Коментари - Пращаме още един пакет "излишни за Българската армия въоръжение и техника" на Украйна | Днес.dir.bg

Коментари - Пращаме още един пакет "излишни за Българската армия въоръжение и техника" на Украйна | Днес.dir.bg

Коментари

БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ С БРАТСКА РУСИЯ!

БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ С С БРАТСКА РУСИЯ!

Изглежда полковника от Величие е прав. Спряха платените доставки на оръжие за Украйна при Нинова и се започна с подаръците скрити зад приказките за излишно оръжите. Като е излишно какво прави в складовете на армията. Тя защо го е планирала и плащала.

Тая отрепка няма никакъв инстинкт за самосъхранение, ако го добара някой от народа и НАТО няма да го спаси...

В колонията България се подвизават около 12 000 шпиони /на щат/ и то предимно западни !! Естественно че новите ни "братя" от САЩ преобладават !!! Приказките за руски такива са за балъците !!!

Има вероятност Запрянов да е бил действащ офицер през първата половина на миналия век, така че по милостиво на остроумието му.Колкото за чуждите шпиони у нас той е прав- за последните 20 години осъдените у нас за шпионска дейност са само пазарджишките арабеещи се цигани и то от цялата маала май само двама или трима.При такъв наплив на руски шпиони и кибер войно да не можеш да хванеш и осъдиш поне десетина подпомагащи чуждите резидентури е истинско некадърничество или чист саботаж.Само пазарджишките мангусти не могат да оправдаят спец службите.

Ба, този добре е Запрянов, амаа трябва да бъде запрян от д-р Гълъбова.

Гебрата цяла пролет не хапна салатка и марули. А сега Шопска... с пресни краставици и домати-наши, дали ще иска да похапне?@?

Голяма гад си!

Пращането на оръжия от НАТО, с които да бъдат убивани цивилни не било задължително, а суверенно право на всяка държава, според некадърника, цитиращ лозунги без смисъл. И министъра подарява такова оръжие, без да е питал народа на България дали е съгласен с това. А народа на най-бедната в ЕС държава плаща на заводите да работят на три смени, за да подаряваме това оръжие, без да е задължително. Няма да пращаме военни да се бият в Украйна, но ВЕЧЕ НАТО има готова милионна армия в Европа (дали броят и нашите 20 хиляди). Готова за какво? НАРОДЕ, защо позволяваме малоумни, корумпирани, безмозъчни марионетки да вземат решения с които погубват държавата, народа и бъдещето на нашите деца?

Фамилията, чието богатство надхвърля 500 трилиона долара заради войните и която налага „Новия световен ред“ Фамилната линия на Ротшилд произлиза от Майер Амшел Бауер, който променя фамилното си име на Ротшилд 20 Март 2024, 01:50 85269 прочита 33 коментара Автор: БЛИЦ ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Статията я има - всеки мозе да прочете ...

Браво. Кой дава право на купените с копейки тролове да говорят и пишат от името на всички българи. 95 % от българите сме с Украйна , НАТО и ЕС доказано!!!

Да ти дам едно адресче,за да дойдеш да ме пратиш в Украйна? ? Няма да те намери и Старлинк-а на Илон Мъск !!!

ами давай... такива охлюви трябва да се трепят. После няма да молиш нали.. не ме познаваш и не знаеш на какво съм способен бе боклук.

Способен си да разминираш два квадрата в Украйна. И учи руски и турски. Руски - за да кажеш благодаря на руснаците, а турски за да учиш децата си на обноски.

Вие по-мургавите- сигурно!

Кой ти дава право да казваш какво имаме право. Заври си клавиатурата в дупкат, за да не ти я заврЪ и да млъкнеш, джендър недоклатен

пращайте всичко накрая и министърът да отива в комплект

Като нямаме армия, за какво са ни оръжия.

Като ви думне Русия догодина с атомните бомби - ще се сетите най-после, че е трябвало да си отстоявате националното достойнство и независимост и да не позволявате американците да ви въвличат в нещо което не желаете. Лошото е, че доста народ ще измре, а хубавото е, че оцелелите най-после ще се събудят. Хайде - оставям ви - че трябва да пращате още оръжие против Русия, продължавайте да спинкате и като почнат шамарите догодина не питайте - ама нас защо?!

Тоя КРАДЕЦ- може да се преименува на "" Дебелия Митьо""" или ""Митьо Пеевски""".. Ана онези Отцепници и Сепаратисти в Украйна НЕ давам нищо... Тия в Украйна са както онези турци, кото се бяха събрали до СОзопол, и от уж българската партия"" ДА България "" отидоха там да ПРОТЕСТИРАТ че са се събрали турци !!! Да утрепват Зеленски и да свършва войната !!! А в БЪлгария- трябва да свършват с турците..

колкото повече пратим за Украйна, толкова по добре. кучетата нека си лаят...

Що ли не изритаме нататък и цялата шайка "излишни" наши политичета?

Можем да изпратим и едни 160 излишни депутати в Украйна.

Словашкият Министър на Отбраната също така прехвърляше излишно оръжие, а в момента е подсъдим за 2 ескадрили МИГ 29 които необосновано е дал на фашистите. Не могат и да си ги вземат обратно, защото отдавна са потрошени от руснаците.

Пратете още 3000 се тая

Браво. Не трябва да допускаме руско иго. Гледам наши русороби вече си разпределят длъжности когато дойде руския окупант.. кой ще мие тоалетните, кой ще къпе руските господари, кой ще им оправя леглата., кой ще им прави клизмите....

Едното е предположение, а релностите са, че вие вече тези неща ги правите с другите ни господари, не виждам да сте по различен!? Ти си тотален идиот и никой не ти е давал правото да се изказваш от името на Българите.

Нали видя на изборите колко сте, 20-25% от българите. по- голямата част от народа е на страната на братска Русия.

Давайте, но запомненте - когато Русия победи, всички евроатлантически червеи тук ще трябва да бягат. Не знам къде, но идеята за народен съд за предателите не ми изглежда толкова зле.

Имаме яко мощна армия след като имаме "ИЗЛИШНИ" оръжия :-)! Това са тотални майкопродавци! В тази връзка бившият военен министър на Словакия в момента е следствен и съден за НАЦИОНАЛНО предателство, точно защото е предал самолети и ПВО на Украйна, оставяйки самата словашка армия без такива!!

Нещастници

Горд съм, че с помощта на българското оръжие планетата се обезпаразитява от руски орки.

Поп Кръстьо...що не закараш помощта лично!?

Щото е беден страхливец, които за 12 цента е готов и майка си да продаде.

Статията е пълна с фактически лъжи. САЩ не само не е вярно, че не искат да участват, а те подготвиха старателно тази война, като докаано финансираха нацистки организации, които придобиха сила на паралелна държава в Украйна - със собствена милиция, собствени митници и т.н. (има заснети материали в Ютюб). Фактите са повече от ясни. Защитата на НАТО в случая не е с 500 000 войници, понеже Русия, няма капациет да напада повече територии. Целта й е да спаси руските деца и жени, които бяха избивани с години от украинци. Да, в един момент се казва 'стига!' и се действа, което направи Путин, след като моли десет пъти ЕС. САЩ забраниха на ЕС да се намеси, което е факт. ЕС е под робство, директно се управлява от САЩ. Урсула е неофашистка маша на САЩ, платена с милиарди. Русия е силна с ядреното си оръжие, не е силна днес с капацтет за нападение над територии. Напдна Украйна, защото Минските споразумения не се спазиха изобщо, а биваха избивани руски деца. НАТО лъже, нашият идиот начело лъже, това е една игра за източване на ЕС, вкл. и на България. Десетки милиарди изтекоха към САЩ, организирани от такива предатели, дето ако не наведат Бългаиря, САЩ навежда тях. Не е в Русия проблемът, а в шепата противочовешки евреи, които чрез държавата САЩ ограбват целия свят. Къде блеят народите, не знам.

Горд съм, че с помощта на българското оръжие планетата се обезпаразитява от руски орки.

Ако някой беше наапднал нас - дали в Украйна щяха да приемат бягащи от войната българи? Дали щяха да ни подаряват "ненужно оборудване"? Аз само питам....

Увеличава се делът на българите които предпочитат съюз с НАТО и ЕС пред съюз с Русия и Беларус Две години след началото на руската инвазия в Украйна приблизително два пъти повече българи биха предпочели страната да бъде в съюз с НАТО и ЕС, отколкото са тези, които биха избрали съюз с Русия. /// "България ще продължи с категоричната си подкрепа за Украйна. От самото начало на тази непредизвикана война, България оказва последователна помощ на Украйна на всички възможни нива - политически, финансово, военно, хуманитарно и дипломатическо" /// Руснаци, живеещи в България, пращат военни коли за сънародници, които се бият на украинска страна На площада пред Храм-паметник "Свети Александър Невски" в София бяха показани шест автомобила, които ще бъдат изпратени на "Легион Свобода на Русия" на фронта в подкрепа на Украйна. ДОРИ РУСНАЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ ПОМАГАТ НА УКРАЙНА , а продажните русофили лижаъ задника на путлер. https://dnes.dir.bg/gallery/rusnatsi-zhiveeshti-v-balgariya-prashtat-voenni-koli-za-sanarodnitsi-koito-se-biyat-na-ukrainska-strana?i=5

Ти тъпак ли си, какво? Тук не става въпрос за съюз с Русия. Става въпрос за фашизирането на ЕС и за ограбването му от САЩ. Алтернатива не е Русия. Русия е само плашилото, за да плашат глупаците като теб. Алтернативата е да си оправим съюза и държавите, че станахме роби на САЩ и ни изнесоха поне трилион за година, докато кучета като тебе разлаяни се пенят срещу Русия. Русия не е добре цел за съюзник, макар да е добър доставчик на суровини. Но грабежа, който ни правят днес е проблем и не е въпрос на съюзничество, а на епохална кражба от ЕС! САЩ започна да ни продав всичко на двойни и тройни цени. И станахме задължени да купуваме. Вече не купуваме даже от ЕС!!! САМО от САЩ и на двойни и тройни цени! Това е убийство на икономиката на ЕС, заедно със спирането на суровинния източник Русия, също по план на САЩ. САЩ унищожиха ЕС! Там са едни евреи, които управляват САЩ и от тях друго не можеш да очакваш. Наивник!

много добре, путя трябва да изтръпва като чуе България!

Къде е Киро прозрачния, дето продължава да да вика всичко ще е прозрачно . Мишки и кой дава право на измисления министър да взема решения за които няма правомощия, или Правната нула с промените в Конституцията е дала правомощия.

Разделяй и владей ! Цезар...Мислите ли че има нещо ново под слънцето ? Американците къде не го приложиха ? Искат да уморят руснаците, и накрая да забодат последния пирон ! Търсете парите ....НЕ ресурсите !

Заради натовските самолети който прелитат над България ,нашите управляващи не разрешават защитата от градушки и търпим щети, селски къщи с разбити керемиди,унищожени посеви и т.н само защото нашите управляващи са дали нашето излишно небе....и дори не знаят кой кога ще прелети

Остава да го гласуват

Излишно май остана само Министерство на отбраната и един сламен Генерал дето е министър на отбраната, а в добава може да изпратим и 240 глупака и да не забравим Генов, Божанката и Дайнов. Мисля, че друго не остана Станахме роби и май 5 века не ни стигнаха

идиот!

"без това да нарушава окомплектоването на нашите въоръжени сили в мирно време, или за военновременните формирования" Това е доста противоречиво изказване! Поради това, че самото окомплектоване е оптималното количество оръжие и боеприпаси на всяка единица за да може тя да започне каквито и да било военни действия. Но както се подразбира това оптимално окомплектоване не е по никакъв начин достатъчно за каквото и да било! Накратко просто заявява как никой войник няма да остане без автомат в ръка или танкист без снаряди при евентуален военнен конфликт. Но въпроса е дали ще има нещо след това въоръжение. "Помощта за Украйна никога не е била задължителна, тя е суверенно право на всяка държава, уточни Запрянов" А дали реално е така? МО още при първото дарение обяви как това е всичко "излишно" което може да предоставим! Но ето че за четвърти или пет път се намира още повече "излишно" оборудване!? Накрая да не се окаже, че и новите ни Ф-16 изтребители са ИЗЛИШНИ?

Тоя е такава мижитурка , че нямате представа колко е евтин.Повервайте ми.Аз го познавам от преди 25 години.

Недостойни хора, недостоен народ. Жалко!

Защо е толкова ценна за НАТО тая Украйна, че всички се надпреварват да дават мило и драго за нея?!

Другата седмица може и във война да ни вкара !

Какво излишно има тоя дрисльо.И той като Тагаренко е за затвора.Мисли си ,че САЩ ще го защитят,ама няма.Те си гледат интереса.

"Излишните" се купуват после за да се възстановят с парите на данъкоплатците в България.

КИЕВ 14.06.24 г. Тази сутрин въздушно-космическите сили нанесоха няколко ракетни удара по летище Жуляни в югозападната част на Киев. Ударът е нанесен с аеробалистични ракети "Кинжал" от самолет МиГ-31К. Противникът използва това летище като стоянка за американската ЗРК Пейтриът. В резултат на ударите противникът загуби няколко пускови установки и радара на Пейтриът.

Кинжалите са им трън в г*за на американците. Няма пво, което да може да ги свали.

И този министър на войната няма смелост да признае че България подкрепя евроатлантическия фашизъм и нацизъм в Украйна.

България е страна на НАТО, мунчо, и като такава сме длъжни да помагаме в борбата срешу варварска Руспия.

Неотдавна върнаха кокалите на Фердинанд Сакс КОбург Готски. Ами това е един добър повод нашите политици ако имат малко съвест да се замислят. Това което правят сега най вероятно ще има същите последствия както по негово време когато му се налага да абдекира.

Мощната военна сила България ще даде излишно въоръжение и техника на Украйна, като помощ. Я дайте списъка да го видим какво е това излишно въоръжение. Много ме съмнява че имаме нещо което може да е полезно за Украйна пък да не е полезно за нас. Тоя за коя българска промишленост говори? От него научавам че имаме промишленост. Тези военни заводи са ни ги правили руснаците да произвеждат оръжие и боеприпаси по техен лиценз, който ние нарушихме. Доста тъпанарски звучи изказването на тоя дебил че решението за помощ на Украйна било суверенно на всяка държава, при положение че ние не сме суверенна държава и че Столтенберг е казал че всички страни от НАТО задължително трябва да пращат оръжие на Украйна Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

В Словакия почнаха дела. Кога и у нас?

Като изпращате 'излишно и ненужно' имате ли доставено вече в БГ 'нужното' оръжие?

Честито ви правителство на ГЕРБ! Герберастите няма да се откажат, докато не остане нищо в Бългатия и не почнат да падат бомбите и тука, само и само да угодят на господарите си! Продажна, мизерна герберска сган! А вие продължавайте да си стоите вкъщи и да не излизате да гласувате!!!

А за кого да гласуваме, няма ли да ни подскажеш? За турците от антиконституционната партия ДПС? Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Запрянов да гледа Русия да не ни прати някой "пакет".

Коментари - Пращаме още един пакет "излишни за Българската армия въоръжение и техника" на Украйна | Днес.dir.bg

Коментари - Пращаме още един пакет "излишни за Българската армия въоръжение и техника" на Украйна | Днес.dir.bg

Коментари

БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ С БРАТСКА РУСИЯ!

БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ С С БРАТСКА РУСИЯ!

Изглежда полковника от Величие е прав. Спряха платените доставки на оръжие за Украйна при Нинова и се започна с подаръците скрити зад приказките за излишно оръжите. Като е излишно какво прави в складовете на армията. Тя защо го е планирала и плащала.

Тая отрепка няма никакъв инстинкт за самосъхранение, ако го добара някой от народа и НАТО няма да го спаси...

В колонията България се подвизават около 12 000 шпиони /на щат/ и то предимно западни !! Естественно че новите ни "братя" от САЩ преобладават !!! Приказките за руски такива са за балъците !!!

Има вероятност Запрянов да е бил действащ офицер през първата половина на миналия век, така че по милостиво на остроумието му.Колкото за чуждите шпиони у нас той е прав- за последните 20 години осъдените у нас за шпионска дейност са само пазарджишките арабеещи се цигани и то от цялата маала май само двама или трима.При такъв наплив на руски шпиони и кибер войно да не можеш да хванеш и осъдиш поне десетина подпомагащи чуждите резидентури е истинско некадърничество или чист саботаж.Само пазарджишките мангусти не могат да оправдаят спец службите.

Ба, този добре е Запрянов, амаа трябва да бъде запрян от д-р Гълъбова.

Гебрата цяла пролет не хапна салатка и марули. А сега Шопска... с пресни краставици и домати-наши, дали ще иска да похапне?@?

Голяма гад си!

Пращането на оръжия от НАТО, с които да бъдат убивани цивилни не било задължително, а суверенно право на всяка държава, според некадърника, цитиращ лозунги без смисъл. И министъра подарява такова оръжие, без да е питал народа на България дали е съгласен с това. А народа на най-бедната в ЕС държава плаща на заводите да работят на три смени, за да подаряваме това оръжие, без да е задължително. Няма да пращаме военни да се бият в Украйна, но ВЕЧЕ НАТО има готова милионна армия в Европа (дали броят и нашите 20 хиляди). Готова за какво? НАРОДЕ, защо позволяваме малоумни, корумпирани, безмозъчни марионетки да вземат решения с които погубват държавата, народа и бъдещето на нашите деца?

Фамилията, чието богатство надхвърля 500 трилиона долара заради войните и която налага „Новия световен ред“ Фамилната линия на Ротшилд произлиза от Майер Амшел Бауер, който променя фамилното си име на Ротшилд 20 Март 2024, 01:50 85269 прочита 33 коментара Автор: БЛИЦ ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Статията я има - всеки мозе да прочете ...

Браво. Кой дава право на купените с копейки тролове да говорят и пишат от името на всички българи. 95 % от българите сме с Украйна , НАТО и ЕС доказано!!!

Да ти дам едно адресче,за да дойдеш да ме пратиш в Украйна? ? Няма да те намери и Старлинк-а на Илон Мъск !!!

ами давай... такива охлюви трябва да се трепят. После няма да молиш нали.. не ме познаваш и не знаеш на какво съм способен бе боклук.

Способен си да разминираш два квадрата в Украйна. И учи руски и турски. Руски - за да кажеш благодаря на руснаците, а турски за да учиш децата си на обноски.

Вие по-мургавите- сигурно!

Кой ти дава право да казваш какво имаме право. Заври си клавиатурата в дупкат, за да не ти я заврЪ и да млъкнеш, джендър недоклатен

пращайте всичко накрая и министърът да отива в комплект

Като нямаме армия, за какво са ни оръжия.

Като ви думне Русия догодина с атомните бомби - ще се сетите най-после, че е трябвало да си отстоявате националното достойнство и независимост и да не позволявате американците да ви въвличат в нещо което не желаете. Лошото е, че доста народ ще измре, а хубавото е, че оцелелите най-после ще се събудят. Хайде - оставям ви - че трябва да пращате още оръжие против Русия, продължавайте да спинкате и като почнат шамарите догодина не питайте - ама нас защо?!

Тоя КРАДЕЦ- може да се преименува на "" Дебелия Митьо""" или ""Митьо Пеевски""".. Ана онези Отцепници и Сепаратисти в Украйна НЕ давам нищо... Тия в Украйна са както онези турци, кото се бяха събрали до СОзопол, и от уж българската партия"" ДА България "" отидоха там да ПРОТЕСТИРАТ че са се събрали турци !!! Да утрепват Зеленски и да свършва войната !!! А в БЪлгария- трябва да свършват с турците..

колкото повече пратим за Украйна, толкова по добре. кучетата нека си лаят...

Що ли не изритаме нататък и цялата шайка "излишни" наши политичета?

Можем да изпратим и едни 160 излишни депутати в Украйна.

Словашкият Министър на Отбраната също така прехвърляше излишно оръжие, а в момента е подсъдим за 2 ескадрили МИГ 29 които необосновано е дал на фашистите. Не могат и да си ги вземат обратно, защото отдавна са потрошени от руснаците.

Пратете още 3000 се тая

Браво. Не трябва да допускаме руско иго. Гледам наши русороби вече си разпределят длъжности когато дойде руския окупант.. кой ще мие тоалетните, кой ще къпе руските господари, кой ще им оправя леглата., кой ще им прави клизмите....

Едното е предположение, а релностите са, че вие вече тези неща ги правите с другите ни господари, не виждам да сте по различен!? Ти си тотален идиот и никой не ти е давал правото да се изказваш от името на Българите.

Нали видя на изборите колко сте, 20-25% от българите. по- голямата част от народа е на страната на братска Русия.

Давайте, но запомненте - когато Русия победи, всички евроатлантически червеи тук ще трябва да бягат. Не знам къде, но идеята за народен съд за предателите не ми изглежда толкова зле.

Имаме яко мощна армия след като имаме "ИЗЛИШНИ" оръжия :-)! Това са тотални майкопродавци! В тази връзка бившият военен министър на Словакия в момента е следствен и съден за НАЦИОНАЛНО предателство, точно защото е предал самолети и ПВО на Украйна, оставяйки самата словашка армия без такива!!

Нещастници

Горд съм, че с помощта на българското оръжие планетата се обезпаразитява от руски орки.

Поп Кръстьо...що не закараш помощта лично!?

Щото е беден страхливец, които за 12 цента е готов и майка си да продаде.

Статията е пълна с фактически лъжи. САЩ не само не е вярно, че не искат да участват, а те подготвиха старателно тази война, като докаано финансираха нацистки организации, които придобиха сила на паралелна държава в Украйна - със собствена милиция, собствени митници и т.н. (има заснети материали в Ютюб). Фактите са повече от ясни. Защитата на НАТО в случая не е с 500 000 войници, понеже Русия, няма капациет да напада повече територии. Целта й е да спаси руските деца и жени, които бяха избивани с години от украинци. Да, в един момент се казва 'стига!' и се действа, което направи Путин, след като моли десет пъти ЕС. САЩ забраниха на ЕС да се намеси, което е факт. ЕС е под робство, директно се управлява от САЩ. Урсула е неофашистка маша на САЩ, платена с милиарди. Русия е силна с ядреното си оръжие, не е силна днес с капацтет за нападение над територии. Напдна Украйна, защото Минските споразумения не се спазиха изобщо, а биваха избивани руски деца. НАТО лъже, нашият идиот начело лъже, това е една игра за източване на ЕС, вкл. и на България. Десетки милиарди изтекоха към САЩ, организирани от такива предатели, дето ако не наведат Бългаиря, САЩ навежда тях. Не е в Русия проблемът, а в шепата противочовешки евреи, които чрез държавата САЩ ограбват целия свят. Къде блеят народите, не знам.

Горд съм, че с помощта на българското оръжие планетата се обезпаразитява от руски орки.

Ако някой беше наапднал нас - дали в Украйна щяха да приемат бягащи от войната българи? Дали щяха да ни подаряват "ненужно оборудване"? Аз само питам....

Увеличава се делът на българите които предпочитат съюз с НАТО и ЕС пред съюз с Русия и Беларус Две години след началото на руската инвазия в Украйна приблизително два пъти повече българи биха предпочели страната да бъде в съюз с НАТО и ЕС, отколкото са тези, които биха избрали съюз с Русия. /// "България ще продължи с категоричната си подкрепа за Украйна. От самото начало на тази непредизвикана война, България оказва последователна помощ на Украйна на всички възможни нива - политически, финансово, военно, хуманитарно и дипломатическо" /// Руснаци, живеещи в България, пращат военни коли за сънародници, които се бият на украинска страна На площада пред Храм-паметник "Свети Александър Невски" в София бяха показани шест автомобила, които ще бъдат изпратени на "Легион Свобода на Русия" на фронта в подкрепа на Украйна. ДОРИ РУСНАЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ ПОМАГАТ НА УКРАЙНА , а продажните русофили лижаъ задника на путлер. https://dnes.dir.bg/gallery/rusnatsi-zhiveeshti-v-balgariya-prashtat-voenni-koli-za-sanarodnitsi-koito-se-biyat-na-ukrainska-strana?i=5

Ти тъпак ли си, какво? Тук не става въпрос за съюз с Русия. Става въпрос за фашизирането на ЕС и за ограбването му от САЩ. Алтернатива не е Русия. Русия е само плашилото, за да плашат глупаците като теб. Алтернативата е да си оправим съюза и държавите, че станахме роби на САЩ и ни изнесоха поне трилион за година, докато кучета като тебе разлаяни се пенят срещу Русия. Русия не е добре цел за съюзник, макар да е добър доставчик на суровини. Но грабежа, който ни правят днес е проблем и не е въпрос на съюзничество, а на епохална кражба от ЕС! САЩ започна да ни продав всичко на двойни и тройни цени. И станахме задължени да купуваме. Вече не купуваме даже от ЕС!!! САМО от САЩ и на двойни и тройни цени! Това е убийство на икономиката на ЕС, заедно със спирането на суровинния източник Русия, също по план на САЩ. САЩ унищожиха ЕС! Там са едни евреи, които управляват САЩ и от тях друго не можеш да очакваш. Наивник!

много добре, путя трябва да изтръпва като чуе България!

Къде е Киро прозрачния, дето продължава да да вика всичко ще е прозрачно . Мишки и кой дава право на измисления министър да взема решения за които няма правомощия, или Правната нула с промените в Конституцията е дала правомощия.

Разделяй и владей ! Цезар...Мислите ли че има нещо ново под слънцето ? Американците къде не го приложиха ? Искат да уморят руснаците, и накрая да забодат последния пирон ! Търсете парите ....НЕ ресурсите !

Заради натовските самолети който прелитат над България ,нашите управляващи не разрешават защитата от градушки и търпим щети, селски къщи с разбити керемиди,унищожени посеви и т.н само защото нашите управляващи са дали нашето излишно небе....и дори не знаят кой кога ще прелети

Остава да го гласуват

Излишно май остана само Министерство на отбраната и един сламен Генерал дето е министър на отбраната, а в добава може да изпратим и 240 глупака и да не забравим Генов, Божанката и Дайнов. Мисля, че друго не остана Станахме роби и май 5 века не ни стигнаха

идиот!

"без това да нарушава окомплектоването на нашите въоръжени сили в мирно време, или за военновременните формирования" Това е доста противоречиво изказване! Поради това, че самото окомплектоване е оптималното количество оръжие и боеприпаси на всяка единица за да може тя да започне каквито и да било военни действия. Но както се подразбира това оптимално окомплектоване не е по никакъв начин достатъчно за каквото и да било! Накратко просто заявява как никой войник няма да остане без автомат в ръка или танкист без снаряди при евентуален военнен конфликт. Но въпроса е дали ще има нещо след това въоръжение. "Помощта за Украйна никога не е била задължителна, тя е суверенно право на всяка държава, уточни Запрянов" А дали реално е така? МО още при първото дарение обяви как това е всичко "излишно" което може да предоставим! Но ето че за четвърти или пет път се намира още повече "излишно" оборудване!? Накрая да не се окаже, че и новите ни Ф-16 изтребители са ИЗЛИШНИ?

Тоя е такава мижитурка , че нямате представа колко е евтин.Повервайте ми.Аз го познавам от преди 25 години.

Недостойни хора, недостоен народ. Жалко!

Защо е толкова ценна за НАТО тая Украйна, че всички се надпреварват да дават мило и драго за нея?!

Другата седмица може и във война да ни вкара !

Какво излишно има тоя дрисльо.И той като Тагаренко е за затвора.Мисли си ,че САЩ ще го защитят,ама няма.Те си гледат интереса.

"Излишните" се купуват после за да се възстановят с парите на данъкоплатците в България.

КИЕВ 14.06.24 г. Тази сутрин въздушно-космическите сили нанесоха няколко ракетни удара по летище Жуляни в югозападната част на Киев. Ударът е нанесен с аеробалистични ракети "Кинжал" от самолет МиГ-31К. Противникът използва това летище като стоянка за американската ЗРК Пейтриът. В резултат на ударите противникът загуби няколко пускови установки и радара на Пейтриът.

Кинжалите са им трън в г*за на американците. Няма пво, което да може да ги свали.

И този министър на войната няма смелост да признае че България подкрепя евроатлантическия фашизъм и нацизъм в Украйна.

България е страна на НАТО, мунчо, и като такава сме длъжни да помагаме в борбата срешу варварска Руспия.

Неотдавна върнаха кокалите на Фердинанд Сакс КОбург Готски. Ами това е един добър повод нашите политици ако имат малко съвест да се замислят. Това което правят сега най вероятно ще има същите последствия както по негово време когато му се налага да абдекира.

Мощната военна сила България ще даде излишно въоръжение и техника на Украйна, като помощ. Я дайте списъка да го видим какво е това излишно въоръжение. Много ме съмнява че имаме нещо което може да е полезно за Украйна пък да не е полезно за нас. Тоя за коя българска промишленост говори? От него научавам че имаме промишленост. Тези военни заводи са ни ги правили руснаците да произвеждат оръжие и боеприпаси по техен лиценз, който ние нарушихме. Доста тъпанарски звучи изказването на тоя дебил че решението за помощ на Украйна било суверенно на всяка държава, при положение че ние не сме суверенна държава и че Столтенберг е казал че всички страни от НАТО задължително трябва да пращат оръжие на Украйна Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

В Словакия почнаха дела. Кога и у нас?

Като изпращате 'излишно и ненужно' имате ли доставено вече в БГ 'нужното' оръжие?

Честито ви правителство на ГЕРБ! Герберастите няма да се откажат, докато не остане нищо в Бългатия и не почнат да падат бомбите и тука, само и само да угодят на господарите си! Продажна, мизерна герберска сган! А вие продължавайте да си стоите вкъщи и да не излизате да гласувате!!!

А за кого да гласуваме, няма ли да ни подскажеш? За турците от антиконституционната партия ДПС? Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Запрянов да гледа Русия да не ни прати някой "пакет".