След цял час при президента Тодоров и Кожарева: Не сме най-подходящите хора, съжалете ни

Двамата подчертаха още, че не са най-подготвените за позицията на служебния премиер

Обратно в новината

Коментари - След цял час при президента Тодоров и Кожарева: Не сме най-подходящите хора, съжалете ни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

отказал от потенциалните служебни премиери е тунеядец, лапащ нашите пари и седящ на добре платена служба с екстри, такива боклуци директно в мината да чукат камъни, за нищо не стават!

Много е интересно въпросната горица каква работа върши? Ходела по чужбина, сигурно за да плаши гаргите и там!

че имаме нов президент на име Тодоров (съдейки по заглавието). Та кой е бил вторият човек освен Кожарева при него на свиждане??

Единият моли за съжаление, другата пък въобще не обели и дума. Явно и тия няма да са. Дотук или никой не иска, или е гербаджия и Баце е против. Ристьо сътвори най-голямата каша за всички времена.

Всички са наясно, че ролята на Сметната палата на Р.България е да узаконява безобразията на ръководителите на централната и месната власт по отношение на разходването на публичните финанси...

Всичко е игра, приятелю. Ще се отъркат и тези у властта. Ще уредят някое лично дело. А как ми се иска със кърпена ризка да призова всички честни и изстрадали като мен , изобщо да не гласуват. Ние сме едни кукли на конци . Скачаме и ги избираме и пак скачаме и пак избираме и няма крой и от Нигде взора надежда не види. Все същото: Едни се отзяпаа, а други се от_ баа.

Простотиите на тиквата, свинята, мровояда, гнома, простото и кокора.

никой не ще става цар и владика, всички искат само да работят ЗА народа

Доживяхме! Ще се скъсват да работят в ползу роду! Само наивници да има!

Оооо милите да ожалиш. Цял живот на държавна хранилка , аре марш в частния сектор за 1500 лв с 20 дена отпуска.

С 10 дена отпуск, 20 е само на книга.

Това, че вие бачкате за 10 дни и 1500 лева в частния сектор си е ваш проблем. Нали сте отворени щото не сте на хранилка? Работете за повече бе. Кой ви спира?

толкова можеш. Като не ти изнася стани си сам началник и изкарвай.

ПП-ДБ скочиха на Радев и яко се наденаха на Бойковия и Пеевския! Кой им е крив като са прости и некомпетентни!

Всички, които гласувахТЕ за тях.

Машините мадуровки познават ПП ДБ тата !

На 22 юни Конституционният съд със свое решение обяви за противоконституционно решението на парламента за освобождаването на предишния председател на Цветан Цветков като председател на Сметната палата. https://www.mediapool.bg/bivshiyat-shef-na-smetnata-palata-nezakonno-e-spryan-da-se-varne-na-posta-news353539.html

Эа съжаление това е единствения начин да управлява някой друг освен ГЕРБ и ПП, да дойда на нови хора. Както каэа в едно интервю Д-р Ненков, нак- доброто о идеята на демокрацията е мандатността, т.е след 4-8г довиждане. Как така ГЕРБ но крадат 16г, все едно е монархия

Може би Иван Христанов и неговото Единение?

и той да се маха, трябват нови хора, всички сега които са там да се махат, да идват нови.

Тия нале беха нови и умни и красиви и млади и.........! И кво стана?

Бахти лайната забъркаха ПП-ДБ! Просто нямам думи каква некомпетентност замесена с арогантност и прекалено самочуствие! Ама нали Христо Иванов беше голям спец по правната реформа? Пълни идиоти!

Съвсем същото щях да пиша. Просто нямам думи за тези харвардски измамници какви са некадърници и измислени герои. Не мога да разбера по никакъв начин глупаците, които гласуват за тях.

Да си призная честно и аз бях един от тия глупаци!

Който откаже да го освободат от др.длъжтост ,която заема. Нези дори и СП не са подготвени амяа стоят на топло вече колко години с изтекъл мандат и РЗ % от председателя на нар.събрание, доп.материално стимулиране всяко тримесечие, представително облесла в р-р на 3 мин. заплати.Отвреме на време в СП, командировки в чужбина, скъпо марково облекло. Декларациите им към компи вежте -имоти и пари ....

И на какво основание ще го освободят бе умник? Че отказва да изпълни нещо което е извън служебните му задължения? Че не иска да се замесва в чужди бакии? Че не е съгласен някой друг да го набутва в лайната без дори да го е питал и после да гледа отдалеч? За това ли? Явно и ти си умен колкото и простото канадче и мравояда дето я забъркаха тая каша.

След като са с изтекъл мандат, защо не са сменени? Да ги махнат !

На основание конституцията! Там пише, че президента избира един от тези! Ами омбудсманката си вдига партакеша и отива в Страсбург, нищо , че няма кой да я замести? Какво е това? Всичко друго, но не и държава!

Президента да не ги е заплашвал с публичен разстрел, че се жалват толкова? Вместо да се молят за живота си да бяха поне критични към тези които ги вкарали в списъка! "Нали знаете, че е решение на президента" Не и след промята която те довлече до него, женчо такъв.

Да Ви кажа лека нощ Дечица https://dnes.dir.bg/politika/plamen-kirov-vazmozhno-e-goritsa-kozhareva-da-stane-sluzheben-premier

А да си лихвар и да получаваш 50 хиляди на месец си подготвен. Да нее луд за три месеца премиер да загуби поста си. В политиката влизат само нехранимайковци и некадърници. Отиват там за да крадат и да се облагодетелстват .

Пеевски и Радев се опитват изкуствено и предизборно да създадат конституционна криза.

Шило

Радев ли предложи и прие тези изменения? Или твоите от ПП-ДБ, заедно с ГЕРБ и ДПС? Некадърници!

се прави така, че да се атакуват поправките. Например един председател на Парламента винаги трябва да е готов да поеме отговорност. Такава е позицията му и се очаква от него в парламентарна република. Така е било в духа на Търновската Конституция. Сега зорлем ще отказваме "нашите" хора, дето "ние" сме сложили на тези топли постчета за едни добри парици, за да покажем колко са лоши тези промени в конституцията. А на кого са повечето хора знаем много добре.

Ако винаги трябва да е готов, тогава защо има списък?!? Да го бяха написали, че Председателя на Народното събрание става премиер. Няма начин да оправдаете некадърността на тези които промениха конституцията

А даваш ли си сметка, че тоя председател е политик от някоя партия и в случая от партия била в проваленото правителство и мнозинство? Мислиш ли, че е редно да става премиер?

да не би да няма политически пристрастя или амбиции като назначава служебен премиер???? Нали неговия премиер смени всички шефове на служби с хора на Радев. Най-малкото съм фен на Желязков в случая, но позицията му на първия пост в една Парламентарна република включва тази отговорност в определени ситуации. Това е било по Търновската Конституция. Друг е въпросът, че няма нужда от служебен кабинет.

ПП-ДБ скочиха на Радев и яко се наденаха на Бойковия и Пеевския! Кой им е крив като са прости и некомпетентни!

добре е да викнете носа.ДЕПМ и боклук.Нали зор да забъркат тия айна с поправките в конституцията.

Бившият шеф на Сметната палата незаконно е спрян да се върне на поста https://www.mediapool.bg/bivshiyat-shef-na-smetnata-palata-nezakonno-e-spryan-da-se-varne-na-posta-news353539.html

Въпреки че Цветков се опита да се върне на поста, охраната не го допусна в сградата на палатата, като го спря още на входа. https://www.actualno.com/society/parlamentyt-se-prevyrna-v-zatvor-otzivite-za-metalnite-vrati-na-narodnoto-sybranie-news_1755773.html

Цирк, цирк, цирк! "Съжалете ни, моля ви се, хора." Честно казано, наистина ми е жал за вас, особено за половинките ви. :) Идиотите, които забъркаха тази каша, едва ли са си представяли какъв цирк ще настане при прилагането на промените на практика.

Тия стоят на сянката на СП с изтекъл мандат от преди 3 г. Що да се бутат между шамарите .Там вземат същите пари и колят и бесят, особено русата мамба

да се наспи жена ти.Не ти ли е жал на тебза нея????

Я Фянков си е пуснал дълга коса изрусил се е и е фърлил цайсите

шапката като да се превъзпита поколението след демокрацията от 89та на Этика и морал от изток Кой е мислителя точно на този текст

Не иска да оправя бакиите на Кокорчо.

Браво на отпадъка ППДБ! Не чегъртане, а обработка с ДДТ на изборите. И поздравления за тази дама...

Сега дори да намерят министър председател с министрите ще е голяма мъка. Може да отиде и 1 година докато намерят кандидати и ги назначат за да може те да назначат избори.

Когато са ви включили в списъка са ви питали за съгласие! КОЙ СЕГА ВИ КАРА ДА СЕ ОТКАЗВАТЕ?

Кой и кога ги е питал?! Има ли документ, в който за заявили съгласие с подпис?

никой не ги е питал преди да направят промените в конституцията!

То по лошо при тези тъпи промени е, че служебния министър председател трябва да намери хора за министри и да ги назначи за министри. Ама примерно заместник омбудсмана как ще намери всякакви министри от къде.

_stankow

Петков и Пеевски да ти направят "конституция" - ти да видиш ! :) :) :)

И аз помагах.

да почва да мисуи как ще отмени и новоизбраните си коуеги и решението за референдум А

на конституционния съд му нареждат какво да прави същите тези, които нареждат на ппдбгерб :) с изключение на един двама съдии

още си работят в Народното събрание. Хайде сега да си гласуват нова поправка в Конституцията и да върнат старото положение тия нехранимайковци. Че такава каша забъркаха.

Ха ся , ново "20" ! Тая конституция хептен я осраха .

гьостерицата В домовата книга

ето до какво довежда неистовото желание на сглобката да ограничи правомощията на Президента в поправката на Конституцията. И ако всички посочени възможни лица откажат, какво следва? Толкова поразии направиха тия малоумници без да мислят за възможните последствия. И то само от стремежа си за власт мислейки, че вечно ще управляват. Сега за техните недомислици сигурно пак на Президента ще хвърлят вината. Толкова си могат ПростоКирчовци, Кокорковци, Мравояди и Гномове. Жалки нищожества.

...и бръкнаха сглобкарите с мръсните си ръчички в Конституцията и я превърнаха в помийна яма! Ето това се случи... А сега всички ще сърбаме екскрементите им!

Някой попита ли тези 10 човека дали са съгласни да са министър-председател по време на служебно правителство преди да променят закона?! Нали министрите на ПП се отказаха със заявления, това означава че и тези 10 лица могат да се откажат. От слабоумните Пъпъ Дъбъ вече берем плодовете на труда им в парламента.

НЕ

Браво, има и почтени българи! А тези конституционни душмани от НС, трябва с камъни и тояги да се изгонят от НС. Продължават да се заиграват с конституцията на РБ, Бог да ни е на помощ, ако стадото от електората отново ги вкара във властта.

Никой не иска да е премиер, защото на висшите длъжности на които са назначени тези каленики имат няколко ходения до службата в месеца, а заплатите са десетки хиляди лева. За какво им е да стават премиери и да се счупят от работа, срещи, тежки решения и да им падне заплатката на няколко хиляди лева?

Може ли аз да стана премиер - министър? Имам десетина приятели, проверени и сериозни хора. За зам. министри ще ползвам огромния ресурс от кадри, натрупани през последните 20 години. Г-н Президент, няма да съжалявате .

Когато кораба потъва никой не ще да става тепърва капитан.... щото капитана си заминавал с кораба.....

По-голяма наглост от сглобарите трудно може да се сътвори. Вместо да си замълчат след злополучното бъркане в Конституцията на РБ, сега ще продължат да раждат юридически недоносчета. Все пак, има и почтени българи да си признаят, че не искат натрапени постове.

Такива простотии сътвориха всички дебили от бившата вече уродлива Сглобка, че с години няма да можем да се оправим! В конкретния случай, най-бързото и безболезнено нещо е СПЕШНО да се поизнесе Конституционния съд и да обяви за нищожни промените в Конституцията, за да може Президента да си влезе в правомощията, да назначи служебно правителство, за което да си носи пълната отговорност и да се върви към избори 2 в 1, през м. Юни. Всички други врътки и безумия само ще задълбочат кризата и спиралата, по която сме се засилили надолу, а сметката ще я плащаме всички!

Слава богу - според домовата книга на президента всички се отказват.Това за мен е показателно.1- това са свестни хора-които искат да си работят по специалноста не искат да ровят в помията на политиката.2-точно сега който е стане кандидат ще опере пешкира и негативите.Няма нормален човек дето да го плюят и той да вика : дъжд вали.Моите уважения към отказалите се.

Ти не си българин, а прост дебил. Дори не осъзнаваш, в какво "приключение" ни вкара любимата ти Сглобка!

Ако беше мазно кафе ,дали щяха да отказват?

Останаха ли още страници в "домовата книга" ?

Май за още двама души!? Ако не бройм онези които Боко не дава.

Не. Отваряме телефонния указател.

Никой не ще да става премиер в тази умряла мафиотска държава.

Вижте уникалния клип с В.Кънев, Г.Мамалев, П.Попандов и А.Радичев за избор на министър-председател - изключително актуален !

Точно Много актуален Дано оставят човека поне да си изхвърли боклука

Спешно да се организира нов избор за председател на Сметната палата и да номинират Боко,така Радев ще има законово основание да си го избере за служебен премиер

Защо не казахте нищо като се правиха тези малумни промени

Този коментар е под всички статии досега по темата. А вие откъде знаете, че не са казали нищо? Обикновено по всеки законопроект се изпращат становища от заинтересовани институции. Може и да са казали, сигурно са казали, но като виждате начина, по който депутатите си гласуват от днес за вчера дали са прочели и разбрали мотивирани становища. Щото тези институции обикновено пишат сериозни и обосновани становища, но у парламента някои много си вярват на способностите и знанията, та ей на ква стана

Добре де, какво ако кажат нещо?! Само трафик генерираш!