Установени са момичета на 10, 11 и 12 г., които са станали майки, най-много са случаите в Сливен

Това става ясно в рамките на Национална програма "Превенция на насилието и злоупотребата с деца"

Обратно в новината

Коментари - Установени са момичета на 10, 11 и 12 г., които са станали майки, най-много са случаите в Сливен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Lyubomir

Невероятно

Ако един бял българин съжителства с малолетно дете, влиза в затвора за изнасилване, независимо дали детето е било съгласно. Ако един циганин направи същото, се правят че не са забелязали. И деца раждат деца, които не могат да отгледат, образоват и възпитават, т.е. остават безработни, които отново на 10 години започват секс за пари и раждат следващото поколение безработни. Има закон, който трябва да се приложи, нищо по-лесно, но не го правят по политически причини, за да могат с техните гласове да крадат обществените пари. И да правят изследвания, конференции, планове, програми, превенция и още безсмислени раздавания на пари за нищо реално. ЗАКОНЪТ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЛАГА ЗА ВСИЧКИ!!!

И какво друго да установили господата и госпожите на срещата? Какви казва законът, и защо не се прилага?? Защо родителите на тези деца не се наказват по някакъв начин?! Децата-майки заедно с бебетата имат нужда от защита и грижа, да ги приберат в защитени жилища, а техните "родители", които вероятно са ги продали като добитък, да се затворят! Но понеже става дума за електората на гроб и ДПС, мерки -йок!!

Нали на запада им трябват, да се раждат деца, да ги взимат всички сигани, и по-бързо и от арабите ще си напълнят държавите с чавета. Тях като ги няма, тогава ще има повече за нас и ще почнат българчета да се раждат.

Щом момичетата са станали майки, то тогава да бъдат спрени детските надбавки на техните майки. Няма да получават двойни детски надбавки. Тези момичета вече са жени, да си гледат децата, нямат право да получават техните родители бонуси. А тия мъже дето са ги забременили, в затвора за педофилия. Дори и да са непълнолетни, да получат наказание. Да спрат и на техните родители детски.

Нищо не правят тези служби, само си приказват от години и никакъв резултат а заплатата им върви. А е просто - да издирят татковците и по пет години затвор с работа.

Кога ще започне да се прилага закона? Нищо повече.

Да ги пращат на Запад, там нали теам твърдят, че могат да ги интегрират, защото ние за 700 години не успяхме.

Бащите, ако са по-възрастни от 18 години, се скопяват, заради педофилия и всички заедно се изселват от България.

Дир не триите казах това си е педофилия ..какво да спиш с 10г дете

Абе защо не уточнявате че става дума за роми, както викат на циганите. Защо има цигански истории, а ги приписвате на българите. И вадите генерални заключения и изводи за нас, българите. Най-малкото е, че това е некоректно. А и въобще не е вярно. Толкова ли не може те да използвате категориите и понятията правилно. А ни представяте една деформирана картина. Това за този, дето дава тази неточна информация. Както се вижда са май държавните органи. Има българи, има цигани. Това е положението. Като не ги казвате, няма ей така да изчезнат. Нито проблемите, които създават. Те са изцяло чужди на нас, като бит, култура, манталитет, възпитание. Аман от щрауси.

Това са цигани. За съжаление това е нормално при тях. Наистина много работа е необходим с този етнос.

И нито един осъден педофил? Или Сливенска област е земя на чудесата и са сто и няколко непорочни зачатия?

Отчетена е необходимост да бъдат приложени конкретни мерки,... но няма да бъдат щото илектората да не си затрие етноса и народностните традиции

Мой познат, известен акушер-гинеколог в Сливен и района, биеше камбаната за това още преди 20 и повече години. От него знам за случаи, които той лично е израждал, на 11-годишни майки или на 13-годишни с второ раждане. Така че това не е от вчера. Не е и от преди 20 или дори 200 години - от хиляди е сигурно. Особености на етноса...

Това се засили след увеличаване на парите и помощите за детски и социални помощи за самотни майки. И няма наказания за "бащите" на бебетата и родителите на момичето, продали дъщеря си за пари.

Това е като изказването на кретена плевнелиев на трети март. Ние сме били освободени. От какво, кой ни е освободил. Нито думичка това природно недоразумение. Така и тук Една дума да напишат поне---това цигани. Мангалте правят така.

В момента съм на 45 и откак се помня се знае за този проблем, но на тая госпожа и трябвал анализ… “По думите на Николова анализът, направен при разработване на националната програма, е показал, че проблемът с ранните бракове и раждания е изключително сериозен за страната ни“

Е меко много меко казано за турския нужник с името България. Третия свят пасти да яде пред Панеленото гето

България щеше да е чудесно място за живеене, ако ги нямаше циганите, мюсюлманите и политиците!

Манталитета на простащина, тарикатлък и измама няма как да се изчисти!!!

Аз съм Християнин и за повечето цигани съм съгласен, ама защо намеси мюсюлманите? Та помаците са едни от най-работливите, честни, чисти и гостоприемни българи! В интерес на истината без тях нямаше да има и какво да ядеш!

Бяха! Отдавна и те се изтарикатиха.

И се пита в задачата,с колко българи щеше да живееш в България!!! 3 млн. на хартия.