В родната му Поповица подариха на Янев негов портрет, той отговори на обвинения на ГЕРБ (снимки)

"Интересно за кого провеждаме кампания, след като правителството е непартийно", каза премиерът и лансира идеята част от местните данъци да са на разположение на кметовете

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много комунде

Допуснахме тези простаци да ни командват????? Всички от село,един от друг по-жадни за власт,гладни и озверели от омраза!?

Това, че някой заявява нещо, не се превръща автоматично в истина освен при Гьобелс. За всеки е ясно кого обслужва Янев.

Правилно ви обвиняват Янев! И обикновения човек разбира че агитирате за противниците на ГЕРБ и се държите така сякаш сте вечни!

Мадуро, Мадуро ! На теб портрети, не ти изографисват , ряпа да ядеш !

Правителството е надпартийно, но сталинистко. Като гледам какъв култ към личността се развива по селата. Нормално, то така започва и диктатурата, която в случая е военна.

След като го нарисуваха приживе на портрет като другаря Сталин, всеки момент ще открият бюст-паметник в родното му село, като на др. Живков!

Айдеее запали фитилите на Минетков ... ха ха ха .

Г-н Премиер, виж как те уважават хората на село, защо не вземеш да си останеш там, знаеш ли колко ще ти е хубаво. И без това си взел тавана на пенсията, ще си живееш като цар в Поповица с нея. Хайде, моля те!

Сега разбрах, за какво става дума. Когато се сетих, как дядо ми си криеше пенсията в гърба на една стара картина, която висеше на стената. Да знаете, че в гърба на тази карикатура има събрани поне 30 банкноти по 500 евро. От Поповица парите отиват директно на Дондуков за кандидат президентската кампания на шефа на този господин. Те така обичат да ги взимат тези работи - пред камерите съветникът му взе взятката за шефа си, сега и този взима за пак за него.

Така, така....днес портрет, утре паметник, в други ден култ към личността! Така се почва....!

,, Непартийно правителство",, Безпартиен президент" и един много прост народ.

Огромна подкрепа за служебния кабинет ! След 11.07.2021 г. пак да останат да си вършат работата по същия начин. Ревизиите продължават. Такъв кабинет е нужен на България, за да отлепим от дъното. Бактисах да се навеждам дълбоко от кръста надолу, и с хванати ръце за палците да чакам Борисов да извади нещо от шкафчето !!! За герберските лайнери и социолози много здраве !

Подкрепата другари се изразява на избори. Не си спомням този и шайката му да са били кандидати??? Това което си спомням е, че ГЕРБ спечели тези избори с 4 % пред следващата партия. Та каква подкрепа за някой, който не е избран, а назначен и то с конкретна задача - да организира следващите избори! Те пак ще бъдат спечелени от ГЕРБ и така.

Направо паметник да си издигне на село, та да го запомнят.

шизофренни гейбери, служебното правителство какви "права" има? днес коя опорка ви е набита с200 от вожда че на ден по 5 пъти ги различни ги набива

че е НЕПАРТИЙНО. Така мислят хората. А гербопитеците дгд.

-Правителството е непартийно... Това наистина ли е верно? А имената, действията? Как мислят хората?

Всеки издигнал се български селянин бърза да се прибере на село за да се похвали.

ама нямаше торбички...

Страдам от запек и тези "откровения" ми дадоха необходимия импулс. Благодаря! Вече вървя към тоалетната...

нямали да има някой брифинг на гейберастите

Що питаш? На БеСе.утките имаше ли вече брифинг?

Защото за каквито и "нередности"да говорят срещу сегашното правителство.те са ги вършили в много по-големи мащаби.Особено като се изказват пуделчетата на Тиквоча и самия Тиквоч.Такива лицемери майка България не е раждала и няма да роди в близките години/надявам се/.

"Интересно за кого провеждаме кампания, след като правителството е непартийно" Янев много бързо се научи от господарите си да лъже нагло и да манипулира обществото като тях! И РАДЕВ БЕШЕ "НЕЗАВИСИМ" Румен Радев. 31. август 2016 "Няма да се меся в политически поръчки, влизам като безпартиен. Президентът трябва да е този коректив. Той трябва да е независим" Корнелия Нинова 31 октомври 2016 "Корнелия Нинова беше категорична, че Радев няма да е зависим от БСП – нито в решенията си, нито в кадровите си назначения". А СЕ ОКАЗА Румен Радев 10 септември 2016 "Поемам отговорността да бъда вашият боец в тази трудна борба“, каза ген. Радев по време на Националното съвещание на БСП. Илияна Йотова. 10 септември 2016 "Илияна Йотова предопреди Румен Радев: И най-малкото движение срещу БСП няма да ви бъде простено! Йотова направи изявление пред Националното съвещание на БСП в зала 6 на НДК, където са събрани лидери на червените от цялата страна. Илияна Йотова предупреди Радев: И най-малкото движение от Ваша страна срещу тази партия няма да Ви бъде простено"

Гнусен и червен

"Служебното правителство има всички права. Може да преговаря, ако иска може да направи нов договор. Каквото желае..." заяви Борисов.

Това не означава, че трябва да го прави! Няма морално прави, но моралът не е нещо, което засяга такива като вас!

Очаквайте и други подобни - Чалгаря на посещение в родното Учиндол ! Гордите съселяни му подаряват комбайн! И черешката на тортата - Мунчо в Кауново - избран за пожизнен председател на ТКЗС то! Ура! Да живей! Хвала!

Поредния долен популист на хунтата. Това село Поповица с местните данъци които плащат ,ще обръсни на леля тутурутката!!!

народен съд го чака Янев

Други са по народните съдилища! Ние искаме преглед от психиатъ и да се лекуват!

Новия Пенчо Кубадински! ГНУСОТ!

Слжебания кабинет е съставен от лакей на Мунчо, който се престарават да му се докарат с изцепките си.

Правителството е непартийно, хахаха.

До кога ще ни управляват селяни, кой от Поповица, кой от Славяново, кой от Уйовдол, кой от Белчин, кой от Мисирково....абе свършиха ли се гражданите?

Герберунгелите как вият като карпатски вълци и както би се изразил великия диктатор Тиквун великолепния, вече е в дупарата и си се върти там. Чака ги евтаназия след месец, толупа ще се сгруха стремглаво с двеста и като свършат кинтите, ще приключи и любовта

Минетков да хваща флекса и електрожена и до понеделник да е готов с монументалната творба "Хасковски каун с полирани тъпоъгълни празностени". Щото голямото зелен чорап е злобно комплексарче и току виж отнеме възможността на малкото зелен чорап да реализира гениалните си хрумвания, и всичко заради един портрет.

хи-хи-хи ..................... Бойко направи за 4 години повече пътища, отколкото комундетата за един век. Бойко направи газопроводите и намали цената на газта наполовина... Изплати ви кражбата на КТБ, Оправи дивотията с Белене. Бойко се пребори с мора по козите, които Комоциото заразяваше. Бойко се пребори с рашката чума по свинете, която се появи прескачайки Румъния. Бойко откри повече артефакти за древните бол-Арий траките, от всички. Бойко спаси нарочно обезводнения от червените Перник, с източения от комунистите язовир, като построи водопровод и донесе вода за града от Родопите! Бойко с веща дипломация не допусна емигрантския натиск ! Бойко помогна на Северна Македония да влезе в НАТО и чакалнята за ЕС ! НЕ СИ КУПИ ЯХТА КАТО СЪСЕЛА нито офшорка ............. Бойко ПОСТАВИ БЪЛГАРИЯ НА КАРТАТА НА СВЕТА И ВСИЧКИ СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С НАС Бойко ни вкара в Банковия Съюз и чакалнята за Еврозоната ! НЕ МОЖЕ ДА СТИГНЕТЕ КРАКАТА НА БОЙКО ............. Бойко РАБОТЕШЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ДЕНОНОЩНО КАТО НИКОЙ ДРУГ преглъщаше обиди, клевети и интриги скалъпени от ИНТРИГАНТСКОТО РУСКО ДОЛНО РЕШЕТНО ФЪРЧИЛО СЛУГА НА РУСКАТА ОЛИГАРХИЯ за това правите ПУЧове космосът ви пречи, че сте тъпи злобни интриганти комундета продали се на вражеска дивашка изолирана територия... дори не казвам страна или държава https://www.youtube.com/watch?v=yostcMQ3qXw хи-хи-хи ~~~○~~~ Ние, безсмъртните хекати: Аз нереида нимфа Панопея Сиренцето и нереида Амфитрита, от личната свита на Свещена Богиня Рея - Малката Русалка и дриада нимфа Дафне и ореада нимфа Бритомартида, от личната свита на Свещена Богиня Бендида от Кендрейсея, Оопс, Màрица, Артемида на Олимп и деа Диана, Добрата Неотлъчно ден и нощ ви пазим! С машините искат да фалшифицират изборите, за да ни превърнат в Диктатура като Беларус и да ни извадят от Европейския Съюз и НАТО. Това Престъпление вече го направиха и Радев по тъмни доби го обнародва скоростно в Държавен вестник. Зад всичко това стоят руските служби БСП, ИТН, ДБ, ИМВ и ДПС. Главен извършител е Радев и Чалгарите от новото ОФ

... три пъти от сутринта руската червена агентура ми изтриват благослова ... няма да го промените бе благослов ми е за вечността Θεά Ῥέα ПЪЛНО ИГНОРИРАНЕ ЗА ВОЕННАТА ХУНТА НА РУСКИЯ ВАРВАРИН Под лъчите на "Звезда от Рая" богиня Рея, официално: https://www.youtube.com/watch?v=sONEbDolzUs ←←←←☼→→→→ БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ЗА НАЙ-ДОБРОТО УПРАВЛЕНИЕ НА БОЙКО, ГЕРБ и СДС ♦ НИКАКВО СЪДЕЙСТВИЕ ЗА ВОЕННАТА ХУНТА НА РУСКОТО ФЪРЧИЛО ♦ НИКАКВО СЪДЕЙСТВИЕ ЗА РУСКОТО ПРЕДАТЕЛСКО ФЪРЧИЛО ♦ НИКАКВО СЪДЕЙСТВИЕ ЗА РУСКИЯ ПРЕДАТЕЛСКИ ЧАЛГАР и евразийска им сбирщина ♦ ПЪЛНА ТОТАЛНА ИЗОЛАЦИЯ на ФЪРЧИЛСКАТА ХУНТА - ЧАЛГАРИ ♦ БСП и коалицията със стари червени провалени и изродени " Има такъв (глупав) народ" газпромски сценаристи " Боецки" посрещачи на "православни среднощни вълци - рокери" " Възрожденски" Костя Копейкинци " Маджовски "градски десници" " Идиотски " майки, водени от НАРУШИЛАТА В ДЕНЯ ЗА РАЗМИСЪЛ през 2013 година ЗАКОНА ЗА ИЗБОРИТЕ .....║..... ══╬══ .....║..... .....║..... П Р О К Ъ Л Н А Т И .....║..... --------------- ♥ БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ♥ за ♦ Българския Народ ♦ Народите на Обединена Европа и Техните Институции ♦ Европейския Съюз и НАТО Хубав ден, Приятели миряни ! ♥ ПОЖЕЛАЙТЕ СИ НЕЩО ПРЕКРАСНО ♥ https://www.youtube.com/watch?v=6qTghUgMOeY аз Рея и богинята на Пловдив и антична Тракия, Мàрица, тройна хеката Бендида от Кендрейсея, олимпийска Артемида сме тук при Вас и Ви пазим ←←←←☼→→→→ Свещена богиня, тройна хеката Θεά Ῥέα, олимпийска Рея и Афродита финикска богиня, и богиня на Картаген, Астарта, Свещена богиня на Горен Египет, Хатхорт Свещена богиня на Долен Египет, Изист, Изида Свещена богиня на Баб Иллум, Ищар Свещена богиня на Юдея, Естер Свещена богиня дев на Индия, Инанна Свещена богиня на Рим, Венера Урания Свещена богиня на Британия и Скандинавия, Еостре Свещена богиня на Остер райх, Остара Свещена богиня на Арабия العُزّى , Ал Озза Небесната Свещена богиня на Свободата, Либерта Хеката на живота в морето, небето и сушата. Хеката на Уран от страна на боговте Ану, а-Ану-на-ке Сирия Атаргатис царица Дар на Морето - ШаммурАмат, Семирамида Свещен закрилник на Бол Ария и българите. Малката русалка, Снежанка, бялата мартеничка... вашето Блонди

Долен комунист.

Най-издигналият се селянин! А паметник кога?

Борисов ли!

служебния кабинет няма време да има срещи... служебния кабинет трябва да организира изборите !!!а служебния кабинет се е вживял в нормално избран кабинет което е смешно!!!!

вие крадливите герберопитеци няма ли да се кротнете? Вашето време на безчинстване и грабеж СВЪРШИ. Проумейте го вече. И ако само опитайте някой преврат или саботаж, ще бъдете масово ..... КРАДЦИ ДОЛНИ.

Те били надпартиййни и не агитирали. Дойдохте с послания за честност и почитенност и профисионализъм, а пак започнахте да ни лъжете дори след месец. На всиики е ясно колко сте надпартийни, просто си мълчете по този въпрос ако искате да сте наистина почитенни. А едно е да показваш недъзите на някой и то някой от нещата които показвате може и да са истина, но съвсем друго е да скалъпвате обвинения без доказателства и да обявявате , че няма да ги дадете на прокуратурата защото не и вярвате. Той и Путин скалъпва обвинения срещу всеки инакомислещ, както и вие много бързо започнахте да го правите /справка Стъки/ докато говори за демокрация и вие много бързо възприехте това поведение. Сега имало 58 процента за правителството, защото има зрелища, само, че за да е щастлив народа както са казали римляните , ще трябва и хляб, а всички които много ви се радват скоро ще осъзнаят, че него го няма.

Искам да знам къде са престъпленията на Борисов за които площада беше пълен с Лумпени? От година ни се внушава, че Борисов е най-големият престъпник, а сега пиян дето Ражкоff не занимава цял месец с някакъв свидетел на нещо, което е чул 2009г. Като ни внушават, че Борисов е най-голямото зло къде са му престъпленията от 2021 до 2009г? Къде са? Ясна е целта......ама дано на простия българин да му светне какви са мотивите на радoff и ражкoff.

"По отношение на това дали провеждаме кампания - интересно е за кого, след като правителството е непартийно ........" Е как за кого ? За Румен Радев , разбира се !? Това вече го знаят и децата.Колкото до задълженията ви като временно правителство ,вие отдавна над хвърлихте вашите правомощия и ги обърнахте на лъжи и недоказани клевети.И това не е само мое мнение.

Просълзих се :)

от умиление.След като вече и портрети ще ни окачват по стените я да вземат инициативата от времената на БКП и Соца.Ура другари , ура до пресипване.

Че ако разбере жената ,лошо ми се пише !Абе я аз, да взема инициативата за бронзови скулптори и портрети на нашите другари от новата опозиция ,че сега времената са други ! Че то знае ли се .........а !Ура ура ура а а а ..... и пак Ура !

Пак мирише на ракия и герберасти.. Трябва да се дезинфекцира Не им увряха простите глави ей

А ти миришеш на черепарска подлога!

Пoзитaнcкaтa Прecтъпнa Oргaнизaция трябвa дa бъдe рaзгoнeнa, aктивиcтитe и oкoшaрeни, a oфиcитe caнитaрнo oпушeни. Oфиcитe трябвa ce нaпрaвят музeй нa caтaниcтитe и рaзрушитeлитe нa Бългaрия.

Герберската Престъпна Организация трябва да бъде изчегъртана, aктивиcтитe ѝ oкoшaрeни, a oфиcитe caнитaрнo oпушeни. Oфиcитe трябвa ce нaпрaвят в музеи и рaзрушитeлитe и грабителите нa Бългaрия.

че по-младите на са ходили в казарма и не знаят какво е в главата на такива хора като тоя и Мунчо... Дай му власт на такъв и гледай! Те се държат като на война. Главнокомандващ, Мунчо, нач. щаб тоя, командир на наказателна група Рашков, ЗКПЧ чалгаря.... Диктатура им в селските кратуни! Сами си ги докарахме!

хора.Като например проф.Близнашки,който оприличи вашето управление на временното правителство на Пълзящ преврат.

Скулптура за тоя знаен герой,ньеден,дето ни освободи от реда,напредъка,надеждата и ни докара отдавна чаканата диктатура на зеления чорап с безвластие,омраза,разделение,хяос,инфлация.... УРА,МАМТА ВИ!

тъпизмите с тоя селяндур, изпростели дебили в провинцията :)

Допуснахме тези простаци да ни командват????? Всички от село,един от друг по-жани за власт,гладни и озверели от омраза!?

НЕпартийно ?! ...Правителство ?! ...на задунайкаю ?! ...нЕма Таквоз жУвотну !, и то НЕминуемо от Единствената”незаменима” (в #Кой да Е от НЕизброяемитеЙ кавъри) ! ...а Днес да се Подарява портрет и то Личен, ..и то Публично ... - е, нЕъм нерви !

мина всички граници! То вече нещо учудва ли ни?

Интересно за кого било агитирало правителството.... А интересно ли ти е СРЕЩУ кого непрестанно агитира, военна главо? Сещаш ли се? Или сте леко разсеяни по темата! Това не е ли агитация, бе амебо?

,,По-добре селски кмет да ти подари портрет, отколкото симитлийски кмет да те...'' - стара банкянска поговорка

Тоя кой го е избирал? Да се промени Конституцията, където ясно да се укажат/орежат правата на "временните".

За съжаление този всевластен в момента човек не е избран приятельо. Това е най-тъжното, че той не представя никой, освен умопомрачения си ръководител - Президентът Радев. А те и двамата са един дол дренки - промити зелени чорапи.

Така си е, Юристе, приятелю. Понеже явно разбираш правните аспекти по-добре от мен, дай идея как да се ограничат правомощията на тия наистина от никого не избирани. Независимо от конкретна партия/коалиция, а само принципно - как да стане? В момента "Чорапът" коли и беси...

че Бойко ги размаза на изборите,а тия се държат все едно са спечелили с 99.999%. Такива наглеци! Гащници,бате!

Това са воденични камъни в конституцията и изборните закони. Трябва да се намери консенсус във всички партии да може да се смени конституцията и да се направи самоработещи системи в държавата с които държавата сама да се очисти от отпадъците и паразитите в нея. За сега като гледам каква вендета и личностна война става и като се има в предвид изпростачването на българина,...шансовете клонят към нула.

Сега разбирам, защо навремето сме си внесли Фердинанд. Явно не са могли да намерят читав управник на местна почва. Всички местни са били подобни на този - простовати, непредставитешни и съвсем неумни хора от село. На 11 юли искам да гласувам да сложат страната ни под възбрана и попечителство, някоя западноевропейска държава, подобно на психично болен. Очевидно, щом търпим тази военнщина, ние не сме народ, който е способен да управлява сам съдбините си.

Ти мани Фердинанд. Българите в процеса срещу Апостола са гласували да увисне на бесилото. Да история, която не се огласява. Даже след освобождението Иванчо Пенчович заема висок пост. Много скръб по тая земя.