Коментари - Украйна подписа със САЩ и Япония споразумения за сигурност за 10 г. Приближава ли се до НАТО? | Днес.dir.bg

Украйна подписа със САЩ и Япония споразумения за сигурност за 10 г. Приближава ли се до НАТО?

Американският президент пропуска вечерята на лидерите от Г-7, от Белия дом не казват защо

Обратно в новината

Коментари - Украйна подписа със САЩ и Япония споразумения за сигурност за 10 г. Приближава ли се до НАТО? | Днес.dir.bg

Коментари

На фотото един вариететен танцьор неонацист по име Зеленски и един неадекватен страдащ от старческа деменция президент по име Бай Дън.

За какво помага цял на Украйна бе, умници? Тази "помощ" за Украйна е кървава, защото продължава избиването на народа на Украйна! СЛЕПИ ЛИ СТЕ ПИШЕЩИТЕ ТУК проатлантици? Защо не искат да спасят народа на Украйна, като принудят Русия да преговаря и да спрат кръвопролитията. ИНАЧЕ ИЗЛИЗА, ЧЕ ЦЕЛИЯ СВЯТ "ПОМАГА" ЗА ликвидацията на славянския генофонд, защо бе?! Животът на украинските мъже и на европейските мъже - не интересува ли господата от кръглата маса на Г7?! И всичко това , защото Русия иска да се управлява сама като суверенна държава, а не хегемона да й казва как да живее в собствената си държава! Ай сиктир и на малоумието! И да изтриете пак ще го напишем - това е реалността и истината!

„НИКОЯ НОРМАЛНА ДЪРЖАВА НЕ ИСКА ДА СЕ БИЕ ЗА РУСИЯ!“ https://youtu.be/xF5TnpQuJdw /// По долу един лъжлив Малоумник Хех „…парите, оръжието, инструкторите,…“ АБЕ ЛЪЖЛИВ МАЛОУМНИК : РУСОРОБИ БЪРЗО ОТГОВАРЯЙТЕ Афганистан „покани“ ЛИ руски войски. Централната Африк. Република „покани“ ЛИ руски войски. Два военни самолета докараха ЛИ още руски „инструктори“ (фашистки главорези) в Нигер Сирийският фашист Асад „покани“ ЛИ руски войски в Сирия. Които все още са там. В няколко африкански страни с фашистки режими има ЛИ войници на Вагнер. А СЕГА : Какъв е проблемът, ако Украйна покани френски и финландски ИЛИ ДРУГИ войски? ….. 70 ГОДИНИ ссср/русия ПОДМОМАГАХА И ПОДПОМАГАТ и сега СЪС - Войски - Съветници, - Оръжие Войната в Корея , Войната в Виетнам . Куба , Ангола , Афганистан , Сев. Корея , Етиопия , Венецуела … всички кървави режими по света … И ко русороби ? Къде са сега всички тези комунисти ? Аз ще ви кажа „ ВСИЧКО ОТИДЕ на ПУйКА си Ленинова… Няма нито една страна в света , която да живее добре, благодарение на Русия. Русия носи на света само бедност, разруха и смърт !!! Там, където са Европа, САЩ, Канада, Япония, Южна Корея, Австралия и много други са красиви и свободни страни. Там, където е смехо-държавата русия – там са Иран, Венецуела, Куба, Зимбабве, Северна Корея, Афганистан, Сирия, Палестина, ЛДНРы, Абхазия и Осетия.

Бият се бандитите и диваците, те грабят и крадат ресурсите на чуждите държави. Прочете ли какво обяснява СЕНАТОР ЛИНДЗИ ГРЕЪМ Украйна имала запаси от природни изкопаеми за 12 трилиона долара и САЩ не иска да ги оставил на Путин, ами че Путин си има предостатъчно ресурси. Тогава за какво пращаме оръжия за да избиваме народа на Украйна вместо да живее в благоденствие, когато има огромни природни богатства?! от 2014 г. защо не търгуват с Украйна, ами взеха да обучават украинците да мразят и да се бият с руснаците! Правете бизнес, а не война бе, атлантици! 10 години след 2014 г. и Майдана вместо да правите бизнес с Украйна "целия свят праща оръжия за да се избива народа на богата Украйна. СПРЕТЕ И ПРИНУДЕТЕ РУСИЯ ДА ПРЕГОВАРЯ. Нормалните държави и държавници така правят.

Според фронтовите сводки, не Киев се приближава към НАТО, а нещо друго се приближава към него...

а путин питахте ли дали може ????

Абонамент Делукс !

ВСИЧКИ ЦЯЛ СВЯТ ПОМАГА НА УКРАЙНА Украйна е подкрепена от 132 държави, а Русия от две и половина, ТОВАЛИ ВИ Е : „Целия свят пидкрепя Русия“ ха, ха, ха А НЕКА русоробите ДА СИ ЧЕШАТ РЯПАТА. Пропагандистите пръскат отрова от яд и завист . Не трябва да имаш 100 рубли, но имай 100 приятели (американска поговорка) Всичко, което Ватники остава са истинските им приятели . -Ирански молли - Венецуелски комунисти -Севернокорейски чекиджии - сирийски химик -Лукашенко... май повече няма приятели. . Трудно е да се намери държава в необятния свят, с която Кремъл да не си е развалил отношенията! Ватниците не обичат никого, нямат приятели, а само врагове. (ватниците просто не могат да съществуват без врагове. Дори и да нямат врагове, те ги измислят или създават) /// с Руската Федерация са само народите от Африка и то най-бедните и най-изостаналите. Дори Южна Америка се отрече от Руската федерация, както дори Венецуела се отрече от чумата.

От 132 махни 100 и прибави 10.Да около 40 държави помагат на Украйна ,И как? Март 2022 в Истанбул се бяха споразумели.Войната продължи ,защото САЩ и Англия натиснаха Зеленски.От тогава Украйна само губи.Защо никой не говори за хората в Украйна ,а само за територии.Бе украинци ,няма да има и Украйна.На западът му трябва украинската територия,а не Украйна.

Браво путлер НАПРАВИ НЕВЪЗМОЖНОТО За няколко седмици Путин успя да: -Въоръжи Украйна като помощ, за която тя НЯМА ДА ПЛАЩА НИЩО -Въоръжи Украйна, както никой не би могъл да си представи -Въоръжи Украйна с най-модерните оръжия, каквито няма в много страни по света. -Обедини Европа, както никой не би могъл да си представи -Да стартира процесите на европейската енергийна сигурност и нейната независимост от руски въглеводороди, което никой не можеше да си представи преди месец - Напълно да се маргинализира. „Геният“ на Путин е просто невероятен! Съгласете се, че постигането на такива доставки, които САЩ не искаха да приемат дори след анексирането на Крим, избухването на войната в Донбас и дори свалянето на гражданския Боинг, изисква специални способности.

Антифашистка коалиция СРЕЩУ ФАШИСТКА РУСИЯ - вече 54 държави (това са онези, които вчера в Рамщайн говориха за по-нататъшна демилитаризация и денацификация на Русия) 800 американски компании се съгласиха да произвеждат оръжия за Украйна 800 американски компании са представили 1300 предложения на Министерството на отбраната на САЩ относно иновативни оръжия, които могат да произвеждат за Украйна. Защо хленчите и рИвете бе путински помияри ? Колкото и да се напъвате платени ватни подлоги, дори да се осерете, никога нищо не сте в състояние да промените. Само ви измират от злоба и без това супер ограниченото количество нервни клетки. . ВИЕ СТЕ БЕЗГЛАСНА БУКВА – ДОРИ НЕ СТЕ ПОСЛЕДНАТА ДУПКА НА КАВАЛА. НА КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА – ЧЕМОДАН- ВЛАКА - И РУСКОТО БЛАТО. Ха-ха, червеногъзи нещастници…

Мдааа...споразумение начи... Ти чакаи някои зад океана да те спаси...те така спасиха и кюрдите от Мосул, и кипърците от Фамагуста и сирииците от Африн...и арменците от Карабах

Ма виж...досега 500 хилки хохли спасиха...при бандера

Ми толкоз търси хохлофюрера ви боте...за кланицата

Нелегитимният клоун Зеленски може да подписва каквото си иска. А заемът за 50 милиарда е най-голямата кражба в историята. Пари, които се крадат от джобовете на европейците и се дават на САЩ.

Да унищожат гадните комуняги и да си ходят.

няма да влезе в нато ....но нато ще влезе в украйна !

ТЪПИ РУСОФИЛИ РАЗБИРАТЕ ЛИ ЧЕ ВЕЧЕ СТЕ ПЛАТИЛИ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО НА УКРАЙНА? ПАРИТЕ ВИ ВЕЧЕ СА ВЗЕТИ... КЪДЕ СА ВАШИТЕ ПАРИ – В БАНКИТЕ НА ЗАПАДА СА. И НИКОГА НЯМА ДА УСПЕЕТЕ ДА ВЪРНЕТЕ ТЕЗИ ПАРИ. Русофилите натъпкали долари в швейцарски банки, но иначе реваха, колко е лош Запада. Дърпахте дялова, на ви ТЕЗИ ПАРИ ВЕЧЕ СЕ ХАРЧАТ ЗА ПОМОЩ НА УКРАЙНА.... НАЕБИСЕ - ЕС замрази активите на Централната банка на Руската федерация в размер на повече от 200 милиарда евро - Съединените щати замразиха активите на Централната банка на Руската федерация в размер на повече от 300 милиарда - Обединеното кралство ще замрази руски активи за 350 милиарда долара - ВНИМАНИЕ: (годишният бюджет на Русия ~ 200 милиарда) СРАВНЕТЕ МИЖАВИТЕ 400 МИЛИОНА , които вие можете да конфискувате в русия И СТОТИЦИТЕ МИЛИАРДИ ОТНЕТИ ОТ ПЕДЕРАШКА

Украйна вече е подписала с няколко държави пакта за безопасност Според тези договори се предвижда да се помага на нападнатата държава , дори и с влизане на свои войски на тариторията на Украйна. Без да се уведомява НАТО.

Най-големия кеф е да гледаш как русо-робите се гърчат в агония в опита си да защитят руската страна! Защо хленчите и рИвете бе путински помияри ? Колкото и да се напъвате платени ватни подлоги, дори да се осерете, никога нищо не сте в състояние да промените. Само ви измират от злоба и без това супер ограниченото количество нервни клетки. . ВИЕ СТЕ БЕЗГЛАСНА БУКВА – ДОРИ НЕ СТЕ ПОСЛЕДНАТА ДУПКА НА КАВАЛА. НА КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА – ЧЕМОДАН- ВЛАКА - И РУСКОТО БЛАТО. Ха-ха, червеногъзи нещастници… Украйна и Япония също подписаха 10-годишно споразумение за сигурност. Повече от две години след като беше нападната от Русия, Украйна вече е подписала 15 други подобни споразумения, гарантиращи ѝ дългосрочна подкрепа от страна на съюзниците ѝ, включително Великобритания, Франция и Германия. "През 2024 г. Япония ще предостави на Украйна 4,5 млрд. долара и ще продължи да ни подкрепя през целия 10-годишен срок на споразумението", обяви Зеленски в "Екс". Той добави, че споразумението предвижда помощ в областта на сигурността и отбраната, хуманитарна помощ, техническо и финансово сътрудничество. Зеленски благодари на Япония за "непоколебимата солидарност" и отдаденост към защитата на международното право.

Жегна се май

Ако ще и с Марсианци да подпише, покрайнината отиде, както и богатствата ѝ, които бяха в Донбас. Пък и кур за западняците.

Нелегитимният боклук благодарил на Япония за "отдадеността към защитата на международното право"...

Зеленски е Президент избран от народа на наистина демократични избори, за разлика от анулирания Путин , който не признават за президент в цивилизованият свяат ! Зеленски НЕ УПРАВЛЯВА КАТО путлер 25 ГОДИНИ Зеленски НЕ Е ПРОМЕНИЛ КОНСТИТУЦИЯТА ЗА СЕБЕ СИ... Зеленски е Човек с главна буква!!! . И В ПАРАШКАТА: . Избори без избор. Съд без правосъдие. Полиция без чест. Армия без агони Телевизия без истина. Спорт без знаме. Църква без Бог. Президент без морал. Държава без бъдеще . В Русия президентът се превърна в клоун, а в Украйна клоунът стана истински президент. Русия не е държава, Русия е вид лайно. /// Само не разбирам и ако може някой начетен да ми обясни простичко, защо е КИЕВСКИ РЕЖИМ , след като от 1991 Украйна има 7 / седем/ избрани президента, а от 2014 - два демократично избрани на избори, та защо тогава да е РЕЖИМ? От 2000 г, с кратък конституционен трик РФ има ЕДИН президент и забранени всякакви медии, НПО- та,публични прояви и въобще всичко инакомислещо, но в Украйна, видиш ли, било режим?

Ти смешник ли си или да? Назначен с майдан от Виктория Нула (нюланд)... Му-ха-ха-ха Героям слава! Ха ха ха

Па то тия помощи и пари за Покрайната са много и ще стигнат за МИЛИАРД ковчези. Амин! ....Да има бе!

Този мудак Путин профука безсметни богатства с манията си за величие. Вместо да използва високите цени на петрола последните 20 години, да понаправи нещо за хората, той ева мамата на целия славянски свят. Срина Украйна и подари Русия на Китай.

Всички педераси гнусни ли сте толкова прости?

Руските разнокалибрени циганя ит Северния кръстопът за славяни ли ги имаш?? ! Както и пановете- кръстоносците им обърнаха гена и ,,резбата,,.

Я напомни кога и къде е станоло това бе, мангал турски?

Мандата на Зеленски изтече , избори нямаше , така , че той е НЕЛЕГИТИМЕН ! Каквото и да подписва , юридическата му стойност е нищожна . Сори , ама при истинската демокрация е така !

Ако такова нещо беше се случило с Путяка, какъв Световен вой щеше да се надигне?! Маани!

Оставам с впечатлението че не ни казват какво ще струва това на Украйна, но пък от друга страна договор сключен от нелегитимен президент на Украйна нищо не струва, освен че легализира и оправдава източването на украинските ресурси докато е възможно, а именно докато диктатора Зеленски е на власт. Така че тези договори Зеленски ги сключва за да си гарантира президентският пост за 10 години, срещу безконтролни източване на Украйна. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите..

Подобна "гаранция за сигурността" не е одобрена от Конгреса, което означава, че Тръмп с един подпис ще я отмени.

всичкото западно политик твърди чу Украйна няма да влезе в НАТО докато не победи Русия, то за да се прибилижат НАТО и Украйна... НАТОту требе да се замисли за капитулация до година-две, и така двете форамициц ще неимоверно ще се сближат.

АФАФА

Много важно уточнение "седемте развити индустриални демокрации"... щот напоследък някои за да не дишат прахта на изпреварващите ги"диктатури" решиха че можи да глътнат и малко вода;)

По-скоро се отдалечава. Ако влизаше скоро в НАТО такива споразумения щяха да бъдат излишни.

Давай, Зеленски- чоловек Вселенски , ние сме с тебе, за победа в Украйна идва време, заедно ще построим Украйна и България ще съградим. Да развеем български и украински знамената да си върнеме страната Хайде смело във атака здрава работа ни чака.

ДЕБИЛ...де ви копат бе???

Луд Гидия

С Петро долара? Ще го правят Зеленски Зелен ли? Няма такова падение. Краварите случиха на президенти последните години. Всичките идиоти, ма тоя е първия в историята им дементирал ходещ труп. Споразуменията за сигурност са по-евтини от тоалетната хартия. Словенците май подпукаха минстърчето дето дало Миговете и С300 по команда, без никва далавера. Чудничко. Само у Булгаристана мършата няма драма, че я набутаха още в заеми, подариха и реакторите, опънаха я с отровите на Монсанто Укрия, и са я готвят да бъде разбомбена щото от тук щели да излитат ОТАНци преоблечени като Укрофашисти с Фръц 16ки. САЩ наби още по-малоумни санкции на Русия, да затвърди сплескването на долара като резервна валута. Гей 7 срещата беше като збирка на деца идиотчета ръководена от чистачка с прическа. Най-големио проблем им бил Генеративното ИИ. ЦИРКАДЖИИ ДАВОСКИ и ИБРИЦИ на БИЛДЕРБЪРГО. Планирана криза от елита, като тази с петрола 70 те. Само дето са ще има и умирачка директно. Тъпомера беше превъртян няколко пъти в последните години. Дано да имаме щастието да го гледаме как още се върти.

Чакаш някой да коментира боклучивите кремълски опорки ли? :))) Саудитска Арабия тепърва ще ви изненадва вас в оркския окоп, само че ще е неприятно и няма на кого друг да сърдите след като Иран ви е основен (и кажи речи единствен) съюзник.

Нещастника си ти....явно....дебил ейййй

Макарона с бабата-мъж ше праща ли шебеци от Легиона в Крайната … не е Ясен какво ще прави.

Ама Пут е казал, че иска Зеля жив - щял да го разкарва кат панаирджийска мечка, насам-натам.

относно Зеленски, Кадиров пръв си го заплю.

Украинските територии по принцип са йододефицитни и затова укронацистите са олигофрени по рождение. Единственото изключение са крайбрежите територии около Мариупол и Одеса. Но Мариупол вече е руски и Одеса също в скоро време. Така че украинците, ако останат такива в бъдеще, ще продължат да се раждат под формата на йододефицитни олигофрени.

Ама ще я има ли Окрайна след 10 лета …

Приближават се към недостиг на йод.

Това е основно за Европа, където вероятността да плющят тактически ракети е доста вероятна покай Ф 16, Лойд днес каза, че САЩ няма да се намесват в Европа, това не е война която касае САЩ и американските граждани. Четете новините от оригинала, а не от соросоидните европейски източници за дезинформация.

"Украйна подписа със САЩ и Япония споразумения за сигурност за 10 г." На Свинорайха му е все едно дали споразумението ще е за 10, 50 или 100 години. Така или иначе укронацистите са на привършване и Свинорахът до 1 година е капут.

Су-34 на руските въздушно-космически сили унищожи друга важна артерия за снабдяване на украинските въоръжени сили, поразявайки с високоточна ракета Х-38 мост над язовир Печенежское ,край село Стари Салтов, Харковска област

Какво е това споразумение ? Да запукат рашките от няколко страни ?

Съединените щати не планират да свалят зенитно-ракетните системи Patriot от бойно дежурство в Полша за прехвърлянето им в Украйна. Това съобщи шефът на Пентагона Лойд Остин. Същото се отнася и Patriot който фашагите чакаха от Германия. Това е един вид "компенсация" за това, вчера укровермаха загуби и цял ДИВИЗИОН С 300 които са били лошо разположени една до друга, изкадяла е и РЛС за целеуказване

За $200 Захарова е готова да върти дудуци на американските генерали

Два некролога на куп!

лека полека я мачкат просия. утре не, ама след година пак ще им пращаме хранителни помощи.

от Америка просто го използват като наемник , защо Американците не влязат самите те да се бият Русия

до сега нямат спечелена война

Байдън е отказал официалната вечеря, защото знае, че няма да може да издържи 2 часа без да смени памперса, което не е много удобно по време на официална вечеря. И защото ще се наложи да разговаря с различни хора, което няма ка да бъде котролирано да не каже някоя глупост, която после медиите да покажат.

Споразумението за сигурност между САЩ и Украйна предвижда само консултации на високо ниво. Това съобщи днес Washington Post Четете тук: https://www.washingtonpost.com/national-security/2024/06/13/us-ukraine-security-deal-g7/ Както вече казах многократно американски войници няма да умират за Посрайна, това май не се отнася за българските съчки за подпалка.

Защо трябва да умират американци за Украйна ,след като украинците се справят повече от добре?

Прав си съшият вестник вчера сподели, че последните 3 денонощия безвъзвратните загуби на укровермахта превишават 2000 парчета на ден.

Ватата с какво ще отговори?

Е, тя Украйна подписа и Минските споразумения, грантирани от Франция и Германия, но отказа да ги изпълнява, така че е свикнала с неизпълнение на подписани споразумения, когато САЩ се отметнат. И като какъв се е подписал Зеленски, като той вече не е легитимен президент на Украйна, след като се уплаши да насрочи избори в страната. Защото знае, че ще бъде изхвърлен от собствения си народ, който предаде за долари, власт и разходки по конференции.

е за дедо поп отка ние влезнахме у него..... нема такъв съюз къде е устоял на наща дивотия

Много по-добре е НАТО да участва със всичкото оръжие но без войници, така русия няма да може да нападне нито една страна от НАТО а натовско оръжие ще трепе ватници на руска територия.

и кой ше ползва оръжието кат нема войници?!?

Докато съществува Украйна ще има войници, последния ще изгаси лампата :-)

Коментари - Украйна подписа със САЩ и Япония споразумения за сигурност за 10 г. Приближава ли се до НАТО? | Днес.dir.bg

Украйна подписа със САЩ и Япония споразумения за сигурност за 10 г. Приближава ли се до НАТО?

Американският президент пропуска вечерята на лидерите от Г-7, от Белия дом не казват защо

Обратно в новината

Коментари - Украйна подписа със САЩ и Япония споразумения за сигурност за 10 г. Приближава ли се до НАТО? | Днес.dir.bg

Коментари

На фотото един вариететен танцьор неонацист по име Зеленски и един неадекватен страдащ от старческа деменция президент по име Бай Дън.

За какво помага цял на Украйна бе, умници? Тази "помощ" за Украйна е кървава, защото продължава избиването на народа на Украйна! СЛЕПИ ЛИ СТЕ ПИШЕЩИТЕ ТУК проатлантици? Защо не искат да спасят народа на Украйна, като принудят Русия да преговаря и да спрат кръвопролитията. ИНАЧЕ ИЗЛИЗА, ЧЕ ЦЕЛИЯ СВЯТ "ПОМАГА" ЗА ликвидацията на славянския генофонд, защо бе?! Животът на украинските мъже и на европейските мъже - не интересува ли господата от кръглата маса на Г7?! И всичко това , защото Русия иска да се управлява сама като суверенна държава, а не хегемона да й казва как да живее в собствената си държава! Ай сиктир и на малоумието! И да изтриете пак ще го напишем - това е реалността и истината!

„НИКОЯ НОРМАЛНА ДЪРЖАВА НЕ ИСКА ДА СЕ БИЕ ЗА РУСИЯ!“ https://youtu.be/xF5TnpQuJdw /// По долу един лъжлив Малоумник Хех „…парите, оръжието, инструкторите,…“ АБЕ ЛЪЖЛИВ МАЛОУМНИК : РУСОРОБИ БЪРЗО ОТГОВАРЯЙТЕ Афганистан „покани“ ЛИ руски войски. Централната Африк. Република „покани“ ЛИ руски войски. Два военни самолета докараха ЛИ още руски „инструктори“ (фашистки главорези) в Нигер Сирийският фашист Асад „покани“ ЛИ руски войски в Сирия. Които все още са там. В няколко африкански страни с фашистки режими има ЛИ войници на Вагнер. А СЕГА : Какъв е проблемът, ако Украйна покани френски и финландски ИЛИ ДРУГИ войски? ….. 70 ГОДИНИ ссср/русия ПОДМОМАГАХА И ПОДПОМАГАТ и сега СЪС - Войски - Съветници, - Оръжие Войната в Корея , Войната в Виетнам . Куба , Ангола , Афганистан , Сев. Корея , Етиопия , Венецуела … всички кървави режими по света … И ко русороби ? Къде са сега всички тези комунисти ? Аз ще ви кажа „ ВСИЧКО ОТИДЕ на ПУйКА си Ленинова… Няма нито една страна в света , която да живее добре, благодарение на Русия. Русия носи на света само бедност, разруха и смърт !!! Там, където са Европа, САЩ, Канада, Япония, Южна Корея, Австралия и много други са красиви и свободни страни. Там, където е смехо-държавата русия – там са Иран, Венецуела, Куба, Зимбабве, Северна Корея, Афганистан, Сирия, Палестина, ЛДНРы, Абхазия и Осетия.

Бият се бандитите и диваците, те грабят и крадат ресурсите на чуждите държави. Прочете ли какво обяснява СЕНАТОР ЛИНДЗИ ГРЕЪМ Украйна имала запаси от природни изкопаеми за 12 трилиона долара и САЩ не иска да ги оставил на Путин, ами че Путин си има предостатъчно ресурси. Тогава за какво пращаме оръжия за да избиваме народа на Украйна вместо да живее в благоденствие, когато има огромни природни богатства?! от 2014 г. защо не търгуват с Украйна, ами взеха да обучават украинците да мразят и да се бият с руснаците! Правете бизнес, а не война бе, атлантици! 10 години след 2014 г. и Майдана вместо да правите бизнес с Украйна "целия свят праща оръжия за да се избива народа на богата Украйна. СПРЕТЕ И ПРИНУДЕТЕ РУСИЯ ДА ПРЕГОВАРЯ. Нормалните държави и държавници така правят.

Според фронтовите сводки, не Киев се приближава към НАТО, а нещо друго се приближава към него...

а путин питахте ли дали може ????

Абонамент Делукс !

ВСИЧКИ ЦЯЛ СВЯТ ПОМАГА НА УКРАЙНА Украйна е подкрепена от 132 държави, а Русия от две и половина, ТОВАЛИ ВИ Е : „Целия свят пидкрепя Русия“ ха, ха, ха А НЕКА русоробите ДА СИ ЧЕШАТ РЯПАТА. Пропагандистите пръскат отрова от яд и завист . Не трябва да имаш 100 рубли, но имай 100 приятели (американска поговорка) Всичко, което Ватники остава са истинските им приятели . -Ирански молли - Венецуелски комунисти -Севернокорейски чекиджии - сирийски химик -Лукашенко... май повече няма приятели. . Трудно е да се намери държава в необятния свят, с която Кремъл да не си е развалил отношенията! Ватниците не обичат никого, нямат приятели, а само врагове. (ватниците просто не могат да съществуват без врагове. Дори и да нямат врагове, те ги измислят или създават) /// с Руската Федерация са само народите от Африка и то най-бедните и най-изостаналите. Дори Южна Америка се отрече от Руската федерация, както дори Венецуела се отрече от чумата.

От 132 махни 100 и прибави 10.Да около 40 държави помагат на Украйна ,И как? Март 2022 в Истанбул се бяха споразумели.Войната продължи ,защото САЩ и Англия натиснаха Зеленски.От тогава Украйна само губи.Защо никой не говори за хората в Украйна ,а само за територии.Бе украинци ,няма да има и Украйна.На западът му трябва украинската територия,а не Украйна.

Браво путлер НАПРАВИ НЕВЪЗМОЖНОТО За няколко седмици Путин успя да: -Въоръжи Украйна като помощ, за която тя НЯМА ДА ПЛАЩА НИЩО -Въоръжи Украйна, както никой не би могъл да си представи -Въоръжи Украйна с най-модерните оръжия, каквито няма в много страни по света. -Обедини Европа, както никой не би могъл да си представи -Да стартира процесите на европейската енергийна сигурност и нейната независимост от руски въглеводороди, което никой не можеше да си представи преди месец - Напълно да се маргинализира. „Геният“ на Путин е просто невероятен! Съгласете се, че постигането на такива доставки, които САЩ не искаха да приемат дори след анексирането на Крим, избухването на войната в Донбас и дори свалянето на гражданския Боинг, изисква специални способности.

Антифашистка коалиция СРЕЩУ ФАШИСТКА РУСИЯ - вече 54 държави (това са онези, които вчера в Рамщайн говориха за по-нататъшна демилитаризация и денацификация на Русия) 800 американски компании се съгласиха да произвеждат оръжия за Украйна 800 американски компании са представили 1300 предложения на Министерството на отбраната на САЩ относно иновативни оръжия, които могат да произвеждат за Украйна. Защо хленчите и рИвете бе путински помияри ? Колкото и да се напъвате платени ватни подлоги, дори да се осерете, никога нищо не сте в състояние да промените. Само ви измират от злоба и без това супер ограниченото количество нервни клетки. . ВИЕ СТЕ БЕЗГЛАСНА БУКВА – ДОРИ НЕ СТЕ ПОСЛЕДНАТА ДУПКА НА КАВАЛА. НА КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА – ЧЕМОДАН- ВЛАКА - И РУСКОТО БЛАТО. Ха-ха, червеногъзи нещастници…

Мдааа...споразумение начи... Ти чакаи някои зад океана да те спаси...те така спасиха и кюрдите от Мосул, и кипърците от Фамагуста и сирииците от Африн...и арменците от Карабах

Ма виж...досега 500 хилки хохли спасиха...при бандера

Ми толкоз търси хохлофюрера ви боте...за кланицата

Нелегитимният клоун Зеленски може да подписва каквото си иска. А заемът за 50 милиарда е най-голямата кражба в историята. Пари, които се крадат от джобовете на европейците и се дават на САЩ.

Да унищожат гадните комуняги и да си ходят.

няма да влезе в нато ....но нато ще влезе в украйна !

ТЪПИ РУСОФИЛИ РАЗБИРАТЕ ЛИ ЧЕ ВЕЧЕ СТЕ ПЛАТИЛИ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО НА УКРАЙНА? ПАРИТЕ ВИ ВЕЧЕ СА ВЗЕТИ... КЪДЕ СА ВАШИТЕ ПАРИ – В БАНКИТЕ НА ЗАПАДА СА. И НИКОГА НЯМА ДА УСПЕЕТЕ ДА ВЪРНЕТЕ ТЕЗИ ПАРИ. Русофилите натъпкали долари в швейцарски банки, но иначе реваха, колко е лош Запада. Дърпахте дялова, на ви ТЕЗИ ПАРИ ВЕЧЕ СЕ ХАРЧАТ ЗА ПОМОЩ НА УКРАЙНА.... НАЕБИСЕ - ЕС замрази активите на Централната банка на Руската федерация в размер на повече от 200 милиарда евро - Съединените щати замразиха активите на Централната банка на Руската федерация в размер на повече от 300 милиарда - Обединеното кралство ще замрази руски активи за 350 милиарда долара - ВНИМАНИЕ: (годишният бюджет на Русия ~ 200 милиарда) СРАВНЕТЕ МИЖАВИТЕ 400 МИЛИОНА , които вие можете да конфискувате в русия И СТОТИЦИТЕ МИЛИАРДИ ОТНЕТИ ОТ ПЕДЕРАШКА

Украйна вече е подписала с няколко държави пакта за безопасност Според тези договори се предвижда да се помага на нападнатата държава , дори и с влизане на свои войски на тариторията на Украйна. Без да се уведомява НАТО.

Най-големия кеф е да гледаш как русо-робите се гърчат в агония в опита си да защитят руската страна! Защо хленчите и рИвете бе путински помияри ? Колкото и да се напъвате платени ватни подлоги, дори да се осерете, никога нищо не сте в състояние да промените. Само ви измират от злоба и без това супер ограниченото количество нервни клетки. . ВИЕ СТЕ БЕЗГЛАСНА БУКВА – ДОРИ НЕ СТЕ ПОСЛЕДНАТА ДУПКА НА КАВАЛА. НА КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА – ЧЕМОДАН- ВЛАКА - И РУСКОТО БЛАТО. Ха-ха, червеногъзи нещастници… Украйна и Япония също подписаха 10-годишно споразумение за сигурност. Повече от две години след като беше нападната от Русия, Украйна вече е подписала 15 други подобни споразумения, гарантиращи ѝ дългосрочна подкрепа от страна на съюзниците ѝ, включително Великобритания, Франция и Германия. "През 2024 г. Япония ще предостави на Украйна 4,5 млрд. долара и ще продължи да ни подкрепя през целия 10-годишен срок на споразумението", обяви Зеленски в "Екс". Той добави, че споразумението предвижда помощ в областта на сигурността и отбраната, хуманитарна помощ, техническо и финансово сътрудничество. Зеленски благодари на Япония за "непоколебимата солидарност" и отдаденост към защитата на международното право.

Жегна се май

Ако ще и с Марсианци да подпише, покрайнината отиде, както и богатствата ѝ, които бяха в Донбас. Пък и кур за западняците.

Нелегитимният боклук благодарил на Япония за "отдадеността към защитата на международното право"...

Зеленски е Президент избран от народа на наистина демократични избори, за разлика от анулирания Путин , който не признават за президент в цивилизованият свяат ! Зеленски НЕ УПРАВЛЯВА КАТО путлер 25 ГОДИНИ Зеленски НЕ Е ПРОМЕНИЛ КОНСТИТУЦИЯТА ЗА СЕБЕ СИ... Зеленски е Човек с главна буква!!! . И В ПАРАШКАТА: . Избори без избор. Съд без правосъдие. Полиция без чест. Армия без агони Телевизия без истина. Спорт без знаме. Църква без Бог. Президент без морал. Държава без бъдеще . В Русия президентът се превърна в клоун, а в Украйна клоунът стана истински президент. Русия не е държава, Русия е вид лайно. /// Само не разбирам и ако може някой начетен да ми обясни простичко, защо е КИЕВСКИ РЕЖИМ , след като от 1991 Украйна има 7 / седем/ избрани президента, а от 2014 - два демократично избрани на избори, та защо тогава да е РЕЖИМ? От 2000 г, с кратък конституционен трик РФ има ЕДИН президент и забранени всякакви медии, НПО- та,публични прояви и въобще всичко инакомислещо, но в Украйна, видиш ли, било режим?

Ти смешник ли си или да? Назначен с майдан от Виктория Нула (нюланд)... Му-ха-ха-ха Героям слава! Ха ха ха

Па то тия помощи и пари за Покрайната са много и ще стигнат за МИЛИАРД ковчези. Амин! ....Да има бе!

Този мудак Путин профука безсметни богатства с манията си за величие. Вместо да използва високите цени на петрола последните 20 години, да понаправи нещо за хората, той ева мамата на целия славянски свят. Срина Украйна и подари Русия на Китай.

Всички педераси гнусни ли сте толкова прости?

Руските разнокалибрени циганя ит Северния кръстопът за славяни ли ги имаш?? ! Както и пановете- кръстоносците им обърнаха гена и ,,резбата,,.

Я напомни кога и къде е станоло това бе, мангал турски?

Мандата на Зеленски изтече , избори нямаше , така , че той е НЕЛЕГИТИМЕН ! Каквото и да подписва , юридическата му стойност е нищожна . Сори , ама при истинската демокрация е така !

Ако такова нещо беше се случило с Путяка, какъв Световен вой щеше да се надигне?! Маани!

Оставам с впечатлението че не ни казват какво ще струва това на Украйна, но пък от друга страна договор сключен от нелегитимен президент на Украйна нищо не струва, освен че легализира и оправдава източването на украинските ресурси докато е възможно, а именно докато диктатора Зеленски е на власт. Така че тези договори Зеленски ги сключва за да си гарантира президентският пост за 10 години, срещу безконтролни източване на Украйна. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите..

Подобна "гаранция за сигурността" не е одобрена от Конгреса, което означава, че Тръмп с един подпис ще я отмени.

всичкото западно политик твърди чу Украйна няма да влезе в НАТО докато не победи Русия, то за да се прибилижат НАТО и Украйна... НАТОту требе да се замисли за капитулация до година-две, и така двете форамициц ще неимоверно ще се сближат.

АФАФА

Много важно уточнение "седемте развити индустриални демокрации"... щот напоследък някои за да не дишат прахта на изпреварващите ги"диктатури" решиха че можи да глътнат и малко вода;)

По-скоро се отдалечава. Ако влизаше скоро в НАТО такива споразумения щяха да бъдат излишни.

Давай, Зеленски- чоловек Вселенски , ние сме с тебе, за победа в Украйна идва време, заедно ще построим Украйна и България ще съградим. Да развеем български и украински знамената да си върнеме страната Хайде смело във атака здрава работа ни чака.

ДЕБИЛ...де ви копат бе???

Луд Гидия

С Петро долара? Ще го правят Зеленски Зелен ли? Няма такова падение. Краварите случиха на президенти последните години. Всичките идиоти, ма тоя е първия в историята им дементирал ходещ труп. Споразуменията за сигурност са по-евтини от тоалетната хартия. Словенците май подпукаха минстърчето дето дало Миговете и С300 по команда, без никва далавера. Чудничко. Само у Булгаристана мършата няма драма, че я набутаха още в заеми, подариха и реакторите, опънаха я с отровите на Монсанто Укрия, и са я готвят да бъде разбомбена щото от тук щели да излитат ОТАНци преоблечени като Укрофашисти с Фръц 16ки. САЩ наби още по-малоумни санкции на Русия, да затвърди сплескването на долара като резервна валута. Гей 7 срещата беше като збирка на деца идиотчета ръководена от чистачка с прическа. Най-големио проблем им бил Генеративното ИИ. ЦИРКАДЖИИ ДАВОСКИ и ИБРИЦИ на БИЛДЕРБЪРГО. Планирана криза от елита, като тази с петрола 70 те. Само дето са ще има и умирачка директно. Тъпомера беше превъртян няколко пъти в последните години. Дано да имаме щастието да го гледаме как още се върти.

Чакаш някой да коментира боклучивите кремълски опорки ли? :))) Саудитска Арабия тепърва ще ви изненадва вас в оркския окоп, само че ще е неприятно и няма на кого друг да сърдите след като Иран ви е основен (и кажи речи единствен) съюзник.

Нещастника си ти....явно....дебил ейййй

Макарона с бабата-мъж ше праща ли шебеци от Легиона в Крайната … не е Ясен какво ще прави.

Ама Пут е казал, че иска Зеля жив - щял да го разкарва кат панаирджийска мечка, насам-натам.

относно Зеленски, Кадиров пръв си го заплю.

Украинските територии по принцип са йододефицитни и затова укронацистите са олигофрени по рождение. Единственото изключение са крайбрежите територии около Мариупол и Одеса. Но Мариупол вече е руски и Одеса също в скоро време. Така че украинците, ако останат такива в бъдеще, ще продължат да се раждат под формата на йододефицитни олигофрени.

Ама ще я има ли Окрайна след 10 лета …

Приближават се към недостиг на йод.

Това е основно за Европа, където вероятността да плющят тактически ракети е доста вероятна покай Ф 16, Лойд днес каза, че САЩ няма да се намесват в Европа, това не е война която касае САЩ и американските граждани. Четете новините от оригинала, а не от соросоидните европейски източници за дезинформация.

"Украйна подписа със САЩ и Япония споразумения за сигурност за 10 г." На Свинорайха му е все едно дали споразумението ще е за 10, 50 или 100 години. Така или иначе укронацистите са на привършване и Свинорахът до 1 година е капут.

Су-34 на руските въздушно-космически сили унищожи друга важна артерия за снабдяване на украинските въоръжени сили, поразявайки с високоточна ракета Х-38 мост над язовир Печенежское ,край село Стари Салтов, Харковска област

Какво е това споразумение ? Да запукат рашките от няколко страни ?

Съединените щати не планират да свалят зенитно-ракетните системи Patriot от бойно дежурство в Полша за прехвърлянето им в Украйна. Това съобщи шефът на Пентагона Лойд Остин. Същото се отнася и Patriot който фашагите чакаха от Германия. Това е един вид "компенсация" за това, вчера укровермаха загуби и цял ДИВИЗИОН С 300 които са били лошо разположени една до друга, изкадяла е и РЛС за целеуказване

За $200 Захарова е готова да върти дудуци на американските генерали

Два некролога на куп!

лека полека я мачкат просия. утре не, ама след година пак ще им пращаме хранителни помощи.

от Америка просто го използват като наемник , защо Американците не влязат самите те да се бият Русия

до сега нямат спечелена война

Байдън е отказал официалната вечеря, защото знае, че няма да може да издържи 2 часа без да смени памперса, което не е много удобно по време на официална вечеря. И защото ще се наложи да разговаря с различни хора, което няма ка да бъде котролирано да не каже някоя глупост, която после медиите да покажат.

Споразумението за сигурност между САЩ и Украйна предвижда само консултации на високо ниво. Това съобщи днес Washington Post Четете тук: https://www.washingtonpost.com/national-security/2024/06/13/us-ukraine-security-deal-g7/ Както вече казах многократно американски войници няма да умират за Посрайна, това май не се отнася за българските съчки за подпалка.

Защо трябва да умират американци за Украйна ,след като украинците се справят повече от добре?

Прав си съшият вестник вчера сподели, че последните 3 денонощия безвъзвратните загуби на укровермахта превишават 2000 парчета на ден.

Ватата с какво ще отговори?

Е, тя Украйна подписа и Минските споразумения, грантирани от Франция и Германия, но отказа да ги изпълнява, така че е свикнала с неизпълнение на подписани споразумения, когато САЩ се отметнат. И като какъв се е подписал Зеленски, като той вече не е легитимен президент на Украйна, след като се уплаши да насрочи избори в страната. Защото знае, че ще бъде изхвърлен от собствения си народ, който предаде за долари, власт и разходки по конференции.

е за дедо поп отка ние влезнахме у него..... нема такъв съюз къде е устоял на наща дивотия

Много по-добре е НАТО да участва със всичкото оръжие но без войници, така русия няма да може да нападне нито една страна от НАТО а натовско оръжие ще трепе ватници на руска територия.

и кой ше ползва оръжието кат нема войници?!?

Докато съществува Украйна ще има войници, последния ще изгаси лампата :-)