Коментари - 13 000, а не 400 000 румънци и българи се очакват догодина във Великобритания | Днес.dir.bg

13 000, а не 400 000 румънци и българи се очакват догодина във Великобритания

Към 13 хиляди румънци и българи ще влязат във Великобритания за една година след снемането на ограниченията срещу тях от началото на 2014 г., сочи правителствен доклад, цитиран от "Дейли телеграф", предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - 13 000, а не 400 000 румънци и българи се очакват догодина във Великобритания | Днес.dir.bg

Коментари

Продаваме вазелин за лапички, сър!

Националите по футбол на Англия имат един извезан герб - три лъва върху щит.... Ама не е Щом не ни щат, тогава ще си искаме герба с трите лъва върху щит, който Ричард Лъвското сърце е занесъл в Анлия преди около 800 г. Това е герба на търновските царе. Връщайте ни го! :))))

Когато енергийните западни компании и други подобни лапат парички от България е добра международна политика и свободен пазар и инвестиции за тях,когато бай Петко отиде да работи там е лоша миграция!!ЕЕ драги европейци както се радвате на къси поли ,така ще приемате и гърбав х-й!

Пролетарий от всички страни, съедиявайте се!

не разбирам как ще стане преброяването, да речем че един българин които е от няколко години в англия реши да се прибере на почивка в бг и после пак се връща в англия, това значили че тои е в броиката на новодошлите.

то стана като в оня виц с компютрите за Япония... та и сега, не били 400 000 ами 13 000, и то не са румънци и българи, ами цигани от България и Румъния... но кой го интересува. Тук в Германия в някои социални служби примерно са убедени, че официалният език в България е турския, ясно защо...

Балона може да се спука когато сметнем точно колко хора са минали догодина. Дотогава всичко е само предположения, а предположенията на правителството са най-неточните по традиция.

ТОВА по никакъв начин не отменя цялата негативна кампания и помия която се изля върху България. Тук в пълна сила важи поговорката "ходи разправяй, че нямаш сестра"! Вредата е нанесена.. повечето британци като чуят за нас и им се качва кръвното. Да "благодарим" дружно на ман.. ромите и пасивната ни външна политика.

Англичаните дискриминират лицата от етноса "българи", като вместо "бг. граждани", употребяват етнонима "българи". Лицата от етноса "българи" НЕ СА идентични с лицата от етноса"цигани"! ОТ КОГА БРИТАНСКИТЕ ЛОРДОВЕ СА С ИНДИЙСКИ- ЦИГАНСКИ- ЕТНИЧЕСКИ ПРОИЗХОД?! Да си погледнат ЕС законодателство и КАТЕГОРИЧНАТА ЗАБРАНА ЗА ДИСКРИМИНАЦИЯ ПО ГРАЖДАНСТВО, ДА НЕ ГОВОРИМ ПО ЕТНОС! Относно бг. политика сте прав/а - за това ни е нужна и пряка демокрация, едновременно с представителната -така ще се чуе гласа на бг. избирател дори в тази ситуация - като не реагират бг. политици, ще реагират бг. избиратели!!

Спокойно олигофрени има навсякъде не само у нас!!!!

Британски педерасти. И от едно време са такива, и такива ще си останат.

Винаги съм бил против използването на нецензурни думи,но в случая сте абсолютно прав.

Абе тия англичани луди ли са, изобщо как им хрумва, че нормален българин ще ходи на социален туризъм в Англия - ще си зареже жилището и приятелите, за да живее с пари, колкото взима продавачка в България и да получава базова медицинска помощ, която ако е специализирана струва хиляди и хиляди паунди, а тук с едно направление за 2 лева я получава безплатно. Това могат да го направят само необразовани роми, които тук са на социални, свикнали са да живеят в мизерия и така или иначе нямат здравни осигуровки, та за тях в Англия сигурно е далавера да взимат два пъти по висока социална помощ.

да бе, повярвах ти. Заплата в Англия- колкото бг продавачка.

Една корекция - става дума за 13 000 румънски и български ЦИГАНИ, а не граждани на страните им. Става дума за просяци, продститутки, джебчии и всякаква приминална измет. Побъркаха Европа, върнаха Средновековието там и накараха местните да си мислят за нас със съжаление и ужас. Нали видяхте - копелдаци по 15 години с 40 криминални досиета, майките и бащите - ненормални психопати, заради които се самоуби един добър българин. Предтеча на идните разстрели на това паразитно катунарско племе, лишено от човешки вид и напълно пропаднало. Излишно, вредно и опасно.

аз съм на 80г. ти само ги дръж а аз ще им цепим главата с греблото да не ги боли.

посегнат ли на нашите в Англия, ние трябва да посегнем на Англичаните в БГ.

- толкова. Нас какво ни грее това...

4163 българи! Разбирате ли: не "около 4000", не "около 4100", а точно 4163броя !?! Е,това му се вика английска точност! Сега остава да им обявят и имената!

Както в България има много живеещи англичани, така и в Англия ще има живеещи българи. А политиците са боклуци, които никой не трябва да слуша. Англичаните могат само да мечтаят за прекрасната ни природа. Вече има села целите изкупени от английски граждани, които като циганите са абсолютно безполезни за българската държава, но не си спомням да е имало коментари за това. Хайде със здраве...

Не си прав, че английските пенсионери са абсолютно безполезни. Те идват тук с парите и пенсиите си. Това си е директна инвестиция в българската икономика. Не коректно да ги сравняваш с бай ман-- дето само цоца социалната ни система.

НЕ СЪМ ИМАЛА И НЯМАМ НАМЕРЕНИЕ ДА ЕМИГРИРАМ, НО... -ЗАРАДИ КОГО НАШАТА ИКОНОМИКА БЕШЕ СМАЗАНА? - КОЙ СИ КУПИ ЕФТИНИ БЪЛГАРСКИ ИМОТИ ВЕДНАГА СЛЕД ПРОМЕНИТЕ С ЦЕЛ ПО-КЪСНО ДА ГИ ПРОДАДЕ С ГОЛЯМА ПЕЧАЛБА? - КОИ СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПЕДОФИЛИ ОТ ЧУЖДЕНЦИТЕ ЗАСЕЛИЛИ СЕ У НАС? - В КОИ ДЪРЖАВИ ОТИДОХА НАШИТЕ ЗЛАТНИ ДЕЦА - ОБРАЗОВАНИ, ВЪЗПИТАНИ, ИНТЕЛИТГЕНТНИ И КОЙ СЕ ВЪЗПОЛЗВА ОТ ТЯХНИЯ ТРУД? - КОИ ДЪРЖАВИ ИЗСМУКВАТ НАШИТЕ ПРИРОДНИ БОГАТСТВА? КАТО ВСЕКИ НОРМАЛЕН ГРАЖДАНИН МОЕТО ОТНОШЕНИЕ КЪМ ЧУЖДЕНЦИТЕ БЕШЕ ТОЛЕРАНТНО. СЕГА ГИ МРАЗЯ, НЕНАВИЖДАМ.... НЕ ИСКАМ ЕС, НЕ ИСКАМ НАТО... ИСКАМ МОЯТА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!

1. Заради продажни политици и заспал народ. 2. Кой им ги продаде ефтино, кой глупак ги купи по-скъпо и колко българи от алчност теглиха кредити за същото? 3. Колко англичани има в България, колко струват на дуржавата, колко харчат тук и колко от тях са педофили, сравнено с българите в Англия? 4. Кой изгони нашите деца и защо отиват насила в гадната Англия? 5.Кой разреши продажбата на нашите богатства и кой се крие зад офшорките! 6. Омразата не решава нищо и разяжда само мразещия! 7.Освен да искаш, трябва и да можеш!

Вижте политическите ЦИГАНСКИ номера на англичаните- дано дадат привилегии и на циганите- като атентично индийско население -днес.бг". Огласеният вчера доклад от министъра на общностите и местната власт Ерик Пикълс всъщност е бил публикуван тихомълком на уебсайта на неговото ведомство още преди 18 месеца - тоест далеч преди да се разгори спорът на евентуалната имигрантска вълна от двете балкански страни, отбелязва"Индипендънт"..."ЦИГАНСКИ НОМЕРА НА "ИСТИНСКИ АНГЛИЙСКИ ДЖЕНТЪЛМЕНИ"

ТЕЗИ ЗА КАКВИ СЕ МИСЛЯТ ЗА БОГА ???? НА ЧУЖД Г.З И 100 ТОЯГИ СА МАЛКО - ЗА СВОИТЕ ВЪТРЕШНОПАРТИЙНИ ТЪРКАНИЯ С НАС СИ ИЗМИВАТ РЪЦЕТЕ... ТОВА ЛИ ИМ Е ДЕМОКРАЦИЯТА .... АКО ИМАШ ДВЕ РИЗИ - ДАЙ ЕДНАТА НА БЕДНИЯ /КАТОЛИЦИ ИЛИ АНАРХИСТИ/

Имам нужда от риза - къде да се видим да ми дадеш една от твоите!

ГЛУПАКО, ЧЕТИ МЕЖДУ РЕДОВЕТЕ И ВНИКНИ В СМИСЪЛА, А СЛЕД ТОВА СИ ПОЗВОЛЯВАЙ ДА ИРОНИЗИРАШ КОЙТО И ДА БИЛО ... ЕТО ОТ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ НЕ ИСКАТ НАС....

Този е изперкал повече от Станишев и Сидеров, като го гледам на снимката!!Защо ли всички социалисти/комунисти/ и националисти си приличат??

Като гледам снимката мисля,че Дарвин е абсолютно прав !

bobsyn@

Явно англичаните са си направили законите като за интелигентни и културни хора. В България и Румъния от край време имаме мошеници, тарикати дето единствената им работа е как да се облагодетелстват на гърба на другите. Вместо да ни ограничават достъпа обаче спокойно могат да създадат списък от социални привилегии, които да се ползват само ако си си плащал примерно 3 години данъци в Англия или си роден там и поне единият от родителите ти е роден там. Същото може да се приеме и тук за всички видове помощи.

капитализмът в классическият му стил отдавна не работи, за скрита незаетост да не говорим. За сега известно е че производственни мощности на развитите страни са достатъчни да изхранят цялото население на земното кълбо, но кво понататък не е ясно. Абсолютна безидейност и опит да се запази статус кво.

Англичаните са виновни за днешна България. След първата световна война ,изиграват ключова роля за смазването на страната. След втората световна , точно чърчил се е договорил със Сталин , да бъдем под руско влияние.

Е, че нали мразите Англия, Германия - взеха ни братушките, дето ни обичат! Сърди се на Сталин, че ни е взел!

Ти, явно не четеш коментара.

ти в ред ли си? какви братушки? каква обич и омраза? България е била силна европейска страна..Англичаните не са искали да има такава силна страна тук След 1вата световна война те са част от тези създали Ньойския договор. А след 2тората световна забиват последния пирон, като ни дават на руснаците.

Аз като ви казвах, че Костов, царя, Стаишев, Доган и Бойко са невинни за сегашното ни дередже...

не са невинни. те са продукт на предходната история.

Предвид коментар "шарено котле ( нерегистриран )20.03.2013 10:11" , който отразява състоянието ан нещата към днешна дата -20.03.2013г., надявам се, започвате да разбирате абсолютната ми неприязън и нехаресване на британците от мен.Не сатанизирали българите- дрън-дрън! Много им здраве- да си отглеждат исляма, пакита, индийци, цигани и да не мрънкат

Българите не трябва да ходят да робуват на тея бозави идиоти,наистина положението не е добре у нас но не трябва да се отнасят с народа ни така.Ние сме свикнали на немотия да му мислят те ако стане с тях така.

Българите не трябва да слушат английска музика, да четат техни книги, да гледат техни филми, да се ползват от техните научни постижения! Иначе е двулично! Сега гледам на Замунда се радват на филмите на ББС - е, как може да гледате нещо направено от гадните англичани!

Предлагам ви да преведете мненията на хората по-долу по повод какво мислят българите за англия и да ги пратите на емайла на Фарадж за да млъкне малко

Влизам във файненшънъл таймс т - юръп. Пиша в търсенето "Булгариа' и вижте статиите, които излизат:"1.Марш 16, 2013 Дейвид Камерънпредупреждава Консервативната партия, пред които е изправен нагоре задача... Активисти. "Когато се премахнат преходните контроли в края на тази година, ние ще трябва ясно послание към България и Румъния, както и на останалата част от света: Великобритания е стремеж нация - мястото, където тези, които работят здраво, може да получите на в живот ... От Елизабет Ригби, заместник-политически редактор";2.Марш 14, 2013 Унгария PM защитава конституционните промени ... Страни, които демократичните ценности са ерозирали в шепа бивши комунистически държави-членки, включително Унгария, Румъния и България. "Ако вземем един на друг със задачата по отношение на риба и финанси, трябва да бъде в състояние да вземе всяка друга задача на фундаменталния ... От Петър Шпигел" в Брюксел 3.Марш 13, 2013 Работодателите се обръщат към мигрантите в ЕС да запълнят позиции... По-далеч. CIPD Докладът излиза в момент правителството обмисля мерки, за да попречат на притока на работници от България и Румъния, когато те станат пълноправни членове на ЕС в началото на следващата година. Присъединяване на осем страни-членки през 2004 г., доведе до почти 1 м ... Хелън Warrell, публична политика кореспондент

Всеизвестна е омразата на Чърчил и като цяло на англичаните към България, изразена не на последно място в следните цитати: За да падне България трябва да падне само София.Тя трябва да бъде изравнена със земята и в развалините и да се засеят картофи. Държава на име България не трябва да съществува. на Парижката мирна конференция До нашите управници:Продължавайте да им се гъзурчите на тези.От тях добро българина не е видял и няма да види

това за София , явно му е била къса паметта на Чърчил. Забравил е 1вата световна война българската армия как е разпердушинила врага, хаха английски военнопленници.

Тоя с тази розова ризка и розова вратовръзка.... Много внушително изглежда ще знаете.

Защо тази новина не е на първа страница във файненшънъл таймс - за да не я прочетат британците ли?! Има новини за Кипър, за Русия, За Турция, за Руанда!!!, но за България и българите- НИЩО! Нали този въпрос е "най-наболелият" за британските политици и поданици?!

Англичаните имат 9 месеца за да интегрират още от тук новите си граждани . Нека изпратят специалисти, които да цивилизоват избралите да се спасят във ВеликоБритания . Ако изпуснат тези 9 месеца да не ни се сърдят на нас ... Природата е събразила, че 9 месеца е достатъчно за създаване на човек . Успех на заминаващите !

Англия е едно от най-отвратителните места на света.Влагата и силно варовитата вода отключват много заболявания,за които хората даже и не предполагат че ги имат.Точно поради тази причина на всички възрастни хора над 60г. им се дават безплатни лекарства свързани с опорно-двигателният апарат и бъбреците.Защо мислите,че там се пие постоянно чай?Дори и да се превари водата им,ако не се добави някакъв овкусител тя не може пак да се пие.Направо си е чисто загробване.Факт,е че местните хора бягат в Испания и други държави,а ние се натискаме да отидем там.Не им искам нито парите,нито държавата.Те не могат да ми платят само факта,че живея в най-отвратителният етнически микс на планетата.

По-вярно мнение не бях чел. Браво! То ние трябва да им забраним да придобиват имоти в България и да им се въведе визов режим.

точно така

съгласен съм и да си ги приберат обратно техните алкохолици ,наркомани ,педофили,травестити и други подобни боклуци.

Защо приятелите ми не се връщат ? Защо дори не идват дори "на море " ?

Щото нямат пари за билет!

И с кои други места ги сравняваш! Къде другаде си живял, та да си толкова категоричен! Как е например в Гана, Хаити или Тамбукту?

А къде пише, че специално теб някой те е канил в Англия! Или си придаваш излишна важност! Я кажи къде те канят изобщо?

Баси и верния коментар. И 2 часа да го мислех не бих го казал по-уместно. А си мислех че само аз виждам тези неща...

Англия няма вечни приятели,Англия има вечни интереси

Ако някой иска да емигрира, защо да избере Англия? Заради лошото време? Заради високите наеми? Заради грозните и мързеливи англичани? Не се сещам една причина да отида в Англия, освен туризъм за 1-2 седмици. Има красиви и топли страни като Франция, има далеч по-стабилни финансово като Германия. Кой е луд да ходи да го вали всеки ден ?????????????

Не само това. Тези дето са искали, те са емигрирали . Англия и сега е отворена. Всеки с желание би могъл да остане легално там!

Яз сега се прибиргам, а они чекат некой да оди тама. Тва западняците били големи балъци бе!

пришЕлци ????? Ани Стефанова от кой край на България си пришла

Нашите господа политици да се замислят,защо е този социален туризъм на българи към Европа! Защо над 2 милиона българи напуснаха домовете си и заминаха в чужбина,защо още 2 милиона напуснаха провинцията и отидоха в големите градове с надеждата да оцелеят!??! Върнете ни парите ,господа управляващи,над 50 милиарда ни откраднахте и сега се чудите от къде да откраднете за да ни дадете и да се успокоят страстите ни,да ама не! Стига оправдания с кризи,стига оправдания с другите,когато не искаш да направиш нещо си намираш оправдания! Така и вие, не искате да извадите България от кризата и си намирате оправдания,но от тук на там няма да е вашата! И ако не влезете в правия път, няма да могат ни полиция,ни военни да ви помогнат,майка ви мръсна!!!

Българите стават имигранти за да ползват здравните услуги на острова?!? Ето ви няколко цели на здравната реформа, която Нейно Величество подписа и е в сила от 01.04.2012г: 1/Чакането в спешно отделение да се сведе до 4 часа /не линейката да ви дойде на крака и да ревете, че я чакате вече 1 час, а вие като отидете в спешното- там да чакате по-малко от 4 часа/, 2/ 80% от раково болните да започват химио- или лъчетерапия в рамките на до 18 месеца след установяване на заболяването, 3/ извършването на рентгенови, ехографски и лабораторни изследвания да става в рамките на до 56 ден след назначаването им. Ех, защо повече българи нямат достъп до здравните услуги на британците, че да оценят нашата здравна система.

Здравната им система и под всякаква критика така е, незнам дали българинът го знае това

Като се научите да инвестирате и да наливате пари в България, така както помагате на Гърците примерно, смятам че проблема ще ви се реши. Българи от хубаво не са излязли от България!!!!

Ама моля ви Сър Фарадж яжте се там това като повърнатото сутрин за закуска поридж , безвкусните сандвичи в пластмаса и не си напрягайте мозъчето кой ще дойде и кой не.Ако познаваха храната която се яде там няма да има много излъгани

"...13 000, а не 400 000 румънци и българи се очакват догодина във Великобритания.." Да, ама не! Англичаните твърдяха , че общо 22 МИЛИОНА българи и румънци ще се изсипят във Великоислямия и ще се тръснат всичките на техните социални помощи! Лъжите им и сатанизирането на българите ще им излезе през носа- природата такива несправедливости не прощава!

деер

Реално погледнато , ако продължавате да се циганизирате в Англия, наистина няма да дойдат 400 000 души но поне 200 000 ще дойдат!

Бе аре стига с тоя Найджъл Фарадж бе! Не мога да разбера, за какво се вдига тая безсмислена тупурдия??? Все едно англичаните да се занимават с нашия Волен Сидеров, същата работа! А фактите които лично се постарах да установя са следните: Общо в двете камари на английския парламент, UKIP имат всичко на всичко двама души. И тези двама са в Камарата на Лордовете, единият от които е наследствен член. И това смятате ли че отразява официалното мнение на Обединеното Кралство??? Малко по-различно е в Европейския Парламент - там UKIP имат 11 души депутати. Ама то и от нашата Атака на Волен си имаме евродепутати. Така че, нищо ново под слънцето. Аре стига че ми омръзна.

Нормално е да се мисли така- Ю.К. иска излизане от ЕС и връщане на визов режим за граждани на ЕС. Само не ми казвайте, че и това е лъжа, защото не е ! Британската политика НИКОГА не е била ласкава към българите - не виждам това да се е променило в близките 120-140 години!Имаме право да се защитим от техните лъжи. Отричането на факта, че сатанизират именно българите, а не циганите, не спомага за заздравяване на отношенията!

Бг спешно трябва да въведе визи за британци и ограничения за британски фими да оперират в страната.

Визи-мизи, това са глупости, дрън-дрън ярина - виж ми коментара след твоя и помисли пак - просто не трябва да обръщаме внимание повече на подобни глупости!

ще бъде ако са българи и румънци. Ама то ще е някаква паплач от долните слоеве на двете държави, не само цигани влизат в този слой, уви и много етнически български боклук. Що и трябваше на Зап. Европа ЕС. май те са по губещи от него. Ние повече печелим- дисциплина, ред, внасяне на европейски норми и разбирания. А те- те си имат всичко това но им нахлу в страните и тъмната балканска паплач.

Те печелят много от нас. Само погледнете къде си харчите парите - в немски и други чужди магазини, а това е само върха на айсберга. Ние сме си една колония... А все пак нека има позитив и за нас, Ако ромите мигрират на Запад ще се облекчим доста етнически и финансово.

Коко!Това което го пишеш е много правилно.Волен Сидеров казва същото но само че с други думи.ние сме колониална държава.За това и стандарта на живот ни е като в бивщите колонии.Трябва да променим тоя модел.Повече така не може да се живее.

Не им е трябвал ЕС. Наложиха им го, за да контролират един ЕС, а не всяка страна по отделно. Но тези които наложиха това не са заинтересовани, че има и други малцинства които живеят на гърба на работещите. Тъй като самите те са такива. Идеяата им е да събират парата на евро съюза.

По принцип ЕС беше с много добър замисъл - пазар без граници, мита, акцизи и всякакви препятствия за свободна търговия. За жалост обаче, всичко почна да се изражда и то в много лоша посока. Измислят се правила, които да стопират производствата на по-бедните държави, с цел да фалирват и купуват от по-богатите. Ако нямат пари да им се дават скъпи кредити с които да ги обричат да са роби на западняците (Мариците например). От друга страна, при условие, че цяла Европа е в ЕС, няма как ние да имаме алтернатива. Истината е, че трябва да се мъчим с ЕС и да видим какво ще стане и колко време ще издържи. Защото с тази политика на ЕС в момента, съюза няма голямо бъдеще и това е видно вече в доста държави, в това число и богатите държави. Постоянно има стачки, постоянно има недоволство, което рано или късно ще прерастне в агресия. Дано разбира се не съм прав, но не предвещавам бъдеще на ЕС в този му вид - хрантутници в Бенелюкса, германците използвайки икономическата си мощ да диктуват какво имат прао да правят останалите членкии т.н.

Ей на 31.12. няма да празнуваме.. Всички се нареждаме на границата и ще шурмуваме... Напреееед да превземем "Велико"британия.

ВЕЛИКО-британия не е най-доброто място - и като работа и като природа.

4613-eeee,kak ги прогнозираха точно 4613 българи потенциални емигранти,ами ако ГЕРБ пак фалшифицират изборите да не станат 46130

ако дотде ''атака'' на власт да ни даде 500лв. засто да ходим на даздовния им остров. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Джилязу имат, алумин алумин има ли, оградна мрежа, капаци на шахти и решетки.

Коментари - 13 000, а не 400 000 румънци и българи се очакват догодина във Великобритания | Днес.dir.bg

13 000, а не 400 000 румънци и българи се очакват догодина във Великобритания

Към 13 хиляди румънци и българи ще влязат във Великобритания за една година след снемането на ограниченията срещу тях от началото на 2014 г., сочи правителствен доклад, цитиран от "Дейли телеграф", предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - 13 000, а не 400 000 румънци и българи се очакват догодина във Великобритания | Днес.dir.bg

Коментари

Продаваме вазелин за лапички, сър!

Националите по футбол на Англия имат един извезан герб - три лъва върху щит.... Ама не е Щом не ни щат, тогава ще си искаме герба с трите лъва върху щит, който Ричард Лъвското сърце е занесъл в Анлия преди около 800 г. Това е герба на търновските царе. Връщайте ни го! :))))

Когато енергийните западни компании и други подобни лапат парички от България е добра международна политика и свободен пазар и инвестиции за тях,когато бай Петко отиде да работи там е лоша миграция!!ЕЕ драги европейци както се радвате на къси поли ,така ще приемате и гърбав х-й!

Пролетарий от всички страни, съедиявайте се!

не разбирам как ще стане преброяването, да речем че един българин които е от няколко години в англия реши да се прибере на почивка в бг и после пак се връща в англия, това значили че тои е в броиката на новодошлите.

то стана като в оня виц с компютрите за Япония... та и сега, не били 400 000 ами 13 000, и то не са румънци и българи, ами цигани от България и Румъния... но кой го интересува. Тук в Германия в някои социални служби примерно са убедени, че официалният език в България е турския, ясно защо...

Балона може да се спука когато сметнем точно колко хора са минали догодина. Дотогава всичко е само предположения, а предположенията на правителството са най-неточните по традиция.

ТОВА по никакъв начин не отменя цялата негативна кампания и помия която се изля върху България. Тук в пълна сила важи поговорката "ходи разправяй, че нямаш сестра"! Вредата е нанесена.. повечето британци като чуят за нас и им се качва кръвното. Да "благодарим" дружно на ман.. ромите и пасивната ни външна политика.

Англичаните дискриминират лицата от етноса "българи", като вместо "бг. граждани", употребяват етнонима "българи". Лицата от етноса "българи" НЕ СА идентични с лицата от етноса"цигани"! ОТ КОГА БРИТАНСКИТЕ ЛОРДОВЕ СА С ИНДИЙСКИ- ЦИГАНСКИ- ЕТНИЧЕСКИ ПРОИЗХОД?! Да си погледнат ЕС законодателство и КАТЕГОРИЧНАТА ЗАБРАНА ЗА ДИСКРИМИНАЦИЯ ПО ГРАЖДАНСТВО, ДА НЕ ГОВОРИМ ПО ЕТНОС! Относно бг. политика сте прав/а - за това ни е нужна и пряка демокрация, едновременно с представителната -така ще се чуе гласа на бг. избирател дори в тази ситуация - като не реагират бг. политици, ще реагират бг. избиратели!!

Спокойно олигофрени има навсякъде не само у нас!!!!

Британски педерасти. И от едно време са такива, и такива ще си останат.

Винаги съм бил против използването на нецензурни думи,но в случая сте абсолютно прав.

Абе тия англичани луди ли са, изобщо как им хрумва, че нормален българин ще ходи на социален туризъм в Англия - ще си зареже жилището и приятелите, за да живее с пари, колкото взима продавачка в България и да получава базова медицинска помощ, която ако е специализирана струва хиляди и хиляди паунди, а тук с едно направление за 2 лева я получава безплатно. Това могат да го направят само необразовани роми, които тук са на социални, свикнали са да живеят в мизерия и така или иначе нямат здравни осигуровки, та за тях в Англия сигурно е далавера да взимат два пъти по висока социална помощ.

да бе, повярвах ти. Заплата в Англия- колкото бг продавачка.

Една корекция - става дума за 13 000 румънски и български ЦИГАНИ, а не граждани на страните им. Става дума за просяци, продститутки, джебчии и всякаква приминална измет. Побъркаха Европа, върнаха Средновековието там и накараха местните да си мислят за нас със съжаление и ужас. Нали видяхте - копелдаци по 15 години с 40 криминални досиета, майките и бащите - ненормални психопати, заради които се самоуби един добър българин. Предтеча на идните разстрели на това паразитно катунарско племе, лишено от човешки вид и напълно пропаднало. Излишно, вредно и опасно.

аз съм на 80г. ти само ги дръж а аз ще им цепим главата с греблото да не ги боли.

посегнат ли на нашите в Англия, ние трябва да посегнем на Англичаните в БГ.

- толкова. Нас какво ни грее това...

4163 българи! Разбирате ли: не "около 4000", не "около 4100", а точно 4163броя !?! Е,това му се вика английска точност! Сега остава да им обявят и имената!

Както в България има много живеещи англичани, така и в Англия ще има живеещи българи. А политиците са боклуци, които никой не трябва да слуша. Англичаните могат само да мечтаят за прекрасната ни природа. Вече има села целите изкупени от английски граждани, които като циганите са абсолютно безполезни за българската държава, но не си спомням да е имало коментари за това. Хайде със здраве...

Не си прав, че английските пенсионери са абсолютно безполезни. Те идват тук с парите и пенсиите си. Това си е директна инвестиция в българската икономика. Не коректно да ги сравняваш с бай ман-- дето само цоца социалната ни система.

НЕ СЪМ ИМАЛА И НЯМАМ НАМЕРЕНИЕ ДА ЕМИГРИРАМ, НО... -ЗАРАДИ КОГО НАШАТА ИКОНОМИКА БЕШЕ СМАЗАНА? - КОЙ СИ КУПИ ЕФТИНИ БЪЛГАРСКИ ИМОТИ ВЕДНАГА СЛЕД ПРОМЕНИТЕ С ЦЕЛ ПО-КЪСНО ДА ГИ ПРОДАДЕ С ГОЛЯМА ПЕЧАЛБА? - КОИ СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПЕДОФИЛИ ОТ ЧУЖДЕНЦИТЕ ЗАСЕЛИЛИ СЕ У НАС? - В КОИ ДЪРЖАВИ ОТИДОХА НАШИТЕ ЗЛАТНИ ДЕЦА - ОБРАЗОВАНИ, ВЪЗПИТАНИ, ИНТЕЛИТГЕНТНИ И КОЙ СЕ ВЪЗПОЛЗВА ОТ ТЯХНИЯ ТРУД? - КОИ ДЪРЖАВИ ИЗСМУКВАТ НАШИТЕ ПРИРОДНИ БОГАТСТВА? КАТО ВСЕКИ НОРМАЛЕН ГРАЖДАНИН МОЕТО ОТНОШЕНИЕ КЪМ ЧУЖДЕНЦИТЕ БЕШЕ ТОЛЕРАНТНО. СЕГА ГИ МРАЗЯ, НЕНАВИЖДАМ.... НЕ ИСКАМ ЕС, НЕ ИСКАМ НАТО... ИСКАМ МОЯТА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!

1. Заради продажни политици и заспал народ. 2. Кой им ги продаде ефтино, кой глупак ги купи по-скъпо и колко българи от алчност теглиха кредити за същото? 3. Колко англичани има в България, колко струват на дуржавата, колко харчат тук и колко от тях са педофили, сравнено с българите в Англия? 4. Кой изгони нашите деца и защо отиват насила в гадната Англия? 5.Кой разреши продажбата на нашите богатства и кой се крие зад офшорките! 6. Омразата не решава нищо и разяжда само мразещия! 7.Освен да искаш, трябва и да можеш!

Вижте политическите ЦИГАНСКИ номера на англичаните- дано дадат привилегии и на циганите- като атентично индийско население -днес.бг". Огласеният вчера доклад от министъра на общностите и местната власт Ерик Пикълс всъщност е бил публикуван тихомълком на уебсайта на неговото ведомство още преди 18 месеца - тоест далеч преди да се разгори спорът на евентуалната имигрантска вълна от двете балкански страни, отбелязва"Индипендънт"..."ЦИГАНСКИ НОМЕРА НА "ИСТИНСКИ АНГЛИЙСКИ ДЖЕНТЪЛМЕНИ"

ТЕЗИ ЗА КАКВИ СЕ МИСЛЯТ ЗА БОГА ???? НА ЧУЖД Г.З И 100 ТОЯГИ СА МАЛКО - ЗА СВОИТЕ ВЪТРЕШНОПАРТИЙНИ ТЪРКАНИЯ С НАС СИ ИЗМИВАТ РЪЦЕТЕ... ТОВА ЛИ ИМ Е ДЕМОКРАЦИЯТА .... АКО ИМАШ ДВЕ РИЗИ - ДАЙ ЕДНАТА НА БЕДНИЯ /КАТОЛИЦИ ИЛИ АНАРХИСТИ/

Имам нужда от риза - къде да се видим да ми дадеш една от твоите!

ГЛУПАКО, ЧЕТИ МЕЖДУ РЕДОВЕТЕ И ВНИКНИ В СМИСЪЛА, А СЛЕД ТОВА СИ ПОЗВОЛЯВАЙ ДА ИРОНИЗИРАШ КОЙТО И ДА БИЛО ... ЕТО ОТ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ НЕ ИСКАТ НАС....

Този е изперкал повече от Станишев и Сидеров, като го гледам на снимката!!Защо ли всички социалисти/комунисти/ и националисти си приличат??

Като гледам снимката мисля,че Дарвин е абсолютно прав !

bobsyn@

Явно англичаните са си направили законите като за интелигентни и културни хора. В България и Румъния от край време имаме мошеници, тарикати дето единствената им работа е как да се облагодетелстват на гърба на другите. Вместо да ни ограничават достъпа обаче спокойно могат да създадат списък от социални привилегии, които да се ползват само ако си си плащал примерно 3 години данъци в Англия или си роден там и поне единият от родителите ти е роден там. Същото може да се приеме и тук за всички видове помощи.

капитализмът в классическият му стил отдавна не работи, за скрита незаетост да не говорим. За сега известно е че производственни мощности на развитите страни са достатъчни да изхранят цялото население на земното кълбо, но кво понататък не е ясно. Абсолютна безидейност и опит да се запази статус кво.

Англичаните са виновни за днешна България. След първата световна война ,изиграват ключова роля за смазването на страната. След втората световна , точно чърчил се е договорил със Сталин , да бъдем под руско влияние.

Е, че нали мразите Англия, Германия - взеха ни братушките, дето ни обичат! Сърди се на Сталин, че ни е взел!

Ти, явно не четеш коментара.

ти в ред ли си? какви братушки? каква обич и омраза? България е била силна европейска страна..Англичаните не са искали да има такава силна страна тук След 1вата световна война те са част от тези създали Ньойския договор. А след 2тората световна забиват последния пирон, като ни дават на руснаците.

Аз като ви казвах, че Костов, царя, Стаишев, Доган и Бойко са невинни за сегашното ни дередже...

не са невинни. те са продукт на предходната история.

Предвид коментар "шарено котле ( нерегистриран )20.03.2013 10:11" , който отразява състоянието ан нещата към днешна дата -20.03.2013г., надявам се, започвате да разбирате абсолютната ми неприязън и нехаресване на британците от мен.Не сатанизирали българите- дрън-дрън! Много им здраве- да си отглеждат исляма, пакита, индийци, цигани и да не мрънкат

Българите не трябва да ходят да робуват на тея бозави идиоти,наистина положението не е добре у нас но не трябва да се отнасят с народа ни така.Ние сме свикнали на немотия да му мислят те ако стане с тях така.

Българите не трябва да слушат английска музика, да четат техни книги, да гледат техни филми, да се ползват от техните научни постижения! Иначе е двулично! Сега гледам на Замунда се радват на филмите на ББС - е, как може да гледате нещо направено от гадните англичани!

Предлагам ви да преведете мненията на хората по-долу по повод какво мислят българите за англия и да ги пратите на емайла на Фарадж за да млъкне малко

Влизам във файненшънъл таймс т - юръп. Пиша в търсенето "Булгариа' и вижте статиите, които излизат:"1.Марш 16, 2013 Дейвид Камерънпредупреждава Консервативната партия, пред които е изправен нагоре задача... Активисти. "Когато се премахнат преходните контроли в края на тази година, ние ще трябва ясно послание към България и Румъния, както и на останалата част от света: Великобритания е стремеж нация - мястото, където тези, които работят здраво, може да получите на в живот ... От Елизабет Ригби, заместник-политически редактор";2.Марш 14, 2013 Унгария PM защитава конституционните промени ... Страни, които демократичните ценности са ерозирали в шепа бивши комунистически държави-членки, включително Унгария, Румъния и България. "Ако вземем един на друг със задачата по отношение на риба и финанси, трябва да бъде в състояние да вземе всяка друга задача на фундаменталния ... От Петър Шпигел" в Брюксел 3.Марш 13, 2013 Работодателите се обръщат към мигрантите в ЕС да запълнят позиции... По-далеч. CIPD Докладът излиза в момент правителството обмисля мерки, за да попречат на притока на работници от България и Румъния, когато те станат пълноправни членове на ЕС в началото на следващата година. Присъединяване на осем страни-членки през 2004 г., доведе до почти 1 м ... Хелън Warrell, публична политика кореспондент

Всеизвестна е омразата на Чърчил и като цяло на англичаните към България, изразена не на последно място в следните цитати: За да падне България трябва да падне само София.Тя трябва да бъде изравнена със земята и в развалините и да се засеят картофи. Държава на име България не трябва да съществува. на Парижката мирна конференция До нашите управници:Продължавайте да им се гъзурчите на тези.От тях добро българина не е видял и няма да види

това за София , явно му е била къса паметта на Чърчил. Забравил е 1вата световна война българската армия как е разпердушинила врага, хаха английски военнопленници.

Тоя с тази розова ризка и розова вратовръзка.... Много внушително изглежда ще знаете.

Защо тази новина не е на първа страница във файненшънъл таймс - за да не я прочетат британците ли?! Има новини за Кипър, за Русия, За Турция, за Руанда!!!, но за България и българите- НИЩО! Нали този въпрос е "най-наболелият" за британските политици и поданици?!

Англичаните имат 9 месеца за да интегрират още от тук новите си граждани . Нека изпратят специалисти, които да цивилизоват избралите да се спасят във ВеликоБритания . Ако изпуснат тези 9 месеца да не ни се сърдят на нас ... Природата е събразила, че 9 месеца е достатъчно за създаване на човек . Успех на заминаващите !

Англия е едно от най-отвратителните места на света.Влагата и силно варовитата вода отключват много заболявания,за които хората даже и не предполагат че ги имат.Точно поради тази причина на всички възрастни хора над 60г. им се дават безплатни лекарства свързани с опорно-двигателният апарат и бъбреците.Защо мислите,че там се пие постоянно чай?Дори и да се превари водата им,ако не се добави някакъв овкусител тя не може пак да се пие.Направо си е чисто загробване.Факт,е че местните хора бягат в Испания и други държави,а ние се натискаме да отидем там.Не им искам нито парите,нито държавата.Те не могат да ми платят само факта,че живея в най-отвратителният етнически микс на планетата.

По-вярно мнение не бях чел. Браво! То ние трябва да им забраним да придобиват имоти в България и да им се въведе визов режим.

точно така

съгласен съм и да си ги приберат обратно техните алкохолици ,наркомани ,педофили,травестити и други подобни боклуци.

Защо приятелите ми не се връщат ? Защо дори не идват дори "на море " ?

Щото нямат пари за билет!

И с кои други места ги сравняваш! Къде другаде си живял, та да си толкова категоричен! Как е например в Гана, Хаити или Тамбукту?

А къде пише, че специално теб някой те е канил в Англия! Или си придаваш излишна важност! Я кажи къде те канят изобщо?

Баси и верния коментар. И 2 часа да го мислех не бих го казал по-уместно. А си мислех че само аз виждам тези неща...

Англия няма вечни приятели,Англия има вечни интереси

Ако някой иска да емигрира, защо да избере Англия? Заради лошото време? Заради високите наеми? Заради грозните и мързеливи англичани? Не се сещам една причина да отида в Англия, освен туризъм за 1-2 седмици. Има красиви и топли страни като Франция, има далеч по-стабилни финансово като Германия. Кой е луд да ходи да го вали всеки ден ?????????????

Не само това. Тези дето са искали, те са емигрирали . Англия и сега е отворена. Всеки с желание би могъл да остане легално там!

Яз сега се прибиргам, а они чекат некой да оди тама. Тва западняците били големи балъци бе!

пришЕлци ????? Ани Стефанова от кой край на България си пришла

Нашите господа политици да се замислят,защо е този социален туризъм на българи към Европа! Защо над 2 милиона българи напуснаха домовете си и заминаха в чужбина,защо още 2 милиона напуснаха провинцията и отидоха в големите градове с надеждата да оцелеят!??! Върнете ни парите ,господа управляващи,над 50 милиарда ни откраднахте и сега се чудите от къде да откраднете за да ни дадете и да се успокоят страстите ни,да ама не! Стига оправдания с кризи,стига оправдания с другите,когато не искаш да направиш нещо си намираш оправдания! Така и вие, не искате да извадите България от кризата и си намирате оправдания,но от тук на там няма да е вашата! И ако не влезете в правия път, няма да могат ни полиция,ни военни да ви помогнат,майка ви мръсна!!!

Българите стават имигранти за да ползват здравните услуги на острова?!? Ето ви няколко цели на здравната реформа, която Нейно Величество подписа и е в сила от 01.04.2012г: 1/Чакането в спешно отделение да се сведе до 4 часа /не линейката да ви дойде на крака и да ревете, че я чакате вече 1 час, а вие като отидете в спешното- там да чакате по-малко от 4 часа/, 2/ 80% от раково болните да започват химио- или лъчетерапия в рамките на до 18 месеца след установяване на заболяването, 3/ извършването на рентгенови, ехографски и лабораторни изследвания да става в рамките на до 56 ден след назначаването им. Ех, защо повече българи нямат достъп до здравните услуги на британците, че да оценят нашата здравна система.

Здравната им система и под всякаква критика така е, незнам дали българинът го знае това

Като се научите да инвестирате и да наливате пари в България, така както помагате на Гърците примерно, смятам че проблема ще ви се реши. Българи от хубаво не са излязли от България!!!!

Ама моля ви Сър Фарадж яжте се там това като повърнатото сутрин за закуска поридж , безвкусните сандвичи в пластмаса и не си напрягайте мозъчето кой ще дойде и кой не.Ако познаваха храната която се яде там няма да има много излъгани

"...13 000, а не 400 000 румънци и българи се очакват догодина във Великобритания.." Да, ама не! Англичаните твърдяха , че общо 22 МИЛИОНА българи и румънци ще се изсипят във Великоислямия и ще се тръснат всичките на техните социални помощи! Лъжите им и сатанизирането на българите ще им излезе през носа- природата такива несправедливости не прощава!

деер

Реално погледнато , ако продължавате да се циганизирате в Англия, наистина няма да дойдат 400 000 души но поне 200 000 ще дойдат!

Бе аре стига с тоя Найджъл Фарадж бе! Не мога да разбера, за какво се вдига тая безсмислена тупурдия??? Все едно англичаните да се занимават с нашия Волен Сидеров, същата работа! А фактите които лично се постарах да установя са следните: Общо в двете камари на английския парламент, UKIP имат всичко на всичко двама души. И тези двама са в Камарата на Лордовете, единият от които е наследствен член. И това смятате ли че отразява официалното мнение на Обединеното Кралство??? Малко по-различно е в Европейския Парламент - там UKIP имат 11 души депутати. Ама то и от нашата Атака на Волен си имаме евродепутати. Така че, нищо ново под слънцето. Аре стига че ми омръзна.

Нормално е да се мисли така- Ю.К. иска излизане от ЕС и връщане на визов режим за граждани на ЕС. Само не ми казвайте, че и това е лъжа, защото не е ! Британската политика НИКОГА не е била ласкава към българите - не виждам това да се е променило в близките 120-140 години!Имаме право да се защитим от техните лъжи. Отричането на факта, че сатанизират именно българите, а не циганите, не спомага за заздравяване на отношенията!

Бг спешно трябва да въведе визи за британци и ограничения за британски фими да оперират в страната.

Визи-мизи, това са глупости, дрън-дрън ярина - виж ми коментара след твоя и помисли пак - просто не трябва да обръщаме внимание повече на подобни глупости!

ще бъде ако са българи и румънци. Ама то ще е някаква паплач от долните слоеве на двете държави, не само цигани влизат в този слой, уви и много етнически български боклук. Що и трябваше на Зап. Европа ЕС. май те са по губещи от него. Ние повече печелим- дисциплина, ред, внасяне на европейски норми и разбирания. А те- те си имат всичко това но им нахлу в страните и тъмната балканска паплач.

Те печелят много от нас. Само погледнете къде си харчите парите - в немски и други чужди магазини, а това е само върха на айсберга. Ние сме си една колония... А все пак нека има позитив и за нас, Ако ромите мигрират на Запад ще се облекчим доста етнически и финансово.

Коко!Това което го пишеш е много правилно.Волен Сидеров казва същото но само че с други думи.ние сме колониална държава.За това и стандарта на живот ни е като в бивщите колонии.Трябва да променим тоя модел.Повече така не може да се живее.

Не им е трябвал ЕС. Наложиха им го, за да контролират един ЕС, а не всяка страна по отделно. Но тези които наложиха това не са заинтересовани, че има и други малцинства които живеят на гърба на работещите. Тъй като самите те са такива. Идеяата им е да събират парата на евро съюза.

По принцип ЕС беше с много добър замисъл - пазар без граници, мита, акцизи и всякакви препятствия за свободна търговия. За жалост обаче, всичко почна да се изражда и то в много лоша посока. Измислят се правила, които да стопират производствата на по-бедните държави, с цел да фалирват и купуват от по-богатите. Ако нямат пари да им се дават скъпи кредити с които да ги обричат да са роби на западняците (Мариците например). От друга страна, при условие, че цяла Европа е в ЕС, няма как ние да имаме алтернатива. Истината е, че трябва да се мъчим с ЕС и да видим какво ще стане и колко време ще издържи. Защото с тази политика на ЕС в момента, съюза няма голямо бъдеще и това е видно вече в доста държави, в това число и богатите държави. Постоянно има стачки, постоянно има недоволство, което рано или късно ще прерастне в агресия. Дано разбира се не съм прав, но не предвещавам бъдеще на ЕС в този му вид - хрантутници в Бенелюкса, германците използвайки икономическата си мощ да диктуват какво имат прао да правят останалите членкии т.н.

Ей на 31.12. няма да празнуваме.. Всички се нареждаме на границата и ще шурмуваме... Напреееед да превземем "Велико"британия.

ВЕЛИКО-британия не е най-доброто място - и като работа и като природа.

4613-eeee,kak ги прогнозираха точно 4613 българи потенциални емигранти,ами ако ГЕРБ пак фалшифицират изборите да не станат 46130

ако дотде ''атака'' на власт да ни даде 500лв. засто да ходим на даздовния им остров. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Джилязу имат, алумин алумин има ли, оградна мрежа, капаци на шахти и решетки.