Коментари - ДКЕВР: Цената на тока без промяна до есента | Днес.dir.bg

ДКЕВР: Цената на тока без промяна до есента

Цената на тока няма да се променя до 1 септември, заявиха от ДКЕВР. Ако се приложи новият модел за ценообразуване, токът за едни крайни потребители може да поскъпне, а за други да поевтинее.

Обратно в новината

Коментари - ДКЕВР: Цената на тока без промяна до есента | Днес.dir.bg

Коментари

излизането си в лятна отпуска изтъкват като положителна новина за цената. Пък есента ще кажат " Цяло лято не е вдигана цената". Добре, че сезонът е по-милостив.

Какво се чудите? Утре сутрин пред парламента.

Защо не вземат Василев като експерт в енергетиката този безценен кадър ,които направи толкова много колкото другите не можаха за 23 години,а го оставят сега в 3 та глуха и да слагат други ,които да играят по свирката на монополистите!!!

Мили братя съпартийци(става въпрос за комунистите), ВИЕ ОБЕЩАХТЕ в предизборните циркове, че ще се ПРИВАТИЗИРАТ Енерго-разпределителните Дружества, НАЛИ ТАКА? И заедно с вампира на Атака ОБЕЩАХТЕ, НАЛИ ТАКА? Еееее, сега другари мои се осрахте, ама яко, защото започнахте с мноооого лъжи, за да сте на власт! "СРАМ ЗА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ ИДЕАЛ"! АМА хак да му е на електората ви, че пак го качихте на черешата!!! БРАВО ДРУГаааааРИ, знаете как да го лъжете електора си!

YpaBHeHue

Аз очаквах от Местан и хидроинженера му веднага да приложат решението, което само техните специалисти биха могли да знаят и с трепет очаквах дрега новина: Цената на тока да поевтинее с 26%, като при това се запазват сега същесвуващите работни места в енергийния и съпътстващите го минодобивни сектори, както с държавно, така и с частно участие. Безкрайно съм изненадан, че цената остава непроменена със сигурност до 1 септември. Тъй че очаквам, че от 9 септември цената ще бъде елиминирана и сметките ще се плащат от държавния бюджет, който ще се захранва от брутния продукт произведен от членовете на ПЕС.

YpaBHeHue

Местан и Станишев заявиха, цитирам: "Етикет на това правителство на ГЕРБ ще останат самозапалванията." Миналата зима хората отказваха да приемат, че трябва да платят сметките за ток при сегашната цена, следващата зима върху сегашната цена ще има и увеличение, пропорционално на сегашната цена.

Защо? Пак ли чакаме УЛИЦАТА да ни реши ПРОБЛЕМИТЕ,КРАЖБИТЕ в енергетиката?!

Ако някой е очаквал нещо добро от БСП и ДПС е малоумник! Не ми е ясно как има хора да гласуват за тези антинародни партии, защото са още по-големи малоумници! На есен - нови избори!

Е, то това правителство ще изкара до есента и увеличението на тока ще го пишат на следващите. Мръсници професионалисти

Днеска съобщиха, че тока за индустрията може да поскъпне до 30%.

Едно от основните искания на протестиращите по време на масовите протести през февруари бе НАМАЛЯНЕ ЦЕНАТА НА ТОКА! Нали протестите уж бяха за сметките, цените, измамите. Ами ето, без всякаква измама има предупреждение отдалече: намаление цената на тока няма да има до 1 септември, но след това със сигурност тока ще се увеличи! Но тази тема явно не е чак толкова интересна, щом няма реакция, няма протестиращи. 20 май 2013 Кандидатът за премиер на левицата Пламен Орешарски предлага краткосрочeн план със спешни мерки в икономиката... и намаляване на цената на тока от 1 юли... е една от първите мерки, които ще бъдат реализирани в новото НС, заканват се от левицата. 23 май 2013 Орешарски: Намаляването на цената на тока е популистка мярка, но задържането на цената е необходима мярка.

И аз мога да ти обещая светло бъдеще. Утре като пекне слънцето ще ти кажа, че съм си изпълнил обещанието! И няма да съм те излъгал нали!!! :))

Интересно ми е как се отчита "зелената" енергия и по-точно от соларните панели? Освен това как намаленото производство на тази енергия през зимата се отразява на цените?

много прост народ !!! а след септември месец тока още по скъп,е, това е резултата от "орлов мост"

kgb777kgb

Та къде са сега червените боклучета дето оглавиха протестите ??? За това ли бяха на улицата хората ??? Сега кротко и тихо така ще ви бръкнат в Гъ..... , че свЕт ще ви се завие , ама нищо вие си ги избирахте !!! За България няма нищо по-страшно от управление на БСП и ДПС !!! Да ви е честито тъпаци !!!!

Защо вдигнахте цената на тока от сметките ни в источна Б-я от април?

щото изтока е на ТИМ и там е друга България

ЩЕ Е ГОРЕЩА. ЩЕ ИМА НЕ САМОЗАПАЛИЛИ СЕ , А ЗАПАЛЕНИ БОКЛУЦИ. ЩЕ ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ЗА ЕДНА НОЩ

Къде сте бе Данчо, Дончо и всичките "борци" които бяхте много активни? Доволни ли сте от промените които се случват? Червени ИЗМЕКЯРИ. Да Ви направят красиви мраморни паметници с паричките които Ви даде Съсела.

за всички българи ще поскъпне с 40%, за за всички малцинства ще поевтинее дори ще има дадат пари за нуждаещи, ГЛАСУВАЩИТЕ ЗА ПП SALDIRI яжте големия...

Както са тръгнали нещата до есента ще висите смърдящи с грозно изплезени езици по някой от булевардите на столицата. НИЕ ОЧАКВАМЕ НАМАЛЕНИЕ НА ТОКА , А ТАЗИ ОХРАНЕНА ПЕНСИОНЕРКА НИ ПРЕДЛАГА УВЕЛИЧЕНИЕ !!!!!! Като платци е редно да ни обясните какво прави НЕК с 9,7 ст. които МУ ПЛАЩАМЕ ЗА ВСЕКИ КИЛОВАТ ПОТРЕБЕНА ЕНЕРГИЯ !!!!! Какво ги правите бе господа от НЕК ???!!!! Дайте ни обяснение сега, защото наесен няма да ви го искаме !!!

Народът е готов за война - запалете клечката и изгорете ерп-та! Много от нас ще паднат, но вие ще горите да ни топлите зимата!

А от есен 15 процента нагоре

Тъпи комунисти и мафиоти, ще ви изгоним с камъни руски гъзолизци.

Интересно ми е точно кога, ще лъсне лъжата за борбата с монотолите. Ще чакам да вида

аз пък питам какво стана с отчитането на парното или пак като получим високите сметки ще почнем да вием, а

Защо под едната новина плюете по бившите управляващи, а в другата - по сегашните? Айде решете се, недейте като девици ту така, ту иначе, щото знаете на девиците какво им се случва - нали не искате то да се случи с вас?

Цитат.. Ето реалните действия на тази пародия на експертен кабинет за първите 48 часа от съществуването си: 1. отмяна на забраната за пушене на обществени места неочакван подарък за тютюневото лоби 2. връщане на посланиците на ДС услуга на генералското лоби от ДС 3. стартиране на купуването на зелена енергия подарък на енергийната мафия и гаранция за скок на цените на ел.енергията, т.е на всичко 4. ясни знаци за размразяване на строежа на АЕЦ Белене подарък за енергиийната мафия 5. отмяна на новите правила за избор на банка от държавните институции щедър подарък в интерес на КТБ и Цветан Василев. 6.няма да отбиват офшорки от държавни поръчки, изобщо им го нямало в програмата.

Ами зимата?

Аааааа, незнам, на мене Воуен ми обеща национауизация на ЕРП-та и съвсем други сметки за тока. О, да и 1000 уева запуатка да си имам, да си харча

За какво са ти тези 1000,00лв. на месец? То те си го казаха: че толкова пари на калпак не е възможно, но вместо това ще приравнят цените към нашите доходи.

Да, ама се оказа, че са загубили инструмента за подравняване

Браво бе. Цели 2 лева на месец. Да дадете една сметка да ви ги превеждам на вас, да си имате за харчене, че аз какво ще правя с толкоз много пари.

в сметките за ток има увеличение вече от начисленото, за м. април. дн. тарифа от 0,15132 е 0,16121, зелената от 0,00372 е 0, 01110, преноса от 0,00899 е 0,00910, добавката от 0,00286 на 0,00383. Има и невъзст. р-ди от от 0,00338.Защо цената е пораснала с близо 0,01?

Ами питай Райков и ДКЕВР. И Орехов

Тези гадове не си взеха поука от зимата .Явно ще трябва да им се преповтори урока и през лятото !Хора , не си мислете за море , а за предстоящата зима и по -масово участие на протестите !Тези увират само от насилие и уличен натиск .

а новите още не са почнали да работят

Щом са гадове -долу ! Вече не гледам цветана фланелката .

Добре че разкарахме тези скрити гербери, които Плевнелиев назначи! Те са готови да съсипят енергетиката, като оставят скъпите централи без работа! И то кои централи - на другаря Ковачки, които дава хляб на стотици хиляди хора! Да се предоговорели АЕЦ Марица - Р.Овч. не е съгласен! Всяко друго управление на България, освен Партията, е вредно и уврежда трайно страната!

нали ще го свалят

Прав си бе човек. Откъде го намериха това момче да мъти водата. Само два месеца работа и вика може с 2% да се намали. Добре, че не го назначиха преди 3,5 години, че току виж бе намалил цената с 42%.

До тук: - Нямащо значение промяна на тока. - Опит за връщане на пушенето. - Връщане старата структура на МВР. Е това ли са мерките с които ще възраждат държавата? Това ли са спешните мерки за съживяване на икономиката? Пуполизъм от всякъде...

Гьонсуратлък и идиотизъм...

И затова ли бяха протестите и оставката на правителството

Ами затова, ама къде-къде по-лесно е да имитираме дейност отколкото да бръкнем на заслужилите в джоба - за да падне цената може и трябва веднага да се спре заплащането на високи цени на електроенергията, произведена от когенерации на оранжерии, производители на платове и др. "знайни" и "незнайни" уредили се - всичките ги има на страницата на ДКЕВР - за какво им се плаща в пъти по-висока от средната цена за произведения ток, като с това само си увеличават печалбата. В тази категория трябва да останат само топлофикациите ...

Те пък защо , за това че печелят допълнително произвеждайки и ел. енергия ли ? Ами да си я произвеждат и продават на пазара

Не мога да си намеря място от щастие, цели 2% !!!! Нирвана!!! Чудя се до неделя още какво ще измислят.

Ейййй! Най-накрая нещо като добра новина. Няма да се намали нищо от цената, но поне няма да има увеличение. Въпреки, че е само работен план на мен ми харесва.

А след 1.09. и потоп, т.е. увеличение.Не вярвам в никакви намаления, 2%, по-точно "до" 2% не е никакво намаление.

Служебното правителство за 2 месеца,тока поевтинява с 2 % тоест с 1 % на месец!Значи ако бяха те за 2 години,тока ще бъде по-евтин с близо 50%!А аз си мислех,че има енергийна мафия...как съм се лъгал тц тц

b_munata@

и тези ще си ходят. но излиза колкото по бързо толкова по добре за всички

А с увеличенито от 10 %, как да ги смятам вече незнам

Увеличние ще има, нищо че партията майка ви лъже за обратното

нали

Охаа сега супер богати ще станем...тъкмо гледах някоя къща на Бахамите,сега ще имам много парии супер 2 % !!!

Уаааааааау 2% !!!!!!!!!!

Вие се шегувате. 2% от 377 лв е 7 лв.

Изолирай сменявай дограма и си 30 до 50% надолу в сметката

Голяма новина!

Ашколсун

Коментари - ДКЕВР: Цената на тока без промяна до есента | Днес.dir.bg

ДКЕВР: Цената на тока без промяна до есента

Цената на тока няма да се променя до 1 септември, заявиха от ДКЕВР. Ако се приложи новият модел за ценообразуване, токът за едни крайни потребители може да поскъпне, а за други да поевтинее.

Обратно в новината

Коментари - ДКЕВР: Цената на тока без промяна до есента | Днес.dir.bg

Коментари

излизането си в лятна отпуска изтъкват като положителна новина за цената. Пък есента ще кажат " Цяло лято не е вдигана цената". Добре, че сезонът е по-милостив.

Какво се чудите? Утре сутрин пред парламента.

Защо не вземат Василев като експерт в енергетиката този безценен кадър ,които направи толкова много колкото другите не можаха за 23 години,а го оставят сега в 3 та глуха и да слагат други ,които да играят по свирката на монополистите!!!

Мили братя съпартийци(става въпрос за комунистите), ВИЕ ОБЕЩАХТЕ в предизборните циркове, че ще се ПРИВАТИЗИРАТ Енерго-разпределителните Дружества, НАЛИ ТАКА? И заедно с вампира на Атака ОБЕЩАХТЕ, НАЛИ ТАКА? Еееее, сега другари мои се осрахте, ама яко, защото започнахте с мноооого лъжи, за да сте на власт! "СРАМ ЗА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ ИДЕАЛ"! АМА хак да му е на електората ви, че пак го качихте на черешата!!! БРАВО ДРУГаааааРИ, знаете как да го лъжете електора си!

YpaBHeHue

Аз очаквах от Местан и хидроинженера му веднага да приложат решението, което само техните специалисти биха могли да знаят и с трепет очаквах дрега новина: Цената на тока да поевтинее с 26%, като при това се запазват сега същесвуващите работни места в енергийния и съпътстващите го минодобивни сектори, както с държавно, така и с частно участие. Безкрайно съм изненадан, че цената остава непроменена със сигурност до 1 септември. Тъй че очаквам, че от 9 септември цената ще бъде елиминирана и сметките ще се плащат от държавния бюджет, който ще се захранва от брутния продукт произведен от членовете на ПЕС.

YpaBHeHue

Местан и Станишев заявиха, цитирам: "Етикет на това правителство на ГЕРБ ще останат самозапалванията." Миналата зима хората отказваха да приемат, че трябва да платят сметките за ток при сегашната цена, следващата зима върху сегашната цена ще има и увеличение, пропорционално на сегашната цена.

Защо? Пак ли чакаме УЛИЦАТА да ни реши ПРОБЛЕМИТЕ,КРАЖБИТЕ в енергетиката?!

Ако някой е очаквал нещо добро от БСП и ДПС е малоумник! Не ми е ясно как има хора да гласуват за тези антинародни партии, защото са още по-големи малоумници! На есен - нови избори!

Е, то това правителство ще изкара до есента и увеличението на тока ще го пишат на следващите. Мръсници професионалисти

Днеска съобщиха, че тока за индустрията може да поскъпне до 30%.

Едно от основните искания на протестиращите по време на масовите протести през февруари бе НАМАЛЯНЕ ЦЕНАТА НА ТОКА! Нали протестите уж бяха за сметките, цените, измамите. Ами ето, без всякаква измама има предупреждение отдалече: намаление цената на тока няма да има до 1 септември, но след това със сигурност тока ще се увеличи! Но тази тема явно не е чак толкова интересна, щом няма реакция, няма протестиращи. 20 май 2013 Кандидатът за премиер на левицата Пламен Орешарски предлага краткосрочeн план със спешни мерки в икономиката... и намаляване на цената на тока от 1 юли... е една от първите мерки, които ще бъдат реализирани в новото НС, заканват се от левицата. 23 май 2013 Орешарски: Намаляването на цената на тока е популистка мярка, но задържането на цената е необходима мярка.

И аз мога да ти обещая светло бъдеще. Утре като пекне слънцето ще ти кажа, че съм си изпълнил обещанието! И няма да съм те излъгал нали!!! :))

Интересно ми е как се отчита "зелената" енергия и по-точно от соларните панели? Освен това как намаленото производство на тази енергия през зимата се отразява на цените?

много прост народ !!! а след септември месец тока още по скъп,е, това е резултата от "орлов мост"

kgb777kgb

Та къде са сега червените боклучета дето оглавиха протестите ??? За това ли бяха на улицата хората ??? Сега кротко и тихо така ще ви бръкнат в Гъ..... , че свЕт ще ви се завие , ама нищо вие си ги избирахте !!! За България няма нищо по-страшно от управление на БСП и ДПС !!! Да ви е честито тъпаци !!!!

Защо вдигнахте цената на тока от сметките ни в источна Б-я от април?

щото изтока е на ТИМ и там е друга България

ЩЕ Е ГОРЕЩА. ЩЕ ИМА НЕ САМОЗАПАЛИЛИ СЕ , А ЗАПАЛЕНИ БОКЛУЦИ. ЩЕ ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ЗА ЕДНА НОЩ

Къде сте бе Данчо, Дончо и всичките "борци" които бяхте много активни? Доволни ли сте от промените които се случват? Червени ИЗМЕКЯРИ. Да Ви направят красиви мраморни паметници с паричките които Ви даде Съсела.

за всички българи ще поскъпне с 40%, за за всички малцинства ще поевтинее дори ще има дадат пари за нуждаещи, ГЛАСУВАЩИТЕ ЗА ПП SALDIRI яжте големия...

Както са тръгнали нещата до есента ще висите смърдящи с грозно изплезени езици по някой от булевардите на столицата. НИЕ ОЧАКВАМЕ НАМАЛЕНИЕ НА ТОКА , А ТАЗИ ОХРАНЕНА ПЕНСИОНЕРКА НИ ПРЕДЛАГА УВЕЛИЧЕНИЕ !!!!!! Като платци е редно да ни обясните какво прави НЕК с 9,7 ст. които МУ ПЛАЩАМЕ ЗА ВСЕКИ КИЛОВАТ ПОТРЕБЕНА ЕНЕРГИЯ !!!!! Какво ги правите бе господа от НЕК ???!!!! Дайте ни обяснение сега, защото наесен няма да ви го искаме !!!

Народът е готов за война - запалете клечката и изгорете ерп-та! Много от нас ще паднат, но вие ще горите да ни топлите зимата!

А от есен 15 процента нагоре

Тъпи комунисти и мафиоти, ще ви изгоним с камъни руски гъзолизци.

Интересно ми е точно кога, ще лъсне лъжата за борбата с монотолите. Ще чакам да вида

аз пък питам какво стана с отчитането на парното или пак като получим високите сметки ще почнем да вием, а

Защо под едната новина плюете по бившите управляващи, а в другата - по сегашните? Айде решете се, недейте като девици ту така, ту иначе, щото знаете на девиците какво им се случва - нали не искате то да се случи с вас?

Цитат.. Ето реалните действия на тази пародия на експертен кабинет за първите 48 часа от съществуването си: 1. отмяна на забраната за пушене на обществени места неочакван подарък за тютюневото лоби 2. връщане на посланиците на ДС услуга на генералското лоби от ДС 3. стартиране на купуването на зелена енергия подарък на енергийната мафия и гаранция за скок на цените на ел.енергията, т.е на всичко 4. ясни знаци за размразяване на строежа на АЕЦ Белене подарък за енергиийната мафия 5. отмяна на новите правила за избор на банка от държавните институции щедър подарък в интерес на КТБ и Цветан Василев. 6.няма да отбиват офшорки от държавни поръчки, изобщо им го нямало в програмата.

Ами зимата?

Аааааа, незнам, на мене Воуен ми обеща национауизация на ЕРП-та и съвсем други сметки за тока. О, да и 1000 уева запуатка да си имам, да си харча

За какво са ти тези 1000,00лв. на месец? То те си го казаха: че толкова пари на калпак не е възможно, но вместо това ще приравнят цените към нашите доходи.

Да, ама се оказа, че са загубили инструмента за подравняване

Браво бе. Цели 2 лева на месец. Да дадете една сметка да ви ги превеждам на вас, да си имате за харчене, че аз какво ще правя с толкоз много пари.

в сметките за ток има увеличение вече от начисленото, за м. април. дн. тарифа от 0,15132 е 0,16121, зелената от 0,00372 е 0, 01110, преноса от 0,00899 е 0,00910, добавката от 0,00286 на 0,00383. Има и невъзст. р-ди от от 0,00338.Защо цената е пораснала с близо 0,01?

Ами питай Райков и ДКЕВР. И Орехов

Тези гадове не си взеха поука от зимата .Явно ще трябва да им се преповтори урока и през лятото !Хора , не си мислете за море , а за предстоящата зима и по -масово участие на протестите !Тези увират само от насилие и уличен натиск .

а новите още не са почнали да работят

Щом са гадове -долу ! Вече не гледам цветана фланелката .

Добре че разкарахме тези скрити гербери, които Плевнелиев назначи! Те са готови да съсипят енергетиката, като оставят скъпите централи без работа! И то кои централи - на другаря Ковачки, които дава хляб на стотици хиляди хора! Да се предоговорели АЕЦ Марица - Р.Овч. не е съгласен! Всяко друго управление на България, освен Партията, е вредно и уврежда трайно страната!

нали ще го свалят

Прав си бе човек. Откъде го намериха това момче да мъти водата. Само два месеца работа и вика може с 2% да се намали. Добре, че не го назначиха преди 3,5 години, че току виж бе намалил цената с 42%.

До тук: - Нямащо значение промяна на тока. - Опит за връщане на пушенето. - Връщане старата структура на МВР. Е това ли са мерките с които ще възраждат държавата? Това ли са спешните мерки за съживяване на икономиката? Пуполизъм от всякъде...

Гьонсуратлък и идиотизъм...

И затова ли бяха протестите и оставката на правителството

Ами затова, ама къде-къде по-лесно е да имитираме дейност отколкото да бръкнем на заслужилите в джоба - за да падне цената може и трябва веднага да се спре заплащането на високи цени на електроенергията, произведена от когенерации на оранжерии, производители на платове и др. "знайни" и "незнайни" уредили се - всичките ги има на страницата на ДКЕВР - за какво им се плаща в пъти по-висока от средната цена за произведения ток, като с това само си увеличават печалбата. В тази категория трябва да останат само топлофикациите ...

Те пък защо , за това че печелят допълнително произвеждайки и ел. енергия ли ? Ами да си я произвеждат и продават на пазара

Не мога да си намеря място от щастие, цели 2% !!!! Нирвана!!! Чудя се до неделя още какво ще измислят.

Ейййй! Най-накрая нещо като добра новина. Няма да се намали нищо от цената, но поне няма да има увеличение. Въпреки, че е само работен план на мен ми харесва.

А след 1.09. и потоп, т.е. увеличение.Не вярвам в никакви намаления, 2%, по-точно "до" 2% не е никакво намаление.

Служебното правителство за 2 месеца,тока поевтинява с 2 % тоест с 1 % на месец!Значи ако бяха те за 2 години,тока ще бъде по-евтин с близо 50%!А аз си мислех,че има енергийна мафия...как съм се лъгал тц тц

b_munata@

и тези ще си ходят. но излиза колкото по бързо толкова по добре за всички

А с увеличенито от 10 %, как да ги смятам вече незнам

Увеличние ще има, нищо че партията майка ви лъже за обратното

нали

Охаа сега супер богати ще станем...тъкмо гледах някоя къща на Бахамите,сега ще имам много парии супер 2 % !!!

Уаааааааау 2% !!!!!!!!!!

Вие се шегувате. 2% от 377 лв е 7 лв.

Изолирай сменявай дограма и си 30 до 50% надолу в сметката

Голяма новина!

Ашколсун