Коментари - Мавродиев: Поведението на ЧЕЗ е непрофесионално и небрежно | Днес.dir.bg

Мавродиев: Поведението на ЧЕЗ е непрофесионално и небрежно

За мен е странно поведението на ЧЕЗ, меко казано непрофесионално, небрежно.

Обратно в новината

Коментари - Мавродиев: Поведението на ЧЕЗ е непрофесионално и небрежно | Днес.dir.bg

Коментари

Поведението на ЧЕЗ е непрофесионално и небрежно Ми естествено, всички знаят, че чехите са тъпаци! Друго си е нашият Мавроди, шев на банка за навиване и развиване! Те и всички банки дето участват в сделката са пълни тъпаци и непрофесионалисти, добави Мавроди, скимтейки, че е загубил яките комисионни! Чадо, ако не беше дремал професионално, сега щеше да си сред печелившите, а не да хълцаш и скимуцаш!!

Напротив, те си знаят кондиката... как трябва да станат нещата, не са от улицата хванати да управляват! Но ооо другате е скрит скелета, т.е. ако едно по едно се разтворят лайната, така ще ги засипят тях и приятелите им, че... знае се, какво ще стане!

Този мошеник КОГА казва истината, преди няклоко дни или сега !! Всеки един банков долумент издаден на бенефициент или на трети лица -обвързва и задължава Банката, иначе другити е просто да си гладен и да получиш продукт за задоволяване на глада без хранителна стойност !!

Мавродиев, ако дойда и поискам 320 милиона евро, ще ми дадете ли подкрепящо намеренията писмо? Или давате само на тези, на които Бай Х*й ви нареди?Така де на топло местенце си- 40-50 хиляди на месец плюс бонуси и възможност за далавери хич не са за изпускане..

ЧЕЗ ТАКА/НЕПРОФЕСИОНАЛНО ,НЕБРЕЖНО/!!!!!А нашето поведение е напълно нормално,стратегическо и изцяло защитава БЪЛГАРИЯ!!!!???????Особено щом НЕ СА СИ ПРАВИЛИ ТРУДА да бъдат ПРОФЕСИОНАЛИСТИ!!!!Ма то хептен кенеф...

Мавродиев-"Сладкото"след като беше хванат,че краде без да отчита го сложиха начело на банката за връща ресто.Явно са го активирали да се изкаже компетентно....Боклук!

О мишока мюрдиев пак изплува.И без вашата банка зделка ще има.

кайш?А "З"богом,ще има ли?!

Този на снимката по-добре хубаво да обясни лъжат ли чешките вестници, че банката която управлява е поела ангажимента да рефинансива 65 млн. евто дълг на чез и то ангажомент към една персона ссъ съмнителна кредитна репутация и конфликти с НАП, да не говорим за ниското й равнище и наобразование, пък и че по всичко личи , че е подставено лице, макар и умело прикрито !!

Както се очакваше на Гинчето и врътнаха кранчето, защото работата доста се разсмърдя. Няма нищо по- лесно на този от това свят една банка да ти откаже кредит... Интересното предстои!

Тия вече съвсем се омотаха в собствените си лъжи. Нали нямаше финансиране от български банки...или има...или няма, щото са дали "писмо" без ангажимент? А на тоя все му намират топло местенце...КФН, ББР

....... че не разбираш от банкова кореспонденция, правила и кредити стана ясно и на гроз,,,та Бети, но, че си лъжец, айдук и далавераджия е ясно за това са те поставили начело на държавна банка за да я окрадеш и да се покриеш като мустака....ех маймуни с маймуни.... За малко да го направиш но те разкриха с писмото за "КОФОРТ"....тъп банкер.... слуга на господаря си.... готов си за затвора..... Гинка да ти заведе дело....

За тигърчета има време премиера, но за дребната сделка ЧЕЗ няма! Крадци и лъжци!

С такива идеи произлязоха кредитните милионери. Ама някой писал на институцията и тя откликнала. Според господина щял да потръгне големия оборот и това ще е супер и за неговата институция. Примерно ако е финансирал Ал Капоне или Остап Бендер - като им потръгне бизнеса ще бъде супер и за институцията. Господина се обяснява като мома дето я канят на някакви вечеринки, а тя отговаря, че проявява съответен интерес.

Да бе а мутрата Борисов се държи много професионално... точно като една мутра...

Много празни брътвежи, като всички ги е страх да кажат, че както и да е правно ясно, то всичко отива на кино, ако за сделката е гарант мафията в лицето на бащата на народа....Тиквон-Борисов, т.е. няма как да не открадне.... Толкова години вече гледаме какви ги върши

Много празни брътвежи, като всички ги е страх да кажат, че както и да е правно ясно, то всичко отива на кино, ако за сделката е гарант мафията в лицето на бащата на народа....Тиквон-Борисов, т.е. няма как да не открадне.... Толкова години вече гледаме какви ги върши

актьорът Мавродиев /Мавро/, че да ни разсмее, пък то...някакъв си съименник сребролюбопазител-трезорник. Щом дори някой такъв бие отбой, чакай да видиш чудо скоро.

Мавродиев, много си мазен, за да те харесваме.

един луд с прическа близнала ме крава и със самочуствие по-голямо и от това на каралицата.

... гол мъж пред огледалото: 2 см повече & ще съм цар!.. жена му от леглото: 2 см по-малко & ще си царица...

Той бил се докзал, бил професионалист, абе до кога ще ги търпим тези алчни и крадливи некадърници!

Всеки който не е разбрал да знае вън от територията ни! Няма да има живот тук. " Може би ще в следващия кой ли знае?

четох, четох, всичко добре докато стигнах то тук "Абсурдно нещо, защото премиерът е много ангажиран човек и той не се занимава с подобни дребнотемия, той има достатъчно други тежки ангажименти." ако това е дреболия кое не е? не е дребно темия брате не е, не умаловаяваи тази грандиозна кражба която по един или друг начин народа ше плаща.

... премиерът е професионалист - поддържа огъня & почва да деиства професионално...

Този се е сресал като Юлий Цезар и се мисли за него. Ако знае колко е тъп ще се гръмне. Като го гледам и слушам, в главата му са само курви и коли.

Има нещо вярно, Юлий Цезар е носел и венец, за да прикрива прогресиращата си плешивост, която е натиснала и наш Стоянчо - сигурно от прегряване на главата.

ОПААА! Чакай бе Мавродиев! Нали беше малко над 300 милиона? Как така стана изведнъж 500? Това взе да смърди на КТБ.

Крайната сума е толкова. Включва и кредита от 120 милиона на ЧЕЗ.

Вижте си водата и направете сметка за тока.

Борисов унищожи малкия и среден бизнес. Ликвидира стотици фирми,чиито дейности си присвои чрез подставени лица. Достатъчно е само това,че повечето луксозни рестиранти в София са негово тайно притежание. И какво ли още не....Присвои си цялата държава и цялата власт.

Чета тия дни че ЕРП-тата искат увеличение на цената на тока с 10% от 01.07. Днес чета че цената на тока не зависи от собствеността на ЕРП-то. Двете твърдения си противоречат

това чиновниче е много глупаво и 100 пъти да повтори че писмото нямало обвързваща сила само една негова дума оборва казаното - към такава сделка всяка банка има интерес и ще иска да ги вземе за клиенти. Останалото са общи приказки. Значи е ясно че те ще финансират...

Издаде също, че сделката ще бъде финансирана от ЕБВР, те били помолени да рефинансират.

Абе по-накратко, Баце пак са го излъгали. Като са му казали ЧЕЗ има близо 2 млрд и по мутренски смята, че с бой или рекет от МВР и прокуратурата ще ги вземе и се е вързал. Ама това е оборот, печалбата е около 30-40 млн на година и не е толкова лесно да се изкарат. По същия начин ВаРели Симеонов смяташе преди 1-2 седмици, че ЕСО има 0,5 млрд печалба, ама това е оборот.

Вън от прочутата Гинка, собствеността на доставчиците на електроенергия е интересна. Енерго Про е на групата ТИМ, ЕВН в момента мисля че под друго име на Пеевски, сега ЧЕЗ отива в ръцете на Бойко. В тези същите три ръце е и основната част от българския национален капитал. Защо и как стана това, е вън от контрола на народа, той е само платец на целокупната сметка. Този триумвират е изгоден освен на тях самите, и на външните партньори, без значение кои са. Неуместно е да се класифицират като добри и лоши в зависимост от това дали са американци, руснаци, европейци, турци и т.н. Всяка страна си защитава интереса, собствения, а не нашия.

..... като те слушах какви глупости надрънка пред Цветанка направо се втрещих, че и ти си дебил, но по-голям от управляващите.... Как можеш да говориш, че даваш писмо за "комфорт"(думите са на твоя тъп началник) и това не било задължаващо.... Но ти наистина си неграмотник, говорейки глупости без да отчиташ, че поне 200 хиляди българи разбират от банково дело, банкова кореспонденция и атрибути.... Ти се оказа абсолютен скопец и лъжец, като твоите началници.... Хей, да знаеш, че глупавите началници не обичат умни подчинени а назначават за слуги само некадърни марионетки, а ти си една от многото...... лъжец ..... Confirmation било писмо за комфорт..... педераска история.... БОКЛУЦИ сте отвсякъде,"банкери" тъпаци и си играят с парите на държавицата, току що слезли от банановото "дърво'.... жалко за държавата....

Абсолютно точно! Не е ненормално банкер да лъже, всички банкери лъжат. Много е неприятно обаче да ни лъже толкова елементарно и нагло, един толкова прост и необразован индивид. И такива лица, пишешти такива писма управляват държавна банка, нашите пари? По принцип тази банка следваше да финансира само други финансови институции за да няма намеса на политици. Е, естествено много бързо си направиха депутатска банка, а сега е банката на негово генералско противопожарно величество. Защо е нужно да се объркват все по дълбоко в лъжите и до къде ще стигне това? Само психиатрите могат да го предвидят.

целта на тази банка не бе ли кредитирането на малкия и средния бизнес ? И какво сте кредитирали ? Няма да стане както я мислете.

Зад гърба на оня-дето-не-яде-судбук всички си правят каквото право им харесва, особено ако са го учили в школата у Симеоново. Явно банкерите си пишат писма без никакви ангажименти. Просто от учтивост. Напишете му утре една молба за кредит да видим дали банката изобщо ще ви обърне внимание. Страшни лъжци са това! Алко е да ги слушаш даже, но като ги знаеш кой какъв е и откъде идва, всичко се нарежда. И от всякъде се сочи един човек. Чия благословия е нужна за да се случи такава сделка в България с участието на единствената държавна банка? Всеки може да си отговори, само премиерът разбара последен за сделкта.

Пеефски и Бойко, ортаците, удобно си го назначиха за да раздава народна пара на свинята да трови простия българин с телеграф/пик/блиц/труд/24часа, а и сега го канят да се изказва неподготвен.

алабализмите как ще се поправя закона за енергетиката,е ЗА НАПРЕД! В таз вечерната Панорама Каракачанов говори по темата... Като го слушаш...докарва го на популизъм....закон ще правят за да се попречи на такива сделки,да се случват извън полезрението на държавата... Бойко Василев го пита няколко пъти, тоя закон може ли да стопира сделката,Коракачанов го увърта. Накрая Василев му каза ...Оговорете с ДА или НЕ. Каракачанов беше принуден да отговори закона който замислят не касае тази сделка,а бил за напред... Ами то не остана бе! Един Козлодуй.. Така че каквито и локуми да разтягат нощо няма да направят за ЧЕЗ.

Когато дойде време да съдят искров,ще дойде и редът на този- двамата са комбина много отдавна.Имат си чадър отгоре!

Мавродиев,абе по английското право писмото за намерения обвързва и е като предварителен договор

И това лкенце, гледащо през очилцата с пресвити очички - тооолкова вредно, че няма накъде!!! Мисли се за нинджа и някакъв капацитет, а прави свири на Който къде го нагласи за шеф на ББР! Между другото - вижте си там кога тоя тулуп (не е обидна дума!) кога станал шеф на ББР. Заедно с на Гинчето фримите...

Коментари - Мавродиев: Поведението на ЧЕЗ е непрофесионално и небрежно | Днес.dir.bg

Мавродиев: Поведението на ЧЕЗ е непрофесионално и небрежно

За мен е странно поведението на ЧЕЗ, меко казано непрофесионално, небрежно.

Обратно в новината

Коментари - Мавродиев: Поведението на ЧЕЗ е непрофесионално и небрежно | Днес.dir.bg

Коментари

Поведението на ЧЕЗ е непрофесионално и небрежно Ми естествено, всички знаят, че чехите са тъпаци! Друго си е нашият Мавроди, шев на банка за навиване и развиване! Те и всички банки дето участват в сделката са пълни тъпаци и непрофесионалисти, добави Мавроди, скимтейки, че е загубил яките комисионни! Чадо, ако не беше дремал професионално, сега щеше да си сред печелившите, а не да хълцаш и скимуцаш!!

Напротив, те си знаят кондиката... как трябва да станат нещата, не са от улицата хванати да управляват! Но ооо другате е скрит скелета, т.е. ако едно по едно се разтворят лайната, така ще ги засипят тях и приятелите им, че... знае се, какво ще стане!

Този мошеник КОГА казва истината, преди няклоко дни или сега !! Всеки един банков долумент издаден на бенефициент или на трети лица -обвързва и задължава Банката, иначе другити е просто да си гладен и да получиш продукт за задоволяване на глада без хранителна стойност !!

Мавродиев, ако дойда и поискам 320 милиона евро, ще ми дадете ли подкрепящо намеренията писмо? Или давате само на тези, на които Бай Х*й ви нареди?Така де на топло местенце си- 40-50 хиляди на месец плюс бонуси и възможност за далавери хич не са за изпускане..

ЧЕЗ ТАКА/НЕПРОФЕСИОНАЛНО ,НЕБРЕЖНО/!!!!!А нашето поведение е напълно нормално,стратегическо и изцяло защитава БЪЛГАРИЯ!!!!???????Особено щом НЕ СА СИ ПРАВИЛИ ТРУДА да бъдат ПРОФЕСИОНАЛИСТИ!!!!Ма то хептен кенеф...

Мавродиев-"Сладкото"след като беше хванат,че краде без да отчита го сложиха начело на банката за връща ресто.Явно са го активирали да се изкаже компетентно....Боклук!

О мишока мюрдиев пак изплува.И без вашата банка зделка ще има.

кайш?А "З"богом,ще има ли?!

Този на снимката по-добре хубаво да обясни лъжат ли чешките вестници, че банката която управлява е поела ангажимента да рефинансива 65 млн. евто дълг на чез и то ангажомент към една персона ссъ съмнителна кредитна репутация и конфликти с НАП, да не говорим за ниското й равнище и наобразование, пък и че по всичко личи , че е подставено лице, макар и умело прикрито !!

Както се очакваше на Гинчето и врътнаха кранчето, защото работата доста се разсмърдя. Няма нищо по- лесно на този от това свят една банка да ти откаже кредит... Интересното предстои!

Тия вече съвсем се омотаха в собствените си лъжи. Нали нямаше финансиране от български банки...или има...или няма, щото са дали "писмо" без ангажимент? А на тоя все му намират топло местенце...КФН, ББР

....... че не разбираш от банкова кореспонденция, правила и кредити стана ясно и на гроз,,,та Бети, но, че си лъжец, айдук и далавераджия е ясно за това са те поставили начело на държавна банка за да я окрадеш и да се покриеш като мустака....ех маймуни с маймуни.... За малко да го направиш но те разкриха с писмото за "КОФОРТ"....тъп банкер.... слуга на господаря си.... готов си за затвора..... Гинка да ти заведе дело....

За тигърчета има време премиера, но за дребната сделка ЧЕЗ няма! Крадци и лъжци!

С такива идеи произлязоха кредитните милионери. Ама някой писал на институцията и тя откликнала. Според господина щял да потръгне големия оборот и това ще е супер и за неговата институция. Примерно ако е финансирал Ал Капоне или Остап Бендер - като им потръгне бизнеса ще бъде супер и за институцията. Господина се обяснява като мома дето я канят на някакви вечеринки, а тя отговаря, че проявява съответен интерес.

Да бе а мутрата Борисов се държи много професионално... точно като една мутра...

Много празни брътвежи, като всички ги е страх да кажат, че както и да е правно ясно, то всичко отива на кино, ако за сделката е гарант мафията в лицето на бащата на народа....Тиквон-Борисов, т.е. няма как да не открадне.... Толкова години вече гледаме какви ги върши

Много празни брътвежи, като всички ги е страх да кажат, че както и да е правно ясно, то всичко отива на кино, ако за сделката е гарант мафията в лицето на бащата на народа....Тиквон-Борисов, т.е. няма как да не открадне.... Толкова години вече гледаме какви ги върши

актьорът Мавродиев /Мавро/, че да ни разсмее, пък то...някакъв си съименник сребролюбопазител-трезорник. Щом дори някой такъв бие отбой, чакай да видиш чудо скоро.

Мавродиев, много си мазен, за да те харесваме.

един луд с прическа близнала ме крава и със самочуствие по-голямо и от това на каралицата.

... гол мъж пред огледалото: 2 см повече & ще съм цар!.. жена му от леглото: 2 см по-малко & ще си царица...

Той бил се докзал, бил професионалист, абе до кога ще ги търпим тези алчни и крадливи некадърници!

Всеки който не е разбрал да знае вън от територията ни! Няма да има живот тук. " Може би ще в следващия кой ли знае?

четох, четох, всичко добре докато стигнах то тук "Абсурдно нещо, защото премиерът е много ангажиран човек и той не се занимава с подобни дребнотемия, той има достатъчно други тежки ангажименти." ако това е дреболия кое не е? не е дребно темия брате не е, не умаловаяваи тази грандиозна кражба която по един или друг начин народа ше плаща.

... премиерът е професионалист - поддържа огъня & почва да деиства професионално...

Този се е сресал като Юлий Цезар и се мисли за него. Ако знае колко е тъп ще се гръмне. Като го гледам и слушам, в главата му са само курви и коли.

Има нещо вярно, Юлий Цезар е носел и венец, за да прикрива прогресиращата си плешивост, която е натиснала и наш Стоянчо - сигурно от прегряване на главата.

ОПААА! Чакай бе Мавродиев! Нали беше малко над 300 милиона? Как така стана изведнъж 500? Това взе да смърди на КТБ.

Крайната сума е толкова. Включва и кредита от 120 милиона на ЧЕЗ.

Вижте си водата и направете сметка за тока.

Борисов унищожи малкия и среден бизнес. Ликвидира стотици фирми,чиито дейности си присвои чрез подставени лица. Достатъчно е само това,че повечето луксозни рестиранти в София са негово тайно притежание. И какво ли още не....Присвои си цялата държава и цялата власт.

Чета тия дни че ЕРП-тата искат увеличение на цената на тока с 10% от 01.07. Днес чета че цената на тока не зависи от собствеността на ЕРП-то. Двете твърдения си противоречат

това чиновниче е много глупаво и 100 пъти да повтори че писмото нямало обвързваща сила само една негова дума оборва казаното - към такава сделка всяка банка има интерес и ще иска да ги вземе за клиенти. Останалото са общи приказки. Значи е ясно че те ще финансират...

Издаде също, че сделката ще бъде финансирана от ЕБВР, те били помолени да рефинансират.

Абе по-накратко, Баце пак са го излъгали. Като са му казали ЧЕЗ има близо 2 млрд и по мутренски смята, че с бой или рекет от МВР и прокуратурата ще ги вземе и се е вързал. Ама това е оборот, печалбата е около 30-40 млн на година и не е толкова лесно да се изкарат. По същия начин ВаРели Симеонов смяташе преди 1-2 седмици, че ЕСО има 0,5 млрд печалба, ама това е оборот.

Вън от прочутата Гинка, собствеността на доставчиците на електроенергия е интересна. Енерго Про е на групата ТИМ, ЕВН в момента мисля че под друго име на Пеевски, сега ЧЕЗ отива в ръцете на Бойко. В тези същите три ръце е и основната част от българския национален капитал. Защо и как стана това, е вън от контрола на народа, той е само платец на целокупната сметка. Този триумвират е изгоден освен на тях самите, и на външните партньори, без значение кои са. Неуместно е да се класифицират като добри и лоши в зависимост от това дали са американци, руснаци, европейци, турци и т.н. Всяка страна си защитава интереса, собствения, а не нашия.

..... като те слушах какви глупости надрънка пред Цветанка направо се втрещих, че и ти си дебил, но по-голям от управляващите.... Как можеш да говориш, че даваш писмо за "комфорт"(думите са на твоя тъп началник) и това не било задължаващо.... Но ти наистина си неграмотник, говорейки глупости без да отчиташ, че поне 200 хиляди българи разбират от банково дело, банкова кореспонденция и атрибути.... Ти се оказа абсолютен скопец и лъжец, като твоите началници.... Хей, да знаеш, че глупавите началници не обичат умни подчинени а назначават за слуги само некадърни марионетки, а ти си една от многото...... лъжец ..... Confirmation било писмо за комфорт..... педераска история.... БОКЛУЦИ сте отвсякъде,"банкери" тъпаци и си играят с парите на държавицата, току що слезли от банановото "дърво'.... жалко за държавата....

Абсолютно точно! Не е ненормално банкер да лъже, всички банкери лъжат. Много е неприятно обаче да ни лъже толкова елементарно и нагло, един толкова прост и необразован индивид. И такива лица, пишешти такива писма управляват държавна банка, нашите пари? По принцип тази банка следваше да финансира само други финансови институции за да няма намеса на политици. Е, естествено много бързо си направиха депутатска банка, а сега е банката на негово генералско противопожарно величество. Защо е нужно да се объркват все по дълбоко в лъжите и до къде ще стигне това? Само психиатрите могат да го предвидят.

целта на тази банка не бе ли кредитирането на малкия и средния бизнес ? И какво сте кредитирали ? Няма да стане както я мислете.

Зад гърба на оня-дето-не-яде-судбук всички си правят каквото право им харесва, особено ако са го учили в школата у Симеоново. Явно банкерите си пишат писма без никакви ангажименти. Просто от учтивост. Напишете му утре една молба за кредит да видим дали банката изобщо ще ви обърне внимание. Страшни лъжци са това! Алко е да ги слушаш даже, но като ги знаеш кой какъв е и откъде идва, всичко се нарежда. И от всякъде се сочи един човек. Чия благословия е нужна за да се случи такава сделка в България с участието на единствената държавна банка? Всеки може да си отговори, само премиерът разбара последен за сделкта.

Пеефски и Бойко, ортаците, удобно си го назначиха за да раздава народна пара на свинята да трови простия българин с телеграф/пик/блиц/труд/24часа, а и сега го канят да се изказва неподготвен.

алабализмите как ще се поправя закона за енергетиката,е ЗА НАПРЕД! В таз вечерната Панорама Каракачанов говори по темата... Като го слушаш...докарва го на популизъм....закон ще правят за да се попречи на такива сделки,да се случват извън полезрението на държавата... Бойко Василев го пита няколко пъти, тоя закон може ли да стопира сделката,Коракачанов го увърта. Накрая Василев му каза ...Оговорете с ДА или НЕ. Каракачанов беше принуден да отговори закона който замислят не касае тази сделка,а бил за напред... Ами то не остана бе! Един Козлодуй.. Така че каквито и локуми да разтягат нощо няма да направят за ЧЕЗ.

Когато дойде време да съдят искров,ще дойде и редът на този- двамата са комбина много отдавна.Имат си чадър отгоре!

Мавродиев,абе по английското право писмото за намерения обвързва и е като предварителен договор

И това лкенце, гледащо през очилцата с пресвити очички - тооолкова вредно, че няма накъде!!! Мисли се за нинджа и някакъв капацитет, а прави свири на Който къде го нагласи за шеф на ББР! Между другото - вижте си там кога тоя тулуп (не е обидна дума!) кога станал шеф на ББР. Заедно с на Гинчето фримите...