След срещата Путин-Ердоган-Рохани за Сирия: Битка с терористите до пълен разгром

На тристранната лидерска среща Русия-Турция-Иран Владимир Путин заяви, че е недопустимо Сирия да се разделя на зони на влияние

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Словестен онанизъм! Мир в Сирия ще има, когато ВСИЧКИ чужди военни формирования напуснат безусловно сирийската територия - нека самите сирийци решат кой и под каква форма искат да ги управлява! Ако искат ислямско управление - да си го правят, ако искат светска държава - моля, можете да го направите! Асад, ако искат да си го правят президент, да го правят, ако искат да го бесят - да го бесят! Но докато има и един чужд войник на сирийска територия това няма да бъде възможно.

Враговете на Европа в една снимка със стиснати ръце.

Терористите викат никаква пощада за терористите....

Православните лидери на човечеството. Човеколюбците. Спасителите.

А къде е 'Нашия'?

Браво няма пощада за терористите в Сирия,но зада се случи това сащ трябва да напуснат Сирия.

Има една българска приказка: Казвам ти дъще, сещай се снахо. За първи път ирански аятолах се ръкува с турски ходжа. Това е историческо събитие, като виновният е Вован. Целта, аятолах и ходжа да се прегърнат пред Вован е ...да няма Свободен КЮРДИСТАН. Иран, Турция и цяла Сирия са окупирали земите на древен Вавилон. Днешните асирийци-християни и кюрди-мюсюлмани са СОБСТВЕНИЦИТЕ на тази земя от Ирак до....Арарат. Ако изкуствената близкоизточна Македония(Сирия) си върне собствениците кюрди....край с "международната политика" на Русия и край със Северните потоци. През Сирия за ЕС ще потече Катарски газ. Тръбата ще се обедини с огромното току що открито израелско находище. Когато се кроят границите на държави, става въпрос единственно за големи пари и Лирика за вас, Лумпенпролетариата.

Важното е, че американските келемета са извън играта, това е залог за успех на намеренията на тримата президенти!

Пак се събраха. Светът ги гледа с презрение

Света ги гледа с надежда най после тази касапница да спре.

светът ги гледа с презрение и погнуса......падишаха окупирал северна Сирия , с кой се би там освен с кюрдите? Иранците са настаниха в южна Сирия,чрез Хизбула да кълват израелците. Путин отиде да крепи куклата си , да не би руснаците да се дърмолеха с ИДИЛ ? Може чат-пат , но основно действаха против опозицията на Асад (ШИИТИ , тъй че недей да рипаш че били ИДИЛ-ци,дето са сунити ). Единствено и най-здраво с ИДИЛ се биха кюрдите , подпомагани от американски инструктори и авиация. Руснаците срунаха за една година бомбене двумилионен град ( Алепо ) и то с най-примитивно чобанско изсипване на бомби. Това е съдбата на диктаторите - да бъдат АУТСАЙДЕРИ , затова ей така си правят вечеринки , да покажат че уж от тях зависи нещо. Я кажи - падишаха призна ли РУСКАТА АНЕКСИЯ ВЪВ КРИМ или и той пасува като КИТАЙ ? Въобще ей така си тънете в заблуда и плямпате балалайки...едно е да искаш така да бъде,други са реалностите....света върви напред и се развива , тъпите алкаши само се дуят и плашат с ракети и безаналогови анимации

хахаха идеална снимка - тримата ОКУПАТОРИ на СИРИЯ. Поне от кумова срама да канят и Асад на тия сбирки. Смятай колко го имат за нещо , просто куклата на Путин....... Все пак да не припарват на изток от Ефрат , че там не е приятно....ВАГНЕР може да потвърдят

Не е лесно да си идиот нали?

не знам....ще споделиш ли ?

Действията на Путин са направо за учебник по дипломация! Те това е КГБ офицер да управлява, вместо учителка по физика или полу банкер като Макрона..

Не се радвай толкова да не ти покаже на тебе колко е добър

Без коментар!

Тези три макака на снимката плачат за екстерминация.

А едно време Чехлю организираше конференции на "сирийската опозиция" = идил + алкайда, за да ги подкрепяме и учим как да вземат властта от законно избраното правителство на Асад :) Днес чехлю е на заслужежн отдих и пере гащите на синоптичката Деси, а хората които знаят и могат решават бъдещето на Сирия!

Глупости на търкалета. Турция и Иран се борят срещу кюрдска държава. Русия си гони интереса да запази Сирия за себе си. Всичко останало са празни приказки:демокрации, свободи, зони за деескалации и прочие глупости.

И.д са пехотинците на Израел

Жалък е Путин, щом стигна до там, с тези радикални мюсюлмани да си стиска ръцете.

Абе нали Асад беше кървав диктатор и трябваше да си ходи??? Какво стана? :)))

Ти къде видя Асад. Има Иран който в момента са в Сирия, Русия с военните си бази и Турция с 3 милиона бежанци окупирала част Сирия.

Ами нали цели 8г. включително и наш'те глупаци повтаряха настървено само един рефрен, щом стане въпрос за САР : "Асад е тиранин и трябва да си ходи!", помниш ли? Дори България снабдяваше, че и до днес продължава да снабдява главорезите в САР с оръжие, въпреки че и от ООН са признати за терористи. Което си е за наказателно преследване!

Тримата приличат на орел рак и щука от приказката, дето се опитвали заедно да теглят една кола.

не ти е много ясно -че тримцата са готови на всичко само и само кюрдите да вървят по дяволите...

А къде са ЕС, САЩ, Монархиите от залива???? Нещо не пеят в хора... :)))

От икономическа и стратегическа гледна точка Идлибския анклав е безинтересен, няма нефт и газ, разрушена и разграбена структура(демонтирани и ограбени са дори железопътните релси).От чисто военна гледна точка, сирийската армия ще го превземе без големи затруднения. Проблем са обаче милионите потенциални бежанци-джихадистите, техните семейства и поддръжници, които биха се юрнали към Турция и Европа. А това не е изгодно нито за Турция, нито за Европа. Съвременния Гордиев възел -Сирия е все още труден за развързване. Много интереси и много играчи се срещат там и мира и спокойствието са далече. А там някъде страдат и умират мирни и невинни хора-Защо?

Веднага става ясно от първия параграф на статията. Ердоган казал, че са взети редица мерки, които може да се окажат полезни за намиране на евентуално разрешение .....???? Това си е точно три етапа преди някаква действителна промяна. Знам, че никой никога няма да публикува истината, но и ми е омръзнало да чета словесна плява.

Хванати за ръце,но не чак.Ердо им държи ръцете поотделно,не се научиха как се прави.Но по всичко личи ,че повтарят ББ.

Светата троица се събрала и се борят с ислямския фундаментализъм! Евалата, повярвах, ама докато четеш, смърди на газ и петрол, та се не трае!

Тримата глупаци.

много си тъпо говедо бе