Коментари - Великобритания планирала да обучи бунтовническа армия | Днес.dir.bg

Великобритания планирала да обучи бунтовническа армия

Великобритания е планирала да обучи и въоръжи бунтовническа армия от 100 000 души, която да победи сирийския президент Башар Асад.

Обратно в новината

Коментари - Великобритания планирала да обучи бунтовническа армия | Днес.dir.bg

Коментари

Умерен ислямист... Това може да го измисли само някой болен мозък от Лондоския Newham или вожд на американско племе, чийто баща се обърнал от католик на мюсулманин.

Като имате пари да наемете,обучите и въоръжите 100 000 мъже направете го в България:))

какво ше кажете за това: "Бомбаджията на Ал Кайда всява страх по летищата (обновена)". сега кажете кой сее, какво сее, а после реве че не искал тоз посев

Едва ли това изненадва някой освен английските граждани...

Е да де точно тия дето сега си правят някаква държава от миналото...

Нека обучават, а бежанците при бай Ганьо !

Стълбът-върху който се крепи мирът на Планетата Земя!!! Без Русия Няма да има и България!!! Богъ да пази България и Русия....

Боже, докъде стигна тяхната наглост. Вече официално да обучават терористи. Досега поне го правиха прикрито в името на "демократичните ценности". Началото на Третата световна война е това. Тези "Западни демокрации" и САЩ трябва да се сринат до основи, да се изчисти боклука и всичко да се построи наново

са УБИЙЦИ-->и спонсори на джихадистите по света!

"демокрация" - власт на народа или "демонокрация" - власт на демоните

val55

Когато някои са болни с перманентни мисли в главата от миналото, а народа е тотално зомбиран, какво очаквате. Както се казва... с техните камъни по техните глави......Показателно е, че вече, и във футбола хич ги няма, а Гришо им развали окончателно лятото не, че то им е хубаво...надолу надолу , каквото и да правят докато...Каквото си надробиш рано, или късно си го сърбаш сам?....Така е, ТОЙ забавя, но не забравя...факти бол от ....19... година насам и по натам...от време оно на кръста...бая народ, ще го отнесе, ако не почнем да мислим според законите?!!! а те са колкото пръстите на двете ни ръце....Масоните и...както са подкарали нещата прошка този път едва ли ще има до .... пришествие... Сега злото е взело превес в целият ни ареал, но в края на краищата доброто възтържествува. Затова трябват повече човеци и непрестанна борба!!! Когато една религия се изкриви, или пък начин на живот се налага със сила без да "мислиш" за последиците винаги се получават.... С една дума, ако не сме уврели за нещо, а то се прилага със сила, нищо добро не ни чака. Само "слепците" не го виждат.... еволюция само да не стане революция /подплатена с тероризъм/, че ни чака ноевият ковчег /малко е пресилено/.... Предполагам, че аТлантитЕ и... могат да кажат, ако все още са от другата страна....

САЩ още не може да приеме, че води цяла война в Ирак и се оказа накрая , че всички петролни кладенци имат 35г. концесия с руски фирми. Е нали все пак те са "идеалисти" и се борят само за налагането демокрацията, но както изглежда на първо место е петролът. Ето защо се появява ISIS, те не признават никой и нищо, убиват както сирийци, така и иракчани , дори най - върлия от Ал Кайда - Зауахири се е покрил от тях. Самите те признават, че са подкрепяни от САЩ и Франция . Шок и ужас, УСА толкова се бори срещу джихада и изведнъж взеха да им симпатизират. УСА се държат като девица , която до последно се опъва, но накрая взе че и хареса, още повече че по този начин могат да се присламчат до петрола, защото джихадистите не признават никакви международни и вътрешни договори, откъдето минат всички мъже са длъжни да се включат в джихада, несъгласните се избиват масово. За пореден път УСА, заслепен от алчност и мириса на петрола, правят поредната грешка и отварят кутията на пандора.

И причините са доста по-надълбоко. Петролът е междудругото и е само средство.

Малоумници, не си дават сметка каво вършат, това ще им се върне с лихвите!

Не знам за кого говориш, но основните действащи лица имат като една основна цел война между християни и мусулмани.

Световните терористи от Англия и САЩ са им обещали халифат върху земите на древно православно християнство, за да ги мотивират. Но каква е полза за самите организатори на мероприятието? Толкова костелив орех ли е омразната им Русия, за да създадат ново чудовище, само и само да се доберат до нея?!

Искaт грaждaнски войни нa религиознa основa нa цялaтa плaнетa. Хaос, глaд, престъпност, aтентaти, несигурност зa животa, ислямски фaшизъм. Световновното сaтaнинско правителство, на върхa нa което е Aрaбинa 666, създава aдa на земятa, зa дa нaкaрaт хорaтa дa се съглaсят дa им се сложaт чипове. Ето товa е истинското лице на демокрaциятa.

вчера писаха за някакъв джихадист с европейска заповед за арест , дето искал спешно да се върне в Белгия - хората се чудеха защо , ами много ясно човека иска да си получи болничните и медал за храброст , хa ,хa

Браво, най напред обучават ислямисти, а после сечудят какво да правят, американците са същите глупаци, от това страдат обикновенните хора, а военнопромишлените комплекси забогатяват, много са "умни" тези политици и стратези, браво!

Не са чак такива тъпаци тези политици и изобщо не се чудят, какво да ги правят, а страданията на обикновените хора изобщо не е тяхна грижа. Факт е, че терористичните актове се вършат в граждански обекти (гари, самолети, стадиони), но никога не е имало атентат в някой англо-саксонски сенат, министерство, правителствена сграда или европейски дворец.

Едва ли някой е изненадан. Английската корона винаги е била в някакво съгласие с исляма, още от средновековието, когато османците стигнаха до Виена. Всеки човек на планетата вижда, че тактиката за водене на агресивни войни е сменена. Няма поводи, обявяване, армии, фронтове, преговори, договори, международни споразумения и пр. отживелици. Изглежда ислямистите от Сев. Африка им се видяха достатъчно на брой и затова Камерън се е отказал да се харчи за подготовката на нови. Обаче не съм сигурен, доколко не е осъществен този план, защото в Турция си имаше бази за терористите. В тях ги тренираха, снабдяваха с оръжия и техника, оказваха им медицинска помощ. Преди време терористите плячкосваха продукцията от сирийските предприятия и колоните от тирове минаваха турската граница, но там какво се случваше със стоките, не знам. Тогава Асад искаше помощ от ООН, но там вече го бяха обявили за диктатор и не реагираха.

решили, че е по-лесно да обучат армията в Ирак и така се появили джихадистите от ИСИЛ. Е покрай Сирия ще изгори и Ирак, голяма работа, после ще се разберат за нефта с новите и всичко ще е ок.

нефт и ток от джихадистите. Явно Лондон осъзнава опасността и се е отказал, но САЩ и Франция ги подкрепят мощно с оръжия и средства.

Но как, това бяха мирни протестиращи, недоволни от Асад. Тези, които бяха избивани от правителствени войски. Докато протестираха мирно по студиата на Ал Джазира. Мажеха се с кетчуп, лягаха по земята "избити от зверовете на Асад". После скачаха весело с двата пръста. За което има порядъчно количество клипчета. А сега изстината изплува с целия си блясък. Англия е свикнала да създава националното си богатство с ограбване на други народи, на колониите си. И сега иска още, явно парите са свършили. От там е жизнения стандарт на Англия, от грабежи.

Най-важното оръжие и умение за една армия е каузата. Ако британците не са измислили, как да им я дадат, усилията са напразни.

Малоумието на тези западняци няма край. Ще създадеш 100 000 армия. Дотук добре. След година - две, когато тази армия остане без работа какво ще следва? Тези хора ще са гладни и ще имат "занаят" в ръцете. Да не би просто така да изченат някъде? Не, ще отидат при поредния луд, който е готов да плаща за каузата си. Няма да се хванат да садят зарзават, а ще убиват и ще грабят.

Ройтерс - путлеристки агенти. Това е долна лъжа, измислена от пропагандната машина и изпъленна от комуноидните предатели на демократичните ценности във Великобритания.

До тук осем не разбират от ирония :)

Навъдили са се едни мутанти, дето не вдяват и на най-дебелата ирония. Като се натъкна на такъв изтръпвам, като при среща от ІV-ти вид. И с основание, защото хуморът е една от най-човешките черти. Но то е така: чалга, гмо, химия, алкохол, наркотици, порно...

Великобритания е планирала да обучи и въоръжи бунтовническа армия от 100 000 души, която да победи И сирийския президент Башар Асад. Старите номера трудно се забравят...

това е повече от ясно, че тези са терористите, заедно с американските малоумници.

Ето кой подкрепя тероризма в световен мащаб. Не е Иран, Ирак, Либия и разни други набедени държави, а това са сащ и ес!

Пак едно и също - от край време тези са свикнали да прекрояват света както те си искат, да колонизират, да грабят, да цепят държави, да създават нови държави, да правят преврати, да свалят законни правителства и т.н., и т.н. И в същото време да се правят на най-големите демократи. Хеле пък напоследък са се развихрили, като работят координирано с едни, по-големи престъпници и от тях отвъд океана. Но все ми се иска един ден всеки да си получи заслуженото. И ако това се сбъдне, ще означава, че този остров няма да го има.

Евала-100 000 да трепят наред в Сирия, ПОСЛЕ АРАБУХТЕРИТЕ КАТО ИЗПРАТЯТ ДВАМА С ЕДНА БОМБА В лОНДОН-ОЛЕЛИЯ ДО НЕБЕСАТА.

ocmpuemo@

"Който сее ветрове, жъне бури!"

Добрата стара колониална Англия -нищо старо не е забравила и нищо ново не е научила, разликата е само в това ,че накрая и тя ще загине от собствените си творения защото света вече е друг включително и тя самата.Средновековния ислямски фанатизъм и варварство успешно пренесен през вековете и раздухван като малко въгленче от от безразсъдните и алчни господари на света ще подпали целия свят и преди всичко Европа .Абсурдно е да смяташ ,че като обучиш и въоръжиш толкова огромна армия от фанатици и всякакви отрепки ще можеш да я ползваш като бойно куче държано на синджир .Близкия изток винаги е играл ключова роля в Стария свят а в ново време чрез петрола и в останалия свят.Нарушаването на крехкото равновесие установило се през годините там и възникването на нова и толкава агресивна структура в ръцете на която да попаднат богатствата от петрола,развявайки религиозния си фанатизъм като знаме надвисва заплашително над разединения и объркан християнски свят.На лице са и първите им стъпки към сближаването с Турция .Вече са върнали задържаните им шофьори с които са се държали напълно прилично а в скоро време и останалите които също са били добре.Тези първи стъпки не предвещават нищо добро и едва ли ли псевдодемократичните устои на съвременна Турция са толкова устойчиви ,че да възпрат собствените и мераци за ислямизиране на Европа.

Ааа... къде отиде "народното недоволство" от "режима" на Башар?!!

На кино от 8 до 3.

Големите тарикати, "демократи" ще свършат като ядрено пепелище, щото ще се опитат с тези си номерца да скочат и на Русия.

Като гледам май руснаците се опитват да скочат на Европа и да я поробят икономически , пък не знам !

Ами много фантастика гледаш значи

"Демокрация е да спечелиш на своя страна по-голямата част от глупаците"- е казал Марк Твен.

Отстраняването на диктатори в арабския свят води до хаос. Дистаторите /в Ирак, Сирия, Либия, Египет, Тунис и т.н./ държаха всички тези мили хора под контрол. Бяха потносително предвидими и с тях можеше да се преговаря. Новите "демократични" правителства са слаби и не контролират дори столиците си. В резултат - Ислямска държава в Сирия и Ирак, Мусюлмански братя в Египет, Ислямисти от Либия в Мали и ЦАР т.н. Сега същия този западен свят, който отстрани диктаторите, ще трябва да се справя с нещо много по-страшно. Французите вече го усещат в западна африка. P.S. Продължавам да твърдя, че демокрацията е неприложима в някои части на света, поради манталитета и народопсихологията на милите хора населяващи тези територии, като се надявам това да не бъде счетено за "етнически нетолерантно".

Т.нар. демокрация е капан за наивници. Тази система е създадена от хитрите и безскрупулните, та да могат посредством манипулация на простите, да управляват и умните. Не е нормално неграмотен циганин рецидивист, например, прекарал половината си живот в затвора, а другата половина на социални помощи и кражби, да има равен глас с някой човек на науката с международно признание, човек на изуството, изтъкнат спортист или дори някой просто редовен данъкоплатец. Гражданските права трябва да съответстват на приноса. Затова в Италия, например, се гласува с бележка за платени данъци. Изобщо говорим за т.нар. меритокрация. А, не, както е в България, например, полуграмотни и полумни цигани, турци, пенсии, дрогирани зомбита и т.н. да определят политиката на страната, включително В СВОЙ УЩЪРБ. Нужен е образователен ценз. Възрастов ценз. Езиков ценз. Социален ценз.

Брей дишко, че то тогава тук няма да останат гласоподаватели - само кандидати за депутати, кметове и съветници и съответно гласуващи за себе си, т.е. ще има постоянни избори

Много + от мен. Това го говоря отдавна. Демокрацията е измислена в Гърция - имало е всичките цензове, за които говориш. После в Рим - там е имало дори още повече, а изборните длъжности дори не са получавали заплата. Дори в САЩ /днес е 4 Юли/ никой не е дал избирателни права на всички от самото начало, независимо какво са си написали в прословутата декларация. Това нашето сега не е демокрация, а някакво крайно нейно изопачаване, без никаква мярка.

Как да придобия възрастов ценз? С виагра ли?

Напълно те подкрепям! Наистина не трябва и за в бъдеще човек,който не знае да чете, не знае за кого и за какво гласува да бъде допускан до урните!!! Това ще спре манипулирания вот!!! 15/15- ха-ха-ха!

Имаш подкрепата ми за направения коментар, забележката ми обаче касае забравената тема за електронното задължително гласуване.При предстоящите избори с този избирателен кодекс ще възпроизведем статуквото. С всеки нов кабинет и състав на НС изпращаме все по малко грамотни хора, България остана без кадри, няма кои да работи, може или не назначението е партиино , няма приемственост и всичко започва отначало. Бог да ни пази от такава демокрация.

Шило

Не са си взели поука от "Ал Кайда"

"Великобритания е планирала да обучи и въоръжи бунтовническа армия от 100 000 души, която да победи сирийския президент Башар Асад." Супер! И после ще я ползва където заповядат Ню Йоркското и Лондонското сити. Кеф ти в Украйна, кеф ти в Иран, в Ирак, а бе където се сетиш, че могат да имат проблеми с демокрацията, корупцията, правата на човека, пък защо ли не и с усвояването на европейските фондове.

А така, от вас обучението, а от нас после нападението с него по вашите самолети и градове с обучения от вас персонал - хич не е зле, що ний да се хабим с обучението

Едно от най лошите качества на тия съвременни колонизатори е, че не се учат от грешките си. Саркози беше избран за президевт с пари на Кадафи. За благодарност след това въоръжи наемници и ги изпрати да го убият. И на края тия наемници, въоръжени с френско оръжие, започнаха да се бият с френски войски в Северен Чад.

Тези лунатици не можаха да разберат че всяко действие има равно по сила противодействие. Нищо няма да спечелят като сеят насилие по света, само ще ом се върне в същото количество.

Не си прав. На тях всичко им е позволено. Виж ако руснаците обучат армия, която да свали хунтата в Украйна, тогава е нарушение на международното право.

В Украйна на власт не е хунта, ама ти няма как да го разбереш, защото явно не си наясно какво е това хунта! Ти явно си като ония, които едно време пееха "...Долу, долу хунтатааааа! Другарю Виктор Хара, за теб бе тая песен, другарю...."! Какво да прави човек? - БОЛНИ МОЗЪЦИ сте!

Кретенче Русия постепенно става мюсюлманска държава, докато Украйна НЕ.

Тази режисура бе приложена и в Афганистан. Резултата е известен на всички. Един достоен за глвните продуценти резултат бе 11.09. Хитлер започва да ми прилича на мил скаут, в сравнение с водачите на световната "демокрация. Ако това е принцип на световната глобализация- боже опази!

Да правят каквото искат.Лошото е, че т.н. "бежанци" всъщност нашественици заливат България. Оградата се строи по бавно от китайската стена. Националните предатели като КриСталина Георгиева и други гейберасти искат да решават демографските проблеми и да ни "подобряват"генофонда с тези отпадъци. Не трябва да допускаме това.

Сега гледай САЩ, Германия, Франция..., цялата "демократична общност" с какви санкции ще ги нажулят, терористи, с терористите! Даже може и да ги нападнат като Афганистан, Ирак, Либия и други страни управлявани от "терористични режими".

Владимир Младимиравич да прати на "Орлето" само стотина Донски казаци и сганта пиянска ще скочи да се наблъска в Първото корито "Татуник 666 ", и ще се издави ! Амин! Протосинигер Див Петелов, КББ

ТОДОРКЕ ПАЛАВНИЦЕ :)

А, за Украйна колко "демократи" са обучили.

10 000 В ЛАГЕРИ В ПОЛША ОТ 2005 ДОСЕГА

Изненадващо скромно. Сигурно заради мощната местна, хазарска поддръжка.

Великa Бритaния никогa не е прaвилa тaкa,не го прaви и сегa. Знaете кой е виновен.

Путин?

Разбира се, че Путин. Ми целият свят видя как лично предвождаше джихадистите на бял кон, гол до кръста, с ятаган в ръка и дъвчеше човешко сърце. А, Аштън, горката как му се молеше, да спазва човешките права. Ама той не - иска за завладее цивилизования свят.

ГЛЕЙ МУУВИТО ЛОРЪНС АРАБСКИ Starring Peter O'Toole Lawrence of Arabia is a 1962 British epic adventure drama film based on the life of T. E. Lawrence

Английска сган , нечестивая. Винаги са били против Бг Чакам с нетърпение да им бъде смачкан фасонът английски , разбираш ли?

Та кои са терористите?!

деер

Интересно е защо ще обучават терористически движения в Сирия, а нашите кукловоди свободни си харчат "честно" спечелените пари в ЕС!

Доколкото ме информира пресата отвсякъде , сирииската опозиция "спонтанно" е грабнало оръжие?А кво стана сега?Наши "съюзници" са им помагали активно-що за идиотизъм?

Не само че им помагаха. В 2010 в Истанбул приеха решение да им плащат заплати. На конференцията на така наречените приятели на Сирия. Турция между другото между тях.

в апогея си броя на джихадистите достига 248 000. сега са около 98 000 в Сирия. Голяма част от преминалите обучение в реална бойна обстановка ще прилагат знанията си в страните от които са дошли. А също така и за възраждане на халифата. И всичко това по планове, с оръжието , знанията, логистиката и прочие на т.нар. демокрации. Като Великобритания, САЩ, Франция и прочие фарисейски образувания. Разбира се с милиардите (дотук - над 100) на Катар и СА. Спрете оръжието и парите и местните все още имат шанс да се справят с фанатиците.

деер

Да, ама те си мислят, че по този начин ще ги локализират, диагностицират и управляват. Въпреки свободата да пътуват западняците не могат да разберат друг манталитет освен своя. Дълбоко са скопени умствено и филмчетата в главите им са достойни за Холивуд, но не и за действителността.....

Я пък планирам да обуча армия от 32 567 965 бунтовника и да превзема Земята..... Муахахахаа муахахахха! Треперете роби!!!

Няккой няма ли да напише сега статия за мен? :)

НА СТРАНАТА НА ДЖИХАДИСТИТЕ В СИРИЯ И ИРАК СЕ БИЯТ 3000 БРИТАНСКИ ГРАЖДАНИ .... С НЕТЪРПЕНИЕ ЧАКАМ ТАЯ АРМИЯ ДА ПОСЕТИ РОДНА АНГЛИЯ :))))

е френския легион ,като се прибере от мисия да завземат франция ли :д

то пък легиона са едни войни....... :))))))))))

Коментари - Великобритания планирала да обучи бунтовническа армия | Днес.dir.bg

Великобритания планирала да обучи бунтовническа армия

Великобритания е планирала да обучи и въоръжи бунтовническа армия от 100 000 души, която да победи сирийския президент Башар Асад.

Обратно в новината

Коментари - Великобритания планирала да обучи бунтовническа армия | Днес.dir.bg

Коментари

Умерен ислямист... Това може да го измисли само някой болен мозък от Лондоския Newham или вожд на американско племе, чийто баща се обърнал от католик на мюсулманин.

Като имате пари да наемете,обучите и въоръжите 100 000 мъже направете го в България:))

какво ше кажете за това: "Бомбаджията на Ал Кайда всява страх по летищата (обновена)". сега кажете кой сее, какво сее, а после реве че не искал тоз посев

Едва ли това изненадва някой освен английските граждани...

Е да де точно тия дето сега си правят някаква държава от миналото...

Нека обучават, а бежанците при бай Ганьо !

Стълбът-върху който се крепи мирът на Планетата Земя!!! Без Русия Няма да има и България!!! Богъ да пази България и Русия....

Боже, докъде стигна тяхната наглост. Вече официално да обучават терористи. Досега поне го правиха прикрито в името на "демократичните ценности". Началото на Третата световна война е това. Тези "Западни демокрации" и САЩ трябва да се сринат до основи, да се изчисти боклука и всичко да се построи наново

са УБИЙЦИ-->и спонсори на джихадистите по света!

"демокрация" - власт на народа или "демонокрация" - власт на демоните

val55

Когато някои са болни с перманентни мисли в главата от миналото, а народа е тотално зомбиран, какво очаквате. Както се казва... с техните камъни по техните глави......Показателно е, че вече, и във футбола хич ги няма, а Гришо им развали окончателно лятото не, че то им е хубаво...надолу надолу , каквото и да правят докато...Каквото си надробиш рано, или късно си го сърбаш сам?....Така е, ТОЙ забавя, но не забравя...факти бол от ....19... година насам и по натам...от време оно на кръста...бая народ, ще го отнесе, ако не почнем да мислим според законите?!!! а те са колкото пръстите на двете ни ръце....Масоните и...както са подкарали нещата прошка този път едва ли ще има до .... пришествие... Сега злото е взело превес в целият ни ареал, но в края на краищата доброто възтържествува. Затова трябват повече човеци и непрестанна борба!!! Когато една религия се изкриви, или пък начин на живот се налага със сила без да "мислиш" за последиците винаги се получават.... С една дума, ако не сме уврели за нещо, а то се прилага със сила, нищо добро не ни чака. Само "слепците" не го виждат.... еволюция само да не стане революция /подплатена с тероризъм/, че ни чака ноевият ковчег /малко е пресилено/.... Предполагам, че аТлантитЕ и... могат да кажат, ако все още са от другата страна....

САЩ още не може да приеме, че води цяла война в Ирак и се оказа накрая , че всички петролни кладенци имат 35г. концесия с руски фирми. Е нали все пак те са "идеалисти" и се борят само за налагането демокрацията, но както изглежда на първо место е петролът. Ето защо се появява ISIS, те не признават никой и нищо, убиват както сирийци, така и иракчани , дори най - върлия от Ал Кайда - Зауахири се е покрил от тях. Самите те признават, че са подкрепяни от САЩ и Франция . Шок и ужас, УСА толкова се бори срещу джихада и изведнъж взеха да им симпатизират. УСА се държат като девица , която до последно се опъва, но накрая взе че и хареса, още повече че по този начин могат да се присламчат до петрола, защото джихадистите не признават никакви международни и вътрешни договори, откъдето минат всички мъже са длъжни да се включат в джихада, несъгласните се избиват масово. За пореден път УСА, заслепен от алчност и мириса на петрола, правят поредната грешка и отварят кутията на пандора.

И причините са доста по-надълбоко. Петролът е междудругото и е само средство.

Малоумници, не си дават сметка каво вършат, това ще им се върне с лихвите!

Не знам за кого говориш, но основните действащи лица имат като една основна цел война между християни и мусулмани.

Световните терористи от Англия и САЩ са им обещали халифат върху земите на древно православно християнство, за да ги мотивират. Но каква е полза за самите организатори на мероприятието? Толкова костелив орех ли е омразната им Русия, за да създадат ново чудовище, само и само да се доберат до нея?!

Искaт грaждaнски войни нa религиознa основa нa цялaтa плaнетa. Хaос, глaд, престъпност, aтентaти, несигурност зa животa, ислямски фaшизъм. Световновното сaтaнинско правителство, на върхa нa което е Aрaбинa 666, създава aдa на земятa, зa дa нaкaрaт хорaтa дa се съглaсят дa им се сложaт чипове. Ето товa е истинското лице на демокрaциятa.

вчера писаха за някакъв джихадист с европейска заповед за арест , дето искал спешно да се върне в Белгия - хората се чудеха защо , ами много ясно човека иска да си получи болничните и медал за храброст , хa ,хa

Браво, най напред обучават ислямисти, а после сечудят какво да правят, американците са същите глупаци, от това страдат обикновенните хора, а военнопромишлените комплекси забогатяват, много са "умни" тези политици и стратези, браво!

Не са чак такива тъпаци тези политици и изобщо не се чудят, какво да ги правят, а страданията на обикновените хора изобщо не е тяхна грижа. Факт е, че терористичните актове се вършат в граждански обекти (гари, самолети, стадиони), но никога не е имало атентат в някой англо-саксонски сенат, министерство, правителствена сграда или европейски дворец.

Едва ли някой е изненадан. Английската корона винаги е била в някакво съгласие с исляма, още от средновековието, когато османците стигнаха до Виена. Всеки човек на планетата вижда, че тактиката за водене на агресивни войни е сменена. Няма поводи, обявяване, армии, фронтове, преговори, договори, международни споразумения и пр. отживелици. Изглежда ислямистите от Сев. Африка им се видяха достатъчно на брой и затова Камерън се е отказал да се харчи за подготовката на нови. Обаче не съм сигурен, доколко не е осъществен този план, защото в Турция си имаше бази за терористите. В тях ги тренираха, снабдяваха с оръжия и техника, оказваха им медицинска помощ. Преди време терористите плячкосваха продукцията от сирийските предприятия и колоните от тирове минаваха турската граница, но там какво се случваше със стоките, не знам. Тогава Асад искаше помощ от ООН, но там вече го бяха обявили за диктатор и не реагираха.

решили, че е по-лесно да обучат армията в Ирак и така се появили джихадистите от ИСИЛ. Е покрай Сирия ще изгори и Ирак, голяма работа, после ще се разберат за нефта с новите и всичко ще е ок.

нефт и ток от джихадистите. Явно Лондон осъзнава опасността и се е отказал, но САЩ и Франция ги подкрепят мощно с оръжия и средства.

Но как, това бяха мирни протестиращи, недоволни от Асад. Тези, които бяха избивани от правителствени войски. Докато протестираха мирно по студиата на Ал Джазира. Мажеха се с кетчуп, лягаха по земята "избити от зверовете на Асад". После скачаха весело с двата пръста. За което има порядъчно количество клипчета. А сега изстината изплува с целия си блясък. Англия е свикнала да създава националното си богатство с ограбване на други народи, на колониите си. И сега иска още, явно парите са свършили. От там е жизнения стандарт на Англия, от грабежи.

Най-важното оръжие и умение за една армия е каузата. Ако британците не са измислили, как да им я дадат, усилията са напразни.

Малоумието на тези западняци няма край. Ще създадеш 100 000 армия. Дотук добре. След година - две, когато тази армия остане без работа какво ще следва? Тези хора ще са гладни и ще имат "занаят" в ръцете. Да не би просто така да изченат някъде? Не, ще отидат при поредния луд, който е готов да плаща за каузата си. Няма да се хванат да садят зарзават, а ще убиват и ще грабят.

Ройтерс - путлеристки агенти. Това е долна лъжа, измислена от пропагандната машина и изпъленна от комуноидните предатели на демократичните ценности във Великобритания.

До тук осем не разбират от ирония :)

Навъдили са се едни мутанти, дето не вдяват и на най-дебелата ирония. Като се натъкна на такъв изтръпвам, като при среща от ІV-ти вид. И с основание, защото хуморът е една от най-човешките черти. Но то е така: чалга, гмо, химия, алкохол, наркотици, порно...

Великобритания е планирала да обучи и въоръжи бунтовническа армия от 100 000 души, която да победи И сирийския президент Башар Асад. Старите номера трудно се забравят...

това е повече от ясно, че тези са терористите, заедно с американските малоумници.

Ето кой подкрепя тероризма в световен мащаб. Не е Иран, Ирак, Либия и разни други набедени държави, а това са сащ и ес!

Пак едно и също - от край време тези са свикнали да прекрояват света както те си искат, да колонизират, да грабят, да цепят държави, да създават нови държави, да правят преврати, да свалят законни правителства и т.н., и т.н. И в същото време да се правят на най-големите демократи. Хеле пък напоследък са се развихрили, като работят координирано с едни, по-големи престъпници и от тях отвъд океана. Но все ми се иска един ден всеки да си получи заслуженото. И ако това се сбъдне, ще означава, че този остров няма да го има.

Евала-100 000 да трепят наред в Сирия, ПОСЛЕ АРАБУХТЕРИТЕ КАТО ИЗПРАТЯТ ДВАМА С ЕДНА БОМБА В лОНДОН-ОЛЕЛИЯ ДО НЕБЕСАТА.

ocmpuemo@

"Който сее ветрове, жъне бури!"

Добрата стара колониална Англия -нищо старо не е забравила и нищо ново не е научила, разликата е само в това ,че накрая и тя ще загине от собствените си творения защото света вече е друг включително и тя самата.Средновековния ислямски фанатизъм и варварство успешно пренесен през вековете и раздухван като малко въгленче от от безразсъдните и алчни господари на света ще подпали целия свят и преди всичко Европа .Абсурдно е да смяташ ,че като обучиш и въоръжиш толкова огромна армия от фанатици и всякакви отрепки ще можеш да я ползваш като бойно куче държано на синджир .Близкия изток винаги е играл ключова роля в Стария свят а в ново време чрез петрола и в останалия свят.Нарушаването на крехкото равновесие установило се през годините там и възникването на нова и толкава агресивна структура в ръцете на която да попаднат богатствата от петрола,развявайки религиозния си фанатизъм като знаме надвисва заплашително над разединения и объркан християнски свят.На лице са и първите им стъпки към сближаването с Турция .Вече са върнали задържаните им шофьори с които са се държали напълно прилично а в скоро време и останалите които също са били добре.Тези първи стъпки не предвещават нищо добро и едва ли ли псевдодемократичните устои на съвременна Турция са толкова устойчиви ,че да възпрат собствените и мераци за ислямизиране на Европа.

Ааа... къде отиде "народното недоволство" от "режима" на Башар?!!

На кино от 8 до 3.

Големите тарикати, "демократи" ще свършат като ядрено пепелище, щото ще се опитат с тези си номерца да скочат и на Русия.

Като гледам май руснаците се опитват да скочат на Европа и да я поробят икономически , пък не знам !

Ами много фантастика гледаш значи

"Демокрация е да спечелиш на своя страна по-голямата част от глупаците"- е казал Марк Твен.

Отстраняването на диктатори в арабския свят води до хаос. Дистаторите /в Ирак, Сирия, Либия, Египет, Тунис и т.н./ държаха всички тези мили хора под контрол. Бяха потносително предвидими и с тях можеше да се преговаря. Новите "демократични" правителства са слаби и не контролират дори столиците си. В резултат - Ислямска държава в Сирия и Ирак, Мусюлмански братя в Египет, Ислямисти от Либия в Мали и ЦАР т.н. Сега същия този западен свят, който отстрани диктаторите, ще трябва да се справя с нещо много по-страшно. Французите вече го усещат в западна африка. P.S. Продължавам да твърдя, че демокрацията е неприложима в някои части на света, поради манталитета и народопсихологията на милите хора населяващи тези територии, като се надявам това да не бъде счетено за "етнически нетолерантно".

Т.нар. демокрация е капан за наивници. Тази система е създадена от хитрите и безскрупулните, та да могат посредством манипулация на простите, да управляват и умните. Не е нормално неграмотен циганин рецидивист, например, прекарал половината си живот в затвора, а другата половина на социални помощи и кражби, да има равен глас с някой човек на науката с международно признание, човек на изуството, изтъкнат спортист или дори някой просто редовен данъкоплатец. Гражданските права трябва да съответстват на приноса. Затова в Италия, например, се гласува с бележка за платени данъци. Изобщо говорим за т.нар. меритокрация. А, не, както е в България, например, полуграмотни и полумни цигани, турци, пенсии, дрогирани зомбита и т.н. да определят политиката на страната, включително В СВОЙ УЩЪРБ. Нужен е образователен ценз. Възрастов ценз. Езиков ценз. Социален ценз.

Брей дишко, че то тогава тук няма да останат гласоподаватели - само кандидати за депутати, кметове и съветници и съответно гласуващи за себе си, т.е. ще има постоянни избори

Много + от мен. Това го говоря отдавна. Демокрацията е измислена в Гърция - имало е всичките цензове, за които говориш. После в Рим - там е имало дори още повече, а изборните длъжности дори не са получавали заплата. Дори в САЩ /днес е 4 Юли/ никой не е дал избирателни права на всички от самото начало, независимо какво са си написали в прословутата декларация. Това нашето сега не е демокрация, а някакво крайно нейно изопачаване, без никаква мярка.

Как да придобия възрастов ценз? С виагра ли?

Напълно те подкрепям! Наистина не трябва и за в бъдеще човек,който не знае да чете, не знае за кого и за какво гласува да бъде допускан до урните!!! Това ще спре манипулирания вот!!! 15/15- ха-ха-ха!

Имаш подкрепата ми за направения коментар, забележката ми обаче касае забравената тема за електронното задължително гласуване.При предстоящите избори с този избирателен кодекс ще възпроизведем статуквото. С всеки нов кабинет и състав на НС изпращаме все по малко грамотни хора, България остана без кадри, няма кои да работи, може или не назначението е партиино , няма приемственост и всичко започва отначало. Бог да ни пази от такава демокрация.

Шило

Не са си взели поука от "Ал Кайда"

"Великобритания е планирала да обучи и въоръжи бунтовническа армия от 100 000 души, която да победи сирийския президент Башар Асад." Супер! И после ще я ползва където заповядат Ню Йоркското и Лондонското сити. Кеф ти в Украйна, кеф ти в Иран, в Ирак, а бе където се сетиш, че могат да имат проблеми с демокрацията, корупцията, правата на човека, пък защо ли не и с усвояването на европейските фондове.

А така, от вас обучението, а от нас после нападението с него по вашите самолети и градове с обучения от вас персонал - хич не е зле, що ний да се хабим с обучението

Едно от най лошите качества на тия съвременни колонизатори е, че не се учат от грешките си. Саркози беше избран за президевт с пари на Кадафи. За благодарност след това въоръжи наемници и ги изпрати да го убият. И на края тия наемници, въоръжени с френско оръжие, започнаха да се бият с френски войски в Северен Чад.

Тези лунатици не можаха да разберат че всяко действие има равно по сила противодействие. Нищо няма да спечелят като сеят насилие по света, само ще ом се върне в същото количество.

Не си прав. На тях всичко им е позволено. Виж ако руснаците обучат армия, която да свали хунтата в Украйна, тогава е нарушение на международното право.

В Украйна на власт не е хунта, ама ти няма как да го разбереш, защото явно не си наясно какво е това хунта! Ти явно си като ония, които едно време пееха "...Долу, долу хунтатааааа! Другарю Виктор Хара, за теб бе тая песен, другарю...."! Какво да прави човек? - БОЛНИ МОЗЪЦИ сте!

Кретенче Русия постепенно става мюсюлманска държава, докато Украйна НЕ.

Тази режисура бе приложена и в Афганистан. Резултата е известен на всички. Един достоен за глвните продуценти резултат бе 11.09. Хитлер започва да ми прилича на мил скаут, в сравнение с водачите на световната "демокрация. Ако това е принцип на световната глобализация- боже опази!

Да правят каквото искат.Лошото е, че т.н. "бежанци" всъщност нашественици заливат България. Оградата се строи по бавно от китайската стена. Националните предатели като КриСталина Георгиева и други гейберасти искат да решават демографските проблеми и да ни "подобряват"генофонда с тези отпадъци. Не трябва да допускаме това.

Сега гледай САЩ, Германия, Франция..., цялата "демократична общност" с какви санкции ще ги нажулят, терористи, с терористите! Даже може и да ги нападнат като Афганистан, Ирак, Либия и други страни управлявани от "терористични режими".

Владимир Младимиравич да прати на "Орлето" само стотина Донски казаци и сганта пиянска ще скочи да се наблъска в Първото корито "Татуник 666 ", и ще се издави ! Амин! Протосинигер Див Петелов, КББ

ТОДОРКЕ ПАЛАВНИЦЕ :)

А, за Украйна колко "демократи" са обучили.

10 000 В ЛАГЕРИ В ПОЛША ОТ 2005 ДОСЕГА

Изненадващо скромно. Сигурно заради мощната местна, хазарска поддръжка.

Великa Бритaния никогa не е прaвилa тaкa,не го прaви и сегa. Знaете кой е виновен.

Путин?

Разбира се, че Путин. Ми целият свят видя как лично предвождаше джихадистите на бял кон, гол до кръста, с ятаган в ръка и дъвчеше човешко сърце. А, Аштън, горката как му се молеше, да спазва човешките права. Ама той не - иска за завладее цивилизования свят.

ГЛЕЙ МУУВИТО ЛОРЪНС АРАБСКИ Starring Peter O'Toole Lawrence of Arabia is a 1962 British epic adventure drama film based on the life of T. E. Lawrence

Английска сган , нечестивая. Винаги са били против Бг Чакам с нетърпение да им бъде смачкан фасонът английски , разбираш ли?

Та кои са терористите?!

деер

Интересно е защо ще обучават терористически движения в Сирия, а нашите кукловоди свободни си харчат "честно" спечелените пари в ЕС!

Доколкото ме информира пресата отвсякъде , сирииската опозиция "спонтанно" е грабнало оръжие?А кво стана сега?Наши "съюзници" са им помагали активно-що за идиотизъм?

Не само че им помагаха. В 2010 в Истанбул приеха решение да им плащат заплати. На конференцията на така наречените приятели на Сирия. Турция между другото между тях.

в апогея си броя на джихадистите достига 248 000. сега са около 98 000 в Сирия. Голяма част от преминалите обучение в реална бойна обстановка ще прилагат знанията си в страните от които са дошли. А също така и за възраждане на халифата. И всичко това по планове, с оръжието , знанията, логистиката и прочие на т.нар. демокрации. Като Великобритания, САЩ, Франция и прочие фарисейски образувания. Разбира се с милиардите (дотук - над 100) на Катар и СА. Спрете оръжието и парите и местните все още имат шанс да се справят с фанатиците.

деер

Да, ама те си мислят, че по този начин ще ги локализират, диагностицират и управляват. Въпреки свободата да пътуват западняците не могат да разберат друг манталитет освен своя. Дълбоко са скопени умствено и филмчетата в главите им са достойни за Холивуд, но не и за действителността.....

Я пък планирам да обуча армия от 32 567 965 бунтовника и да превзема Земята..... Муахахахаа муахахахха! Треперете роби!!!

Няккой няма ли да напише сега статия за мен? :)

НА СТРАНАТА НА ДЖИХАДИСТИТЕ В СИРИЯ И ИРАК СЕ БИЯТ 3000 БРИТАНСКИ ГРАЖДАНИ .... С НЕТЪРПЕНИЕ ЧАКАМ ТАЯ АРМИЯ ДА ПОСЕТИ РОДНА АНГЛИЯ :))))

е френския легион ,като се прибере от мисия да завземат франция ли :д

то пък легиона са едни войни....... :))))))))))