Коментари - Тежка нощ за ПВО: Мощни атаки на Русия и Украйна една срещу друга | Днес.dir.bg

Тежка нощ за ПВО: Мощни атаки на Русия и Украйна една срещу друга

Руската отбрана обяви, че е свалила 87 украински дрона, 70 от тях над Ростовска област. Украинската пък е неутрализирала 7 от 14-те ракети и всичките 17 дрона

Обратно в новината

Коментари - Тежка нощ за ПВО: Мощни атаки на Русия и Украйна една срещу друга | Днес.dir.bg

Коментари

Горкият Вилхелм Тел, как ли се гордее със своите сънародници, които затънаха в блатата при Днестър и се чудят как да се измъкнат неосрани от тази конференция?

Главния офис на авиодружеството Сукхой(Су) у москоу се е позапалило-и там цигарите са виновни

Със склада за амуниции в село Ракитне обл Блэтгород на РФ.Ами склада фрактал у въздуха заради тютюнопушенето наверна нъл бре русофилчета.Поизпарил се

Отново се е самобомбардирала.В Шебекино е самовзривила голям склад с боеприпаси за солнцепек.Големи победители,големи войни тези руските пияници и затворници.И това все пак го е сторил пилот на самалйот.Не ми се мисли обикновените алкохолици кви са нищожества

На 200 рубли бляяя.Банките не работят и са в колапс бляяя.Оти тъй бре бляяя

Се е случило и с рафинерията на РФ намираща се в Ярослава област:)))

Се е случило с 94 метровия кораб от клас Василий Биков в Азовско море.Ами замина при Москва. ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ ПОДВОДНИЯ ФЛОТ НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ.Но няма страшно-вероятно ще го ремонтират също като Су-то 57 от онзи ден:)))

Врагът трепери в ужас пред мощта на войните на светлината

Русня загуби битката в Черно море от флот без екипаж.Оти тъй бря:)))

След толкова руски кораби под вода Атлантида е подала молба за членство в НАТО...

Ростовска област гори.Блэтгород гори.Руското пво отново е свалило но на баба си гащите най много

Ние като обстрелваме другите, не боли! Нас като ни обстрелват терористите, боли! Защо се получава така?

Вчера на 50 км от Флорида е преминал руски взмъкнат само с военна помощ.оенен конвой от 3 кораба и атомна подводница и е акостирал в Хавана посрещнат от топовни салюти. Ще остане няколко месеца ще кацнат и няколко стратегически бомбардировачи. Путин ясно показва че ако ще има конфликт той ще е глобален.

Това го обясни на козяшките тролове, защото те си мислят, че ей сега САЩ не е решил, не е бумнал Русия и да сложи край на войната!

Нека и аз да обясня на колегата ти Дингъс: Няколко украйнски дрона Магура и щатския флот няма нужда да се намесва а само да сложи пуканките. А пък със стратегическите бамбардировщици могат да се потренират младите украински пилот на Ф 16 :)

Викаш, Украйна можеше и да победи Русия, ама не иска?

Украйна не беше подготвена за тази война! Украинците масово не вярваха, че руснаците ще ги нападнат!

Америка няма териториални претенции към Куба!

какво знчи "Демократична Украина"? Сигурно Украина която изпълнява заповедите на САЩ и няма собствено мнение по въпроса. А колкото до това колко украинци са съгласни да се бият срещу Русия ето ви цитат от "Военна зона" "В края на март 2024 г. национална анкета попита украинците как смятат, че техните познати в наборна възраст биха могли да отговорят на призив за служба. Само 10% смятат, че ще приемат. Друго общонационално проучване, проведено по това време, показва, че само 8% са готови да „вдигнат оръжие“ срещу руските нашественици." Който иска ще си го намери в американските издания!!

Ех! Елементарни работи не знаеш значи! Сега аз да ти обясня! Значи, ако управляваш под "мъдрите" наставления на едно посолство и работиш в интерес на една чужда, презокеанска държава, няма да казвам коя, си най-голям демократ. Ако ще цялото население да е срещу теб, държат ли те от посолството, ако ще избори ще фалшифицират, но ти си най-демократично избрания човек. Ако обаче откажеш да слушкаш посолството веднага започваш да управляваш в режим, ако ще целия ти народ да е зад теб и диктатори като теб трябва да бъдат махнати.

Като ги пишеш тези глупости, каква е файдата! Да речем, че ти повярвам, какво от това! Помагаш ли с това на руснаците?

Украйна от една седмица няма бойна авиация (всички руски самолети извън пределите на Русия май вече са ликвидирани), а украинците на курс за пилоти на Ф 16 не могат да си вземат изпитите за допускане до експлоатация. Сега какво ще правим?

Предлагам повече за Украйна да се процедира като за мъртвец, или добро или нищо! Те вече дори с вноса на електричество от ЕС не могат да си задоволят даже нощното потребление, да не говорим, че цената на тока там е двойна от началото на месеца, което със сигурност няма да подобри житието и битието на фашизираните руснаци, наричащи себе си украинци. Европейската им интеграция им носи само благини.

Ще направим всичко възможно да предоставим на Украйна каквото трябва, защото тази прогресия някъде се превръща направо в агресия. И ние като евроатлантици сме заявили готовност за Шенген, за еврозона, това за нас са приоритети! Както знаете, без помощ и подкрепа за Украйна - няма влизане в Шенген, а то е много важно за всеки български гражданин да се спре с тези опашки от тирове на Кулата, и не само, но и на Капитан Андреево, по другите ГКПП, да се облекчи работата на медицинския хеликоптер и т.н.

Що не грабнеш пушката и да ходиш да се биеш в окопите за Украйна ?

О, Украйна! осемстотин дена младите украински дружини как Украйна бранят. Горските долини трепетно повтарят на боя ревът. Пристъпи ужасни! Дванайсетий път гъсти чеченско- руски орди лазят, вагнеровци грабят цивилни и убиват и тела я стелят, и кръв я залива. Бури подир бури! Рояк след рояк! Путлер безумний соч и Украйна пак и вика: "Търчете! Тамо са украинските герой! ТРЯБВА ЗА 3 –И ДНИ ДА КАЖЕМ УКРАЙНА НАШ " И ордите тръгват с викове сърдити, и "Путларах акбар!" гръмовно въздуха разпра. украинския полк отговаря с други вик: ураааа Идат путлерасти като тигри, бягат като овци и пак се зарвъщат; украинци , орловци кат лъвове тичат по страшний редут, не сещат ни жега, ни жажда, ни студ. Щурмът е отчаян, отпорът е лют. Три дни веч се бият, и хората на путин ги дерат , Слава на Украйна СЛАВА НА ГЕРОИТЕ. Победа Украйна!!! Путин свърши оръжието и руската армия остава да подпише капитулация.

Ракия и хапчета не е добра идея.

Ела да се гушкаме !

Ако САЩ виждаха макар и минимален шанс за успех във въоръжения конфликт в Украйна, щяха отдавна да са се включили. Но не виждат. Обаче намериха начин да вкарат с двата крака вътре ЕС. Всеки може да си отвори статистиката на Световната банка и да види какви са последствията за всеки от активните и "пасивните" участници. Последните данни са доста изнервящи за европейците и Япония, което веднага се отрази в изборите миналата неделя. В Европа идва на власт крайната десница. Я да видим кога преди това е ставало... И сега се замислете какво чака България и българите в нея?!?Западът не иска да се признае за победен, но не му се воюва директно, а си търси чужди ръчички, които да вадят горещите картофи... Пардон, да воюват срещу руснаците за интересите евроатлантиците. Щото руснаците тоя път наистина държат голяма тояга, ама пък на западняците не им се живее в нямане. Едни такива разсъждения. А по повод несъгласието на някои с термина "СВО"- защопреди бяхте съгласни с термина "Операция Пустинна буря" , сега не сте? А да сте чули Украйна да обяви война на РФ? Не сте, щото не е обявила. Иначе няма как запада да и праща помощ, без фактически да влезе във война. Та така - троленето нека е с мярка :)

Джуджи започна тридневна специална операция, която ще го надживее. А както знаем и най-справедливата война е по-лоша от най-лошия мир. Но Русский мир е най-справедливият на света и затова сега милиони ще умрат през следващите години...

Русия има 260 милиарда долара в западни банки. Има и лихви на тези пари. Русия ще си плаща за да бъде изчуквана.

Колко струват 300 хиляди квадратни километра от Укропия? А на крадливият запад тия пари ще излязат през носа, понеже всички митове за върховенството на закона там бяха погребани. Никой вече няма да държи парите си при тях.

500 000 опърлени руски мърши и още 1500 000 сакати орки..ха.ха отделно финансови и военни загуби..ха.ха ха

МХМ ЗабраВил си обаче няколко нули ХАХАХ а И да си пиеш Халоперидола също си пропуснал ХАХАХА

Я сега да ни информираш и на каква сума са активите на западните фирми, които те оставиха в РФ при началото на СВО и които ще бъдат конфискувани в отговор на споменатите от теб действия. Нека картинката да е пълна, щото иначе троленето е половинчато, недоклатено. Примерно като воайорството спряма пълноценния секс. Ама ти най-добре си знаеш...

дано всичко им конфискуват на наши и западни фирми да им е за урок че с руснак бизнес не се прави. нашите копейки затова квичят че ги е страх путлер да не им запорира парите ..ха.ха

"....САЩ ще предоставят "дългосрочна материална, обучителна и консултантска, поддържаща, разузнавателна, охранителна, отбранително-промишлена, институционална и друга подкрепа ..." Е това изобщо не е участие на САЩ във войната, нали?

е систематично изчуквана от Запада, с ръцете на Украйна! Това е положението, приемете го!

А могат да те подкарат и за Посраина...да помагаш...тогаз руските ще ти го начукат

100 000 арменци си събраха багажа и напуснаха Карабах след като Азербайджан си върна контрола над региона. Русия обаче иска да избие 30 - 40 милиона украинци защото някакви руско говорящи, които дори нямат руски паспорти, искали в Русия. Има толкова много райони в Европа в които се говори друг език от основният в дадена страна. в Южен Тирол се говори немски. Да очакваме ли Австрия да нападне Италия? Може и една война между Унгария и Румъния заради Трансилвания. Рушняците са пълни идиоти.

Не само че искат а и ще си отидат в Русия - ма с земята си.... Бандеровска Галиция е за вас...да оди в НАТО..ЕС.на Марси или майната си

Укропитека извършваше геноцид цели 8 години над руснаците в украйна.

когато си си пуснал хохъл квартирант в дома...но той се е самозабравил, то ще трябва да го изгониш по трудния начин...и пак да си вземеш дома... Харков и Одеса...Киев и Днепропетровск

Русия произлиза от Киевска Русь. Киев е наричан майката на руските градове. До ПСВ някъде си е към Русия Киев. След ПСВ там се появяват 4 държави, 3 се обединяват до Украйна, която не достига Черно море. Са влизането в СССР, Ленин им подарява огромната Новорусия - включва май и Молдова. При Сталин за компенсация за ВСВ получават западни територии. Украинеца Хрушчов им подарява Крим по случай 300 годишен съюз. Преди оформена като Кримска автономна съветска социалистическа република. В Украйна викащи, че те са руснаците, а другите москали - по Москва. Всеки човек над 40 години, е реално живял повече от колкото съществува Украйна. Автономна република Крим и град Севастопол обявяват независимост още 1992г. В зависимост от разглеждането, Крим е бил към Украйна няколко месеца като автономна държава в нея! Преди е имало Малорусия и ги делят там на малоруси и великоруси. А тази война без бандеровците-фашисти, просто нямаше да я има. Където заплашваха руснаците с убийства, а неукраинците да се изгонят. Май тръгват покрай футболни хулигани. Още 2010г издигат психопата Бандера за национален герой. Запада трябваше да ги спре, а не на глупава конфронтация гонена с Русия. Русия тогава никой не я слушаше. Но създадоха ситуация в която Русия няма защо да се спира. Тъй или иначе са лошите, поне да си вземат своето исторически считано за тяхно. Дори тази война в момента, е може би по-добре, от това което би станало, ако ги оставят. Защо в тези региони, не сме чули за един бунт срещу руснаците?

Има много хора по света, говорещи друг език от официалния в държавата, в която живеят, НОООО... никой не ги избива за това, нали?

Руската ПВО е свалило отново на баба си гащите.В това са най добри-доказано

Да допуснем, че данните са точни. Значи има 7 не свалени ракети руски. Едната уж ударила място без хора и техника. А останалите 6 какво?

Ударени са подстанции, електропроводи ел централи. Е не биха се отказали и от някой лагер на чуждестранни наемници. Но целта не е човешки жертви а територия.

Е, точно от тук, няма да разбереш... Търси други, по-достоверни източници на информация.

САЩ седят с пуканки пред екраните и гледат кадри от сателитите -Да му мислим ние европейцте, ако се запукат с ядрено..

А, ядреното ще е за всички, може би само африканците и латиноамериканците ще оцелеят.

Русия се стреми да увеличи територията си без големи човешки жертви от двете страни и успява. Тя няма да отстъпи и педя земя от вече завзетата още повече че населението там е рускоезично. А вие дебили продължавайте дискусията Нинова ще остане ли или не начело.

На Русия НЕ ѝ требват никакви земи! Тя си има предостатъчно, просто защото така или иначе е най-голямата страна в света по територия и ресурси. Факт. Русия просто иска САЩ/НАТО да се разкарат от задния ѝ двор! Колко пъти Путин трябва да им го обяснява това, като на олигофрени?... Но нагло-саксонците не могат да се примирят с това, че някой има повече от тях. Това е. И така е от векове...

Крим и Кримския мост дават господство над Черно море, разширяването на Донбас дава спокойствие над новите територии и отдалечава НАТО.

Е да де ама западняците откъде да взимат свежи ресурси, за да си изплащат десетките трилиони заеми и да си поддържат "високия" стандарт, освен ако не "демократизират" апетитни територии, богати на ресурси.

МО на Русия: Отразихме украинска терористична атака..........баси наглите съшества.

Украйна ще стане топ производител на дронове, а Рашка тепърва ще страда жестоко. Единственият изход - Путин на бесилото и руснаците на колене да молят за пощада.

До две седмици макс. влиза в бизнеса.. освен топ производител на порнография, износител на жива плът и топ вносител на ковчези и наркотици. Дроновете са бъдещето.. на тея малоумници. Цялата им нация ще бъде заменена от дронове.. А топ накомана ще бъде главен киборг. Не знаете къде се намирате вече.. Тцт тц

Със сигурност Русия става все по-силна и по-силна.

На най-хубавия български празник -24 май ,орките удариха котата от 500 к на концерт на кобзон;))) А иначе най-добре се свалят украински дронове като се фраснат с някой резервоар на рафинерия;)))) Да питам Дир.ру руската тролска педерастка Има ли проблем с капчата?

само гърбави третополови малоумни грачещи мастурбати като тебе...

Капчата на Гугъл се е строшила от 2+ седмици ли. И все казва, че не може да се свърже с нея. Като това връща очевидно самият скрипт на Гугъл за капчата и съобщението е стандартно на английски, а не на този сайт. Може от 7 опита никой да не мине. А са го направили гадно, като мине, да каже, че скоро е пращано и да се изчака.

Путиновия режим говори за киевски режим. Руснака не убива - той освобождава. Когато руснака атакува, той е солдат, когато украинец атакува е терорист.

то, в общи линии си е точно така... Нищо, че не ти харесва.

Съвсем ясно се вижда, че ВСУ многократно превъзхожда рашистите, нужна е само достатъчна помощ от съюзниците и до края на годината ще празнуваме перемогата, а цяла Украйна ще бъде свободна!

Иди на очен лекар.

Бият те като маче у дирек, правиш 7 вълни на могилизация и все не ти достигат 500 хиляди войника и пълниш рейсовете с деца за да ги пращаш на фронта и си бил по-силен от страна, която буквално може да те изпари за секунди, просто не са решили да го направят понеже международната оптика няма да е приятна. Кво пуште бе кретени?

Схващаме иронията - много силни само им трябва помощ от съюзници иначе са капо... мдаа

Украинците като демография са на ръба д бъдат приключени кой не е утрепан е завинаги в чужбина, скоро и жените ги пращат на фронта а тия дето са останали може и да ражда ама бащите няма да с а украинци щото тези дет са останали са малолетни.

чакай, че така ме разсмя!... Направо ме сви стомах. Кой да предположи, че все още има толкова тъпи индивиди, като теб!

Дирници омазани в евроатлантически лайна на демокрация и човешки права, защо не пишете статии как събират хората си по улиците на покрайнината за могилизация, така както и нацистите на са трепали враговете си?

Переморгата е на пълни обороти. Решили са укропите да поставят гинес рекорд за най-голямо гробище в света.

"През нощта беше предотвратен опит на киевския режим да извърши терористична атака с безпилотни летателни апарати от самолетен тип!!!" Я някой окаран руски кавал да ми обясни защо това е терористична атака, а бомбардирането на украинска територия с 500 кг бомби е хуманен акт? Според Кремъл естествено.

Укропитека никога не поема отговорност за действията си, щото шефовете ще му спрат джобните. Още обяснения искаш ли?

Това не е обяснение, а словестен онанизъм. Но от подпетен от пропаганда мозък друго не се и очаква. Същото важи и за тези с плюсовете за този коментар.

На евро-откачалките сал пропаганда и Путин ви е в главата. Не спите и кълнете по цели нощи.. После ние сме лудите... ХАХАХХАХА Пий си хапчетата ако изобщо са ти зачислили от посолството..

Ъхъ те през деня не могат да ги свалят та през нощта ги свалили... Сега ще гледаме пак из нета поразените цели из рассията... те така ги свалят - с удар по целта...

всъщност няма никакво значение дали е през деня или през нощта. Ефекта е чисто психологически ако нападението е през нощта.

Очевидно, всички дронове е свалила, щом като горят нефтопреработвателни заводи. Му...ха ...ха...ха. Смешници!

Горят ли?? Я си направи селфи пред някой горящ завод да видим. (скапани дирници, знаете къде да си заврете тъпата рекапча).

Коментари - Тежка нощ за ПВО: Мощни атаки на Русия и Украйна една срещу друга | Днес.dir.bg

Тежка нощ за ПВО: Мощни атаки на Русия и Украйна една срещу друга

Руската отбрана обяви, че е свалила 87 украински дрона, 70 от тях над Ростовска област. Украинската пък е неутрализирала 7 от 14-те ракети и всичките 17 дрона

Обратно в новината

Коментари - Тежка нощ за ПВО: Мощни атаки на Русия и Украйна една срещу друга | Днес.dir.bg

Коментари

Горкият Вилхелм Тел, как ли се гордее със своите сънародници, които затънаха в блатата при Днестър и се чудят как да се измъкнат неосрани от тази конференция?

Главния офис на авиодружеството Сукхой(Су) у москоу се е позапалило-и там цигарите са виновни

Със склада за амуниции в село Ракитне обл Блэтгород на РФ.Ами склада фрактал у въздуха заради тютюнопушенето наверна нъл бре русофилчета.Поизпарил се

Отново се е самобомбардирала.В Шебекино е самовзривила голям склад с боеприпаси за солнцепек.Големи победители,големи войни тези руските пияници и затворници.И това все пак го е сторил пилот на самалйот.Не ми се мисли обикновените алкохолици кви са нищожества

На 200 рубли бляяя.Банките не работят и са в колапс бляяя.Оти тъй бре бляяя

Се е случило и с рафинерията на РФ намираща се в Ярослава област:)))

Се е случило с 94 метровия кораб от клас Василий Биков в Азовско море.Ами замина при Москва. ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ ПОДВОДНИЯ ФЛОТ НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ.Но няма страшно-вероятно ще го ремонтират също като Су-то 57 от онзи ден:)))

Врагът трепери в ужас пред мощта на войните на светлината

Русня загуби битката в Черно море от флот без екипаж.Оти тъй бря:)))

След толкова руски кораби под вода Атлантида е подала молба за членство в НАТО...

Ростовска област гори.Блэтгород гори.Руското пво отново е свалило но на баба си гащите най много

Ние като обстрелваме другите, не боли! Нас като ни обстрелват терористите, боли! Защо се получава така?

Вчера на 50 км от Флорида е преминал руски взмъкнат само с военна помощ.оенен конвой от 3 кораба и атомна подводница и е акостирал в Хавана посрещнат от топовни салюти. Ще остане няколко месеца ще кацнат и няколко стратегически бомбардировачи. Путин ясно показва че ако ще има конфликт той ще е глобален.

Това го обясни на козяшките тролове, защото те си мислят, че ей сега САЩ не е решил, не е бумнал Русия и да сложи край на войната!

Нека и аз да обясня на колегата ти Дингъс: Няколко украйнски дрона Магура и щатския флот няма нужда да се намесва а само да сложи пуканките. А пък със стратегическите бамбардировщици могат да се потренират младите украински пилот на Ф 16 :)

Викаш, Украйна можеше и да победи Русия, ама не иска?

Украйна не беше подготвена за тази война! Украинците масово не вярваха, че руснаците ще ги нападнат!

Америка няма териториални претенции към Куба!

какво знчи "Демократична Украина"? Сигурно Украина която изпълнява заповедите на САЩ и няма собствено мнение по въпроса. А колкото до това колко украинци са съгласни да се бият срещу Русия ето ви цитат от "Военна зона" "В края на март 2024 г. национална анкета попита украинците как смятат, че техните познати в наборна възраст биха могли да отговорят на призив за служба. Само 10% смятат, че ще приемат. Друго общонационално проучване, проведено по това време, показва, че само 8% са готови да „вдигнат оръжие“ срещу руските нашественици." Който иска ще си го намери в американските издания!!

Ех! Елементарни работи не знаеш значи! Сега аз да ти обясня! Значи, ако управляваш под "мъдрите" наставления на едно посолство и работиш в интерес на една чужда, презокеанска държава, няма да казвам коя, си най-голям демократ. Ако ще цялото население да е срещу теб, държат ли те от посолството, ако ще избори ще фалшифицират, но ти си най-демократично избрания човек. Ако обаче откажеш да слушкаш посолството веднага започваш да управляваш в режим, ако ще целия ти народ да е зад теб и диктатори като теб трябва да бъдат махнати.

Като ги пишеш тези глупости, каква е файдата! Да речем, че ти повярвам, какво от това! Помагаш ли с това на руснаците?

Украйна от една седмица няма бойна авиация (всички руски самолети извън пределите на Русия май вече са ликвидирани), а украинците на курс за пилоти на Ф 16 не могат да си вземат изпитите за допускане до експлоатация. Сега какво ще правим?

Предлагам повече за Украйна да се процедира като за мъртвец, или добро или нищо! Те вече дори с вноса на електричество от ЕС не могат да си задоволят даже нощното потребление, да не говорим, че цената на тока там е двойна от началото на месеца, което със сигурност няма да подобри житието и битието на фашизираните руснаци, наричащи себе си украинци. Европейската им интеграция им носи само благини.

Ще направим всичко възможно да предоставим на Украйна каквото трябва, защото тази прогресия някъде се превръща направо в агресия. И ние като евроатлантици сме заявили готовност за Шенген, за еврозона, това за нас са приоритети! Както знаете, без помощ и подкрепа за Украйна - няма влизане в Шенген, а то е много важно за всеки български гражданин да се спре с тези опашки от тирове на Кулата, и не само, но и на Капитан Андреево, по другите ГКПП, да се облекчи работата на медицинския хеликоптер и т.н.

Що не грабнеш пушката и да ходиш да се биеш в окопите за Украйна ?

О, Украйна! осемстотин дена младите украински дружини как Украйна бранят. Горските долини трепетно повтарят на боя ревът. Пристъпи ужасни! Дванайсетий път гъсти чеченско- руски орди лазят, вагнеровци грабят цивилни и убиват и тела я стелят, и кръв я залива. Бури подир бури! Рояк след рояк! Путлер безумний соч и Украйна пак и вика: "Търчете! Тамо са украинските герой! ТРЯБВА ЗА 3 –И ДНИ ДА КАЖЕМ УКРАЙНА НАШ " И ордите тръгват с викове сърдити, и "Путларах акбар!" гръмовно въздуха разпра. украинския полк отговаря с други вик: ураааа Идат путлерасти като тигри, бягат като овци и пак се зарвъщат; украинци , орловци кат лъвове тичат по страшний редут, не сещат ни жега, ни жажда, ни студ. Щурмът е отчаян, отпорът е лют. Три дни веч се бият, и хората на путин ги дерат , Слава на Украйна СЛАВА НА ГЕРОИТЕ. Победа Украйна!!! Путин свърши оръжието и руската армия остава да подпише капитулация.

Ракия и хапчета не е добра идея.

Ела да се гушкаме !

Ако САЩ виждаха макар и минимален шанс за успех във въоръжения конфликт в Украйна, щяха отдавна да са се включили. Но не виждат. Обаче намериха начин да вкарат с двата крака вътре ЕС. Всеки може да си отвори статистиката на Световната банка и да види какви са последствията за всеки от активните и "пасивните" участници. Последните данни са доста изнервящи за европейците и Япония, което веднага се отрази в изборите миналата неделя. В Европа идва на власт крайната десница. Я да видим кога преди това е ставало... И сега се замислете какво чака България и българите в нея?!?Западът не иска да се признае за победен, но не му се воюва директно, а си търси чужди ръчички, които да вадят горещите картофи... Пардон, да воюват срещу руснаците за интересите евроатлантиците. Щото руснаците тоя път наистина държат голяма тояга, ама пък на западняците не им се живее в нямане. Едни такива разсъждения. А по повод несъгласието на някои с термина "СВО"- защопреди бяхте съгласни с термина "Операция Пустинна буря" , сега не сте? А да сте чули Украйна да обяви война на РФ? Не сте, щото не е обявила. Иначе няма как запада да и праща помощ, без фактически да влезе във война. Та така - троленето нека е с мярка :)

Джуджи започна тридневна специална операция, която ще го надживее. А както знаем и най-справедливата война е по-лоша от най-лошия мир. Но Русский мир е най-справедливият на света и затова сега милиони ще умрат през следващите години...

Русия има 260 милиарда долара в западни банки. Има и лихви на тези пари. Русия ще си плаща за да бъде изчуквана.

Колко струват 300 хиляди квадратни километра от Укропия? А на крадливият запад тия пари ще излязат през носа, понеже всички митове за върховенството на закона там бяха погребани. Никой вече няма да държи парите си при тях.

500 000 опърлени руски мърши и още 1500 000 сакати орки..ха.ха отделно финансови и военни загуби..ха.ха ха

МХМ ЗабраВил си обаче няколко нули ХАХАХ а И да си пиеш Халоперидола също си пропуснал ХАХАХА

Я сега да ни информираш и на каква сума са активите на западните фирми, които те оставиха в РФ при началото на СВО и които ще бъдат конфискувани в отговор на споменатите от теб действия. Нека картинката да е пълна, щото иначе троленето е половинчато, недоклатено. Примерно като воайорството спряма пълноценния секс. Ама ти най-добре си знаеш...

дано всичко им конфискуват на наши и западни фирми да им е за урок че с руснак бизнес не се прави. нашите копейки затова квичят че ги е страх путлер да не им запорира парите ..ха.ха

"....САЩ ще предоставят "дългосрочна материална, обучителна и консултантска, поддържаща, разузнавателна, охранителна, отбранително-промишлена, институционална и друга подкрепа ..." Е това изобщо не е участие на САЩ във войната, нали?

е систематично изчуквана от Запада, с ръцете на Украйна! Това е положението, приемете го!

А могат да те подкарат и за Посраина...да помагаш...тогаз руските ще ти го начукат

100 000 арменци си събраха багажа и напуснаха Карабах след като Азербайджан си върна контрола над региона. Русия обаче иска да избие 30 - 40 милиона украинци защото някакви руско говорящи, които дори нямат руски паспорти, искали в Русия. Има толкова много райони в Европа в които се говори друг език от основният в дадена страна. в Южен Тирол се говори немски. Да очакваме ли Австрия да нападне Италия? Може и една война между Унгария и Румъния заради Трансилвания. Рушняците са пълни идиоти.

Не само че искат а и ще си отидат в Русия - ма с земята си.... Бандеровска Галиция е за вас...да оди в НАТО..ЕС.на Марси или майната си

Укропитека извършваше геноцид цели 8 години над руснаците в украйна.

когато си си пуснал хохъл квартирант в дома...но той се е самозабравил, то ще трябва да го изгониш по трудния начин...и пак да си вземеш дома... Харков и Одеса...Киев и Днепропетровск

Русия произлиза от Киевска Русь. Киев е наричан майката на руските градове. До ПСВ някъде си е към Русия Киев. След ПСВ там се появяват 4 държави, 3 се обединяват до Украйна, която не достига Черно море. Са влизането в СССР, Ленин им подарява огромната Новорусия - включва май и Молдова. При Сталин за компенсация за ВСВ получават западни територии. Украинеца Хрушчов им подарява Крим по случай 300 годишен съюз. Преди оформена като Кримска автономна съветска социалистическа република. В Украйна викащи, че те са руснаците, а другите москали - по Москва. Всеки човек над 40 години, е реално живял повече от колкото съществува Украйна. Автономна република Крим и град Севастопол обявяват независимост още 1992г. В зависимост от разглеждането, Крим е бил към Украйна няколко месеца като автономна държава в нея! Преди е имало Малорусия и ги делят там на малоруси и великоруси. А тази война без бандеровците-фашисти, просто нямаше да я има. Където заплашваха руснаците с убийства, а неукраинците да се изгонят. Май тръгват покрай футболни хулигани. Още 2010г издигат психопата Бандера за национален герой. Запада трябваше да ги спре, а не на глупава конфронтация гонена с Русия. Русия тогава никой не я слушаше. Но създадоха ситуация в която Русия няма защо да се спира. Тъй или иначе са лошите, поне да си вземат своето исторически считано за тяхно. Дори тази война в момента, е може би по-добре, от това което би станало, ако ги оставят. Защо в тези региони, не сме чули за един бунт срещу руснаците?

Има много хора по света, говорещи друг език от официалния в държавата, в която живеят, НОООО... никой не ги избива за това, нали?

Руската ПВО е свалило отново на баба си гащите.В това са най добри-доказано

Да допуснем, че данните са точни. Значи има 7 не свалени ракети руски. Едната уж ударила място без хора и техника. А останалите 6 какво?

Ударени са подстанции, електропроводи ел централи. Е не биха се отказали и от някой лагер на чуждестранни наемници. Но целта не е човешки жертви а територия.

Е, точно от тук, няма да разбереш... Търси други, по-достоверни източници на информация.

САЩ седят с пуканки пред екраните и гледат кадри от сателитите -Да му мислим ние европейцте, ако се запукат с ядрено..

А, ядреното ще е за всички, може би само африканците и латиноамериканците ще оцелеят.

Русия се стреми да увеличи територията си без големи човешки жертви от двете страни и успява. Тя няма да отстъпи и педя земя от вече завзетата още повече че населението там е рускоезично. А вие дебили продължавайте дискусията Нинова ще остане ли или не начело.

На Русия НЕ ѝ требват никакви земи! Тя си има предостатъчно, просто защото така или иначе е най-голямата страна в света по територия и ресурси. Факт. Русия просто иска САЩ/НАТО да се разкарат от задния ѝ двор! Колко пъти Путин трябва да им го обяснява това, като на олигофрени?... Но нагло-саксонците не могат да се примирят с това, че някой има повече от тях. Това е. И така е от векове...

Крим и Кримския мост дават господство над Черно море, разширяването на Донбас дава спокойствие над новите територии и отдалечава НАТО.

Е да де ама западняците откъде да взимат свежи ресурси, за да си изплащат десетките трилиони заеми и да си поддържат "високия" стандарт, освен ако не "демократизират" апетитни територии, богати на ресурси.

МО на Русия: Отразихме украинска терористична атака..........баси наглите съшества.

Украйна ще стане топ производител на дронове, а Рашка тепърва ще страда жестоко. Единственият изход - Путин на бесилото и руснаците на колене да молят за пощада.

До две седмици макс. влиза в бизнеса.. освен топ производител на порнография, износител на жива плът и топ вносител на ковчези и наркотици. Дроновете са бъдещето.. на тея малоумници. Цялата им нация ще бъде заменена от дронове.. А топ накомана ще бъде главен киборг. Не знаете къде се намирате вече.. Тцт тц

Със сигурност Русия става все по-силна и по-силна.

На най-хубавия български празник -24 май ,орките удариха котата от 500 к на концерт на кобзон;))) А иначе най-добре се свалят украински дронове като се фраснат с някой резервоар на рафинерия;)))) Да питам Дир.ру руската тролска педерастка Има ли проблем с капчата?

само гърбави третополови малоумни грачещи мастурбати като тебе...

Капчата на Гугъл се е строшила от 2+ седмици ли. И все казва, че не може да се свърже с нея. Като това връща очевидно самият скрипт на Гугъл за капчата и съобщението е стандартно на английски, а не на този сайт. Може от 7 опита никой да не мине. А са го направили гадно, като мине, да каже, че скоро е пращано и да се изчака.

Путиновия режим говори за киевски режим. Руснака не убива - той освобождава. Когато руснака атакува, той е солдат, когато украинец атакува е терорист.

то, в общи линии си е точно така... Нищо, че не ти харесва.

Съвсем ясно се вижда, че ВСУ многократно превъзхожда рашистите, нужна е само достатъчна помощ от съюзниците и до края на годината ще празнуваме перемогата, а цяла Украйна ще бъде свободна!

Иди на очен лекар.

Бият те като маче у дирек, правиш 7 вълни на могилизация и все не ти достигат 500 хиляди войника и пълниш рейсовете с деца за да ги пращаш на фронта и си бил по-силен от страна, която буквално може да те изпари за секунди, просто не са решили да го направят понеже международната оптика няма да е приятна. Кво пуште бе кретени?

Схващаме иронията - много силни само им трябва помощ от съюзници иначе са капо... мдаа

Украинците като демография са на ръба д бъдат приключени кой не е утрепан е завинаги в чужбина, скоро и жените ги пращат на фронта а тия дето са останали може и да ражда ама бащите няма да с а украинци щото тези дет са останали са малолетни.

чакай, че така ме разсмя!... Направо ме сви стомах. Кой да предположи, че все още има толкова тъпи индивиди, като теб!

Дирници омазани в евроатлантически лайна на демокрация и човешки права, защо не пишете статии как събират хората си по улиците на покрайнината за могилизация, така както и нацистите на са трепали враговете си?

Переморгата е на пълни обороти. Решили са укропите да поставят гинес рекорд за най-голямо гробище в света.

"През нощта беше предотвратен опит на киевския режим да извърши терористична атака с безпилотни летателни апарати от самолетен тип!!!" Я някой окаран руски кавал да ми обясни защо това е терористична атака, а бомбардирането на украинска територия с 500 кг бомби е хуманен акт? Според Кремъл естествено.

Укропитека никога не поема отговорност за действията си, щото шефовете ще му спрат джобните. Още обяснения искаш ли?

Това не е обяснение, а словестен онанизъм. Но от подпетен от пропаганда мозък друго не се и очаква. Същото важи и за тези с плюсовете за този коментар.

На евро-откачалките сал пропаганда и Путин ви е в главата. Не спите и кълнете по цели нощи.. После ние сме лудите... ХАХАХХАХА Пий си хапчетата ако изобщо са ти зачислили от посолството..

Ъхъ те през деня не могат да ги свалят та през нощта ги свалили... Сега ще гледаме пак из нета поразените цели из рассията... те така ги свалят - с удар по целта...

всъщност няма никакво значение дали е през деня или през нощта. Ефекта е чисто психологически ако нападението е през нощта.

Очевидно, всички дронове е свалила, щом като горят нефтопреработвателни заводи. Му...ха ...ха...ха. Смешници!

Горят ли?? Я си направи селфи пред някой горящ завод да видим. (скапани дирници, знаете къде да си заврете тъпата рекапча).