Коментари - Цветанов се извини на президента | Днес.dir.bg

Цветанов се извини на президента

От името на ПГ на ГЕРБ искам да се извиня за някои от личните нападки, които бяха направени към президента, каза председателят на групата Цветан Цветанов в НС.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов се извини на президента | Днес.dir.bg

Коментари

Яко го е нагрял Боко. Ако имаше достатъчно власт Цветанов щеше добре да си отмъсти на Радев. Но няма какво да се сърди все пак Радев се амбицира да става Президент заради отношението на Борисов, Цветанов и най-вече Ненчев. Наби ги с 10:0 на президентските и сега им разказва играта. Много ги боли явно

ЦВЕТАНОВ, ЦВЕТАНОВ, ТИ ГАЗ ЛИ ПИ, ЧЕ ИЗТИРЯСА? ВЯРВАШ ЛИ СИ ЦВЕТАНОВ НА ТОВА, КОЕТО ГОВОРИШ! ПРЕДИ 2 ДНИ, ТОЧНО ТИ ЦВЕТАНОВ, ПРИНИЗИ ПРЕЗИДЕНТА НИ С СЕВЕРНОКОРЕЙСКИЯ ЛИДЕР КИМ, А ДНЕС СЕ ОБЪРНА НА 180 ГРАДУСА И МУ СЕ ИЗВИНЯВАШ! КЪДЕ ТИ Е МОРАЛА, ЦВЕТАНОВ? САМО ЦИРКАДЖИЯ И ПРОСТАК СЕ ДЪРЖИ ПО ТОЗИ НАЧИН. СРАМ!

Антон Тодоров за президент! Най-накрая един политик който говори истината без заобиколки и право в очите! Давай Тони, мачкай соросоидите - искам да те сънуват, особено мошеника Радев, назначил любовницата си не веднъж, а два пъти на работа и то незаконно!

Този пом.р като види дебелия кляка, лиже, маже, слугува. На него да не се вярва. Утре е готов да тръгне отново да удря в гръб.

Не може да има разкол между вас. Вие сте като дупе и гащи с Борисов. Кой е дупето и кой гащите си е ваша, интимна работа!

Верно ли Антон Тодоров е казал това за любовниците на президента? От трибуната на НС! И този го бяха номинирали за шеф на комисия! Майко мила!

На този не може да се вярва.

Четете: Разбрахме се за комисионните и дяловете.

Цв, възпитаният човек казва: "моля да бъда извинен" ! а не извинявам се.... !

За кой пореден път вече се извинява ? Оцапан, крадлив с милиционерско Вифаджийски номера. И това ще е до утре, защото на тях не може да се вярва. Радев трябва да започне да ги разпердушинва . Никакви компромиси, защото тези хора са зли и коварни. Изчисти ги защото винаги може да очакваш всичко от тях.

Аз предлагам да се създаде парламентарна комисия, която да изясни къде работят роднините на депутатите до 2-ро коляно, вкл. кумовете и кумците им. Към депутатите да се добавят и областните и общински председатели на парламентарните партии. И след това всеки гражданин да прегледа списъците и да си направи изводи.

цвъки-най крадливото създание на природата,най големия клеветник-скрий се.

А,защо е тази тенденциозност?Защото комисионните са взети и разпределени.До там стигнаха,че се отказват от самолет така просто временно ,за да помагат на умрялото вече БДЖ.Труп ще съжевяват,вярвате ли?Всеки ден "ПРОБА ГРЕШКА"и така вече Държава няма.

Добре е, че ГЕРБ излиза с подобна декларация-становище. Диалогът трябва да е цивилизован със взаимно уважение. Това, че има различия не е страшно, нали затова е демокрацията, да се чуват различни мнения.Има нещо, което смущава. ДЕКЛАРАЦИЯТА Е ОТ ИМЕТО НА ПАРЛАМЕНТАРНАТА ГРУПА. АНТОН ТОДОРОВ НАЛИ СЪЩО Е ЧЛЕН НА ТАЗИ ГРУПА?! Е, ДА ДЕ, АМА НЕГОВИТЕ ИЗКАЗВАНИЯ НЕ СЕ ВПИСВАТ В СМИСЪЛА НА ТАЗИ ДЕКЛАРАЦИЯ! Ето защо, за по голяма конкретност е трябвало да се каже, че декларацията не касае депутатите Антон Тодоров, Десислава Атанасова, Караянчева и още няколко души.

цветанов,кажи поне едно полезно нещо което си свършил за България.Има ли?НЯМА.Само по време на избори миткаш по градовете на наш гръб и с това се свършва работата ти.През останалота време от трибуната на т.н.народно събрание ръсиш небивалици.Ти си ненужен.От 220трябва да останете 110 и без нито един лев субсидия защото вие доведохте Държавата ни до КОЛАПС.Най бедни,а вие най корумпирани и най богати.Несметни богатства натрупахте на гърба на бедния български народ.

подига мисе от герп за първи път да имаме тоз красив презедент и герп веднага го уплюва само като го вида радев ми се поткосяват краката а само като вида цватаннов ми иде да са издраифам с кеф радев и путин да наи красивити в света ако изка камани да ваши ако трябва чарвата да си влача аз ште гласувам за путин и радев

Бах ти охлювите са тия.

Изключителна тенденциозност, острота и настоятелност, за да закупим трета ръка F 16, наблюдаваме именно у Цветанов и ГЕРБ. Пита се в задачата: аз като си купувам кола, с кого се консултирам, може би с обущар. Или отивам при монтьор. Редно е, да се отчете мнението на този, който разбира от самолети, който е пилот и е управлявал самолет. И знае за какво става дума. Мнението и на други пилоти, не само на един. А в същия момент, един политик, дето нищо не разбира от самолети, изключително яростно се опитва да пробута определена оферта. Нищо, че нищо не разбира от бойни самолети. Е това ако не е чиста проба корупция, и ако не става дума за тлъст рушвет, не знам какво ще е. Има комисия от специалисти, правят избор, който пак не се признава, защото не бил правилния и трябва нов избор, докато се избере правилната оферта. Малко по-важно е, от какво имаме в действителност нужда. Единственото стойностно нещо са извиненията, но зависи колко време ще траят.

Много ми се ще някой психолог да има смелостта да анализира Цветанов :) сигурно е интересен обект с накъсаната реч, излишните ударения на думи и прочие. То е ясно, че репетират пред огледалото и повтарят едни и същи мантри, но този е специален случай :)

АЗ ЛИ НАПРАВИХ ЗАВОЯ, ИЛИ ТЕ ДОЙДОХА НА МОЯ? Цецо е готов вече за отстрел един по един, само един по един, моля. Господинът с досиетата си отиде, Делянчо се закрепи, сега кандидати са Цецо и Караянчева. тя много излага ГЕРБ напоследък и скоро и тя ще се извинява. Ха така, само така, само така.

Цецко!!! за такива случаи турците имат много умна приказка!"сиврил димиз казък чикъмъза гирди"/колът който острих в задника ми влезе/!!! само помиярът "антончо" не разбира,че колът който ще му вкарат отзад ще му излезе през устата!!!!!!!!!!!!!!

Обществения интерес е всичките хрантутници в Народното събрание да напуснете и повече да не се появявате никъде. Нищо не можете да направите за България. Само унищожение. Махайте се с добро. После става по-сложно. Не ни трябва НАТО, не ни трябват самолети.

бъдете нащрек и не вярвайте на извиненията на Цвъко шлифера. Той и боса на мафията ГРОБ Боко Суджука са завършени подлеци и интриганти. Вчера крадливата шайка ГРОБ и техните слуги от Патриотарския фронт официализираха Шуробаджанащината като стил на управление.

Страшно и вярно !

Цв Цв видя дебелия и изтръпна ! Ще видим на дълго ли е това мълчание ! Президента е Пич !

От "Козяк" са се обадили и са му казали: Момче ,започна много да се отвиваш! Повярва си ! Но... да не те блъсне влак!

Депутати.Безсрамници,крадци,сребролюбци,корумпирани,подмазвачи,лъжци...няма епитет който да не ви пасне.Отвратихте ни. Мразим ви.Държавата е затънала в проблеми ,а те само си разменят обвинения,но един осъден няма.

Какъвто е човек, такава е речта му-Сенека, В случая хистерик, непостоянен двуличен.

Диалога Борисов- Радев: БъРъБъРъ два чадъра.Под "Борисовия" знаем КОЙ се крие, под "Радевия" е цялото БСП.

Грешка! Под чадъра на Президента са около 78% от българските избиратели. Поне според проучването на казионната "Тренд". ;)

кажи кой е ТОЙ?

порногравска държава, занимават се с личните си отношения а не с държавните дела, създават групов секс усещане

Боже, каква демагогия...!!! И как да вярваш на такъв политик...??? Днес говори едно, утре друго, а в другиден се извинява... Боже, пази България от такива политици!

От идиоти сме на това положение.Лошото е че ние си ги избираме с препоръката от големия брат.

Тоя е милиционер, не полицай, а милиционер! Такъв е бил, такъв е и такъв ще бъде. Това което ти е дал Господ при раждането и каквото си формирал след това, това ти е до смъртта.

ПАК ГРАДСКИ ЛЕГЕНДИ .... КАКЪВ МИЛЬЦИОНЕР Е ЦЕЦО БОРЕЦО ??? КАТО НЕ Е ЗАВЪРШИЛ СИМЕОНОВО .... ТАТКО МУ Е БИЛ ШОФЬОР В УБО НА ЕДИН ОТ ЦК НА БКП И ЗАТОВА ЦЕЦО БОРЕЦО С ВИФ ДИПЛОМА ВЛИЗА В МВР :))

КОЛКОТО И ДА ПЛЮЯТ ПО ПРЕЗИДЕНТА СЕ ВИЖДА КОСМИЧЕСКА РАЗЛИКА МЕЖДУ НЕГО И ТЯХ.ТОЙ Е УМЕН, НАЧЕТЕН, ЗНАЕ ЕЗИЦИ,САМОНАПРАВИЛ СЕ, ОБРАЗОВАЛ СЕ... А ГЕРБЕРИТЕ СА ПРОСТИ, ТЪПИ И СМЕШНИ

За каква космическа разлика говориш бе льольо.Та вашият президент да вземе да прочете тълковния речник и по-специално думата БЕЗЧИНСТВАМ , която той употреби срещу законно избрана партия в българския парламент.Той е толкова елементарен , че е срам за България.Да края на мандата му няма да бъде приет за сериозен политик на запад.Той си засра бъдещето с това си поведение .Пълна изолация го чака и няма да го помни никой.Може само да завижда на Борисов/а той това го може най-добре/.

Цецо се извинява за да не бъде толкова звучен шамара, който ще получи "съпруга" на ген.ДЕСИ. ЗАЩОТО ПАРЛАМЕНТА ЩЕ ИЗБЕРЕ НОВИ АМЕРИКАНСКИ ф1ш.. ЯСНО ТОВАРИЩИ И РУСКИ КОМУНОПИТЕЦИ.

РАДЕВ ГИ НАРИТА КАТО СИГАНЕТА И СЕГА СЕ ИЗВИНЯВАТ :))) ... КАК ГИ НАРИТА АМИ КАТО ПРЕЗИДЕНТ Е БОС И НА ШЕФА НА ДАНС , А ТАМ ИМА СЛУЖИТЕЛИ КОИТО ПО ЗАКОН ТРЯБВА ДА МУ ДАДАТ ИНФОРМЦИЯ ЗА ГРУПИРОВКИТЕ , ДОРИ ШЕФА НА ДАНС ДА НЕ ИМ ДАВА :))

А КЪДЕ МИ Е ПРОБЛЕМА С БАЙ ГЕНЕРАЛА РАДЕВ ??? ... АМИ ОЧАКВАХ ТОЙ ДА НАПРАВИ ПУБЛИЧНА ИНФОРМАЦИЯТА НА ДАНС ЗА БАНДИТИТЕ ... А ТОЙ СЕ КРИЕ КАТО МОМА ОТ СЛЪНЦЕ :))

Цветанов се усети , и прозря : От войната с Президента , негативите са само за ГЕРБ .

НЯМА МИЛОСТ ОТ ПОЛИТИЦИТЕ.КОГА Е БИЛО ТОВА-ЗАКРИТИ БОЛНИЦИ, УЧИЛИЩА, НАТРУПАНИ ДЪЛГОВЕ НА ГЪРБА НА НАРОДА.ВЕЧЕ ТОЛКОВА ГОДИНИ ДЕМОКРАЦИЯ, А ВЪНШНИЯТ ДЪЛГ ПО-ГОЛЯМ ОТ 1989 , НАРОДЪТ ЖИВЕЕ ПО-ЗЛЕИ НЯМА НИКАКВИ ПЕРЕСПЕКТИВИ. НАЙ-ДОБРИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ С НАЙ-ЛОШИЯТ НАРОД.БЕЗСРАМНИЦИ.А КАТО ГИ СЛУШАШ СЕ ЧУДИШ ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ДА НЯМАТ МЯРКА ЗА ТАЗИ НАГЛОСТ,КОЯТО ХВЪРЛЯТ НА ГЪРБОВЕТЕ НИ.РАДОЙ РАЛИН С ПРАВО КАЗВАШЕ,ЧЕ СМЕ МАЛЪК И МНОГО ПРОСТ НАРОД.ТЕ СИ ИГРАЯТ С НАС,А НИЕ ОТНОВО ГИ ИЗБИРАМЕ...

толкова сте прости.

Залозите тръгнаха масово за Радев и премиера прекрати мача. Прати му Цвете за айзвънение.

Айде сега коментирайте фактите, гробари!!! Писна ми от ЛЪЖИТЕ ви, че Деси Радева е назначена от президента.. Та ето и фактите, нещастници: Десислава Генчева е назначена с трудов договор -*/10.10.2011 г. Към този момент Румен Радев е Заместник командир на Военно въздушните сили, т.е. НЕ Е В КАЧЕСТВОТО СИ НА РАБОТОДАТЕЛ! В тази насока, ШЕФЪТ на Румен Радев Е НАЗНАЧИЛ на работа Деси Генчева (по настоящем г-жа Радева)...

Това ли е най-важното ? По-важното е , че и при управлението на ГЕРБ , ''България си остава най-бедна и най-корумпирана ''.

Разбира се, че НЕ Е НАЙ-ВАЖНОТО в тая мафиотска МУТРЕНСКА ДЪРЖАВА... Но от ЛЪЖИ И МАНИПУЛАЦИИ ми писна до козирката...

Хаха, Борисов реши да покаже, че доброто и лошото ченге, все още работят заедно. Проблема им е, че и двете ще си останат само ченгета, при това неосъществени, а на ченгетата работата им е да вкарват престъпниците в затвора, не в парламента. Има нещо гнило в Дания... (в случай на нещо повече от "Винету").

Бойко му е стегнал презрамките! Но това не е достатъчно за този лаком наглец!

Възпитаните хора, особено когато преднамерено са обидили някого, лично отиват да се извинят... А политиците използват всеки повод и трибуна за да си лъскат имиджа;)

Ти и тази от рабфага ще хлопнете кепенците на гроб.Отвратихте хората с вашите кадрувания и кражби.

Свикнали да работят с псевдо генерали, Цецо папката и БХ-С нагазиха с лука. До Коледа ще ядат хурката.

ПОВРЪЩАМИ СЕ ОТ ЦЕТАН ЦВЕТАНОВ, ОТ БОЙКО БОРИСОВ ,ОТ ЦЯЛАТА ШАЙКА И НЕЙНИТЕ ЕВТИНИ НОМЕРА.ЖАЛКИ И НЕМОЩНИ КОМУНИСТИ НАУЧИЛИ ВРЪТКИТЕ СИ ОТ БКП ,ОТ КЪДЕТО ИДВАТ ВСИЧКИ ТЕ.ВЛАСТТА НЕ ЧУВА ПРИЗИВИТЕ НА НАРОДА И ТРУПА ПАЧКИ САМО ЗА СЕБЕ СИ НЯМАТ СРАМ ТЕЗИ НАГЛЕДЦИ. ВИДНО Е,ЧЕ НЯМА КАК ДА ЖИВЕЕМ ПО СТАРОМУ, А ТЕ НЕ МОГАТ ДА УПРАВЛЯВАТ ПО НОВОМУ.ПРАВЯТ НИ НА ГЛУПАЦИ И СИ МИСЛЯТ ,ЧЕНЕ ВИЖДАМЕ КАКВИ ГИВЪРШАТ.НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ , ЧЕ СА НИ ВЗЕЛИ ЗА КАНАРЧЕТА И ЧЕ НЕ СЕ СЕЩАТ КАКВО ГИ ОЧАКВА.ОЧАКВА ГИ ГНЕВЪТ НАМРАВКИТЕ. МИШО БИРАТА, ЖЕНА МУ И ДРУГИ ПОДОБНИ ГЛЕДАТ ОТ ГОРЕ.НО ДОРИ И ДА НЕ ВИЖДАТ ГОСПОД БАВИ АМА НЕ ЗАБРАВЯ. ДАНО НЕ ВРЪЩА НА ДЕЦАТА ИМ...СМОТАНИ, ПРОСТИ ДЕБЕЛАЦИ.БЕЗДУХОВНИЦИ.ПРИ ТАКАВА ВЪРТИГЪЗОВЩИНА , НИТО ЕДИН ПАНТАЛОН НЯМА ДА ОСТАНЕ НА МЯСТОТО СИ.ГОРКИЯТ НАРОД...

е даскал по физическо в училище за бавно развиващи се.

Виж лайномета как се разви до гъзоблизец

пита: Къде са реакторите за които платихме 1,2 млрд.? Защо гепитата мълчат? Защо соци патите мълчат? Защо карабините мълчат? Защо кабеларите мълчат?

Продадени са от човека на една бивша патерица на ГЕРБ (миналото Народно Събрание) и сега работят в ...... Китай.

Първо прави интрига, вдигат вой и простотии до небето, правят мелодрами и сценки, реплики и дуплики, обиди, тротоарно говорене, после се извиняват??????

На това му казват АГМ - Активно гробарско мероприятие...

ГРОБ никога не е защитавал обществения интерес. Вие работите активно и доказано против него. Не се кълчи,че ще се изкривиш!

ти си един от малцинството. МНОЗИНСТВОТО, към което съм и аз сме в подкрепа на РУМЕН РАДЕВ. Айде сега бягай да ядеш суджуци и магнолии....

Коментари - Цветанов се извини на президента | Днес.dir.bg

Цветанов се извини на президента

От името на ПГ на ГЕРБ искам да се извиня за някои от личните нападки, които бяха направени към президента, каза председателят на групата Цветан Цветанов в НС.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов се извини на президента | Днес.dir.bg

Коментари

Яко го е нагрял Боко. Ако имаше достатъчно власт Цветанов щеше добре да си отмъсти на Радев. Но няма какво да се сърди все пак Радев се амбицира да става Президент заради отношението на Борисов, Цветанов и най-вече Ненчев. Наби ги с 10:0 на президентските и сега им разказва играта. Много ги боли явно

ЦВЕТАНОВ, ЦВЕТАНОВ, ТИ ГАЗ ЛИ ПИ, ЧЕ ИЗТИРЯСА? ВЯРВАШ ЛИ СИ ЦВЕТАНОВ НА ТОВА, КОЕТО ГОВОРИШ! ПРЕДИ 2 ДНИ, ТОЧНО ТИ ЦВЕТАНОВ, ПРИНИЗИ ПРЕЗИДЕНТА НИ С СЕВЕРНОКОРЕЙСКИЯ ЛИДЕР КИМ, А ДНЕС СЕ ОБЪРНА НА 180 ГРАДУСА И МУ СЕ ИЗВИНЯВАШ! КЪДЕ ТИ Е МОРАЛА, ЦВЕТАНОВ? САМО ЦИРКАДЖИЯ И ПРОСТАК СЕ ДЪРЖИ ПО ТОЗИ НАЧИН. СРАМ!

Антон Тодоров за президент! Най-накрая един политик който говори истината без заобиколки и право в очите! Давай Тони, мачкай соросоидите - искам да те сънуват, особено мошеника Радев, назначил любовницата си не веднъж, а два пъти на работа и то незаконно!

Този пом.р като види дебелия кляка, лиже, маже, слугува. На него да не се вярва. Утре е готов да тръгне отново да удря в гръб.

Не може да има разкол между вас. Вие сте като дупе и гащи с Борисов. Кой е дупето и кой гащите си е ваша, интимна работа!

Верно ли Антон Тодоров е казал това за любовниците на президента? От трибуната на НС! И този го бяха номинирали за шеф на комисия! Майко мила!

На този не може да се вярва.

Четете: Разбрахме се за комисионните и дяловете.

Цв, възпитаният човек казва: "моля да бъда извинен" ! а не извинявам се.... !

За кой пореден път вече се извинява ? Оцапан, крадлив с милиционерско Вифаджийски номера. И това ще е до утре, защото на тях не може да се вярва. Радев трябва да започне да ги разпердушинва . Никакви компромиси, защото тези хора са зли и коварни. Изчисти ги защото винаги може да очакваш всичко от тях.

Аз предлагам да се създаде парламентарна комисия, която да изясни къде работят роднините на депутатите до 2-ро коляно, вкл. кумовете и кумците им. Към депутатите да се добавят и областните и общински председатели на парламентарните партии. И след това всеки гражданин да прегледа списъците и да си направи изводи.

цвъки-най крадливото създание на природата,най големия клеветник-скрий се.

А,защо е тази тенденциозност?Защото комисионните са взети и разпределени.До там стигнаха,че се отказват от самолет така просто временно ,за да помагат на умрялото вече БДЖ.Труп ще съжевяват,вярвате ли?Всеки ден "ПРОБА ГРЕШКА"и така вече Държава няма.

Добре е, че ГЕРБ излиза с подобна декларация-становище. Диалогът трябва да е цивилизован със взаимно уважение. Това, че има различия не е страшно, нали затова е демокрацията, да се чуват различни мнения.Има нещо, което смущава. ДЕКЛАРАЦИЯТА Е ОТ ИМЕТО НА ПАРЛАМЕНТАРНАТА ГРУПА. АНТОН ТОДОРОВ НАЛИ СЪЩО Е ЧЛЕН НА ТАЗИ ГРУПА?! Е, ДА ДЕ, АМА НЕГОВИТЕ ИЗКАЗВАНИЯ НЕ СЕ ВПИСВАТ В СМИСЪЛА НА ТАЗИ ДЕКЛАРАЦИЯ! Ето защо, за по голяма конкретност е трябвало да се каже, че декларацията не касае депутатите Антон Тодоров, Десислава Атанасова, Караянчева и още няколко души.

цветанов,кажи поне едно полезно нещо което си свършил за България.Има ли?НЯМА.Само по време на избори миткаш по градовете на наш гръб и с това се свършва работата ти.През останалота време от трибуната на т.н.народно събрание ръсиш небивалици.Ти си ненужен.От 220трябва да останете 110 и без нито един лев субсидия защото вие доведохте Държавата ни до КОЛАПС.Най бедни,а вие най корумпирани и най богати.Несметни богатства натрупахте на гърба на бедния български народ.

подига мисе от герп за първи път да имаме тоз красив презедент и герп веднага го уплюва само като го вида радев ми се поткосяват краката а само като вида цватаннов ми иде да са издраифам с кеф радев и путин да наи красивити в света ако изка камани да ваши ако трябва чарвата да си влача аз ште гласувам за путин и радев

Бах ти охлювите са тия.

Изключителна тенденциозност, острота и настоятелност, за да закупим трета ръка F 16, наблюдаваме именно у Цветанов и ГЕРБ. Пита се в задачата: аз като си купувам кола, с кого се консултирам, може би с обущар. Или отивам при монтьор. Редно е, да се отчете мнението на този, който разбира от самолети, който е пилот и е управлявал самолет. И знае за какво става дума. Мнението и на други пилоти, не само на един. А в същия момент, един политик, дето нищо не разбира от самолети, изключително яростно се опитва да пробута определена оферта. Нищо, че нищо не разбира от бойни самолети. Е това ако не е чиста проба корупция, и ако не става дума за тлъст рушвет, не знам какво ще е. Има комисия от специалисти, правят избор, който пак не се признава, защото не бил правилния и трябва нов избор, докато се избере правилната оферта. Малко по-важно е, от какво имаме в действителност нужда. Единственото стойностно нещо са извиненията, но зависи колко време ще траят.

Много ми се ще някой психолог да има смелостта да анализира Цветанов :) сигурно е интересен обект с накъсаната реч, излишните ударения на думи и прочие. То е ясно, че репетират пред огледалото и повтарят едни и същи мантри, но този е специален случай :)

АЗ ЛИ НАПРАВИХ ЗАВОЯ, ИЛИ ТЕ ДОЙДОХА НА МОЯ? Цецо е готов вече за отстрел един по един, само един по един, моля. Господинът с досиетата си отиде, Делянчо се закрепи, сега кандидати са Цецо и Караянчева. тя много излага ГЕРБ напоследък и скоро и тя ще се извинява. Ха така, само така, само така.

Цецко!!! за такива случаи турците имат много умна приказка!"сиврил димиз казък чикъмъза гирди"/колът който острих в задника ми влезе/!!! само помиярът "антончо" не разбира,че колът който ще му вкарат отзад ще му излезе през устата!!!!!!!!!!!!!!

Обществения интерес е всичките хрантутници в Народното събрание да напуснете и повече да не се появявате никъде. Нищо не можете да направите за България. Само унищожение. Махайте се с добро. После става по-сложно. Не ни трябва НАТО, не ни трябват самолети.

бъдете нащрек и не вярвайте на извиненията на Цвъко шлифера. Той и боса на мафията ГРОБ Боко Суджука са завършени подлеци и интриганти. Вчера крадливата шайка ГРОБ и техните слуги от Патриотарския фронт официализираха Шуробаджанащината като стил на управление.

Страшно и вярно !

Цв Цв видя дебелия и изтръпна ! Ще видим на дълго ли е това мълчание ! Президента е Пич !

От "Козяк" са се обадили и са му казали: Момче ,започна много да се отвиваш! Повярва си ! Но... да не те блъсне влак!

Депутати.Безсрамници,крадци,сребролюбци,корумпирани,подмазвачи,лъжци...няма епитет който да не ви пасне.Отвратихте ни. Мразим ви.Държавата е затънала в проблеми ,а те само си разменят обвинения,но един осъден няма.

Какъвто е човек, такава е речта му-Сенека, В случая хистерик, непостоянен двуличен.

Диалога Борисов- Радев: БъРъБъРъ два чадъра.Под "Борисовия" знаем КОЙ се крие, под "Радевия" е цялото БСП.

Грешка! Под чадъра на Президента са около 78% от българските избиратели. Поне според проучването на казионната "Тренд". ;)

кажи кой е ТОЙ?

порногравска държава, занимават се с личните си отношения а не с държавните дела, създават групов секс усещане

Боже, каква демагогия...!!! И как да вярваш на такъв политик...??? Днес говори едно, утре друго, а в другиден се извинява... Боже, пази България от такива политици!

От идиоти сме на това положение.Лошото е че ние си ги избираме с препоръката от големия брат.

Тоя е милиционер, не полицай, а милиционер! Такъв е бил, такъв е и такъв ще бъде. Това което ти е дал Господ при раждането и каквото си формирал след това, това ти е до смъртта.

ПАК ГРАДСКИ ЛЕГЕНДИ .... КАКЪВ МИЛЬЦИОНЕР Е ЦЕЦО БОРЕЦО ??? КАТО НЕ Е ЗАВЪРШИЛ СИМЕОНОВО .... ТАТКО МУ Е БИЛ ШОФЬОР В УБО НА ЕДИН ОТ ЦК НА БКП И ЗАТОВА ЦЕЦО БОРЕЦО С ВИФ ДИПЛОМА ВЛИЗА В МВР :))

КОЛКОТО И ДА ПЛЮЯТ ПО ПРЕЗИДЕНТА СЕ ВИЖДА КОСМИЧЕСКА РАЗЛИКА МЕЖДУ НЕГО И ТЯХ.ТОЙ Е УМЕН, НАЧЕТЕН, ЗНАЕ ЕЗИЦИ,САМОНАПРАВИЛ СЕ, ОБРАЗОВАЛ СЕ... А ГЕРБЕРИТЕ СА ПРОСТИ, ТЪПИ И СМЕШНИ

За каква космическа разлика говориш бе льольо.Та вашият президент да вземе да прочете тълковния речник и по-специално думата БЕЗЧИНСТВАМ , която той употреби срещу законно избрана партия в българския парламент.Той е толкова елементарен , че е срам за България.Да края на мандата му няма да бъде приет за сериозен политик на запад.Той си засра бъдещето с това си поведение .Пълна изолация го чака и няма да го помни никой.Може само да завижда на Борисов/а той това го може най-добре/.

Цецо се извинява за да не бъде толкова звучен шамара, който ще получи "съпруга" на ген.ДЕСИ. ЗАЩОТО ПАРЛАМЕНТА ЩЕ ИЗБЕРЕ НОВИ АМЕРИКАНСКИ ф1ш.. ЯСНО ТОВАРИЩИ И РУСКИ КОМУНОПИТЕЦИ.

РАДЕВ ГИ НАРИТА КАТО СИГАНЕТА И СЕГА СЕ ИЗВИНЯВАТ :))) ... КАК ГИ НАРИТА АМИ КАТО ПРЕЗИДЕНТ Е БОС И НА ШЕФА НА ДАНС , А ТАМ ИМА СЛУЖИТЕЛИ КОИТО ПО ЗАКОН ТРЯБВА ДА МУ ДАДАТ ИНФОРМЦИЯ ЗА ГРУПИРОВКИТЕ , ДОРИ ШЕФА НА ДАНС ДА НЕ ИМ ДАВА :))

А КЪДЕ МИ Е ПРОБЛЕМА С БАЙ ГЕНЕРАЛА РАДЕВ ??? ... АМИ ОЧАКВАХ ТОЙ ДА НАПРАВИ ПУБЛИЧНА ИНФОРМАЦИЯТА НА ДАНС ЗА БАНДИТИТЕ ... А ТОЙ СЕ КРИЕ КАТО МОМА ОТ СЛЪНЦЕ :))

Цветанов се усети , и прозря : От войната с Президента , негативите са само за ГЕРБ .

НЯМА МИЛОСТ ОТ ПОЛИТИЦИТЕ.КОГА Е БИЛО ТОВА-ЗАКРИТИ БОЛНИЦИ, УЧИЛИЩА, НАТРУПАНИ ДЪЛГОВЕ НА ГЪРБА НА НАРОДА.ВЕЧЕ ТОЛКОВА ГОДИНИ ДЕМОКРАЦИЯ, А ВЪНШНИЯТ ДЪЛГ ПО-ГОЛЯМ ОТ 1989 , НАРОДЪТ ЖИВЕЕ ПО-ЗЛЕИ НЯМА НИКАКВИ ПЕРЕСПЕКТИВИ. НАЙ-ДОБРИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ С НАЙ-ЛОШИЯТ НАРОД.БЕЗСРАМНИЦИ.А КАТО ГИ СЛУШАШ СЕ ЧУДИШ ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ДА НЯМАТ МЯРКА ЗА ТАЗИ НАГЛОСТ,КОЯТО ХВЪРЛЯТ НА ГЪРБОВЕТЕ НИ.РАДОЙ РАЛИН С ПРАВО КАЗВАШЕ,ЧЕ СМЕ МАЛЪК И МНОГО ПРОСТ НАРОД.ТЕ СИ ИГРАЯТ С НАС,А НИЕ ОТНОВО ГИ ИЗБИРАМЕ...

толкова сте прости.

Залозите тръгнаха масово за Радев и премиера прекрати мача. Прати му Цвете за айзвънение.

Айде сега коментирайте фактите, гробари!!! Писна ми от ЛЪЖИТЕ ви, че Деси Радева е назначена от президента.. Та ето и фактите, нещастници: Десислава Генчева е назначена с трудов договор -*/10.10.2011 г. Към този момент Румен Радев е Заместник командир на Военно въздушните сили, т.е. НЕ Е В КАЧЕСТВОТО СИ НА РАБОТОДАТЕЛ! В тази насока, ШЕФЪТ на Румен Радев Е НАЗНАЧИЛ на работа Деси Генчева (по настоящем г-жа Радева)...

Това ли е най-важното ? По-важното е , че и при управлението на ГЕРБ , ''България си остава най-бедна и най-корумпирана ''.

Разбира се, че НЕ Е НАЙ-ВАЖНОТО в тая мафиотска МУТРЕНСКА ДЪРЖАВА... Но от ЛЪЖИ И МАНИПУЛАЦИИ ми писна до козирката...

Хаха, Борисов реши да покаже, че доброто и лошото ченге, все още работят заедно. Проблема им е, че и двете ще си останат само ченгета, при това неосъществени, а на ченгетата работата им е да вкарват престъпниците в затвора, не в парламента. Има нещо гнило в Дания... (в случай на нещо повече от "Винету").

Бойко му е стегнал презрамките! Но това не е достатъчно за този лаком наглец!

Възпитаните хора, особено когато преднамерено са обидили някого, лично отиват да се извинят... А политиците използват всеки повод и трибуна за да си лъскат имиджа;)

Ти и тази от рабфага ще хлопнете кепенците на гроб.Отвратихте хората с вашите кадрувания и кражби.

Свикнали да работят с псевдо генерали, Цецо папката и БХ-С нагазиха с лука. До Коледа ще ядат хурката.

ПОВРЪЩАМИ СЕ ОТ ЦЕТАН ЦВЕТАНОВ, ОТ БОЙКО БОРИСОВ ,ОТ ЦЯЛАТА ШАЙКА И НЕЙНИТЕ ЕВТИНИ НОМЕРА.ЖАЛКИ И НЕМОЩНИ КОМУНИСТИ НАУЧИЛИ ВРЪТКИТЕ СИ ОТ БКП ,ОТ КЪДЕТО ИДВАТ ВСИЧКИ ТЕ.ВЛАСТТА НЕ ЧУВА ПРИЗИВИТЕ НА НАРОДА И ТРУПА ПАЧКИ САМО ЗА СЕБЕ СИ НЯМАТ СРАМ ТЕЗИ НАГЛЕДЦИ. ВИДНО Е,ЧЕ НЯМА КАК ДА ЖИВЕЕМ ПО СТАРОМУ, А ТЕ НЕ МОГАТ ДА УПРАВЛЯВАТ ПО НОВОМУ.ПРАВЯТ НИ НА ГЛУПАЦИ И СИ МИСЛЯТ ,ЧЕНЕ ВИЖДАМЕ КАКВИ ГИВЪРШАТ.НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ , ЧЕ СА НИ ВЗЕЛИ ЗА КАНАРЧЕТА И ЧЕ НЕ СЕ СЕЩАТ КАКВО ГИ ОЧАКВА.ОЧАКВА ГИ ГНЕВЪТ НАМРАВКИТЕ. МИШО БИРАТА, ЖЕНА МУ И ДРУГИ ПОДОБНИ ГЛЕДАТ ОТ ГОРЕ.НО ДОРИ И ДА НЕ ВИЖДАТ ГОСПОД БАВИ АМА НЕ ЗАБРАВЯ. ДАНО НЕ ВРЪЩА НА ДЕЦАТА ИМ...СМОТАНИ, ПРОСТИ ДЕБЕЛАЦИ.БЕЗДУХОВНИЦИ.ПРИ ТАКАВА ВЪРТИГЪЗОВЩИНА , НИТО ЕДИН ПАНТАЛОН НЯМА ДА ОСТАНЕ НА МЯСТОТО СИ.ГОРКИЯТ НАРОД...

е даскал по физическо в училище за бавно развиващи се.

Виж лайномета как се разви до гъзоблизец

пита: Къде са реакторите за които платихме 1,2 млрд.? Защо гепитата мълчат? Защо соци патите мълчат? Защо карабините мълчат? Защо кабеларите мълчат?

Продадени са от човека на една бивша патерица на ГЕРБ (миналото Народно Събрание) и сега работят в ...... Китай.

Първо прави интрига, вдигат вой и простотии до небето, правят мелодрами и сценки, реплики и дуплики, обиди, тротоарно говорене, после се извиняват??????

На това му казват АГМ - Активно гробарско мероприятие...

ГРОБ никога не е защитавал обществения интерес. Вие работите активно и доказано против него. Не се кълчи,че ще се изкривиш!

ти си един от малцинството. МНОЗИНСТВОТО, към което съм и аз сме в подкрепа на РУМЕН РАДЕВ. Айде сега бягай да ядеш суджуци и магнолии....