Шофьорът на НСО, избутвал коли в Кресненското дефиле, е понижен в звание

С мъмрене се размина прекият шеф на водача, защото не е упражнил контрол

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Коментирате, плюете, псувате под новините и във форумите, но само с това си оставате /оставаме/. Първо - не забравяйте, че техните заплати са от нашите данъци и работата им е да обслужват нас и нашите интереси. И второ - протестира се не по форумите, а на площада и не просто протест, а уволнение на некадърния и назначаване на нов кадърен. На практика обаче площада е празен, а ефекта от това затъване все повече и повече!!! Сполай ви и успех! В осмислянето!

Леле какво тежко наказание.Ама той няма да може да го понесе ,да не вземе да се гръмне.

не е интересно как са "наказали " наглеца! интересното е, защо не казват кой гъз се е возил на задната седалка! радев, кажи кой е бил в колата, бе фатмак прост!!

борисов трябва да подаде оставка незабавно!

Винаги се наказва/награждава старшият на колата. Шофьорът прави каквото му наредят. Корумпирани ченгета начело с циркаджия назначен от уж генерал.

Само това ли???

Колко време го криха тоя мушморок. Мутре на държавна хранилка. Минаха изборите и стана ясно, че е НСО- кого ли е карал..., надали прекия си началник . Мъмрене - това звучи като първокласник на който му се кара учителката, че дъвче дъвка. Закривайте ги тези. Няма от кого да пазите политиците, ние ги обичаме .

Защо толкова голямо наказание - мъмрене Сега човека няма да може да спи,ще направи някоя депресия и може да си посегне на живота

Дебили! Понижен бил! Уволнен трябва да бъде! ДЕБИЛИ! ДОЛНИ МРЪСНИ ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ! Всички трябва да бъдете изритани! Търтеи!

Интересно, ако него някой го избута от пътя в канафката, дали келявото комунде няма да извади пищова и да го застреля ? Вече всичко се очаква от тия червени сатрапи, щом пак се докопаха до власта !

Чудесно!!!!

Колко строго наказание, само. Сигурно и второто кафенце са му спряли за една седмица.

Само толкова ли??

к.ра .

Има си звукови сигнали и други начини, но да застраши нечий живот е НЕДОПУСТИМО,ОТНЕМАНЕ НА КНИЖКА И 2 ГОДИНИ ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА, ЗАЩОТО АКО БЕШЕ ОБИКНОВЕНИЯ ЧОВЕЧЕЦ, ТОВА ЩЕШЕ ДА МУ Е НАКАЗАНИЕТО, били са му мъмрели, пффууу, една дъбова тояга и нека тогава шефут му пита АДЖАБА за к'во, кретени, като половината ни политици

От единия крачол в другия. Трябваше да го уволят като ПАРЦАЛ. Ако беше направил катастрофа с жертви!!!??? Пак щяха да се чудят какви мерки да взимат после!!!!!!!!!!!

От шофьор на мпс в каруцр

Както винаги пешкира опира най-незначителния, гори бушон за да предпазят истинския виновник.

Интересно понижават го от шофьор в какво ?. Може би сега само ние и чисти колите ли .Няма такава държава !!!! А шефа ходил да кръшка с държавни пари какво ?А хората на , които е нанесен най-малкото стрес какво за тях ,пак нищо.Е ми няма такава държава.

НСО и преди и сега си остана най-бруталната служба! Ял съм им попарата няколко пъти по пътищата ни! Т.н полковник, т.н. експерт по национална сигурност николай марков сега плюе по НСО на ляво и на дясно, но след като вече е пенсионер! Беззаконие!

Да запомниш министър със сложени колчета , смех брате смех

Ами шефа? Посмъмрили го били! Рибата се вмирсва откъм главата, алаколооо! Шефът на тоя джигит трябваше да бъде уволнен.

Малко е , трябваше да го уволнят и да му вземат книжката , тука в тая кочина навсякъде ги отглеждат такива текезесари...

"От началото на година имаме над 300 човека, починали на пътя, отбеляза Диана Русинова, но в последния месец са само 34" mesec oktomvri e ... svetna li lampichka

Юли-август-септември, обикновено са най-кървавите.

светна ти кратуната.

Голяма работа.

Уволнение!

тука трай ще те понижим уж па след 2 месеца като позабравят ще те върнем пак...

А за нарушаване правилата за движение и най-вече застрашаване живота на другите участници в движението какво е наказанието му?

Защо са ги наказали? Нали на следващия ден след инцидента излезе някакъв фактор от НСО и обясни,че в този ден и час е нямало кола на НСО по този маршрут.

Пълно безхаберие! Тоя е злоупотребил със служебните си правомощия, ползвайки специален режим за движение, при липса на каквато и да било необходимост от него. И вместо да го уволнят дисциплинарно, го поощряват, едва ли не, да продължава да създава рискови ситуации за данакоплатците, дето му плащат заплатата.

Точно така, само че понеже хората не гласуват, това е резултата. Няма защо да се чудим.... "ма как така" и т.н безмислено е, трябва да се гласува.

Трябва, съгласен съм. Ако и кажеш за кого, цена няма да имаш!

Не е нужно да гласуваш за някой! В бюлетина има неподкрепям никой! Само че като не глсуваш ти разпределят гласа служебно между партиите, които са спечелили. Ако беше гласувал поне си изразил мнение и имаш моралното право да коментираш и негодуваш! Като не си гласувал какво мрънкаш по форумите? Теб явно не те интересува какво става в държавата и кой управлява!

Абе какво понижение в звание? Отнема му се книжката и толкоз!

Най-после някакво наказание за това едноклетъчно и неговия "шеф", отявлени фенове на Путин, качили се в държавна кола и самозабравили се... мъка мъка, все още прехода не се е случил.

возил се човек на ПП. явно е отивал на инструктаж в американското посолство. там обясняват на българските политици кое е най добро за България. там разрешават или забраняват строителство на това или онова

добре не е утрепал някой, че можеше и строго мъмрене...

но затова пък има няколко милиона със скъсани нерви...

истинският държавник ще бъде този, който отстрани паразитните служби като НСО от държавната хранилка. Не може в най-бедната държава в Европа разходите за вътрешна сигурност да са толкова неоправдано високи. НСО ни струва 140 милиона на година. МВР е раздуто двойно и тройно, а ефективността им се вижда ежедневно в криминалната хроника. Занимават се основно с прикриване и коопериране с престъпния сектор, от който уж ни бранят. За войната по пътищата и ефекта от КАТ да не говорим. Даже едни документи не могат да издадат като ти се наложи, та трябва да си вземеше отпуска за да свършиш нещо при тях. Напълно ненужни формирования, които ни струват стотици милиони и милиарди годишно, когато парите за пенсии и болни деца все са малко и все не стигат. Интересно въпросното леке след понижението колко ще взима месечно? А какво ще бъде наказанието за прекия му началник ???

Това избутване е на практика опит за убийство. И за това получава юнакът мъмрене. Ехааа.

ще те изкарат виновен, че не си спазвал правилата при преминаване на автомобил със специалне режим на движение...

още не са казали за кого толкова е бързал аджеба лекето??? МАй е бил някакъв забележете БИВШ зам. министър вътре на предизборна обиколка за пряко през гръцките плажове. Дайте малко подбробности, журналя.....

"наказани са" с преместване от единия крачол в другия...

Ако не изпълни устното разпореждане на шефа си ще изхвърчи от НСО и затова е понижен. Обаче шефа който се е возил в колата е леко разсеян и смъмрен :)

Е как да гласува човек за такава измет!! Следващия път - нулева активност на изборите.

Всички в НСО са престъпници!

И този си живурка под чадър. Бах ти наглите хора. Всички са за затвора! ПЪК НИЕ СМЕ ОВЦЕ. Я , хайде да се размърдате и на протест. Докато не го уволнят, няма спиране. Да не искате следващия път да затрие някого на пъта, и тогава да се събудите. Народеее???

Все едно нищо. Дреме му. Нали не са го уволнили.

с две думи накривихте му шапката

значи мъмрене, бе и.иоти?

уволнение !

Уволнение на шефа !!!

Някой да е очаквал нещо друго???

Понижен в звание и конпенсиран в заплатата ...

За няколко опита за убийство, наказание "понижен в звание"!

Водачът на автомобила е с дисциплинарно наказание "понижаване в звание", по чл. 89, т. 20 от Закона за НСО: за поведение, несъвместимо с правилата на обществения морал, и извършване на действия, уронващи престижа на службата. Това е ебати гнусната история! Абе тоя трябва да е уволнен дисциплинарно и съден загдето по време на служба с действията си застрашава живота и здравето на българските граждани бе! Егати калташката работа. Наказан с... мъмрене. Тоя убива хора на пътя възползвайки се от служебното си положение!???

"апарат" е гнусен до мозъка на костите ...

Хайде някой да си направи труда да провери "званието" но тоя след шест месеца. Сто процента е само за парлама това.