Коментари - Приятели убиха жестоко 19-годишна за 10 гр злато | Днес.dir.bg

Приятели убиха жестоко 19-годишна за 10 гр злато

19-годишно момиче бе убито от приятелите си - 15-годишна и момче на 17 г., в столичния квартал "Люлин" следобед на 13 май, петък. Oколо 25 удара с кухненски нож са открити по тялото на Севилия. Основната версия за трагедията е грабеж.

Обратно в новината

Коментари - Приятели убиха жестоко 19-годишна за 10 гр злато | Днес.dir.bg

Коментари

сигурно живееш в харлем или бронх, знам за какво става вупрос. живял сам 6 месеца в харлем.

от какво се учудвате? днешното младо поколение е кристално отражение на нацията ни, точно такава, каквато е. с много малки изключения. това е нашият народ от 19ч4 насам. не искам да обиждам ничии политически възгледи, но това само показва колко погрешна е била онази система на управление. затвориха ни в един лагер, нямахме достъп до нищо, забраниха частната инициатива и индивидуалното развитие, уеднаквиха ни, само лозунги и манифестации.......и след това се нахвърлихме на всичко като невидели, а ''чистите комунистически идеали'' се изпариха като утринна роса.

ДО Nephrit Вие заблудените, дето оная система им е виновна няма ли да се скриете, че ми писна да ви чета глупостите! Знаеш ли от колко години вече не живеем в тази система?!? Не казвам, че онази е била много добра, но и криво разбраната демокрация явно не е. Така че си размърдайте малко мозъците и спрете да хленчита за работи от преди 20 години.

ако американски сад садеше тези изроди, сас сигурност щяха да изпушат на електрическия стол, но корумпираното каманистическо разбоиническо правосадие в балхаристан ще ги пусне поради липса на доказателства или ще ги осади условно za da убият следващия човек.

Май не само възпитанието Господин Цветанов. Б И Т И Е Т О определя съзнанието. Жалко за убитото момиче, но дали ще е последното убито дете заради ПАРИ /злато/?

неее! неграмотни журналя в тъпата ни държава описват грозно престъпление! на 17 години трудно ще е криминално проявен, понеже е непълнолетен. също най-много на толкова ще да е била и момата, която той е опънал. ако има регистрация в полицията по жалба за секс с малолетна, тогава нещата са други.

Sorosss

Не е истина накъде отива тази младеж ...:-(

Мили Боже...?!? Какво стана с децата на България...?!

kgb777kgb

Ще ти кажа какво става : Пълна липса на ценностна система ! Живота не значи нищо за тях ! Единственото важно е как изглеждат , какви парцалки носят , какъв телефон , колко ги "уважават" другите , къде и колко могат да пият и всички останали белези на външна изява , защото те вътрешна нямат ! Няма и как да имат , като не са прочели една книга , слушат тъпа малоумна чалга и живеят според моралния критерий на американски филми / от най-комерсиалните и гадните/ ! За тях да откраднат нещо чуждо не е проблем , тъпите им родители в стремежа си да избиват собствените си комплекси ги възпитават- все едно всичко им е позволено и имат право на всичко , което поискат и всички са ДЛЪЖНИ да удовлетворяват желанията им !!!

американски морал.

Хайде стига сте писали глупости за САЩ! Синът ми учи там повече от две години и имат строга дисциплина в училищата! Това, което в момента е в България, не знам дали изобщо го има на друго мяcто по света!

какво стана ли -все още има и добри деца който имат ценности но стават все по малко за жалост.Повечето са плява от която нищо няма да стане като пораснат.Съжалявам за острите си думи но е така.Колко деца са прочели повече от 5 книги през живота си -сигурно се броят на пръсти ,другите и да се изказват немогат.За децата са виновни родителите ,неможе бащата като се прибере да почне да псува началника си да извади ракията и да пусне чалгата на макс и някой да очаква детето му да стане човек.Същия боклук без ценностна система ще е и детето му.

но могат да ти дрънкат 100 часа за правата си и за демократичните ценности, за силикона и за 'колко хубаво е да си богат педераст'. извинете ако ви засягам чувствата, но какво очаквате от такъв морал?

мойте събознования за роднините.мен ако питате поправителните училища трябва да отворят врати отново като преди 10ти.Но в тази наша любима страна какво става като убивш някой после се правиш на луд и няма наказание.Като обереш някой пак си луд и си навън ,въобще каквото и да направиш после се правиш на луд и си готов.Да ви кажа аз имам 2 деца още малки и много се замислям дали да не почна да им обяснявам че като пораснат трябва да избягат от тук -гадно звучи но тук вече почва да е модерно да си престъпник(според мен).Ако не псуваш като хамалин ,не чупиш и не се биеш в училище другите не те приемат като равен.Да ви кажа само 1 пример.Синът ми е 5 клас ,добър ученик е и му се отдава учи с лекота ,преди няколко дни ми казва "тате утре трябва да се збия с някой "при което го попитах озадачен ЗАЩО и ми каза "ЗА ДА МЕ ПРИЕМАТ ДРУГИТЕ МОМЧЕТА".Хайде кажете ми какво е това ???????

пише се "сбия"

георги, в случая "сбия"-та няма значение. това, което рути е писал е по-важно

Смятам, че в конкретния случай дори не е най-важното каква ще бъде присъдата на убийците. Най ужасното според мен в случая е това, че съученици на жертвата са казали, че заслужавала да умре защото била не знам си каква. Ако наистина има деца които мислят това сериозно, смятам че най-малкото трябва да бъдат изключени от училище за това. Трябва да има възпитателни учреждения за такива. Тези деца не могат да бъдат пълноценни граждани, а следователно не могат да бъдат оставени просто така. А що се отнася до присъдата за убийците - трябва да има наказание, а не отмъщение.

няма малолетни, няма непълнолетни - има извършено жестоко престъпление и то трябва да се накаже най-сурово - ако няма смъртна присъда, то трябва да е ДОЖИВОТНА без помилване!

Недопустимо е в едно "добро" и "успешно" общество, което желаем да създадем, да живеят съвместно нормални хора и хладнокръвни убийци. Не може за едни възпитанието и човешките обноски да са предимство, а за други - да бъдат напълно незачитани и пренебрегвани!

не е само средата виновна, за тези двамата доживот трябва или бой с камъни по главите им както е модерно в страни където се колят с ножове за 10гр злато

А, защо мойто дете да храни още неколко търтея и да се мъчи, като грешен дявол. А, за това какво ще кажете.

???

Ако се показват снимките на престъпниците,престъпността ще намалее.

Абсолютно вярно!!!

Боже опази...

До това доведе ламтенето за пари, сексуалната революция и обезценяването на семейните ценности, безконтролното гледане в компютъра и ТВ. Днес е срамно да имаш един партньор, да не правиш анален секс и френска любов. Родителите се втурнали да работят на 100 места, за да купят дрънкулки на децата си.учат ги да са нагли и нахални, защото така ще спечелят. Развеждат се като луди, защото е модерно. Какво им пука, че утре детето им няма да е полезно за себе си и за тях, та камоли за някой друг. Едно дете се нуждае от любов, колкото повече му даваш, толкова по добро и сигурно ще бъде то. Колкото повече време прекарваш с него, толкова по умно и духовно богато ще е то. С неудоволствие виждам, в какво се превръщат децата и направо ме е страх. Питам, как и с какво ще се накажат родителите на убийците, че са създали такива изродчета. Не се съмнявам, че тия две изродчета нямат здраво семейство. Родителите им са се загрижили за себе си, а не за тях Какво очаквате да стане от дете на такива родители. Секс, наркотици и рокенрол е това са тези деца, а родителите им вески за себе си да прецени какво заслужават.

Рокендрол??? Най- малко рокендролът има връзка с този случай и днешните деца. Друг един,,жанр,, ги прави неграмотни и им отнема ценностната система ...В чалготеките не звучи рокендрол.

Колко глупости изписа, за да изкажеш толкова проста мисъл!?!

Дир, секс с непълнолетна не е престъпление, явно става дума за секс с малолетна ;) Поравете си грешките ;)

в бг отдавна убииците са признати за болни и няма закони. но ако беше убито дете на министар направо затвор нали??на колко ли министара им пука че бг стана криминална дупка??

Всеки ден се намират по няколко изрода, които да ми доказват колко правилно съм си избрал ника. Въпрос към Ив. Колев и някоя си уфсъ: Прави сте, че вместо да бягаме, трябва да направим "нещо" тук. Ама аз ката ден се напиням да мисля и нищо не ми идва на ум! Щото каквото и да измисля, веднага се сещам как ще го осерем. Затова, моля, дайте акъл! Айде някой умен (то комай гений трябва да е) да измисли метод, ако не да се оправим, поне да тръгнем нанякъде! Беше казал един: който не е грешил, той да хвърли камък! Ама как да накараш достатъчен брой хора да се замислят как, колко и в какво грешат и колко камъни са нахвърляли?!

германски полицаи да контролират родната милиция. доброволна кастрация .1000 лева в брои които се кастрира .... избирателите на гоце се продават за 2 кебапчета ,така че много от тях ще се навият .това е единствения начин.запомнете ми думите господин мизантроп :-) няма друг начин

масово избирателите са за две кебапчета, хайде да не си спомняме по митингите срещу комунизЪма кой даваше кебапчетата при условие, че инфлацията беше страшна , а по магазините нямаше нищо...

Ти, ако наистина живееш в Ню Йорк, опитал ли си някога да кажеш "негър" на висок глас ? И ако си опитал, що не споделиш какво ти се е случило. Виж и как се пише на английски Ню Йорк, щото само по това ти личи колко си там.

Ох, Иванчо! New Yorker не е бленувания от теб град Ню Йорк (New York), а е име на фирма (бивша Валентина), пък и има модел на Chrysler с това име. Така, че не се заяждай за глупости, а коментирай темата! Не ти ли е по-важно, че непълнолетни изроди убиват тяхна приятелка (как е могло тия да се наричат такива на това нещастно момиче?) само защото не я харесват? Ами тогава, съдейки от писанията, най-малкото в тоя форум жив човек няма да остане!!!

Ох, Иванчо! New Yorker не е бленувания от теб град Ню Йорк (New York), а е име на американско списание (The New Yorker), на българска фирма (бивша Валентина), пък и има модел на Chrysler с това име. Така, че не се заяждай за глупости, а коментирай темата! Не ти ли е по-важно, че непълнолетни изроди убиват тяхна приятелка (как е могло тия да се наричат такива на това нещастно момиче?) само защото не я харесват? Ами тогава, съдейки от писанията, най-малкото в тоя форум жив човек няма да остане!!!

ясно е че т а к а нищо няма да се промени . чакаите новина . утре друга трагедия ще ни разгневи ,уплаши,ужаси .после ще седнем да вечеряме и ще забравим. докато не се случи трагедия с нашите деца .тогава всички ще са разгневени,уплашени, ужасени.после ще седнат да вечерят. и ще забравят

Тия двамцата са абсолютни изроди - не само способни да убият човек, "приятелка", но и съзнателно разправят, че "такава не трябвало да живее" - а те са едни богове, които определят кой има и кой няма парво да живее!!! Само доживотна и дано бял ден да не видят никога! Но никога пак да не бъдат пуснати в обществото - те са заплаха за всеки, който е различен от техните кухи чалгарски тикви!

добре че са убили човек , ако бяха убили куче сега щеше да има протест на античовешката организация "4 лапи" и да се съберат над 100 000 фанатици да им искат смъртната присъда за дето са убили куче.. но нали са убили човек, на кой му дреме, народа е добитък, стадо овце и прасета.. кво няма да стават убийства сред младите като всеки ден шибаните "бтв" и "нова тв" ги заливат с 90% предавания със насилие.. екшън филми, сапунени сериали с убийства и прочие.. а останалите 10% са предавания за разврат.. най-големите убийци в българия са "бтв" и "нова тв" защото с престъпните си предавания те промиват мозъка на младите и ги превръщат в зверове и убийци

прав си .хората които се грижат за животно в дома си знаят че всеки живот е ценен. започва се с убииство на животно. в и н а г и. затова хората протестират когато има убито куче.този които го е направил утре ще доиде при твоето дете . ще убие човек

какъв кошмар,надявам се да ги накажaт тези двамата на поне 30 години затвор,въпреки че заслуяват доживотен!!!!!

постоянна мярка на зъдържане. И присъди -максимални както предвижда закона за непълнолетни. Освен това в затвора- непрекъсната работа с тях докато осъзнаят престъплението, така че да им се прииска да се обесят.

тюх ялко че пак няма да има достатъчно доказателства ... каквото и да се случи все няма достатъчно *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Скоро даваха документален филм за двама престъпници, момче и момиче, които убиват двама души. След като ги заловиха момичето получи 90/деветдесет/ години затвор за СЪУЧАСТНИЧЕСТВО, а момчето доживотен затвор без право на помилване! Поне обществото ще знае, че не се разхождат сред нормалните хора. А тук за подобно престъпление никакво наказание. Затова са се разпищолили разни търтеи и садисти. Мир на душата на жертвата!

тези малки престапници трябва да бадат ъничтоявани заедно с техните родители които са ги вазпитали *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И на колко ще ги осъдите? На 5-6? И ще излязат на по 20 и нещо от затвора озверели отвсякъде? Щом не се разкаяват директно доживот. Няма шанс да им дойде акъла щом за 10 г злато убиват по такъв начин и после се изразяват така.

Аз не съм съгласна да хрантутя до живот подобни изверги и да им плащам топлото през зимата.

Дано са по-дебелички, че да горят добре в пещта на парното на затвора, за да му е топло на г-н Директора!

Всеки ден се убеждавам, че в България 92% от хората са изключително прости, нискообразовани, които не се интересуват от нищо освен от малкия им свят. Абсолютни невъзпитани селтаци с огромно его и още по-големи комплекси които ги карат да са освен прости и адски агресивни. Може да е всякакъв министър председатела но за едно е прав тук мат'ряла е чалгарски и адски скапан и загниващ . Предполагам че в това число влизам и аз щото съм останал тук и вероятно е прав и за това. Но чалга културата я помня от дете като отивах при баба и навякъде от къщи и кръчми бичеше Лепа Брена и пияни и почерпени селтаци псуваха на воля. Нищо не се е променило просто някои селтаци натрупаха пари и дойдоха в София сички да им гледат сеира.

Но съм сигурен, че ти не си в тези 92%. Както и близките ти, нали?

Много добре казано

Не вярвам да са 92 процента, но и 50 да са, простотията им е толкова колосална, че непрекъснато пълнят новините. Има много свестни хора в България, но те просто са мачкани и в уплах от такива, като гореупоменатите животни.

В НАШАТА ИСТОРИЯ ИМА ЕДИН ВЕЛИКОЛЕПЕН ПРИМЕР ЗА НАКАЗАНИЕ НА КРАДЦИТЕ - КРУМ СТРАШНИ Е ОТРЯЗВАЛ РЪКАТА НА КРАДЕЦА. ЗАЩО ДА НЕ ГО НАПРАВИМ И СЕГА?!?! ЯВНО НЕ МОЖЕ ДА СЕ РАЗЧИТА НА ВЪЗПИТАНИЕ И ПРЕВЪЗПИТАНИЕ...

Във Люлин е пълно със наркомани.

Не е само в Люрин май?

а дир.бг е пълен с неграмотни писачи като теб! Пише се "в Люлин...."

обичам много родината си, но точно заради това че държавата толерира циганините, и че само ние сме баламите да си плащаме данъци, осигуровки и т.н. , аз не виждам никакво бъдеще за нашите деца в България, колкото и да ми е тъжно да го призная...

Аз подадох сигнала на тел. 112, където "компетентна служителка" ми каза "Влезте, за да проверите дали има пострадал и подайте адекватен сигнал"!!!. Нямам думи за коментар на горното!

Мисля, че е крайно време медиите да спрат да пишат за всяко убийство, престъпление или катастрофа. Имам чувството, че нарочно се насажда чувство , че държавата е скапана, че в нея няма никаква перспектива, че всекидневно единственото, което се случва е лошо, че няма нищо положително. Не, че положението е розово, но вместо да се опитваме, като нация, да се надъхваме и сплотяваме, ние само гледаме навън с измамното чувство, че там е прекрасно. Пътувал съм много. Да- навън изглежда много по-уредено, много по-спокойно, но и там има престъпления, и там има хора, които не могат да си намерят работа и живеят в мизерия....

Колега "хмхх" не мога да повярвам,че искате да се прикриват подобни тежки престъпления и то извършени от деца.Тези престъпления не са редки в България и затова им се дава подобна гласност.Нашата Родина за съжаление отдавна е преминала в третия свят по всякакви показатели,някъде между Африка и Южна Америка.За това състояние всички знаем кой е виновен а не правим нищо дори и на ниво семейство и близко обкръжение. Да има много страни по света едни малки други големи има и престъпност но защо точно в нашата страна трябва да се случват подобни неща.Това според мен е въпроса който всеки от нас трябва да си зададе,а не да хули медиите.

Ясно е, че убийците са цигани, а жертвата каква е? Същото май е като с убитото дете във Варна - и там има гето наблизо, и там са намесени цигани, и там не се съобщават подробности за жертвата? Май някой нарочно крие информация??

Хора, разгледах коментарите и мш направи впечатление, че всички плюят децата и държавата. Тези деца кой ги възпита така ?Те нямат ли родители. Тия родители освен да нахранят децата си нямат ли други задължения. Е, аз смятам, че за постъпките на децата са виновни първо родителите и след това всички останали. Родителите на убийците ще получат ли някакво наказание, че са възпитали такива изроди. Какво направиха те, че да научат децата си на нещо добро, сигурна съм нищо. Най-вероятно работят на 10 места, развели са се и си търсят любовници. Поне това показва статистиката. Такива деца са от такива семейства. Цялата ценностна система се сбърка и от там сбъркани деца. Аз искам и родителите в затвора, че да си платят за безотговорността, че са създали нещо да расте, като бурен.

За огромно съжаление не са цигани. Не защитавам циганите. Знам, колко са жестоки и т.н., но тези са си безнадзорни българчета. Родителите са им като циганите, само дето са грамотни и работещи, но са забравили , че имат деца, които да възпитават, освен да хранят. И да не говоря, какъв е морала - чалга и само чалга, секс и ракия.

аз ( нерегистриран ) 18.05.2011 11:03 Преди няколко дни съобщиха, че започват да строят къщи на циганите и да им осигуряват работа...децата им вече ги водят с автобус на училище, плащаме им всичките разноски.На кого му се живее в държава, в която вместо да се поощряват работещите честно цял живот, държавата се грижи за мързеливите, крадливите и неграмотните.Никой не иска да живее в обратна на логиката държава.И сега, щом им се прикрива самоличността, вероятно става въпрос за цигани.А според обратната логика, който назове истината за тях, е расист, антисоциален елемент и дори е за затвора.(ТОВА Е ИСТИНАТА)

Точно за да има ред, трябват такива мерки за циганите. Иначе циганската анархия в държавата ще продължи. Друг е въпросът, че освен за циганите, нещо трябва да се прави и за другите граждани.

А за мен като българин ама не от цигански произход що няма привилегии?

Към New Yorke.....Може би имате право?На лицето, на човек е изписан характера.За да не сьм голословен ето една притча:....ГОСПОД КАЗАЛ:-ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ЛОШИТЕ ХОРА!А ЕДИН ЧОВЕК ПОПИТАЛ:-КАК ДА ГИ ПОЗНАЕМ ГОСПОДИ?ГОСПОД ОТВЬРНАЛ:-АЗ СЪМ ГИ БЕЛЯЗАЛ!

А според теб защо Господ не създава само добри хора, а трябва да ги белязва после?

Е как "защо"? И той дава брак в производството си, това е!

Ясно личи че и ти си от белязаните, иначе не би коментирал по подобен начин жертвата.

"АЗ" коментирал жертвата??? Въобще не си вденал нито изказването на АЗ, нито разказаната от него притча. Затова чети внимателно! Да ти подскажа - убитото момиче, дори и със своите недъзи, въобще не е от белязаните. Жалко за погубения му живот, всеки на неговото място заслужава по-добра съдба! А ти се пази от наистина белязаните защото явно ти е трудно да разпознаваш хората!

Към New Yorke.....Може би имате право?На лицето, на човек е изписан характера.За да не сьм голословен ето една притча:....ГОСПОД КАЗАЛ:-ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ЛОШИТЕ ХОРА!А ЕДИН ЧОВЕК ПОПИТАЛ:-КАК ДА ГИ ПОЗНАЕМ ГОСПОДИ?ГОСПОД ОТВЬРНАЛ:-АЗ СЪМ ГИ БЕЛЯЗАЛ!

Няма какво да се чудите,защо с всеки изминал месец,кандидатите за напускане на милата Родина,стават все повече.Такъв е лайфът у нас.Ежедневен стрес,насилие,агресия,убийства,блудства,бедност-душевна и финансова.Комлекс от фактори,превръщащи ежедневието в ПСИХО,по Хичкок.То и няма как да е различно-21г.,една и съща,многоцветна политическа банда,ни прави на луди маймунки.Тъпче,лъже,краде,дебелее на наш гръб.Убиха и живеца,и надеждата,съсипаха ни.Дадоха простор на най-перверзната част от човешката природа,на простащината,агресията,малоумието.Това е резултатът.Затова,ще се задъхват терминалите-къде какво е останало нещо нормално,да си ходи по белия свят.Иначе.....

УЖАС. УЖАС. УЖАС

идиоти са сега *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Люлин, какво повече да говорим. Т.н Софиянци само това могат.

Абе, Валюша, в Люлин, като един от най-евтините столични квартали, живущите са предимно бегълци от прованса - истинските софиянци живеят в центъра, старите и скъпи райони.

в грешка си, смехурко, и е явно, че ти самият си пришълец. в панелките са изселени не малко от местните селяни, за да построят други панелки после. а за центъра и за кореняците, само старците са кореняци там, другото са новобогаташи, без значение от град или от село...

Народа напълно оскотя!И това е само началото на хищническото самоизбиване за единия къшей хляб!До къде докараха хората Гробарите божеееее !

Тези двамата малолетни убийци не са влезли в кухнята да крадат хляб . Това е жестокост и в никакъв случай не е от глад. Такива са опасни за обществото и за тях трябва доживотен затвор и най- строго наказание.

Точно!

Ученичките от Пловдив, които убиха и разчлениха тяхна съученичка, са вече на свобода

Мотивът, който излиза на първо място, е грабеж, тъй като от жилището липсват златни накити, които обаче не са били в голямо количество, добави той. Баси следствието, как са разбрали количестото на златните накити, които липсват - ей, тия нашите следователи са страшна работа.

ахахаха колко си тъп само, а как са разбрали че липсват? можеш ли да не знаеш количеството на нещо а да знаеш че липсва?

И кой им го каза количеството????

в бг следствието обикновено заключава наи-вероятната причина и дори не си правят труда да разследват.

това е точно циганския блок в Люлин!

това са цигани - никое нормално българско дете няма да тръгне да убива .Признайте истината!!!!

Сто процента си прав.Но вчера такива сълзи се ронеха за убитото "ДЕТЕ"от Варна.И като написах а многото безнаказани престъпления на ЕТНОСА ме обявиха че пиша ГЛУПОСТИ.Горкото дете и родители.

е та ти да не искаш да са българи? че то не останахме българи в тази държава. затова 300% е сигурно, че са или циганя или осактени турчоля

А сина на общинския съветник от Варна,който уби студентката ,циганин ли беше?Тези,дето убиха Стоян в София пред дискотеката цигани би бяха?Тези,които убиха българския студент в Париж ,цигани ли бяха?Оня,който закла жената в Тенерифе,циганин ли е?Българите все повече се циганизират.

А двете момичета, които убиха приятелката си, циганки ли бяха?

В ТАЗИ ТЪПА ДЪРЖАВА ВСИЧКИ СА ИЗПЕРКАЛИ. ТАКА Е, МИЗЕРИЯТА НЕ ВОДИ ДО ХУБАВИ ДЕЛА. НИЩО ХУБАВО НЕ СЕ СЛУЧВА ТУК, ТА И ЗА ТОВА ХОРАТА ИСКАТ ДА Я НАПУСНАТ.

Дай сега като ни е скапана държавата и ние да сме смотаняци .А не е ли по добре да се стремим да ставаме по добри.Наистина една птичка пролет не прави , но нека да се опитаме.

Изперкването и гладът не са повод за такива неща. .. В тези липсват елементарни човешки чувства.

Коментари - Приятели убиха жестоко 19-годишна за 10 гр злато | Днес.dir.bg

Приятели убиха жестоко 19-годишна за 10 гр злато

19-годишно момиче бе убито от приятелите си - 15-годишна и момче на 17 г., в столичния квартал "Люлин" следобед на 13 май, петък. Oколо 25 удара с кухненски нож са открити по тялото на Севилия. Основната версия за трагедията е грабеж.

Обратно в новината

Коментари - Приятели убиха жестоко 19-годишна за 10 гр злато | Днес.dir.bg

Коментари

сигурно живееш в харлем или бронх, знам за какво става вупрос. живял сам 6 месеца в харлем.

от какво се учудвате? днешното младо поколение е кристално отражение на нацията ни, точно такава, каквато е. с много малки изключения. това е нашият народ от 19ч4 насам. не искам да обиждам ничии политически възгледи, но това само показва колко погрешна е била онази система на управление. затвориха ни в един лагер, нямахме достъп до нищо, забраниха частната инициатива и индивидуалното развитие, уеднаквиха ни, само лозунги и манифестации.......и след това се нахвърлихме на всичко като невидели, а ''чистите комунистически идеали'' се изпариха като утринна роса.

ДО Nephrit Вие заблудените, дето оная система им е виновна няма ли да се скриете, че ми писна да ви чета глупостите! Знаеш ли от колко години вече не живеем в тази система?!? Не казвам, че онази е била много добра, но и криво разбраната демокрация явно не е. Така че си размърдайте малко мозъците и спрете да хленчита за работи от преди 20 години.

ако американски сад садеше тези изроди, сас сигурност щяха да изпушат на електрическия стол, но корумпираното каманистическо разбоиническо правосадие в балхаристан ще ги пусне поради липса на доказателства или ще ги осади условно za da убият следващия човек.

Май не само възпитанието Господин Цветанов. Б И Т И Е Т О определя съзнанието. Жалко за убитото момиче, но дали ще е последното убито дете заради ПАРИ /злато/?

неее! неграмотни журналя в тъпата ни държава описват грозно престъпление! на 17 години трудно ще е криминално проявен, понеже е непълнолетен. също най-много на толкова ще да е била и момата, която той е опънал. ако има регистрация в полицията по жалба за секс с малолетна, тогава нещата са други.

Sorosss

Не е истина накъде отива тази младеж ...:-(

Мили Боже...?!? Какво стана с децата на България...?!

kgb777kgb

Ще ти кажа какво става : Пълна липса на ценностна система ! Живота не значи нищо за тях ! Единственото важно е как изглеждат , какви парцалки носят , какъв телефон , колко ги "уважават" другите , къде и колко могат да пият и всички останали белези на външна изява , защото те вътрешна нямат ! Няма и как да имат , като не са прочели една книга , слушат тъпа малоумна чалга и живеят според моралния критерий на американски филми / от най-комерсиалните и гадните/ ! За тях да откраднат нещо чуждо не е проблем , тъпите им родители в стремежа си да избиват собствените си комплекси ги възпитават- все едно всичко им е позволено и имат право на всичко , което поискат и всички са ДЛЪЖНИ да удовлетворяват желанията им !!!

американски морал.

Хайде стига сте писали глупости за САЩ! Синът ми учи там повече от две години и имат строга дисциплина в училищата! Това, което в момента е в България, не знам дали изобщо го има на друго мяcто по света!

какво стана ли -все още има и добри деца който имат ценности но стават все по малко за жалост.Повечето са плява от която нищо няма да стане като пораснат.Съжалявам за острите си думи но е така.Колко деца са прочели повече от 5 книги през живота си -сигурно се броят на пръсти ,другите и да се изказват немогат.За децата са виновни родителите ,неможе бащата като се прибере да почне да псува началника си да извади ракията и да пусне чалгата на макс и някой да очаква детето му да стане човек.Същия боклук без ценностна система ще е и детето му.

но могат да ти дрънкат 100 часа за правата си и за демократичните ценности, за силикона и за 'колко хубаво е да си богат педераст'. извинете ако ви засягам чувствата, но какво очаквате от такъв морал?

мойте събознования за роднините.мен ако питате поправителните училища трябва да отворят врати отново като преди 10ти.Но в тази наша любима страна какво става като убивш някой после се правиш на луд и няма наказание.Като обереш някой пак си луд и си навън ,въобще каквото и да направиш после се правиш на луд и си готов.Да ви кажа аз имам 2 деца още малки и много се замислям дали да не почна да им обяснявам че като пораснат трябва да избягат от тук -гадно звучи но тук вече почва да е модерно да си престъпник(според мен).Ако не псуваш като хамалин ,не чупиш и не се биеш в училище другите не те приемат като равен.Да ви кажа само 1 пример.Синът ми е 5 клас ,добър ученик е и му се отдава учи с лекота ,преди няколко дни ми казва "тате утре трябва да се збия с някой "при което го попитах озадачен ЗАЩО и ми каза "ЗА ДА МЕ ПРИЕМАТ ДРУГИТЕ МОМЧЕТА".Хайде кажете ми какво е това ???????

пише се "сбия"

георги, в случая "сбия"-та няма значение. това, което рути е писал е по-важно

Смятам, че в конкретния случай дори не е най-важното каква ще бъде присъдата на убийците. Най ужасното според мен в случая е това, че съученици на жертвата са казали, че заслужавала да умре защото била не знам си каква. Ако наистина има деца които мислят това сериозно, смятам че най-малкото трябва да бъдат изключени от училище за това. Трябва да има възпитателни учреждения за такива. Тези деца не могат да бъдат пълноценни граждани, а следователно не могат да бъдат оставени просто така. А що се отнася до присъдата за убийците - трябва да има наказание, а не отмъщение.

няма малолетни, няма непълнолетни - има извършено жестоко престъпление и то трябва да се накаже най-сурово - ако няма смъртна присъда, то трябва да е ДОЖИВОТНА без помилване!

Недопустимо е в едно "добро" и "успешно" общество, което желаем да създадем, да живеят съвместно нормални хора и хладнокръвни убийци. Не може за едни възпитанието и човешките обноски да са предимство, а за други - да бъдат напълно незачитани и пренебрегвани!

не е само средата виновна, за тези двамата доживот трябва или бой с камъни по главите им както е модерно в страни където се колят с ножове за 10гр злато

А, защо мойто дете да храни още неколко търтея и да се мъчи, като грешен дявол. А, за това какво ще кажете.

???

Ако се показват снимките на престъпниците,престъпността ще намалее.

Абсолютно вярно!!!

Боже опази...

До това доведе ламтенето за пари, сексуалната революция и обезценяването на семейните ценности, безконтролното гледане в компютъра и ТВ. Днес е срамно да имаш един партньор, да не правиш анален секс и френска любов. Родителите се втурнали да работят на 100 места, за да купят дрънкулки на децата си.учат ги да са нагли и нахални, защото така ще спечелят. Развеждат се като луди, защото е модерно. Какво им пука, че утре детето им няма да е полезно за себе си и за тях, та камоли за някой друг. Едно дете се нуждае от любов, колкото повече му даваш, толкова по добро и сигурно ще бъде то. Колкото повече време прекарваш с него, толкова по умно и духовно богато ще е то. С неудоволствие виждам, в какво се превръщат децата и направо ме е страх. Питам, как и с какво ще се накажат родителите на убийците, че са създали такива изродчета. Не се съмнявам, че тия две изродчета нямат здраво семейство. Родителите им са се загрижили за себе си, а не за тях Какво очаквате да стане от дете на такива родители. Секс, наркотици и рокенрол е това са тези деца, а родителите им вески за себе си да прецени какво заслужават.

Рокендрол??? Най- малко рокендролът има връзка с този случай и днешните деца. Друг един,,жанр,, ги прави неграмотни и им отнема ценностната система ...В чалготеките не звучи рокендрол.

Колко глупости изписа, за да изкажеш толкова проста мисъл!?!

Дир, секс с непълнолетна не е престъпление, явно става дума за секс с малолетна ;) Поравете си грешките ;)

в бг отдавна убииците са признати за болни и няма закони. но ако беше убито дете на министар направо затвор нали??на колко ли министара им пука че бг стана криминална дупка??

Всеки ден се намират по няколко изрода, които да ми доказват колко правилно съм си избрал ника. Въпрос към Ив. Колев и някоя си уфсъ: Прави сте, че вместо да бягаме, трябва да направим "нещо" тук. Ама аз ката ден се напиням да мисля и нищо не ми идва на ум! Щото каквото и да измисля, веднага се сещам как ще го осерем. Затова, моля, дайте акъл! Айде някой умен (то комай гений трябва да е) да измисли метод, ако не да се оправим, поне да тръгнем нанякъде! Беше казал един: който не е грешил, той да хвърли камък! Ама как да накараш достатъчен брой хора да се замислят как, колко и в какво грешат и колко камъни са нахвърляли?!

германски полицаи да контролират родната милиция. доброволна кастрация .1000 лева в брои които се кастрира .... избирателите на гоце се продават за 2 кебапчета ,така че много от тях ще се навият .това е единствения начин.запомнете ми думите господин мизантроп :-) няма друг начин

масово избирателите са за две кебапчета, хайде да не си спомняме по митингите срещу комунизЪма кой даваше кебапчетата при условие, че инфлацията беше страшна , а по магазините нямаше нищо...

Ти, ако наистина живееш в Ню Йорк, опитал ли си някога да кажеш "негър" на висок глас ? И ако си опитал, що не споделиш какво ти се е случило. Виж и как се пише на английски Ню Йорк, щото само по това ти личи колко си там.

Ох, Иванчо! New Yorker не е бленувания от теб град Ню Йорк (New York), а е име на фирма (бивша Валентина), пък и има модел на Chrysler с това име. Така, че не се заяждай за глупости, а коментирай темата! Не ти ли е по-важно, че непълнолетни изроди убиват тяхна приятелка (как е могло тия да се наричат такива на това нещастно момиче?) само защото не я харесват? Ами тогава, съдейки от писанията, най-малкото в тоя форум жив човек няма да остане!!!

Ох, Иванчо! New Yorker не е бленувания от теб град Ню Йорк (New York), а е име на американско списание (The New Yorker), на българска фирма (бивша Валентина), пък и има модел на Chrysler с това име. Така, че не се заяждай за глупости, а коментирай темата! Не ти ли е по-важно, че непълнолетни изроди убиват тяхна приятелка (как е могло тия да се наричат такива на това нещастно момиче?) само защото не я харесват? Ами тогава, съдейки от писанията, най-малкото в тоя форум жив човек няма да остане!!!

ясно е че т а к а нищо няма да се промени . чакаите новина . утре друга трагедия ще ни разгневи ,уплаши,ужаси .после ще седнем да вечеряме и ще забравим. докато не се случи трагедия с нашите деца .тогава всички ще са разгневени,уплашени, ужасени.после ще седнат да вечерят. и ще забравят

Тия двамцата са абсолютни изроди - не само способни да убият човек, "приятелка", но и съзнателно разправят, че "такава не трябвало да живее" - а те са едни богове, които определят кой има и кой няма парво да живее!!! Само доживотна и дано бял ден да не видят никога! Но никога пак да не бъдат пуснати в обществото - те са заплаха за всеки, който е различен от техните кухи чалгарски тикви!

добре че са убили човек , ако бяха убили куче сега щеше да има протест на античовешката организация "4 лапи" и да се съберат над 100 000 фанатици да им искат смъртната присъда за дето са убили куче.. но нали са убили човек, на кой му дреме, народа е добитък, стадо овце и прасета.. кво няма да стават убийства сред младите като всеки ден шибаните "бтв" и "нова тв" ги заливат с 90% предавания със насилие.. екшън филми, сапунени сериали с убийства и прочие.. а останалите 10% са предавания за разврат.. най-големите убийци в българия са "бтв" и "нова тв" защото с престъпните си предавания те промиват мозъка на младите и ги превръщат в зверове и убийци

прав си .хората които се грижат за животно в дома си знаят че всеки живот е ценен. започва се с убииство на животно. в и н а г и. затова хората протестират когато има убито куче.този които го е направил утре ще доиде при твоето дете . ще убие човек

какъв кошмар,надявам се да ги накажaт тези двамата на поне 30 години затвор,въпреки че заслуяват доживотен!!!!!

постоянна мярка на зъдържане. И присъди -максимални както предвижда закона за непълнолетни. Освен това в затвора- непрекъсната работа с тях докато осъзнаят престъплението, така че да им се прииска да се обесят.

тюх ялко че пак няма да има достатъчно доказателства ... каквото и да се случи все няма достатъчно *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Скоро даваха документален филм за двама престъпници, момче и момиче, които убиват двама души. След като ги заловиха момичето получи 90/деветдесет/ години затвор за СЪУЧАСТНИЧЕСТВО, а момчето доживотен затвор без право на помилване! Поне обществото ще знае, че не се разхождат сред нормалните хора. А тук за подобно престъпление никакво наказание. Затова са се разпищолили разни търтеи и садисти. Мир на душата на жертвата!

тези малки престапници трябва да бадат ъничтоявани заедно с техните родители които са ги вазпитали *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И на колко ще ги осъдите? На 5-6? И ще излязат на по 20 и нещо от затвора озверели отвсякъде? Щом не се разкаяват директно доживот. Няма шанс да им дойде акъла щом за 10 г злато убиват по такъв начин и после се изразяват така.

Аз не съм съгласна да хрантутя до живот подобни изверги и да им плащам топлото през зимата.

Дано са по-дебелички, че да горят добре в пещта на парното на затвора, за да му е топло на г-н Директора!

Всеки ден се убеждавам, че в България 92% от хората са изключително прости, нискообразовани, които не се интересуват от нищо освен от малкия им свят. Абсолютни невъзпитани селтаци с огромно его и още по-големи комплекси които ги карат да са освен прости и адски агресивни. Може да е всякакъв министър председатела но за едно е прав тук мат'ряла е чалгарски и адски скапан и загниващ . Предполагам че в това число влизам и аз щото съм останал тук и вероятно е прав и за това. Но чалга културата я помня от дете като отивах при баба и навякъде от къщи и кръчми бичеше Лепа Брена и пияни и почерпени селтаци псуваха на воля. Нищо не се е променило просто някои селтаци натрупаха пари и дойдоха в София сички да им гледат сеира.

Но съм сигурен, че ти не си в тези 92%. Както и близките ти, нали?

Много добре казано

Не вярвам да са 92 процента, но и 50 да са, простотията им е толкова колосална, че непрекъснато пълнят новините. Има много свестни хора в България, но те просто са мачкани и в уплах от такива, като гореупоменатите животни.

В НАШАТА ИСТОРИЯ ИМА ЕДИН ВЕЛИКОЛЕПЕН ПРИМЕР ЗА НАКАЗАНИЕ НА КРАДЦИТЕ - КРУМ СТРАШНИ Е ОТРЯЗВАЛ РЪКАТА НА КРАДЕЦА. ЗАЩО ДА НЕ ГО НАПРАВИМ И СЕГА?!?! ЯВНО НЕ МОЖЕ ДА СЕ РАЗЧИТА НА ВЪЗПИТАНИЕ И ПРЕВЪЗПИТАНИЕ...

Във Люлин е пълно със наркомани.

Не е само в Люрин май?

а дир.бг е пълен с неграмотни писачи като теб! Пише се "в Люлин...."

обичам много родината си, но точно заради това че държавата толерира циганините, и че само ние сме баламите да си плащаме данъци, осигуровки и т.н. , аз не виждам никакво бъдеще за нашите деца в България, колкото и да ми е тъжно да го призная...

Аз подадох сигнала на тел. 112, където "компетентна служителка" ми каза "Влезте, за да проверите дали има пострадал и подайте адекватен сигнал"!!!. Нямам думи за коментар на горното!

Мисля, че е крайно време медиите да спрат да пишат за всяко убийство, престъпление или катастрофа. Имам чувството, че нарочно се насажда чувство , че държавата е скапана, че в нея няма никаква перспектива, че всекидневно единственото, което се случва е лошо, че няма нищо положително. Не, че положението е розово, но вместо да се опитваме, като нация, да се надъхваме и сплотяваме, ние само гледаме навън с измамното чувство, че там е прекрасно. Пътувал съм много. Да- навън изглежда много по-уредено, много по-спокойно, но и там има престъпления, и там има хора, които не могат да си намерят работа и живеят в мизерия....

Колега "хмхх" не мога да повярвам,че искате да се прикриват подобни тежки престъпления и то извършени от деца.Тези престъпления не са редки в България и затова им се дава подобна гласност.Нашата Родина за съжаление отдавна е преминала в третия свят по всякакви показатели,някъде между Африка и Южна Америка.За това състояние всички знаем кой е виновен а не правим нищо дори и на ниво семейство и близко обкръжение. Да има много страни по света едни малки други големи има и престъпност но защо точно в нашата страна трябва да се случват подобни неща.Това според мен е въпроса който всеки от нас трябва да си зададе,а не да хули медиите.

Ясно е, че убийците са цигани, а жертвата каква е? Същото май е като с убитото дете във Варна - и там има гето наблизо, и там са намесени цигани, и там не се съобщават подробности за жертвата? Май някой нарочно крие информация??

Хора, разгледах коментарите и мш направи впечатление, че всички плюят децата и държавата. Тези деца кой ги възпита така ?Те нямат ли родители. Тия родители освен да нахранят децата си нямат ли други задължения. Е, аз смятам, че за постъпките на децата са виновни първо родителите и след това всички останали. Родителите на убийците ще получат ли някакво наказание, че са възпитали такива изроди. Какво направиха те, че да научат децата си на нещо добро, сигурна съм нищо. Най-вероятно работят на 10 места, развели са се и си търсят любовници. Поне това показва статистиката. Такива деца са от такива семейства. Цялата ценностна система се сбърка и от там сбъркани деца. Аз искам и родителите в затвора, че да си платят за безотговорността, че са създали нещо да расте, като бурен.

За огромно съжаление не са цигани. Не защитавам циганите. Знам, колко са жестоки и т.н., но тези са си безнадзорни българчета. Родителите са им като циганите, само дето са грамотни и работещи, но са забравили , че имат деца, които да възпитават, освен да хранят. И да не говоря, какъв е морала - чалга и само чалга, секс и ракия.

аз ( нерегистриран ) 18.05.2011 11:03 Преди няколко дни съобщиха, че започват да строят къщи на циганите и да им осигуряват работа...децата им вече ги водят с автобус на училище, плащаме им всичките разноски.На кого му се живее в държава, в която вместо да се поощряват работещите честно цял живот, държавата се грижи за мързеливите, крадливите и неграмотните.Никой не иска да живее в обратна на логиката държава.И сега, щом им се прикрива самоличността, вероятно става въпрос за цигани.А според обратната логика, който назове истината за тях, е расист, антисоциален елемент и дори е за затвора.(ТОВА Е ИСТИНАТА)

Точно за да има ред, трябват такива мерки за циганите. Иначе циганската анархия в държавата ще продължи. Друг е въпросът, че освен за циганите, нещо трябва да се прави и за другите граждани.

А за мен като българин ама не от цигански произход що няма привилегии?

Към New Yorke.....Може би имате право?На лицето, на човек е изписан характера.За да не сьм голословен ето една притча:....ГОСПОД КАЗАЛ:-ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ЛОШИТЕ ХОРА!А ЕДИН ЧОВЕК ПОПИТАЛ:-КАК ДА ГИ ПОЗНАЕМ ГОСПОДИ?ГОСПОД ОТВЬРНАЛ:-АЗ СЪМ ГИ БЕЛЯЗАЛ!

А според теб защо Господ не създава само добри хора, а трябва да ги белязва после?

Е как "защо"? И той дава брак в производството си, това е!

Ясно личи че и ти си от белязаните, иначе не би коментирал по подобен начин жертвата.

"АЗ" коментирал жертвата??? Въобще не си вденал нито изказването на АЗ, нито разказаната от него притча. Затова чети внимателно! Да ти подскажа - убитото момиче, дори и със своите недъзи, въобще не е от белязаните. Жалко за погубения му живот, всеки на неговото място заслужава по-добра съдба! А ти се пази от наистина белязаните защото явно ти е трудно да разпознаваш хората!

Към New Yorke.....Може би имате право?На лицето, на човек е изписан характера.За да не сьм голословен ето една притча:....ГОСПОД КАЗАЛ:-ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ЛОШИТЕ ХОРА!А ЕДИН ЧОВЕК ПОПИТАЛ:-КАК ДА ГИ ПОЗНАЕМ ГОСПОДИ?ГОСПОД ОТВЬРНАЛ:-АЗ СЪМ ГИ БЕЛЯЗАЛ!

Няма какво да се чудите,защо с всеки изминал месец,кандидатите за напускане на милата Родина,стават все повече.Такъв е лайфът у нас.Ежедневен стрес,насилие,агресия,убийства,блудства,бедност-душевна и финансова.Комлекс от фактори,превръщащи ежедневието в ПСИХО,по Хичкок.То и няма как да е различно-21г.,една и съща,многоцветна политическа банда,ни прави на луди маймунки.Тъпче,лъже,краде,дебелее на наш гръб.Убиха и живеца,и надеждата,съсипаха ни.Дадоха простор на най-перверзната част от човешката природа,на простащината,агресията,малоумието.Това е резултатът.Затова,ще се задъхват терминалите-къде какво е останало нещо нормално,да си ходи по белия свят.Иначе.....

УЖАС. УЖАС. УЖАС

идиоти са сега *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Люлин, какво повече да говорим. Т.н Софиянци само това могат.

Абе, Валюша, в Люлин, като един от най-евтините столични квартали, живущите са предимно бегълци от прованса - истинските софиянци живеят в центъра, старите и скъпи райони.

в грешка си, смехурко, и е явно, че ти самият си пришълец. в панелките са изселени не малко от местните селяни, за да построят други панелки после. а за центъра и за кореняците, само старците са кореняци там, другото са новобогаташи, без значение от град или от село...

Народа напълно оскотя!И това е само началото на хищническото самоизбиване за единия къшей хляб!До къде докараха хората Гробарите божеееее !

Тези двамата малолетни убийци не са влезли в кухнята да крадат хляб . Това е жестокост и в никакъв случай не е от глад. Такива са опасни за обществото и за тях трябва доживотен затвор и най- строго наказание.

Точно!

Ученичките от Пловдив, които убиха и разчлениха тяхна съученичка, са вече на свобода

Мотивът, който излиза на първо място, е грабеж, тъй като от жилището липсват златни накити, които обаче не са били в голямо количество, добави той. Баси следствието, как са разбрали количестото на златните накити, които липсват - ей, тия нашите следователи са страшна работа.

ахахаха колко си тъп само, а как са разбрали че липсват? можеш ли да не знаеш количеството на нещо а да знаеш че липсва?

И кой им го каза количеството????

в бг следствието обикновено заключава наи-вероятната причина и дори не си правят труда да разследват.

това е точно циганския блок в Люлин!

това са цигани - никое нормално българско дете няма да тръгне да убива .Признайте истината!!!!

Сто процента си прав.Но вчера такива сълзи се ронеха за убитото "ДЕТЕ"от Варна.И като написах а многото безнаказани престъпления на ЕТНОСА ме обявиха че пиша ГЛУПОСТИ.Горкото дете и родители.

е та ти да не искаш да са българи? че то не останахме българи в тази държава. затова 300% е сигурно, че са или циганя или осактени турчоля

А сина на общинския съветник от Варна,който уби студентката ,циганин ли беше?Тези,дето убиха Стоян в София пред дискотеката цигани би бяха?Тези,които убиха българския студент в Париж ,цигани ли бяха?Оня,който закла жената в Тенерифе,циганин ли е?Българите все повече се циганизират.

А двете момичета, които убиха приятелката си, циганки ли бяха?

В ТАЗИ ТЪПА ДЪРЖАВА ВСИЧКИ СА ИЗПЕРКАЛИ. ТАКА Е, МИЗЕРИЯТА НЕ ВОДИ ДО ХУБАВИ ДЕЛА. НИЩО ХУБАВО НЕ СЕ СЛУЧВА ТУК, ТА И ЗА ТОВА ХОРАТА ИСКАТ ДА Я НАПУСНАТ.

Дай сега като ни е скапана държавата и ние да сме смотаняци .А не е ли по добре да се стремим да ставаме по добри.Наистина една птичка пролет не прави , но нека да се опитаме.

Изперкването и гладът не са повод за такива неща. .. В тези липсват елементарни човешки чувства.