Коментари - Феноменален Григор с първа победа над Надал | Днес.dir.bg

Феноменален Григор с първа победа над Надал

Феноменален Григор Димитров постигна първата си победа над световния №4 Рафаел Надал, класирайки се за полуфинал на турнира в Пекин.

Обратно в новината

Коментари - Феноменален Григор с първа победа над Надал | Днес.dir.bg

Коментари

Бо Бо

Днес отново сме в играта, всеки бърза, тича, смята. За да може след обяда, пред компютъра да сяда. Крадешком да хвърля взор, Върху мача на Григор. Хайде, стягайте се вече, Титли, купи оставете. Нека сервиса да тръгне, И съперника ще бъгне. После с остър поглед, слайс, Форхенд уинър, пробив, смач, Без да бърза, той си знае, Мача как да изиграе!

На надал дали му сФършиха амфетките?

Половината нация търка билетчета, другата гледа спорт - за закриване сме!

тва за помаците?

Вярно за помаците...

Честито Гришо, сърцето ми всеки път е с теб. Дано спечелиш този турнир, дръж се мъжки и не прощавай на никого. Докажи, че си корав!

Надал не е това, което беше. А и той почна да прави странни резултата, тото им викат. А С нашия глупак са се намерили точно за едно хубаво тото. Честито на печелившите.

Мордохуй лЕви, ти чих го бараш в България?

Много коментар, много нещо като бие. Като губи малко и то само обиди. Браво на Григор за победата!

Все ни подценяват нас българите. Ние сме обаче древен народ и въпреки тъпунгерите и простаците, които ни управляват, трябва да се борим и състезаваме с другите нации. Гришо е от малка държава, но с голям дух.

браво маисторе,браво гришо-ха да ни живеиш,и все така да побеждаваш!ама бегаи 3 дена пат с камили от тая никол,никлозетка.маини тоя дарт пергишин!мажката ти редим.

Е, винаги има първи път. Би било чудесно да направи серия и връщане в топ 10. А ако ни изненада поне веднъж да заеме първо място и вземе поне един от големия шлем, ще се запише завинаги в историята на родния тенис. Засега си остава талант.

Гумчо , той се записа в историята на българския тенис когато влезе между първите сто. А ако направи това което си описал ще се запише в историята на световния тенис.

Браво Гришо, само така! Всички под ред!

само един.

Надал май го уличиха в употреба на неразрешени лекарства, защото нещо бил болен. След като е престанал да се "лекува", явно силите му не са така големи. Добре, че Гришо го победи. Дано това му даде самочувствие не само да се върне в десетката, а и да заеме възможно най-висока позиция. Като не успяхме в ООН, може в тениса повече да ни провърви.

Гришони още не разбрал дето Калвин Харис е минАл леля му(опа гаджето му) тъй че не ми се мисли за.....горките ракети....какво ги чака.

Няма нищо геройско в това да слезеш на нивото на една жена. Но за да разбереш това, освен да си истински мъж, требе и малко сиво вещество.

Стига с тез чикии бе, маймун !

Браво Гришо ! Доказа , че можеш да се БОРИШ МЪЖКИ ! БИЙ ДА ТЕ УВАЖАВАТ !

Браво,момче! Когато бяхме на твоите години имаше един девиз-"Вземи си кака,да те отрака".Явно в сила е и днес,40 г.след нашата активна младост!

От треньорчето е. ВЪПРЕКИ каката.

Може да му е олекнало, че Шарапова скоро ще се върне на корта.

Русорастката измет, както винаги, оплюва и омаловажава българските успехи. Отрепки.

Ти нормален ли си!?

Наааай - после!

По-добре късно отколкото никога. Да се надяваме, че сега ги почва.

Ще връча на Надал орден Стара планина за благородството му да пусне на нашия гришко. Заслужава.

Одма влизаш като изтъкнат тъпак в класацията. И статуя при мадам Тисо. Да се блещиш вечно и да ти се дивят хората.

Не може да си толкова тъп и злобен. Просто си сбъркал думичките, нали?

Не говори така на президента младеж.

Нещо съществено му каза. Промени го. Свали напрежението и смотаването от него.

Браво! Позабави ги малко, ама сега вече да ги почва наред: наддал надвзел, джокери мокери... без прошка.

Ари ве Гришка ,от къгъ тъ чакамйе ве ,ух ни мой си здържъ сълзитйе .. Убичъм тъ ,дъ знаийшш ..

БРАВО ГРИШО !!! е за тва става въпрос хем оправя каките а и на корта успехи ....да опънеш една китайка и от мен след финала обаче ей !

Най-сетне една хубава новина. Браво, Гришо! Успех на полуфинала! Да стигнеш до финала и да победиш!

Българите се радват на победата + Русорастите плюят Гришо -

Ти си идиот (+)

Следващия мач да няма пак потрошени ракети.

аве селски чикиджия ти кво си постигнал в мизерния си живот че коментираш и ти е толкова смешно ...аде отивай да сърбаш шкембе чорба и банички

пръц ли направи

Браво, Българско Юначе !!!! Всички нормални люде в прекрасната ни Родина стискахме палци за теб :)))) Аре , след малко да опънем жартиерите и на жабарите :)))) Бъдете здрави , Българи !

Стига с таз национална истерия. Аз се чуствам повечи европеика от българка. Грищо също "забрави" в че е българин.

Чудесно е , че са чувствате европеЙка , г-жо Старчева ;)))) Щото Българка определено не сте .. И Слава Богу :)))

Радвайте се, но това ла.но не играе за България, а за себе си! Нещо да е дал на България досега?! Кубрат поне развява българския флаг на ринга, а тоя нихилист...

Точно от такива "кунненски" патриоти като теб на нормалните хора им се повръща! Развявал знамето!!! Не се състои в това патриотизма, дървеняко! Успехите, интелигентното представяне и цивилизованото поведение те правят интересен за белия свят! да развява байряк можеш и ти , но никой няма да обърне внимание на поредния селски идиот... айде къш!

murena

това, че по време на мача около стотина пъти споменаха България не ти ли стига? Ти какво си направил и кой е чувал за теб, анонимнико? м?

Айтъй!!!!! Браос!!!!! Напердаши го убаво та да знай кво е туй българин!!!!!

Какво плюене падаше по момчето само преди няколко месеца, когато отпадна рано на олимпиадата. Само гражданството не му взехте тогава. Спорта е възход и падение. Нека се радваме на невероятния му успех.

Когато вземе титлата в Пекин тогава ще говорим за успех. Сега има една победа над играч от топ 10 и класиране на полуфинал.

И с това да си остане да не би да не е успех?

Тъпо изказване! Имаш ли представа какво е да се стигне до полуфинал на АТП500 турнир? Не, нямаш! Има тенисисти, които са по 10 години в топ 100 и никога не са стигали да 1/4 финал дори. като не ти разбира кухата селска чутура, не се изказвай! Това, че си си купил компютър на изплащане не те прави компетентен по каквито и да било въпроси...:)))

Надал е добър човек,пусна гювеч на гришко.

Циганинът гледаше като "пръднал в рейса" !

Превъзходно, Браво на тебе, успех на следващите срещи. Очаквам следващато година отново в първата десятка.

ДАНО! Ще отсрами България заради ООН !

Честито, патриоти! Добре, че са Шарапова и Шерцингер, че Гришо да се отърка в хай-лайфа! На 25 г. Надал, Джокович, Федерер блестяха с победите си, а не с каКИ и лелКИ!

Освен да играе добре тенис Григор е надарен и физически от природата за разлика от двамата за които говориш. И аз искам да е по-грозен и да е първи , но нека да му пожелаем пак да стане първи .

вероятно си американска ракетна установка и токущо се разби.А лелките и каките някой трябва да ги оправя-и това е нашия отличник.Това е част от играта "патриотчо"

Гришко, с такава игра повече да не ми се мяркаш пред очите, ясно ли е?

Бил го сега, а през август Надал се раздаде и изцеди на Олимпиадата, а Гришо отби номера, гепи двестата хиляди и отиде да се щрака с Шерцито.

Доста тъпо парче си селяко! Не се изказвай по теми , които са ти над селското ниво! Отивай там и си гледай Кубрат Пулев дето развява байряка като сватбар и не се занимавай с спортове за интелигентни хора! Айде..къш!

Фактите са си факти! Надал стана олимпийски шампион на двойки, а Гришо се изнесе още след първия си мач и дори не отговори на въпросите на българските журналисти.

Не съм съгласен за Кубрат Пулев. Слушал съм му интервюта и определено не е тъпак, освен това казват, че е добър шахматист. Освен това, боксът не е само бързи реакции и да бъхтиш противника, а изисква и малко повече интелект.

Браво Гришо! Между другото Надал в момента е Номер 6 а не 4. Преди да пишете погледнете поне в АТП ранкинга.

Гледахме бе пич. Рафа е номер 4, а номер 6 е Милош Раонич. Както се казва: Днес бихме номер 4, а утре и номер 6.

Що му викат кауня?

За да се познавате идиотите - че така му "викате".

Тези, които хвалят Григор, сигурно разбират от тенис, затова да си спомнят колко титли имаше Надал на неговите години при силния Федерер по това време и напиращите Мъри и Джокович. Да са щастливи, че в разцвета на силите си Григор бие болния и стар Надал, който доиграва мачовете, за да не обиди съперника въпреки контузиите.

Вавринка вече има 3 Гранд Шлема, като първият му е на 29 г. 2-рия на 30 и тази година 3-ия на 31 г. Тенисът сега е с много по-голяма конкуренция от преди.

А ти със сигурност не разбираш от тенис затова по-добре си мълчи!

Защо бе ? Просто подчертах че и на 30 г. може да спечелиш Гранд Шлeм !

говорим за момента, а надал предните 4 мача изобщо не беше слаб. за титлите е друга тема

Не я разбирам тази българска завист и злоба в много постове. Като не ви е симпатичен Гришо не се занимавайте с него. Какво удоволствие ви прави да го плюете? Не бил най-великият? Ми колкото е велик, толкова. На вас нищо не ви е взел и нямаме по-велик от него. Ако е толквоа лесно защо вие не постигнете повече? Колко по-развити и мощно държави нямат по-голям тенистист в ранглистата, но не си плюят своите момчета. Ей заради този български манталите сме на това дередже:-(

каква злоба и завист те гонят, мойте момче? Некадарниците можем само да ги съжеляваме. Вземи си го този гениален Григор у вас... Вие българите говорите все от последна инстанция. Нещастници.

За каква гениaлнос говориш бе. Това да не ти е Шекспир или Айнщайн. Просто един спорт и ние българите като една малка страна никога сме нямали успехи в мъжкия тенис. Затова се гордеем с Григор. Една голяма Америка или Русия в момента нямат по добър тенисист от него.

Ти без съмнение си по-кадърна и имаш по-големи успехи, нали? Знаеш ли какво значи некадърен? Да си не номер 20, а даже номер 200 в света не значи некадърност. Значи само, че не си супер звезда. Ти случайно в някаква област да си даже номер 2000 в света? Ако не си свивай се в дупката си и дерзай. Като го наричаш некадърник няма да се възвисиш.

Ауу пак изпълзя наследничка на "Великия македонски". Ами то дет се вика "Ехххх какъв тенис се играеше по времето на Великия Александър./.. Те тия сегашните за нищо не стават, а пропо, тая игра, както и всичко останало по света е измислена от македонците...

murena

аз пък съжалявам такива злобни простаци като теб, неграмотнико. Ще се пръснеш, бе, поспри се :D

murena

бих си го взел у нас, ама едва ли ще иска. Теб някой взе ли те? хахаха, идиот си СТарчеееФ

Още през лятото ви казах,че Гришо в момента има спад,но той е още млад и тепърва предстои да върви нагоре.Припомних ви и за българският казан в ада защо няма пазач...но завистта и злобата също набират скорост в каквато и област да е.И така-"Аз не сакам на Вуте..."Всички знаете приказката,но както подобава се очоква никой не се разпознава а е някой другили по Чудомир-Аз не съм от тия, како Сийке..."

искаме аматьорски нуде снимки на църна мацааа - Никол - кат немое да я фъкаме да и гледаме виолетовата кикеричка у интернета

Браво бе, юнак! Ти не само отне на Надал реванша срещу Пуй, но Надал сега ще трябва да търси реванш и срещу тебе! Казвай какъв ти е "допингът"!

И да плюете по Григор той е голям тенисист и страхотен талант а вие сте някакви бездарници които никога няма да бъдете и 1%като него.Скрийте се и не си показвайтепростотията .На Григор късмет и на полуфинала с Раонич !!!!

Не знам добър ли е нашия или сигаанина е дърт, но е факт, че Дришо победи. Факт е, че никога не сме имали пенисист толкова напред в ранглистата. Ето защо смятам, че трябва да го тачим. Който не смята така да взе да се класира в топ 10 на света. Като си некадърен да направиш стъклено шише недей да го чупиш, както се казва.

Църна маца отаврези ли??? Отивай да шибаш магаре интересчийско - :))) носи и бутилка уиски да отпразнувате с църната тигрица :))) пу пу да не и е уроки айде да мандръсаш убоо :)))

Направо да не повярваш. Сега да не го обвините, че го е направил за рождения ден на Путин, защото докато беше с Шарапова се незнаеше дали подкрепя или не руското ембарго:)

Прекрасна новина, написана ужасно. обаче, обаче, обаче....

Ами напиши я ти, какво недоволстваш.

Григата най-сетне би дъртия и съсипан от контузии Надал и тука едва ли не отварят шампанското все едно е направил Голям шлем! Единият ще си остане сред най-великите тенисисти в историята, а другият ще бъде известен само с гаджетата си.

Русофили,стиците са големи патриоти

абсолютно вярно++++

Българската завист е голямо нещо, бреййй. На Кубрат Пулев намериха кусур, че не е достатъчно велик, на Гришо намират същия кусур. Ми ти повече ли си постигнал, бре? Нито с гаджетата му можеш да се похвалиш, нито с тениса. Не бил най-великият тенисист ли? И какво от това, колко по-големи държави от нашата нямат и такъв, но не си оплюват своите хора.

Някой ти е обещавал, че Гришо ще стане най-великият тенисист ли, та се чувстваш прецакан? Е, факт, най-добрият БЪЛГАРСКИ тенисист е. Ясно, ти си грандоман. Ама ще трябва да се примириш с толкова.

не е грандоман..обикновено селско тъпо парче си е...освен да седи пред 8-годишния си лаптоп купен на изплащане и да си дръгне вмирисаните макари през анцуНга АдиБас, друго не му остава... не се занимавай с нисши организми!

Това да си хейтър е много лошо-всичко ти е криво, всеки ти е омразен! За лечение си човек, за лечение! Прекрасна победа на Гришата! Показва страхотна игра и самочувствие, а волята му за победа е невероятна! Продължавай да ни радваш, болшинството ти се възхищаваме и ти желаем от все сърце здраве и успехи!!!

не гледаш тенис. надал играеше много яко в този турнир,. ... до днес

Дори и днес игра силно, но Григор не му даде никакви шансове! Имаше един момент в средата на втория сет когато аха да се обърнат нещата , но Гришо беше железен. Браво! Сто пъти браво на това талантливо момче, което освен това се труди неуморно..особено в последно време!

Браво Гришо,гордеем с теб,дано един ден ти си номер4 в света.А тези неуспели и не постигнали нищо с гадните коментари??? Незнам какъв народ сме????

За мен Григор не може да играе никакъв тенис. А пък вие сте толкова мазни, до вчера го плюхте, днес му лижите подметките. Тоя хасковски селяк се разкарва напред назад из корта... Някоя друга победа случайно и това е... И само плюе срещу България и българите... А разчекнатите шоя гърли, които се мъкнат с него, са само заради парите му. И на външен вид е доста одблъскващ. Ужас, не му ща парите..и за подарък няма да бъда с него. Григоре, защо не си седиш в село Конуш хасковско да бичиш федербал с мангалите от махлата, ами си хукнал да се въргаляш и да ни излагаш по широкия свят. Не за теб, мойто момче, помисли си , никога не е късно.

да не набират от симфонията флейтиски,че като гледам бая сте кандидатките

Ей бугарко, много си проста ма, тъй ше знаиш. Ко обиждаш момчето ма. Ейййй, аман от прости жени кат теб!!!!

Той Надал се бил сдухал нещо и затова е паднал.Все пак и неговото име наскоро лъсна в списъка с уличените в употреба на допинг.

Раонич има един от най-силните сервиси.

Браво момче, поздрави от цялата ромска махала във Факултета. Всички много се радваме за теб. Дано устрема ти никога не спира.

Коментари - Феноменален Григор с първа победа над Надал | Днес.dir.bg

Феноменален Григор с първа победа над Надал

Феноменален Григор Димитров постигна първата си победа над световния №4 Рафаел Надал, класирайки се за полуфинал на турнира в Пекин.

Обратно в новината

Коментари - Феноменален Григор с първа победа над Надал | Днес.dir.bg

Коментари

Бо Бо

Днес отново сме в играта, всеки бърза, тича, смята. За да може след обяда, пред компютъра да сяда. Крадешком да хвърля взор, Върху мача на Григор. Хайде, стягайте се вече, Титли, купи оставете. Нека сервиса да тръгне, И съперника ще бъгне. После с остър поглед, слайс, Форхенд уинър, пробив, смач, Без да бърза, той си знае, Мача как да изиграе!

На надал дали му сФършиха амфетките?

Половината нация търка билетчета, другата гледа спорт - за закриване сме!

тва за помаците?

Вярно за помаците...

Честито Гришо, сърцето ми всеки път е с теб. Дано спечелиш този турнир, дръж се мъжки и не прощавай на никого. Докажи, че си корав!

Надал не е това, което беше. А и той почна да прави странни резултата, тото им викат. А С нашия глупак са се намерили точно за едно хубаво тото. Честито на печелившите.

Мордохуй лЕви, ти чих го бараш в България?

Много коментар, много нещо като бие. Като губи малко и то само обиди. Браво на Григор за победата!

Все ни подценяват нас българите. Ние сме обаче древен народ и въпреки тъпунгерите и простаците, които ни управляват, трябва да се борим и състезаваме с другите нации. Гришо е от малка държава, но с голям дух.

браво маисторе,браво гришо-ха да ни живеиш,и все така да побеждаваш!ама бегаи 3 дена пат с камили от тая никол,никлозетка.маини тоя дарт пергишин!мажката ти редим.

Е, винаги има първи път. Би било чудесно да направи серия и връщане в топ 10. А ако ни изненада поне веднъж да заеме първо място и вземе поне един от големия шлем, ще се запише завинаги в историята на родния тенис. Засега си остава талант.

Гумчо , той се записа в историята на българския тенис когато влезе между първите сто. А ако направи това което си описал ще се запише в историята на световния тенис.

Браво Гришо, само така! Всички под ред!

само един.

Надал май го уличиха в употреба на неразрешени лекарства, защото нещо бил болен. След като е престанал да се "лекува", явно силите му не са така големи. Добре, че Гришо го победи. Дано това му даде самочувствие не само да се върне в десетката, а и да заеме възможно най-висока позиция. Като не успяхме в ООН, може в тениса повече да ни провърви.

Гришони още не разбрал дето Калвин Харис е минАл леля му(опа гаджето му) тъй че не ми се мисли за.....горките ракети....какво ги чака.

Няма нищо геройско в това да слезеш на нивото на една жена. Но за да разбереш това, освен да си истински мъж, требе и малко сиво вещество.

Стига с тез чикии бе, маймун !

Браво Гришо ! Доказа , че можеш да се БОРИШ МЪЖКИ ! БИЙ ДА ТЕ УВАЖАВАТ !

Браво,момче! Когато бяхме на твоите години имаше един девиз-"Вземи си кака,да те отрака".Явно в сила е и днес,40 г.след нашата активна младост!

От треньорчето е. ВЪПРЕКИ каката.

Може да му е олекнало, че Шарапова скоро ще се върне на корта.

Русорастката измет, както винаги, оплюва и омаловажава българските успехи. Отрепки.

Ти нормален ли си!?

Наааай - после!

По-добре късно отколкото никога. Да се надяваме, че сега ги почва.

Ще връча на Надал орден Стара планина за благородството му да пусне на нашия гришко. Заслужава.

Одма влизаш като изтъкнат тъпак в класацията. И статуя при мадам Тисо. Да се блещиш вечно и да ти се дивят хората.

Не може да си толкова тъп и злобен. Просто си сбъркал думичките, нали?

Не говори така на президента младеж.

Нещо съществено му каза. Промени го. Свали напрежението и смотаването от него.

Браво! Позабави ги малко, ама сега вече да ги почва наред: наддал надвзел, джокери мокери... без прошка.

Ари ве Гришка ,от къгъ тъ чакамйе ве ,ух ни мой си здържъ сълзитйе .. Убичъм тъ ,дъ знаийшш ..

БРАВО ГРИШО !!! е за тва става въпрос хем оправя каките а и на корта успехи ....да опънеш една китайка и от мен след финала обаче ей !

Най-сетне една хубава новина. Браво, Гришо! Успех на полуфинала! Да стигнеш до финала и да победиш!

Българите се радват на победата + Русорастите плюят Гришо -

Ти си идиот (+)

Следващия мач да няма пак потрошени ракети.

аве селски чикиджия ти кво си постигнал в мизерния си живот че коментираш и ти е толкова смешно ...аде отивай да сърбаш шкембе чорба и банички

пръц ли направи

Браво, Българско Юначе !!!! Всички нормални люде в прекрасната ни Родина стискахме палци за теб :)))) Аре , след малко да опънем жартиерите и на жабарите :)))) Бъдете здрави , Българи !

Стига с таз национална истерия. Аз се чуствам повечи европеика от българка. Грищо също "забрави" в че е българин.

Чудесно е , че са чувствате европеЙка , г-жо Старчева ;)))) Щото Българка определено не сте .. И Слава Богу :)))

Радвайте се, но това ла.но не играе за България, а за себе си! Нещо да е дал на България досега?! Кубрат поне развява българския флаг на ринга, а тоя нихилист...

Точно от такива "кунненски" патриоти като теб на нормалните хора им се повръща! Развявал знамето!!! Не се състои в това патриотизма, дървеняко! Успехите, интелигентното представяне и цивилизованото поведение те правят интересен за белия свят! да развява байряк можеш и ти , но никой няма да обърне внимание на поредния селски идиот... айде къш!

murena

това, че по време на мача около стотина пъти споменаха България не ти ли стига? Ти какво си направил и кой е чувал за теб, анонимнико? м?

Айтъй!!!!! Браос!!!!! Напердаши го убаво та да знай кво е туй българин!!!!!

Какво плюене падаше по момчето само преди няколко месеца, когато отпадна рано на олимпиадата. Само гражданството не му взехте тогава. Спорта е възход и падение. Нека се радваме на невероятния му успех.

Когато вземе титлата в Пекин тогава ще говорим за успех. Сега има една победа над играч от топ 10 и класиране на полуфинал.

И с това да си остане да не би да не е успех?

Тъпо изказване! Имаш ли представа какво е да се стигне до полуфинал на АТП500 турнир? Не, нямаш! Има тенисисти, които са по 10 години в топ 100 и никога не са стигали да 1/4 финал дори. като не ти разбира кухата селска чутура, не се изказвай! Това, че си си купил компютър на изплащане не те прави компетентен по каквито и да било въпроси...:)))

Надал е добър човек,пусна гювеч на гришко.

Циганинът гледаше като "пръднал в рейса" !

Превъзходно, Браво на тебе, успех на следващите срещи. Очаквам следващато година отново в първата десятка.

ДАНО! Ще отсрами България заради ООН !

Честито, патриоти! Добре, че са Шарапова и Шерцингер, че Гришо да се отърка в хай-лайфа! На 25 г. Надал, Джокович, Федерер блестяха с победите си, а не с каКИ и лелКИ!

Освен да играе добре тенис Григор е надарен и физически от природата за разлика от двамата за които говориш. И аз искам да е по-грозен и да е първи , но нека да му пожелаем пак да стане първи .

вероятно си американска ракетна установка и токущо се разби.А лелките и каките някой трябва да ги оправя-и това е нашия отличник.Това е част от играта "патриотчо"

Гришко, с такава игра повече да не ми се мяркаш пред очите, ясно ли е?

Бил го сега, а през август Надал се раздаде и изцеди на Олимпиадата, а Гришо отби номера, гепи двестата хиляди и отиде да се щрака с Шерцито.

Доста тъпо парче си селяко! Не се изказвай по теми , които са ти над селското ниво! Отивай там и си гледай Кубрат Пулев дето развява байряка като сватбар и не се занимавай с спортове за интелигентни хора! Айде..къш!

Фактите са си факти! Надал стана олимпийски шампион на двойки, а Гришо се изнесе още след първия си мач и дори не отговори на въпросите на българските журналисти.

Не съм съгласен за Кубрат Пулев. Слушал съм му интервюта и определено не е тъпак, освен това казват, че е добър шахматист. Освен това, боксът не е само бързи реакции и да бъхтиш противника, а изисква и малко повече интелект.

Браво Гришо! Между другото Надал в момента е Номер 6 а не 4. Преди да пишете погледнете поне в АТП ранкинга.

Гледахме бе пич. Рафа е номер 4, а номер 6 е Милош Раонич. Както се казва: Днес бихме номер 4, а утре и номер 6.

Що му викат кауня?

За да се познавате идиотите - че така му "викате".

Тези, които хвалят Григор, сигурно разбират от тенис, затова да си спомнят колко титли имаше Надал на неговите години при силния Федерер по това време и напиращите Мъри и Джокович. Да са щастливи, че в разцвета на силите си Григор бие болния и стар Надал, който доиграва мачовете, за да не обиди съперника въпреки контузиите.

Вавринка вече има 3 Гранд Шлема, като първият му е на 29 г. 2-рия на 30 и тази година 3-ия на 31 г. Тенисът сега е с много по-голяма конкуренция от преди.

А ти със сигурност не разбираш от тенис затова по-добре си мълчи!

Защо бе ? Просто подчертах че и на 30 г. може да спечелиш Гранд Шлeм !

говорим за момента, а надал предните 4 мача изобщо не беше слаб. за титлите е друга тема

Не я разбирам тази българска завист и злоба в много постове. Като не ви е симпатичен Гришо не се занимавайте с него. Какво удоволствие ви прави да го плюете? Не бил най-великият? Ми колкото е велик, толкова. На вас нищо не ви е взел и нямаме по-велик от него. Ако е толквоа лесно защо вие не постигнете повече? Колко по-развити и мощно държави нямат по-голям тенистист в ранглистата, но не си плюят своите момчета. Ей заради този български манталите сме на това дередже:-(

каква злоба и завист те гонят, мойте момче? Некадарниците можем само да ги съжеляваме. Вземи си го този гениален Григор у вас... Вие българите говорите все от последна инстанция. Нещастници.

За каква гениaлнос говориш бе. Това да не ти е Шекспир или Айнщайн. Просто един спорт и ние българите като една малка страна никога сме нямали успехи в мъжкия тенис. Затова се гордеем с Григор. Една голяма Америка или Русия в момента нямат по добър тенисист от него.

Ти без съмнение си по-кадърна и имаш по-големи успехи, нали? Знаеш ли какво значи некадърен? Да си не номер 20, а даже номер 200 в света не значи некадърност. Значи само, че не си супер звезда. Ти случайно в някаква област да си даже номер 2000 в света? Ако не си свивай се в дупката си и дерзай. Като го наричаш некадърник няма да се възвисиш.

Ауу пак изпълзя наследничка на "Великия македонски". Ами то дет се вика "Ехххх какъв тенис се играеше по времето на Великия Александър./.. Те тия сегашните за нищо не стават, а пропо, тая игра, както и всичко останало по света е измислена от македонците...

murena

аз пък съжалявам такива злобни простаци като теб, неграмотнико. Ще се пръснеш, бе, поспри се :D

murena

бих си го взел у нас, ама едва ли ще иска. Теб някой взе ли те? хахаха, идиот си СТарчеееФ

Още през лятото ви казах,че Гришо в момента има спад,но той е още млад и тепърва предстои да върви нагоре.Припомних ви и за българският казан в ада защо няма пазач...но завистта и злобата също набират скорост в каквато и област да е.И така-"Аз не сакам на Вуте..."Всички знаете приказката,но както подобава се очоква никой не се разпознава а е някой другили по Чудомир-Аз не съм от тия, како Сийке..."

искаме аматьорски нуде снимки на църна мацааа - Никол - кат немое да я фъкаме да и гледаме виолетовата кикеричка у интернета

Браво бе, юнак! Ти не само отне на Надал реванша срещу Пуй, но Надал сега ще трябва да търси реванш и срещу тебе! Казвай какъв ти е "допингът"!

И да плюете по Григор той е голям тенисист и страхотен талант а вие сте някакви бездарници които никога няма да бъдете и 1%като него.Скрийте се и не си показвайтепростотията .На Григор късмет и на полуфинала с Раонич !!!!

Не знам добър ли е нашия или сигаанина е дърт, но е факт, че Дришо победи. Факт е, че никога не сме имали пенисист толкова напред в ранглистата. Ето защо смятам, че трябва да го тачим. Който не смята така да взе да се класира в топ 10 на света. Като си некадърен да направиш стъклено шише недей да го чупиш, както се казва.

Църна маца отаврези ли??? Отивай да шибаш магаре интересчийско - :))) носи и бутилка уиски да отпразнувате с църната тигрица :))) пу пу да не и е уроки айде да мандръсаш убоо :)))

Направо да не повярваш. Сега да не го обвините, че го е направил за рождения ден на Путин, защото докато беше с Шарапова се незнаеше дали подкрепя или не руското ембарго:)

Прекрасна новина, написана ужасно. обаче, обаче, обаче....

Ами напиши я ти, какво недоволстваш.

Григата най-сетне би дъртия и съсипан от контузии Надал и тука едва ли не отварят шампанското все едно е направил Голям шлем! Единият ще си остане сред най-великите тенисисти в историята, а другият ще бъде известен само с гаджетата си.

Русофили,стиците са големи патриоти

абсолютно вярно++++

Българската завист е голямо нещо, бреййй. На Кубрат Пулев намериха кусур, че не е достатъчно велик, на Гришо намират същия кусур. Ми ти повече ли си постигнал, бре? Нито с гаджетата му можеш да се похвалиш, нито с тениса. Не бил най-великият тенисист ли? И какво от това, колко по-големи държави от нашата нямат и такъв, но не си оплюват своите хора.

Някой ти е обещавал, че Гришо ще стане най-великият тенисист ли, та се чувстваш прецакан? Е, факт, най-добрият БЪЛГАРСКИ тенисист е. Ясно, ти си грандоман. Ама ще трябва да се примириш с толкова.

не е грандоман..обикновено селско тъпо парче си е...освен да седи пред 8-годишния си лаптоп купен на изплащане и да си дръгне вмирисаните макари през анцуНга АдиБас, друго не му остава... не се занимавай с нисши организми!

Това да си хейтър е много лошо-всичко ти е криво, всеки ти е омразен! За лечение си човек, за лечение! Прекрасна победа на Гришата! Показва страхотна игра и самочувствие, а волята му за победа е невероятна! Продължавай да ни радваш, болшинството ти се възхищаваме и ти желаем от все сърце здраве и успехи!!!

не гледаш тенис. надал играеше много яко в този турнир,. ... до днес

Дори и днес игра силно, но Григор не му даде никакви шансове! Имаше един момент в средата на втория сет когато аха да се обърнат нещата , но Гришо беше железен. Браво! Сто пъти браво на това талантливо момче, което освен това се труди неуморно..особено в последно време!

Браво Гришо,гордеем с теб,дано един ден ти си номер4 в света.А тези неуспели и не постигнали нищо с гадните коментари??? Незнам какъв народ сме????

За мен Григор не може да играе никакъв тенис. А пък вие сте толкова мазни, до вчера го плюхте, днес му лижите подметките. Тоя хасковски селяк се разкарва напред назад из корта... Някоя друга победа случайно и това е... И само плюе срещу България и българите... А разчекнатите шоя гърли, които се мъкнат с него, са само заради парите му. И на външен вид е доста одблъскващ. Ужас, не му ща парите..и за подарък няма да бъда с него. Григоре, защо не си седиш в село Конуш хасковско да бичиш федербал с мангалите от махлата, ами си хукнал да се въргаляш и да ни излагаш по широкия свят. Не за теб, мойто момче, помисли си , никога не е късно.

да не набират от симфонията флейтиски,че като гледам бая сте кандидатките

Ей бугарко, много си проста ма, тъй ше знаиш. Ко обиждаш момчето ма. Ейййй, аман от прости жени кат теб!!!!

Той Надал се бил сдухал нещо и затова е паднал.Все пак и неговото име наскоро лъсна в списъка с уличените в употреба на допинг.

Раонич има един от най-силните сервиси.

Браво момче, поздрави от цялата ромска махала във Факултета. Всички много се радваме за теб. Дано устрема ти никога не спира.