Коментари - Путин назова условията на Москва за начало на преговори с Украйна | Днес.dir.bg

Путин назова условията на Москва за начало на преговори с Украйна

Русия предлага не замразяване на конфликта, а приключването му, заяви руският президент

Обратно в новината

Коментари - Путин назова условията на Москва за начало на преговори с Украйна | Днес.dir.bg

Коментари

Един долар -200 рубляка, честито на печелившите!!! Преди три години е една уфсъ, губернаторката на руската централна банка разправяше, че който бил давал 35 рубляка за долар се хвърлял парите на вятъра...дебили,бляд!!! Друзья руские пидори, що е тъй тегаво в тази вашата педерация, бе?

А условията на Украйна за начало на преговори с просташката педерация, задължително минават през това, хомосексуалния путак да търка скамейката в Хага!

СЛАВА РОСИИ!

Това вопли от пандиза ли са ма, руска курво ????

След като една година се опитвах да разбера защо Путин влезе така агресивно в Украйна, най-после ми блесна ключовата комбинация "Украйна-НАТО". След време самият Путин потвърди хипотезата ми с цитирано в медиите изявление от сорта: "Ние никога няма да допуснем Украйна да влезе в НАТО, защото това означава, че една ракета, изстреляна от Украйна, би стигнала до Москва за 3 минути, т.е. няма да имаме време за никаква ответна реакция". Звучи логично. В същото време Путин въобще не се притесни от приемането на Финландия в НАТО - също гранична държава с Русия, изразено в негово изказване - "защото Финландия няма причина да влезе в конфликт с нас". Още един цитат от Путин: "Но ние въобще не се интересуваме от присъединяването на Украйна към Европейския съюз". Следователно Русия в лицето на нейните лидери навярно няма доверие в здравия разум на Украйна в лицето на нейните лидери, за разлика от този на лидерите на Финландия. Светът вече започна да опознава националния характер на украинците и явно не случайно самият американски президент Байдън предпазливо, но открито отказва доставка на далекобойни ракети, като помощ за Украйна. Един наш политолог с право, според мене, сравни преди време украинците срямо Русия с македонците спрямо България - избухливи, невъздържани, с променливо поведение и непредсказуеми реакции, т.е. политически неулегнали. Те са и не по-малко жестоки от руснаците, като манталитет (цитирам мнения на украинци за самите тях и на руснаци за самите тях, а и в Интернет има доста зловещи видеозаписи в подкрепа на този факт). Някои познати украинци от интелигенцията им признават в лични разговори, че не вярват на всички новини от украинските масмедии и че има редица случаи на избити украинци от украинци, само за да има повод да се прехвърли вината на руснаците.

никъв мир така добре си живеем има и минибар

так и нас на ахтопль

Фамилията, чието богатство надхвърля 500 трилиона долара заради войните и която налага „Новия световен ред“ Фамилната линия на Ротшилд произлиза от Майер Амшел Бауер, който променя фамилното си име на Ротшилд 20 Март 2024, 01:50 85269 прочита 33 коментара Автор: БЛИЦ ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Статията я има - всеки мозе да прочете ...

Украинците да напуснат Украйна и войната ще свърши. Да се готви Молдова и Полша. Прибалтика за три дена, до Лисабон за четири, максимум пет дена. Финландия е на ред като се стопи ланския сняг, а Германия да върне ГДР на руския народ, щото им беше по-добре. Всички са с нас и братска Еритрея и Мадуро и аятоласите и талибаните. Венсеремос братя.

Не се знае... Еват мйка ти-това се знае !!!

Светове... Путин се моли да му дадат парче за пред глудницата рашисти, докато руснаците гинат на фронта и великите му С300 гърмят като пуканки, а европейците просто ще си гледат футбол...

Те не са глудница, а европейски народ, затова ще се посместите малко. Първо има място, второ предпочитам да се запълва със славяни а не с разни откъдето ги влачите, там надоли (на юг.) То свършиха европейците в Европа....

ама боко каза акъл не се набива

Един долар -200 рубляка, честито на печелившите!!! Преди три години е една уфсъ, губернаторката на руската централна банка разправяше, че който бил давал 35 рубляка за долар се хвърлял парите на вятъра...дебили,бляд!!! Друзья руские пидори, що е тъй тегаво в тази вашата педерация, бе?

Барел петрол 200 юана. Никой не плаща с тоалетната хартия долар! НАЧУКАЙ СИ ГИ В МИЗЕРНАТА ТИКВА САЩИСАН 3,14ДАЛ.

Влиза ли ти мощно в анала, руски боклук .... Свиквай, ще ти хареса .....

Няма ли най-накрая някой да го гръмне туй, че да му свършат мъките!!!

>>>Не Русия представлява опасност за Европа, а нейната критична, почти пълна зависимост от САЩ. Точни думи на умен човек. Достатъчно силен, за да си позволи да казва истината !

Що не отидеш да му го пососаеш ,дебил!

Станков, в началото като се появи даваше умни и понякога логични коментари. След като си толкова изпростял да твърдиш че путин бил умен и силен, явно вече са ти на привършване логичните доводи са това твое твърдение. Поне един да дадеш?

ама боко каза акъл не се набива

има ли салами ?

Н. Станков от руска Варна е доказан почитател на бели руски пишки ....

Перфектният мъж - господин Президента на РФ! Желая интимно сега и завинаги! Газантирам му, че малка България ще му предложи в мое лице нещ,о което никоя друга страна колкото и да е велика не може да му поднесе: Най-цената, най-стойностна, най-прекрасна и единствено имаща смисъл сфера на живота - интимната компания на жена която го желае безумно (аз). Гарантирам, че не знае какво е; гарантирам, че ще бъде само очарован; и гарантирам, че никой друг не може да му я поднесе. Но, е стойностна за нас. Животът е един и всичките му прекрасни сфери трябва да се видят и да донесат наслада. От все тази красива, стройна, спортна фигура, слаба, страстна, лоялна, преданна, дискретна, настойчива, и безумно страстно желаеща го жена-българка. А за политиката му и изказванията му - перфектни като самия него! Съвсем съм искрена: За Силна Русия! И пак се намсвате в интимни работи като нямате право. Не ми изтривайте постинга. Имам право да свалям когото поискам. Вече ти диктуват и с кой да си лягаш...това е затвор не демокрация.

Всички руски тролове сте на последни издихания, дишате вече изпарения. Постваш винаги едно и също - никакво разнообразие, няма ги вече опорните ви точки, драскате са някоя и друга копейка ама и те намаляват. Въобще по-нещастни хора от руските тролове няма. Като се гътне великата и могъща федерация барабар са прехвалената им армия какво ще правите тогава. нали се сещате, че няма как да се скриете. Ще скимтите някъде на тъмно в следващот столетие.

Лъжи, лукавост, отрова и смърт - танцът на Антихриста.

Т'ва е уж мъжкарският начин да каже, че се предава и повече нищо не може да постигне. А идват още санкции и атакамси...

Мдааааа...ма нееееее С две думи...хохлю капитулация..или при Бандера... Гринго в хамерикания...или хамбургер...ма с гъби.... може и кравите в краварника

Потенциалът на БРИКС ще му позволи да се превърне в една от основите на многополюсния свят. ------------------ и няма и да има ! . и да има "многополюсен" свят ....просия няма да е "полюс", а електронче, което ще се върти около ядрото - кеитай ...и това в най добрия случай ! . в най лошия - просия ще изчезне като понятие от картата !

Русия са валентни електрони от външния слой. Те са дифузни и има и пренос на заряд. Ние сме гранична страна така че правим електронна двойка между ЕУ и РФ а това е здрава ковалентна връзка.

Ако Европа иска да остане като един от световните центрове, тя трябва да бъде в добри отношения с Русия, Москва е готова за това. --------------- че стана ти хайдутин ...и го нарапа целия ! . нали беше "чагуча" ма .... нали беше "самодостатъчна" ме ...що ревеш сега .....на колене пред европа, боклучава просийка ! . няма обратен път назад ! пътят ви е само един ! зад урал ще бъде просния ! всичко до урал ще бъде ....ес !

Тежки времена идват за Русия, особеннно ако се смени президентът на Щатите. Ако задържат териториите ще трябва да се откажат от НАТО исканията. Не могат да продължават войната , скоро Китай и Индия ще спрат да ги подкрепят. На Микрофот им казаха да си затворят офисите в Индия ако искат да работят за правителството. Путин иска войната която започна да спре иначе ще трябва да обясни защо загинаха толкова много хора за нищо. Времето му изтича....

Перфектният мъж - господин Президента на РФ! Желая интимно сега и завинаги! Газантирам му, че малка България ще му предложи в мое лице нещ,о което никоя друга страна колкото и да е велика не може да му поднесе: Най-цената, най-стойностна, най-прекрасна и единствено имаща смисъл сфера на живота - интимната компания на жена която го желае безумно (аз). Гарантирам, че не знае какво е; гарантирам, че ще бъде само очарован; и гарантирам, че никой друг не може да му я поднесе. Но, е стойностна за нас. Животът е един и всичките му прекрасни сфери трябва да се видят и да донесат наслада. От все тази красива, стройна, спортна фигура, слаба, страстна, лоялна, преданна, дискретна, настойчива, и безумно страстно желаеща го жена-българка. А за политиката му и изказванията му - перфектни като самия него! Съвсем съм искрена: За Силна Русия!

Най-справедливото примирие , окрайна да се върне в границите си преди влизане в Съветцкия Съюз. както влизаш в един съюз така и излизаш!

Проблемът е, че границите на Русия до 1941 година са били на около 150 километра на Запад от Киев. А демаркационната линия е тази която е сега граница на сегашна Украйна на Запад. така че ако се върне то означава едно малко парченце за Украйна, започващо от около 150 км на запад от Киев и свършващо със сегашната граница. Ще стане като Индия или Китай.

късно и в Русия ще се намерят умни, които ще прозрат, че тази война носи огромни негативи на Русия - стотици хиляди убити и ранени, колосални загуби на техника, колосални военни разходи, кошмарна изолация от цивилизования свят...Просто времето не е дошло. Сега са на ход лудите...

Рано или късно и в Украйна и Европа, ще се намерят умни, които ще прозрат, че тази война носи огромни негативи за света - стотици хиляди убити и ранени, колосални загуби на техника, колосални военни разходи, кошмарна изолация от цивилизования свят...Просто времето не е дошло. Сега са на ход лудите... И ЩЕ ПРОГОНЯТ АМЕРИКАНСКИТЕ ТЕРОРИСТИ ЗАД ОКЕАНА ДЕТО ИМ Е МЯСТОТО!

Колко от 10-те точки за мир на Зеленски е готов да изпълни Путин? Май нула. След още 5 срещи "на върха" може да стигнат до това прозрение.

И вашето предложение е???

от къде ви намират толкоз тъпи бре... трол до трол и за жалки копейки се пънете и коментар до коментар! И той от тъп по тъп. Хай махайте се в россията е да мирясяме! Само врява дигате!

Оооо да по минусите ли личите троловете ...хахххаааа

Абсолютно нищо ново няма в условията, абсолютно нищо не се е променило в исканията на Путин, и отново само лъжи и демагогия. Мога да оборя с факти (и аргументи) всяка една точка, но не виждам смисъл. Това което Путин не знае е че вече загуби войната, и колкото по-бързо се махне от Украйна (вкл. Крим) - толкова по-малко ще плащат и по-малко ще страда руския народ! Чакаме да видим С-500 в Кримм как ще я думнат - залагам на наземна, партизанска акция (не че не могат да я думнат отгоре, но така е по-интересно). Хващам бас че до 10 дни ще има фойерверки за 2.5 млрд. долара ... на единствената С-500 ... ;)

Да приемат по-бързо новото предложение, че следващото ще е доста по неизгодно, но няма да може да го откажат !

При първото предложение (в Истанбул), Украйна губеше само Донецк и Луганск. Сега при второто губи още Запорожие и Херсон. След третото сигурно ще загуби Одеса.

Работата пак отива на изуй гащи. След 2-3 години пак ще има бой за хуманитарка в могучая

Стана като приказката- те не го пускат в селото той за попската щерка пита ...първо да се пробва да превземе някой от областните градове пък тогава да се опитва да поставя условия ...дебил, бляд!

Каквото излезе от устата на путин е шит, а квото влезе е х.й

"Документите, които сега подписват киевските власти, не могат да имат правна сила, такива споразумения са нищожни." Всъщност как минаха изборите в Украйна? Кой сега е президент?

По време на война няма избори ,ама късото без война направи за 25 години такива поражения ,че следващите 250 години ще гледат орките като маносани. Как е 200 рубляка за долар ,за туй сте станали толкова зле руските тролчета педерастчета, а?

Я по-добре кажи за колко юана щатите купуват петрола от Саудитска Арабия?! При това американската тоалетна хартия с ликовете на някогашните им президенти, никой не я иска. Оставя следи от мастило!

Коя Украйна !? На тази територия има непрезидент на недържава.

Недържавата прати вече 550 к орки при Кобзон ,аре честито. Като ударят милион до края на годината вярвам че най-накрая някой ще гръмне късото в кухата тиква да му спести мъките!

"Ако Киев и Западът се откажат от новото мирно предложение, след това условията ще бъдат съвсем различни, заяви той." Ами сетете се за какво ви говори руския президент.

Сещам се ще изкопая още 50 м надолу в бункера, нали?

И аз се сещам, ще има ДДР2, нали!

Путин блъфира. Няма да посмее да нападне Украйна и да започне война.

Руснаците са и в карибско море и то открито. Това което не се вижда е по10 под водата. Няма да казвам нищо за атомните свръхзвукови ракати. Байдън вече заминава при Маниту.

Да не са станали латиноси?

"...Светът се променя бързо и вече няма да е същият като преди, все повече държави се стремят към самостоятелност." Кратко и ясно, но неразбрано от Запада!

смешника си е смешник! а рассия току беше изключена от банковата търговия, и вече един долар струва 200 рубъла, ама никой не продава долари! след месец ще е 300

Те и от страшния Суифт я изключиха..за седмица щеше да фалира...ммма

шъ си бършат дупетата с долара...кво ще го правят...нали са под санкции!?

Може пък за това Русия да е ЧЕТВЪРТАТА икономическа сила през тази година!!!

Що пък да падат санкциите, нали помагаха на руската икономика?

Русия се гъне и опорките издишат.

ЦЕЛИЯТ БЪЛГАРКСИ НАРОД Е С БРАТСКА РУСИЯ НИКОЙ НЕ ОБИЧА КИЕВСКАТА ФАШИСТКА ХУНТА!

По-голямата част от българския народ не обича руския окупатор.

Козяшкия народ ли!? Той не е български...

Напротив, по-голямата част от българския народ не обича руския окупатор, нито американския хегемон. Българският народ е свободолюбив и не иска да бъде зависим от чужди интереси.

СЛАВА РОСИИ!

Новият световен ред - Русия, Северна Корея и Китай нападат, който си пожелаят. А Иран прави атентати в целият свят, като този на 7 октомври в Израел и нападенията над корабите от хусите. Това не е нов световен ред, а нов световен ХАОС! Това е мокрият сън на родните копейки!

Тези бандити копират Рим Берлин и Токио от 20-ти век.

Русия се гъне. Путин нещо си говори, но никой не го слуша, защото всички знаят, че за Путин думите нямат значение. Както Кирил Петков каза, че няма да прави коалиция с ГЕРБ преди година, и направи след няколко дена, така и Путин, каза, че няма да нападне Украйна и я нападна след няколко дни.

Украйна много се постара да бъде нападната. Има късмет, че се връща у дома и няма да я разпарчетосат..

Гъне се, да- териториално се огъва на запад, както и вече не може да смогне със съюзници.

Дори Путин е наясно, че с подобни 'съюзници' врагове не му трябват. Що се отнася до територията на Руската Федерация, то тепърва ще видим борбата за независимост на различните народи в нея, подпомогнати и от новите 'съюзници'.

Добиче...ще видиш султана тука.на празната територия... за 30 години трета я нема..от 9 на 6 млн...следващите 30....капут

Руската армия няма капацитет сравнено с армията на Република Турция.

Хахахахаха , както винаги първото предложение на Русия е най-доброто , след това следват по неизгодните за укронацистите. За да го казва това ден преди срещата на ЛГБТ обществата в швейцария със сигурност има нещо в "ръкава" :))))) , според мен е пропуиснал Одеса и още няколко области . Да видим реакцията на наркомана и глутницата край него:))))

Има десет малоумни трола на посолствата, които си мислят, че с количество малоумие ще преборят реалността. Китай спря да ползва МВФ и Световната банка. Арабите отебаха долара. На вратата на БРИКС дори Ердоган тропа. В Украйна ОТАН и слугите им умират на пачки. Ракети летят секи ден. Русия си паркира ядреният флот в Куба. Ма нямло проблем бе, те са ватници разбирш ли, само дето срещу Кинжал/Циркон ПВО то на ФАЩ не свири. И те си го признават публично, ма лъжат по масовите медии. Израел разшири войната и заедно с ФАЩ се трепат с Хезбола. Въпрос на време е да си мамицата там. Световната банка повиши рейтинга за растеж на Руската икономика от 1,3 на 2.9. Евроджендер икономиките копат към дъното и си дават последните пари на краварското ВПК. Това са реални новини. Не опорки и бандерско пръцкане в нета.

Путин отново е излъган, ако условията които поставя Русия се изпълнят, то останалата територия на Украйна ще отиде в ЕС и НАТО, ще стане богата държава с висок стандарт на живот, новият Западен Берлин, новото ФРГ... хората от останалите под руско влияние части всеки ден ще искат да отидат в западната Украйна, ще се наложи на Путин да строи стена и да стряла по хората които искат да живеят нормално, историята се повтаря. Не на разделението между хората, не на стените, не на насилието, исторята не трябва да се повтаря, Русия не трябва отново да пада в капана и да е вечно губеща във всички конфликти, трябва акъл, не става само с оръжия!

Путлер още малко ще поиска ключа от Киев и ако може Байдън и Зеленски да му разстелят килимчето като идва :) Леле колко демагогия, колко казване на черното - бяло има в това изказване. Вече разбрах, че според джуджето Украйна била започнала военните действия, а не Рашистия? Демек украйна се забавлява да води войни на своя територия със себе си... леле боже , колко е жалко да слугуваш на АНТИХРИСТА в човешки вид! Това сте всичките вие тролове утрепани рашистки! Вие сте новите "хитлер юнге" само дето цвъркате на блядски

До края на ноември т.г. всичко ще е ясно - ще има избран нов президент на САЩ, и избран Председател на ЕК. И ако не са Байдън и Урсула, кво праим - ще търсим в новините какво е казал Путин през юни !

Ами да се съгласяват сега, щот след половин година към списъка ще бъдат включени Харковска, Одеска и Николаевска области

Не беше ли след 3 дена?

За три деня само рамбо ги взема

само не квичете, когато войната почука и на вашата врата - Русия беше излъгана с Минските споразумения, за които Меркел и Оланд признаха, че са имали за цел да спечелят на Украйна време за да се подготви по-добре за война. Бабето я хокаха дори в Бундестага заради откровенията, а Борис Джонсън директно нарече Минските споразумения, цитирам "дипломатическа имитация".

Е крайно време е някой да озапти т.н. колективен запад, ламтящ за световно господство...Време е да се презимят и да осъзнаят , че светът е дуален и освен американски интереси и американско съгласие съществуват и други държави и народи. Браво Владимир Путим , не напразно неговото име означава път. Да нов път трябва да поеме човечеството иначе крахът е неизбежен...

Не съм виждал зли джуджета? Добре пишеш, само дето обясняваш, че светът е "дуален" - глупава англросаксонска чуждица. Светът от еднополюсен се превръща в многополюсен - да отговаря на интересите на всички народи, а не само на...........

Ами тъпунгерче какво ще кажеш за Будапещенските договорености ,че Русия гарантира Териториалната цялост на Украйна. Кой излъга нагло тогава за да се лиши Украйна от ядрения си статут.

Русия ясно си каза условията и каквото мисли. Който не е съгласен, да духа супата по байдръновски.

психопат

Индия ще изпрати един от шофьорите на външния министър. Абе много важна среща. ОАЕ изпращат градинаря на един от дворците. Абе важна среща.

Русия повече не е фактор нито в България, нито на Балканите, нито в Европа.

Мохамед бин Салман е решил да не подновява споразумението със САЩ, което изтече на 9 юни 2024 г. Тоест от 10 юни 2024г., след като не подновява споразумението, Саудитска Арабия буквално си връща правото да продава нефт и други стоки във валути като юан, евро, йена и т.н., а не само в щатски долари. Това е голяма промяна, тъй като поставя под голяма въпросителна господството на петродоларовата система. СВИКВАЙТЕ МИЗЕРНИЦИ! Свиквайте. сатанинските американски щати изтекоха в канала на ИСТОРИЯТА.

Не съм се интересувал от решенията на Мохамед бин Салман, нито от тези на Басиру Диомайе Файе (новия президент на Сенегал), което предполагам, че е мой пропуск. Говоря за това, че днес влиянието на Русия в Европа, на Балканите и в България е минимално и е например по-малко от това на Азербайджан.

Първо, кво разбираш под "Европа"? Второ- Западна е централна Европа вече не са никакъв фактор. За Източна, да не говорим- никога не е била фактор.

Фалшиви сте като вашите господари Руснаците. Хайде да го видим този саудитец, къде и срещу каква валута ще си обменя шаренията за която ти твърдиш че щял да провада петрола. Освен да си направи чейндж бюро за шарени валути. Ма сте тъпи като вдлъбнати задници на шотлански гайди.

Вервай си.

Това беше за пропагандата.

България печели милиарди от производство на муниции, които се използват срещу Русия. Ако Русия имаше каквото и да е влияние в България, това нямаше да се случва.

Путинската пета колона у нас е на бойния си пост! Всуе! На всички нормално мислещи хора е ясно, че Русия е в международна изолация! Няма я на нито едно спортно събитие в света, няма я в културните афиши по света, няма я в икономическите взаимоотношения на развитите демократични икономики. Няма я и десетилетия напред няма да я има!!!

Интересното е че даже русофилите си го знаят, ама беснеят в интернет защото са анонимни. Само тук се чувстват силни и значими.

Ку-ку Създава се новият световен ред...света срещу паразитите и зелената шума...квот било - било Хамбургероядците остават с двете си колонии - Германия и Япония...старческите домове и посмешищата Англия и Франция - едната с кастрата Макарончо...другата с цигането... едната пълна с индобританци - другата бъдещият северен Алжир и Магреб Таиван и Южна Корея не ги броя, щото рано или късно Си ще им свие сърмите...с руска помощ Другото е пълнеж...Португалия, балтииските или балканските въшки...комплексираните шляхти...

Колко пъти да ти казвам да си полегнеш и да се успокоиш малко. Инфаркт ще си докараш с русофилията.

Квичи си нема лошо...за фактите вазелин нема...затова болят

Укропия е мноо демократична щот. Пребива деца на улицата и ги товари в черни бусове за да ги прати на фронта. Па партньорите и са баш демократи, затварят си очите и скачат като бесни мастии на всеки с различно мнение от тях и интересите им И са супер развити.. в печатането на пари и тегленето на заеми.. нещо старо са ти дали да пушиш. Погледни му срока на годност.

Джуджето ще бъде сварено и изядено от собствения си народ!

Мдаа! От Киев за 3 дни, сега се молим за МИР на Украйна. Това ако не е признание за ЗАГУБА на война- здраве му кажи! А Зеленски не ще и да чуе повече за мир. Просто не вярва и ГРАМ повече на лудият плешив Фюрер.

Ти остави вярва ли наркомана..ма 500 хилки намерили за кланицата че с егубят нещо!?

Разбирайте, че това е последно предложение за мир и добронамерено и последно предупреждение от страна на Русия. В противен случай ще се обърне другият лист. Глупаво е да подценявате възможностите руския президент. И говори за липса на инстинкт за съхранение.

Добра новина...и УКраина и НАТО отхвърлят предложението... А... Всяко ново предложение ще е по лошо от предишното...така преговаря руснака Първо беше само Крим..после и Донбас...сега Херсон и Запорожието... Следващото ще е и Харков и Одеса...а последното Житомир-Виница

Коментари - Путин назова условията на Москва за начало на преговори с Украйна | Днес.dir.bg

Путин назова условията на Москва за начало на преговори с Украйна

Русия предлага не замразяване на конфликта, а приключването му, заяви руският президент

Обратно в новината

Коментари - Путин назова условията на Москва за начало на преговори с Украйна | Днес.dir.bg

Коментари

Един долар -200 рубляка, честито на печелившите!!! Преди три години е една уфсъ, губернаторката на руската централна банка разправяше, че който бил давал 35 рубляка за долар се хвърлял парите на вятъра...дебили,бляд!!! Друзья руские пидори, що е тъй тегаво в тази вашата педерация, бе?

А условията на Украйна за начало на преговори с просташката педерация, задължително минават през това, хомосексуалния путак да търка скамейката в Хага!

СЛАВА РОСИИ!

Това вопли от пандиза ли са ма, руска курво ????

След като една година се опитвах да разбера защо Путин влезе така агресивно в Украйна, най-после ми блесна ключовата комбинация "Украйна-НАТО". След време самият Путин потвърди хипотезата ми с цитирано в медиите изявление от сорта: "Ние никога няма да допуснем Украйна да влезе в НАТО, защото това означава, че една ракета, изстреляна от Украйна, би стигнала до Москва за 3 минути, т.е. няма да имаме време за никаква ответна реакция". Звучи логично. В същото време Путин въобще не се притесни от приемането на Финландия в НАТО - също гранична държава с Русия, изразено в негово изказване - "защото Финландия няма причина да влезе в конфликт с нас". Още един цитат от Путин: "Но ние въобще не се интересуваме от присъединяването на Украйна към Европейския съюз". Следователно Русия в лицето на нейните лидери навярно няма доверие в здравия разум на Украйна в лицето на нейните лидери, за разлика от този на лидерите на Финландия. Светът вече започна да опознава националния характер на украинците и явно не случайно самият американски президент Байдън предпазливо, но открито отказва доставка на далекобойни ракети, като помощ за Украйна. Един наш политолог с право, според мене, сравни преди време украинците срямо Русия с македонците спрямо България - избухливи, невъздържани, с променливо поведение и непредсказуеми реакции, т.е. политически неулегнали. Те са и не по-малко жестоки от руснаците, като манталитет (цитирам мнения на украинци за самите тях и на руснаци за самите тях, а и в Интернет има доста зловещи видеозаписи в подкрепа на този факт). Някои познати украинци от интелигенцията им признават в лични разговори, че не вярват на всички новини от украинските масмедии и че има редица случаи на избити украинци от украинци, само за да има повод да се прехвърли вината на руснаците.

никъв мир така добре си живеем има и минибар

так и нас на ахтопль

Фамилията, чието богатство надхвърля 500 трилиона долара заради войните и която налага „Новия световен ред“ Фамилната линия на Ротшилд произлиза от Майер Амшел Бауер, който променя фамилното си име на Ротшилд 20 Март 2024, 01:50 85269 прочита 33 коментара Автор: БЛИЦ ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Статията я има - всеки мозе да прочете ...

Украинците да напуснат Украйна и войната ще свърши. Да се готви Молдова и Полша. Прибалтика за три дена, до Лисабон за четири, максимум пет дена. Финландия е на ред като се стопи ланския сняг, а Германия да върне ГДР на руския народ, щото им беше по-добре. Всички са с нас и братска Еритрея и Мадуро и аятоласите и талибаните. Венсеремос братя.

Не се знае... Еват мйка ти-това се знае !!!

Светове... Путин се моли да му дадат парче за пред глудницата рашисти, докато руснаците гинат на фронта и великите му С300 гърмят като пуканки, а европейците просто ще си гледат футбол...

Те не са глудница, а европейски народ, затова ще се посместите малко. Първо има място, второ предпочитам да се запълва със славяни а не с разни откъдето ги влачите, там надоли (на юг.) То свършиха европейците в Европа....

ама боко каза акъл не се набива

Един долар -200 рубляка, честито на печелившите!!! Преди три години е една уфсъ, губернаторката на руската централна банка разправяше, че който бил давал 35 рубляка за долар се хвърлял парите на вятъра...дебили,бляд!!! Друзья руские пидори, що е тъй тегаво в тази вашата педерация, бе?

Барел петрол 200 юана. Никой не плаща с тоалетната хартия долар! НАЧУКАЙ СИ ГИ В МИЗЕРНАТА ТИКВА САЩИСАН 3,14ДАЛ.

Влиза ли ти мощно в анала, руски боклук .... Свиквай, ще ти хареса .....

Няма ли най-накрая някой да го гръмне туй, че да му свършат мъките!!!

>>>Не Русия представлява опасност за Европа, а нейната критична, почти пълна зависимост от САЩ. Точни думи на умен човек. Достатъчно силен, за да си позволи да казва истината !

Що не отидеш да му го пососаеш ,дебил!

Станков, в началото като се появи даваше умни и понякога логични коментари. След като си толкова изпростял да твърдиш че путин бил умен и силен, явно вече са ти на привършване логичните доводи са това твое твърдение. Поне един да дадеш?

ама боко каза акъл не се набива

има ли салами ?

Н. Станков от руска Варна е доказан почитател на бели руски пишки ....

Перфектният мъж - господин Президента на РФ! Желая интимно сега и завинаги! Газантирам му, че малка България ще му предложи в мое лице нещ,о което никоя друга страна колкото и да е велика не може да му поднесе: Най-цената, най-стойностна, най-прекрасна и единствено имаща смисъл сфера на живота - интимната компания на жена която го желае безумно (аз). Гарантирам, че не знае какво е; гарантирам, че ще бъде само очарован; и гарантирам, че никой друг не може да му я поднесе. Но, е стойностна за нас. Животът е един и всичките му прекрасни сфери трябва да се видят и да донесат наслада. От все тази красива, стройна, спортна фигура, слаба, страстна, лоялна, преданна, дискретна, настойчива, и безумно страстно желаеща го жена-българка. А за политиката му и изказванията му - перфектни като самия него! Съвсем съм искрена: За Силна Русия! И пак се намсвате в интимни работи като нямате право. Не ми изтривайте постинга. Имам право да свалям когото поискам. Вече ти диктуват и с кой да си лягаш...това е затвор не демокрация.

Всички руски тролове сте на последни издихания, дишате вече изпарения. Постваш винаги едно и също - никакво разнообразие, няма ги вече опорните ви точки, драскате са някоя и друга копейка ама и те намаляват. Въобще по-нещастни хора от руските тролове няма. Като се гътне великата и могъща федерация барабар са прехвалената им армия какво ще правите тогава. нали се сещате, че няма как да се скриете. Ще скимтите някъде на тъмно в следващот столетие.

Лъжи, лукавост, отрова и смърт - танцът на Антихриста.

Т'ва е уж мъжкарският начин да каже, че се предава и повече нищо не може да постигне. А идват още санкции и атакамси...

Мдааааа...ма нееееее С две думи...хохлю капитулация..или при Бандера... Гринго в хамерикания...или хамбургер...ма с гъби.... може и кравите в краварника

Потенциалът на БРИКС ще му позволи да се превърне в една от основите на многополюсния свят. ------------------ и няма и да има ! . и да има "многополюсен" свят ....просия няма да е "полюс", а електронче, което ще се върти около ядрото - кеитай ...и това в най добрия случай ! . в най лошия - просия ще изчезне като понятие от картата !

Русия са валентни електрони от външния слой. Те са дифузни и има и пренос на заряд. Ние сме гранична страна така че правим електронна двойка между ЕУ и РФ а това е здрава ковалентна връзка.

Ако Европа иска да остане като един от световните центрове, тя трябва да бъде в добри отношения с Русия, Москва е готова за това. --------------- че стана ти хайдутин ...и го нарапа целия ! . нали беше "чагуча" ма .... нали беше "самодостатъчна" ме ...що ревеш сега .....на колене пред европа, боклучава просийка ! . няма обратен път назад ! пътят ви е само един ! зад урал ще бъде просния ! всичко до урал ще бъде ....ес !

Тежки времена идват за Русия, особеннно ако се смени президентът на Щатите. Ако задържат териториите ще трябва да се откажат от НАТО исканията. Не могат да продължават войната , скоро Китай и Индия ще спрат да ги подкрепят. На Микрофот им казаха да си затворят офисите в Индия ако искат да работят за правителството. Путин иска войната която започна да спре иначе ще трябва да обясни защо загинаха толкова много хора за нищо. Времето му изтича....

Перфектният мъж - господин Президента на РФ! Желая интимно сега и завинаги! Газантирам му, че малка България ще му предложи в мое лице нещ,о което никоя друга страна колкото и да е велика не може да му поднесе: Най-цената, най-стойностна, най-прекрасна и единствено имаща смисъл сфера на живота - интимната компания на жена която го желае безумно (аз). Гарантирам, че не знае какво е; гарантирам, че ще бъде само очарован; и гарантирам, че никой друг не може да му я поднесе. Но, е стойностна за нас. Животът е един и всичките му прекрасни сфери трябва да се видят и да донесат наслада. От все тази красива, стройна, спортна фигура, слаба, страстна, лоялна, преданна, дискретна, настойчива, и безумно страстно желаеща го жена-българка. А за политиката му и изказванията му - перфектни като самия него! Съвсем съм искрена: За Силна Русия!

Най-справедливото примирие , окрайна да се върне в границите си преди влизане в Съветцкия Съюз. както влизаш в един съюз така и излизаш!

Проблемът е, че границите на Русия до 1941 година са били на около 150 километра на Запад от Киев. А демаркационната линия е тази която е сега граница на сегашна Украйна на Запад. така че ако се върне то означава едно малко парченце за Украйна, започващо от около 150 км на запад от Киев и свършващо със сегашната граница. Ще стане като Индия или Китай.

късно и в Русия ще се намерят умни, които ще прозрат, че тази война носи огромни негативи на Русия - стотици хиляди убити и ранени, колосални загуби на техника, колосални военни разходи, кошмарна изолация от цивилизования свят...Просто времето не е дошло. Сега са на ход лудите...

Рано или късно и в Украйна и Европа, ще се намерят умни, които ще прозрат, че тази война носи огромни негативи за света - стотици хиляди убити и ранени, колосални загуби на техника, колосални военни разходи, кошмарна изолация от цивилизования свят...Просто времето не е дошло. Сега са на ход лудите... И ЩЕ ПРОГОНЯТ АМЕРИКАНСКИТЕ ТЕРОРИСТИ ЗАД ОКЕАНА ДЕТО ИМ Е МЯСТОТО!

Колко от 10-те точки за мир на Зеленски е готов да изпълни Путин? Май нула. След още 5 срещи "на върха" може да стигнат до това прозрение.

И вашето предложение е???

от къде ви намират толкоз тъпи бре... трол до трол и за жалки копейки се пънете и коментар до коментар! И той от тъп по тъп. Хай махайте се в россията е да мирясяме! Само врява дигате!

Оооо да по минусите ли личите троловете ...хахххаааа

Абсолютно нищо ново няма в условията, абсолютно нищо не се е променило в исканията на Путин, и отново само лъжи и демагогия. Мога да оборя с факти (и аргументи) всяка една точка, но не виждам смисъл. Това което Путин не знае е че вече загуби войната, и колкото по-бързо се махне от Украйна (вкл. Крим) - толкова по-малко ще плащат и по-малко ще страда руския народ! Чакаме да видим С-500 в Кримм как ще я думнат - залагам на наземна, партизанска акция (не че не могат да я думнат отгоре, но така е по-интересно). Хващам бас че до 10 дни ще има фойерверки за 2.5 млрд. долара ... на единствената С-500 ... ;)

Да приемат по-бързо новото предложение, че следващото ще е доста по неизгодно, но няма да може да го откажат !

При първото предложение (в Истанбул), Украйна губеше само Донецк и Луганск. Сега при второто губи още Запорожие и Херсон. След третото сигурно ще загуби Одеса.

Работата пак отива на изуй гащи. След 2-3 години пак ще има бой за хуманитарка в могучая

Стана като приказката- те не го пускат в селото той за попската щерка пита ...първо да се пробва да превземе някой от областните градове пък тогава да се опитва да поставя условия ...дебил, бляд!

Каквото излезе от устата на путин е шит, а квото влезе е х.й

"Документите, които сега подписват киевските власти, не могат да имат правна сила, такива споразумения са нищожни." Всъщност как минаха изборите в Украйна? Кой сега е президент?

По време на война няма избори ,ама късото без война направи за 25 години такива поражения ,че следващите 250 години ще гледат орките като маносани. Как е 200 рубляка за долар ,за туй сте станали толкова зле руските тролчета педерастчета, а?

Я по-добре кажи за колко юана щатите купуват петрола от Саудитска Арабия?! При това американската тоалетна хартия с ликовете на някогашните им президенти, никой не я иска. Оставя следи от мастило!

Коя Украйна !? На тази територия има непрезидент на недържава.

Недържавата прати вече 550 к орки при Кобзон ,аре честито. Като ударят милион до края на годината вярвам че най-накрая някой ще гръмне късото в кухата тиква да му спести мъките!

"Ако Киев и Западът се откажат от новото мирно предложение, след това условията ще бъдат съвсем различни, заяви той." Ами сетете се за какво ви говори руския президент.

Сещам се ще изкопая още 50 м надолу в бункера, нали?

И аз се сещам, ще има ДДР2, нали!

Путин блъфира. Няма да посмее да нападне Украйна и да започне война.

Руснаците са и в карибско море и то открито. Това което не се вижда е по10 под водата. Няма да казвам нищо за атомните свръхзвукови ракати. Байдън вече заминава при Маниту.

Да не са станали латиноси?

"...Светът се променя бързо и вече няма да е същият като преди, все повече държави се стремят към самостоятелност." Кратко и ясно, но неразбрано от Запада!

смешника си е смешник! а рассия току беше изключена от банковата търговия, и вече един долар струва 200 рубъла, ама никой не продава долари! след месец ще е 300

Те и от страшния Суифт я изключиха..за седмица щеше да фалира...ммма

шъ си бършат дупетата с долара...кво ще го правят...нали са под санкции!?

Може пък за това Русия да е ЧЕТВЪРТАТА икономическа сила през тази година!!!

Що пък да падат санкциите, нали помагаха на руската икономика?

Русия се гъне и опорките издишат.

ЦЕЛИЯТ БЪЛГАРКСИ НАРОД Е С БРАТСКА РУСИЯ НИКОЙ НЕ ОБИЧА КИЕВСКАТА ФАШИСТКА ХУНТА!

По-голямата част от българския народ не обича руския окупатор.

Козяшкия народ ли!? Той не е български...

Напротив, по-голямата част от българския народ не обича руския окупатор, нито американския хегемон. Българският народ е свободолюбив и не иска да бъде зависим от чужди интереси.

СЛАВА РОСИИ!

Новият световен ред - Русия, Северна Корея и Китай нападат, който си пожелаят. А Иран прави атентати в целият свят, като този на 7 октомври в Израел и нападенията над корабите от хусите. Това не е нов световен ред, а нов световен ХАОС! Това е мокрият сън на родните копейки!

Тези бандити копират Рим Берлин и Токио от 20-ти век.

Русия се гъне. Путин нещо си говори, но никой не го слуша, защото всички знаят, че за Путин думите нямат значение. Както Кирил Петков каза, че няма да прави коалиция с ГЕРБ преди година, и направи след няколко дена, така и Путин, каза, че няма да нападне Украйна и я нападна след няколко дни.

Украйна много се постара да бъде нападната. Има късмет, че се връща у дома и няма да я разпарчетосат..

Гъне се, да- териториално се огъва на запад, както и вече не може да смогне със съюзници.

Дори Путин е наясно, че с подобни 'съюзници' врагове не му трябват. Що се отнася до територията на Руската Федерация, то тепърва ще видим борбата за независимост на различните народи в нея, подпомогнати и от новите 'съюзници'.

Добиче...ще видиш султана тука.на празната територия... за 30 години трета я нема..от 9 на 6 млн...следващите 30....капут

Руската армия няма капацитет сравнено с армията на Република Турция.

Хахахахаха , както винаги първото предложение на Русия е най-доброто , след това следват по неизгодните за укронацистите. За да го казва това ден преди срещата на ЛГБТ обществата в швейцария със сигурност има нещо в "ръкава" :))))) , според мен е пропуиснал Одеса и още няколко области . Да видим реакцията на наркомана и глутницата край него:))))