Коментари - Агент на охраната не желае да загине за Тръмп | Днес.dir.bg

Агент на охраната не желае да загине за Тръмп

Сикрет сървис разследва своя служителка, заявила във Фейсбук, че не желае "да поеме куршума" вместо Доналд Тръмп.

Обратно в новината

Коментари - Агент на охраната не желае да загине за Тръмп | Днес.dir.bg

Коментари

Да се застреля! Като не ѝ се мре за Тръмп, може да умре от Тръмп.

ТРЪМП ОТДАВНА КАЗА,ЧЕ ЩЕ НАЕМЕ И ЧАСТНА ОХРАНА,ЗАЩОТО НЯМА ВЯРА НА "СЛУЖБИТЕ"!!! А ТОЙ ОПРЕДЕЛЕНО ИМА ИНФОРМАЦИЯ ПО ВЪПРОСА!!!

прав е човека

Знаеш ли каде ще работи сестра ти соросоидка сега,ще продава бъргари в макдоналд ,там ви е мястото на соросоидите

Хората имат чест и достонство за да кажат истината. Гъзолизци с руски акцент по добре да не коментират.

Имала мнение, да го беше запазила за себе си, а не до плюе плюе, пък после като няма кой да я покрепи - била си водила вътрешна борба. То това СС и Фейсбук, звучи като оня дебилчета от ИДИЛ, дето бяха си направила селфита и ги постнаха от базата. Ама толкова си си могат СС на САЩ.

Да де то това им е честа и достойнството, да го изтрият после поста и да ни разказват за вътрешната си борба. Щом не спазваш закона довиждане! За това САЩ са велики!

Всичко се променя и законите и хората, но за наше щастие някои неща в живота са толкова простички, че ако ги правим живота ни става лек, щастлив и безпроблемен. Когато в една демократична държава има законно избран президент, службите създадени да пазят този президент и да съхраняват живота му в случай на опасност трябва безприкословно да си гледат работата. Още повече когато става въпрос за може би най-силната и влиятелна страна в света. Ако някой не е в състояние да изпълнява задълженията си...просто напуска тази работа! Така спасява себе си от вътрешни терзания, но което е по-важно не застрашава живото на милиони хора по света. Това е нещо подобно, на избора на човек да стане лекар - ставйки такъв той поема задължението към обществото да помага на болните хора без да се съобразява с вътрешните си противоречия, без оглед на раса, принадлежност, богатство; без значение дали това е най-големият престъпник, ако той се нуждае от лекарска помощ той трябва да му я даде, а после съдът ако реши да го осъди до живот или както законите в някои държави позволяват това...на смърт! Ако всеки просто си гледа работата, живота ще има само проблемите създадено от майката Природа.

Вместо да му тегли ножа овреме!Оранжевата свиня ще се угои бая и след някой месец ще е късно!

Добре, че повечето психичноболни не могат да действат подмолно. Простодушни като деца, лесно се издават и ги неутрализират.

"след няколкодневен размисъл е изтрила този пост... осъзнала, че това не е нещо, което трябва да споделя, защото много държи на мисията си като агент на Сикрет сървис" А сикрет Сървисис нямат нужда от неуравновесени служители с погрешни действия + толкова бавно осмисляне и реакции. Идиотия пълна..

"Пред "Вашингтон екзаминър" агентката е заявила, че след няколкодневен размисъл" след като е разбрала, че вече президента се казва Д. Тръмп "е изтрила този пост. По думите й, тя водила вътрешна борба, но след като написала текста, осъзнала, че това не е нещо, което трябва да споделя, защото много държи на" парите които получава и вероятно има вероятност да изгуби, "мисията си като агент на Сикрет сървис."

Но смешката е, че първо е скочила с главата надолу, плюейки на всичко и после се е сетила да каже UNDO!

Американския фондов индекс Dow Jones за 25 януари се е закрил на ниво от исторически максимум, преминавайки чертата от 20 000 пункта. ............................................... ДИР,къде ви е новината за срива на долара,в чието заглави беше написано вчера: ЗАРАДИ ТРЪМП ?

Като си подават молбите за работа и постъпват, тези агенти са наясно със задълженияата и рисковете, които поемат. Щом като не желае да си изпълнява задълженията, просто да напусне.

За уволнение е, 1. защото действа непредсказуемо и тъпо, вероятно под влияние на дрога 2. въпреки това има нагла надежда след това жестоко компрометиране, да си върне позицията на лоялен и трезв служител.

То ако това са критерийте Тръмп трябваше да е уволнен още първия ден. Непредсказуем и Тъп му прилягат като на свинче - звънче.

че кой би дал живота си за дебела богата свиня живееща на гърба на другите?

Кичо

За героя от Банкя ли думаш чадо...

Тази ако знае какво правят на жените, в държавите където се намеси предния им президент, може и да си напълни носа с барут и да се удари в стената.

ако американците не искат да осигуряват защитата на дем.избрания си президент ,могат в краен случай да се обърнат за помощ от кгб ,за тях ще е голяма чест ...

Е как е как е геновчета?След 20-и намалиха ли наднициците или пак по толкова?

либералните провокации нямат край

Ами като няма кондицията за тоя пост да си търси работа в Макдоналд и баста. Мераклии за мястото й варвам има бол! Явно за тая работа на нея не може да се разчита!

Остави се. Може пък да няма желание и да сервира на хората. Мениджъра ще трябва и от там да я ритне. Под мениджър имам предвид 18 годишния довчерашен наливач на кафе :)

Споко, гледам тука има достатъчно желаещи да поемат куршума вместо клоуна. :)))

Който не иска да поема даден риск, да не дава клетва. Така е честно. Проблема не е в позицията на патицата, а ролята, която същата заема, докато дудне глупости по фейса. Да си подава оставката и след това да прави каквото ще. Е, няма да й дават заплати и няма да има привилегии ... виж ти, проблем.

бе ти ще прочетеш ли в речника значението на думичката желая??

ако аз съм някакъв шеф на сикрет сървис щях да се питам по-скоро - а дали ако тя знае за готвен атентат срещу Тръмп би предприела нещо за предотвратяването му без да е нужно да си губи живота.

поредната пресна-пресна новина, поднесена ни от "журналиста" насименто. гледам днес дау джонса пак се "сринал" нещо... хахаха. Аз обаче знам какво става! Путин е хакнал американската борса за да подпомогне Тръмп! :-)))

като гледам как се подмята темата дори в дирника, ясно е, че сикрет сървиса им отдавна не е таен...

Ами като неще, да бие капата на Уво и да ходи да работи в "Мак Квак" или където си реши! Никой не я кара на сила да работи в "сикрет сървис"!

кви работи стават по света

Зомбират ги яко

Нек'ва кифла /фемина шугава/ се прави на герой пред Фейса и в този момент забравя какво работи, защото е по- лесно да се позира на шествие на обезумели фемини, отколкото да се носи тежка служба с нощни смени и опасност за живота. А бе пълна смрад. И ако не я разкарат на момента как да не им се смее целия свят!

че то и аз не желая да загина за тръмп! и за путин не искам! и дори за радев не желая да загина! въобще изобщо не желая да загивам! и не разбирам как някой ще желае да загине!

Твое право е. За това, примерно, не си кандидатствал за работа в Сикрет сървис, предполагам. Ако не ти се влиза из разни пожари и пожарникар няма да станеш. Ако не е страх от престрелки и полицай няма да станеш и т.н. Но тая кифла си има задължения и е дала клетва. Сега да си върне заплатите до последния цент! С изцепките си е доказала, че не е заслужила никаква част от възнаграждението си.

а ти, и останалите списователи, включително тези от дира, що не прочетете в речника какво е значението на думичката желая??

Чудя се защо срещу Тръмп са все еврогейове, лесбийки, транссексуални, триполови, безполови. Май човека си е пич та дрънка, щом тия извратеняци реват.

Тук само тъпанари ли дращят ?

Кичо

ами защото им го каза в очите ...боклук сте...

...ми... кифла.

Агентката все пак да премисли наново-та тя не иска ли да бъде улучена от куршум от "прекрасните малцинства". Ако каже "не"-последователите на толеристите ще я осъдят пък за расова дискриминация! ;)

сяубуу шъ поеме нещо длруго таа

Кой идиот би поел куршум заради Тръмп?? Само тъп путлерофил!! Щото така са му казали от Москва!! Ще им се подиграваме когато Тръмп стане враг номер 1 за Путлер!! Пак ще бъдат излъгани горките тревопасни!!

Здравейте.смятате ли че някой нормален човек е готов да умре за тръмп?аз не.това са просто думи.никой не би искал истински да умре за да живее един мултимилиардер избран за президент.

Станкоооо станко ,загубенастанка,става дума за сикрет сървис бе мойто момче,те ват клетва там да защитават живота на президента с цената на техният собствен живот!Ти от сикрет сървис ли станке?

Някой здраво киха кинти на разни НПО-та, предимно с малцинствен произход, да компрометират Тръмп. Аз, толкова пропаганда срещу друг президен на САЩ не съм виждал! И протестиращите са все от ''различните'' - то не бяха триполови, безполови, сега жени-гардове. Минала е покрай гардовете тая, и като се събудила и били отвити краката. Оставете човека да си почисти държавата и нацията, че я заринаха с ... толерастия.

Обама напълни службите с лесбийки, кариеристи и обикновени нагаждачи. Ако не ти харесва новия шеф просто напусни с достойнство.

Какъв онанизъм е обзел малките руски душици не е истина просто!? Една жена се гаври с Тръмп, а ''целия руски народ я плюе''!

на тази и било трудно да спазва закона на Хачч,който забранявал политическата дейност на федералните служители!Брей че демокрация,и защо забранява политическата дейност на федералните служители?Ми много просто ,защото федералното правителство са тези които държат федераният езерви те са държава в държавата,федералните служители се интересуват само от тях,а не от политиата ,която води правителството и те трябва да ащитават само тези които тоят зад федералният резерв!Смятам че няма да ви е трудно кои са тези "хорица"!?

Сега сикрет сървис ще и дадат възможност да блесне в 3та серия на "ченгето от мола".

Тия които подкрепяха Барак Обама са Крадци, Мошеници и Арабски/ африкански Шпиони !!! Заради тях, американците живеят зле. Време е Тръмп да прати първата група в Затвора, а Вторите- обратно в Азия и Африка.

Включая няколко милиона незаконно гласували за Килери латиноси и други чужденци!

Да ,да 66милиона са отрепки и нелегално гласували !Само как не гласуваха нелегално още 70 хиляди в Щатите дето отрепката тромпетена спечели?И празните трибуни и те са измислица на инаугурайшъна ,и някоколкото милиона протестиращи и те!Щото народа тъп като тебе безименен трол!

Никой не иска да умира заради един 70 годишен мултимилиардер, който отдавна не познава що е това състояни ''здрав разум''! Само жужето Путин се връзва на Тръмп и го обяви за върховен руски бог:)))

Не е важно как ще реагират на нея боярщниците, които са по-известни в ЕС с прозвището - сибирските помияри, а американците;)

Като нежелае да напсне, и да си трси друга работа. И ако като частна охрана не желае да умира за шефа си да стане проститутка.

нали знаеш

марша на жените е спонсориран от соросовите грантове, ако не вярвате направете един бърз гугъл сърч...

Брей, скъсахме се да плачем за бедите на САЩ. Що не се засрамят вече някои медии и журналисти!!! БГ тъне в битова престъпност, а ние плачем на "чужд гроб". А протестиращите 500 000 жени можеха да поискат по-голямо майчинство/ сега е 12 седмици/ .

Постановкаджии

...казала някаква си идиотка. Е, и...?

Дoнaлд Tpъмп пpoвeдe cpeщa c aгeнтитe oт ЦPУ. Гoлямa чacт oт мeдиитe цeнзypиpaxa и opязaxa peчтa мy. Te я пoдpeдиxa в yдoбни пacaжи. Bидимo paзyзнaвaчитe пpиeмaт пpeзидeнт Tpъмп c yвaжeниe. Дeceтĸи вeтepaни oт ЦPУ paбoтeщи ĸaтo ĸoнcyлтaнти в мeдийния бизнec peaгиpaxa ocтpo нa мaнипyлaтивнoтo пoднacянe нa инфopмaция oт пoceщeниeтo нa Tpъмп в ЦPУ. Вижте в youtube цялата реч. Има я на английски и преведена на руски. Пишете :Trump Receives Standing Ovation After CIA Speech (FULL SPEECH) Или : Выступление Дональда Трампа в ЦРУ

какво стана с любовта на герберчетата към Америка. Доколкото си спомням само комунистите не я обичаха и ето потвърждение, не очевидно, очевадно е.

Имат сал една любов - парите и властчицата. Същата тая либоф се разпространява към този, който им я гарантира от вън. Няма значение кой ще е той. Ако ще да е Ким Чен некой си или някой людоед от екзотична страна. Пък и могат да сметнат 2+2 - този който ги нарича тъпоглави интриганти и пише грами за корумпираността им, едва ли ще ги дундурка за още власт.... сеш.се нататъка...

Маркс е смятал, че Америка има шанс, не като първа, но поне да хване влака за комунизма. Освен това, комунизмът е възможен само при най-висока степен на производство, каквато има в САЩ. Та комунистите не са имали нищо против Америка, защото са били мислещи индивиди.

Производство има в Китай и няколко други по-малки източни държави.

вече е отстранена и ще може да си намери друга работа край някоя магистрала и да разсъждава за живота

Коментари - Агент на охраната не желае да загине за Тръмп | Днес.dir.bg

Агент на охраната не желае да загине за Тръмп

Сикрет сървис разследва своя служителка, заявила във Фейсбук, че не желае "да поеме куршума" вместо Доналд Тръмп.

Обратно в новината

Коментари - Агент на охраната не желае да загине за Тръмп | Днес.dir.bg

Коментари

Да се застреля! Като не ѝ се мре за Тръмп, може да умре от Тръмп.

ТРЪМП ОТДАВНА КАЗА,ЧЕ ЩЕ НАЕМЕ И ЧАСТНА ОХРАНА,ЗАЩОТО НЯМА ВЯРА НА "СЛУЖБИТЕ"!!! А ТОЙ ОПРЕДЕЛЕНО ИМА ИНФОРМАЦИЯ ПО ВЪПРОСА!!!

прав е човека

Знаеш ли каде ще работи сестра ти соросоидка сега,ще продава бъргари в макдоналд ,там ви е мястото на соросоидите

Хората имат чест и достонство за да кажат истината. Гъзолизци с руски акцент по добре да не коментират.

Имала мнение, да го беше запазила за себе си, а не до плюе плюе, пък после като няма кой да я покрепи - била си водила вътрешна борба. То това СС и Фейсбук, звучи като оня дебилчета от ИДИЛ, дето бяха си направила селфита и ги постнаха от базата. Ама толкова си си могат СС на САЩ.

Да де то това им е честа и достойнството, да го изтрият после поста и да ни разказват за вътрешната си борба. Щом не спазваш закона довиждане! За това САЩ са велики!

Всичко се променя и законите и хората, но за наше щастие някои неща в живота са толкова простички, че ако ги правим живота ни става лек, щастлив и безпроблемен. Когато в една демократична държава има законно избран президент, службите създадени да пазят този президент и да съхраняват живота му в случай на опасност трябва безприкословно да си гледат работата. Още повече когато става въпрос за може би най-силната и влиятелна страна в света. Ако някой не е в състояние да изпълнява задълженията си...просто напуска тази работа! Така спасява себе си от вътрешни терзания, но което е по-важно не застрашава живото на милиони хора по света. Това е нещо подобно, на избора на човек да стане лекар - ставйки такъв той поема задължението към обществото да помага на болните хора без да се съобразява с вътрешните си противоречия, без оглед на раса, принадлежност, богатство; без значение дали това е най-големият престъпник, ако той се нуждае от лекарска помощ той трябва да му я даде, а после съдът ако реши да го осъди до живот или както законите в някои държави позволяват това...на смърт! Ако всеки просто си гледа работата, живота ще има само проблемите създадено от майката Природа.

Вместо да му тегли ножа овреме!Оранжевата свиня ще се угои бая и след някой месец ще е късно!

Добре, че повечето психичноболни не могат да действат подмолно. Простодушни като деца, лесно се издават и ги неутрализират.

"след няколкодневен размисъл е изтрила този пост... осъзнала, че това не е нещо, което трябва да споделя, защото много държи на мисията си като агент на Сикрет сървис" А сикрет Сървисис нямат нужда от неуравновесени служители с погрешни действия + толкова бавно осмисляне и реакции. Идиотия пълна..

"Пред "Вашингтон екзаминър" агентката е заявила, че след няколкодневен размисъл" след като е разбрала, че вече президента се казва Д. Тръмп "е изтрила този пост. По думите й, тя водила вътрешна борба, но след като написала текста, осъзнала, че това не е нещо, което трябва да споделя, защото много държи на" парите които получава и вероятно има вероятност да изгуби, "мисията си като агент на Сикрет сървис."

Но смешката е, че първо е скочила с главата надолу, плюейки на всичко и после се е сетила да каже UNDO!

Американския фондов индекс Dow Jones за 25 януари се е закрил на ниво от исторически максимум, преминавайки чертата от 20 000 пункта. ............................................... ДИР,къде ви е новината за срива на долара,в чието заглави беше написано вчера: ЗАРАДИ ТРЪМП ?

Като си подават молбите за работа и постъпват, тези агенти са наясно със задълженияата и рисковете, които поемат. Щом като не желае да си изпълнява задълженията, просто да напусне.

За уволнение е, 1. защото действа непредсказуемо и тъпо, вероятно под влияние на дрога 2. въпреки това има нагла надежда след това жестоко компрометиране, да си върне позицията на лоялен и трезв служител.

То ако това са критерийте Тръмп трябваше да е уволнен още първия ден. Непредсказуем и Тъп му прилягат като на свинче - звънче.

че кой би дал живота си за дебела богата свиня живееща на гърба на другите?

Кичо

За героя от Банкя ли думаш чадо...

Тази ако знае какво правят на жените, в държавите където се намеси предния им президент, може и да си напълни носа с барут и да се удари в стената.

ако американците не искат да осигуряват защитата на дем.избрания си президент ,могат в краен случай да се обърнат за помощ от кгб ,за тях ще е голяма чест ...

Е как е как е геновчета?След 20-и намалиха ли наднициците или пак по толкова?

либералните провокации нямат край

Ами като няма кондицията за тоя пост да си търси работа в Макдоналд и баста. Мераклии за мястото й варвам има бол! Явно за тая работа на нея не може да се разчита!

Остави се. Може пък да няма желание и да сервира на хората. Мениджъра ще трябва и от там да я ритне. Под мениджър имам предвид 18 годишния довчерашен наливач на кафе :)

Споко, гледам тука има достатъчно желаещи да поемат куршума вместо клоуна. :)))

Който не иска да поема даден риск, да не дава клетва. Така е честно. Проблема не е в позицията на патицата, а ролята, която същата заема, докато дудне глупости по фейса. Да си подава оставката и след това да прави каквото ще. Е, няма да й дават заплати и няма да има привилегии ... виж ти, проблем.

бе ти ще прочетеш ли в речника значението на думичката желая??

ако аз съм някакъв шеф на сикрет сървис щях да се питам по-скоро - а дали ако тя знае за готвен атентат срещу Тръмп би предприела нещо за предотвратяването му без да е нужно да си губи живота.

поредната пресна-пресна новина, поднесена ни от "журналиста" насименто. гледам днес дау джонса пак се "сринал" нещо... хахаха. Аз обаче знам какво става! Путин е хакнал американската борса за да подпомогне Тръмп! :-)))

като гледам как се подмята темата дори в дирника, ясно е, че сикрет сървиса им отдавна не е таен...

Ами като неще, да бие капата на Уво и да ходи да работи в "Мак Квак" или където си реши! Никой не я кара на сила да работи в "сикрет сървис"!

кви работи стават по света

Зомбират ги яко

Нек'ва кифла /фемина шугава/ се прави на герой пред Фейса и в този момент забравя какво работи, защото е по- лесно да се позира на шествие на обезумели фемини, отколкото да се носи тежка служба с нощни смени и опасност за живота. А бе пълна смрад. И ако не я разкарат на момента как да не им се смее целия свят!

че то и аз не желая да загина за тръмп! и за путин не искам! и дори за радев не желая да загина! въобще изобщо не желая да загивам! и не разбирам как някой ще желае да загине!

Твое право е. За това, примерно, не си кандидатствал за работа в Сикрет сървис, предполагам. Ако не ти се влиза из разни пожари и пожарникар няма да станеш. Ако не е страх от престрелки и полицай няма да станеш и т.н. Но тая кифла си има задължения и е дала клетва. Сега да си върне заплатите до последния цент! С изцепките си е доказала, че не е заслужила никаква част от възнаграждението си.

а ти, и останалите списователи, включително тези от дира, що не прочетете в речника какво е значението на думичката желая??

Чудя се защо срещу Тръмп са все еврогейове, лесбийки, транссексуални, триполови, безполови. Май човека си е пич та дрънка, щом тия извратеняци реват.

Тук само тъпанари ли дращят ?

Кичо

ами защото им го каза в очите ...боклук сте...

...ми... кифла.

Агентката все пак да премисли наново-та тя не иска ли да бъде улучена от куршум от "прекрасните малцинства". Ако каже "не"-последователите на толеристите ще я осъдят пък за расова дискриминация! ;)

сяубуу шъ поеме нещо длруго таа

Кой идиот би поел куршум заради Тръмп?? Само тъп путлерофил!! Щото така са му казали от Москва!! Ще им се подиграваме когато Тръмп стане враг номер 1 за Путлер!! Пак ще бъдат излъгани горките тревопасни!!

Здравейте.смятате ли че някой нормален човек е готов да умре за тръмп?аз не.това са просто думи.никой не би искал истински да умре за да живее един мултимилиардер избран за президент.

Станкоооо станко ,загубенастанка,става дума за сикрет сървис бе мойто момче,те ват клетва там да защитават живота на президента с цената на техният собствен живот!Ти от сикрет сървис ли станке?

Някой здраво киха кинти на разни НПО-та, предимно с малцинствен произход, да компрометират Тръмп. Аз, толкова пропаганда срещу друг президен на САЩ не съм виждал! И протестиращите са все от ''различните'' - то не бяха триполови, безполови, сега жени-гардове. Минала е покрай гардовете тая, и като се събудила и били отвити краката. Оставете човека да си почисти държавата и нацията, че я заринаха с ... толерастия.

Обама напълни службите с лесбийки, кариеристи и обикновени нагаждачи. Ако не ти харесва новия шеф просто напусни с достойнство.

Какъв онанизъм е обзел малките руски душици не е истина просто!? Една жена се гаври с Тръмп, а ''целия руски народ я плюе''!

на тази и било трудно да спазва закона на Хачч,който забранявал политическата дейност на федералните служители!Брей че демокрация,и защо забранява политическата дейност на федералните служители?Ми много просто ,защото федералното правителство са тези които държат федераният езерви те са държава в държавата,федералните служители се интересуват само от тях,а не от политиата ,която води правителството и те трябва да ащитават само тези които тоят зад федералният резерв!Смятам че няма да ви е трудно кои са тези "хорица"!?

Сега сикрет сървис ще и дадат възможност да блесне в 3та серия на "ченгето от мола".

Тия които подкрепяха Барак Обама са Крадци, Мошеници и Арабски/ африкански Шпиони !!! Заради тях, американците живеят зле. Време е Тръмп да прати първата група в Затвора, а Вторите- обратно в Азия и Африка.

Включая няколко милиона незаконно гласували за Килери латиноси и други чужденци!

Да ,да 66милиона са отрепки и нелегално гласували !Само как не гласуваха нелегално още 70 хиляди в Щатите дето отрепката тромпетена спечели?И празните трибуни и те са измислица на инаугурайшъна ,и някоколкото милиона протестиращи и те!Щото народа тъп като тебе безименен трол!

Никой не иска да умира заради един 70 годишен мултимилиардер, който отдавна не познава що е това състояни ''здрав разум''! Само жужето Путин се връзва на Тръмп и го обяви за върховен руски бог:)))

Не е важно как ще реагират на нея боярщниците, които са по-известни в ЕС с прозвището - сибирските помияри, а американците;)

Като нежелае да напсне, и да си трси друга работа. И ако като частна охрана не желае да умира за шефа си да стане проститутка.

нали знаеш

марша на жените е спонсориран от соросовите грантове, ако не вярвате направете един бърз гугъл сърч...

Брей, скъсахме се да плачем за бедите на САЩ. Що не се засрамят вече някои медии и журналисти!!! БГ тъне в битова престъпност, а ние плачем на "чужд гроб". А протестиращите 500 000 жени можеха да поискат по-голямо майчинство/ сега е 12 седмици/ .

Постановкаджии

...казала някаква си идиотка. Е, и...?

Дoнaлд Tpъмп пpoвeдe cpeщa c aгeнтитe oт ЦPУ. Гoлямa чacт oт мeдиитe цeнзypиpaxa и opязaxa peчтa мy. Te я пoдpeдиxa в yдoбни пacaжи. Bидимo paзyзнaвaчитe пpиeмaт пpeзидeнт Tpъмп c yвaжeниe. Дeceтĸи вeтepaни oт ЦPУ paбoтeщи ĸaтo ĸoнcyлтaнти в мeдийния бизнec peaгиpaxa ocтpo нa мaнипyлaтивнoтo пoднacянe нa инфopмaция oт пoceщeниeтo нa Tpъмп в ЦPУ. Вижте в youtube цялата реч. Има я на английски и преведена на руски. Пишете :Trump Receives Standing Ovation After CIA Speech (FULL SPEECH) Или : Выступление Дональда Трампа в ЦРУ

какво стана с любовта на герберчетата към Америка. Доколкото си спомням само комунистите не я обичаха и ето потвърждение, не очевидно, очевадно е.

Имат сал една любов - парите и властчицата. Същата тая либоф се разпространява към този, който им я гарантира от вън. Няма значение кой ще е той. Ако ще да е Ким Чен некой си или някой людоед от екзотична страна. Пък и могат да сметнат 2+2 - този който ги нарича тъпоглави интриганти и пише грами за корумпираността им, едва ли ще ги дундурка за още власт.... сеш.се нататъка...

Маркс е смятал, че Америка има шанс, не като първа, но поне да хване влака за комунизма. Освен това, комунизмът е възможен само при най-висока степен на производство, каквато има в САЩ. Та комунистите не са имали нищо против Америка, защото са били мислещи индивиди.

Производство има в Китай и няколко други по-малки източни държави.

вече е отстранена и ще може да си намери друга работа край някоя магистрала и да разсъждава за живота