Коментари - Дончев към президента: Няма нужда от битка, гражданите губят | Днес.dir.bg

Дончев към президента: Няма нужда от битка, гражданите губят

Вицепремиерът Томислав Дончев отвърна задочно на президента, че не вижда смисъл от битка между институциите, защото гражданите ще страдат.

Обратно в новината

Коментари - Дончев към президента: Няма нужда от битка, гражданите губят | Днес.dir.bg

Коментари

ГРАЖДАНИТЕ ГУБЯТ,ДОКАТО ФЕОДАЛА Е НА ВЛАСТ!!!

Томислав Дончев , ако всички бяха като теб, сега нямаше да сме в това състояние, жалко за децата на България, напуснали род и родина, Бог да те богослови всички ви у дома! Другото е мъка за мнозина. През соца не е имало такъв терор, какъвто е по времето на Герб и сие!

Г-н Дончев, как съществувате в компанията на тези примитиви около вас?

Щом гражданите губят - "Партията" печели. Това го знаят и малките пионерчета при кутев и добрев!

Томислав Дончев е един от малкото умни хора в ГЕРБ. Чест му прави, че се опита да тушира напрежението. За съжаление беквокалите с ръководителя на хора Цветанов заглушават успешно гласа на разума.

Историята показва, че умните биват първи изхвърлени от политиката. Там остават крадците, гьон суратите, далавераджиите, подлеците, некадърниците и тъпите послушковци. Демек остават хорас модел Нинова, Борисов, Р.Овч, Желю Бойчев, както и задкулисните агенти на ДС

Ами тогава всеки да си гледа работата - правителството да се оправя с демографския срив, циганията, мръсотията, лошото образование и здравеопазване, следствие от липсата на икономика, президентът - с армията, чийто главнокомандващ е!

Има си бюджет за президентството - да купи изтребители, танкове, совалки, конници, лазери . . . . Едва ли ББ ще му пречи . . ., тига да не иска пари!

Помните ли - ЦАРЯ. Помните ли НДСВ. Еднолична партия с вожд. Но много често вожда е ликвидиран от своите, завистливи и мислещи че са нещо и забравят че са пред екрана благодарение на благос.детеля си. Алооо пазети си вожда че вместо ПРЕЗИДЕНТ след време ще е при ЦАРЯ. Едноличните партии са еднодневки - няма вожд няма партия. Спрете войната между институциите - страда народа, но народа и помни и наказва.

Гражданите имат нужда от битка с това мръсно, продажно и грабителско правителство, което подлуди народа. Гадове мръсни.

Що не се бори със законови средства, кога имаше възможност?

НАРОДЕН СЪД ЗА РЪКОВОДИТЕЛИТЕ НА ГЕРБ.

Говори глупости, както винаги. От всяка битка между институциите, особено ако са замесени партии, гражданите само печелят.

в коя вселена?

Най-голямата печалба от институциите ударихме по времето на Орешарски . . .

Който сее ветрове, жъне бури ... Сяхте , сяхте , та се наср..хте. Сега това нямало нужда , онова нямало..Излагате и пред света и най- вече пред НАРОДА , който ви избира и ви дава възможност да крадете !!!!ИМАЙТЕ МАЛКО СРАМ И ДОСТОЙНСТВО !!!!

ЩОМ СИ ЗАГРИЖЕН ЗА ГРАЖДАНИТЕ НАПРАВЕТЕ ДОБРО - ХВЪРЛЕТЕ С БОКО ОСТАВКА

Отказвам да им приема оставките.

дайте да дадем на комунягите властта без избори, защото те вече не могат да я спечелят, дайте си моля всички от ГЕРБ, оставките за да могат другарчетата да се върнат на власт - хайде бе много ви моля

идат кат' аслани, бягат кат' нас*рани;

господа Абвиатурата на ГЕРБ-трябва да ви задължава да водите такава политика че с гордос да се чете Граждани за единение на родолюбивите българи

ГЕРБ се РАЗКАПВА и РАЗЛАГА!!!!! ТОВа е съдбата на всяка формация наричаща себе си "ПАРТИЯ",създадена без каквато и да е идеология и основаваща и крепяща се на стремеж за забогатяване без каквито и да е скрупули,ШУРОБАДЖАНАЩИНА,КАЛИНКУВАНЕ,потискане на дребния бизнес, и разбира се ИЗЯЖДАНЕ на 4 тона СУДЖУК!!!!! А за лидера и идеолога на тази формация няма смисъл от коментарии,след като самия той се признава за ПОЛУЕДНОКНИЖНИК!!!! Време е да се махнат всички от върховете!!!

ГЕРБ СА НАШИ ХОРА ,БЕШЕ ЛЕСНО ДА ГИ КУПИМ,ПАРИТЕ ИДВАТ ОТ АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ,БЪЛГАРИЯ СИ ВЕЧЕ НАШ ПРОТЕКТОРАТ.ХУБАВОТО Е ЧЕ КАТО ПРИКЪТКАХА ПАТРИОТИТЕ ,ВЕЧЕ НИКОЙ НЯМА ДА ГЛАСУВА И ЗА ТЯХ,С ПАРИ СЕ КУПУВА ВСИЧКО И НАЙ ЛЕСНО ПРОДАЖНИЦИ

Мръсни и подли действия, Гербераст Дончев! унищожавате една успешна частна фирма - Емко и в крайна сметка 1500 българи ще загубят работата си! Комар го ухапал Цв. Вас. като му унищожите Емко! Работниците остават без поминък, но имате наглостта да твърдите: Социалните права на работниците са гарантирани! ГЕРБ сте циници.

дайте да дадем на ЕМКО да продава за да може Цв. Василев да се подиграва с България и да продължава още да я краде, макар и от Белград

Фатмака се хвана за пищака, щял да води битка, този льольо се е взел много насериозно, простакеса Деса много му е вдигнала самочувствието на главнокомандуващ. Това декоративно дръвче трябва да бъде срочно изритано от презуйагентството доката не е направил някоя сериозна беля.

Прецедента народа "изпичка" миналия мандат.

За да спечелят гражданите, мутрофизкултурниците да се явят на теста на "Менса" и да се връщат по кръстовищата!

Фатмака иска битки, нали това му е професията - да бие и убива, затова е учил и специализирал. Прави също много тъпо впечатление че все настоява за самолетчетата си, като малко дете за играчки. Понеже е бил винаги на държавна хранилка, той не знае с какъв труд си изкарваме хляба, и че самолетите ще глътнат труда на много българи за много години. Изобщо фатмака президент си лети във въздуха без да разбира живота на хората.

АУУУУУУУУУУ, КАТО МУ ЧУЯ НА ТОЗИ "КОМПЕТЕНТНОТО" МНЕНИЕ ОТ АМЕРИКАНСКАТА ФОНДАЦИЯ "ОТВОРЕНО ОБЩЕСТВО", СЪМ ГОТОВ ДА МУ ЗАБИЯ 2 ШАМАРА, ЧЕ ДА СЕ ОПОМНИ И СИ ЗАДАДЕ ВЪПРОСА БЪЛГАРИН ЛИ Е ИЛИ НЕ, ЧЕ РАБОТИ ЗА САЩ СРЕЩУ БЪЛГАРИИЯ! И ПАРАДОКСА Е, ЧЕ Е И В ПРАВИТЕЛСТВОТО, ЧЕ Е И ЧАК ВИЦЕПРЕМИЕР. ОПОМНИ СЕ БЕ ПРЕСТЪПНИКО, НЕЩАСТНИКО! СРАМ И ПОЗОР СИ ЗА БЪЛГАРИЯ! АКЪЛ ВЗЕЛ ДА ДАВА ПРЕСТЪПНИКА. РЕЗИЛ!

Ако има пари за самолети ... харчи, ако няма ... помисли. Президент, Не президент... сиренето е с пари.

Евала на президента че каза директно какво се случва. А Томислав Дончев да не се прави на ударен! на всички е ясно че Борисов нарежда на ЦвЦв, Антон Тодоров, Рендето Бьорнер и другите пионки, да удрят по президента.

Що ли се мълчи за едни хора,които публично в София заявиха " Или вие, или ние"

Уважаеми г-н Дончев, първо си прочистете "къщичката"в Парламента от такива като Антон Тодоров и гражданите няма да губят.

Тоя не знае какво плямпоти!Взима се за институция.Няма такава държава!

"Това е поредният системен опит на президента да неглижира и да противопостави институциите и да не зачита всички тези мнения, които излизат в публичното пространство и ако смятаме, че ще имаме нов севернокорейски нов лидер, който ще се нарича Румен Радев, аз не бих искал българският президент да е олицетворение на противопоставянето и на разделението на нацията." Президентът Радев-нов севернокорейски лидер??? Цв.Цв. чува ли се какво говори...

Ако казаното от този (Цветанов) е вярно, то той окончателно е изперкал. С Анто Тодоров стават двама "кандидати за Гинес".

Тия дни мислим как ще го направим.Бали сме им лелите,отцепваме се от държавата!герп,мерп,бсп бкп- аут.Ще акцентираме на международните ни връзки!Бусове,мусове, напред ,назад все пак сме в ЕС Пъдпъдъкова не важи пред нас!

ГЕРБ се РАЗКАПВА и РАЗЛАГА!!!!! ТОВа е съдбата на всяка формация наричаща себе си "ПАРТИЯ",създадена без каквато и да е идеология и основаваща и крепяща се на стремеж за забогатяване без каквито и да е скрупули,ШУРОБАДЖАНАЩИНА,КАЛИНКУВАНЕ,потискане на дребния бизнес, и разбира се ИЗЯЖДАНЕ на 4 тона СУДЖУК!!!!! А за лидера и идеолога на тази формация няма смисъл от коментарии,след като самия той се признава за ПОЛУЕДНОКНИЖНИК!!!! Време е да се махнат всички от върховете!!!

Дреме му на шапката на бесепаро-натовския фатмак, че гражданите губели!

А от кражбите на герп държавата не губи ли бе майна?

И кои са "кражбите на герп" бе майна? Ония, които БСП-то ли Ви подсказа? Щото аз не знам да има по-големи лъжци и крадци от бесепарите, демек крадецът вика дръжте крадеца и все това повтаря!

Ех, какви времена бяха при Плевньо !!

сравни Президента Радев с Ким Чен Ун...или не съм чула добре???

Този Цветанов не е виновен (не може да виним природата), лошото е че го пускат по телевизията.

Тази вечер , по една телевизия слушах солово изпълнение на един от беквокалите - Цвък. В него въпростият беквокал коствено заплаши президента Радев с импийчмънт. Борисов, озаптявай от време на време своите калинки, ако не искаш след "Кумгейт " да има " Цвъкгейт".

Бих посъветвала г-н Президента да удостои всички основни играчи с вниманието си!Най напред с гл. прокурор- кани го на кафе и му казва,че не е удовлетворен от работата му.Следващият ден-този на полицията, на данс, на.... всичките ,които се излежават и пълнят търбусите си за наша сметка.Накрая излиза по ТВ и ни информира-хора,предупредих ги всички,дадох им срок, не стават,почваме да ги сменяме.Кой не е доволен- да се жалва в съда по правата на човека.Ние хора ли сме или маймуни!

тази книга я четем близо 30 години.но защо продължаваме,да я прелистваме.защо отново и отново,се връщаме страница по страница назад.кога ще се осмелим да я затворим,да скъсаме кориците,да откъснем страниците,или просто да я изгорим.може би,защото я харесваме-абсурд.или,защото не знаем какво да четем-твърде вероятно.но,кога ще посмеем да напишем Нашата книга-най-вероятно никога.та как да започнем да пишем,като все още не знаем как да четем.аз бих хванал молива,но мога да стигна само до увода. за да стигна поне до епилога,сте ми нужни всички Вие

Баче Анго от Кючук Париж навремето разправяше,че и най простият човек да направиш на най важното място началник, никога няма да стане по умен!

БУДА КВО МИСЛИ ПО ВЪПРОСА БЕ ТОМЕ?Ти беквокалист ли си му ?

Не битка,война трябва да се води срещу това,което обезличи народа!И най клепоухото магаре е осъзнало,че за да не фалира окончателно и да има хлебец, трябва да е безпрекословно предано на герб.Независимо дали е работник или малка фирма.Така е в централните " структури",така е и в малкото градче.При тази система,която е копие на депесарският модел,народеца е обречен на мизерия, а мародерите на живот като на кино.Приказките са излишни и вредни!!

Още един от беквокалистите на Боко се опитва да тушира мълчанието на сайбията си. Защо бабаитинът от Банкя мълчи, а изпраща палашите си да оспорват Президента.

Сега остава да се присъедини и Цецо Ухото и тримата с лъскави тикви направо тримата глупаци.

"Благодарение" на вАС политиците ние загубихме всичко Томчо. Няма вече какво да губим, така че скоро ще вИ изритаме.

А ти не яде ли суджук бре Томе?

Гражданите най много губят от вашето управление.

Мафиоти, махайте се, че сте събрали омразата на целия народ върху себе си. Дим да ви няма, престъпници такива. Трябва да бъдете съдени, продажни престъпници такива и в затвора за разхищение да държавата от 27г. насам. Дебелият и кльощавият плешивец решили да замазват положе нието.

Забелязвате ли, че тези хора от снимката дори не стоят добре, не им подхожда, не са в унисон със заетия пост. Все едно да сложиш шеф на затвора престъпник, все едно да сложиш шеф на банка доказан крадец, все едно да сложиш за шеф на болница психопат-убиец. Просто не им тичат заетите постове. Ако не са им костюмите, а са в анцузи живи мутри от 90-те. Просто сте грозни, но за сметка на това сте тъпички! Разберете го това другарю Тиква и г-н Джейсън Станман от филма транспортера. Грешка сте на природата, грешка на скъсан кондом, правени сте в дупе и то когато на баща ви не му се е искало......ужас и зли гарвани грозят България.

Това не е послушкото Плевн. Уважавайте президентската институция, ако сте толкова добри във всичко, не се плашете от различно мнение...

Прав си Дончев---вие си мерите пишките и ядете суджука/народът плаща....Време е някой да ви прибере пишките в гащите и погали изодзадзе...И май се появи Човекът.

ХАХА ТОЯ УШАТИЯ ОСВЕН НЯКОЯ ГЛУПОСТ ДА ИЗТРЕСЕ ДРУГО НЕ МОЖЕ.ДА СЕ ГОТВИ ЗА ИМПИИЧМЪНТ.

Тъпи и жалки престъпници...и тоя Томислав Дончев какво ми се изживява на Джейсън Статман като транспортера. Падпадък...метър и кинта от земята се не види.

Какъв Джейсън Стейтъм,този е грозен като Смийгъл от Властелина на пръстените ,но преял с власт и обслужва негово високопреосвещенство ББ

С какво "мнозинство" спечели ГЕРБ и как масово народът избра Р Радев за президент. Хората вярват на президента, не на ГЕРБ.

този каун Дончев не знае че ТОЧКА, та макар и "опорна", НЕ МОЖЕ ДА СЕ "ВЪРТИ". Такова понятие даже в политиката НЯМА, да не говорим за понятието в механиката. Тя може да се "върти" САМО ОКОЛО ДРУГИ ( Тодоровия и Борисовия) точици!!

Габровски ибрикчия. Стига милиционерщина и мутращина.

Коментари - Дончев към президента: Няма нужда от битка, гражданите губят | Днес.dir.bg

Дончев към президента: Няма нужда от битка, гражданите губят

Вицепремиерът Томислав Дончев отвърна задочно на президента, че не вижда смисъл от битка между институциите, защото гражданите ще страдат.

Обратно в новината

Коментари - Дончев към президента: Няма нужда от битка, гражданите губят | Днес.dir.bg

Коментари

ГРАЖДАНИТЕ ГУБЯТ,ДОКАТО ФЕОДАЛА Е НА ВЛАСТ!!!

Томислав Дончев , ако всички бяха като теб, сега нямаше да сме в това състояние, жалко за децата на България, напуснали род и родина, Бог да те богослови всички ви у дома! Другото е мъка за мнозина. През соца не е имало такъв терор, какъвто е по времето на Герб и сие!

Г-н Дончев, как съществувате в компанията на тези примитиви около вас?

Щом гражданите губят - "Партията" печели. Това го знаят и малките пионерчета при кутев и добрев!

Томислав Дончев е един от малкото умни хора в ГЕРБ. Чест му прави, че се опита да тушира напрежението. За съжаление беквокалите с ръководителя на хора Цветанов заглушават успешно гласа на разума.

Историята показва, че умните биват първи изхвърлени от политиката. Там остават крадците, гьон суратите, далавераджиите, подлеците, некадърниците и тъпите послушковци. Демек остават хорас модел Нинова, Борисов, Р.Овч, Желю Бойчев, както и задкулисните агенти на ДС

Ами тогава всеки да си гледа работата - правителството да се оправя с демографския срив, циганията, мръсотията, лошото образование и здравеопазване, следствие от липсата на икономика, президентът - с армията, чийто главнокомандващ е!

Има си бюджет за президентството - да купи изтребители, танкове, совалки, конници, лазери . . . . Едва ли ББ ще му пречи . . ., тига да не иска пари!

Помните ли - ЦАРЯ. Помните ли НДСВ. Еднолична партия с вожд. Но много често вожда е ликвидиран от своите, завистливи и мислещи че са нещо и забравят че са пред екрана благодарение на благос.детеля си. Алооо пазети си вожда че вместо ПРЕЗИДЕНТ след време ще е при ЦАРЯ. Едноличните партии са еднодневки - няма вожд няма партия. Спрете войната между институциите - страда народа, но народа и помни и наказва.

Гражданите имат нужда от битка с това мръсно, продажно и грабителско правителство, което подлуди народа. Гадове мръсни.

Що не се бори със законови средства, кога имаше възможност?

НАРОДЕН СЪД ЗА РЪКОВОДИТЕЛИТЕ НА ГЕРБ.

Говори глупости, както винаги. От всяка битка между институциите, особено ако са замесени партии, гражданите само печелят.

в коя вселена?

Най-голямата печалба от институциите ударихме по времето на Орешарски . . .

Който сее ветрове, жъне бури ... Сяхте , сяхте , та се наср..хте. Сега това нямало нужда , онова нямало..Излагате и пред света и най- вече пред НАРОДА , който ви избира и ви дава възможност да крадете !!!!ИМАЙТЕ МАЛКО СРАМ И ДОСТОЙНСТВО !!!!

ЩОМ СИ ЗАГРИЖЕН ЗА ГРАЖДАНИТЕ НАПРАВЕТЕ ДОБРО - ХВЪРЛЕТЕ С БОКО ОСТАВКА

Отказвам да им приема оставките.

дайте да дадем на комунягите властта без избори, защото те вече не могат да я спечелят, дайте си моля всички от ГЕРБ, оставките за да могат другарчетата да се върнат на власт - хайде бе много ви моля

идат кат' аслани, бягат кат' нас*рани;

господа Абвиатурата на ГЕРБ-трябва да ви задължава да водите такава политика че с гордос да се чете Граждани за единение на родолюбивите българи

ГЕРБ се РАЗКАПВА и РАЗЛАГА!!!!! ТОВа е съдбата на всяка формация наричаща себе си "ПАРТИЯ",създадена без каквато и да е идеология и основаваща и крепяща се на стремеж за забогатяване без каквито и да е скрупули,ШУРОБАДЖАНАЩИНА,КАЛИНКУВАНЕ,потискане на дребния бизнес, и разбира се ИЗЯЖДАНЕ на 4 тона СУДЖУК!!!!! А за лидера и идеолога на тази формация няма смисъл от коментарии,след като самия той се признава за ПОЛУЕДНОКНИЖНИК!!!! Време е да се махнат всички от върховете!!!

ГЕРБ СА НАШИ ХОРА ,БЕШЕ ЛЕСНО ДА ГИ КУПИМ,ПАРИТЕ ИДВАТ ОТ АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ,БЪЛГАРИЯ СИ ВЕЧЕ НАШ ПРОТЕКТОРАТ.ХУБАВОТО Е ЧЕ КАТО ПРИКЪТКАХА ПАТРИОТИТЕ ,ВЕЧЕ НИКОЙ НЯМА ДА ГЛАСУВА И ЗА ТЯХ,С ПАРИ СЕ КУПУВА ВСИЧКО И НАЙ ЛЕСНО ПРОДАЖНИЦИ

Мръсни и подли действия, Гербераст Дончев! унищожавате една успешна частна фирма - Емко и в крайна сметка 1500 българи ще загубят работата си! Комар го ухапал Цв. Вас. като му унищожите Емко! Работниците остават без поминък, но имате наглостта да твърдите: Социалните права на работниците са гарантирани! ГЕРБ сте циници.

дайте да дадем на ЕМКО да продава за да може Цв. Василев да се подиграва с България и да продължава още да я краде, макар и от Белград

Фатмака се хвана за пищака, щял да води битка, този льольо се е взел много насериозно, простакеса Деса много му е вдигнала самочувствието на главнокомандуващ. Това декоративно дръвче трябва да бъде срочно изритано от презуйагентството доката не е направил някоя сериозна беля.

Прецедента народа "изпичка" миналия мандат.

За да спечелят гражданите, мутрофизкултурниците да се явят на теста на "Менса" и да се връщат по кръстовищата!

Фатмака иска битки, нали това му е професията - да бие и убива, затова е учил и специализирал. Прави също много тъпо впечатление че все настоява за самолетчетата си, като малко дете за играчки. Понеже е бил винаги на държавна хранилка, той не знае с какъв труд си изкарваме хляба, и че самолетите ще глътнат труда на много българи за много години. Изобщо фатмака президент си лети във въздуха без да разбира живота на хората.

АУУУУУУУУУУ, КАТО МУ ЧУЯ НА ТОЗИ "КОМПЕТЕНТНОТО" МНЕНИЕ ОТ АМЕРИКАНСКАТА ФОНДАЦИЯ "ОТВОРЕНО ОБЩЕСТВО", СЪМ ГОТОВ ДА МУ ЗАБИЯ 2 ШАМАРА, ЧЕ ДА СЕ ОПОМНИ И СИ ЗАДАДЕ ВЪПРОСА БЪЛГАРИН ЛИ Е ИЛИ НЕ, ЧЕ РАБОТИ ЗА САЩ СРЕЩУ БЪЛГАРИИЯ! И ПАРАДОКСА Е, ЧЕ Е И В ПРАВИТЕЛСТВОТО, ЧЕ Е И ЧАК ВИЦЕПРЕМИЕР. ОПОМНИ СЕ БЕ ПРЕСТЪПНИКО, НЕЩАСТНИКО! СРАМ И ПОЗОР СИ ЗА БЪЛГАРИЯ! АКЪЛ ВЗЕЛ ДА ДАВА ПРЕСТЪПНИКА. РЕЗИЛ!

Ако има пари за самолети ... харчи, ако няма ... помисли. Президент, Не президент... сиренето е с пари.

Евала на президента че каза директно какво се случва. А Томислав Дончев да не се прави на ударен! на всички е ясно че Борисов нарежда на ЦвЦв, Антон Тодоров, Рендето Бьорнер и другите пионки, да удрят по президента.

Що ли се мълчи за едни хора,които публично в София заявиха " Или вие, или ние"

Уважаеми г-н Дончев, първо си прочистете "къщичката"в Парламента от такива като Антон Тодоров и гражданите няма да губят.

Тоя не знае какво плямпоти!Взима се за институция.Няма такава държава!

"Това е поредният системен опит на президента да неглижира и да противопостави институциите и да не зачита всички тези мнения, които излизат в публичното пространство и ако смятаме, че ще имаме нов севернокорейски нов лидер, който ще се нарича Румен Радев, аз не бих искал българският президент да е олицетворение на противопоставянето и на разделението на нацията." Президентът Радев-нов севернокорейски лидер??? Цв.Цв. чува ли се какво говори...

Ако казаното от този (Цветанов) е вярно, то той окончателно е изперкал. С Анто Тодоров стават двама "кандидати за Гинес".

Тия дни мислим как ще го направим.Бали сме им лелите,отцепваме се от държавата!герп,мерп,бсп бкп- аут.Ще акцентираме на международните ни връзки!Бусове,мусове, напред ,назад все пак сме в ЕС Пъдпъдъкова не важи пред нас!

ГЕРБ се РАЗКАПВА и РАЗЛАГА!!!!! ТОВа е съдбата на всяка формация наричаща себе си "ПАРТИЯ",създадена без каквато и да е идеология и основаваща и крепяща се на стремеж за забогатяване без каквито и да е скрупули,ШУРОБАДЖАНАЩИНА,КАЛИНКУВАНЕ,потискане на дребния бизнес, и разбира се ИЗЯЖДАНЕ на 4 тона СУДЖУК!!!!! А за лидера и идеолога на тази формация няма смисъл от коментарии,след като самия той се признава за ПОЛУЕДНОКНИЖНИК!!!! Време е да се махнат всички от върховете!!!

Дреме му на шапката на бесепаро-натовския фатмак, че гражданите губели!

А от кражбите на герп държавата не губи ли бе майна?

И кои са "кражбите на герп" бе майна? Ония, които БСП-то ли Ви подсказа? Щото аз не знам да има по-големи лъжци и крадци от бесепарите, демек крадецът вика дръжте крадеца и все това повтаря!

Ех, какви времена бяха при Плевньо !!

сравни Президента Радев с Ким Чен Ун...или не съм чула добре???

Този Цветанов не е виновен (не може да виним природата), лошото е че го пускат по телевизията.

Тази вечер , по една телевизия слушах солово изпълнение на един от беквокалите - Цвък. В него въпростият беквокал коствено заплаши президента Радев с импийчмънт. Борисов, озаптявай от време на време своите калинки, ако не искаш след "Кумгейт " да има " Цвъкгейт".

Бих посъветвала г-н Президента да удостои всички основни играчи с вниманието си!Най напред с гл. прокурор- кани го на кафе и му казва,че не е удовлетворен от работата му.Следващият ден-този на полицията, на данс, на.... всичките ,които се излежават и пълнят търбусите си за наша сметка.Накрая излиза по ТВ и ни информира-хора,предупредих ги всички,дадох им срок, не стават,почваме да ги сменяме.Кой не е доволен- да се жалва в съда по правата на човека.Ние хора ли сме или маймуни!

тази книга я четем близо 30 години.но защо продължаваме,да я прелистваме.защо отново и отново,се връщаме страница по страница назад.кога ще се осмелим да я затворим,да скъсаме кориците,да откъснем страниците,или просто да я изгорим.може би,защото я харесваме-абсурд.или,защото не знаем какво да четем-твърде вероятно.но,кога ще посмеем да напишем Нашата книга-най-вероятно никога.та как да започнем да пишем,като все още не знаем как да четем.аз бих хванал молива,но мога да стигна само до увода. за да стигна поне до епилога,сте ми нужни всички Вие

Баче Анго от Кючук Париж навремето разправяше,че и най простият човек да направиш на най важното място началник, никога няма да стане по умен!

БУДА КВО МИСЛИ ПО ВЪПРОСА БЕ ТОМЕ?Ти беквокалист ли си му ?

Не битка,война трябва да се води срещу това,което обезличи народа!И най клепоухото магаре е осъзнало,че за да не фалира окончателно и да има хлебец, трябва да е безпрекословно предано на герб.Независимо дали е работник или малка фирма.Така е в централните " структури",така е и в малкото градче.При тази система,която е копие на депесарският модел,народеца е обречен на мизерия, а мародерите на живот като на кино.Приказките са излишни и вредни!!

Още един от беквокалистите на Боко се опитва да тушира мълчанието на сайбията си. Защо бабаитинът от Банкя мълчи, а изпраща палашите си да оспорват Президента.

Сега остава да се присъедини и Цецо Ухото и тримата с лъскави тикви направо тримата глупаци.

"Благодарение" на вАС политиците ние загубихме всичко Томчо. Няма вече какво да губим, така че скоро ще вИ изритаме.

А ти не яде ли суджук бре Томе?

Гражданите най много губят от вашето управление.

Мафиоти, махайте се, че сте събрали омразата на целия народ върху себе си. Дим да ви няма, престъпници такива. Трябва да бъдете съдени, продажни престъпници такива и в затвора за разхищение да държавата от 27г. насам. Дебелият и кльощавият плешивец решили да замазват положе нието.

Забелязвате ли, че тези хора от снимката дори не стоят добре, не им подхожда, не са в унисон със заетия пост. Все едно да сложиш шеф на затвора престъпник, все едно да сложиш шеф на банка доказан крадец, все едно да сложиш за шеф на болница психопат-убиец. Просто не им тичат заетите постове. Ако не са им костюмите, а са в анцузи живи мутри от 90-те. Просто сте грозни, но за сметка на това сте тъпички! Разберете го това другарю Тиква и г-н Джейсън Станман от филма транспортера. Грешка сте на природата, грешка на скъсан кондом, правени сте в дупе и то когато на баща ви не му се е искало......ужас и зли гарвани грозят България.

Това не е послушкото Плевн. Уважавайте президентската институция, ако сте толкова добри във всичко, не се плашете от различно мнение...

Прав си Дончев---вие си мерите пишките и ядете суджука/народът плаща....Време е някой да ви прибере пишките в гащите и погали изодзадзе...И май се появи Човекът.

ХАХА ТОЯ УШАТИЯ ОСВЕН НЯКОЯ ГЛУПОСТ ДА ИЗТРЕСЕ ДРУГО НЕ МОЖЕ.ДА СЕ ГОТВИ ЗА ИМПИИЧМЪНТ.

Тъпи и жалки престъпници...и тоя Томислав Дончев какво ми се изживява на Джейсън Статман като транспортера. Падпадък...метър и кинта от земята се не види.

Какъв Джейсън Стейтъм,този е грозен като Смийгъл от Властелина на пръстените ,но преял с власт и обслужва негово високопреосвещенство ББ

С какво "мнозинство" спечели ГЕРБ и как масово народът избра Р Радев за президент. Хората вярват на президента, не на ГЕРБ.

този каун Дончев не знае че ТОЧКА, та макар и "опорна", НЕ МОЖЕ ДА СЕ "ВЪРТИ". Такова понятие даже в политиката НЯМА, да не говорим за понятието в механиката. Тя може да се "върти" САМО ОКОЛО ДРУГИ ( Тодоровия и Борисовия) точици!!

Габровски ибрикчия. Стига милиционерщина и мутращина.