Коментари - Борисов: Останат ли безнаказани, ще стрелят и по друг | Днес.dir.bg

Борисов: Останат ли безнаказани, ще стрелят и по друг

Когато стрелят по данъчен, стрелят по самата държава, и ако ги оставим безнаказани, утре ще посегнат и на друг.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Останат ли безнаказани, ще стрелят и по друг | Днес.dir.bg

Коментари

ти, индианецо, по-добре се запитай, откъде 200 000 лева за тоя джип и още толкова за апартамент в центъра има тоя данъчен....заплатите в ной да не са по 100000000 лева на месец случайно....да не би куршума да е щото данъчния е в схема за укриване на милиони данъци....по вашите офшориа схемички

Принципала на данъчните власти /МФ/ да вземи мерки, първо да изчисти авгиевите си обори!Пълно е нагли и безочливи типове, които изнудват фирмите и водят контрабандно счетоводсто под прикрити фирми на роднини.Така са в явен конфликт на интереси и пречат на легалните счетоводители.Друг е въпроса, че техните фирми винаги са предупредени за предстоящи проверки.

как иначе може народа да ви спре партийните субсидии и да ви измете малоумните сектанстки партии от парламента!? Вие от референдум а не разбрахте нищо, вероятно сега е дошъл момента да се види от куршуми дали ще разберете...

Прочетох статията,но ми идват лоши мисли ... ше ми се да грабна гранатомет и бум-бум по тия убийци ..:-( но нали сме християни - не убиваме ,търпим си кротко ..а и Коледа е скоро ..Весели празници,хора !

Какво лошо има след като прокуратурата спи.

От твоите уста, в ушите на Началника, дано да е по теб!!!

Еее ..то само с данъци ,такси и акцизи на става бюджет .Да продължават да трепат подобните си , не ме засяга особенно

Тоя стреля с тъпизми!

Оттук нататък Капо де Капи ще стреля пръв.

Стрелбата срещу МАФИОТА с джип БМВ се нарича стрелба срещу Държавата. МАФИЯТА си има държава? А ??? Стрелби с гранатомети снайпери пистолети, убийства, мизерия, огромни държавни заеми, магистрали, саниране: Суджук НЕМА - Действайте! Нали Доган се уплаши от Газов пистолет и сега само от Сараите съчувства на Борисов в разпределението на порциите! Може би за това е правилна тактиката? "Ще им го върнем, казва Борисов!" На кого и какво ще върнете, господа Мафиоти? Много се дъните! За данъчна проверка на министри, депутати, данъчни, банки, на вериги за горива или бира някой чувал ли е? Да не би прокуратурата да е проверила този данъчен дали не е прострелян защото е корумпиран измамник, полицай от тези дето: Разстрелват момичета с държавните си пистолети, като разстреляното момиче от центъра на София, или това от Ловеч разстреляно като куче пред приятелите си, или спортистката от Перник за трупа на която Борисов предложи паржола на кучето... Или Полицаите дето правят вериги за разпространение на наркотици в Училищата и нарколабораториии и управляват и рекетират другите наркоразпространители...

А Цацаров какво казва по въпроса? Не е ли негово право и задължение да ръководи разследването? Бойко и Горанов нямат такива права, но това не им пречи да разправят патетични общи приказки. Каква ли драма се разиграва в душата на премиера ни! Хем се чувства в свои води - убийство, специалист е да ги разкрива, стреля с гранатомет, Обаче някак си неловко е точно преди НГ, в центъра на София, пък и не му е работа да се разправя лично. Обира само минусите, ама рефлекторно му се иска да се направи на мъж за пореден път.

бойко като си прибереш машите дето сам си ги слагаш по ведомствата ...и като се намери някой да вземе 6-те апартамента на цветанов ще спиш спокойно.....сега недей ти знаеш защо?! Последен въпрос Бойко ми ти всико мара втасала остана за един данъчен да виеш като куйота? Ми ти си в средите знаеш пипаш където не трябва гипсират ти ръката.Продължаваш чупят ти краката и накрая ти вземат душата или главата то вече е все тая.......Гледаш тъжно да знае че ти отива !

ще стрелят да ?! и то съвсем скоро ама ще стрелят безразборно?!защото народа оскотя и полудя от вашите "добри данъчни служители".Най - добрите Ви са В нап и адв Пловдив....А след признателния списък в НАП бБургас за саморазправа с адвокати и магистрати спечелили дела срещу НАП направо се гответе......Толкова долно и некадърно управление с най-простия министър председател не сме имали...Тодор Живков е елит..........

Някой спомняли си как му казваха на г-н Борисов когато беше главен секретар на МВР?БАТМАН му казваха ,според някой прякорът му бил измислен заради коженото манто,заради други за това ,че се появявал малко след снимачният екип:)))Та да го питам аз него когато бият лекарите,биячите не посягат ли срещу същата държава на която са поданици и данъчните инспектори???Или лекарите те само лекуват един лош МАТЕРЛЯЛ:( а верните данъчни винаги знаят как да преброят едни суджуци !

Сигурен съм, че всичките българи са съгласни с Бойко, и искат стрелците да бъдат заловени, за да стане ясно защо точно са стреляли, и как този си е купил джип бемеве.

Желязна логика на Вожда! Браво, ние не бихме се досетили за това.

Боко казваше кой да се готви за следващото изпълнение-Клюна,......

НАП = СИК + ВИС . Слава Богу, че нашият министър председател е честен човек с порядъчно минало, а и хората около него честни и образовани. А пък очевидно западните партньори уважават миналото на премиера та са приятели.

:(((На един честен държавен служител едни лоши хора откраднаха от колата му едно тефтерче(там дето пишеше този да се пожали а онзи да се удари) ,дето не трябвало да е в него,но пък било щото бързал да го занесе на някой за по сигурно:)))Пита се в задачата кой беше министър председател по това време????

Гръмнали са го защото ходи без охрана ! Това лято гледах как в Сл.Бряг данъчните обикаляха но с един данъчен имаше по 3-ма полицая.Познайте защо ? И какво ще се случи ако тръгнат сами ?

А какво се случи след като данъчните са ходили с трима полицаи?Според мен-само снимки за телевизията,е по съм склонен и за смяна на собствеността на тези които не си плащат на когото трябва и колкото трябва

"Останат ли безнаказани, ще стрелят и по друг..." Циганите избиват невинни старци, мародерствата в България и са безнаказани, а на вас г-н Борисов ХИЧ не ви дреме!!!

Останат ли безнаказани... Ами моля първо обвинете някого, че после докажете, че е виновен, а накрая говорете глупости. Дето се пита: "А вие заловихти ли някого в мъглата?" Заловихти, ама друг път!

няма да е лошо да започнат да гърмят наред политиците, защото всички са омазани до шията.... крадат от народа и народни пари без капка свян и срам.... Да започнат от Борисов, Цветанов, Цацаров..... оф, няма да ми стигнат редовете да изредя всички "заслужили" народната "любов.

ГРУХ!

борисов, мутро, ако те оставим ненаказан още време, ще започнеш да стреляш по всички.

Те тия май са от безнаказаните.

Тоя реднек на снимката явно не знае, че всъщност ние сме любителска държава с аматьорски институции. Или може би го знае, и си вика: егати държавата, щом аз съм и премиер ;)

България институции - НЯМА! Има -ПРОСТИТУЦИИ!

Бойко ама ние имаме ли държава? Почнаха ви.

Явно ловния сезон за корумпирани политици и техните лакей е открит! Колко струва билет за такъв лов?

За да бъдат наказани , трябва първо да бъдат разкрити.Но аз се питам само нападения над данъчни ли символизират атаки срещу държавата? Ами акциите срещу магистрати/особено през последните 7-8 години/ те какъв тип нападения са ? Ако ще се защитава държавата трябва да се прави изцяло , а не частично.

Май ББ забрави, че преди години стреляха и убиваха "почтени" банкери на бул. България, бизнесмени на "Цариградско шосе" и радиоводещи в центъра на София. И не ги наказаха! Та хората "продължават да стрелят по други" от "почтените"...Сега късата клечка извади данъчен. Дали ще продължат и по някой от "почтените" политици остава да видим. Или ще ги накажат тоя път?

хахахах, а бе как става така.. ЧЕСТЕН дър. служител , пък с БМВ Х3... Аз сигурно съм голям мошенник с моето 20-годишно ауди... Ей, много мошенници в тая държава....

деер

Интересно защо не гърмят дронове в Европа и Северна Америка!.... А при арабухите гърмят!

Нищо лично ама няма случайни стрелби.Лошото е че скоро може да започне и по морето то не бяха показни операции с данъчни то не бяха КПП та по входовете на Варна и Бургас.Че туристите да се питат във военно положение ли сме...Трагично управление с трагичен бивш данъчен сега министър Горанов съветник на човек който няма абсолютно никаква идея как се ръководи държава членка на ЕС.Ама ние сме си виновни...

Царете на манипулацията!!! Обикновенно тез дето викат "дръжте крадеца"....Подобни събития се използват да се сложи ръка над някои отрасъл на икономиката!!! Кои ли отрасъл са нарочилиза рекет ще видим скоро!!! Доскоро лекарствата убягваха ...

.............Останат ли безнаказани, ще стрелят и по друг........... Две прилики: 1. Не убиеш ли противника пръв, той тебе ще застреля- взето е от закона на мафията! 2. Що много ми прилича лафа на- ще стрелят и по мене.........! 3. Държавата- това съм аз!

Толкова ще ги разкрие и накаже, колкото разкри над 200 поръчкови убийства на знакови лица по времето, когато беше главен секретар на МВР. Само че сега не ходи на местопрестъпление с черното палто и шапката борсалино. Надай се бульо...

Дано се оправи човека, но държавен служител с "личния си автомобил - джип БМВ Х3".....!? Защо и аз нямам такъв?

,а е BMW X5 ! Те са малко по-скъпи и са предназначени за по- напреднали и високопоставени данъчни служители .

Нужно е съответствие между марката и калибъра

Имаш голям избор- можеш не само Х5, но и Ланд Круизер 200 да си купиш! Важното е да знаеш как да си го купиш, а още по-важно е талигата да е служебна и ти само да натискаш педала и въртиш геврека! Щото иначе няма да имаш време да работиш- само на бензиностанцията ще киснеш и ще хвърляш пачки.......!

хванете този психопат стрелеца ! Че той утре може да реши да стреля по някой управник ? Ко правим тогава ? Много хора хич и не се замислят за това.

Абе боко май май показваш за пореден път шубе да не те отстрелят и тебе защото явно наказание законно няма как да си получите..Боко бая време НЕнаказани крадете и май е време хората да вземат правосъдието в ръцете си както се вижда само то може да ви разтрепери задниците ама ти с толкова охрана на наш гръб ще стискаш властта до дупка изпълнявайки чужди поръчки срещу България..

Време му е.

Абе откъде "един действително много добър служител - принципен и честен, че няма личен мотив" кара ежедневно БМВ-Х3? Като оставим настрана цената на самия джип (може да е подарък) остава въпросът, откъде пари за бензин? Това чудо харчи доста и не е за градско каране. Има някой съмнителни елементи покрай този "честен" данъчен служител, който май преди това е бил полицай?

С висше образование и два чужди езика- единият от езикова гимназия със 15 години мениджърски опит във фирми от топ 50 на България, но от заплати още съм със3 бр. 21 инча телевизори във къщи. И където кандидатствам съм с прекалено висока квалификация за длъжноста. Бат Бойко в момента съм товаро-растоварач съм с 550 лева заплата и работя за мутра със средно образование, както и 70% от малките и средни фирми в България. Това направихте със мозъците на България.

vasil

Имаш 8 правописни грешки.На двата ти чужди езика пък не ми се мисли как ще е...

"Останат ли ненаказани, ще стрелят и по друг". Ами то защото повечето са останали ненаказани, затова са стреляли и по този. Ама този не е Пенчо от Долно Нанагорнище, нали!

"Борисов: Останат ли безнаказани, ще стрелят и по друг" т.е. те това и правят сега - стрелят един в друг.

Заглавието да се чете "Останат ли безнаказани, ще вземат и мен да ме свитнат"

Треперете герберасти!почнаха ви!!!

Не си мислете, че на Бойко му дреме за принципи, за държавата, за народа и т.н. Просто стрелбата стана точно преди председателстването на ЕС и е лош ПР за Него.

данъчния дето са го гръмнали явно е служител на държавата на Бойко и Цвинокио, щото обикновенните граждани не получават възмездие по принцип.

Мдааа! Колко "принципни и честни" държавни служители служители карат джип БМВ Х3?! Вярно, има един "принципен и честен", председател на парламентарна група, който си купи 6 апартамента, ама на него тъщата му ги купи! А на тоя? Явно, на някой бая му е писнало постоянно да дава на "принципни и честни" служители, че да се стигне до убийство! Мутрю, като бивш член на силовите групировки (а там дали има "бивши"?) много добре е запознат с материята.

има частна фирма на боко-цвъко и сие

Този вече не облага само кислорода. Идва момент в който палачинката се обръща. Раздвои ни насъскани. Изтървава духа от бутилката. Сега олеле.

На дебелата" в България се гледа като на нещо" лишено от сексапил.Ако искаш да отслабнеш и търсиш начин как да спреш похапването- това определено е за теб- няма диети,няма хапчета ,няма досадни упражнения bit.ly/2BQvgKn

Коментари - Борисов: Останат ли безнаказани, ще стрелят и по друг | Днес.dir.bg

Борисов: Останат ли безнаказани, ще стрелят и по друг

Когато стрелят по данъчен, стрелят по самата държава, и ако ги оставим безнаказани, утре ще посегнат и на друг.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Останат ли безнаказани, ще стрелят и по друг | Днес.dir.bg

Коментари

ти, индианецо, по-добре се запитай, откъде 200 000 лева за тоя джип и още толкова за апартамент в центъра има тоя данъчен....заплатите в ной да не са по 100000000 лева на месец случайно....да не би куршума да е щото данъчния е в схема за укриване на милиони данъци....по вашите офшориа схемички

Принципала на данъчните власти /МФ/ да вземи мерки, първо да изчисти авгиевите си обори!Пълно е нагли и безочливи типове, които изнудват фирмите и водят контрабандно счетоводсто под прикрити фирми на роднини.Така са в явен конфликт на интереси и пречат на легалните счетоводители.Друг е въпроса, че техните фирми винаги са предупредени за предстоящи проверки.

как иначе може народа да ви спре партийните субсидии и да ви измете малоумните сектанстки партии от парламента!? Вие от референдум а не разбрахте нищо, вероятно сега е дошъл момента да се види от куршуми дали ще разберете...

Прочетох статията,но ми идват лоши мисли ... ше ми се да грабна гранатомет и бум-бум по тия убийци ..:-( но нали сме християни - не убиваме ,търпим си кротко ..а и Коледа е скоро ..Весели празници,хора !

Какво лошо има след като прокуратурата спи.

От твоите уста, в ушите на Началника, дано да е по теб!!!

Еее ..то само с данъци ,такси и акцизи на става бюджет .Да продължават да трепат подобните си , не ме засяга особенно

Тоя стреля с тъпизми!

Оттук нататък Капо де Капи ще стреля пръв.

Стрелбата срещу МАФИОТА с джип БМВ се нарича стрелба срещу Държавата. МАФИЯТА си има държава? А ??? Стрелби с гранатомети снайпери пистолети, убийства, мизерия, огромни държавни заеми, магистрали, саниране: Суджук НЕМА - Действайте! Нали Доган се уплаши от Газов пистолет и сега само от Сараите съчувства на Борисов в разпределението на порциите! Може би за това е правилна тактиката? "Ще им го върнем, казва Борисов!" На кого и какво ще върнете, господа Мафиоти? Много се дъните! За данъчна проверка на министри, депутати, данъчни, банки, на вериги за горива или бира някой чувал ли е? Да не би прокуратурата да е проверила този данъчен дали не е прострелян защото е корумпиран измамник, полицай от тези дето: Разстрелват момичета с държавните си пистолети, като разстреляното момиче от центъра на София, или това от Ловеч разстреляно като куче пред приятелите си, или спортистката от Перник за трупа на която Борисов предложи паржола на кучето... Или Полицаите дето правят вериги за разпространение на наркотици в Училищата и нарколабораториии и управляват и рекетират другите наркоразпространители...

А Цацаров какво казва по въпроса? Не е ли негово право и задължение да ръководи разследването? Бойко и Горанов нямат такива права, но това не им пречи да разправят патетични общи приказки. Каква ли драма се разиграва в душата на премиера ни! Хем се чувства в свои води - убийство, специалист е да ги разкрива, стреля с гранатомет, Обаче някак си неловко е точно преди НГ, в центъра на София, пък и не му е работа да се разправя лично. Обира само минусите, ама рефлекторно му се иска да се направи на мъж за пореден път.

бойко като си прибереш машите дето сам си ги слагаш по ведомствата ...и като се намери някой да вземе 6-те апартамента на цветанов ще спиш спокойно.....сега недей ти знаеш защо?! Последен въпрос Бойко ми ти всико мара втасала остана за един данъчен да виеш като куйота? Ми ти си в средите знаеш пипаш където не трябва гипсират ти ръката.Продължаваш чупят ти краката и накрая ти вземат душата или главата то вече е все тая.......Гледаш тъжно да знае че ти отива !

ще стрелят да ?! и то съвсем скоро ама ще стрелят безразборно?!защото народа оскотя и полудя от вашите "добри данъчни служители".Най - добрите Ви са В нап и адв Пловдив....А след признателния списък в НАП бБургас за саморазправа с адвокати и магистрати спечелили дела срещу НАП направо се гответе......Толкова долно и некадърно управление с най-простия министър председател не сме имали...Тодор Живков е елит..........

Някой спомняли си как му казваха на г-н Борисов когато беше главен секретар на МВР?БАТМАН му казваха ,според някой прякорът му бил измислен заради коженото манто,заради други за това ,че се появявал малко след снимачният екип:)))Та да го питам аз него когато бият лекарите,биячите не посягат ли срещу същата държава на която са поданици и данъчните инспектори???Или лекарите те само лекуват един лош МАТЕРЛЯЛ:( а верните данъчни винаги знаят как да преброят едни суджуци !

Сигурен съм, че всичките българи са съгласни с Бойко, и искат стрелците да бъдат заловени, за да стане ясно защо точно са стреляли, и как този си е купил джип бемеве.

Желязна логика на Вожда! Браво, ние не бихме се досетили за това.

Боко казваше кой да се готви за следващото изпълнение-Клюна,......

НАП = СИК + ВИС . Слава Богу, че нашият министър председател е честен човек с порядъчно минало, а и хората около него честни и образовани. А пък очевидно западните партньори уважават миналото на премиера та са приятели.

:(((На един честен държавен служител едни лоши хора откраднаха от колата му едно тефтерче(там дето пишеше този да се пожали а онзи да се удари) ,дето не трябвало да е в него,но пък било щото бързал да го занесе на някой за по сигурно:)))Пита се в задачата кой беше министър председател по това време????

Гръмнали са го защото ходи без охрана ! Това лято гледах как в Сл.Бряг данъчните обикаляха но с един данъчен имаше по 3-ма полицая.Познайте защо ? И какво ще се случи ако тръгнат сами ?

А какво се случи след като данъчните са ходили с трима полицаи?Според мен-само снимки за телевизията,е по съм склонен и за смяна на собствеността на тези които не си плащат на когото трябва и колкото трябва

"Останат ли безнаказани, ще стрелят и по друг..." Циганите избиват невинни старци, мародерствата в България и са безнаказани, а на вас г-н Борисов ХИЧ не ви дреме!!!

Останат ли безнаказани... Ами моля първо обвинете някого, че после докажете, че е виновен, а накрая говорете глупости. Дето се пита: "А вие заловихти ли някого в мъглата?" Заловихти, ама друг път!

няма да е лошо да започнат да гърмят наред политиците, защото всички са омазани до шията.... крадат от народа и народни пари без капка свян и срам.... Да започнат от Борисов, Цветанов, Цацаров..... оф, няма да ми стигнат редовете да изредя всички "заслужили" народната "любов.

ГРУХ!

борисов, мутро, ако те оставим ненаказан още време, ще започнеш да стреляш по всички.

Те тия май са от безнаказаните.

Тоя реднек на снимката явно не знае, че всъщност ние сме любителска държава с аматьорски институции. Или може би го знае, и си вика: егати държавата, щом аз съм и премиер ;)

България институции - НЯМА! Има -ПРОСТИТУЦИИ!

Бойко ама ние имаме ли държава? Почнаха ви.

Явно ловния сезон за корумпирани политици и техните лакей е открит! Колко струва билет за такъв лов?

За да бъдат наказани , трябва първо да бъдат разкрити.Но аз се питам само нападения над данъчни ли символизират атаки срещу държавата? Ами акциите срещу магистрати/особено през последните 7-8 години/ те какъв тип нападения са ? Ако ще се защитава държавата трябва да се прави изцяло , а не частично.

Май ББ забрави, че преди години стреляха и убиваха "почтени" банкери на бул. България, бизнесмени на "Цариградско шосе" и радиоводещи в центъра на София. И не ги наказаха! Та хората "продължават да стрелят по други" от "почтените"...Сега късата клечка извади данъчен. Дали ще продължат и по някой от "почтените" политици остава да видим. Или ще ги накажат тоя път?

хахахах, а бе как става така.. ЧЕСТЕН дър. служител , пък с БМВ Х3... Аз сигурно съм голям мошенник с моето 20-годишно ауди... Ей, много мошенници в тая държава....

деер

Интересно защо не гърмят дронове в Европа и Северна Америка!.... А при арабухите гърмят!

Нищо лично ама няма случайни стрелби.Лошото е че скоро може да започне и по морето то не бяха показни операции с данъчни то не бяха КПП та по входовете на Варна и Бургас.Че туристите да се питат във военно положение ли сме...Трагично управление с трагичен бивш данъчен сега министър Горанов съветник на човек който няма абсолютно никаква идея как се ръководи държава членка на ЕС.Ама ние сме си виновни...

Царете на манипулацията!!! Обикновенно тез дето викат "дръжте крадеца"....Подобни събития се използват да се сложи ръка над някои отрасъл на икономиката!!! Кои ли отрасъл са нарочилиза рекет ще видим скоро!!! Доскоро лекарствата убягваха ...

.............Останат ли безнаказани, ще стрелят и по друг........... Две прилики: 1. Не убиеш ли противника пръв, той тебе ще застреля- взето е от закона на мафията! 2. Що много ми прилича лафа на- ще стрелят и по мене.........! 3. Държавата- това съм аз!

Толкова ще ги разкрие и накаже, колкото разкри над 200 поръчкови убийства на знакови лица по времето, когато беше главен секретар на МВР. Само че сега не ходи на местопрестъпление с черното палто и шапката борсалино. Надай се бульо...

Дано се оправи човека, но държавен служител с "личния си автомобил - джип БМВ Х3".....!? Защо и аз нямам такъв?

,а е BMW X5 ! Те са малко по-скъпи и са предназначени за по- напреднали и високопоставени данъчни служители .

Нужно е съответствие между марката и калибъра

Имаш голям избор- можеш не само Х5, но и Ланд Круизер 200 да си купиш! Важното е да знаеш как да си го купиш, а още по-важно е талигата да е служебна и ти само да натискаш педала и въртиш геврека! Щото иначе няма да имаш време да работиш- само на бензиностанцията ще киснеш и ще хвърляш пачки.......!

хванете този психопат стрелеца ! Че той утре може да реши да стреля по някой управник ? Ко правим тогава ? Много хора хич и не се замислят за това.

Абе боко май май показваш за пореден път шубе да не те отстрелят и тебе защото явно наказание законно няма как да си получите..Боко бая време НЕнаказани крадете и май е време хората да вземат правосъдието в ръцете си както се вижда само то може да ви разтрепери задниците ама ти с толкова охрана на наш гръб ще стискаш властта до дупка изпълнявайки чужди поръчки срещу България..

Време му е.

Абе откъде "един действително много добър служител - принципен и честен, че няма личен мотив" кара ежедневно БМВ-Х3? Като оставим настрана цената на самия джип (може да е подарък) остава въпросът, откъде пари за бензин? Това чудо харчи доста и не е за градско каране. Има някой съмнителни елементи покрай този "честен" данъчен служител, който май преди това е бил полицай?

С висше образование и два чужди езика- единият от езикова гимназия със 15 години мениджърски опит във фирми от топ 50 на България, но от заплати още съм със3 бр. 21 инча телевизори във къщи. И където кандидатствам съм с прекалено висока квалификация за длъжноста. Бат Бойко в момента съм товаро-растоварач съм с 550 лева заплата и работя за мутра със средно образование, както и 70% от малките и средни фирми в България. Това направихте със мозъците на България.

vasil

Имаш 8 правописни грешки.На двата ти чужди езика пък не ми се мисли как ще е...

"Останат ли ненаказани, ще стрелят и по друг". Ами то защото повечето са останали ненаказани, затова са стреляли и по този. Ама този не е Пенчо от Долно Нанагорнище, нали!

"Борисов: Останат ли безнаказани, ще стрелят и по друг" т.е. те това и правят сега - стрелят един в друг.

Заглавието да се чете "Останат ли безнаказани, ще вземат и мен да ме свитнат"

Треперете герберасти!почнаха ви!!!

Не си мислете, че на Бойко му дреме за принципи, за държавата, за народа и т.н. Просто стрелбата стана точно преди председателстването на ЕС и е лош ПР за Него.

данъчния дето са го гръмнали явно е служител на държавата на Бойко и Цвинокио, щото обикновенните граждани не получават възмездие по принцип.

Мдааа! Колко "принципни и честни" държавни служители служители карат джип БМВ Х3?! Вярно, има един "принципен и честен", председател на парламентарна група, който си купи 6 апартамента, ама на него тъщата му ги купи! А на тоя? Явно, на някой бая му е писнало постоянно да дава на "принципни и честни" служители, че да се стигне до убийство! Мутрю, като бивш член на силовите групировки (а там дали има "бивши"?) много добре е запознат с материята.

има частна фирма на боко-цвъко и сие

Този вече не облага само кислорода. Идва момент в който палачинката се обръща. Раздвои ни насъскани. Изтървава духа от бутилката. Сега олеле.

На дебелата" в България се гледа като на нещо" лишено от сексапил.Ако искаш да отслабнеш и търсиш начин как да спреш похапването- това определено е за теб- няма диети,няма хапчета ,няма досадни упражнения bit.ly/2BQvgKn