците и дипломатите ни са неспособни или корумпирани. Защо да не допуснем, че те стават такива, почти без изключение, по силата на някакво предварително споразумение със силните на деня извън България? Нека си представим, че ИБ са на власт в България - можете ли да наложите на евродепутатите в ЕС да предпочитат икономическите изгоди от България (с нейния пазарен и стопански капацитет), а не изгодите от Турция? Имам предвид, че днес приоритет е икономическата изгода, каквото и друго да си говорим.

Ами нали за това е цялата дандания бе, Мишо. ИБ са гладни и искат и те да се поохранят на държавната софра и затова ни заливат с излиянията си колко са загрижени за България. Толкова загрижени, че си нямат и представа от реалния живот тук, защото живеят от десетки години извън страната. То и царя беше загрижен, нали. Свалят ти звезди от небето и ти обещават какво ли не, без да имат и идея от реалността и как да стане, но това е подробност, важното е да се докопат до властта. Типичната тактика на измамника, който ти обещава точно това, което искаш да чуеш, само за да получи каквото му е нужно.

Това е истината за ИБ.Въобще на Чакъровци не е ясно за какво статукво пишат.

българският народ всеки момент може да прекрати членството си в ЕС и Нато. Ползите ще са много големи, Пускане на 1-4 реактори на Козлодуй, неучастие във войни и мн. други реални ползи. това за турция са показни фасони и глупости за "показване на мнение". Когато започнем да вършим реални неща тогава ще ни уважавт. А не да се натискаме като преторианци да пазим ЕС. И да ни правят на маймуни разни псевдопатриоти от вмро , атака и прочие мушмуроци. Толкова ли не се усещате че е нелепо да правим референдум за турция, а да си траем за нашето членство? Добре да речем може народа да е съгласен с членството в ЕС, но това трябва да стане именно по волята на народа! за това са референдумите ,о неразумни юроди! Иначе може да "показваме" най различни мнения, например че сме против Холандия в ЕС щото имат бракове между педерасти , с право да осиновяват деца и така реално узаконяват педофилията.

то като се замислим, турция е в преговори за членство в ец от 19ш8 (ако не се лъжа), т.е. мнооого преди българия да милси за членство... а и тук в нл турците са от много отдавна, само последните 3 г. са дошли с български паспорти (150 еуро им излизало сум чувала)... та, какви референдуми, кви 5 лв - прах в очите! хората нямат какво да ядат в българия, а нс референдум организира - някоя и друга фирмичка за преброяване близка го когото трябва, на гушне някои лев :)))

а, бе, фес, я си стой от източната страна на Босфора, демек в Азия. Какво си взел тук да ми кендзаш на метеното?

Поредната смехория на ИБ.Все още не са наясно,че сме 21-век,а не 19-ти или 18-ти.То и мисленето им такова...

Дали си един или два пъти Браво няма значение. Но е ясно и без Браво, че си нямащ понятие от проблема и европейското му решаване. Така е като се ползва челния балкански опит и маргиналното мислене на балканските субекти от каракачанска или сидеровска порода. Ще дойде време и на Сидеров ще му искаме отчет какво евродепутатите му работят и какво са свършили, след като получават по 7 000 евро месечна заплата ,вземана от най бесния данъкоплатец на Европа- българския! Популисти и лицемери. Не ви стига че крадете от народа си, но и вършите работа за дебили! На каракачанчето не му стига дебелия шкембак и 15 години клатене крака в Парламента, сега иска още..Нема да стане!Идея за България- алтернатива на статуквото

Не разбрах, защо намесваш каракачаните в политиката и какъв точно е тяхния недостатък, че в мнението ти да прозира отрицателно отношение към тях? Разбирам чуждопоклонничеството на ИБ, но не и пренебрежението им към рода си. Ако според ИБ, хората в България - каракачани, шопи, трънчани и т.н. - са маса от "малоценни, недостойни балканци", за каква тяхна Идея става въпрос по-точно?

Чакъров, и твоите дрънканици нямат никакво значение - презряна работа.

Това Елза Парини ли е?

българския народ може да решава за членството на България в ЕС! По конституция народа е върховен суверен, а членствата в ЕС и НАТО са ограничаване на сувериниет, фактически и юридически. защото най малкото на всяка втора дума политиците от всички партии се оправдават с Брюксел. Така че трябва да има реферндум за членството на България в ЕС и НАТО! Това е важния въпрос, за който волята на народа наистина има правна тежест , и то решаваща. Това за турция е глупост и кьорфишек. Не можем да решаваме нито за турция, Македония, Румъния, или пък Англия , нито за която и да е чужда страна, преди да сме решили за нашето собствено членство.

Това политическо чудо невиждано леля Цецка каквото е казало все се опорочило и провалило. Т я е политическот недоразомение 1 след Анна - Борисова. Логично е да последва нейната съдба на село при патките ида ръкомаха с пръст. Леля Цецка е наказание за България тя е примера за това какъв не трябва да бъде политика или както казват ретроградите от комсомола политичка.

Няма ли някой да каже на тази Цецка Цачева,че закон,текст,законодателство не се РАЗПИСВА.Може ли такава неграмотност.Сега и уроци по български език трябва да им се изнасят ,че да не ни срамят.Направо да побеснее човек

Истинския проблем е че се отказахме от нашия суверенитет и го оставихме в ръцете на големите и силните за жалост нищо вече не зависи от нас . Но подобни дебати са полезни за да прогледне част от народа що за патриоти са тези които до преди една година размахваха ДПС и Турция в предизборните си кампании а сега нямат доблеста дори да си застанат зад думите .

Дядо Йоцо пак да е прогледнал?

Нашият дядо Йоцо винаги е гледал ТОЧНО и далече! Но ти не си гледал до сега, за да не си забелязал този факт...

Гледа,но не вижда,само приказва. Това не е нашият дядо Йоцо,а някакъв измислен,шведски

Теб май хем те сърби хем те боли...

Разбира се, че тези въпроси трябва да се решават на нужното равнище, както и много по важни въпроси за близкото бъдеще и съдба на българския народ и държава - като демографическата катастрофа, рекордното застаряване на населението и масовата емиграция на без това малкото млади хора- решаването на тези въпроси е от изключителна важност за съществуването на България, а с безсмислени референдуми се цели отклонение на вниманието от глобалните жизнено важни за просъществуването на нацията проблеми, не е ли ужасяваща прогнозата че след 30-ина години населението на България ще бъде под 5 милиона с повече от половината престарели пенсионери!

то в 2015 няма да има европеъски саъуз.на турция нему трябва европа.ше доиде ден турция ше баде много мощна дарява,балгария ше му се моли да му помогне *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И на Европа също така Турция не е необходима, ама такива като теб се натискат да ползват европейските помощи без да дават нищо.

Искаме Турция в ЕС!Да живее ДПС и БСП!

Много тъпо! За какъв зор да правим циркове?! Никой не е тръгнал да взима Турция в ЕС, за да се ангажираме с допълнителни средства за референдум :) АТАКА явно забавлява народа с националистически изцепки, които нямат никакъв смисъл... Ердоган каза - дайте документи и ще ви върнем собствеността в Одринско...

Ердоган каза още -"целият български народ и нашите сънародници, които живеят тук/в БГ/......" т.е. те са част от турската нация! А това че светската реп.Турция няма нищо общо с Османската империя като наследник е все едно англичаните да претендират,че нямат нищо общо с Британската империя - а компенсации за одринска тракия ще получим когато българите станем малцинство в собствената си страна. Интересно е каква е политиката на хитрите гърци по членството на Т в ЕС!

АЗ ПРЕДАЛГАМ ДА СЕ НАПРАВИ РЕФЕРЕНДУМ НО ДА ВКЛЮЧВА МНОГО ТОЧКИ 1 ДА Е ДАЛИ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД НЕ ИСКА КАТО АМЕРИКАНЦИТЕ КОИТО ПРЕ3 1930Г СА НАПРАВИЛИ ТАКА УВЕЛИЧИЛИ СА ЗАПРАТИТЕ НА ХОРАТА ОТ 300 НА 3000$ И ВЕДНГА СЕ УВЕЛИЧИЛА ПОКУПАТЕЛНАТА СПОСОБНОСТ И КАТО ИЗЛЕЗНАТ В ЧУЖБИНА ИМАТ ПАРИ В ДЖОБА И СЕ ГОРДЕЯТ ЧЕ СА АМЕРИКАНЦИ АКО СЕ ПРЕДЛОЖИ ТОВА ЗА РЕВЕНДУМА СИГУРНО ЩЕ ИМА 99.99% ЗА

Подкрепям те !Много точно казано.

Глас народен - глас божи!!! Демокрация означава народовластие. Разбира се, че трябва да има референдум. Аз ще гласувам срещу влизането на Турция в ЕС, защото, ако Турция е в ЕС, българската независимост е обречена. Турция ще ни погълне и икономически, и религиозно, и демографски. Няма да има второ турско робство, а ще настъпи изличаване на българския народ и държава.

заохкал(ооо)-да не би някой турчин отзаде.....

Както се вижда, на тебе ти е много добре, когато ти влиза отзаде. Помечтай си за още турци. Продажник.

ЧЕ ТУРЦИЯ АКО Е ПОКАНЕНА ВЕДНАГА ГИ ВКЛЮЧЕТЕ В ЕС ЗАЩОТО НАШИТЕ ХОРА ЩЕ ИМАТ КЪДЕ ДА РАБОТЯТ ЛЕГАЛНО ПО ТЕХНИТЕ ГОЛЕМИ ЗАВОДИ ИЛИ ЩЕ МРЕМЕ ГЛАДНИ ТУКА

Ами те БСПто и ДПСто са за Турция в ЕС.БСПто са половин България,значи няма нужда от референдум.

По други въпроси трябва референдум.Занимават ни с глупости.Мен,което ме интересува са незаконните палати край язовира...Ще има ли наказани и кога?Ще се събарят ли или не?По колко години затвор за наглите "строители"?

ТУРЦИТЕ В АНАДОЛА ... НЕ НА РЕЗНЯЦИТЕ В ЕС.

Като си против Турция(турците),защо управлявахте с ДПС?ААААААА,за да се ОСЕРЕТЕ ЛИ???

да.. и аз го казвам.. това беше голямата , може би най- голямата грешко на бсп ...

"Цачева съобщи още, че в Закона за пряко участие на гражданите в държавната власт и в местното самоуправление има някои конфликтни текстове, които не позволяват на парламента да изпълни разписаните си задължения. Затова още тази седмица ще бъдат внесени и приети на първо и второ четене съответни промени, които да направят възможно разглеждането на подписката следващата сряда. До тогава работна група с представители на Народното събрание и членове на инициативния комитет ще преосмислят начина, по който ще звучи поставеният въпрос на референдума." Сега стойте и гледайте как ГЕРБ /+- ДПС/ тихомълком ще променят този закон и такъв въпрос ще ни нахендрят на евентуалния референдум, та просто свят да ни се завие...майко Българийо, Господ Бог да те пази от нашите управляващи!!!

какво би станало, ако приемат Турция в ЕС? Елементарно - всички много милиона ревностни в исляма турци ще имат правото да гласуват в изборите за Европарламент и ще започне една втора вълна на пълзящата ислямизация на Европа... бедна ви е фантазията колко бързо забрадките и другите религиозни атрибути отново ще окачулят задължително главите на невръстните момиченца из училищата. не изтинските турци, а турчеещите се за удобство арабски ислямисти ще наложат подобно нормоповедение. както сега се опитват да го направят у нас, така ще пробват да пробият в цяла европа

Не сме ние фактора, който ще реши влизането на Турция в ЕС, и не е необходимо да си разваляме добросъседските отношения с Турция с тези глупости! браво - кратко ясно и умно изказване !!!

И така да е, България трябва да има мнение, да стои зад него и го отстоява! Не виждам обаче да се е стигнало до там да са затворени преговорните глави и да се налага избор на позиция, която до към момента на затваряне на преговорите може да еволюира.

Влиза шут/този от форума/ при доктора и му казва: - Докторе, чувствам се пренебрегнат, всички ме пренебрегват - Следващият

Хъ сега да видим като как Болен ще подкрепи мухоБойко!?! 'Баси и цирка! Но за всичко е виновна здравната реформа! Едно време такива персонажи си ги прибираха наввреме и си ги лекуваха - кеф им в Царев брод, кеф им в Карлуково! Пък сега - единия премиер, другия го крепи!!! Еееех! Нещастие българско!!!

Естествено че политиците с охота ще обмислят решение относно референдум за нещо на което не може да повлияем. Защо ли не обмислят референдум за избор на магистрати, чрез пряко гласуване от народа ?

Ами това за прекия избор, мисля, че не може да се реши с референдум, ами със свикване на ВНС. И колкото и да не долюбвам Яне, съм съгласен, че не си ли променим конституцията, няма оправия в тая държава.

Ум царува, ум - робува, Ум - белия делфин

Само се занимават с щуротии. Турция може би никога няма да приключи преговорите за членство. Защо тогава да си разваляме отношенията с едно евентуално "НЕ"? Пък и дори да се стигне до членство на Турция в съюза, едва ли ние ще попречим страната да бъде приета. Ирландците като гласуваха с "НЕ" на референдума за Лисабонския договор та какво от това - пак го приеха, ама нали трябваше да се правят на интересни и да харчат пари и време.

Ирландците май правиха втори референдум за да приемат. И по-важното след първото "не" си извоюваха привилегии за страната. А относно референдума за членство на Турция в ЕС и аз мисля, че трябва да се подходи дипломатично и сега не му е времето.

Ей, тъпи хора, бе. Абе, сега ли е момента за подобен референдум. Така ли се правят тези неща? Не разбрахте ли, че Франция и Германия няма да допуснат Турция в ЕС и без българския референдум. Вместо да ги подкрепим деликатно в тази тънка дипламатическа игра, ние ще вдигаме референдуми, подписки, митинги.... Ей, нямаме си ние нито дипломация, нито национална стратегия и това си е.... Тъпи и прости лумпени....

Съгласна съм с теб - българите са скарани с дипломацията. За голямо съжаление май и със здравия разум... Обаче в скандалджийството и низките страсти сме първи - пази боже сляпо да прогледа!! До вчера бяхме извън ЕС и по-тихи от водата, сега много ни нарастна работата и взехме да решаваме и за другите!! Брех, брех... А какво да кажат горките европейци дето им се натресохме с цялата крадлива и смрадлива циганско-байганьовска сган..... Ама на папуняка гъза му ми мирише, пък той си мисли че е гнездото.

Рибата в морето - тигана на огъня гори.....

Не се притеснявайте! Българите ще излязат на референдума по-малко отколкото на избори, е догановият електорат под строй ще гласува! Нищо чудно референдумът да покаже, че българите са ЗА членството на Турция в ЕС. И ще стане голям смях за някои!

За съжаление това е истината!

Не си спомням някоя държава да прави референдум за политиката и развитието на друга държава. Не си и правя илюзия че нашите и това могат да направят само да си вдигнат рейтинга нищо че независи приемането на Турция в ЕС от нас.

KoCe.

Акъл имат ли?!?

Защо изобщо ни занимават с това, само ни отклоняват вниманието то важните неща като здравеопазване, образование, корупция, престъпност и т.н. Тя Турция ще преговаря за членство в ЕС още поне 10 години и ако не станат членове причината няма да е България, поне още 10 европейски страни не ги искат в ЕС по чисто икономически причини.

Коментари - Депутатите умуват за референдума срещу Турция в ЕС | Днес.dir.bg

Депутатите умуват за референдума срещу Турция в ЕС

Парламентът ще разгледа на 20 октомври внесената подписка за свикване на национален референдум относно членството на Турция в ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Депутатите умуват за референдума срещу Турция в ЕС | Днес.dir.bg

Коментари

И кой ще зачете резултатите от такъв референдум? Депутатите да решават как да си оправим държавата, а не да пускат мъгла и пушек.

Нужна е адекватна българска политика и дипломация - да, така е! Вярно е, че евентуален референдум, няма да ни реши въпросите с Турция. Но, стига сте повтаряли глупостта, че "ЕВРОПА НЕ ПОЗНАВА ПОЛИТИКАТА И ПОВЕДЕНИЕТО НА ТУРЦИЯ НА БАЛКАНИТЕ, ЩОТО НЯМА КОЙ ДА И ОТВОРИ ОЧИТЕ"! Никой не ви вярва, че в Европа нямат, ама никаква представа за вътрешната и външната политика на държавите от континента - настоящи или бъдещи членове на съюза! Става интересно, защото много от обикновените граждани на Германия и Франция са по-информирани от тяхните собствени евродепутати в Брюксел. Значи, ако някой иска да види нещо ще го види, ако не иска - никой не може да му отваря очите насила. Друг е въпросът, какви са предварителните НАМЕРЕНИЯ на Брюксел относно държавите на Балканите и в частност - относно суверенитета на България. Да, политиците и дипломатите ни са неспособни или корумпирани. Защо да не допуснем, че те стават такива, почти без изключение, по силата на някакво предварително споразумение със силните на деня извън България? Нека си представим, че ИБ са на власт в България - можете ли да наложите на евродепутатите в ЕС да предпочитат икономическите изгоди от България (с нейния пазарен и стопански капацитет), а не изгодите от Турция? Имам предвид, че днес приоритет е икономическата изгода, каквото и друго да си говорим.

Ами нали за това е цялата дандания бе, Мишо. ИБ са гладни и искат и те да се поохранят на държавната софра и затова ни заливат с излиянията си колко са загрижени за България. Толкова загрижени, че си нямат и представа от реалния живот тук, защото живеят от десетки години извън страната. То и царя беше загрижен, нали. Свалят ти звезди от небето и ти обещават какво ли не, без да имат и идея от реалността и как да стане, но това е подробност, важното е да се докопат до властта. Типичната тактика на измамника, който ти обещава точно това, което искаш да чуеш, само за да получи каквото му е нужно.

Това е истината за ИБ.Въобще на Чакъровци не е ясно за какво статукво пишат.

българският народ всеки момент може да прекрати членството си в ЕС и Нато. Ползите ще са много големи, Пускане на 1-4 реактори на Козлодуй, неучастие във войни и мн. други реални ползи. това за турция са показни фасони и глупости за "показване на мнение". Когато започнем да вършим реални неща тогава ще ни уважавт. А не да се натискаме като преторианци да пазим ЕС. И да ни правят на маймуни разни псевдопатриоти от вмро , атака и прочие мушмуроци. Толкова ли не се усещате че е нелепо да правим референдум за турция, а да си траем за нашето членство? Добре да речем може народа да е съгласен с членството в ЕС, но това трябва да стане именно по волята на народа! за това са референдумите ,о неразумни юроди! Иначе може да "показваме" най различни мнения, например че сме против Холандия в ЕС щото имат бракове между педерасти , с право да осиновяват деца и така реално узаконяват педофилията.

то като се замислим, турция е в преговори за членство в ец от 19ш8 (ако не се лъжа), т.е. мнооого преди българия да милси за членство... а и тук в нл турците са от много отдавна, само последните 3 г. са дошли с български паспорти (150 еуро им излизало сум чувала)... та, какви референдуми, кви 5 лв - прах в очите! хората нямат какво да ядат в българия, а нс референдум организира - някоя и друга фирмичка за преброяване близка го когото трябва, на гушне някои лев :)))

а, бе, фес, я си стой от източната страна на Босфора, демек в Азия. Какво си взел тук да ми кендзаш на метеното?

Поредната смехория на ИБ.Все още не са наясно,че сме 21-век,а не 19-ти или 18-ти.То и мисленето им такова...

Дали си един или два пъти Браво няма значение. Но е ясно и без Браво, че си нямащ понятие от проблема и европейското му решаване. Така е като се ползва челния балкански опит и маргиналното мислене на балканските субекти от каракачанска или сидеровска порода. Ще дойде време и на Сидеров ще му искаме отчет какво евродепутатите му работят и какво са свършили, след като получават по 7 000 евро месечна заплата ,вземана от най бесния данъкоплатец на Европа- българския! Популисти и лицемери. Не ви стига че крадете от народа си, но и вършите работа за дебили! На каракачанчето не му стига дебелия шкембак и 15 години клатене крака в Парламента, сега иска още..Нема да стане!Идея за България- алтернатива на статуквото

Не разбрах, защо намесваш каракачаните в политиката и какъв точно е тяхния недостатък, че в мнението ти да прозира отрицателно отношение към тях? Разбирам чуждопоклонничеството на ИБ, но не и пренебрежението им към рода си. Ако според ИБ, хората в България - каракачани, шопи, трънчани и т.н. - са маса от "малоценни, недостойни балканци", за каква тяхна Идея става въпрос по-точно?

Чакъров, и твоите дрънканици нямат никакво значение - презряна работа.

Това Елза Парини ли е?

българския народ може да решава за членството на България в ЕС! По конституция народа е върховен суверен, а членствата в ЕС и НАТО са ограничаване на сувериниет, фактически и юридически. защото най малкото на всяка втора дума политиците от всички партии се оправдават с Брюксел. Така че трябва да има реферндум за членството на България в ЕС и НАТО! Това е важния въпрос, за който волята на народа наистина има правна тежест , и то решаваща. Това за турция е глупост и кьорфишек. Не можем да решаваме нито за турция, Македония, Румъния, или пък Англия , нито за която и да е чужда страна, преди да сме решили за нашето собствено членство.

Това политическо чудо невиждано леля Цецка каквото е казало все се опорочило и провалило. Т я е политическот недоразомение 1 след Анна - Борисова. Логично е да последва нейната съдба на село при патките ида ръкомаха с пръст. Леля Цецка е наказание за България тя е примера за това какъв не трябва да бъде политика или както казват ретроградите от комсомола политичка.

Няма ли някой да каже на тази Цецка Цачева,че закон,текст,законодателство не се РАЗПИСВА.Може ли такава неграмотност.Сега и уроци по български език трябва да им се изнасят ,че да не ни срамят.Направо да побеснее човек

Истинския проблем е че се отказахме от нашия суверенитет и го оставихме в ръцете на големите и силните за жалост нищо вече не зависи от нас . Но подобни дебати са полезни за да прогледне част от народа що за патриоти са тези които до преди една година размахваха ДПС и Турция в предизборните си кампании а сега нямат доблеста дори да си застанат зад думите .

Дядо Йоцо пак да е прогледнал?

Нашият дядо Йоцо винаги е гледал ТОЧНО и далече! Но ти не си гледал до сега, за да не си забелязал този факт...

Гледа,но не вижда,само приказва. Това не е нашият дядо Йоцо,а някакъв измислен,шведски

Теб май хем те сърби хем те боли...

Разбира се, че тези въпроси трябва да се решават на нужното равнище, както и много по важни въпроси за близкото бъдеще и съдба на българския народ и държава - като демографическата катастрофа, рекордното застаряване на населението и масовата емиграция на без това малкото млади хора- решаването на тези въпроси е от изключителна важност за съществуването на България, а с безсмислени референдуми се цели отклонение на вниманието от глобалните жизнено важни за просъществуването на нацията проблеми, не е ли ужасяваща прогнозата че след 30-ина години населението на България ще бъде под 5 милиона с повече от половината престарели пенсионери!

то в 2015 няма да има европеъски саъуз.на турция нему трябва европа.ше доиде ден турция ше баде много мощна дарява,балгария ше му се моли да му помогне *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И на Европа също така Турция не е необходима, ама такива като теб се натискат да ползват европейските помощи без да дават нищо.

Искаме Турция в ЕС!Да живее ДПС и БСП!

Много тъпо! За какъв зор да правим циркове?! Никой не е тръгнал да взима Турция в ЕС, за да се ангажираме с допълнителни средства за референдум :) АТАКА явно забавлява народа с националистически изцепки, които нямат никакъв смисъл... Ердоган каза - дайте документи и ще ви върнем собствеността в Одринско...

Ердоган каза още -"целият български народ и нашите сънародници, които живеят тук/в БГ/......" т.е. те са част от турската нация! А това че светската реп.Турция няма нищо общо с Османската империя като наследник е все едно англичаните да претендират,че нямат нищо общо с Британската империя - а компенсации за одринска тракия ще получим когато българите станем малцинство в собствената си страна. Интересно е каква е политиката на хитрите гърци по членството на Т в ЕС!

АЗ ПРЕДАЛГАМ ДА СЕ НАПРАВИ РЕФЕРЕНДУМ НО ДА ВКЛЮЧВА МНОГО ТОЧКИ 1 ДА Е ДАЛИ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД НЕ ИСКА КАТО АМЕРИКАНЦИТЕ КОИТО ПРЕ3 1930Г СА НАПРАВИЛИ ТАКА УВЕЛИЧИЛИ СА ЗАПРАТИТЕ НА ХОРАТА ОТ 300 НА 3000$ И ВЕДНГА СЕ УВЕЛИЧИЛА ПОКУПАТЕЛНАТА СПОСОБНОСТ И КАТО ИЗЛЕЗНАТ В ЧУЖБИНА ИМАТ ПАРИ В ДЖОБА И СЕ ГОРДЕЯТ ЧЕ СА АМЕРИКАНЦИ АКО СЕ ПРЕДЛОЖИ ТОВА ЗА РЕВЕНДУМА СИГУРНО ЩЕ ИМА 99.99% ЗА

Подкрепям те !Много точно казано.

Глас народен - глас божи!!! Демокрация означава народовластие. Разбира се, че трябва да има референдум. Аз ще гласувам срещу влизането на Турция в ЕС, защото, ако Турция е в ЕС, българската независимост е обречена. Турция ще ни погълне и икономически, и религиозно, и демографски. Няма да има второ турско робство, а ще настъпи изличаване на българския народ и държава.

заохкал(ооо)-да не би някой турчин отзаде.....

Както се вижда, на тебе ти е много добре, когато ти влиза отзаде. Помечтай си за още турци. Продажник.

ЧЕ ТУРЦИЯ АКО Е ПОКАНЕНА ВЕДНАГА ГИ ВКЛЮЧЕТЕ В ЕС ЗАЩОТО НАШИТЕ ХОРА ЩЕ ИМАТ КЪДЕ ДА РАБОТЯТ ЛЕГАЛНО ПО ТЕХНИТЕ ГОЛЕМИ ЗАВОДИ ИЛИ ЩЕ МРЕМЕ ГЛАДНИ ТУКА

Ами те БСПто и ДПСто са за Турция в ЕС.БСПто са половин България,значи няма нужда от референдум.

По други въпроси трябва референдум.Занимават ни с глупости.Мен,което ме интересува са незаконните палати край язовира...Ще има ли наказани и кога?Ще се събарят ли или не?По колко години затвор за наглите "строители"?

ТУРЦИТЕ В АНАДОЛА ... НЕ НА РЕЗНЯЦИТЕ В ЕС.

Като си против Турция(турците),защо управлявахте с ДПС?ААААААА,за да се ОСЕРЕТЕ ЛИ???

да.. и аз го казвам.. това беше голямата , може би най- голямата грешко на бсп ...

"Цачева съобщи още, че в Закона за пряко участие на гражданите в държавната власт и в местното самоуправление има някои конфликтни текстове, които не позволяват на парламента да изпълни разписаните си задължения. Затова още тази седмица ще бъдат внесени и приети на първо и второ четене съответни промени, които да направят възможно разглеждането на подписката следващата сряда. До тогава работна група с представители на Народното събрание и членове на инициативния комитет ще преосмислят начина, по който ще звучи поставеният въпрос на референдума." Сега стойте и гледайте как ГЕРБ /+- ДПС/ тихомълком ще променят този закон и такъв въпрос ще ни нахендрят на евентуалния референдум, та просто свят да ни се завие...майко Българийо, Господ Бог да те пази от нашите управляващи!!!

какво би станало, ако приемат Турция в ЕС? Елементарно - всички много милиона ревностни в исляма турци ще имат правото да гласуват в изборите за Европарламент и ще започне една втора вълна на пълзящата ислямизация на Европа... бедна ви е фантазията колко бързо забрадките и другите религиозни атрибути отново ще окачулят задължително главите на невръстните момиченца из училищата. не изтинските турци, а турчеещите се за удобство арабски ислямисти ще наложат подобно нормоповедение. както сега се опитват да го направят у нас, така ще пробват да пробият в цяла европа

Не сме ние фактора, който ще реши влизането на Турция в ЕС, и не е необходимо да си разваляме добросъседските отношения с Турция с тези глупости! браво - кратко ясно и умно изказване !!!

И така да е, България трябва да има мнение, да стои зад него и го отстоява! Не виждам обаче да се е стигнало до там да са затворени преговорните глави и да се налага избор на позиция, която до към момента на затваряне на преговорите може да еволюира.

Влиза шут/този от форума/ при доктора и му казва: - Докторе, чувствам се пренебрегнат, всички ме пренебрегват - Следващият

Хъ сега да видим като как Болен ще подкрепи мухоБойко!?! 'Баси и цирка! Но за всичко е виновна здравната реформа! Едно време такива персонажи си ги прибираха наввреме и си ги лекуваха - кеф им в Царев брод, кеф им в Карлуково! Пък сега - единия премиер, другия го крепи!!! Еееех! Нещастие българско!!!

Естествено че политиците с охота ще обмислят решение относно референдум за нещо на което не може да повлияем. Защо ли не обмислят референдум за избор на магистрати, чрез пряко гласуване от народа ?

Ами това за прекия избор, мисля, че не може да се реши с референдум, ами със свикване на ВНС. И колкото и да не долюбвам Яне, съм съгласен, че не си ли променим конституцията, няма оправия в тая държава.

Ум царува, ум - робува, Ум - белия делфин

Само се занимават с щуротии. Турция може би никога няма да приключи преговорите за членство. Защо тогава да си разваляме отношенията с едно евентуално "НЕ"? Пък и дори да се стигне до членство на Турция в съюза, едва ли ние ще попречим страната да бъде приета. Ирландците като гласуваха с "НЕ" на референдума за Лисабонския договор та какво от това - пак го приеха, ама нали трябваше да се правят на интересни и да харчат пари и време.

Ирландците май правиха втори референдум за да приемат. И по-важното след първото "не" си извоюваха привилегии за страната. А относно референдума за членство на Турция в ЕС и аз мисля, че трябва да се подходи дипломатично и сега не му е времето.

Ей, тъпи хора, бе. Абе, сега ли е момента за подобен референдум. Така ли се правят тези неща? Не разбрахте ли, че Франция и Германия няма да допуснат Турция в ЕС и без българския референдум. Вместо да ги подкрепим деликатно в тази тънка дипламатическа игра, ние ще вдигаме референдуми, подписки, митинги.... Ей, нямаме си ние нито дипломация, нито национална стратегия и това си е.... Тъпи и прости лумпени....

Съгласна съм с теб - българите са скарани с дипломацията. За голямо съжаление май и със здравия разум... Обаче в скандалджийството и низките страсти сме първи - пази боже сляпо да прогледа!! До вчера бяхме извън ЕС и по-тихи от водата, сега много ни нарастна работата и взехме да решаваме и за другите!! Брех, брех... А какво да кажат горките европейци дето им се натресохме с цялата крадлива и смрадлива циганско-байганьовска сган..... Ама на папуняка гъза му ми мирише, пък той си мисли че е гнездото.

Рибата в морето - тигана на огъня гори.....

Не се притеснявайте! Българите ще излязат на референдума по-малко отколкото на избори, е догановият електорат под строй ще гласува! Нищо чудно референдумът да покаже, че българите са ЗА членството на Турция в ЕС. И ще стане голям смях за някои!

За съжаление това е истината!

Не си спомням някоя държава да прави референдум за политиката и развитието на друга държава. Не си и правя илюзия че нашите и това могат да направят само да си вдигнат рейтинга нищо че независи приемането на Турция в ЕС от нас.

KoCe.

Акъл имат ли?!?

Защо изобщо ни занимават с това, само ни отклоняват вниманието то важните неща като здравеопазване, образование, корупция, престъпност и т.н. Тя Турция ще преговаря за членство в ЕС още поне 10 години и ако не станат членове причината няма да е България, поне още 10 европейски страни не ги искат в ЕС по чисто икономически причини.