Коментари - Цачева: Ще ратифицираме Истанбулската конвенция | Днес.dir.bg

Цачева: Ще ратифицираме Истанбулската конвенция

Ще ратифицираме Истанбулската конвенция. Това заяви министърът на правосъдието Цецка Цачева пред евродепутатите.

Обратно в новината

Коментари - Цачева: Ще ратифицираме Истанбулската конвенция | Днес.dir.bg

Коментари

ще приемат всчко няма значение какво ,,,,,,,сега ще излезем по големи европеици от самите европеици хвали пръковците от герб ,,,,,,,,само стои та гледаи те . ......... така се лъска имиджа ялка работа ..........честито

и на избори,гербаджийте досъсипаха България ,сега тръгнали и педеруги да ни правят

Тая жалка провинциална женица, защо е докладвала по въпрос, които касае друга организация? Къв е смисъла?

цачева, очаквам блудниците от холивуд да се обадят(след неккви си 30 години) в твоя подкрепа, че си отроче на тяхна сбъдната холивудска мечта между годзила и скай уокър!

цачева иска да отмъсти на баща си, заради ония неща, които е сторвал с майка ѝ. ебаси семейството...

Браво на Цачева, не случайно за първи път гласувах за "кандидат президент" на ГЕРБ. Цецкиния "патриотизъм", я прави истински "ТРЕТОПОЛОВ" социален индивид. Да живеят ЕДНОПОЛОВИТЕ БРАКОВЕ! ДОЛУ ДЕМОКРАТИЧНАТА БЪЛГАРСКА КОНСТИТУЦИЯ. АНАРХИЯ мать порядка!

може ли някой да ми обясни, по коя логика, Цачева и Йотова ( вицепрезидента), са на едно и също мнение, а Радев и Москов - на противоположното. Да не е принос към Прозореца на Овертон?

цачева, още едно питане(нема ако може.): що не попитате плевенлиев колко му струва първия "консумиран" брак? не искам да знам! ми то по-скъпо отколкото ежедневна проститутка с паспорт за проститутка бе, джендърасти! но не всеки може да е офшорен милионер, осветен от светлината на джендъра на "комунистите". не всички можем да бъдем бесос или юнкер, нито цачева. днес която и да попиташ: любовта, или парите, всички жени избират парите. любовта я оставят за странично занимание... хей, и ний следиме живота, а не само вий... от розовобузестия си облак, създаден от евреите.

плевнелиев има 2 брака зад гърба си. Напът е да сключи трети.

все ми е тая. въпросът е дали всеки може да издържа три бивши були, без да е милярдер, или ислямист, който подкрепя многоженството. за конвенцията се зная, че тя е в подкрепа на педофилията и обрязването на жени.

ОСТАВКА!!!!!! за злоупотреба със власт, укриване на конвенцията на български език с цел заблуда на Българския Hарод!!! Aко не почваме да точим ножовете!!!

Пълният текст на Истанбулската Конвенция е преведен на български език и може да бъде прочетен на страницата на CoE. Според член 3 - Определения Глава I "пол" означава "социално изградени роли, поведения, дейности и характеристики, които определено общество смята за подходящи за жените и за мъжете." Т.е. полът е дефиниран като социална характеристика, никъде не се споменава биологически (физиологически) пол. По-надолу в Конвенцията се посочва, че нейните разпоредби трябва да се прилагат "без всякаква дискриминация, базирана на пол, социален пол,...". Наблюдава се тавтология, т.е. нещо казано два пъти, пред вид единственото определение за пол в Конвенцията, а именно: социално изградена роля. Конвенцията съдържа редица неясноти и двусмислия, тъй като определени поведения и характеристики, подходящи за жените и за мъжете, биха били приемливи за една социална група, но не биха били приемливи за друга социална група от обществото. Определение за "жена" липсва. И да, конвенцията предлага "където е подходящо, необходимите стъпки за включване...на учащите се учебен материал по въпроси като равнопоставеност между жените и мъжете, нестереотипни роли на пола,.. в официалните учебни програми и на всички образователни равнища." Нонсенс.

Hяма неясноти в оригинала всичко е казано и записано черно на бяло!!!, Kакто с плана "ран-ът" отново ни пробутват грешен и несъответсващ текст с оригинала в превод!!! : ...Explanatory Report to the Council of Europe Convention on preventing and combating violence against women and domestic violence в превод - Обяснителен доклад към Конвенцията на Съвета на Европа за предотвратяване и борба с насилието срещу жените и домашното насилие - ИЗДАДЕН ОТ СЪВЕТА НА ЕВРОПА(анонимен орган, който не означава Oбединена Eвропа EU) Istanbul, 11.V.2011 Стр. 10 началото- 58...Similarly, gay, lesbian and bisexual victims of domestic violence are often excluded from support services because of their sexual orientation. Certain groups of individuals may also experience discrimination on the basis of their gender identity, which in simple terms means that the gender they identify with is not in conformity with the sex assigned to them at birth. This includes categories of individuals such as transgender or transsexual persons, crossdressers, transvestites and other groups of persons that do not correspond to what society has established as belonging to male or female categories. Furthermore, migrant and refugee women may also be excluded from support services because of their residence status. ... Kакто и, че тази конвенция ни задължава да даваме обежище и забелeжите не бежански статут, а директно резидентски статут или стават наши поданици завинаги FOREVER на мигранти и бежънци от по-горе изброените сексуално ориентирани индивиди!!! Kакто и това, че отхвърлят биологичния пол на човека и се замества от "социален"-GENDER, така наречения, кaто се пояснява, че няма значение биологичния ти пол, а "социален"-GENDER!!! ТОВА Е ИСТИНСКОТО СЪДЪРЖАНИЕ НА истанбулската КОНВЕНЦИЯ!!!

Няма неясноти в оригинала на "ПРОГРАМАТА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД" от Москва, 1988 година. Световния еврейски конгрес е решил ОКОНЧАТЕЛНИЯ ВЪПРОС за българите чрез завършващия текст на резолюцията от тайния си конгрес: "Необходимо е с българският народ да се разправим по-бързо, защото после ще бъде късно. Хилядолетният ни враг е още жив."

Продажна пача!

Тая Цачева сигурно е Алкохоличка, Наркоманка и Лессбийка. Затова иска да ратифицира Конвенцията.. Тия Боклуци са си сложили роднините- пияници, наркомани и пееддерази да работят в Данъчно, митница, Съда и полицията. Тия са едни крадливи Боклуци.. Който ги убие, хем ще вземе доста пари, хем и ще живеем по- добре в БЪлгария.. ОСТАВКА !!!

цачева, жените имат много повече права от мъжете, на хартия. ти омъжена ли си? не?! ок. начи, намери си един балък и се омъжи за него за един ден, след това той ще твой роб доживот. това е Фаталната истина! а ако имате деца, той пак няма права да създаде втора фамилия, защото първата му съкращава живота... ти си на ход!

Hай-голямата Bи грешка беше, че ни научихте на английски, френски, немски и др. езици!!!, за да разчитаме лЪжите ви и стремежите Bи за СОЦИАЛЕН ИНЖЕНЕРИНГ над нас и децата ни!!! S.O.S!!! !!!ИСТИНСКОТО СЪДЪРЖАНИЕ НА истанбулската КОНВЕНЦИЯ!!! : ...Explanatory Report - ИЗДАДЕН ОТ "СЪВЕТА НА ЕВРОПА"(отделна формация от EU) Istanbul, 11.V.2011 Стр. 10 началото- 58...Similarly, gay, lesbian and bisexual victims of domestic violence are often excluded from support services because of their sexual orientation. Certain groups of individuals may also experience discrimination on the basis of their gender identity, which in simple terms means that the gender they identify with is not in conformity with the sex assigned to them at birth. This includes categories of individuals such as transgender or transsexual persons, crossdressers, transvestites and other groups of persons that do not correspond to what society has established as belonging to male or female categories. Furthermore, migrant and refugee women may also be excluded from support services because of their residence status. ... Kакто и, че тази конвенция ни задължава да даваме убежище и забелeжите не бежански статут, а директно резидентски статут или стават наши поданици завинаги FOREVER на мигранти и бежънци от по-горе изброените сексуално ориентирани индивиди!!! Kакто и това, че отхвърлят биологичния пол на човека и се замества от "социален"-GENDER, така наречения, кaто се пояснява, че няма значение биологичния пол, а "социален"-GENDER!!!, като ПЕДОФИЛИТЕ ще могат да се класифицират също към "GENDER". ТОВА Е ORIGINAL ИСТИНСКОТО СЪДЪРЖАНИЕ НА истанбулската КОНВЕНЦИЯ -противоконституционен- юридически незаконен документ!!!

Нищо няма да ратифицират, не са толкова тъпи да го направят. В България джендърполитиците не вървят. И Цачева е показателен пример! Бойко магаре да беше посочил, за президент, щеше да спечели, но Цачева не успя.

То цачето си е направо от тая конвенция. Няма да се учудя ако изкара някой голям от копчалъка:Д Сигурно за това натиска да я приемаме толкова. Не разбирам какво толкова си мислят че ще стане? Народа като не ги харесва тиия сбърканите, няма как да го задължиш с някаква хартия !

Тая пача с чесън и тя ли взе по мутренски прийом да гарантира, какво ще стане и какво не? " Ще повикат малко в парламента и ще я приемат".... Тая малоумна ли е ? Да вземе да даде обяснения откъде знае, какъв ще е изхода от гласуването в парламента? Или пък ако не е сигурна, да даде обяснение защо поема ангажименти, които няма гаранция, че ще изпълним? Няма такава мафия! Пълно е с такива кариеристи и неграмотни некадърници!

Ако смисълът на Истанбулската конвенция е предотвратяване на насилието над жените, нека приемем една отделна Софийска конвенция, която ще се ограничи само в тази материя. Защита на жената, да, безусловно, категорично, но на истинската жена, на жената, която ражда, която е майка, която е грижа, нежност, чар, любов, смисъл на живота на мъжа. Жената, без която човечеството ще изчезне безусловно и завинаги за по-малко от 50 години. Само на нея, а не на трети полове, социални такива, джендъри разни, меки китки, женоподобни. Ако последните имат нужда от защита, за тях да важи Истанбулската или която искате друга конвенция.

...да бе, за да почнат да ни влачaт в БЪЛГАРИЯ "бити" и "малтретирани" африканки бежънки-мигрaнтки с по 15 кюмурени чавета и азиатки др.("на жената, която ражда, която е майка") от целия Cвят-земен и подземен? Hе се подвеждаме!!! Hие си имаме закони и установен правов ред!!! Hали разбирате, че тук е скрит ключ от барака!!!

Tекстовете на така наречената истанбулска конвенция се основава на ПРОТИВОРЕЧИЕ с текстовете на Kонституцията на Република България. Ратификация е процедура, при която дадена конвенцията се проверява за съответствие с българската Kонституция. След като е налице противоречие с Kонституцията ни, имаме пълното право да не я ратифицираме, защото тези които ще я подпишат са носят наказателна отговорност за нарушение на Kонституцията-Непротивоконституциоснователствувайте! Hе могат да ни кажат да я подпишем и НЕ МОГАТ да ни задължат да я приемем защото е противоконституционен документ!!! Проблемът е ЮРИДИЧЕСКИ и е нарушение на конституционното право на Република България или казано извършване на противоконституционна дейност на територията на Република България!!!, което от своя страна задейства Чл.1. от Hаказателния кодекс на Република България!!! Kато носят и наказателна отговорност относно текстовете на противоконстионната истанбулска конвенция за публично изричане на лъжи(по пресата и медиите), заблуди, измами като укриване и умишлено непубликуване и представяне на текста на истанбулската конвенцията на официалният език на България истината и същносттас цел фалшиви интерпретации изкривяване и въвеждане в заблуда на Българския народ, с цел да навредят "други му"(в случая на целия Български Hарод) въвеждане в заблуждение(в случая на целия Български Hарод) за лична изгода!!!

Kalin

Да ама хората казах НЕ и кво правим тогава?

И какво правите. Нищо. Какво могат на направят интернетни мишки? Незадоволени. Озлобени към всичко. Могат само да реват пред компютъра колко са лоши гейовете. И как заради третия пол тънат в мизерия. хахаха. Вие, вие сте третия пол - пола на разплутите женчовци и мърморковци. Истински мъже.:) А гейовете ми се издигнаха в очите. Те са мъжкарите, могат да се борят.

О, неграмотни и неразумни джендъро, най-напред бе словото. После дойде това дето във физиката му казват критична маса. В биологията според нарастването на тумора го режат. В обществото, казват, революционна ситуация възниквала. Не дърпай опашката на каквото не трябва. Орознай своя род. Опознай историята и на другите народи и виж колко са просперирали джендърските общности.

A са го направили, а са загубили следващите избори. Всяка политическа грешка се плаща.

Ти си за затвора с това допотопно мисслене. Вониш на злоба и мухъл. И коя си ти да предопределяш кой ще загуби изборите. Вие сте едни вкаменелости. Първични и първобитни. Добре, че сме член на ЕС и можем да живеем в нормални държави.

От кога джендърите като тебе са нормални?

На учителите от граматическото училище за момичета в английския град Олтрингем забраниха да наричат ученичките си момичета, за да не обидят трансджендърите, съобщава Daily Mail

Разбира се че има и трети пол, това са нашите 240 мекер.ета в парламента. Белег на третия пол е да вървиш ВИНАГИ против това което мисли собствения ти народ и да прави ВИНАГИ това което той НЕ иска. По това се познава третия пол, а другия отличителен белег освен арогантността е задължителното условие да си над 100 кг получени от вълчи салати докато народът ти мизерства.

Тъпа уфсъ!

цачева, кажете така: ние представляваме над 50% от цялото население на "територията" на ердоган и сорос. ето защо приемаме каквото си поискаме!

Или каквото им поискат..

Тая Цачева сигурно е Алкохоличка, Наркоманка и Лессбийка. Затова иска да ратифицира Конвенцията.. Тия Боклуци са си сложили роднините- пияници, наркомани и пееддерази да работят в Данъчно, митница, Съда и полицията. Тия са едни крадливи Боклуци.. Който ги убие, хем ще вземе доста пари, хем и ще живеем по- добре в БЪлгария.. ОСТАВКА !!!

цензурката на прокопиев е много смела, защото има подкрепата на джендъразите.. като прокопиев, спонсориран от онез, които опразниха България...

ГРОБ буквално ни загробва!

28 години не стигнаха да се нагласят законите... и по чия "демокрация". питам те цачева, от никого неизбраната, дори от умните и красивите. защо? окей меркел е всепризната физичка, която откри, че туткалът не се яде... костов откри, че най-лесно е да се подарява чужд имот,... но ти какво откри?

Я, каква прекрасна двойка се е заформила: мома Цецка и юнак Станишев! Какви права на този народ могат да защитят те, освен своите лични интереси? Свободно се Убиват хора, висши политици-бандити посредничат с професионалните бандити, пък щели да ни пазят от домашно насилие?! То, аслъ, не остана място, дето да не си напъхат гагите, та сега и в домовете ни...

Парламентът трябва да реши дали да ратифицира конвенцията, а не хора, които не са избрани от народа за депутати.

не парламата, която продаде страната. Хората, Народът (Гласът Божий) трябва да го сторят на Референдум! защо имаме такива закони, които трябва да бъдат доизкусурявани с конвенции? нима тези закони до сега не бяха съгласувани с джендърастите от ек? които много, много обичат дечицата... та за това одобриха химикалите на китай за вносни играчки. или ме мислите за идиот, като идиота ферхоиген?

Така е, репликата ми е за Цачева, дето даже в родното ѝ село не я искат и не са гласували за нея, но Борисов го дава джентълмен, за наша сметка.

цачева, аз не се хващам на бас, защото не съм евреин джендърас, но мога от сега да заложа иран, срещу цялото състояние на сорос и бесос, че вашата конвенция нищо няма да промени относно домашното насилие! готова ли си да отговаряш пред съд за действията си антиконституционни?

вие, политиците никога не отговаряте персонално за делата си и това се знае много, много добре!!! вие слагате "държавата" пред подкупните си "личности" и нас ни съдят в джендърофилния съд на евреите в хага, заради това, че сме ви плащали, за да не бъдем съдени! усещаш ли противоречието? или да ти назначим и един кояфьор? пак на наши разноски? като те питам, длъжна си да отговаряш, цачева, защото Аз ти плащам да работиш за мене, а НЕ обратното! АЗ съм ти Работодател, а не сорос. или избирай - вън от политиката! капиш.

През тези шест месеца, не ежедневно, а ежечасно ще се нагледаме на знайни и незнайни национални предатели, отцеругатели и майцепродавци! Предателите и изменниците, които го правят от убеждение заслужават все пак капка уважение, защото го правят в името на някаква кауза! Но тази е от породата ,предатели и изменници, продали се за единствено и само за пари! Тезѝ боклуци и изроди заслужават имената и предателствата им завинаги да бъдат обезсмъртени като пример за поколенията в Черен пантеон на националните предатели: ЦЕЦКА ЦАЧЕВА - Трансджендър текезесарка в тяло на краварка!

цачева, нямам против вие джендърастите да ратифицирате всичко, което си пожелаете или за което сорос ви заплати, но искам да ви запитам: кои сте вие? тези, които те избраха за президент (в м.р.)?

Аз разбирам, че не всеки Човек може да се роди умен, красив, справедлив. да, той става такъв по-после, но нима Господ не си знае работата... като те гледам, слушам и наблюдавам? айде направете малко "капитализъм с човешко лице", а! викаш няма как... заради лицето... хахахааа

разбирам огромното желание на Цецка да се самоопредели като един от първите членове на третият пол в България ;)

И ЮРИДИЧЕСКИ тези, които я подписаха в MC-другарката захариева+8, носят наказателна отговорност за нарушаване на Kонституцията на Република България и извършване на противоконституционна дейност и престъпни посегателства срещу личността и правата на гражданите на Република България по Чл.1. от Hаказателния кодекс на Република България. Kато носят и наказателна отговорност относно текстовете на противоконстионната истанбулска конвенция за публично изричанена лъжи(по пресата и медиите), заблуди, измами и др., с цел да навредят други му(в случая целия Hарод) въвеждане в заблуждение(в случая целия Hарод) за лична изгода!!!

Цецке ти нямаш правомощията да ратифицира нищо. Затова си мълчи, щото утре тия еврогейове теб първа ще те попитат защо си ги излъгала и нали знаеш какъв ще е резултата. Ако ти и ония от парадите се чувствате дискриминирани, направете си гейклуб и не занимавайте другите с вашето болестно състояние.

Защо не се публикува тази истанбулска конвенция на български език, та да може всеки грамотен българин да я прочете? На кого това не е изгодно?

!!!ИСТИНСКОТО СЪДЪРЖАНИЕ НА истанбулската КОНВЕНЦИЯ!!! : ...Explanatory Report - ИЗДАДЕН ОТ "СЪВЕТА НА ЕВРОПА"(отделна формация от EU) Istanbul, 11.V.2011 Стр. 10 началото- 58...Similarly, gay, lesbian and bisexual victims of domestic violence are often excluded from support services because of their sexual orientation. Certain groups of individuals may also experience discrimination on the basis of their gender identity, which in simple terms means that the gender they identify with is not in conformity with the sex assigned to them at birth. This includes categories of individuals such as transgender or transsexual persons, crossdressers, transvestites and other groups of persons that do not correspond to what society has established as belonging to male or female categories. Furthermore, migrant and refugee women may also be excluded from support services because of their residence status. ... Kакто и, че тази конвенция ни задължава да даваме убежище и забелeжите не бежански статут, а директно резидентски статут или стават наши поданици завинаги FOREVER на мигранти и бежънци от по-горе изброените сексуално ориентирани индивиди!!! Kакто и това, че отхвърлят биологичния пол на човека и се замества от "социален"-GENDER, така наречения, кaто се пояснява, че няма значение биологичния пол, а "социален"-GENDER!!! ТОВА Е ORIGINAL ИСТИНСКОТО СЪДЪРЖАНИЕ НА истанбулската КОНВЕНЦИЯ -противоконституционен и юридически незаконен документ!!!

По признанията на Боцко Цецка го консултира по Конвенцията. Фактора никога няма да изкара пълен мандат...Народът ще го измете до Банкя.

Герб ако ратифицира конвенцията ще е за последно на власт.

Това си е нормално да я приеме , защото другото е срам пред цивилизования свят !

Какъв цивилизован свят, извратеняко! Европейската цивилизация намира своя извор именно тук, а не при нискочелите германци или пък французи, изобретили парфюма, за да не смърдят!

Тая е "то" и да вземе да си подава оставката, и кой и дава правото да говори от името на парламента?!

ГЕРБ ни продаде, остава да разберем за каква точно цена, но това вече са подробности.

Hай-голямата Bи грешка беше, че ни научихте на английски, френски, немски и др. езици!!!, за да разчитаме лЪжите ви и стремежите Bи за СОЦИАЛЕН ИНЖЕНЕРИНГ над нас и децата ни!!! S.O.S!!! !!!ИСТИНСКОТО СЪДЪРЖАНИЕ НА истанбулската КОНВЕНЦИЯ!!! : ...Explanatory Report - ИЗДАДЕН ОТ "СЪВЕТА НА ЕВРОПА"(отделна формация от EU) Istanbul, 11.V.2011 Стр. 10 началото- 58...Similarly, gay, lesbian and bisexual victims of domestic violence are often excluded from support services because of their sexual orientation. Certain groups of individuals may also experience discrimination on the basis of their gender identity, which in simple terms means that the gender they identify with is not in conformity with the sex assigned to them at birth. This includes categories of individuals such as transgender or transsexual persons, crossdressers, transvestites and other groups of persons that do not correspond to what society has established as belonging to male or female categories. Furthermore, migrant and refugee women may also be excluded from support services because of their residence status. ... Kакто и, че тази конвенция ни задължава да даваме убежище и забелeжите не бежански статут, а директно резидентски статут или стават наши поданици завинаги FOREVER на мигранти и бежънци от по-горе изброените сексуално ориентирани индивиди!!! Kакто и това, че отхвърлят биологичния пол на човека и се замества от "социален"-GENDER, така наречения, кaто се пояснява, че няма значение биологичния пол, а "социален"-GENDER!!! ТОВА Е ORIGINAL ИСТИНСКОТО СЪДЪРЖАНИЕ НА истанбулската КОНВЕНЦИЯ -противоконституционен и юридически незаконен документ!!!

И ЮРИДИЧЕСКИ тези, които са я подписали в MC-другарката захариева+8, носят наказателна отговорност за нарушаване на Kонституцията и извършване на противоконституционна дейност и престъпни посегателства срещу личността и правата на гражданите на територията на Република България по Чл.1. от Hаказателния кодекс на Република България. Kато носят и наказателна отговорност относно текстовете на противоконстионната истанбулска конвенция за публично изричанена лъжи(по пресата и медиите), заблуди, измами и др., с цел да навредят други му(в случая целия Hарод) въвеждане в заблуждение(в случая целия Hарод) за лична изгода!!!

Тая май е открила пола си в Истанбулската конвенция!

Към днешна дата тя не е подписана от: Армения, Азербайджан, Руската федерация, както и страни от други континенти като Канада, Светия престол (Ватикана), Япония, Мексико и САЩ. Конвенцията не е ратифицирана и не е влязла в сила за следните страни: Армения, Азербайджан, България, Хърватия, Чехия, Гърция, Унгария, Исландия, Ирландия, Латвия, Лихтенщайн, Литва, Люксембург, Молдова, Словакия, Македония, Украйна и Великобритания. Резерви и възражения са изказали: Андора, Австрия, Кипър, Чехия, Дания, Финландия, Франция, Грузия, Германия, Латвия, Малта, Монако, Холандия, Норвегия, Полша, Румъния, Сърбия, Словения, Швеция и Швейцария. Задавам риторичния въпрос: Ние ли ще бъдем най-баламите и ще ратифицираме тая конвенция ?!

да но тези страни нямат корумпирани управници дето рептилите ги натискат както си искат

троловете на нпо дето се хранят от грантове никога ама никога не пишат коментари под такива статии

Цецо проста, внимавай какви ги блещиш, да не те забие народа на един голям "джендерски" кол!!! Ти и онзи подчовек, подвид или джендер Михайлова, зорлем ще свалите правителството на ГРОБ още преди вота....

Бях чел, че в Щатите най-гадно е да си работещ, нормален, бял мъж. Всички закони са против теб. В България и досега беше гадно да си работещ, нормален българин, но сега ще стане още по-гадно.

Ами много ясно че ще я ратифицираме. Нали самата Цачева е третополов или третополова, не знам кое е по правилно.

Ето тава е характеристиката на третополовите. Оставят те да се луташ някъде в облака и да не знаеш, кой кой е и кое какво е.

Преди ратификацията просто си признайте, че сте третополови и да приключваме с цирка - хахахах

"На въпрос на европейските депутати за разногласията в България" А ЕВРОГЕЗЪРА, ако попита, защоса ви толкова ниски пенсиите, какво следва?

Коментари - Цачева: Ще ратифицираме Истанбулската конвенция | Днес.dir.bg

Цачева: Ще ратифицираме Истанбулската конвенция

Ще ратифицираме Истанбулската конвенция. Това заяви министърът на правосъдието Цецка Цачева пред евродепутатите.

Обратно в новината

Коментари - Цачева: Ще ратифицираме Истанбулската конвенция | Днес.dir.bg

Коментари

ще приемат всчко няма значение какво ,,,,,,,сега ще излезем по големи европеици от самите европеици хвали пръковците от герб ,,,,,,,,само стои та гледаи те . ......... така се лъска имиджа ялка работа ..........честито

и на избори,гербаджийте досъсипаха България ,сега тръгнали и педеруги да ни правят

Тая жалка провинциална женица, защо е докладвала по въпрос, които касае друга организация? Къв е смисъла?

цачева, очаквам блудниците от холивуд да се обадят(след неккви си 30 години) в твоя подкрепа, че си отроче на тяхна сбъдната холивудска мечта между годзила и скай уокър!

цачева иска да отмъсти на баща си, заради ония неща, които е сторвал с майка ѝ. ебаси семейството...

Браво на Цачева, не случайно за първи път гласувах за "кандидат президент" на ГЕРБ. Цецкиния "патриотизъм", я прави истински "ТРЕТОПОЛОВ" социален индивид. Да живеят ЕДНОПОЛОВИТЕ БРАКОВЕ! ДОЛУ ДЕМОКРАТИЧНАТА БЪЛГАРСКА КОНСТИТУЦИЯ. АНАРХИЯ мать порядка!

може ли някой да ми обясни, по коя логика, Цачева и Йотова ( вицепрезидента), са на едно и също мнение, а Радев и Москов - на противоположното. Да не е принос към Прозореца на Овертон?

цачева, още едно питане(нема ако може.): що не попитате плевенлиев колко му струва първия "консумиран" брак? не искам да знам! ми то по-скъпо отколкото ежедневна проститутка с паспорт за проститутка бе, джендърасти! но не всеки може да е офшорен милионер, осветен от светлината на джендъра на "комунистите". не всички можем да бъдем бесос или юнкер, нито цачева. днес която и да попиташ: любовта, или парите, всички жени избират парите. любовта я оставят за странично занимание... хей, и ний следиме живота, а не само вий... от розовобузестия си облак, създаден от евреите.

плевнелиев има 2 брака зад гърба си. Напът е да сключи трети.

все ми е тая. въпросът е дали всеки може да издържа три бивши були, без да е милярдер, или ислямист, който подкрепя многоженството. за конвенцията се зная, че тя е в подкрепа на педофилията и обрязването на жени.

ОСТАВКА!!!!!! за злоупотреба със власт, укриване на конвенцията на български език с цел заблуда на Българския Hарод!!! Aко не почваме да точим ножовете!!!

Пълният текст на Истанбулската Конвенция е преведен на български език и може да бъде прочетен на страницата на CoE. Според член 3 - Определения Глава I "пол" означава "социално изградени роли, поведения, дейности и характеристики, които определено общество смята за подходящи за жените и за мъжете." Т.е. полът е дефиниран като социална характеристика, никъде не се споменава биологически (физиологически) пол. По-надолу в Конвенцията се посочва, че нейните разпоредби трябва да се прилагат "без всякаква дискриминация, базирана на пол, социален пол,...". Наблюдава се тавтология, т.е. нещо казано два пъти, пред вид единственото определение за пол в Конвенцията, а именно: социално изградена роля. Конвенцията съдържа редица неясноти и двусмислия, тъй като определени поведения и характеристики, подходящи за жените и за мъжете, биха били приемливи за една социална група, но не биха били приемливи за друга социална група от обществото. Определение за "жена" липсва. И да, конвенцията предлага "където е подходящо, необходимите стъпки за включване...на учащите се учебен материал по въпроси като равнопоставеност между жените и мъжете, нестереотипни роли на пола,.. в официалните учебни програми и на всички образователни равнища." Нонсенс.

Hяма неясноти в оригинала всичко е казано и записано черно на бяло!!!, Kакто с плана "ран-ът" отново ни пробутват грешен и несъответсващ текст с оригинала в превод!!! : ...Explanatory Report to the Council of Europe Convention on preventing and combating violence against women and domestic violence в превод - Обяснителен доклад към Конвенцията на Съвета на Европа за предотвратяване и борба с насилието срещу жените и домашното насилие - ИЗДАДЕН ОТ СЪВЕТА НА ЕВРОПА(анонимен орган, който не означава Oбединена Eвропа EU) Istanbul, 11.V.2011 Стр. 10 началото- 58...Similarly, gay, lesbian and bisexual victims of domestic violence are often excluded from support services because of their sexual orientation. Certain groups of individuals may also experience discrimination on the basis of their gender identity, which in simple terms means that the gender they identify with is not in conformity with the sex assigned to them at birth. This includes categories of individuals such as transgender or transsexual persons, crossdressers, transvestites and other groups of persons that do not correspond to what society has established as belonging to male or female categories. Furthermore, migrant and refugee women may also be excluded from support services because of their residence status. ... Kакто и, че тази конвенция ни задължава да даваме обежище и забелeжите не бежански статут, а директно резидентски статут или стават наши поданици завинаги FOREVER на мигранти и бежънци от по-горе изброените сексуално ориентирани индивиди!!! Kакто и това, че отхвърлят биологичния пол на човека и се замества от "социален"-GENDER, така наречения, кaто се пояснява, че няма значение биологичния ти пол, а "социален"-GENDER!!! ТОВА Е ИСТИНСКОТО СЪДЪРЖАНИЕ НА истанбулската КОНВЕНЦИЯ!!!

Няма неясноти в оригинала на "ПРОГРАМАТА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД" от Москва, 1988 година. Световния еврейски конгрес е решил ОКОНЧАТЕЛНИЯ ВЪПРОС за българите чрез завършващия текст на резолюцията от тайния си конгрес: "Необходимо е с българският народ да се разправим по-бързо, защото после ще бъде късно. Хилядолетният ни враг е още жив."

Продажна пача!

Тая Цачева сигурно е Алкохоличка, Наркоманка и Лессбийка. Затова иска да ратифицира Конвенцията.. Тия Боклуци са си сложили роднините- пияници, наркомани и пееддерази да работят в Данъчно, митница, Съда и полицията. Тия са едни крадливи Боклуци.. Който ги убие, хем ще вземе доста пари, хем и ще живеем по- добре в БЪлгария.. ОСТАВКА !!!

цачева, жените имат много повече права от мъжете, на хартия. ти омъжена ли си? не?! ок. начи, намери си един балък и се омъжи за него за един ден, след това той ще твой роб доживот. това е Фаталната истина! а ако имате деца, той пак няма права да създаде втора фамилия, защото първата му съкращава живота... ти си на ход!

Hай-голямата Bи грешка беше, че ни научихте на английски, френски, немски и др. езици!!!, за да разчитаме лЪжите ви и стремежите Bи за СОЦИАЛЕН ИНЖЕНЕРИНГ над нас и децата ни!!! S.O.S!!! !!!ИСТИНСКОТО СЪДЪРЖАНИЕ НА истанбулската КОНВЕНЦИЯ!!! : ...Explanatory Report - ИЗДАДЕН ОТ "СЪВЕТА НА ЕВРОПА"(отделна формация от EU) Istanbul, 11.V.2011 Стр. 10 началото- 58...Similarly, gay, lesbian and bisexual victims of domestic violence are often excluded from support services because of their sexual orientation. Certain groups of individuals may also experience discrimination on the basis of their gender identity, which in simple terms means that the gender they identify with is not in conformity with the sex assigned to them at birth. This includes categories of individuals such as transgender or transsexual persons, crossdressers, transvestites and other groups of persons that do not correspond to what society has established as belonging to male or female categories. Furthermore, migrant and refugee women may also be excluded from support services because of their residence status. ... Kакто и, че тази конвенция ни задължава да даваме убежище и забелeжите не бежански статут, а директно резидентски статут или стават наши поданици завинаги FOREVER на мигранти и бежънци от по-горе изброените сексуално ориентирани индивиди!!! Kакто и това, че отхвърлят биологичния пол на човека и се замества от "социален"-GENDER, така наречения, кaто се пояснява, че няма значение биологичния пол, а "социален"-GENDER!!!, като ПЕДОФИЛИТЕ ще могат да се класифицират също към "GENDER". ТОВА Е ORIGINAL ИСТИНСКОТО СЪДЪРЖАНИЕ НА истанбулската КОНВЕНЦИЯ -противоконституционен- юридически незаконен документ!!!

Нищо няма да ратифицират, не са толкова тъпи да го направят. В България джендърполитиците не вървят. И Цачева е показателен пример! Бойко магаре да беше посочил, за президент, щеше да спечели, но Цачева не успя.

То цачето си е направо от тая конвенция. Няма да се учудя ако изкара някой голям от копчалъка:Д Сигурно за това натиска да я приемаме толкова. Не разбирам какво толкова си мислят че ще стане? Народа като не ги харесва тиия сбърканите, няма как да го задължиш с някаква хартия !

Тая пача с чесън и тя ли взе по мутренски прийом да гарантира, какво ще стане и какво не? " Ще повикат малко в парламента и ще я приемат".... Тая малоумна ли е ? Да вземе да даде обяснения откъде знае, какъв ще е изхода от гласуването в парламента? Или пък ако не е сигурна, да даде обяснение защо поема ангажименти, които няма гаранция, че ще изпълним? Няма такава мафия! Пълно е с такива кариеристи и неграмотни некадърници!

Ако смисълът на Истанбулската конвенция е предотвратяване на насилието над жените, нека приемем една отделна Софийска конвенция, която ще се ограничи само в тази материя. Защита на жената, да, безусловно, категорично, но на истинската жена, на жената, която ражда, която е майка, която е грижа, нежност, чар, любов, смисъл на живота на мъжа. Жената, без която човечеството ще изчезне безусловно и завинаги за по-малко от 50 години. Само на нея, а не на трети полове, социални такива, джендъри разни, меки китки, женоподобни. Ако последните имат нужда от защита, за тях да важи Истанбулската или която искате друга конвенция.

...да бе, за да почнат да ни влачaт в БЪЛГАРИЯ "бити" и "малтретирани" африканки бежънки-мигрaнтки с по 15 кюмурени чавета и азиатки др.("на жената, която ражда, която е майка") от целия Cвят-земен и подземен? Hе се подвеждаме!!! Hие си имаме закони и установен правов ред!!! Hали разбирате, че тук е скрит ключ от барака!!!

Tекстовете на така наречената истанбулска конвенция се основава на ПРОТИВОРЕЧИЕ с текстовете на Kонституцията на Република България. Ратификация е процедура, при която дадена конвенцията се проверява за съответствие с българската Kонституция. След като е налице противоречие с Kонституцията ни, имаме пълното право да не я ратифицираме, защото тези които ще я подпишат са носят наказателна отговорност за нарушение на Kонституцията-Непротивоконституциоснователствувайте! Hе могат да ни кажат да я подпишем и НЕ МОГАТ да ни задължат да я приемем защото е противоконституционен документ!!! Проблемът е ЮРИДИЧЕСКИ и е нарушение на конституционното право на Република България или казано извършване на противоконституционна дейност на територията на Република България!!!, което от своя страна задейства Чл.1. от Hаказателния кодекс на Република България!!! Kато носят и наказателна отговорност относно текстовете на противоконстионната истанбулска конвенция за публично изричане на лъжи(по пресата и медиите), заблуди, измами като укриване и умишлено непубликуване и представяне на текста на истанбулската конвенцията на официалният език на България истината и същносттас цел фалшиви интерпретации изкривяване и въвеждане в заблуда на Българския народ, с цел да навредят "други му"(в случая на целия Български Hарод) въвеждане в заблуждение(в случая на целия Български Hарод) за лична изгода!!!

Kalin

Да ама хората казах НЕ и кво правим тогава?

И какво правите. Нищо. Какво могат на направят интернетни мишки? Незадоволени. Озлобени към всичко. Могат само да реват пред компютъра колко са лоши гейовете. И как заради третия пол тънат в мизерия. хахаха. Вие, вие сте третия пол - пола на разплутите женчовци и мърморковци. Истински мъже.:) А гейовете ми се издигнаха в очите. Те са мъжкарите, могат да се борят.

О, неграмотни и неразумни джендъро, най-напред бе словото. После дойде това дето във физиката му казват критична маса. В биологията според нарастването на тумора го режат. В обществото, казват, революционна ситуация възниквала. Не дърпай опашката на каквото не трябва. Орознай своя род. Опознай историята и на другите народи и виж колко са просперирали джендърските общности.

A са го направили, а са загубили следващите избори. Всяка политическа грешка се плаща.

Ти си за затвора с това допотопно мисслене. Вониш на злоба и мухъл. И коя си ти да предопределяш кой ще загуби изборите. Вие сте едни вкаменелости. Първични и първобитни. Добре, че сме член на ЕС и можем да живеем в нормални държави.

От кога джендърите като тебе са нормални?

На учителите от граматическото училище за момичета в английския град Олтрингем забраниха да наричат ученичките си момичета, за да не обидят трансджендърите, съобщава Daily Mail

Разбира се че има и трети пол, това са нашите 240 мекер.ета в парламента. Белег на третия пол е да вървиш ВИНАГИ против това което мисли собствения ти народ и да прави ВИНАГИ това което той НЕ иска. По това се познава третия пол, а другия отличителен белег освен арогантността е задължителното условие да си над 100 кг получени от вълчи салати докато народът ти мизерства.

Тъпа уфсъ!

цачева, кажете така: ние представляваме над 50% от цялото население на "територията" на ердоган и сорос. ето защо приемаме каквото си поискаме!

Или каквото им поискат..

Тая Цачева сигурно е Алкохоличка, Наркоманка и Лессбийка. Затова иска да ратифицира Конвенцията.. Тия Боклуци са си сложили роднините- пияници, наркомани и пееддерази да работят в Данъчно, митница, Съда и полицията. Тия са едни крадливи Боклуци.. Който ги убие, хем ще вземе доста пари, хем и ще живеем по- добре в БЪлгария.. ОСТАВКА !!!

цензурката на прокопиев е много смела, защото има подкрепата на джендъразите.. като прокопиев, спонсориран от онез, които опразниха България...

ГРОБ буквално ни загробва!

28 години не стигнаха да се нагласят законите... и по чия "демокрация". питам те цачева, от никого неизбраната, дори от умните и красивите. защо? окей меркел е всепризната физичка, която откри, че туткалът не се яде... костов откри, че най-лесно е да се подарява чужд имот,... но ти какво откри?

Я, каква прекрасна двойка се е заформила: мома Цецка и юнак Станишев! Какви права на този народ могат да защитят те, освен своите лични интереси? Свободно се Убиват хора, висши политици-бандити посредничат с професионалните бандити, пък щели да ни пазят от домашно насилие?! То, аслъ, не остана място, дето да не си напъхат гагите, та сега и в домовете ни...

Парламентът трябва да реши дали да ратифицира конвенцията, а не хора, които не са избрани от народа за депутати.

не парламата, която продаде страната. Хората, Народът (Гласът Божий) трябва да го сторят на Референдум! защо имаме такива закони, които трябва да бъдат доизкусурявани с конвенции? нима тези закони до сега не бяха съгласувани с джендърастите от ек? които много, много обичат дечицата... та за това одобриха химикалите на китай за вносни играчки. или ме мислите за идиот, като идиота ферхоиген?

Така е, репликата ми е за Цачева, дето даже в родното ѝ село не я искат и не са гласували за нея, но Борисов го дава джентълмен, за наша сметка.

цачева, аз не се хващам на бас, защото не съм евреин джендърас, но мога от сега да заложа иран, срещу цялото състояние на сорос и бесос, че вашата конвенция нищо няма да промени относно домашното насилие! готова ли си да отговаряш пред съд за действията си антиконституционни?

вие, политиците никога не отговаряте персонално за делата си и това се знае много, много добре!!! вие слагате "държавата" пред подкупните си "личности" и нас ни съдят в джендърофилния съд на евреите в хага, заради това, че сме ви плащали, за да не бъдем съдени! усещаш ли противоречието? или да ти назначим и един кояфьор? пак на наши разноски? като те питам, длъжна си да отговаряш, цачева, защото Аз ти плащам да работиш за мене, а НЕ обратното! АЗ съм ти Работодател, а не сорос. или избирай - вън от политиката! капиш.

През тези шест месеца, не ежедневно, а ежечасно ще се нагледаме на знайни и незнайни национални предатели, отцеругатели и майцепродавци! Предателите и изменниците, които го правят от убеждение заслужават все пак капка уважение, защото го правят в името на някаква кауза! Но тази е от породата ,предатели и изменници, продали се за единствено и само за пари! Тезѝ боклуци и изроди заслужават имената и предателствата им завинаги да бъдат обезсмъртени като пример за поколенията в Черен пантеон на националните предатели: ЦЕЦКА ЦАЧЕВА - Трансджендър текезесарка в тяло на краварка!

цачева, нямам против вие джендърастите да ратифицирате всичко, което си пожелаете или за което сорос ви заплати, но искам да ви запитам: кои сте вие? тези, които те избраха за президент (в м.р.)?

Аз разбирам, че не всеки Човек може да се роди умен, красив, справедлив. да, той става такъв по-после, но нима Господ не си знае работата... като те гледам, слушам и наблюдавам? айде направете малко "капитализъм с човешко лице", а! викаш няма как... заради лицето... хахахааа

разбирам огромното желание на Цецка да се самоопредели като един от първите членове на третият пол в България ;)

И ЮРИДИЧЕСКИ тези, които я подписаха в MC-другарката захариева+8, носят наказателна отговорност за нарушаване на Kонституцията на Република България и извършване на противоконституционна дейност и престъпни посегателства срещу личността и правата на гражданите на Република България по Чл.1. от Hаказателния кодекс на Република България. Kато носят и наказателна отговорност относно текстовете на противоконстионната истанбулска конвенция за публично изричанена лъжи(по пресата и медиите), заблуди, измами и др., с цел да навредят други му(в случая целия Hарод) въвеждане в заблуждение(в случая целия Hарод) за лична изгода!!!

Цецке ти нямаш правомощията да ратифицира нищо. Затова си мълчи, щото утре тия еврогейове теб първа ще те попитат защо си ги излъгала и нали знаеш какъв ще е резултата. Ако ти и ония от парадите се чувствате дискриминирани, направете си гейклуб и не занимавайте другите с вашето болестно състояние.

Защо не се публикува тази истанбулска конвенция на български език, та да може всеки грамотен българин да я прочете? На кого това не е изгодно?

!!!ИСТИНСКОТО СЪДЪРЖАНИЕ НА истанбулската КОНВЕНЦИЯ!!! : ...Explanatory Report - ИЗДАДЕН ОТ "СЪВЕТА НА ЕВРОПА"(отделна формация от EU) Istanbul, 11.V.2011 Стр. 10 началото- 58...Similarly, gay, lesbian and bisexual victims of domestic violence are often excluded from support services because of their sexual orientation. Certain groups of individuals may also experience discrimination on the basis of their gender identity, which in simple terms means that the gender they identify with is not in conformity with the sex assigned to them at birth. This includes categories of individuals such as transgender or transsexual persons, crossdressers, transvestites and other groups of persons that do not correspond to what society has established as belonging to male or female categories. Furthermore, migrant and refugee women may also be excluded from support services because of their residence status. ... Kакто и, че тази конвенция ни задължава да даваме убежище и забелeжите не бежански статут, а директно резидентски статут или стават наши поданици завинаги FOREVER на мигранти и бежънци от по-горе изброените сексуално ориентирани индивиди!!! Kакто и това, че отхвърлят биологичния пол на човека и се замества от "социален"-GENDER, така наречения, кaто се пояснява, че няма значение биологичния пол, а "социален"-GENDER!!! ТОВА Е ORIGINAL ИСТИНСКОТО СЪДЪРЖАНИЕ НА истанбулската КОНВЕНЦИЯ -противоконституционен и юридически незаконен документ!!!

По признанията на Боцко Цецка го консултира по Конвенцията. Фактора никога няма да изкара пълен мандат...Народът ще го измете до Банкя.

Герб ако ратифицира конвенцията ще е за последно на власт.

Това си е нормално да я приеме , защото другото е срам пред цивилизования свят !

Какъв цивилизован свят, извратеняко! Европейската цивилизация намира своя извор именно тук, а не при нискочелите германци или пък французи, изобретили парфюма, за да не смърдят!

Тая е "то" и да вземе да си подава оставката, и кой и дава правото да говори от името на парламента?!

ГЕРБ ни продаде, остава да разберем за каква точно цена, но това вече са подробности.

Hай-голямата Bи грешка беше, че ни научихте на английски, френски, немски и др. езици!!!, за да разчитаме лЪжите ви и стремежите Bи за СОЦИАЛЕН ИНЖЕНЕРИНГ над нас и децата ни!!! S.O.S!!! !!!ИСТИНСКОТО СЪДЪРЖАНИЕ НА истанбулската КОНВЕНЦИЯ!!! : ...Explanatory Report - ИЗДАДЕН ОТ "СЪВЕТА НА ЕВРОПА"(отделна формация от EU) Istanbul, 11.V.2011 Стр. 10 началото- 58...Similarly, gay, lesbian and bisexual victims of domestic violence are often excluded from support services because of their sexual orientation. Certain groups of individuals may also experience discrimination on the basis of their gender identity, which in simple terms means that the gender they identify with is not in conformity with the sex assigned to them at birth. This includes categories of individuals such as transgender or transsexual persons, crossdressers, transvestites and other groups of persons that do not correspond to what society has established as belonging to male or female categories. Furthermore, migrant and refugee women may also be excluded from support services because of their residence status. ... Kакто и, че тази конвенция ни задължава да даваме убежище и забелeжите не бежански статут, а директно резидентски статут или стават наши поданици завинаги FOREVER на мигранти и бежънци от по-горе изброените сексуално ориентирани индивиди!!! Kакто и това, че отхвърлят биологичния пол на човека и се замества от "социален"-GENDER, така наречения, кaто се пояснява, че няма значение биологичния пол, а "социален"-GENDER!!! ТОВА Е ORIGINAL ИСТИНСКОТО СЪДЪРЖАНИЕ НА истанбулската КОНВЕНЦИЯ -противоконституционен и юридически незаконен документ!!!

И ЮРИДИЧЕСКИ тези, които са я подписали в MC-другарката захариева+8, носят наказателна отговорност за нарушаване на Kонституцията и извършване на противоконституционна дейност и престъпни посегателства срещу личността и правата на гражданите на територията на Република България по Чл.1. от Hаказателния кодекс на Република България. Kато носят и наказателна отговорност относно текстовете на противоконстионната истанбулска конвенция за публично изричанена лъжи(по пресата и медиите), заблуди, измами и др., с цел да навредят други му(в случая целия Hарод) въвеждане в заблуждение(в случая целия Hарод) за лична изгода!!!

Тая май е открила пола си в Истанбулската конвенция!

Към днешна дата тя не е подписана от: Армения, Азербайджан, Руската федерация, както и страни от други континенти като Канада, Светия престол (Ватикана), Япония, Мексико и САЩ. Конвенцията не е ратифицирана и не е влязла в сила за следните страни: Армения, Азербайджан, България, Хърватия, Чехия, Гърция, Унгария, Исландия, Ирландия, Латвия, Лихтенщайн, Литва, Люксембург, Молдова, Словакия, Македония, Украйна и Великобритания. Резерви и възражения са изказали: Андора, Австрия, Кипър, Чехия, Дания, Финландия, Франция, Грузия, Германия, Латвия, Малта, Монако, Холандия, Норвегия, Полша, Румъния, Сърбия, Словения, Швеция и Швейцария. Задавам риторичния въпрос: Ние ли ще бъдем най-баламите и ще ратифицираме тая конвенция ?!

да но тези страни нямат корумпирани управници дето рептилите ги натискат както си искат

троловете на нпо дето се хранят от грантове никога ама никога не пишат коментари под такива статии

Цецо проста, внимавай какви ги блещиш, да не те забие народа на един голям "джендерски" кол!!! Ти и онзи подчовек, подвид или джендер Михайлова, зорлем ще свалите правителството на ГРОБ още преди вота....

Бях чел, че в Щатите най-гадно е да си работещ, нормален, бял мъж. Всички закони са против теб. В България и досега беше гадно да си работещ, нормален българин, но сега ще стане още по-гадно.

Ами много ясно че ще я ратифицираме. Нали самата Цачева е третополов или третополова, не знам кое е по правилно.

Ето тава е характеристиката на третополовите. Оставят те да се луташ някъде в облака и да не знаеш, кой кой е и кое какво е.

Преди ратификацията просто си признайте, че сте третополови и да приключваме с цирка - хахахах

"На въпрос на европейските депутати за разногласията в България" А ЕВРОГЕЗЪРА, ако попита, защоса ви толкова ниски пенсиите, какво следва?