Коментари - Кризата с мигрантите може да доведе до Брекзит | Днес.dir.bg

Кризата с мигрантите може да доведе до Брекзит

Кризата с мигрантите може да накара британците да гласуват в полза на излизане от Европейския съюз на референдума по този въпрос, предвиден за края на 2017 г.

Обратно в новината

Коментари - Кризата с мигрантите може да доведе до Брекзит | Днес.dir.bg

Коментари

Означава Британия излиза.Brittany exit.Съкратено Brexit.

Brittany е регион във Франция.

A Бритни е поп-изпълнителка

Това е дума, която идва от British Exit, което се подразбира, ако си англоговорящ. Разбира се, всички българи са англоговорящи. Тази дума също така идва и от копиране на чужди статии.

Това по никакъв начин няма да спре имигрантите, особено бежанците. Цялата тази реторика е опит за извличане на допълнителни облаги от ЕС под натиск. Все пак това е страна с традиции в имигранцията. В противен случай могат да отплават с Острова за Северния полюс, където евентуално ще се спасят временно.

Ми то в Англия мангалите мюсюлмани от колониите им са почти 8%,и да излязат файда йок дет викат гърците.Късно е либе за китка,и да излязат от Евросъюза,брикетите са ги напъплили като въшки на мита глава.

Като чета такива новини и все се сещам за лафа: "Няма вечни приятели. Има само вечни интереси." (или нещо от този сорт) Чърчил ли беше го казал?

Не съм против различните раси да съществуват и да живеят там, от където са произлели прародителите им, но когато ни ги навират най безочливо да се интегрираме с тях озверявам. Ние едни долни човекоподобни индийски маймуни не можем да интегрираме вече 6 века, а ни навират още, само огън и меч за тези и техните покровители и сутеньори,

Повечето британци, даже новодошли високо квалифицирани кадри или новоприети за британски граждани хора, са против прииждащите от всякъде, защото унищожават изградените структури. Повечето им училища са някакви пародии, социалните им системи са претоварени и на нормалните хора им е трудно да оцеляват.

Няма страшно. Края на Европа по всяка вероятност вече ще се е състоял, ако политиците продължават да безумстват.

Доколкото чувам от колеги и познати никой няма намерение да гласува за оставане в ЕС. Голям автогол си вкара Камеран с това обещание.

Шотландците гласуваха на кантар за оставане в Великобритания под натиска на ЕС. Това отделяне от ЕС си го искат само Англичаните.

Малцина все още не могат да разберат, че това не са мигранти, а добре инструктирани окупатори, които ще ни устройват касапници и грабежи на българска територия.

Великобритания излиза, Турция влиза. Много "европейско" звучи, няма що.

По-скоро си притеснявай ще оцелее ли ЕС докато се наканите да гласувате?!

той, ама само си седял. То това е баница- искам , ям - не ми се яде и си я отказвам. влязал ли си вътре, няма неискам, няма недей. льольо . Най- омразната и робовладелческата държава, а пък и претенции. Млък и си налягай паржалите 2 семейства вкъщи да вземеш да издържаш, защото и ви сте гласували да им се помага на тия джихадисти, а и над всичко и на фесманите 3 милиарда им дадохте. Смотаняци. Меркел, ти , бойко - всички ОСТАВКА

Разпадането на ЕС ще е края на Европа , а това е мечта на не малко велики сили , който работят по въпроса активно! А пък европейските народи няма да имат никаква полза от това , а тъкмо обратното!

20-1=

За края на 17-та година е предвидена октомврийска революция и не се знае кой кого. Знае се едно -много кръв ще се лее.

Хаха скапаните англичани и още - по скапаната им държава

ха ха, понеже ти и твоята дуржва хич не сте скапани!

То е все едно да кажеш - ха-ха, какъв слабичък сумист. Или - ха-ха, какъв огромен маратонец.

Този човек е абсолютно прав да иска рестрикций на социалните помощи за навлеците в държавата си. Пътувах със самолет от София до Лондон. Беше пълен с български мръсни и миризливи цигани, които говореха, че отиват в Англия за "цоцалки", така наричаха социалните помощи. За бедните страни като нас е добре да се обесим на врата на богатите да ми приютяват, хранят и поят, но за тях това е апокалипсис. Нашите цигани ни представиха в Европа като по гадни и от арабите, затова се гнусят от думата "българи".

нещо някой си забравя кой измисли тези армии из африка. Кой се целуваше и прегръщаше с ИД? Кой бомбардира Либия? И сега какво мигрантите лоши. Много късата памет е удобна за политиците и вредна за електората.

A дано!Все от някъде трябва да се започне...

тук сте можели да мислите. Браво.Радвам се. А към Камерън -дали си вярва, че 3027 все още ще има ЕС и то в края на годината.Това са 24 месеца!!!!

сбъркала съм годината -2017 все пак 24 месеца- ще издържи ли ЕС?Другото е вярно

Аз бих била ДОНЯКЪДЕ доволна да го видя. Частично ще е е яд за хубавата идея Европа да бъде обединена, ама ако не работи, значи не работи и това е. Ако страните бъдат оставени на произвол, може би на някои политици ще им уврат главите относно мигрантите. Меркел ще се види сама с милиони мусулмани и да я видим какво ще прави. Като приказвам на британци, е как се чюфствате с целия реийндж от Миддле Ийст в задния ви двор, и они ме гледат едно объркано...как им промиват мозаците не е истина.... Не било човешко да сме ги оставели...и аз им викам еми вземи ги сичките у вас доброзорно, защо ме караш и мене? и оня мига.... Аз все защитавах Европата, факт, ама с мигрантите нещата станаха непоправими просто. Айде вън, и обратно към матушка Россия, там поне знаеме как да наденеме кондома.....

"е как се чюфствате " - дълбок, дълбок поклон пред вашата невероятна неграмотност! Не ми се мисли вие точно как представлявате България в такъв случай!

N. S.

Take it easy man, take it easy. Недей брой на Роксана препинателните знаци а обръщай внимание на основната идея в писанието й. Тук не е форум за правопис. На Роксана това й е стил и изобщо не обуславя интелектуалното й ниво, нито пък променя качеството и смисъла на постинга й.

АГОНИЯТА Е ПЪЛНА - ЕВРОПА Е ПРЕВЗЕТА ОТ РОЯЦИ ПАРАЗИТИ! ИДЕ БАВНА И МЪЧИТЕЛНА СМЪРТ ЗА ЕВРОСЪЮЗА!

Тук някои хора се тревожат какво ще стане с България, ако излезем от ЕС. Ами ако не ни спретнат майданче отвън и ако отвътре - сред олигарсите ни има поне малко патриоти (а не само крадливи зад.ници), ще оцелеем. Имаме земя да ни изхранва. Дано да са запазени и семена от хубавите ни плодове и зеленчуци... Расовите животни ги изтрепаха безумните ликвидатори на селското стопанство при Фил Димитров, та за начало ще сме вегетарианци ;)

Производителите дори не знаят какво купуват - не останаха БГ семена - всичко е вносно - семена от Австрия, Холандия, германия и Франция. ГМО

Ще се възстанови всичко постепенно, дано да се разпадне по-бързо това голямо зло еврогейският съюз преди да сме изчезнали напълно.

"самолет, който се опитвам да приземя" .. явно е взел самолета на Б.Б.

Най-изгодното за България е, ЕС напълно да се разпадне. Хем няма повече да сме колония, която само да чака заповеди и дори българското законодателство да не важи при някакви ЕС норми. Хем е по-добре ако само излезнем, защото няма да има този организиран натиск отвън, кото би го имал и извън ЕС, но със съществуващ ЕС, макар и не същият. Извън ЕС ще се стопират и негативни последици, като емиграцията.

Май ти се иска мечока да те клеца ? Не се притеснявай, кажи си.

Мечока ще клеца теб, като ти спре Сорос кинтите. Ние обичаме мечки. Красиви животни.

Това са еврогейски ценности. Не, благодаря!

Па , като става въпрос за мечоци , продавам кондоми Куробранка сръбско производство , където и меца да те клеца нема деца !

Куробранка Партизанка !

За какво ти е този безвизов режим виза след като другото не е наред?! ЕС е креатура на глобалистите, които в националните държави виждат пречка за Новия Св. Ред, пророкуван отдавна от господарите в сянка. Алберт Пайк - най-видният ам. масон, дори казва в прав текст, че са необходими три св. войни (две вече се случиха), за да се създадат необходимите условия за установяването на Н.Св.Р. И забележете какво се случва в момента: негласно и (а вече и все по-явно) радетелите на този Св. ред започват да виздат в християнствотот пречка за замисъла им. Но това отново (както при т.нар. социализъм) не касае юдеизма и исляма! Помните ли как не гледаха с добро око на ходенето на черква и пр. външни символи на християнството. Но това не се отнасяше за въпросните други две религии. Кой решаваше това?!

цели на новия световен ред- обедняван, оглупяване, обезличаване, роботизиране на обществото- демокрация и двете религии ще си стиснат ръце и прегърнат

До Хм-хм: Да да продължавай продължавай да отваряш очите на незапознатите, това е истината, там ги стяга обувката юдеите. Християнството им е трън в .... /няма да се изразя цинично/. Ислямът е оръдието, с което воюват срещу него, той затова е и толкова жесток измислен от тях самите. А за идеологията им да не говоря - отявлен див расизъм, пред който всички друго бледнее. За евреите всички останали са гои, т.е. добитък. Те са най-отявлените богоборци и антихристи. И ще ръчкат , и ще предизвикват войни, за да установят световното господство на "богоизбраната" си раса. Сега са на път да запалят и трета световна война къде с финансови и икономически кризи, къде с ново велико преселение на бежанци, къде с тероризъм и т.н., нищо не може да ги спре. Брех не миряса тази сган!

Нека да направят общоевропейски референдум за приема и връщането на бежанците пък тогава да видим.Защото ще се окаже, че само Меркел майй ги иска!?Че е и нагла още да стои канцлер.Пъки и кой я номинира и за човек на годината и то заедно с Ал Багдади.Ама те си приличат, че сигурно за това!

събудите? Защо Меркел постоянно я избират за политик на годината?!

Германия не се самоубива бавно, тя вече е "капут" от всякъде. В понеделник в Лайпциг на пъпа на центъра в една огромна 8-9 етажна сграда я напълниха цялата с т.нар бежанци!!!??? В момента в центъра е някакъв ад - мръсотия и навсякъде се чува само арабска реч!!! И никакви протести от германците!!!

B наш интерес е дa подкрепим Bеликобритания в този случай. Nмаме нужда от повече свобода, но за нас е рано да нaпускаме икономическата част на EC. Bиж, HATO трябва да го напуснем одма. Hикаква полза нямаме от тях (HATO), нито те от нас.

Камерън, не отнемай още години напразно от живота на европейците. Нищо не става от съюз на народи,които имат различен манталитет, култура. Няма какво да обедини такива хора,да не говорим,че управляващите горе са американски агенти. Мултикултурализма няма да го бъде.

Командният стил на Брюкселските чиновници срещу силната роля на местните парламенти!Невъзможна мисия!Централната власт и периферията да работят в синхрон -абсурд!Двоен стандарт!Регулаторни правила на "старите"промишлени държави спрямо бившите соц баламурници които ги приеха и загубиха промишленост и пазари!От този момент безработица миграция изтичане на "мозъци"!Демографски проблем!Застаряване на нациите и обезлюдяване на цели градове!Европа е синоним на неоколониална система плюс 37 страни с статус на"привилегировани" суровинни източници!Англия не клекна на Папата в миналото!Сега няма да се прегъне пред "евро-мъдреците"мечтаещи за Вавилонската каша!!

Това, което стана с бившия СССР и целия СИВ , това ще стане и с ЕС - пълен разпад. Не може на нас да ни е много зле, без никаква икономика, с пенсии, които са дневната надница на един Европеец, без никаква защита и гаранция за оцеляване. ЕС е неспособен да удържи това огромно неравенство, нито да се справи с мигрантите. Проблема е какво ще стане с България , която не може да осигури дори изхранването си ???

България прекрасно може да си осигури изхранването. При средно 5 милиона тона зърно годишно, 2 милиона царевица и 0.5 милиона слънчоглед трудно може да умрем от глад. Да, ще ни спретнат финансова криза, но от глад не се умира, абсурдно е. То и в момента потреблението на основните хранителни стоки е по-ниско от нивата от преди 1989 г., така че можем само да спечелим. А за качеството пък да не говорим ... Легендата е на ЕС-овските медии - че ако не са еврочиновниците "да ни хранят" (каква наглост !) щели сме да умрем от глад ! Има да се надяват !

Произвеждаме културите, които се изнасят в ЕС и частните фирми решават на кого да продават. Земята е продадена, както и стратегическите отрасли са в ръцете на западни корпорации. Нямаме нищо, нито дори армия, която да ни защитава, нищо- както се казва нищо не зависи от нас.

само мързеливите ще останат гладни.в българия има плодородна земя и слънце,какво има в англия?консуматорско общество което не знае къде расте домата,плащат по паунд на кофа фураж да видят как яде ярето.

ОСТРОВА е ограден от вода... Ние сме длъжни да направим същото

какво е брезкит? ?

Екзит (излизане) на БРитания от ЕС. Нема лошо. Все от някъде трябва да почне разпадането на европейския съветски съюз.

В речника за произношенията на думите в анг. език от Даниел Джоунс осн. произношение е "ексит", а е възможно и "екзит", т.е.е не е грешка. Often - "ofn", като "офън и офтън" са дадени като стара форма, но ам. наблягат на тях, за да се правят на интересни. Както и as заменят с like. Vyob]e masovoto oglup[vane na publikata vyrvi s pylna sila.

Аз не знам, но ми звучи като 'берьозка' (извинявам се, нямам е оборотное на клавиатурата). А иначе - най-вероятно са имали предвид Britany Exit от ЕС?

начи бейексит преведено на български означава брей излизат, ахаа сега разбрах

камерън е голям ентусиаст реално европа е пред няколко кризи -мигранти -изземане на пълномощия -криза на единтичност -демографска -криза на растежа ======================= от една страна е готино да си без виза , от друга е кофти да те използват е май е време и некой българин да понавести всички страни членки подред:)

Англичаните си държат само на собствения интерес,Полша,също казва,че някои от неговите предложения са приемливи за полските интереси,те и преди да влязат,поляците водиха люта битка с ЕС ,за селското стопанство,биха се за всяка една крава,дето се вика. И всяка друга страна,се бори със зъби и нокти за своя си национален интерес. Единствена България гледа само на интереса на ЕС ,дори да е против своите интереси. Често Миглена Кунева,а и Радан,а и всички други политици ще ги чуете да кажат "Това не може така,какво ще каже Европа?" Не ги интересува,че би било полезно за България. Имам чувството,че си мислят,че щом сме в Ес ,ние вече нямаме нужда от нищо,нито да се храним,нито да имаме икономика,нито нищо "ами ние сме в ЕС" . Чак са смешни!

слаби са затова чакат нечия подкрепа въпреки всичко проблемът не е в европа а в самата бг нямаме национални приоритети - нямаме и дългосрочна визия нямаме и ясни стъпки за достигане на цели а нямаме и правилни цели ес има вина с това че ни разглези налагайки ни правилни европейски практики и ние си помислихме че сами не ни е работа да си ги налагаме

Не са никак смешни, ами лапат оттам големите пари. Кой прибира европейските пари? Партийната олигархия. Тя няма сметка да има една нормална прилично работеща икономика в България и селско стопанство такова, защото това не отговаря на интересите на европейските й господари. А техните интереси са да бъдем пазар за техните стоки и износители на евтина работна ръка. Икономика на командно дишане и толкова. Схемата не е много сложна за разбиране даже елементарна.

Брекзит га укапи шумата; поверятно е Русия да влезе в ЕС от колкото Брекзит.

една добра новина. ЮКей доматите ще станат с мито.

В ТОЗИ МУ ВИД ЕС,Е БРЕМЕ ЗА МАЛКИТЕ СТРАНИ,КОИТО ОСТАНАХА С РАЗБИТА ИКОНОМИКА НА СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ,БЕЗ ЗАЩИТА ОТ ГОЛЕМИТЕ ХИЩНИ КОРПОРАЦИИ!!!

Излизането няма да спре ордите , които ще продължават да отиват към острова! А т.нар. Сити ще отиде във Франкфурт. нека наливат още вода в германската мелница, пък после да смърдят за Четвърти райх!

Ако англичаните искат да напуснат ЕС трябва да си платят цената и никой да не договори с тях благоприятни условия. Щом искат да са вън да си плащат мито за всяка стока. Циганите да си ги гледат и да им се радват! ЕС трябва да им спре помощите и всички облекчения и тогава да правят референдум. Казват, че много хубава целина, ряпа и праз растели на Албиона- ще им стигнат за лятна салата през единствения слънчев ден в годината!

Дойдат ли на власт в Европа националистически партии това ще бъде краят на Европейския съюз. Моите скромни прогнози са, че ЗА ГОЛЯМО СЪЖАЛЕНИЕ Източна Европа ще се върне към комунизма, а Западна - към фашизма. Явно това ще бъдат радикалните методи, с които ще бъде лекуван радикалният ислям.

Това с комунизма, няма как да се случи отново.

До Реалист. Дано да не се случи, защото това е най-лошият от лошите варианти. Особено за Източна Европа, която както се казва вчера се отърва от мъртвата му хватка.

къв радикален ислям бе - всичко е заради нефт и дрога...

Нефта и дрогата не са водещи. Всичко диктуват чадата на Давид, които си следват плановете за световно господство. Радикалният ислям и мюсюлманите са само оръдието им за завладяване на все още и формално християнска Европа. Юдеите са исконните врагове на християнството.

Комунизъм може да се осъществи само с влияние "отвън". В БГ няма от къде да стане на този етап. По скоро разпад. България ще е поделена от тези около нея. Тази държава няма "имунна система". нищо добро не очаква тази страна. Организъм не може ли да се защити сам, умира.

Че кой ще даде на Англия да се излезе от ЕС? САЩ със сигурност няма да допуснат да им излезе троянския кон от партията шах.

голем си реалист. щом не виждаш, че Британската Корона до ден днешен притежава САЩ.

Коментари - Кризата с мигрантите може да доведе до Брекзит | Днес.dir.bg

Кризата с мигрантите може да доведе до Брекзит

Кризата с мигрантите може да накара британците да гласуват в полза на излизане от Европейския съюз на референдума по този въпрос, предвиден за края на 2017 г.

Обратно в новината

Коментари - Кризата с мигрантите може да доведе до Брекзит | Днес.dir.bg

Коментари

Означава Британия излиза.Brittany exit.Съкратено Brexit.

Brittany е регион във Франция.

A Бритни е поп-изпълнителка

Това е дума, която идва от British Exit, което се подразбира, ако си англоговорящ. Разбира се, всички българи са англоговорящи. Тази дума също така идва и от копиране на чужди статии.

Това по никакъв начин няма да спре имигрантите, особено бежанците. Цялата тази реторика е опит за извличане на допълнителни облаги от ЕС под натиск. Все пак това е страна с традиции в имигранцията. В противен случай могат да отплават с Острова за Северния полюс, където евентуално ще се спасят временно.

Ми то в Англия мангалите мюсюлмани от колониите им са почти 8%,и да излязат файда йок дет викат гърците.Късно е либе за китка,и да излязат от Евросъюза,брикетите са ги напъплили като въшки на мита глава.

Като чета такива новини и все се сещам за лафа: "Няма вечни приятели. Има само вечни интереси." (или нещо от този сорт) Чърчил ли беше го казал?

Не съм против различните раси да съществуват и да живеят там, от където са произлели прародителите им, но когато ни ги навират най безочливо да се интегрираме с тях озверявам. Ние едни долни човекоподобни индийски маймуни не можем да интегрираме вече 6 века, а ни навират още, само огън и меч за тези и техните покровители и сутеньори,

Повечето британци, даже новодошли високо квалифицирани кадри или новоприети за британски граждани хора, са против прииждащите от всякъде, защото унищожават изградените структури. Повечето им училища са някакви пародии, социалните им системи са претоварени и на нормалните хора им е трудно да оцеляват.

Няма страшно. Края на Европа по всяка вероятност вече ще се е състоял, ако политиците продължават да безумстват.

Доколкото чувам от колеги и познати никой няма намерение да гласува за оставане в ЕС. Голям автогол си вкара Камеран с това обещание.

Шотландците гласуваха на кантар за оставане в Великобритания под натиска на ЕС. Това отделяне от ЕС си го искат само Англичаните.

Малцина все още не могат да разберат, че това не са мигранти, а добре инструктирани окупатори, които ще ни устройват касапници и грабежи на българска територия.

Великобритания излиза, Турция влиза. Много "европейско" звучи, няма що.

По-скоро си притеснявай ще оцелее ли ЕС докато се наканите да гласувате?!

той, ама само си седял. То това е баница- искам , ям - не ми се яде и си я отказвам. влязал ли си вътре, няма неискам, няма недей. льольо . Най- омразната и робовладелческата държава, а пък и претенции. Млък и си налягай паржалите 2 семейства вкъщи да вземеш да издържаш, защото и ви сте гласували да им се помага на тия джихадисти, а и над всичко и на фесманите 3 милиарда им дадохте. Смотаняци. Меркел, ти , бойко - всички ОСТАВКА

Разпадането на ЕС ще е края на Европа , а това е мечта на не малко велики сили , който работят по въпроса активно! А пък европейските народи няма да имат никаква полза от това , а тъкмо обратното!

20-1=

За края на 17-та година е предвидена октомврийска революция и не се знае кой кого. Знае се едно -много кръв ще се лее.

Хаха скапаните англичани и още - по скапаната им държава

ха ха, понеже ти и твоята дуржва хич не сте скапани!

То е все едно да кажеш - ха-ха, какъв слабичък сумист. Или - ха-ха, какъв огромен маратонец.

Този човек е абсолютно прав да иска рестрикций на социалните помощи за навлеците в държавата си. Пътувах със самолет от София до Лондон. Беше пълен с български мръсни и миризливи цигани, които говореха, че отиват в Англия за "цоцалки", така наричаха социалните помощи. За бедните страни като нас е добре да се обесим на врата на богатите да ми приютяват, хранят и поят, но за тях това е апокалипсис. Нашите цигани ни представиха в Европа като по гадни и от арабите, затова се гнусят от думата "българи".

нещо някой си забравя кой измисли тези армии из африка. Кой се целуваше и прегръщаше с ИД? Кой бомбардира Либия? И сега какво мигрантите лоши. Много късата памет е удобна за политиците и вредна за електората.

A дано!Все от някъде трябва да се започне...

тук сте можели да мислите. Браво.Радвам се. А към Камерън -дали си вярва, че 3027 все още ще има ЕС и то в края на годината.Това са 24 месеца!!!!

сбъркала съм годината -2017 все пак 24 месеца- ще издържи ли ЕС?Другото е вярно

Аз бих била ДОНЯКЪДЕ доволна да го видя. Частично ще е е яд за хубавата идея Европа да бъде обединена, ама ако не работи, значи не работи и това е. Ако страните бъдат оставени на произвол, може би на някои политици ще им уврат главите относно мигрантите. Меркел ще се види сама с милиони мусулмани и да я видим какво ще прави. Като приказвам на британци, е как се чюфствате с целия реийндж от Миддле Ийст в задния ви двор, и они ме гледат едно объркано...как им промиват мозаците не е истина.... Не било човешко да сме ги оставели...и аз им викам еми вземи ги сичките у вас доброзорно, защо ме караш и мене? и оня мига.... Аз все защитавах Европата, факт, ама с мигрантите нещата станаха непоправими просто. Айде вън, и обратно към матушка Россия, там поне знаеме как да наденеме кондома.....

"е как се чюфствате " - дълбок, дълбок поклон пред вашата невероятна неграмотност! Не ми се мисли вие точно как представлявате България в такъв случай!

N. S.

Take it easy man, take it easy. Недей брой на Роксана препинателните знаци а обръщай внимание на основната идея в писанието й. Тук не е форум за правопис. На Роксана това й е стил и изобщо не обуславя интелектуалното й ниво, нито пък променя качеството и смисъла на постинга й.

АГОНИЯТА Е ПЪЛНА - ЕВРОПА Е ПРЕВЗЕТА ОТ РОЯЦИ ПАРАЗИТИ! ИДЕ БАВНА И МЪЧИТЕЛНА СМЪРТ ЗА ЕВРОСЪЮЗА!

Тук някои хора се тревожат какво ще стане с България, ако излезем от ЕС. Ами ако не ни спретнат майданче отвън и ако отвътре - сред олигарсите ни има поне малко патриоти (а не само крадливи зад.ници), ще оцелеем. Имаме земя да ни изхранва. Дано да са запазени и семена от хубавите ни плодове и зеленчуци... Расовите животни ги изтрепаха безумните ликвидатори на селското стопанство при Фил Димитров, та за начало ще сме вегетарианци ;)

Производителите дори не знаят какво купуват - не останаха БГ семена - всичко е вносно - семена от Австрия, Холандия, германия и Франция. ГМО

Ще се възстанови всичко постепенно, дано да се разпадне по-бързо това голямо зло еврогейският съюз преди да сме изчезнали напълно.

"самолет, който се опитвам да приземя" .. явно е взел самолета на Б.Б.

Най-изгодното за България е, ЕС напълно да се разпадне. Хем няма повече да сме колония, която само да чака заповеди и дори българското законодателство да не важи при някакви ЕС норми. Хем е по-добре ако само излезнем, защото няма да има този организиран натиск отвън, кото би го имал и извън ЕС, но със съществуващ ЕС, макар и не същият. Извън ЕС ще се стопират и негативни последици, като емиграцията.

Май ти се иска мечока да те клеца ? Не се притеснявай, кажи си.

Мечока ще клеца теб, като ти спре Сорос кинтите. Ние обичаме мечки. Красиви животни.

Това са еврогейски ценности. Не, благодаря!

Па , като става въпрос за мечоци , продавам кондоми Куробранка сръбско производство , където и меца да те клеца нема деца !

Куробранка Партизанка !

За какво ти е този безвизов режим виза след като другото не е наред?! ЕС е креатура на глобалистите, които в националните държави виждат пречка за Новия Св. Ред, пророкуван отдавна от господарите в сянка. Алберт Пайк - най-видният ам. масон, дори казва в прав текст, че са необходими три св. войни (две вече се случиха), за да се създадат необходимите условия за установяването на Н.Св.Р. И забележете какво се случва в момента: негласно и (а вече и все по-явно) радетелите на този Св. ред започват да виздат в християнствотот пречка за замисъла им. Но това отново (както при т.нар. социализъм) не касае юдеизма и исляма! Помните ли как не гледаха с добро око на ходенето на черква и пр. външни символи на християнството. Но това не се отнасяше за въпросните други две религии. Кой решаваше това?!

цели на новия световен ред- обедняван, оглупяване, обезличаване, роботизиране на обществото- демокрация и двете религии ще си стиснат ръце и прегърнат

До Хм-хм: Да да продължавай продължавай да отваряш очите на незапознатите, това е истината, там ги стяга обувката юдеите. Християнството им е трън в .... /няма да се изразя цинично/. Ислямът е оръдието, с което воюват срещу него, той затова е и толкова жесток измислен от тях самите. А за идеологията им да не говоря - отявлен див расизъм, пред който всички друго бледнее. За евреите всички останали са гои, т.е. добитък. Те са най-отявлените богоборци и антихристи. И ще ръчкат , и ще предизвикват войни, за да установят световното господство на "богоизбраната" си раса. Сега са на път да запалят и трета световна война къде с финансови и икономически кризи, къде с ново велико преселение на бежанци, къде с тероризъм и т.н., нищо не може да ги спре. Брех не миряса тази сган!

Нека да направят общоевропейски референдум за приема и връщането на бежанците пък тогава да видим.Защото ще се окаже, че само Меркел майй ги иска!?Че е и нагла още да стои канцлер.Пъки и кой я номинира и за човек на годината и то заедно с Ал Багдади.Ама те си приличат, че сигурно за това!

събудите? Защо Меркел постоянно я избират за политик на годината?!

Германия не се самоубива бавно, тя вече е "капут" от всякъде. В понеделник в Лайпциг на пъпа на центъра в една огромна 8-9 етажна сграда я напълниха цялата с т.нар бежанци!!!??? В момента в центъра е някакъв ад - мръсотия и навсякъде се чува само арабска реч!!! И никакви протести от германците!!!

B наш интерес е дa подкрепим Bеликобритания в този случай. Nмаме нужда от повече свобода, но за нас е рано да нaпускаме икономическата част на EC. Bиж, HATO трябва да го напуснем одма. Hикаква полза нямаме от тях (HATO), нито те от нас.

Камерън, не отнемай още години напразно от живота на европейците. Нищо не става от съюз на народи,които имат различен манталитет, култура. Няма какво да обедини такива хора,да не говорим,че управляващите горе са американски агенти. Мултикултурализма няма да го бъде.

Командният стил на Брюкселските чиновници срещу силната роля на местните парламенти!Невъзможна мисия!Централната власт и периферията да работят в синхрон -абсурд!Двоен стандарт!Регулаторни правила на "старите"промишлени държави спрямо бившите соц баламурници които ги приеха и загубиха промишленост и пазари!От този момент безработица миграция изтичане на "мозъци"!Демографски проблем!Застаряване на нациите и обезлюдяване на цели градове!Европа е синоним на неоколониална система плюс 37 страни с статус на"привилегировани" суровинни източници!Англия не клекна на Папата в миналото!Сега няма да се прегъне пред "евро-мъдреците"мечтаещи за Вавилонската каша!!

Това, което стана с бившия СССР и целия СИВ , това ще стане и с ЕС - пълен разпад. Не може на нас да ни е много зле, без никаква икономика, с пенсии, които са дневната надница на един Европеец, без никаква защита и гаранция за оцеляване. ЕС е неспособен да удържи това огромно неравенство, нито да се справи с мигрантите. Проблема е какво ще стане с България , която не може да осигури дори изхранването си ???

България прекрасно може да си осигури изхранването. При средно 5 милиона тона зърно годишно, 2 милиона царевица и 0.5 милиона слънчоглед трудно може да умрем от глад. Да, ще ни спретнат финансова криза, но от глад не се умира, абсурдно е. То и в момента потреблението на основните хранителни стоки е по-ниско от нивата от преди 1989 г., така че можем само да спечелим. А за качеството пък да не говорим ... Легендата е на ЕС-овските медии - че ако не са еврочиновниците "да ни хранят" (каква наглост !) щели сме да умрем от глад ! Има да се надяват !

Произвеждаме културите, които се изнасят в ЕС и частните фирми решават на кого да продават. Земята е продадена, както и стратегическите отрасли са в ръцете на западни корпорации. Нямаме нищо, нито дори армия, която да ни защитава, нищо- както се казва нищо не зависи от нас.

само мързеливите ще останат гладни.в българия има плодородна земя и слънце,какво има в англия?консуматорско общество което не знае къде расте домата,плащат по паунд на кофа фураж да видят как яде ярето.

ОСТРОВА е ограден от вода... Ние сме длъжни да направим същото

какво е брезкит? ?

Екзит (излизане) на БРитания от ЕС. Нема лошо. Все от някъде трябва да почне разпадането на европейския съветски съюз.

В речника за произношенията на думите в анг. език от Даниел Джоунс осн. произношение е "ексит", а е възможно и "екзит", т.е.е не е грешка. Often - "ofn", като "офън и офтън" са дадени като стара форма, но ам. наблягат на тях, за да се правят на интересни. Както и as заменят с like. Vyob]e masovoto oglup[vane na publikata vyrvi s pylna sila.

Аз не знам, но ми звучи като 'берьозка' (извинявам се, нямам е оборотное на клавиатурата). А иначе - най-вероятно са имали предвид Britany Exit от ЕС?

начи бейексит преведено на български означава брей излизат, ахаа сега разбрах

камерън е голям ентусиаст реално европа е пред няколко кризи -мигранти -изземане на пълномощия -криза на единтичност -демографска -криза на растежа ======================= от една страна е готино да си без виза , от друга е кофти да те използват е май е време и некой българин да понавести всички страни членки подред:)

Англичаните си държат само на собствения интерес,Полша,също казва,че някои от неговите предложения са приемливи за полските интереси,те и преди да влязат,поляците водиха люта битка с ЕС ,за селското стопанство,биха се за всяка една крава,дето се вика. И всяка друга страна,се бори със зъби и нокти за своя си национален интерес. Единствена България гледа само на интереса на ЕС ,дори да е против своите интереси. Често Миглена Кунева,а и Радан,а и всички други политици ще ги чуете да кажат "Това не може така,какво ще каже Европа?" Не ги интересува,че би било полезно за България. Имам чувството,че си мислят,че щом сме в Ес ,ние вече нямаме нужда от нищо,нито да се храним,нито да имаме икономика,нито нищо "ами ние сме в ЕС" . Чак са смешни!

слаби са затова чакат нечия подкрепа въпреки всичко проблемът не е в европа а в самата бг нямаме национални приоритети - нямаме и дългосрочна визия нямаме и ясни стъпки за достигане на цели а нямаме и правилни цели ес има вина с това че ни разглези налагайки ни правилни европейски практики и ние си помислихме че сами не ни е работа да си ги налагаме

Не са никак смешни, ами лапат оттам големите пари. Кой прибира европейските пари? Партийната олигархия. Тя няма сметка да има една нормална прилично работеща икономика в България и селско стопанство такова, защото това не отговаря на интересите на европейските й господари. А техните интереси са да бъдем пазар за техните стоки и износители на евтина работна ръка. Икономика на командно дишане и толкова. Схемата не е много сложна за разбиране даже елементарна.

Брекзит га укапи шумата; поверятно е Русия да влезе в ЕС от колкото Брекзит.

една добра новина. ЮКей доматите ще станат с мито.

В ТОЗИ МУ ВИД ЕС,Е БРЕМЕ ЗА МАЛКИТЕ СТРАНИ,КОИТО ОСТАНАХА С РАЗБИТА ИКОНОМИКА НА СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ,БЕЗ ЗАЩИТА ОТ ГОЛЕМИТЕ ХИЩНИ КОРПОРАЦИИ!!!

Излизането няма да спре ордите , които ще продължават да отиват към острова! А т.нар. Сити ще отиде във Франкфурт. нека наливат още вода в германската мелница, пък после да смърдят за Четвърти райх!

Ако англичаните искат да напуснат ЕС трябва да си платят цената и никой да не договори с тях благоприятни условия. Щом искат да са вън да си плащат мито за всяка стока. Циганите да си ги гледат и да им се радват! ЕС трябва да им спре помощите и всички облекчения и тогава да правят референдум. Казват, че много хубава целина, ряпа и праз растели на Албиона- ще им стигнат за лятна салата през единствения слънчев ден в годината!

Дойдат ли на власт в Европа националистически партии това ще бъде краят на Европейския съюз. Моите скромни прогнози са, че ЗА ГОЛЯМО СЪЖАЛЕНИЕ Източна Европа ще се върне към комунизма, а Западна - към фашизма. Явно това ще бъдат радикалните методи, с които ще бъде лекуван радикалният ислям.

Това с комунизма, няма как да се случи отново.

До Реалист. Дано да не се случи, защото това е най-лошият от лошите варианти. Особено за Източна Европа, която както се казва вчера се отърва от мъртвата му хватка.

къв радикален ислям бе - всичко е заради нефт и дрога...

Нефта и дрогата не са водещи. Всичко диктуват чадата на Давид, които си следват плановете за световно господство. Радикалният ислям и мюсюлманите са само оръдието им за завладяване на все още и формално християнска Европа. Юдеите са исконните врагове на християнството.

Комунизъм може да се осъществи само с влияние "отвън". В БГ няма от къде да стане на този етап. По скоро разпад. България ще е поделена от тези около нея. Тази държава няма "имунна система". нищо добро не очаква тази страна. Организъм не може ли да се защити сам, умира.

Че кой ще даде на Англия да се излезе от ЕС? САЩ със сигурност няма да допуснат да им излезе троянския кон от партията шах.

голем си реалист. щом не виждаш, че Британската Корона до ден днешен притежава САЩ.