Коментари - При неотчетен водомер - 280 л топла вода на ден за човек | Днес.dir.bg

При неотчетен водомер - 280 л топла вода на ден за човек

При неотчетен или неизправен водомер за топла вода се начислява количество от 280 литра вода на човек на ден, напомнят от Топлофикация-София.

Обратно в новината

Коментари - При неотчетен водомер - 280 л топла вода на ден за човек | Днес.dir.bg

Коментари

що не вземете наказателния кодекс и не прочетете определението за рекет ????

от 10 дни звъня на оставения ми номер,тъй като отсъствах,никой не се обажда...не зная кок да реагирам...а след тома предстой наказателна сметка...

от 10 дни звъня на оставения ми номер,тъй като отсъствах,никой не се обажда...не зная кок да реагирам...а след тома предстой наказателна сметка...

ама това е матодерство,бе! къде е тая федерация за защиза на потребителите? как няма от нииде никаква защита тоя ограбен и смазан народ?!....

а бе, някой ще се смили ли над неукият селянин, и да ми пише колко струва кубик топла вода бе!???

Ей стадо,не ви ли се изчерпа търпението да ви се подиграват?

Купуват водата ни по 2 ст. на кубик- от яз. Искър.Докарват ни я по тошовите водопроводи, не ползват складове. Продават ни я на мин. цена 168 ст. на кубик Потребление на софия за 2011 г 220 млн кубика Платили са ни за водата 4 400 000 лв. След това са ни я продали за 369 600 000 лв, т.е. разликата в тяхна полза е 365 200 000лв.Кои са тези, които си разпределят тези пари.

Ще сваря прасе като Гойковите, със тези, "200 литра топла вода". Герберите го удариха на Аванта! Шеф- готвачката : баба Тодорка.

Рекет - нагъл, нагъл, груб в мафиотски стил с държавно участие!!! В каква държава живеем???

Вчера Йоско се върна от Норвегия и ми каза,че ако разберем какви нещастници сме, направо ще се самоутрепем.

аз се очудвам на биволското търпение на софиянци!! Толкова ли сте тъпи, че позволявате тия крадци от топлото да се гаврят така с вас??!!! 280 литра топла вода на ден един никога не може да изразходва, посмъртно!! вземете павета, винкел-пак пред тецовете, най-вече при шефовете им!! тия крадци с алчността на акули и дебелоочието на буда-нека ви дадът смислен отговор-иначе бой!!!Ако вие не се защитите-няма кой!! Видяхте ли какво става с винетките, а!! Крадците викат-няма да ви върнем парите, а есента уж всички протестираха срещу увеличението. Наглата дебеловрата метреса на буда-тая пишман министърка, дето сутринта лъга един час по телевизията, есента лъжеше обрантото на днешното!!така е и с водата-действайте, не се майте и не се бойте, а аз имм късмета вече да не завися от топлото!! имам си къща с мое си парно!

Само ваната ми събира 250 литра. Една вана, половин час под душа, две перални и ги докарвам половин кубик...

Живей си във ваната тогава. Да тея и слона!

По 280 литра топла вода на човек дневно! Автомивка, която пере слонове, ха-ха-ха, дръжте ма, да не падна....

.......е как 280 л/ден на човек,.......малко им е на ТОПЛОФИКАЦИЯ -2800 да начислят,..........е такива гадове -НЕМА!!!

По норматив от социализма при проектиране се вземаше за база 260 л вода на ден, в което влиза и студената!

Лъжа е ,че над 90% са получили изравнителните сметки.Топлиният счетоводител ,,Бруната" е зациклил на 0% изравнителни сметки, а до новият отоплителен сезон остават 3 месеца.

а колко струва кубик топла вода?

Зависи кой ти я подгрява! На мен- около 2,00лв.през лятото. Подгрява ми я слънцето / срещу една първоначална вноска за слънчев панел ,електроника ,помпа , бойлер със серпентина и майстор/.

Благодаря на старателния цензор на дир-а, че ми пести усилията да чета първото мнение. Достатъчно е да видя, че има призив за противообществени прояви спрямо Топлофикация, за да сложа "+" с чиста съвест.

И аз така смело и решително слагам +.

Какво стана с парите на Вальо Топлото?

То не е парно а порно

Много малко е начислението, направо разстрелвайте!И, когато разстреляте всички, кой ще ви храни бе, галоши?

Искам при лошите комунистиииииии ,хахахааха

маи излиза, че парното е по-скъпо от порното?

Откажете се масово от услугите им!

сПРЯХМЕ ПАРНОТО ЦЕЛИЯ БЛОК, НЕ ПОЛЗВАМ ТОПЛА ВОДА ВЕЧЕ ВТОРА ГОДИНА, фИРМАТА ЗА ДЯЛОВО РАЗПРЕДЕНИЕ , С КОЯТО ИМАМЕ ДОГОВОР ФАЛИРА , НО ПАЛУЧАВАМ СМЕТКИ ,РАЗНИ ДЯЛОВЕ . ЧАСТИ И Н. мОГАТ СПОКОЙНО ДА ПОГЛЕДНАТА ОТЧЕТИТЕ НА СТУДЕНАТА ВОДА , ЗАЩОТО ВСЕКИ ПЪТ ОТЧИТАТ И ДВАТА ВОДОМЕРА, НО НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ. пЕДАЛИ ,МЕКИ ПРИ ТОВА!!

Бай Тошо ви навря тия топлофикации в апартамента. Да не говорим, че ви изкара от обора и ви навря в многожилищни панелки. Сега ако си бяхте на село - нямаше да има топлофикации. Щяхте да сте винаги на топло и на сметка с гомнофикация. Хвъргаш кравешка тор в камината и се топлиш!

Да, но при бай Тошо плащахме не повече от 15-20 лв. топла вода и парно за тристаен апартамент. А сега трябва да си дадем цялата заплата за отопление и топла вода. Ех ... времена ... хубаво си беше по Тошово време! Висшистите получаваха най-много, всички цигани работиха по фабрики и мутри ... нямаше. Всяка година почивки, семенари, банкети, тържества, безплатна мед. помощ, операции, безплатно обучение, следване ... , а сега живеем за да плащаме сметки. Цял свят ни се смее, че караме с 200-300 евро месечно. Дори в страните от Африка имат по-високи заплати.

Konstantin

С това за вишистите уби рибата...

3евзек

Колко евро беше заплатата при бай Тошо?

Ти не спираш всеки ден да доказваш, че са те удряли доста по кухата глава, а ?

ПРОСТОТИЯ ЗА ПРОСТАЦИТЕ

....ПРОСТО НОВ НАЧИН ЗА УКНЕНА И ТАКА ИЗТЕКЛАТА ВИ КРЪВ...

Едно време учехме, че по време на византийското присъствие, българските селяни е трябвало да продават децата си в робство, за да платят данъците към императора и феодалите. Това довело до въстанието на Петър и Асен и възстановяването на българската държавност. 1)Под чие присъствие сме в момента, 2) какво да продаваме за да си платим корупционната рента и 3) до къде ще доведе това?

А сега ромите продават децата си за да си постоят къща или да изхранят другите си деца.

Представям си как някой човечец се завръща от Австралия или САЩ, да пусне крадификация да си отчете ръждясалия водомер... Крадци и примитивници, съд до дупка.

Аз като не съм вързан към Топлофикация пак ли трябва да имам водомер за топлата вода и да им дам показанията ?

Ако си включен към абонатна, то си включен и към системата на топлата вода. Щом има топла вода, трябва да имаш водомер за топла вода, който да се отчита и за това се плаща. Няма да плащаш топла вода и за отчет, ако извън апартамента си тръбата е прекъсната има тапа и се вижда с "просто око" . . . . . .. . . . иначе си в киреча . . . . . .

Много добре знаете, че това се прави, за да се отчетат всички топломери. Има хора, които не пускат в жилището си, защото крадат топла вода - една тръбичка и ... готово, всеки мъж може да го свърже. Ако нямат навъртяни кубици - няма да плащат, но ЗАЩО не допускат никой за да се отчете? Ами защото не им е чиста работата.

Крадецът е Топлофък, а не съседите Ви. Ако бяса съседите, сметката Ви щеше да е само с 0.1-0.2 пъти по-висока. А не 100-200 пъти!!!!!

Ама топлофикация да ми върне надвзетите пари с 15 % дневна лихва....

Айде сега братята Демократи, Реформатори и Соросоиди на власт да ми обяснят, как така в пазарна икономика, аз не мога да се "разведа", с жена си мога, с "топлото" не мога - въпреки, че вече официално са налице "абонатни за апартамент" - по-голяма далавера от топлото - здраве му кажи. Манолова, рита, скача и тя не можа да се сбори. Е къде е Хелзинския комитет, Института за пазарни стратегии, Комитетите за защита на "вятърните мелници" . . . . . . . далавера . .далавера и пак далавера.....

Дано се удави в тая вода този,който е измислил поредната идиотщина! Като че ли е малко,че плащаме водата,тока,транспорта и цялата издръжка на "ромляните",а сега още една кожа да ни одерат нашите управници!

продаваш панелката (това е равносилно на бракоразводно дело - всичко по закон), стоиш си къща, без да включваш други съсобственици, и си живееш свободно разведен. НО, ако имаш СЪСОБСТВЕНОСТ - НЯМА ДРУГ НАЧИН ОСВЕН ВСИЧКИ ЗАЕДНО ДА СЕ РАЗВЕЖТАТЕ. Ха сега умнико кажи как искаш да се развеждаш след като останалите 10, 50 или повече съсобственици не са съгласни с твоето предложение?!

Защо се допуска този рекет?И кой трябва да бъде разтрелян за да се разбере, че не става като Турция?

Май трябва да се почне от главата .Защото от там идяат и високи цени на бензин , лекарства храни и др. - акцизи , ДДС , тОЛКОВА Е ЛЕСНО ДА СЕ МАХНЕ ТОПЛОФИКАЦИЯ , И НЕЩАТА ЩЕ СЕ РЕШАТ ПО ЕДИН ИЛИ ДРУГ НАЧИН. Тогава ще вдингнат тока и гаста - така че народа е винаги от е--ната страна .

Демокрацията,след още 30 ще ви е завършила,колко е

Това си е жива набутвация за ТЕЦ-а...Веднага да го промените на 280 литра на апартамент на час...

Бандитите от Топлофикация си имат съд и само с "як пердах" може да има промяна. А тъй като е забранено насилието е редно някой да промени правилата по законов ред. Докато не се появят такива депутати, промяна и подобрение не трябва да се очаква.

А ако при следващо измерване се окаже по-малко използваното?

Топлофикация пак го ухапа коня Пак ще се съдим из Европа Ама защо тука всичко става по теусния начин ?

Тия малоумници и изедници не вземат да отчитат общия уред за входа и да разпределят разликата.

При неотчетен водомер - 280 л топла вода на ден за човек А, защо да не е по 280 тона вода на човек?!! Абе какви са тези репресии от Топлофикация.Доколкото знам опита за военен преврат е в Турция не в България

280 л тола вода на ден е нормата за 2 слона , а не за 1 човек.Как пък го решиха че е 280л на ден?

Гледаха какви пари им трябват, за да си поръчат к*ви, мазератита, карибски острови и т.н.

Продаддох апартамента в жк Борово -панел-97кв. Плащах парно по 350-420лв.и м/56-86лв топла вода!!!Преместихме се с жената в новите блокчета БЕЗ парно и топла вода-топлим се зимата с 2 климатика и ползваме бойлер.През тази зима за ток не съм платил повече от 84-86лв!!! Явно е по-изгодно!!!!

Бойлер. И се радвате? Ха-ха-ха!

Водата от нов бойлер е много по-чиста от тази, идваща от ръждивите 60 годишни тръби на Топлофикация, хахаха!

изрежете им на тия тръбите и им ги наврете в....

беда, хващам управителя на тая измекярска организация за врата и чакам дъхът му да секне.

....утвърдена далавера със столична община-Одобрени правилници на приватизаторите за да гарантират 20% за управляващите. Кражби, кражби, безкрай.... Няма го ПИНОЧЕТ с 20 армейци да напълни един стадион като този на кв. БИСТРИЦА с маймуните от Ст общинари, софийска вода, топлофикация, и всички маймуни на клона... Ще ви олекне, да знаете..... И това ще стане.....

Коментари - При неотчетен водомер - 280 л топла вода на ден за човек | Днес.dir.bg

При неотчетен водомер - 280 л топла вода на ден за човек

При неотчетен или неизправен водомер за топла вода се начислява количество от 280 литра вода на човек на ден, напомнят от Топлофикация-София.

Обратно в новината

Коментари - При неотчетен водомер - 280 л топла вода на ден за човек | Днес.dir.bg

Коментари

що не вземете наказателния кодекс и не прочетете определението за рекет ????

от 10 дни звъня на оставения ми номер,тъй като отсъствах,никой не се обажда...не зная кок да реагирам...а след тома предстой наказателна сметка...

от 10 дни звъня на оставения ми номер,тъй като отсъствах,никой не се обажда...не зная кок да реагирам...а след тома предстой наказателна сметка...

ама това е матодерство,бе! къде е тая федерация за защиза на потребителите? как няма от нииде никаква защита тоя ограбен и смазан народ?!....

а бе, някой ще се смили ли над неукият селянин, и да ми пише колко струва кубик топла вода бе!???

Ей стадо,не ви ли се изчерпа търпението да ви се подиграват?

Купуват водата ни по 2 ст. на кубик- от яз. Искър.Докарват ни я по тошовите водопроводи, не ползват складове. Продават ни я на мин. цена 168 ст. на кубик Потребление на софия за 2011 г 220 млн кубика Платили са ни за водата 4 400 000 лв. След това са ни я продали за 369 600 000 лв, т.е. разликата в тяхна полза е 365 200 000лв.Кои са тези, които си разпределят тези пари.

Ще сваря прасе като Гойковите, със тези, "200 литра топла вода". Герберите го удариха на Аванта! Шеф- готвачката : баба Тодорка.

Рекет - нагъл, нагъл, груб в мафиотски стил с държавно участие!!! В каква държава живеем???

Вчера Йоско се върна от Норвегия и ми каза,че ако разберем какви нещастници сме, направо ще се самоутрепем.

аз се очудвам на биволското търпение на софиянци!! Толкова ли сте тъпи, че позволявате тия крадци от топлото да се гаврят така с вас??!!! 280 литра топла вода на ден един никога не може да изразходва, посмъртно!! вземете павета, винкел-пак пред тецовете, най-вече при шефовете им!! тия крадци с алчността на акули и дебелоочието на буда-нека ви дадът смислен отговор-иначе бой!!!Ако вие не се защитите-няма кой!! Видяхте ли какво става с винетките, а!! Крадците викат-няма да ви върнем парите, а есента уж всички протестираха срещу увеличението. Наглата дебеловрата метреса на буда-тая пишман министърка, дето сутринта лъга един час по телевизията, есента лъжеше обрантото на днешното!!така е и с водата-действайте, не се майте и не се бойте, а аз имм късмета вече да не завися от топлото!! имам си къща с мое си парно!

Само ваната ми събира 250 литра. Една вана, половин час под душа, две перални и ги докарвам половин кубик...

Живей си във ваната тогава. Да тея и слона!

По 280 литра топла вода на човек дневно! Автомивка, която пере слонове, ха-ха-ха, дръжте ма, да не падна....

.......е как 280 л/ден на човек,.......малко им е на ТОПЛОФИКАЦИЯ -2800 да начислят,..........е такива гадове -НЕМА!!!

По норматив от социализма при проектиране се вземаше за база 260 л вода на ден, в което влиза и студената!

Лъжа е ,че над 90% са получили изравнителните сметки.Топлиният счетоводител ,,Бруната" е зациклил на 0% изравнителни сметки, а до новият отоплителен сезон остават 3 месеца.

а колко струва кубик топла вода?

Зависи кой ти я подгрява! На мен- около 2,00лв.през лятото. Подгрява ми я слънцето / срещу една първоначална вноска за слънчев панел ,електроника ,помпа , бойлер със серпентина и майстор/.

Благодаря на старателния цензор на дир-а, че ми пести усилията да чета първото мнение. Достатъчно е да видя, че има призив за противообществени прояви спрямо Топлофикация, за да сложа "+" с чиста съвест.

И аз така смело и решително слагам +.

Какво стана с парите на Вальо Топлото?

То не е парно а порно

Много малко е начислението, направо разстрелвайте!И, когато разстреляте всички, кой ще ви храни бе, галоши?

Искам при лошите комунистиииииии ,хахахааха

маи излиза, че парното е по-скъпо от порното?

Откажете се масово от услугите им!

сПРЯХМЕ ПАРНОТО ЦЕЛИЯ БЛОК, НЕ ПОЛЗВАМ ТОПЛА ВОДА ВЕЧЕ ВТОРА ГОДИНА, фИРМАТА ЗА ДЯЛОВО РАЗПРЕДЕНИЕ , С КОЯТО ИМАМЕ ДОГОВОР ФАЛИРА , НО ПАЛУЧАВАМ СМЕТКИ ,РАЗНИ ДЯЛОВЕ . ЧАСТИ И Н. мОГАТ СПОКОЙНО ДА ПОГЛЕДНАТА ОТЧЕТИТЕ НА СТУДЕНАТА ВОДА , ЗАЩОТО ВСЕКИ ПЪТ ОТЧИТАТ И ДВАТА ВОДОМЕРА, НО НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ. пЕДАЛИ ,МЕКИ ПРИ ТОВА!!

Бай Тошо ви навря тия топлофикации в апартамента. Да не говорим, че ви изкара от обора и ви навря в многожилищни панелки. Сега ако си бяхте на село - нямаше да има топлофикации. Щяхте да сте винаги на топло и на сметка с гомнофикация. Хвъргаш кравешка тор в камината и се топлиш!

Да, но при бай Тошо плащахме не повече от 15-20 лв. топла вода и парно за тристаен апартамент. А сега трябва да си дадем цялата заплата за отопление и топла вода. Ех ... времена ... хубаво си беше по Тошово време! Висшистите получаваха най-много, всички цигани работиха по фабрики и мутри ... нямаше. Всяка година почивки, семенари, банкети, тържества, безплатна мед. помощ, операции, безплатно обучение, следване ... , а сега живеем за да плащаме сметки. Цял свят ни се смее, че караме с 200-300 евро месечно. Дори в страните от Африка имат по-високи заплати.

Konstantin

С това за вишистите уби рибата...

3евзек

Колко евро беше заплатата при бай Тошо?

Ти не спираш всеки ден да доказваш, че са те удряли доста по кухата глава, а ?

ПРОСТОТИЯ ЗА ПРОСТАЦИТЕ

....ПРОСТО НОВ НАЧИН ЗА УКНЕНА И ТАКА ИЗТЕКЛАТА ВИ КРЪВ...

Едно време учехме, че по време на византийското присъствие, българските селяни е трябвало да продават децата си в робство, за да платят данъците към императора и феодалите. Това довело до въстанието на Петър и Асен и възстановяването на българската държавност. 1)Под чие присъствие сме в момента, 2) какво да продаваме за да си платим корупционната рента и 3) до къде ще доведе това?

А сега ромите продават децата си за да си постоят къща или да изхранят другите си деца.

Представям си как някой човечец се завръща от Австралия или САЩ, да пусне крадификация да си отчете ръждясалия водомер... Крадци и примитивници, съд до дупка.

Аз като не съм вързан към Топлофикация пак ли трябва да имам водомер за топлата вода и да им дам показанията ?

Ако си включен към абонатна, то си включен и към системата на топлата вода. Щом има топла вода, трябва да имаш водомер за топла вода, който да се отчита и за това се плаща. Няма да плащаш топла вода и за отчет, ако извън апартамента си тръбата е прекъсната има тапа и се вижда с "просто око" . . . . . .. . . . иначе си в киреча . . . . . .

Много добре знаете, че това се прави, за да се отчетат всички топломери. Има хора, които не пускат в жилището си, защото крадат топла вода - една тръбичка и ... готово, всеки мъж може да го свърже. Ако нямат навъртяни кубици - няма да плащат, но ЗАЩО не допускат никой за да се отчете? Ами защото не им е чиста работата.

Крадецът е Топлофък, а не съседите Ви. Ако бяса съседите, сметката Ви щеше да е само с 0.1-0.2 пъти по-висока. А не 100-200 пъти!!!!!

Ама топлофикация да ми върне надвзетите пари с 15 % дневна лихва....

Айде сега братята Демократи, Реформатори и Соросоиди на власт да ми обяснят, как така в пазарна икономика, аз не мога да се "разведа", с жена си мога, с "топлото" не мога - въпреки, че вече официално са налице "абонатни за апартамент" - по-голяма далавера от топлото - здраве му кажи. Манолова, рита, скача и тя не можа да се сбори. Е къде е Хелзинския комитет, Института за пазарни стратегии, Комитетите за защита на "вятърните мелници" . . . . . . . далавера . .далавера и пак далавера.....

Дано се удави в тая вода този,който е измислил поредната идиотщина! Като че ли е малко,че плащаме водата,тока,транспорта и цялата издръжка на "ромляните",а сега още една кожа да ни одерат нашите управници!

продаваш панелката (това е равносилно на бракоразводно дело - всичко по закон), стоиш си къща, без да включваш други съсобственици, и си живееш свободно разведен. НО, ако имаш СЪСОБСТВЕНОСТ - НЯМА ДРУГ НАЧИН ОСВЕН ВСИЧКИ ЗАЕДНО ДА СЕ РАЗВЕЖТАТЕ. Ха сега умнико кажи как искаш да се развеждаш след като останалите 10, 50 или повече съсобственици не са съгласни с твоето предложение?!

Защо се допуска този рекет?И кой трябва да бъде разтрелян за да се разбере, че не става като Турция?

Май трябва да се почне от главата .Защото от там идяат и високи цени на бензин , лекарства храни и др. - акцизи , ДДС , тОЛКОВА Е ЛЕСНО ДА СЕ МАХНЕ ТОПЛОФИКАЦИЯ , И НЕЩАТА ЩЕ СЕ РЕШАТ ПО ЕДИН ИЛИ ДРУГ НАЧИН. Тогава ще вдингнат тока и гаста - така че народа е винаги от е--ната страна .

Демокрацията,след още 30 ще ви е завършила,колко е

Това си е жива набутвация за ТЕЦ-а...Веднага да го промените на 280 литра на апартамент на час...

Бандитите от Топлофикация си имат съд и само с "як пердах" може да има промяна. А тъй като е забранено насилието е редно някой да промени правилата по законов ред. Докато не се появят такива депутати, промяна и подобрение не трябва да се очаква.

А ако при следващо измерване се окаже по-малко използваното?

Топлофикация пак го ухапа коня Пак ще се съдим из Европа Ама защо тука всичко става по теусния начин ?

Тия малоумници и изедници не вземат да отчитат общия уред за входа и да разпределят разликата.

При неотчетен водомер - 280 л топла вода на ден за човек А, защо да не е по 280 тона вода на човек?!! Абе какви са тези репресии от Топлофикация.Доколкото знам опита за военен преврат е в Турция не в България

280 л тола вода на ден е нормата за 2 слона , а не за 1 човек.Как пък го решиха че е 280л на ден?

Гледаха какви пари им трябват, за да си поръчат к*ви, мазератита, карибски острови и т.н.

Продаддох апартамента в жк Борово -панел-97кв. Плащах парно по 350-420лв.и м/56-86лв топла вода!!!Преместихме се с жената в новите блокчета БЕЗ парно и топла вода-топлим се зимата с 2 климатика и ползваме бойлер.През тази зима за ток не съм платил повече от 84-86лв!!! Явно е по-изгодно!!!!

Бойлер. И се радвате? Ха-ха-ха!

Водата от нов бойлер е много по-чиста от тази, идваща от ръждивите 60 годишни тръби на Топлофикация, хахаха!

изрежете им на тия тръбите и им ги наврете в....

беда, хващам управителя на тая измекярска организация за врата и чакам дъхът му да секне.

....утвърдена далавера със столична община-Одобрени правилници на приватизаторите за да гарантират 20% за управляващите. Кражби, кражби, безкрай.... Няма го ПИНОЧЕТ с 20 армейци да напълни един стадион като този на кв. БИСТРИЦА с маймуните от Ст общинари, софийска вода, топлофикация, и всички маймуни на клона... Ще ви олекне, да знаете..... И това ще стане.....