Коментари - 20 г. затвор за жестоко убийство на момиче | Днес.dir.bg

20 г. затвор за жестоко убийство на момиче

Софийският апелативен съд призна за виновна Янка Младенова и съучастника й Антон Ангелов за убийството на Севиля Райчева и ги осъди на по 10 години затвор.

Обратно в новината

Коментари - 20 г. затвор за жестоко убийство на момиче | Днес.dir.bg

Коментари

НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ? Няма ли СПОРАЗУМЕНИЕ ,...или следва, след обжалването? НАЙ-ТЕЖКИТЕ НАКАЗАНИЯ ,в Бг СА: СПОРАЗУМЕНИЕ,ИЗВИНЕНИЕ ,УСЛОВНО....

Ще излежат 5-6 и ще ги пуснат за добро поведение. Няколко години за умишлено убийство!!! Някои толкова лежат за кокошки. "От затвора се излиза, от гроба не".

КАК СПИТЕ ДРАГИ МИ АДВОКАТИ, ВИЕ, КОИТО ЗАЩИТАВАТЕ БЕЗСКРУПОЛНИ УБИЙЦИ И ПЛЕДИРАТЕ ЗА МАЛКО НАКАЗАНИЕ ? КАК СПИТЕ ... ?

Такива безскрупулни хора спят спокойно.Не съм съдник и не искам да бъда,но вярвам,че Господ вижда и един ден всички ще получат възмездието си. За жалост не тук на земята,но има видов ден.

Защо на такива убийци изобщо им се полага защита- от какво, че са извършили отвратително деяние.Тези престъпници утре като излязат от затвора пак ще сторят същото,затова трябва до живот във затвора,без замяна и строг режим.Друго за тях не трябва,щом толкова малки са извършили такова жестоко деяние-хайде да не казвам и за тях трябва такава смърт.Ако не ги осъдите драги съдии,то като излязат от затвора народа ще ги осъди там в гробището при убитото дете.Срам за българското правосъдие-за такова убийство 10 години.Срам голям срам за ВАС господа съдии. А къде е държавата до кога ще се защитават престъпниците??????

Защита се полага на всички, това няма какво да го коментираме. Присъдите са такива защото са непълнолетни. Даже едното е било малолетно когато са извършили убийството. Само дето това нас не ни топли. Тези две изродчета, ще излязат на свобода в разцвета на силите си и щом на 15 г. са извършили убийство, не ми се мисли на 25-30 години на какво са способни и колко опасни са за обществото. Не ми се вярва да се разкаят и променят за 10 години. Напротив сигурно ще закоравеят още повече. Как ли се чувстват родителите на убитото момиче. Не стига че са им затрили детето, но и убийците ще си се разхождат свободно след някоя и друга година.

Боже що за правосъдие , да убиеш човек и да те осъдят 10 години, що за правосъдие що за държава.

некадърници !!! върнете смъртната присъда ! не е нормално тези и други подобни изроди ( които в затвора определено не се превъзпитават ) да се разхождат на свобода след няколко години , при положение , че са изпратили в гроба момиче в разцвета на живота си

Не чете ли. Те били дечица когато са го извършили. А освен това единия "поискал оправдателна присъда, защото физически и психически бил сринат". Значи освен че е мъничък, му е и лошичко. Как да го осъдиш. То сърце не им дава на съдиите.

Защо обвиненият по делото Белнейски е с ПЕТ пъти по-висока присъда, при положение, че тези ЦЕЛЕНАСОЧЕНО са отишли в ДОМА на жертвата? По-малко жестоко ли е било убито това момиче?

Защо обвиненият по делото Белнейски е с ПЕТ пъти по-висока присъда, при положение, че тези ЦЕЛЕНАСОЧЕНО са отишли в ДОМА на жертвата? По-малко жестоко ли е било убито това момиче?

При такова планирано и хладнокръвно извършено убийство не трябва да има смекчаващи вината обстоятелства, те много добре са знаели какво правят , планирали са го, така че и по 30години са им малко, а демократична държава могат да получат доживотна без право на замяна или смърт, ние много либерални станахме, срамота

Такъв законът. А него са го приели тези в Парламента. Не дошла в съда! Значи се разхожда убийцата сред хората. Какво ни защитава? Добрите ѝ намерения? Горките родители на жертвата. Мислите ми са с тях, да им помага Бог!

Как живеят такива боклуци - адв. Веселина Вангелова?! Що за хора.... да си продадат душата за пари и малко слава...

Моля да не забравяме онзи, който е изковал закона! Да не го оневиняваме за сметка на съдията, който се движи в поставените му рамки.

Ами като излезат след 10? Трябва малко с камани да се чакат на изхода на затвора

humfry

Разбирам да беше станал някакъв инцидент, нещо случайно, някакво нещастие, и тогава да се вземе предвид факта, че двамата са били непълнолетни. Ама я прочетете за какво зловещо и умишлено деяние става въпрос, което се е случило в дома на жертвата: "По тялото на Севилия са били преброени 44 рани от нож. 13 от нараняванията са били по лицето и шията й, но и имало рани и по главата, врата, корема и крайниците."

Hе знам за вас, но според мен е неприемливо да се явяваш в съда по потник...

Всеки който си сложи обллъчваща баззова станция на Вивваком на покрива н блока или къщата, става уббиец и заслужава присъда като за уббииство.

Защо само на Виваком? А МТел, Глобул, Макстелеком? Станциите на такситата, полицията, радиото, телевизията - всичко лъчка ли лъчка и ти пържи мозъка. А тия дето карат коли и ни тровят с отровните газове излизащи от ауспусите са си направо за газовата камера. За фабрики, заводи, тецове и т.н да не говорим. Аз имам предложение - всички голи и по пещерите- ще стане едно здравословно.

...куче ...5 години... ...за ЖЕСТОКО УБИЙСТВО НА МЛАДО МОМИЧЕ(с 44 удара на нож)...10.... ...Явно Съдебната ни с-ма с нейната практика ни подтиква към законите на ширията(колкото и да ни са чужди като християни)... ....Недай си боже,не пожелавам никому,но все пак,ако сте потърпевш...не чакайте ПРАВОСЪДИ ИЛИ КАКВОТО И ДА Е БИЛО ОБЕЩЕТЕНИЕ (интересно тези келиши как ще си изплатят близа половин милион "присъдена" "кръвнина",след като нямат лев в дхоба,имущество,а са убили за няколкото десетки лева...)... ...РАЗДАДЕТЕ ПРАВОСЪДИЕ НА МЯСТО...БЕЗ ОБЖАЛВАНЕ... ...А АКО ПРЕСТЪПНИКА ВСЕ ПАК УСПЕЕ ДА ИЗБЯГА С ПОМОЩА НА ...УСЛУЖЛИВАТА СЪДЕБНА С-МА.... ...ДА СИ ГО ОТНЕСАТ ТЕ... ...БЕЗ МИЛОСТ И ...ОБЖАЛВАНЕ ..ГОДИНИ НАРЕД...НА МЯСТО ...ВЕДНАГА...

Първите, който са услужили на престъпника, са милите ни народни представители в Парламента. Колкото и това да възмущава нашето чувство за справедливост, съдът не е нарушил закона. Даже обратното: ще наруши закона, ако осъди престъпниците, както им се полага. А този закон, който милва убийците се приема в Парламента, не в съда.

Боже що за правосъдие , да убиеш човек и да те осъдят 10 години, що за правосъдие що за държава.

в гадните щати щеше вече да е излежала една десета от присъдата си .

B USA убийците щяха да са изпържени на електрическия стол.

Скъпи сънародници, ако недай си боже ви се случи нещо подобно, КОЕТЕ ВЕДНАГА докато е време. Не чакайте справедливост, и господ няма да я раздаде! Раздавайте я сами. Няма значение, държава и без това няма.Няма, какво да се разруши. Когато имаме независими съд,прокуратура и полиция, може да мислим вече за други варианти.

Да убиват не са били малки, но за присъди са малки.

Съсипани били, а убитото момиче, а родителите му, не са ли съсипани?Отнели са живота на момичето, а те били съсипани, където са живи.И как може да те съдят и да не се явиш?И как се намират такива продажни адвокати, да ръсят глупости,въпреки,че се знае цялата истина?Да защитаваш невинен е едно, но да знаеш,че го е направил и да го защитаваш, трябва да нямаш съвест и да не те е страх от съдбата.

Не мога да си обясня какво толкова се пените срещу съда, при положение, че съдиите просто са приложили цялата тежест на закона, която е до 10 г. за малолетни. Мисля, че не съда и не тези два изрода са пробалемът, а всички ние, които не си даваме реална сметка за нещата. Нека протестираме срещу законите, а не срещу тези, които ги прилагат както е разписано. И срещу такива, които издигнаха глас, че доживотната присъда трябвало да се отмени, защото тези клети хорица "трябвало да имат надежда, че все някога ще излязат". Истинските престъпници пишат законите и предлагат половин присъди за призната вина и т.н.

Извинявай, но те са получили минимална присъда за това престъпление. За него се предвижда наказание от 15 до 20 години, доживотна присъда или доживот без замяна. За това, че са били непълнолетни, присъдата се редуцира с една трета. А минимума за подобни престъпления винаги е малко! Защото ако си подобен изверг на 15, какъв ставаш на 30?

На 30 вероятно убиваш още някого и те вкарват за по-дълго... Аз съм оптимист - вярвам, че хоратане си взимат "поука" от "грешките" си (тоест, "където е текло, пак ще тече", колкото и да не ми се иска). Жалко, че нямаме смъртно наказание.

Благофаря ти, че потвърди думите ми. Пак ще призова за повече мисъл, а не за приказки. И аз смятам, че минимумът за такива престъпления е малко, затова призовам за протест срещу законите. Ако редуцираш 15 с 1/3, се получава 10. Няма да ги пуснат на максумима или на доживотен, именно, защото са непълнолетни. Както и да тръгнат да редуцират от 20 и от доживотен. Аз искам срещу това да роптаем, а не срещу съдиите, които са приложили закона. Все пак не са осъдени условно, както би се случило с хора, който биха имали гръб или пари. А това се случва доста често, повярвайте ми. И, да, естествено, че на 30 ще са три пъти по-големи изроди. Затова има една гнусна личност, която в момента незнайно защо заема позицията вицепрезидент, която аз искам да я видя да излезе и да обясни на всички нас докога ще продължава това? А ние, междувременно, да спрем да плюем по изпълнителните и да започнем да търсим сметка от "наредителите"...

Да, но минимумът пак го е определил законът, нали?

Зъб за зъб, око за око и живот за живот,ако искаме да се нормализира обстановката.И да не забравя-адвокатите и съдийте,които оправдават престъпници-да им излежават полагащиите се присъди..

ВЪРНЕТЕ СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ !!!!

А ако момичето беше убило нападателите - щеше да получи 20 години! Бамуидържавата! Но нормално за държава, в която управляват престъпници!

Изчадия адови! И убийците на едно добро и възпитано момиче, и съдиите, дали тази смешна присъда. А на адвокатката на въпросната Янка, която се възмущава и се кани да обжалва - дано да срещнеш и ти, продажнице, някоя такава Янка, да ти съсипе живота, пък дано прогледнеш после...Господи, гледаш ли???

Стига сте клели хората. Връща се. Адвокатите са там за да си вършат работата. Това, че има вратички в закона, позволяващи им да се възползват и да печелят делата си, не ги прави лоши хора. Мислиш, че им е приятно да се занимават с убийци и престъпници ли? Това им е работата и така си изкарват парите. Тук не става дума за морал и съпричастност, а за работа.

Евала на съда да им се връща двойно.

не знам кое е по-страшното, това, което са извършили, или това, че нямат капка съжаление за стореното. подражание и превъзходство, над по-слабия.нещо голямо липсва тук и това не са (били) парите.

Много точно казано.

Криво седи и криво съди "българския кадия"!Само дебелите пачки гледа направо, да докопа!

Превенция трябва !!! Не 10, а доживот.... толкова ли почна да струва един живот бе ?

На момчето от Сливен, което се опита да ограби банка/в момент на афект/ му дадоха 15 години. Евалла на българския съд.

На тези им е малка присъдата. Убили са най-хладнокръвно едно момиче което освен, че е имало психични а и физични проблеми. За един-два златни пръстена-тънки като тенекийки. Малолетни били и за това им се намалявала присъдата..Хм..Господа съдии! До кога ще имате такива смекчаващи вината обстоятелства? До кога? А когато вас Ви настъпят и обугаят, вкарвате закона с всичките му букви и сила във власт! Аман от двоен стандарт.. И като заключение..Къде е КРУМ и неговите закони? КЪДЕ?

твърде малко за,такова жестоко убийство...

Тези и подобните им -само демонтаж за резервни части.Частите на търг и парите на жертвите.

миналата седмица бях извикан във месня съд на "jury duty" . случaят които се разгеждаше беше за един които е пил и карал. това е било третотo му провинение. след споразумение със съда му беше дадена 10 годишна присъда плус 10 години пробация. и това без да е блъснал или убил човек. законите във българя за просто възмощаващи

Доколкото знам, за каране пил взимат книжка, а не дават 10 г.

Е, човекот се прави на американец, ама там нали след три простъпки щяха да дават до живот... явно и тамо са омекнали.

За каране пил вземат книжката, но за убит човек на пътя - не!

Като адвокат на невинната обвиняема, ще пелеадирам "Невинна", защото тя, няма спомен, как я е мушкала 16 Х ?

за 2-3 години ще излязат! Егати правосъдието!

Не беше ли мижду тапанарита на портестите, или разголваше циците, отперет полицайте ? една бабичка

Айде спри са ве, гъзар!

Нямаш ли ? Обади се на професор Мердерски !

И тази сигурно е дуфтила на принципа на Галеви, двойния убиец от Соло и т.н. Може би самата адвокатка я е посъветвала.

Съдиите да влязат за 10 години ,а пък осъдените ги дайте на роднините за самосъд!!!

Коментари - 20 г. затвор за жестоко убийство на момиче | Днес.dir.bg

20 г. затвор за жестоко убийство на момиче

Софийският апелативен съд призна за виновна Янка Младенова и съучастника й Антон Ангелов за убийството на Севиля Райчева и ги осъди на по 10 години затвор.

Обратно в новината

Коментари - 20 г. затвор за жестоко убийство на момиче | Днес.dir.bg

Коментари

НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ? Няма ли СПОРАЗУМЕНИЕ ,...или следва, след обжалването? НАЙ-ТЕЖКИТЕ НАКАЗАНИЯ ,в Бг СА: СПОРАЗУМЕНИЕ,ИЗВИНЕНИЕ ,УСЛОВНО....

Ще излежат 5-6 и ще ги пуснат за добро поведение. Няколко години за умишлено убийство!!! Някои толкова лежат за кокошки. "От затвора се излиза, от гроба не".

КАК СПИТЕ ДРАГИ МИ АДВОКАТИ, ВИЕ, КОИТО ЗАЩИТАВАТЕ БЕЗСКРУПОЛНИ УБИЙЦИ И ПЛЕДИРАТЕ ЗА МАЛКО НАКАЗАНИЕ ? КАК СПИТЕ ... ?

Такива безскрупулни хора спят спокойно.Не съм съдник и не искам да бъда,но вярвам,че Господ вижда и един ден всички ще получат възмездието си. За жалост не тук на земята,но има видов ден.

Защо на такива убийци изобщо им се полага защита- от какво, че са извършили отвратително деяние.Тези престъпници утре като излязат от затвора пак ще сторят същото,затова трябва до живот във затвора,без замяна и строг режим.Друго за тях не трябва,щом толкова малки са извършили такова жестоко деяние-хайде да не казвам и за тях трябва такава смърт.Ако не ги осъдите драги съдии,то като излязат от затвора народа ще ги осъди там в гробището при убитото дете.Срам за българското правосъдие-за такова убийство 10 години.Срам голям срам за ВАС господа съдии. А къде е държавата до кога ще се защитават престъпниците??????

Защита се полага на всички, това няма какво да го коментираме. Присъдите са такива защото са непълнолетни. Даже едното е било малолетно когато са извършили убийството. Само дето това нас не ни топли. Тези две изродчета, ще излязат на свобода в разцвета на силите си и щом на 15 г. са извършили убийство, не ми се мисли на 25-30 години на какво са способни и колко опасни са за обществото. Не ми се вярва да се разкаят и променят за 10 години. Напротив сигурно ще закоравеят още повече. Как ли се чувстват родителите на убитото момиче. Не стига че са им затрили детето, но и убийците ще си се разхождат свободно след някоя и друга година.

Боже що за правосъдие , да убиеш човек и да те осъдят 10 години, що за правосъдие що за държава.

некадърници !!! върнете смъртната присъда ! не е нормално тези и други подобни изроди ( които в затвора определено не се превъзпитават ) да се разхождат на свобода след няколко години , при положение , че са изпратили в гроба момиче в разцвета на живота си

Не чете ли. Те били дечица когато са го извършили. А освен това единия "поискал оправдателна присъда, защото физически и психически бил сринат". Значи освен че е мъничък, му е и лошичко. Как да го осъдиш. То сърце не им дава на съдиите.

Защо обвиненият по делото Белнейски е с ПЕТ пъти по-висока присъда, при положение, че тези ЦЕЛЕНАСОЧЕНО са отишли в ДОМА на жертвата? По-малко жестоко ли е било убито това момиче?

Защо обвиненият по делото Белнейски е с ПЕТ пъти по-висока присъда, при положение, че тези ЦЕЛЕНАСОЧЕНО са отишли в ДОМА на жертвата? По-малко жестоко ли е било убито това момиче?

При такова планирано и хладнокръвно извършено убийство не трябва да има смекчаващи вината обстоятелства, те много добре са знаели какво правят , планирали са го, така че и по 30години са им малко, а демократична държава могат да получат доживотна без право на замяна или смърт, ние много либерални станахме, срамота

Такъв законът. А него са го приели тези в Парламента. Не дошла в съда! Значи се разхожда убийцата сред хората. Какво ни защитава? Добрите ѝ намерения? Горките родители на жертвата. Мислите ми са с тях, да им помага Бог!

Как живеят такива боклуци - адв. Веселина Вангелова?! Що за хора.... да си продадат душата за пари и малко слава...

Моля да не забравяме онзи, който е изковал закона! Да не го оневиняваме за сметка на съдията, който се движи в поставените му рамки.

Ами като излезат след 10? Трябва малко с камани да се чакат на изхода на затвора

humfry

Разбирам да беше станал някакъв инцидент, нещо случайно, някакво нещастие, и тогава да се вземе предвид факта, че двамата са били непълнолетни. Ама я прочетете за какво зловещо и умишлено деяние става въпрос, което се е случило в дома на жертвата: "По тялото на Севилия са били преброени 44 рани от нож. 13 от нараняванията са били по лицето и шията й, но и имало рани и по главата, врата, корема и крайниците."

Hе знам за вас, но според мен е неприемливо да се явяваш в съда по потник...

Всеки който си сложи обллъчваща баззова станция на Вивваком на покрива н блока или къщата, става уббиец и заслужава присъда като за уббииство.

Защо само на Виваком? А МТел, Глобул, Макстелеком? Станциите на такситата, полицията, радиото, телевизията - всичко лъчка ли лъчка и ти пържи мозъка. А тия дето карат коли и ни тровят с отровните газове излизащи от ауспусите са си направо за газовата камера. За фабрики, заводи, тецове и т.н да не говорим. Аз имам предложение - всички голи и по пещерите- ще стане едно здравословно.

...куче ...5 години... ...за ЖЕСТОКО УБИЙСТВО НА МЛАДО МОМИЧЕ(с 44 удара на нож)...10.... ...Явно Съдебната ни с-ма с нейната практика ни подтиква към законите на ширията(колкото и да ни са чужди като християни)... ....Недай си боже,не пожелавам никому,но все пак,ако сте потърпевш...не чакайте ПРАВОСЪДИ ИЛИ КАКВОТО И ДА Е БИЛО ОБЕЩЕТЕНИЕ (интересно тези келиши как ще си изплатят близа половин милион "присъдена" "кръвнина",след като нямат лев в дхоба,имущество,а са убили за няколкото десетки лева...)... ...РАЗДАДЕТЕ ПРАВОСЪДИЕ НА МЯСТО...БЕЗ ОБЖАЛВАНЕ... ...А АКО ПРЕСТЪПНИКА ВСЕ ПАК УСПЕЕ ДА ИЗБЯГА С ПОМОЩА НА ...УСЛУЖЛИВАТА СЪДЕБНА С-МА.... ...ДА СИ ГО ОТНЕСАТ ТЕ... ...БЕЗ МИЛОСТ И ...ОБЖАЛВАНЕ ..ГОДИНИ НАРЕД...НА МЯСТО ...ВЕДНАГА...

Първите, който са услужили на престъпника, са милите ни народни представители в Парламента. Колкото и това да възмущава нашето чувство за справедливост, съдът не е нарушил закона. Даже обратното: ще наруши закона, ако осъди престъпниците, както им се полага. А този закон, който милва убийците се приема в Парламента, не в съда.

Боже що за правосъдие , да убиеш човек и да те осъдят 10 години, що за правосъдие що за държава.

в гадните щати щеше вече да е излежала една десета от присъдата си .

B USA убийците щяха да са изпържени на електрическия стол.

Скъпи сънародници, ако недай си боже ви се случи нещо подобно, КОЕТЕ ВЕДНАГА докато е време. Не чакайте справедливост, и господ няма да я раздаде! Раздавайте я сами. Няма значение, държава и без това няма.Няма, какво да се разруши. Когато имаме независими съд,прокуратура и полиция, може да мислим вече за други варианти.

Да убиват не са били малки, но за присъди са малки.

Съсипани били, а убитото момиче, а родителите му, не са ли съсипани?Отнели са живота на момичето, а те били съсипани, където са живи.И как може да те съдят и да не се явиш?И как се намират такива продажни адвокати, да ръсят глупости,въпреки,че се знае цялата истина?Да защитаваш невинен е едно, но да знаеш,че го е направил и да го защитаваш, трябва да нямаш съвест и да не те е страх от съдбата.

Не мога да си обясня какво толкова се пените срещу съда, при положение, че съдиите просто са приложили цялата тежест на закона, която е до 10 г. за малолетни. Мисля, че не съда и не тези два изрода са пробалемът, а всички ние, които не си даваме реална сметка за нещата. Нека протестираме срещу законите, а не срещу тези, които ги прилагат както е разписано. И срещу такива, които издигнаха глас, че доживотната присъда трябвало да се отмени, защото тези клети хорица "трябвало да имат надежда, че все някога ще излязат". Истинските престъпници пишат законите и предлагат половин присъди за призната вина и т.н.

Извинявай, но те са получили минимална присъда за това престъпление. За него се предвижда наказание от 15 до 20 години, доживотна присъда или доживот без замяна. За това, че са били непълнолетни, присъдата се редуцира с една трета. А минимума за подобни престъпления винаги е малко! Защото ако си подобен изверг на 15, какъв ставаш на 30?

На 30 вероятно убиваш още някого и те вкарват за по-дълго... Аз съм оптимист - вярвам, че хоратане си взимат "поука" от "грешките" си (тоест, "където е текло, пак ще тече", колкото и да не ми се иска). Жалко, че нямаме смъртно наказание.

Благофаря ти, че потвърди думите ми. Пак ще призова за повече мисъл, а не за приказки. И аз смятам, че минимумът за такива престъпления е малко, затова призовам за протест срещу законите. Ако редуцираш 15 с 1/3, се получава 10. Няма да ги пуснат на максумима или на доживотен, именно, защото са непълнолетни. Както и да тръгнат да редуцират от 20 и от доживотен. Аз искам срещу това да роптаем, а не срещу съдиите, които са приложили закона. Все пак не са осъдени условно, както би се случило с хора, който биха имали гръб или пари. А това се случва доста често, повярвайте ми. И, да, естествено, че на 30 ще са три пъти по-големи изроди. Затова има една гнусна личност, която в момента незнайно защо заема позицията вицепрезидент, която аз искам да я видя да излезе и да обясни на всички нас докога ще продължава това? А ние, междувременно, да спрем да плюем по изпълнителните и да започнем да търсим сметка от "наредителите"...

Да, но минимумът пак го е определил законът, нали?

Зъб за зъб, око за око и живот за живот,ако искаме да се нормализира обстановката.И да не забравя-адвокатите и съдийте,които оправдават престъпници-да им излежават полагащиите се присъди..

ВЪРНЕТЕ СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ !!!!

А ако момичето беше убило нападателите - щеше да получи 20 години! Бамуидържавата! Но нормално за държава, в която управляват престъпници!

Изчадия адови! И убийците на едно добро и възпитано момиче, и съдиите, дали тази смешна присъда. А на адвокатката на въпросната Янка, която се възмущава и се кани да обжалва - дано да срещнеш и ти, продажнице, някоя такава Янка, да ти съсипе живота, пък дано прогледнеш после...Господи, гледаш ли???

Стига сте клели хората. Връща се. Адвокатите са там за да си вършат работата. Това, че има вратички в закона, позволяващи им да се възползват и да печелят делата си, не ги прави лоши хора. Мислиш, че им е приятно да се занимават с убийци и престъпници ли? Това им е работата и така си изкарват парите. Тук не става дума за морал и съпричастност, а за работа.

Евала на съда да им се връща двойно.

не знам кое е по-страшното, това, което са извършили, или това, че нямат капка съжаление за стореното. подражание и превъзходство, над по-слабия.нещо голямо липсва тук и това не са (били) парите.

Много точно казано.

Криво седи и криво съди "българския кадия"!Само дебелите пачки гледа направо, да докопа!

Превенция трябва !!! Не 10, а доживот.... толкова ли почна да струва един живот бе ?

На момчето от Сливен, което се опита да ограби банка/в момент на афект/ му дадоха 15 години. Евалла на българския съд.

На тези им е малка присъдата. Убили са най-хладнокръвно едно момиче което освен, че е имало психични а и физични проблеми. За един-два златни пръстена-тънки като тенекийки. Малолетни били и за това им се намалявала присъдата..Хм..Господа съдии! До кога ще имате такива смекчаващи вината обстоятелства? До кога? А когато вас Ви настъпят и обугаят, вкарвате закона с всичките му букви и сила във власт! Аман от двоен стандарт.. И като заключение..Къде е КРУМ и неговите закони? КЪДЕ?

твърде малко за,такова жестоко убийство...

Тези и подобните им -само демонтаж за резервни части.Частите на търг и парите на жертвите.

миналата седмица бях извикан във месня съд на "jury duty" . случaят които се разгеждаше беше за един които е пил и карал. това е било третотo му провинение. след споразумение със съда му беше дадена 10 годишна присъда плус 10 години пробация. и това без да е блъснал или убил човек. законите във българя за просто възмощаващи

Доколкото знам, за каране пил взимат книжка, а не дават 10 г.

Е, човекот се прави на американец, ама там нали след три простъпки щяха да дават до живот... явно и тамо са омекнали.

За каране пил вземат книжката, но за убит човек на пътя - не!

Като адвокат на невинната обвиняема, ще пелеадирам "Невинна", защото тя, няма спомен, как я е мушкала 16 Х ?

за 2-3 години ще излязат! Егати правосъдието!

Не беше ли мижду тапанарита на портестите, или разголваше циците, отперет полицайте ? една бабичка

Айде спри са ве, гъзар!

Нямаш ли ? Обади се на професор Мердерски !

И тази сигурно е дуфтила на принципа на Галеви, двойния убиец от Соло и т.н. Може би самата адвокатка я е посъветвала.

Съдиите да влязат за 10 години ,а пък осъдените ги дайте на роднините за самосъд!!!