Коментари - Работници пребиха до смърт шефа си, дължал им пари | Днес.dir.bg

Работници пребиха до смърт шефа си, дължал им пари

Двама мъже от Сливен са пребили до смърт 49-годишния си работодател заради неизплатени заплати, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Работници пребиха до смърт шефа си, дължал им пари | Днес.dir.bg

Коментари

Pedal4eta,poznavah 4oveka mnogo dobre,koito ima ne6to da mi kaje da me nameri vuv facebook Nikolay Kuzmanov

Poznavah 4oveka,koito ima ne6to protiv neka mi go kaje na jivo facebook- Nikolay Kuzmanov

Ми то като не ти плащат и няма какво да ядеш...нормално е да те пребият...И работодателите са некоректни към работниците си

на фона на милионите неизплатени от "бизнеса" заплати това е напълно предизвестен край на историята.За съжаление такива случаи ще зачестяват.Спомнете си кирките забити в автомобилите на родни предприемачи,това беше началото.Наскоро родните храненици на тоя род бизнесмени отказаха да криминализират неизплащането на заплати.Нормално е след като държавата нехае,хората да вземат правосъдието в свои ръце .

Напълно подкрепям тея 2-та.. Баща ми също на 51 години работи на строителен обект и има да взима най-малко 2000 лева, а няма кой да му ги даде. Според мен трябва да се направи същото с 80% от работодателите... дано останалите се усетят на време ;)

е сега пак не си взеха парите ама ще вземат присади *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да работиш на някого и после да го лежиш .. БЪЛГАРСКА РАБОТА .. Ако можеш да работиш 24 часа и накрая да не ти платят ще е най-добре !

не е така,защото, представете си всички да работят без да им плащат.Аз бачкам-баба ми ме храни с малката си пенсия, накрая на месеца ми спират тока защото не ми е платил за труда , а си е купил за 50000 лева автомобил. Ние работниците ,какво трябва да правим?

това е булгария от нищо несе учудвам и ще е все така даже още по зле няма оправия в нашата мащеха булгария!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ами какво да кая по вапроса като и аз преди години бях излагана така подло с пари дефакто сефката ми дебелата свиня не ми плати 2 месеца при което немах пари да си платя наема и у варла зима бях на патя изгонена че не е платен наема ама нея не я интересувасе че сам на патя сас детето ми и немахме какво да ядем ...според мен е правилно това дето са го пречукали тоия измамник но е требвало да си го закарат у планината да му начупят капачките на краката да не може да ходи на работа цял живот та да види хубаво ли е така като нема пари да се живее и тои да умира от глад .а не да го убиват требвало е да го осакатят само да му е урок за цял живот ,,да види и тои добре ли е както е мачил тези хорица да стоият гладни изтостени и без пари ..балгарската поговорка е такава за такива .. на какво си постелес на това сте си легнес ....или каквато каса си забаркас това сте ядес това е *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А дали фирмите на Правителството, които са прибрали парите от ЕС за магистралите, са платили на този подизпълнител? Жалко за младия човек.....

да му мисли следващия работодател, некоректен към работниците си

Смърт за убийците ! Дали работодателят е получил пари, за да им плати ?Тази държава се изпълни с примати.

Примати са тези които не уважават себе си. Като няма пари няма да наема ще работи сам

До: "така ще е" Ами като си бедно българче, или новоизлюпен кредитен милионер, или бивш милиционер, няма как да е иначе. Истинските, богати (и с багаж в главата) бизнесмени имат пари и плащат заплатите, които са безбожно ниски. Даже не само че ще ги плащат, ами ще ги увеличат значително, за да могат да задържат и последните останали "шарани", които са готови да бачкат за нищо. А това, че не можеш да намериш шарани, които да са квалифицирани (на всичкото отгоре), си си виновен сам. Ако се смяташ за "работодател" де.

По-вярно би било заглавието на новината ако се каже че "Цигани роби убиха господаря си мутра". Или нещо подобно, не знам. Но в България няма нито работодатели, нито бизнесмени, нито служители, нито работници, нито частен бизнес.

Тъжно е! Хората озверяха! Но на глад и мизерия трудно се издържа! Днес гледах едно семейство, работещо в градски транспорт, на което не са изплащани заплатите. На хората им е спрян тока, мръзнат като кучета, ядат брашнени питки, пържени без мазнина.... Абе, хора, това в 21 век ли се случва! И как няма такива хора да озвереят? А някои облаготелствани групи не плащат нищо, ама и топло си имат, и помощи им дават и всякакви други облаги!2

точно така.бравооо.защото с тия пари кпоито тои не ги е дал на работниците си може да пострадат мн.други хора,от страната на работниците.човек може да се скрие от всичко,но от глада не.кадето и да се скрие,ще го открие. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да и на мен колко пати ми е идвало да го направя,ще му се не види и държава и всичко.Ако имаш да даваш на държавата ще намерят начин да си вземат дължимото.Според мен трябва държавата да тегли от банковите сметки,или да продава имущество на тези смотаняци дето не плащат и да ги дават на работниците!!!

Не одобрявам убийството,но явно тези двамата са на ръба на физическо оцеляване със семействата си щом са стигнали до тук.Като няма работещи закони,работеща правосъдна система,работеща прокуратура и работеща държавна администрация-саморазправата влиза в действие. След още няколко такива случаи може би "умните глави" в парламента пак се променят някой закон,пак ще се похвалят че са свършили голяма работа,но дали работещите ще си получат заплатата-не е ясно. Тази подигравка с труда,с живота и търпението на работещите един ден ще спре, дано само не е по този начин. Хан Крум явно е бил принуден да въведе драстични мерки през управлението си,щом е създал такива закони.Дали и сега да не се върнем към тези примери от миналото? Нищо че сме в 21-век. Щом нищо не сме променили в начина на мислене и в действията си-миналото може да се повтори!

Работодатели плащайте както сте се разбрали за стоката - труда! Иначе излиза, че крадете стоката - труда! И били пребили крадеца. . . . . Ами добре ..... да не е крал!

Държавата \правителството \ дължи в момента на фирми,над 250 000 000 лева \двеста и петдесет милиона лева \Фирмите дължат тези пари на подизпълнители \ например както на фирмата на убития\ а тези фирми подизпълнители естествено са длъжни на своите работници.Физическите убийци са заловени и вероятно ще бъдат някакси осъдени ?А сега и гатанката кои са подбудителите на това убийство и кой ще ги съди ?

докато в тази държава само работниците имат права,а работодателите са оставени като безгласни букви,имащи единствено задължението да плащат и плащат безбожно високите заплати,с нищо не заработени така ще е

Това как да го разбираме- като най-новия и модерен виц ли- или като бръщолевенето на поредната тъпа "бизнесмутра"..... май започна лека-полека да ви припича на задника... Сега и да започнете да си плащатае на наетите от вас рабоещи -полагащото им се- цена няма да имате ... Амам май- за това не се и сещате- мислите че са ви "орязани" правата ... Ей - хора не се смейте де - човека си казал ко мисли- не , че последното му е любима дейност ...

Как може да има хора, които да оправдават УБИЙСТВО!?...Изтрещяхте тотално. Каква е тази агресия, какво е това злорадство пред смъртта на човека, след като не се знаят подробности за случая? Убийството не е решение!

а кое е РЕШЕНИЕ- КАТО СИ ТОЛКОВА "МОРАЛИСТИЧНО" НАСТРОЕН- обясни на нас- бедните и гладните- дето живеем с з00 лева- ама не джобни за кафе и цигари- а пари с които изкарваме месеца ....- светни ни-поне да сме наясно-и да не "изтрещяваме тотално'... Ако не- трай си там и си карай джипа - да не те сполети съдбата на злощастния бизнесмен ....

Абе, глупако, в качеството на какъв раздаваш наляво и надясно съвети и акъл!? Работя от 30 години на тази скапана държава, живея с минимална заплата , имах периоди, в които изкарвах на салца и картофи! Изгледах дете, сега работя на няколко места, за да закърпвам бюджета. Разочарованието ми е тотално и болезнено, ежедневно и никой не го интересува, нито искам да го интересува! Когато работех при бизнесмен, който се подиграваше с труда ми, не плащаше извънреден труд, не ползвах отпуска, просто си вдигнах багажа и го зарязах! След известно време фалира. Но нито веднъж не допуснах мисълта за убийство на който и да е ЧОВЕК, по простата причина, че ТОВА НЕ Е РЕШЕНИЕ на живота ми. Хайде, сега, като не си моралист, кажи какво спечелиха биячите от смъртта на човека? Жената по-долу ясно е написала, че не става въпрос за заплати, а за 400 лв., бил е вързан и със запушена уста!! Но на теб ти дай да апострофираш всеки, който дръзне да се възмути от убийството, чети, серсемино, чети и няма да се налага да ти пиша отговор. А и няма нужда!

А това, че сигурно са си чакали почивките с нетърпение и са си пиели бирите, и по цял ден са лежали, докато им мине работното време някой брои ли го? много бързо речено отсечено. симпатични му били станали. всеки, който се опитва да прави нещо в тази държава, но няма желание да плаща на мързеливи търтеи е осъден на смърт явно. анархии работи. вие не сте нормални

Добре са направили хората, ама малко са прекалили. Да му бяха счупили краката или ръцете, ама чак в кома да го пратят пак после и до смърт...!

я как се активирали "Тиквено-асвалтовите" мутри на бб... само IQ-то май го няма засега да ни понапръска със злоба и слюнка ...

....ти обаче достойно го заместваш.

Мисля, че този случай няма да е последен, защото на хората им писна да се подиграват с тях. Защо само един от тези работодатели не се постави на мястото на работниците ( да работи като вол по 12 часа и да не му плащат ) тогава ще го питам дали няма да му избият балансите и дали ще търпи толкова много. Против насилието съм, но донякъде оправдавам тези хора. Просто не е трябвало да го оставят да почине...

Защото повечето са измамници,стиснати егоисти и селски тарикати!Сит на гладен вяра не хваща!

- " ФИРМА предлага услугата "Биячи на Работодатели неплатили заплатите на подчинените си"!- БЕЗПЛАТНО, може и почерпка! Според възможностите на поръчителите!

нЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА ЗАПЛАТИ ,А ЗА СУМА ОТ ОКОЛО 400 ЛВ.И УБИТИЯТ ПЕТКО Е БИЛ ВЪРЗАН,СЪС ЗАЛЕПЕНА УСТА .А ТОВА НЕ Е ПЪРВИЯТ БОЙ,А СИГУРНО 4.ТОЗИ ПЪТ ОБАЧЕ СА ГО ДОВЪРШИЛИ.

За съжаление това не интересува червените примати . За тях е достатъчно , че "капиталистът-изедник " е убит справедливо от "гладния пролетарят " (най-вероятно и жаден ) .

смятам че ,хората са абсолютно невинни .тези работодатели какъвто е и моя трябва да бъдат убивани като кучета с камъни за назидание на всички останали .тук важи вече закона на джунглата УБИЙ ИЛИ ЩЕ УМРЕШ ОТ ГЛАД.виновници са тези в парламента ,затова и те ако не сега по късно на дръвника.

Горко на децата ти.

защо включи децата му бе гаден примат- толкова малко ли може да измисли плоския ти мозък ...

ПАК ДА КАЖА ПРАВА ЗАПЛАТИ И ПРЕВИЛЕГИИ СЕ ИЗВОЮВАТ С КРЪВ.ИСТОРИЧЕСКИ ПРИМЕРИ МНОГО.НИКОЙ НЯМА ДА ВИ УВЕЛИЧИ ЗАПЛАТАТА ИЛИ ДА ВИ НАМАЛИ РАБОТНИЯ ДЕН, ТЕЗИ НЕЩА ЗА ПОДПИСАНИ С КРЪВТА НА РАБОТНИЦИ МНОГО ПРЕДИ НАС.

Защо тези в парламента, най-накрая не криминализират неплащането на осигуровки и трудови възнаграждения?!?! Защото всеки един от тях има по няколко фирми управлявани от подставени лица и така им е по-изгодно.

Сега ще си получат парите с лихвите

Точно така, Шефа здраве да им дава на мъжете!!! Трябва робовладелците да се научат да плащат!!! РЕСПЕКТ!

ее

Като чета коментарите се хващам за главата какъв лумпен и примитивен народ има в тази държава.Комунизмът създаде море от простаци, а "демокрацията" им даде почва да се изявят ......

Лошото е, че възпитават деца - т.е. погубват ги.

На съвестта на прибиращите лихви от забавени плащания по "Тракия"!

Репликата е по4ти безмислена - ам се опитах да намеря разлика- но ... за 99 процента от народа не мисля , 4е има разлика ... така , 4е - поредните прзни драсканици на някое хлапе ...-или малоумен койот дори не е изчел поне цялата статия ...

Браво!!! В този случай, хората които се водят за убийци не са за затвора, защото днешно време в Ребублика България МНОГО работодатели не плащат на работниците си! Ако не си плащат на работниците СМЪРТ пред народа, за тях! Хора осъзнайте се, аз ще работя за НЕГО - ще си харча времето - ще имам семейство - ще трябва да ям - ще имам сумати разходи, а РАБОТОДАТЕЛЯ ще ми казва, че нямало пари (АМА РАБОТА ИМА). Стига сме били маймуни на клони. Трябва да се направи група във Фейсбук в защита на тези хора, които са убили работодателя си, дано те бъдат едни от първите герои за рЕВОЛЮЦИЯ в днескашна България!

Много си прав! Това не са работодатели , а робовладелци! Поне аз така ги наричам! Респект! Мъжете заслужават "орден Стара Планина Iстепен"

1chovek

Може би смяташ, че си нормален, но трябва да ти кажа, че това не е така и си обществено опасен, ако наистина вярваш в написаното от теб и ако не е просто плод на липса на възпитание. А защо са забавени пари на работници може да има много причини, ние не знаем фактите. Но ето един възможен сценарий (казвам възможен, а не че е непременно така, защото аз самият не знам конкретния случай): За строежа на магистралите отговарят мега-големи фирми на олигарси - там шефовете не могат да бъдат убити по този битов начин, защото стоят зад триметрови дувари и ги пази армия с автомати. Те прибират реално парите от държавата и ЕС за строежа на пътища, а самата работа се възлага на дребни фирми, които едва оцеляват - съответно за минималното възможно заплащане. Но не стига това, ами се бавят и плащанията към тези малки фирми - с по няколко месеца (от 4 до 6 средно). Оттам вече - невъзможност на работодателя (малката фирма) да плати на работниците, озверели хора-работници, а от другата страна стоят доволни един премиер и една пасмина олигарси, на които май ние всички сме нещо като рая в момента.

един човек- ти не си човек а един идоит- какво си седнал да опрадаваш мтрата-работодател ... как може да ни караш да си мислиме дори- че има нормални хора които очакват нещо нормално от мутрите на борисов- да там е големия проблем- ако е искал да се изчистят междифирмените задължения при тия поръчки- щяло е да стане ... я си трай да не ти се смеят- -или по-добре си пиши там тъпите постове за "тъпите комундели"- които били ограбили държавата ни .... Или и ти си пишман-работодател- надяващ се да си получи голямото парче от баницата- за сметка на гладуващия народ.... Аман от продажни боклуци...

Е, сега като е мъртъв, двамата олигофрени нито пари ще видят, нито близките им спокойствие. Но, такива като теб нямат умствен потенциал да го схванат.

когато съдът е само за защита на престъпни лица хората ще вземат неговата функция в собствени ръце

не е заради ЕС- а заради скъпите ни политици- точно това не се случва в ЕС- и познай защо- ЗАЩОТО СИ ГИ НЯМАТ НАЩЕ ПОЛИТИЦИ ...

Ами като не можеш да си рабоодател- ще си седнеш за задника- и ще си налягаш парцаливия г.з.. !!! И няма да имаш проблеми... И някой който може да е работодател- тогав -ще си плаща заплатите когато и както трява... .. и... -и .... няматкрай ... а ти стига защитава мутроидните себеподобни...

Мисля че много хора не са запознати със случая и плюят наред и си изливат гнева за техните си проблеми!Света не се върти около вас!!!!!!!! :Д А случайно да се гледали новините по бнт1?тогава ми коментирайте заблудени жалки хорица такива!!! Прочетохте 2 реда в нета,колко достоверни колко не и айде изводите готови биг боса си го е заслужил... а че е бил под изпълнител на магистрала Тракия разбрахте ли??? че всичи подизпълнители протестираха наскоро че и 1лев не са им превели прочетохте ли? Човека за него не е имал за хляб а камо ли за работници,защо хората знаят само на хулят и нареждат другите,защо винаги българите са толова повърхностни и наивни... и да като виждаш че заплата няма си взимаш парцалките и се махаш щом не ти изнася... не да дремеш там цяло лято труд без заплата и после да се жалваш...ми като не ти е удобно дим да те няма не е ли така?не после да трепеш хората наред и да спиш със спокойна съвест... плюя на такива измети!!!!!

humfry

Ама същото се отнася и за работодателите. Като не си получават парите от проектите, да ги прекратяват. Най-лесно и просто е да кажат на работниците - Хора, много съжалявам, но не мога повече да плащам заплати, ще трябва да съкратя N на брой служители или ще затварям фирмата, това е. А не - утре, в други ден, по-други, следващия месец, по-следващия месец, другата година и т.н. А според написаното излиза, че и ГЕРБ не плащат за магистралите. Интересно къде отиват парите от ЕС? Вероятно някой друг милиционер се сдобива с имоти и трупа стаж в консултантските услуги.

а бе пич- ако от телевизията си формираш мнението- значи си без такова- там каквото каже другаря ви Борисов- това се случва по целия свят :)))))) може ли да си толкова изостанал- да ми цитираш ГРОБ- арската БНТ и тям подобни си ....

Оригиналната новина може да е такава както казваш, но виж, че народа му е дошло до гуша от системата на живот и веднага се реагира! Има пробуждане, но трябва да е по - интензивно. Аз лично защитавам хората които одобряват смъртта на човека в случая, защото иначе няма как да се оправят нещата. Смърт за тези които не плащат на работниците си!!!!

По някой коментари считам,че"гладът е по силен от тока и от Партията дори.!

това момче не е работодател,тои не е предприемчик-тои е бил бригадир.какво е станало ще се разбере по касно,каква равбота е имал вземане даване сас пари.иначе беше добар човек. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ето такъв пердах трябваше и на бившия собственик на хлебозавода в Шумен,който затвори завода и все още не се е разплатил на работниците ,обявявайки уж фалит а другият му хлебозавод в Горна Оряховица работи...На такива ТАРИКАТИ,които се подиграват с труда на хората това се полага!!!

работодателите се били подигравали с работниците,а това,че работниците се подиграват с работодателите НИЩО НЕ ПРАВЕЙКИ това не го броиш,нали

Задлъжнялостта в България, скоро ще се разчисти!

всички сте против работодателите. те не са справедливи и сигурно скоро няма да будат, но това е, освен ако не направите революция, тогава даржавата ще ви плаща малко, но редовно и милицията ще ви пердаши ако надигнете глава. слава богу че се разкарах от там още преди 15 години

какво е виновен човека , забавили са му парите тези които трябва да му платят , а мръсните ман..али са го погубили . да изгният в затвора

ЗАПОЧНА СЕ!

Коментари - Работници пребиха до смърт шефа си, дължал им пари | Днес.dir.bg

Работници пребиха до смърт шефа си, дължал им пари

Двама мъже от Сливен са пребили до смърт 49-годишния си работодател заради неизплатени заплати, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Работници пребиха до смърт шефа си, дължал им пари | Днес.dir.bg

Коментари

Pedal4eta,poznavah 4oveka mnogo dobre,koito ima ne6to da mi kaje da me nameri vuv facebook Nikolay Kuzmanov

Poznavah 4oveka,koito ima ne6to protiv neka mi go kaje na jivo facebook- Nikolay Kuzmanov

Ми то като не ти плащат и няма какво да ядеш...нормално е да те пребият...И работодателите са некоректни към работниците си

на фона на милионите неизплатени от "бизнеса" заплати това е напълно предизвестен край на историята.За съжаление такива случаи ще зачестяват.Спомнете си кирките забити в автомобилите на родни предприемачи,това беше началото.Наскоро родните храненици на тоя род бизнесмени отказаха да криминализират неизплащането на заплати.Нормално е след като държавата нехае,хората да вземат правосъдието в свои ръце .

Напълно подкрепям тея 2-та.. Баща ми също на 51 години работи на строителен обект и има да взима най-малко 2000 лева, а няма кой да му ги даде. Според мен трябва да се направи същото с 80% от работодателите... дано останалите се усетят на време ;)

е сега пак не си взеха парите ама ще вземат присади *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да работиш на някого и после да го лежиш .. БЪЛГАРСКА РАБОТА .. Ако можеш да работиш 24 часа и накрая да не ти платят ще е най-добре !

не е така,защото, представете си всички да работят без да им плащат.Аз бачкам-баба ми ме храни с малката си пенсия, накрая на месеца ми спират тока защото не ми е платил за труда , а си е купил за 50000 лева автомобил. Ние работниците ,какво трябва да правим?

това е булгария от нищо несе учудвам и ще е все така даже още по зле няма оправия в нашата мащеха булгария!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ами какво да кая по вапроса като и аз преди години бях излагана така подло с пари дефакто сефката ми дебелата свиня не ми плати 2 месеца при което немах пари да си платя наема и у варла зима бях на патя изгонена че не е платен наема ама нея не я интересувасе че сам на патя сас детето ми и немахме какво да ядем ...според мен е правилно това дето са го пречукали тоия измамник но е требвало да си го закарат у планината да му начупят капачките на краката да не може да ходи на работа цял живот та да види хубаво ли е така като нема пари да се живее и тои да умира от глад .а не да го убиват требвало е да го осакатят само да му е урок за цял живот ,,да види и тои добре ли е както е мачил тези хорица да стоият гладни изтостени и без пари ..балгарската поговорка е такава за такива .. на какво си постелес на това сте си легнес ....или каквато каса си забаркас това сте ядес това е *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А дали фирмите на Правителството, които са прибрали парите от ЕС за магистралите, са платили на този подизпълнител? Жалко за младия човек.....

да му мисли следващия работодател, некоректен към работниците си

Смърт за убийците ! Дали работодателят е получил пари, за да им плати ?Тази държава се изпълни с примати.

Примати са тези които не уважават себе си. Като няма пари няма да наема ще работи сам

До: "така ще е" Ами като си бедно българче, или новоизлюпен кредитен милионер, или бивш милиционер, няма как да е иначе. Истинските, богати (и с багаж в главата) бизнесмени имат пари и плащат заплатите, които са безбожно ниски. Даже не само че ще ги плащат, ами ще ги увеличат значително, за да могат да задържат и последните останали "шарани", които са готови да бачкат за нищо. А това, че не можеш да намериш шарани, които да са квалифицирани (на всичкото отгоре), си си виновен сам. Ако се смяташ за "работодател" де.

По-вярно би било заглавието на новината ако се каже че "Цигани роби убиха господаря си мутра". Или нещо подобно, не знам. Но в България няма нито работодатели, нито бизнесмени, нито служители, нито работници, нито частен бизнес.

Тъжно е! Хората озверяха! Но на глад и мизерия трудно се издържа! Днес гледах едно семейство, работещо в градски транспорт, на което не са изплащани заплатите. На хората им е спрян тока, мръзнат като кучета, ядат брашнени питки, пържени без мазнина.... Абе, хора, това в 21 век ли се случва! И как няма такива хора да озвереят? А някои облаготелствани групи не плащат нищо, ама и топло си имат, и помощи им дават и всякакви други облаги!2

точно така.бравооо.защото с тия пари кпоито тои не ги е дал на работниците си може да пострадат мн.други хора,от страната на работниците.човек може да се скрие от всичко,но от глада не.кадето и да се скрие,ще го открие. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да и на мен колко пати ми е идвало да го направя,ще му се не види и държава и всичко.Ако имаш да даваш на държавата ще намерят начин да си вземат дължимото.Според мен трябва държавата да тегли от банковите сметки,или да продава имущество на тези смотаняци дето не плащат и да ги дават на работниците!!!

Не одобрявам убийството,но явно тези двамата са на ръба на физическо оцеляване със семействата си щом са стигнали до тук.Като няма работещи закони,работеща правосъдна система,работеща прокуратура и работеща държавна администрация-саморазправата влиза в действие. След още няколко такива случаи може би "умните глави" в парламента пак се променят някой закон,пак ще се похвалят че са свършили голяма работа,но дали работещите ще си получат заплатата-не е ясно. Тази подигравка с труда,с живота и търпението на работещите един ден ще спре, дано само не е по този начин. Хан Крум явно е бил принуден да въведе драстични мерки през управлението си,щом е създал такива закони.Дали и сега да не се върнем към тези примери от миналото? Нищо че сме в 21-век. Щом нищо не сме променили в начина на мислене и в действията си-миналото може да се повтори!

Работодатели плащайте както сте се разбрали за стоката - труда! Иначе излиза, че крадете стоката - труда! И били пребили крадеца. . . . . Ами добре ..... да не е крал!

Държавата \правителството \ дължи в момента на фирми,над 250 000 000 лева \двеста и петдесет милиона лева \Фирмите дължат тези пари на подизпълнители \ например както на фирмата на убития\ а тези фирми подизпълнители естествено са длъжни на своите работници.Физическите убийци са заловени и вероятно ще бъдат някакси осъдени ?А сега и гатанката кои са подбудителите на това убийство и кой ще ги съди ?

докато в тази държава само работниците имат права,а работодателите са оставени като безгласни букви,имащи единствено задължението да плащат и плащат безбожно високите заплати,с нищо не заработени така ще е

Това как да го разбираме- като най-новия и модерен виц ли- или като бръщолевенето на поредната тъпа "бизнесмутра"..... май започна лека-полека да ви припича на задника... Сега и да започнете да си плащатае на наетите от вас рабоещи -полагащото им се- цена няма да имате ... Амам май- за това не се и сещате- мислите че са ви "орязани" правата ... Ей - хора не се смейте де - човека си казал ко мисли- не , че последното му е любима дейност ...

Как може да има хора, които да оправдават УБИЙСТВО!?...Изтрещяхте тотално. Каква е тази агресия, какво е това злорадство пред смъртта на човека, след като не се знаят подробности за случая? Убийството не е решение!

а кое е РЕШЕНИЕ- КАТО СИ ТОЛКОВА "МОРАЛИСТИЧНО" НАСТРОЕН- обясни на нас- бедните и гладните- дето живеем с з00 лева- ама не джобни за кафе и цигари- а пари с които изкарваме месеца ....- светни ни-поне да сме наясно-и да не "изтрещяваме тотално'... Ако не- трай си там и си карай джипа - да не те сполети съдбата на злощастния бизнесмен ....

Абе, глупако, в качеството на какъв раздаваш наляво и надясно съвети и акъл!? Работя от 30 години на тази скапана държава, живея с минимална заплата , имах периоди, в които изкарвах на салца и картофи! Изгледах дете, сега работя на няколко места, за да закърпвам бюджета. Разочарованието ми е тотално и болезнено, ежедневно и никой не го интересува, нито искам да го интересува! Когато работех при бизнесмен, който се подиграваше с труда ми, не плащаше извънреден труд, не ползвах отпуска, просто си вдигнах багажа и го зарязах! След известно време фалира. Но нито веднъж не допуснах мисълта за убийство на който и да е ЧОВЕК, по простата причина, че ТОВА НЕ Е РЕШЕНИЕ на живота ми. Хайде, сега, като не си моралист, кажи какво спечелиха биячите от смъртта на човека? Жената по-долу ясно е написала, че не става въпрос за заплати, а за 400 лв., бил е вързан и със запушена уста!! Но на теб ти дай да апострофираш всеки, който дръзне да се възмути от убийството, чети, серсемино, чети и няма да се налага да ти пиша отговор. А и няма нужда!

А това, че сигурно са си чакали почивките с нетърпение и са си пиели бирите, и по цял ден са лежали, докато им мине работното време някой брои ли го? много бързо речено отсечено. симпатични му били станали. всеки, който се опитва да прави нещо в тази държава, но няма желание да плаща на мързеливи търтеи е осъден на смърт явно. анархии работи. вие не сте нормални

Добре са направили хората, ама малко са прекалили. Да му бяха счупили краката или ръцете, ама чак в кома да го пратят пак после и до смърт...!

я как се активирали "Тиквено-асвалтовите" мутри на бб... само IQ-то май го няма засега да ни понапръска със злоба и слюнка ...

....ти обаче достойно го заместваш.

Мисля, че този случай няма да е последен, защото на хората им писна да се подиграват с тях. Защо само един от тези работодатели не се постави на мястото на работниците ( да работи като вол по 12 часа и да не му плащат ) тогава ще го питам дали няма да му избият балансите и дали ще търпи толкова много. Против насилието съм, но донякъде оправдавам тези хора. Просто не е трябвало да го оставят да почине...

Защото повечето са измамници,стиснати егоисти и селски тарикати!Сит на гладен вяра не хваща!

- " ФИРМА предлага услугата "Биячи на Работодатели неплатили заплатите на подчинените си"!- БЕЗПЛАТНО, може и почерпка! Според възможностите на поръчителите!

нЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА ЗАПЛАТИ ,А ЗА СУМА ОТ ОКОЛО 400 ЛВ.И УБИТИЯТ ПЕТКО Е БИЛ ВЪРЗАН,СЪС ЗАЛЕПЕНА УСТА .А ТОВА НЕ Е ПЪРВИЯТ БОЙ,А СИГУРНО 4.ТОЗИ ПЪТ ОБАЧЕ СА ГО ДОВЪРШИЛИ.

За съжаление това не интересува червените примати . За тях е достатъчно , че "капиталистът-изедник " е убит справедливо от "гладния пролетарят " (най-вероятно и жаден ) .

смятам че ,хората са абсолютно невинни .тези работодатели какъвто е и моя трябва да бъдат убивани като кучета с камъни за назидание на всички останали .тук важи вече закона на джунглата УБИЙ ИЛИ ЩЕ УМРЕШ ОТ ГЛАД.виновници са тези в парламента ,затова и те ако не сега по късно на дръвника.

Горко на децата ти.

защо включи децата му бе гаден примат- толкова малко ли може да измисли плоския ти мозък ...

ПАК ДА КАЖА ПРАВА ЗАПЛАТИ И ПРЕВИЛЕГИИ СЕ ИЗВОЮВАТ С КРЪВ.ИСТОРИЧЕСКИ ПРИМЕРИ МНОГО.НИКОЙ НЯМА ДА ВИ УВЕЛИЧИ ЗАПЛАТАТА ИЛИ ДА ВИ НАМАЛИ РАБОТНИЯ ДЕН, ТЕЗИ НЕЩА ЗА ПОДПИСАНИ С КРЪВТА НА РАБОТНИЦИ МНОГО ПРЕДИ НАС.

Защо тези в парламента, най-накрая не криминализират неплащането на осигуровки и трудови възнаграждения?!?! Защото всеки един от тях има по няколко фирми управлявани от подставени лица и така им е по-изгодно.

Сега ще си получат парите с лихвите

Точно така, Шефа здраве да им дава на мъжете!!! Трябва робовладелците да се научат да плащат!!! РЕСПЕКТ!

ее

Като чета коментарите се хващам за главата какъв лумпен и примитивен народ има в тази държава.Комунизмът създаде море от простаци, а "демокрацията" им даде почва да се изявят ......

Лошото е, че възпитават деца - т.е. погубват ги.

На съвестта на прибиращите лихви от забавени плащания по "Тракия"!

Репликата е по4ти безмислена - ам се опитах да намеря разлика- но ... за 99 процента от народа не мисля , 4е има разлика ... така , 4е - поредните прзни драсканици на някое хлапе ...-или малоумен койот дори не е изчел поне цялата статия ...

Браво!!! В този случай, хората които се водят за убийци не са за затвора, защото днешно време в Ребублика България МНОГО работодатели не плащат на работниците си! Ако не си плащат на работниците СМЪРТ пред народа, за тях! Хора осъзнайте се, аз ще работя за НЕГО - ще си харча времето - ще имам семейство - ще трябва да ям - ще имам сумати разходи, а РАБОТОДАТЕЛЯ ще ми казва, че нямало пари (АМА РАБОТА ИМА). Стига сме били маймуни на клони. Трябва да се направи група във Фейсбук в защита на тези хора, които са убили работодателя си, дано те бъдат едни от първите герои за рЕВОЛЮЦИЯ в днескашна България!

Много си прав! Това не са работодатели , а робовладелци! Поне аз така ги наричам! Респект! Мъжете заслужават "орден Стара Планина Iстепен"

1chovek

Може би смяташ, че си нормален, но трябва да ти кажа, че това не е така и си обществено опасен, ако наистина вярваш в написаното от теб и ако не е просто плод на липса на възпитание. А защо са забавени пари на работници може да има много причини, ние не знаем фактите. Но ето един възможен сценарий (казвам възможен, а не че е непременно така, защото аз самият не знам конкретния случай): За строежа на магистралите отговарят мега-големи фирми на олигарси - там шефовете не могат да бъдат убити по този битов начин, защото стоят зад триметрови дувари и ги пази армия с автомати. Те прибират реално парите от държавата и ЕС за строежа на пътища, а самата работа се възлага на дребни фирми, които едва оцеляват - съответно за минималното възможно заплащане. Но не стига това, ами се бавят и плащанията към тези малки фирми - с по няколко месеца (от 4 до 6 средно). Оттам вече - невъзможност на работодателя (малката фирма) да плати на работниците, озверели хора-работници, а от другата страна стоят доволни един премиер и една пасмина олигарси, на които май ние всички сме нещо като рая в момента.

един човек- ти не си човек а един идоит- какво си седнал да опрадаваш мтрата-работодател ... как може да ни караш да си мислиме дори- че има нормални хора които очакват нещо нормално от мутрите на борисов- да там е големия проблем- ако е искал да се изчистят междифирмените задължения при тия поръчки- щяло е да стане ... я си трай да не ти се смеят- -или по-добре си пиши там тъпите постове за "тъпите комундели"- които били ограбили държавата ни .... Или и ти си пишман-работодател- надяващ се да си получи голямото парче от баницата- за сметка на гладуващия народ.... Аман от продажни боклуци...

Е, сега като е мъртъв, двамата олигофрени нито пари ще видят, нито близките им спокойствие. Но, такива като теб нямат умствен потенциал да го схванат.

когато съдът е само за защита на престъпни лица хората ще вземат неговата функция в собствени ръце

не е заради ЕС- а заради скъпите ни политици- точно това не се случва в ЕС- и познай защо- ЗАЩОТО СИ ГИ НЯМАТ НАЩЕ ПОЛИТИЦИ ...

Ами като не можеш да си рабоодател- ще си седнеш за задника- и ще си налягаш парцаливия г.з.. !!! И няма да имаш проблеми... И някой който може да е работодател- тогав -ще си плаща заплатите когато и както трява... .. и... -и .... няматкрай ... а ти стига защитава мутроидните себеподобни...

Мисля че много хора не са запознати със случая и плюят наред и си изливат гнева за техните си проблеми!Света не се върти около вас!!!!!!!! :Д А случайно да се гледали новините по бнт1?тогава ми коментирайте заблудени жалки хорица такива!!! Прочетохте 2 реда в нета,колко достоверни колко не и айде изводите готови биг боса си го е заслужил... а че е бил под изпълнител на магистрала Тракия разбрахте ли??? че всичи подизпълнители протестираха наскоро че и 1лев не са им превели прочетохте ли? Човека за него не е имал за хляб а камо ли за работници,защо хората знаят само на хулят и нареждат другите,защо винаги българите са толова повърхностни и наивни... и да като виждаш че заплата няма си взимаш парцалките и се махаш щом не ти изнася... не да дремеш там цяло лято труд без заплата и после да се жалваш...ми като не ти е удобно дим да те няма не е ли така?не после да трепеш хората наред и да спиш със спокойна съвест... плюя на такива измети!!!!!

humfry

Ама същото се отнася и за работодателите. Като не си получават парите от проектите, да ги прекратяват. Най-лесно и просто е да кажат на работниците - Хора, много съжалявам, но не мога повече да плащам заплати, ще трябва да съкратя N на брой служители или ще затварям фирмата, това е. А не - утре, в други ден, по-други, следващия месец, по-следващия месец, другата година и т.н. А според написаното излиза, че и ГЕРБ не плащат за магистралите. Интересно къде отиват парите от ЕС? Вероятно някой друг милиционер се сдобива с имоти и трупа стаж в консултантските услуги.

а бе пич- ако от телевизията си формираш мнението- значи си без такова- там каквото каже другаря ви Борисов- това се случва по целия свят :)))))) може ли да си толкова изостанал- да ми цитираш ГРОБ- арската БНТ и тям подобни си ....

Оригиналната новина може да е такава както казваш, но виж, че народа му е дошло до гуша от системата на живот и веднага се реагира! Има пробуждане, но трябва да е по - интензивно. Аз лично защитавам хората които одобряват смъртта на човека в случая, защото иначе няма как да се оправят нещата. Смърт за тези които не плащат на работниците си!!!!

По някой коментари считам,че"гладът е по силен от тока и от Партията дори.!

това момче не е работодател,тои не е предприемчик-тои е бил бригадир.какво е станало ще се разбере по касно,каква равбота е имал вземане даване сас пари.иначе беше добар човек. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ето такъв пердах трябваше и на бившия собственик на хлебозавода в Шумен,който затвори завода и все още не се е разплатил на работниците ,обявявайки уж фалит а другият му хлебозавод в Горна Оряховица работи...На такива ТАРИКАТИ,които се подиграват с труда на хората това се полага!!!

работодателите се били подигравали с работниците,а това,че работниците се подиграват с работодателите НИЩО НЕ ПРАВЕЙКИ това не го броиш,нали

Задлъжнялостта в България, скоро ще се разчисти!

всички сте против работодателите. те не са справедливи и сигурно скоро няма да будат, но това е, освен ако не направите революция, тогава даржавата ще ви плаща малко, но редовно и милицията ще ви пердаши ако надигнете глава. слава богу че се разкарах от там още преди 15 години

какво е виновен човека , забавили са му парите тези които трябва да му платят , а мръсните ман..али са го погубили . да изгният в затвора

ЗАПОЧНА СЕ!