Коментари - Пламна автобус с руски туристи на пътя Черноморец - Бургас | Днес.dir.bg

Пламна автобус с руски туристи на пътя Черноморец - Бургас

Автобус се е запалил на пътя Черноморец - Бургас, няма пострадали, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Пламна автобус с руски туристи на пътя Черноморец - Бургас | Днес.dir.bg

Коментари

не знаете, че в автобуса имало детска група? Тези туристи са били децата от летния лагер.

Дори и техниката се бунтува срещу империята на злото и протестира срещу анексията на Крим

аз съм проамериканец..само Ню Йорк...но по добре в БГ да има славяни като руснаците...отколкото джагали...кво им е на руснаците..кво хубаво си пием водка с тях..и се разбираме лесно...не е нужно да знаеш езика им,а и тези ,които идват тук не са виновни за създаването да комунизма от един плешив психопат и един мустакат алкохолик

Не забравяй заграбването на Крим и руската агресия в Донбас Народът е казал: Господи, опази ме от уж приятелите От враговете мога и сам

Така е след като обучението за водачи на МПС( най вече за камиони и автобуси) се свежда до технически познания тип ФАЙТОНДЖИЯ !!!!!Не е дсстатъчно на шофьора да му сложиш бяла риза и вратовръзка и готово!!!!!!!!! Така става и с лошите стоки поставени в луксозни опаковки!!!!!!!!!!!

Туристите са хора, които гледат забележителности, запознават се с културното наследство на дадена страна, с нейните ценности. Тия така наречени туристи иддват тук, спят у познати, които не плащат курортни такси, защото са купили бетонно безумие на брега на морето, пият - основно и ядат и си заминават. Между другото, за чий руснаците напират за България. Нали Путин им заграби Крим? Да ходят в Крим. Или по план са набелязали нашето черноморие

Ало, кой ти е казал , че ни плащама данъци и такси? Вземи направление за доктор, ще ти управят.

А, ни плащама данъци и такси...

Нали всичко ни дават без пари? По магазините, ресторанти? Ела да видиш каква е опашката в община Несебьр от чужденци, които ви плащат даньци.

Ни дори билет не купуваме. Летим бесплатно.

курсът на долара пада, айде малко по-активно

Наблюдавам ги руснаците по Черноморието - те са основно млади семейства или пенсионери. Живеят си мирно и кротко, доколкото могат се забавляват, работят каквото умеят или намерят - шивачки, фризьорки, козметички, учителки, мъжете- строители, инженери, лекари - тук минават изпити по български и медицински изпити, програмисти и др. Безпроблемни, нормални хора с близки нрави, като цяло добри хора. Много повече ме притесняват афганистанците, иракчаните, сирийците, африканците и подобни, които се мъчат да ги заселват тук-там.

Стига с Путин бе, ла-нар зомбиран! Темата е за туристи и развален автобус. Можеше и нашенци да са. Добре че хората не са пострадали!

Слава России ! Умри, пумяр !

Бай Ставри

Хуйляку на гиляку Махай се оттам откъдето си се пръкнала

Сега по-важно е какви мерки ще се вземат за техническото състояние на автобусите, защото следващия път КЪСМЕТ сигурно няма да има...

Мерки? Ами да я затворят тази транспортна фирма! Ако шестгодишно дете си играе със зареден пистолет, какви мерки трябва да се вземат?

Сравнението е неуместно в случая, все пак родителите обичат децата си:-)))))))))))))))))))

Става дума за техническа повреда на стар автобус!!!Ами ако новината беше в Русия с Българчета туристи...трябвали руснаците да плюят срещу тях,че са Българчета...това показва що за КЕНЕФ сме и чужденците добре го знаят.Жалко за свестните хора живеещи в КЕНЕФА.

Браво за коментара.

Автобусите по транспортните фирми масово са стари. Държавата трябва да вземе мерки и ограничи възрастта за категории като детския и туристическия транспорт. Добре, че няма жертви.

Южното ни Черноморие обрусява, не можете да се разминете от тях, даже рекламите и надписите по магазините, офисите и улиците са на руски. Най хубавите почивни станции на фалирали заводи, предприятия, институции, са присвоени от руснаци. В Китен един мужик заяви, че всичко в България е построено от техните бащи и майки през соца и сега им принадлежи. Руснаците, идват, гответе се за българския Крим.

Най-опасни са рускините! Много внимавай! Всяка заигравка с рускиня може да ти коства сърдечен удар

Бай Ставри

Не знам за сърдечен удар но за трупер е гарантирано

Свирете тревога! Купете си хапчета, свещички, храна и вода за две седмици! Русия се е скрила под кревата ви. Руснаците идват! Руснаците ще нападнат България! Филип Киркоров ще изнесе концерти в България! Подло и коварно! През септември!

ТИ СИ ШИЗОФРЕНИК,БЕ УЙО

Мозъчната ти клетка не зацепи иронията,а? Недей да я мъчиш горката.

и Алла Пугачова

Това са автобусите на най-калпавата автобусна компания по крайбрежието. Въпрос на време беше да се случи нещо такова. Въпрос на късмет е, че няма жертви. Защо тъпата ни държава толерира подобни фирми - бомби със закъснител. Да се самосизират и да ги спрат, за да няма повече такива случаи.

Защото в БГ всичко е 2...3 употреба.Даже и изтребителите искат да са 3 употреба,някой печели други страдат...

За деформираната психика на българина е виновен единствено монархо-фашисткия режим на Борис 3. По негово време се изгаряха живи хора и за пари се режеха глави на политически противници. По негово време се разстрелваха поети (Вапцаров), за принадлежност към Антихитлеристката коалиция! Сегашна България не е наследник на НРБ, а е наследник на престъпната царщина!

Пийти се хапчетата! Много сте зле!

не ти разбраха иронията - потресени са. И аз мисля като тебе, какво значение има за идиота ЗАЩО е идиот.

Абе защо няма подобни новини всеки ден?!? Прекалено много руснаци има по тоя свят, трябва да ги поразчистим малко!

Малко сиромашка радост за соросоидиоти, а. Че след Сирия съвсем сте посърнали

АЗ МИСЛЯ ,ЧЕ ТРЯБВА ДА ЗАПОЧНЕМ ОТ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ!

Още няколко такива инцидента и има шанс веднъж за винаги да се отървем от тая напаст(руска)от която нямаме абсолютно никаква полза. Безпарковци не ни трябват - западните младежи които идват на морето харчат стократно повече пари от всеки един руснак

Браво! Типично изказване на първосигналник с промита единствената му мозъчна гънка. Такива въшки някъде в пустините трябва да бъдат заселвани!

ТОЙ НЯМА И ЕДНА МОЗЪЧНА ГЪНКА,ЗАЩОТО Е БЕЗ МОЗЪК -КРАТУНА СЪС СОРОСОИДНИ ЛАЙНА

Четайки с каква омраза към ВСИЧКИ чужденци заливате пространство, аз не вярвам , че българи имат отношение към спасение на евреите...Това лъжа и мит... Предполагам, че ви сте митофицирали първи ваши трафиканти. И, вероятно,те ги обрали тези евреи за да ги изведете...

Душко, соросоидта, не са българи.

Коментарите в дир бг не са много определящи за нивото на интелигентност на българина:) Тук хората са анонимни и повечето си избиват комплексите на воля.

няма омраза, няколко трола си драскат глупости! Евреите на територията на България са спасени! Също така и циганите! Извън България, па дори и в българските територии, освободени временно през ВСВ от гърци и сърби, БЪлгария има права само на администратор, де факто те се управляват по германски закони, а статута на България там е само административен.

dyado Yotso gleda

Ти да не намекваш за човеколюбивите "немски" закони от типа ЗЗД?

Зайче мило, не се обръщай към мен така снисходително. Работно време е вече, бачкай.

По коментарите в интернетите спокойно може да се напишат бая дисертации по психиатрия.

Какъв ли умствен дегенерат трябва да си, че да се радваш на запален автобус с туристи! Това ли са т.нар. "евроатлантици"? Пфу! Помияри, къш от България!!!

Новите антибългари толерасти "борци за права" са тъпи фашисти!!!!

Йеее, една дузина комуняжки по-малко!

Ох...тъжна история. Вместо да кажеш: Слава Богу, няма пострадали, се заливате пространство с омраза. Душа ли нямате? Направо гнус и срам от вас.

Тези хора са деградирали, неслучайно от първи слуги на СССР сега се пребоядисаха.

Защото може и да сме били 500 години владения на Турция, но определено, и без никакво съмнение, бяхме 45 години под комунистическо робство!

Какво конунистическо робство бе малоумник? Я излез и се огледай сега на какво прилича горката ни родина.

За съжаление на соросоидите, всички руснаци са се спасили. Само истински жалък индивид може да желае смъртта на други хора.

Пресметнете броя на жертвите на режима на агент Буда - емигриралите, умрелите, останалите без работа, беззъбите, полуделите, оскотелите, подслушаните, убитите и самоубилите се, и ще се убедите, че те са повече на брой, отколкото жертвите на комунизма!

Повече жертви от комунистически режим едва ли може да има.Те не са само фактически жертви а има и косвени.На няколко поколения българи беше убито желанието за работа, за инициативност,за възход.Мислех че 25-30 години ще бъдат достатъчни да се отърсим от този мракобеснически режим...но уви.

Имаш грешка в мисленето! Не е проблем социализма. Не е проблем комунизма. Големият проблем е капитализма!

щом за 25-30 години не ти е дошъл акъл в главата, то и за 300 няма да стане.

Имали са късмет хората да са невредими. Кой знае на какви автобуси се возим, технически неизправни и си рискуваме живота...

И като имаш предвид, че тези дето се радват най-много на такива новини са пребоядисали се бивши членове на БКП и ДС...

Хора, запалил се е автобус с туристи. Няма значение руски ли са, афганистански, френски, американски, румънски или от Танганайка. Абсолютна глупост е да се обсъжда комунизъм, империализъм, лагери, ПСВ, ВСВ и какво ли още не. Обсъждайте старите автобуси, с които привличаме туристи на хубавото ни черноморие и се радвайте, че в автобуса не е бил ваш близък, и че няма пострадали. Хубав петък.

Ти да мълчиш. Разваляш хубавия Петък!!

Е какво се опитваш да обясняваш на малоумни зомбита. Те нямат мозъци.

Говорил съм си с руснаци по темата, описана в коментарите. Обвиних ги директно в имперско поведение спрямо малките народи на Балканите и че техен приятел и съюзник е само този, който безпрекословно изпълнява руската външна политика. Отговорът малко ме озадачи! А той беше: "Да, ние сме имперска държава и се държим така! Но, посочете ми друга имперска държава в целият свят, която не унищожава до крак културата, обичаите, езиците, ресурсите и корените на завладяната от тях територия или народ! Ние след ВСВ гладувахме за да изградим от нулата промишленост, пътища, наука, университети, сгради и култура на народите, които бяха в сферата на влияние на СССР. Изградихме изцяло Прибалтика, Балканите, Източна и Централна Европа, с цената на глад и лишения на самите руснаци. Погледнете колониите на Англия, Франция, Испания и др. - милиони избити, изчезнали цели народи, робство, подменено население, никаква наука, официализиране на основен език за колонията - английски, френски, испански и т.н., хилядолетно грабителство на ресурси, глад, бедност и мизерия!" Това ми отговори руснака! Зачудих се какво да му кажа! Единственото, което ми дойде на ум беше да му се скарам да спре да рекламира руския империализъм като по-добър от останалите...

Дай поименен списък на "руснаците" с които си говорил! Ако нямаш такъв списък, значи лъжеш!

Това ли успя да измислиш? В ютуб има достатъчно клипове, под които се коментират такива неща! Достатъчно е да разгледаш клиповете, касаещи българо-руските отношения и ще намериш всичко.

Пълни глупости ти е казал твоя "приятел". Окупаторите правиха каквото всички други окупатори правят - грабеха, изнасилваха, експлоатираха. Отнеха частната собственост, забраниха християнството и всички други религии, избиха българския елит и интелигенция, замениха ги с утайката на обществото, която ни управлява и до днес. Спести ни интерпретациите на средностатистическия тавариш, за който Путин е бог, а целия свят са врагове на Россия.

Ай стига глупости, в ония години времената са били такива - всичко да е в ръцете на работниците, народа и т.н. Всъщност БКП е доста преди революцията в Русия и някои неща си излизат и от нас /и не само/.

Ами какво да му отговориш, като ти си по-неук и от него! Чети малко история, книжки и др. Нямаш никаква обща култура, информация, та затова така!

Както казва нашият македонски приятел Зоран Заев, когато правиш равносметка, трябва да претеглиш в едната ръка плюсовете, в другата минусите. След ВСВ какво се изгражда в България и какво губи България. Строежа на АЕЦ, десетки ТЕЦ-ове, ВЕЦ-ове, хиляди предприятия, инфраструктурата на Електро-разпределенията, структурите на телекомуникациите, десетките университети, техникуми, летища, военна техника, авиация, строежа на пътища, мостове, тунели и т.н. срещу изгражданите днес ... 20-50 км ЛОТ от магистрала, което се рекламира с месеци и години от платените медии.

а да не би да не е истина за Англия, Испания , Франция. И до сега официалните езици в техните колонии са техните. А 40-те милиона избити индианци - само ацтеките са били 25 ДВАДЕСЕТ И ПЕТ милиона, останали са накрая 2 ДВА. Може би са били избити ЦИВИЛИЗОВАНО. А ние под руско робство колко бяхме, а сега - под американско - колко сме????? Тогава колко надписа имаше на руски, сега - колко са на английски, дори там, дето не стъпва англоговорящ Отговорът отговаря на истината, а плюнките с които ще ме залеете, моля да бъдат на езика на бившите ни колонизатори, така, както е в колониите им.

Добро утро! Прекрасно утро, но защо само един автобус ахахахаах Бояришника не прощава, мрете кумунисти! Само НАТО, само САЩ, слава Украина!

Ти 100% си агент на Путин. С такова малоумие ще накараш всеки един непредубеден читател да симпатизира на Русия и да ненавижда НАТО, САЩ и Украйна :))))

хубавото от цялата история е че дъртите и неизправни автобуси леко по леко се самозапалват и се самоотстраняват.....

Щеревци, Инджевци, Дайновци само говорят за някой цент а други действат...

Руската армия е приведена в бойна готовнос и всеки момент ще се дислоциира в защита на традиционното руско население по БГ Черноморието. Тази провокация на фашистите и соросоидите няма да остане просто ей така.

Доктора каза, да те водя на процедури с леден душ. За нервите.

Руснаците не сте добре дошли в нашата Родина....айде къш

тролът е винаги в строя...

Гъзолизци и предатели в България по-добре да няма! Айде щеро, къш!

Тук е България!!!!Не задунайская губерня или 16 република на СССР!!!КАЗАХ!!!

По-големи гъзолизци и национални предатели от русофилите няма! Къш от българия предатели, заради вас сме на това дередже. Заминавайте си в Русия, не ви искаме, взимайте си и руснаците с вас и тях не ги искаме.

Къде си роден и от какви родители? Как научи български?

За разлика от тебе, явно е роден от българи в България, а не от руснаци в България и обича България, а не руските окупатори, които съсипаха страната ни. Още не можем да се оправим, заради тях и постоянното им присъствие и промиване на мозъци.

Под такива новини трябва да исключват коментари. Щото психично болни се активират...А после кой знае кьде ще исхвърлят негативната си енергия....

Заради този инцидент Руската Педерация ще ни обяви война и ще се опита да ни пороби за пореден път!!!

Ти си г....к на САЩ и нямаш нищо общо с България.

Я вземи си прочети какво си написал, и се опитай поне мааалко да го поосмислиш. Нека и останалите малоумници еврозомбита да ти прочетат малоумщината и да се замислят дали пък случайно не са абсолютни идиоти.

Методий Кусевич писа в Погрома на България. Виновникът! през 1914 г.: Русофилството у нас достигна до идиотство. То е довело България до загубата на Балканските войни, която русофилите наричат национална катастрофа, без да признават, че те са я причинили.

И какво ще прави с вас? Нали трябва да наливаш пари за да ви управиш?....Европа вече разбра това... Ще отидете обратно в Турция...

Геноцид, унищожаване на националния елит, национализация, колективизация, 48 затвора и 106 концлагера, хранене на прасета с човешки трупове в тях, изселване, въдворяване, жителство, открити листове, следене, подслушване, без свобода на словото, без право да напуснеш страната, тотално безправие, липса на правосъдие, корупция за всичко, феодални привилегии за комунистическата върхушка, работа - ангария по съботници и селскостопански бригади, който не е съгласен или за виц - в затвора, пак там ако имаш 50-100 долара, празни магазини и вечен недоимък - "Пуснали еди какво си...", режим на тока...-------------------И сега - "Много хубаво беше при Тодор Живков!"---------------- Не можете да си платите греховете нито на този свят, нито на онзи!

Повтарям, Русия вече няма да ви поиска...Сега те имат занимавки: Крим, Украина, а това е друго ниво. Вас да управиш, трябва да работиш само за вас....неблагодарна история. Ще наливаш пари в черна дупка.)

ха.ха.ха.ха

Сиромашка радост, за малоумната соросоид.

ха.ха.ха.ха

Коментари - Пламна автобус с руски туристи на пътя Черноморец - Бургас | Днес.dir.bg

Пламна автобус с руски туристи на пътя Черноморец - Бургас

Автобус се е запалил на пътя Черноморец - Бургас, няма пострадали, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Пламна автобус с руски туристи на пътя Черноморец - Бургас | Днес.dir.bg

Коментари

не знаете, че в автобуса имало детска група? Тези туристи са били децата от летния лагер.

Дори и техниката се бунтува срещу империята на злото и протестира срещу анексията на Крим

аз съм проамериканец..само Ню Йорк...но по добре в БГ да има славяни като руснаците...отколкото джагали...кво им е на руснаците..кво хубаво си пием водка с тях..и се разбираме лесно...не е нужно да знаеш езика им,а и тези ,които идват тук не са виновни за създаването да комунизма от един плешив психопат и един мустакат алкохолик

Не забравяй заграбването на Крим и руската агресия в Донбас Народът е казал: Господи, опази ме от уж приятелите От враговете мога и сам

Така е след като обучението за водачи на МПС( най вече за камиони и автобуси) се свежда до технически познания тип ФАЙТОНДЖИЯ !!!!!Не е дсстатъчно на шофьора да му сложиш бяла риза и вратовръзка и готово!!!!!!!!! Така става и с лошите стоки поставени в луксозни опаковки!!!!!!!!!!!

Туристите са хора, които гледат забележителности, запознават се с културното наследство на дадена страна, с нейните ценности. Тия така наречени туристи иддват тук, спят у познати, които не плащат курортни такси, защото са купили бетонно безумие на брега на морето, пият - основно и ядат и си заминават. Между другото, за чий руснаците напират за България. Нали Путин им заграби Крим? Да ходят в Крим. Или по план са набелязали нашето черноморие

Ало, кой ти е казал , че ни плащама данъци и такси? Вземи направление за доктор, ще ти управят.

А, ни плащама данъци и такси...

Нали всичко ни дават без пари? По магазините, ресторанти? Ела да видиш каква е опашката в община Несебьр от чужденци, които ви плащат даньци.

Ни дори билет не купуваме. Летим бесплатно.

курсът на долара пада, айде малко по-активно

Наблюдавам ги руснаците по Черноморието - те са основно млади семейства или пенсионери. Живеят си мирно и кротко, доколкото могат се забавляват, работят каквото умеят или намерят - шивачки, фризьорки, козметички, учителки, мъжете- строители, инженери, лекари - тук минават изпити по български и медицински изпити, програмисти и др. Безпроблемни, нормални хора с близки нрави, като цяло добри хора. Много повече ме притесняват афганистанците, иракчаните, сирийците, африканците и подобни, които се мъчат да ги заселват тук-там.

Стига с Путин бе, ла-нар зомбиран! Темата е за туристи и развален автобус. Можеше и нашенци да са. Добре че хората не са пострадали!

Слава России ! Умри, пумяр !

Бай Ставри

Хуйляку на гиляку Махай се оттам откъдето си се пръкнала

Сега по-важно е какви мерки ще се вземат за техническото състояние на автобусите, защото следващия път КЪСМЕТ сигурно няма да има...

Мерки? Ами да я затворят тази транспортна фирма! Ако шестгодишно дете си играе със зареден пистолет, какви мерки трябва да се вземат?

Сравнението е неуместно в случая, все пак родителите обичат децата си:-)))))))))))))))))))

Става дума за техническа повреда на стар автобус!!!Ами ако новината беше в Русия с Българчета туристи...трябвали руснаците да плюят срещу тях,че са Българчета...това показва що за КЕНЕФ сме и чужденците добре го знаят.Жалко за свестните хора живеещи в КЕНЕФА.

Браво за коментара.

Автобусите по транспортните фирми масово са стари. Държавата трябва да вземе мерки и ограничи възрастта за категории като детския и туристическия транспорт. Добре, че няма жертви.

Южното ни Черноморие обрусява, не можете да се разминете от тях, даже рекламите и надписите по магазините, офисите и улиците са на руски. Най хубавите почивни станции на фалирали заводи, предприятия, институции, са присвоени от руснаци. В Китен един мужик заяви, че всичко в България е построено от техните бащи и майки през соца и сега им принадлежи. Руснаците, идват, гответе се за българския Крим.

Най-опасни са рускините! Много внимавай! Всяка заигравка с рускиня може да ти коства сърдечен удар

Бай Ставри

Не знам за сърдечен удар но за трупер е гарантирано

Свирете тревога! Купете си хапчета, свещички, храна и вода за две седмици! Русия се е скрила под кревата ви. Руснаците идват! Руснаците ще нападнат България! Филип Киркоров ще изнесе концерти в България! Подло и коварно! През септември!

ТИ СИ ШИЗОФРЕНИК,БЕ УЙО

Мозъчната ти клетка не зацепи иронията,а? Недей да я мъчиш горката.

и Алла Пугачова

Това са автобусите на най-калпавата автобусна компания по крайбрежието. Въпрос на време беше да се случи нещо такова. Въпрос на късмет е, че няма жертви. Защо тъпата ни държава толерира подобни фирми - бомби със закъснител. Да се самосизират и да ги спрат, за да няма повече такива случаи.

Защото в БГ всичко е 2...3 употреба.Даже и изтребителите искат да са 3 употреба,някой печели други страдат...

За деформираната психика на българина е виновен единствено монархо-фашисткия режим на Борис 3. По негово време се изгаряха живи хора и за пари се режеха глави на политически противници. По негово време се разстрелваха поети (Вапцаров), за принадлежност към Антихитлеристката коалиция! Сегашна България не е наследник на НРБ, а е наследник на престъпната царщина!

Пийти се хапчетата! Много сте зле!

не ти разбраха иронията - потресени са. И аз мисля като тебе, какво значение има за идиота ЗАЩО е идиот.

Абе защо няма подобни новини всеки ден?!? Прекалено много руснаци има по тоя свят, трябва да ги поразчистим малко!

Малко сиромашка радост за соросоидиоти, а. Че след Сирия съвсем сте посърнали

АЗ МИСЛЯ ,ЧЕ ТРЯБВА ДА ЗАПОЧНЕМ ОТ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ!

Още няколко такива инцидента и има шанс веднъж за винаги да се отървем от тая напаст(руска)от която нямаме абсолютно никаква полза. Безпарковци не ни трябват - западните младежи които идват на морето харчат стократно повече пари от всеки един руснак

Браво! Типично изказване на първосигналник с промита единствената му мозъчна гънка. Такива въшки някъде в пустините трябва да бъдат заселвани!

ТОЙ НЯМА И ЕДНА МОЗЪЧНА ГЪНКА,ЗАЩОТО Е БЕЗ МОЗЪК -КРАТУНА СЪС СОРОСОИДНИ ЛАЙНА

Четайки с каква омраза към ВСИЧКИ чужденци заливате пространство, аз не вярвам , че българи имат отношение към спасение на евреите...Това лъжа и мит... Предполагам, че ви сте митофицирали първи ваши трафиканти. И, вероятно,те ги обрали тези евреи за да ги изведете...

Душко, соросоидта, не са българи.

Коментарите в дир бг не са много определящи за нивото на интелигентност на българина:) Тук хората са анонимни и повечето си избиват комплексите на воля.

няма омраза, няколко трола си драскат глупости! Евреите на територията на България са спасени! Също така и циганите! Извън България, па дори и в българските територии, освободени временно през ВСВ от гърци и сърби, БЪлгария има права само на администратор, де факто те се управляват по германски закони, а статута на България там е само административен.

dyado Yotso gleda

Ти да не намекваш за човеколюбивите "немски" закони от типа ЗЗД?

Зайче мило, не се обръщай към мен така снисходително. Работно време е вече, бачкай.

По коментарите в интернетите спокойно може да се напишат бая дисертации по психиатрия.

Какъв ли умствен дегенерат трябва да си, че да се радваш на запален автобус с туристи! Това ли са т.нар. "евроатлантици"? Пфу! Помияри, къш от България!!!

Новите антибългари толерасти "борци за права" са тъпи фашисти!!!!

Йеее, една дузина комуняжки по-малко!

Ох...тъжна история. Вместо да кажеш: Слава Богу, няма пострадали, се заливате пространство с омраза. Душа ли нямате? Направо гнус и срам от вас.

Тези хора са деградирали, неслучайно от първи слуги на СССР сега се пребоядисаха.

Защото може и да сме били 500 години владения на Турция, но определено, и без никакво съмнение, бяхме 45 години под комунистическо робство!

Какво конунистическо робство бе малоумник? Я излез и се огледай сега на какво прилича горката ни родина.

За съжаление на соросоидите, всички руснаци са се спасили. Само истински жалък индивид може да желае смъртта на други хора.

Пресметнете броя на жертвите на режима на агент Буда - емигриралите, умрелите, останалите без работа, беззъбите, полуделите, оскотелите, подслушаните, убитите и самоубилите се, и ще се убедите, че те са повече на брой, отколкото жертвите на комунизма!

Повече жертви от комунистически режим едва ли може да има.Те не са само фактически жертви а има и косвени.На няколко поколения българи беше убито желанието за работа, за инициативност,за възход.Мислех че 25-30 години ще бъдат достатъчни да се отърсим от този мракобеснически режим...но уви.

Имаш грешка в мисленето! Не е проблем социализма. Не е проблем комунизма. Големият проблем е капитализма!

щом за 25-30 години не ти е дошъл акъл в главата, то и за 300 няма да стане.

Имали са късмет хората да са невредими. Кой знае на какви автобуси се возим, технически неизправни и си рискуваме живота...

И като имаш предвид, че тези дето се радват най-много на такива новини са пребоядисали се бивши членове на БКП и ДС...

Хора, запалил се е автобус с туристи. Няма значение руски ли са, афганистански, френски, американски, румънски или от Танганайка. Абсолютна глупост е да се обсъжда комунизъм, империализъм, лагери, ПСВ, ВСВ и какво ли още не. Обсъждайте старите автобуси, с които привличаме туристи на хубавото ни черноморие и се радвайте, че в автобуса не е бил ваш близък, и че няма пострадали. Хубав петък.

Ти да мълчиш. Разваляш хубавия Петък!!

Е какво се опитваш да обясняваш на малоумни зомбита. Те нямат мозъци.

Говорил съм си с руснаци по темата, описана в коментарите. Обвиних ги директно в имперско поведение спрямо малките народи на Балканите и че техен приятел и съюзник е само този, който безпрекословно изпълнява руската външна политика. Отговорът малко ме озадачи! А той беше: "Да, ние сме имперска държава и се държим така! Но, посочете ми друга имперска държава в целият свят, която не унищожава до крак културата, обичаите, езиците, ресурсите и корените на завладяната от тях територия или народ! Ние след ВСВ гладувахме за да изградим от нулата промишленост, пътища, наука, университети, сгради и култура на народите, които бяха в сферата на влияние на СССР. Изградихме изцяло Прибалтика, Балканите, Източна и Централна Европа, с цената на глад и лишения на самите руснаци. Погледнете колониите на Англия, Франция, Испания и др. - милиони избити, изчезнали цели народи, робство, подменено население, никаква наука, официализиране на основен език за колонията - английски, френски, испански и т.н., хилядолетно грабителство на ресурси, глад, бедност и мизерия!" Това ми отговори руснака! Зачудих се какво да му кажа! Единственото, което ми дойде на ум беше да му се скарам да спре да рекламира руския империализъм като по-добър от останалите...

Дай поименен списък на "руснаците" с които си говорил! Ако нямаш такъв списък, значи лъжеш!

Това ли успя да измислиш? В ютуб има достатъчно клипове, под които се коментират такива неща! Достатъчно е да разгледаш клиповете, касаещи българо-руските отношения и ще намериш всичко.

Пълни глупости ти е казал твоя "приятел". Окупаторите правиха каквото всички други окупатори правят - грабеха, изнасилваха, експлоатираха. Отнеха частната собственост, забраниха християнството и всички други религии, избиха българския елит и интелигенция, замениха ги с утайката на обществото, която ни управлява и до днес. Спести ни интерпретациите на средностатистическия тавариш, за който Путин е бог, а целия свят са врагове на Россия.

Ай стига глупости, в ония години времената са били такива - всичко да е в ръцете на работниците, народа и т.н. Всъщност БКП е доста преди революцията в Русия и някои неща си излизат и от нас /и не само/.

Ами какво да му отговориш, като ти си по-неук и от него! Чети малко история, книжки и др. Нямаш никаква обща култура, информация, та затова така!

Както казва нашият македонски приятел Зоран Заев, когато правиш равносметка, трябва да претеглиш в едната ръка плюсовете, в другата минусите. След ВСВ какво се изгражда в България и какво губи България. Строежа на АЕЦ, десетки ТЕЦ-ове, ВЕЦ-ове, хиляди предприятия, инфраструктурата на Електро-разпределенията, структурите на телекомуникациите, десетките университети, техникуми, летища, военна техника, авиация, строежа на пътища, мостове, тунели и т.н. срещу изгражданите днес ... 20-50 км ЛОТ от магистрала, което се рекламира с месеци и години от платените медии.

а да не би да не е истина за Англия, Испания , Франция. И до сега официалните езици в техните колонии са техните. А 40-те милиона избити индианци - само ацтеките са били 25 ДВАДЕСЕТ И ПЕТ милиона, останали са накрая 2 ДВА. Може би са били избити ЦИВИЛИЗОВАНО. А ние под руско робство колко бяхме, а сега - под американско - колко сме????? Тогава колко надписа имаше на руски, сега - колко са на английски, дори там, дето не стъпва англоговорящ Отговорът отговаря на истината, а плюнките с които ще ме залеете, моля да бъдат на езика на бившите ни колонизатори, така, както е в колониите им.

Добро утро! Прекрасно утро, но защо само един автобус ахахахаах Бояришника не прощава, мрете кумунисти! Само НАТО, само САЩ, слава Украина!

Ти 100% си агент на Путин. С такова малоумие ще накараш всеки един непредубеден читател да симпатизира на Русия и да ненавижда НАТО, САЩ и Украйна :))))

хубавото от цялата история е че дъртите и неизправни автобуси леко по леко се самозапалват и се самоотстраняват.....

Щеревци, Инджевци, Дайновци само говорят за някой цент а други действат...

Руската армия е приведена в бойна готовнос и всеки момент ще се дислоциира в защита на традиционното руско население по БГ Черноморието. Тази провокация на фашистите и соросоидите няма да остане просто ей така.

Доктора каза, да те водя на процедури с леден душ. За нервите.

Руснаците не сте добре дошли в нашата Родина....айде къш

тролът е винаги в строя...

Гъзолизци и предатели в България по-добре да няма! Айде щеро, къш!

Тук е България!!!!Не задунайская губерня или 16 република на СССР!!!КАЗАХ!!!

По-големи гъзолизци и национални предатели от русофилите няма! Къш от българия предатели, заради вас сме на това дередже. Заминавайте си в Русия, не ви искаме, взимайте си и руснаците с вас и тях не ги искаме.

Къде си роден и от какви родители? Как научи български?

За разлика от тебе, явно е роден от българи в България, а не от руснаци в България и обича България, а не руските окупатори, които съсипаха страната ни. Още не можем да се оправим, заради тях и постоянното им присъствие и промиване на мозъци.

Под такива новини трябва да исключват коментари. Щото психично болни се активират...А после кой знае кьде ще исхвърлят негативната си енергия....

Заради този инцидент Руската Педерация ще ни обяви война и ще се опита да ни пороби за пореден път!!!

Ти си г....к на САЩ и нямаш нищо общо с България.

Я вземи си прочети какво си написал, и се опитай поне мааалко да го поосмислиш. Нека и останалите малоумници еврозомбита да ти прочетат малоумщината и да се замислят дали пък случайно не са абсолютни идиоти.

Методий Кусевич писа в Погрома на България. Виновникът! през 1914 г.: Русофилството у нас достигна до идиотство. То е довело България до загубата на Балканските войни, която русофилите наричат национална катастрофа, без да признават, че те са я причинили.

И какво ще прави с вас? Нали трябва да наливаш пари за да ви управиш?....Европа вече разбра това... Ще отидете обратно в Турция...

Геноцид, унищожаване на националния елит, национализация, колективизация, 48 затвора и 106 концлагера, хранене на прасета с човешки трупове в тях, изселване, въдворяване, жителство, открити листове, следене, подслушване, без свобода на словото, без право да напуснеш страната, тотално безправие, липса на правосъдие, корупция за всичко, феодални привилегии за комунистическата върхушка, работа - ангария по съботници и селскостопански бригади, който не е съгласен или за виц - в затвора, пак там ако имаш 50-100 долара, празни магазини и вечен недоимък - "Пуснали еди какво си...", режим на тока...-------------------И сега - "Много хубаво беше при Тодор Живков!"---------------- Не можете да си платите греховете нито на този свят, нито на онзи!

Повтарям, Русия вече няма да ви поиска...Сега те имат занимавки: Крим, Украина, а това е друго ниво. Вас да управиш, трябва да работиш само за вас....неблагодарна история. Ще наливаш пари в черна дупка.)

ха.ха.ха.ха

Сиромашка радост, за малоумната соросоид.

ха.ха.ха.ха