Соломон Паси се включва на ползу роду в контактната група на ГЕРБ

Популярният политик, пословичен натовец, ще съдейства в преговорите за съставяне на правителство

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ох..боже, с тези стари и изхабени лица ли ще правим ново европейско правителство и ще въвеждаме нов ред в държажвата ни?! толкова ли няма по-млади, енергични и умни хора, които да се заемат с тези задачи? и защо трябват контактни групи за нещо очевидно, а то е ако Герб искат да спасят България да направят правителство/ ако намерят съмишленици добре../ на малцинството и да работят здраво за постигане на целите в програмата им... това повелява народния вот, а не да се крият като мишоци зад разни контактни групи, външни преговарящи и т.н... всичко това е прах в очите на избирателите, но и загуба на ценно време в ущърб на народа и държавата ни!

Впечатляващ е политическия театър и как всеки изпълнява своята роля в него. Беше очевидно каква ще бъде коалицията още от миналата година и как Борисов ще се спаси от затвора, ако успее да стане първа или втора политическа сила след изборите. Бойко добре разбра, че с ветото за РСМ и строителството на Турски поток застана на пътя на новия геополитечски управител в България. От миналата година той проповядва сваляне на ветото за РСМ и от няколко месеца казва, че не иска каквито и да е договорки с Газпром. Другите актьори: - ПП - ние се борим с корупцията и никога няма да направим коалиция с Бойко; - БСП - ние се борим с корупцията и не искаме санкции за Русия, но изнасяме рекордни количества количества за Полша; - ДБ - в името на бъдещето на България сме готови на някакви компромиси; - ДПС - ние се борим за европейското бъдеще на България, трябва да има правителство и сме готови да участваме в него; - Възраждане - ние сме против НАТО и ЕС, руснаците са наши приятели. Не сме подкрепяли закупуването на нови американски истребители, но гласувахме за друго; - Радев - трябва ни 'редовно' правителство, защото кризата е сериозна. След няколко дни цялото общество ще е убедено, че за спасението на България ще е нужно Бойко Борисов да се махне от партията си и да се направи коалиция между ГЕРБ, ПП и ДБ.

Откъде да ги погледнеш,все мижитурки !!!

Паси е нехранимайко в най-чист вид!

Кой е неговия род? На Сорос, Епщайн и Зеленски?

Ужас, в ползу роду, чий род? Не и българския! Човекът който сподели за негласното искане на ЕС да затворим блоковете в Козлодуй, за да ни пуснат в Европа!!!! Човекът , барабар с останалите, подписали закриването на блоковете на АЕЦ-а!!! И той ще прави правителство, Боже опази!!! За Плевнелиев, без коментар! ГЕРБ удариха дъното на политическата сервилност и зависимост от чужди, не от РФ служби и сформирования...

За тия на снимката - УЖАС и ПОГНУСА !

Точно сега в най- трудното и разделно за народа време изпълзяха хора, които доказаха антибългарските си намерения . Плевнелиев, който беше определен като най-слабия президент и Паси, който е с отявлени провоенни мераци

Искахте си "Бойко" получавате и екстрите. Халал да са ви уродите боклуци. Отново доказахме че не заслужаваме да имаме държава.

Болшинството от тези ,които пишат тук не са го искали,не го искат и никога няма да го искат Боко,но има много които го искат - що за хора са тези ?!

Всички отрепки, които едвам изхвърлихме, се обединяват под ГЕРБ , за да се върнат. Тоя плужек противен Плевньо, тоя предател и измекярин Паси пак ли ще ни организират живота. И какво ще дават какво ще обещават , какво ще поькупват Мизерници смраьове от бунището. И иьиота Слави Трифонов.все едни мерзавци

Като гласуват само твърдите електорати, ще ни управляват, 26% от 32% население на България ще ни реди правителство, защото не сме .....

Само този боклук им липсваше на ГЕРБ за да отидат на бунището. Те събраха доста номадски запъртък, а сега за катализатор ще опитат и с атлантически такъв.

Ползу роду авраамову. Те тоя е пирон в ковчега.

Пътят към ада е постлан с добри намерения, дами и господа. Обикновеният българин даже и не знае за какви планове тези хора намислят. Края на родината е мнооого близко. А всичко се случва пред очити ни... Точно тези са които трябва да са в затворите с доживотни присъди.

Преди или след като ни вкара във война, ще узреем за идеята, че в България няма нищо евроатлантическо, освен продажните душици и презокеанските зелени банкноти.

Тия всичките изпълзяха ....дементни вече ,ама на линия

Опазил Бог. Претоплена манджа.

….проведеното успешно допитване ….герберите да вземат правилното решение и да се разбягат при офшорките си . Референдума приключи…. изтекоха в канала…. чети по~долу….

Ех, заспал народе! До къде ще ни докарат тези субекти?

Да потегнат ли Трабантчето пак, или сам ще намине да го подкара? Тикога не прави нищо случайно. Както и за НАТО, може още да не ви е ясен замисълът му, но като поеме пак Външното министерство с ранг на зам.-премиер, ще ви се изясни! То с една преподавателска заплата и лекторските само живее ли се?

Плевналиев и Паси са решили с личен пример да поведът българите срещу Русия .Със Собствени средства са купили хеликоптер и в момента бомбандират руската армия в Логанск,извинили са се на Борисов че в момента са заети с по важна работа и немогат да са в контктната група

На олезени шимпанзета

Мила моя майнольо

Убедих се, че по-големи тъпаци от българите няма.....ето го поредното доказателство

А бе все си мисля,че макетата са маааааааааааалко по-тъпи !!!

Тоя абажур ще ни дозакопа безплатно. В този аспект , искрено съжалявам, че Хитлер загуби ВСВ.

И Бог май ни изостави,щом сме в ръцете на тези плюнки..:)

само доказва, че всички сме боклуци и не заслужаваме да имаме държава! Други на наше място не биха позволили да се опитват да ги връщат от бунището!

Боклук до боклука виждали ли сте?

Краставите магарета се намират.

могат да бъдат в контактна група за съставяне на правителство, но то няма да бъде в полза на българския народ ! Това е ясно на всички българи ! Ако са свършили парите и трябва да им се помогне, може да го направят по друг начин . Не бива да обричат държавата на унищожение !

Не виждате ли, че от тези нищо не зависи и от няколко години всичко се диктува отвън; Вече не се и крият. Правят го най-явно. Тия са пионки, платени пионки, чиято цел е да изпълняват чужди нареждания.

Така подбраните експерти могат да вдъхновят много хора да грабнат по една тояга и да им споделят чувствата си.

Тояга?! Така ли се трепят няколко стотин души с тояга? Ти имаш ли толкова сили? Защото аз не възнамерявам да се потя, заради тези нещастници. Оловото на автомачна и всичко долу.

Сбирщина на най-гнусните отрепки. Машаллах.

Тези ги бяха скрили за известно време да ги обучат и сега ги нарочват за спасители на евроатлантизма.

Снимката кърти, нарочно е подбрана за кликове хахахах

Много добре си спомням как паси рева по телевизора че ни приемат в европейския съюз като най-нагло излъга всички българи че не е проблем това че спират първите блокове на аец козлодуй било уж възможно винаги да се отворят глави и да се предоговаря а а попитайте сега тази мърша може ли да отварят глави национален предател трябва веднага да стане клиент на прокуратурата а не отново да решава нашите бъднини

Националания предател трябва да бъде застрелян на място

Сулю е безродник. Каква "полза роду" от един Безродник!? На снимката виждам и един ухилен до уши идиотин.

Къдравата Сю (Даниел Митов) премиер! Любовникът на вишс чиновник от държавния департамент е най-вероятният избор за премиер. Той е парашутист в ГЕРБ спуснат с благословията на държавния департамент,преминал дългогодишно обучение по различни програми!

Едни от най-мразените хора в Бърлгария - рептилите Паси Плевню. И за ебане не стават.

И защо герберите не признаха преди изборите, че не могат да управляват без Кирил Петков и Асен Василев, и свариха правителството и Парламента? А, да, защото те направо заявиха, че Борисов е крадец и престъпник! Или някой има друго, каквото и да е теоретично обяснение?

Ми щото са в по-изгодна позиция сега. А Бойко само това го интересува - колко е масрафа.

Тоя безбожник няма род.

За кой род на Пасито ще е ползата?

За неговия и за този на Мутрата и началниците му.

Илиян Василев: Толкова е прозрачен Борисов, че чак е скучен 04.10.2022 Илиян Василев: Толкова е прозрачен Борисов, че чак е скучен Илиян Василев Толкова е прозрачен Борисов, че чак е скучен. Как така ДПС и Възраждане бяха приемливи аркадаши за да свалят евроатлантиците от ПП и ДБ, пък сега е някак неудобно да управлявате с ДПС, Възраждане и Янев? Пък тези, които свалихме, сега са първи ”съюзници”? Значи имаме едни съюзници за вътрешни цели, и други за международни!? Как така Слави Трифонов е лошия, пък свалихте Петков именно с него и ИТН друго не правеха освен да громят ПП? Точно отговорникът за войната в Украйна Борисов ще гради правителство на евроатлантическа основа за да помага на Украйна? Все пак и демагогията трябва да има някакъв предел, нали? Къде беше евроатлантика Пленвелиев да вкара малко разум у Борисов когато се договориха с Решетников и Бабаков да предадат интересите на България? Къде бяха всичките тези ГЕРБ юнаци, когато България загуби близо милион души по време на тяхното управление? И как точно ще пребори инфлацията, като приеме финансовата част от ПП? След като родната ни инфлация, която е двойна на европейската има съществен компонент пленените институции и корупцията, чийто жив паметник е именно Борисов? И как точно ще прави съдебна реформа, без да махне Гешев? Сега да се подготви за следното - ПП и ДБ да ги забрави. Мисля също, че и БСП ще трябва да забрави след днешните интервенции. И няма как да избяга от отговорност след като има гласовете за да направи правителство. И да не се прави на "дръж ми шапката", по отношение на гласовете на Възраждане, след те са изцяло негов проект, който Борисов през Кралев контролира отвсякъде. Нали с тях координираха атаката срещу правителството на Петков. Чакам да падне цената на бензина и дизела на 2 лева. Това като начало. След това чакам да не се бави, ами да формира правителство. Да е ясно - успяха с ИТН да разпилеят и да уморят протестната енергия. Малко трудно ще се получи този път. Да, отрезвяването на българските избиратели ще премине през още едно правителство на ГЕРБ, което да демонстрира цялата "прелест" на тяхното управление - и умението да борят инфлацията, и да договарят газ /още чакаме и този газ от Черно море, с който щяхме да залеем региона/. И несъстоятелност на Вярата, че Борисом може и иска не личния си келепир, а народното добро. Къмон, не губете време. Спечелихте изборите, с ортаците имате мнозинство. Успех. Избирателите ви чакат да ги залеете с рог от изобилие и сигурност. Илиян Василев, Фейсбук

Ало, инфото, троле руски нагъл, Не проявяваш ли двоен стандарт, след като оставяш вГъзраждането настрана от посочения съюз? Бяха ли ГЕРБ приемливи аркадаши за Възраждане? Или си трол и затова нямаш пълномощия да отговаряш на неудобни въпроси?

Ти си тъп мазохист, честно.

Абе, идиот, аз нямам нико общо с изроди като Путин, бъркаш ме с Мутрата и тези, които го инсталираха! А и понеже си явно и неграмотен, освен много тъп, да те светна че това е изказване на Илиян Василев, от Фейсбук, дебил, както съм посочил! Аман от олигофрени!

Инфо, с теб не се разбираме, но днес сме на едно мнение. Рядко, но това е ефекта на тоя боклук - зевзека.

3евзек

Ало, Паниката, троле руски нагъл, Не съм мазохист и не съм тъп, ами съм Зевзек. След като си отворил приказка за "честно", а ми кажи последно дали ковид е безопасен вирус, както твърдиш в темите за ковид или е американска разработка, избила сума народ, както твърдиш в темите за Русия? Колегите ти поне го правят под различни имена, а ти си тръгнал с едно да прилагаш принципите на разделното тролене, мислейки си, че всички са тъпи и никой няма да забележи. Ще избягаш пак от въпроса, пнеже нямаш пълномощия да отговаряш, нали? Трол!

Ти провери ли гардероба? Там ли е Путин? Наднича ли зад гърба ти като не гледаш? Олигофрен.

3евзек

Ало инфото, троле руски, И понеже изказването е на Илиян Василев, ти цитирайки го имаш известни несъгласия, нали?

3евзек

Ало, Паниката, троле руски нагъл и продажен, Проверих гардероба, няма Путин в него и не наднича зад гърба ми като не гледам. Виждаш ли как се старая да отговарям на всички твои въпроси? А ти защо всеки път бягаш по класически тролски начин и не отговяраш никога? Хайде, давай пак, кажи колко съм глупав или неадекватен, толкова ти е богат речникът и си толкова предвидим. Може и под друг мой пост да го направиш. Само този тролски способ ти остана, за да разсейваш вниманието от факта, че си гнусен руски трол!

Зевзек, гръмни се моля те, та да спестиш малко усилия на някой от нас

Човекът, в качеството си на Външен м-р на България, произнесе на всеослушания на целия свят: "Плюя аз на православието"?!... И никой не му потърси с/ка за това! А сега щял да работи "на ползу роду"?!

"Майната му на православието !"л

Когато а това не е късно Русия излезе на Дунава!!! Тогава все още ще се питаме !!! Добре като го знаем това .....

Драго зрители, ако не знаете да Ви кажа, това е групата , която ще вкара България във война.Честити евроатлантически ценности народе! Само че Европа я боли к*ро за България, толкова колктоо и С.Македония я боли!Умрееее ме от раз! Тия си имат резервирани места в Америка , ние не!

Ало, Краят идва, троле руски, Защо всички държави около вашата влизат във война след като вие я започвате?

Сигурен ли си, че путин не е в гардероба? Я виж…

3евзек

Ало, Паниката, троле руски нагъл, Сигурен съм. Видях пак, не е там. Към момента е агфресор в Украина. Попитай ме отново след 2 минути, много те моля! Трол!

Който ни вкара във война ще бъде ликвидиран моментално. Без никакво бавене.

Щом ще има келепир ПАСИ е най-отпред!

Така му е наредено. За него парите не са жизнен въпрос.

Трябва да си тотален олигофрен , че да гласуваш отново за тези политически трупове

Ало, КГБ-то, троле руски Това ли е становището на КГБ? А не те ли е срам да се месиш така явно във вътрешните работи на чужда държава?

Загубиха чувството си за хумор и мярка! Такъв цирк като тези на снимката светът не познава.

Те много отдавна са го изгубили - а а аз за доста селяни от тях се съмнявам, ме изобщо са го имали - лошото е че много хора едва сега го (ги) разбраха! Но по-добре късно, отколкото никога!

Скоро ще зогубят и главите си.

А видяхте ли лицата на герберите, докато Мутрата с Харизмата си плачеше! Стояха и мълчаха като посрани! Като препикани мушкати (гербери)! Незабравима гледка за историята:) Ами така е. как беше - лаком гъз … Не можеш безкрайно са крадеш и лъжеш, колкото и прост да ти е материалът!

Росен Плевнелиев...и Соломон Паси...!?!?!? Боже ,опази...!!!!!

Винаги има поне по един ... като пасито, дето да наблюдава и да отчислява колкото трябва!

Брилянтен ход на Бойко!!! Предлага участие в правителството на всеки който е проевропеец, пронатовец, за Украйна и против Путлер. Ако ПП и ДБ откажат, излиза че са хора на Кремъл и Митрофанова ги командва.

Боклук, не ми използвай ника, бе тъп гербер!

3евзек

Ало, инфото, троле руски, Да не би да си го регистрирал, че да е твой?

А икономическа, социална, здравна политика?!? Или българите нямат значение?!