назад
Ядем сирене с много сол и вода
Сиренето, което се продава у нас, представлява огромно количество сол и вода, а в някои видове липсва даже и млякото. Това коментира директорът на Института по консервна промишленост в Пловдив Павлина Параскова пред "Фокус".
Обратно в новинатаКоментари - Ядем сирене с много сол и вода | Днес.dir.bg
17-11-2017
20-11-2018
Коментари
Коментирай
ядем кашкавал от мандра ситово, супер е и е само от краве мляко, за сиренето им не знам, но кашкавала е страхотен
ХОРАТА СИ ПЛАЩАТ. НАЙ-ВЕЧЕ НА ИЗБОРИ И ПРИ ВСЕКИ ДРУГ ПОВОД. ЕТО И СЕГА ЩЕ ГИ ОПАЗЯТ ОТ ГНЕВА НА ЕВРОПАТА ДЕТО ИСКА ДА СЕ ВЪРНАТ ПАРИТЕ ПО САПАРД. 15 ВЕЧЕ ОТПАДНАХА ОТ ЧЕРНИЯТ СПИСЪК. КОЙ МИЛИ МОИ ЩЕ ПОЗНАЕ ЩОТО Е МНОГО ТРУДНО КАК СТАВА ТОЗИ БЕЗ ПАРИ.