Коментари - Станишев за насилието, ценностите и целите на БСП | Днес.dir.bg

Станишев за насилието, ценностите и целите на БСП

Сергей Станишев публикува статия "За насилието, ценностите и политическите цели на БСП" в отговор на откритото писмо на Евгени Кирилов до него от преди дни.

Обратно в новината

Коментари - Станишев за насилието, ценностите и целите на БСП | Днес.dir.bg

Коментари

Съселът се е олял в стремежа си да се изяви пред електората на БСП и обществото като цяло и е изпаднал в "логориен монолог"... И верен на червените си подлост и цинизъм, отново насочва плюнките си към ГЕРБ, въпреки че Борисов ясно изрази мнението си по въпроса. Вместо да смотае по партийному амбициозната Селска пръчка...

Голям рев за приемането на ИК ! Спрете се ,най- накрая !!!

Станишев да си купи гинко билоба, защото в България от 2005 година има закон за защита от домашно насилие. Даже някои поправки са гласувани по негово време докато беше министър-председател. И че с тези действия единственото което може да спечели е ненависта на хората.

якой да му каже,че е срам и позор за българската нация.Писна ми и ненавиждам думата "ценности",ненавиждам я и побеснявам като някой я използва.Къде си бе ей първа частна банка и кривоустата ти пар...а.Много пък си се трогнал от насилието,там от брюксел на лъскаво.От къде са ти парите,стандарта,какво си работилЯ марш,точно пък ти ще фирософстваш.

- Почему вы в Чечне притесняете геев?! - Да нет у нас геев в республике! Бандитов преследуем, боевиков уничтожаем, пидарасов всяких, а геев у нас нет.

Димитър Станишев ( нерегистриран ) *Коментарът е скрит, защото съдържа обиди, цинизми или накърнява доброто име" ЗАВРЕТЕ СИ ГИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ТОЯ ПЕДЕРАСТ И БАЩА СИ ЕБА

Желанието на ДИР да публикува пространствени писания от рода дневниците на един луд с които да предизвиква и дразни аудиторията са проява най-малко на лош вкус и граничат с пошлостта на част от постваните коментари. Призоваваме да спрете с глупостите!

отличителната черта на всяко дълго парче е че е тъпо много

Станишев все още не е разбрал, или не иска да разбере, защо хората са против ИК в този вид. Той продължава да говори само и обширно за насилието над жените и децата, а избягва да говори открито за социалните полове и обучението даже на децата от най- ранна възраст в джендър. Говори само за тези европейски държави, които са ратифицирали ИК, а като че ли няма такива, коита няма да я приемат, а те не са една и две. Това е подла заблуда, прилагана най-брутално. Той трябва да знае, че бе съобщено: американската асоциация на педиатрите изказва мнение "джендър идеологията уврежда децата".

"Чест" прави на син да продължи бащиното дело! Да припомня, че точно другарят Станишев старши, ведно с другарите Луканов, Лилов, Джуров, Пешо танка и пр. основатели на БСП, извършиха, по инструкции на американския шпионин Горби, антинародния проамерикански преврат на 10.11.1989г. за да ни ликвидират като нация и държава, в интерес на техния отвъдокеански създател! И за собствените си джобове, разбира се!

Нямам търпение и желание да чета подобен пасквил,като се има предвид кой го е написал.-Станишев с украсяващите си речи,за да блесне,но да не забравяме делата му като премиер на България все пак!

Сергей е забравил от къде идват рублите.

Ти си уреди твойто семейство,а сега искаш чрез нашите деца да подсигуриш твойте пра.пра,правнуци..Е няма да стане изроди долни.Ще не се погрижиш в Брюксел ,където са най много от нашите жрици,нима там няма насилие.Ама там се правиш ,че не виждаш

Всичко Мара втасала, само онази си работа не сресала. До кога ще слушаме глупостите на Дир, казали са на Станишев че БГ трябва да приеме ИК иначе е аут от поста на ПЕС. Докога ще втълпявате на народа за ИК. Повечето не я искат и не я одобряват. С насила ли искате да ни я наложите?

Никой не може да отрече, че Станишев е умен, образован, умерен и диалогичен. Държи се на ниво. Типичен европеец в сравнение с Банкянския кадър. Проблемът на Станишев произтича от това, че е идеалист. "И всички интерпретации, че ще сме задължени да приемаме трансджендъри от Иран, да обучаваме децата как да сменят пола си и да въвеждаме еднополови бракове не се основават нито на буквата и духа на документа, нито на здравия разум." На чий здрав разум да вярвам?! На евромарионетките Меркел, Юнкер, Шулц?! На чий?! Писнало ми е от политически сделки заради собствените им з.дници. Злото идва от вас, големите началници, г-н Станишев. Питайте най-послушното и изпълнително Момче на Мама Меркел защо рони крокодилски сълзи за ЮП и "Белене" и си иска ХЪБ-чето! ... "Заради дискусиите, създаващи страхова психоза за заговор срещу християнството и нашите традиционни ценности, за това как Европа цели унищожаване на българската нация, семейство и традиции, се загърби истинският, мащабен, остър и нетърпящ отглагане реален проблем насилието над жените." Мне, г-н Станишев, българският народ е мъдър. Ако не друго, бълг. народ има поне чувство за самосъхранение и защитава бъдещето си, защитава децата си. Защитава Нероден Петко. Борбата за Конвецията вие, европейците, сте загубили на наш терен. Всуе се морите...

Така си и мислех, че точно когато обществото е заето с друг проблем (ЧЕЗ), ще се направи опит да се пробута Истанбулската конвенция.

Storen

Станишев е типичен апаратчик. Апаратчик-идеалист звучи малко като виц.

ти също звучиш като виц.

Точно такива европейци са опасни! Чий интереси защитава другаря?Ей комунистите и техните отрочета за власт са първи

Верно, че Станишев е образован. Шорош му плати лондонския докторат!

Някой знае ли, какво е общото между Станишев и Бойко? И двамата искат горещо ИК!зАЩО ЛИ? Кое е това, което ги свръзва? Отговнорът е еднозначен - парите, не, големите пари - ДА! А, големите пари вече не са в България, големите пари са в ЕС. От днес България ще внася по-голяма вноска в ЕС, НО ЩЕ ПОЛУЧАВА МНОГО ПО-МАЛКО, ЗАЩОТО ВИДИТЕ ЛИ НЕ ТРЯБВАЛО ДА СЕ НАМАЛЯВАТ ЗАПЛАТИТЕ НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ДЕПУТАТИ И ДР. сноби в Европата!? Браво, Машаала, а, някой беше казал, че сметките на богатите се плащат от бекните! Вярно било и така щяло да бъде, така че не вярвайте на сатаните облечени в овчи кожи!

Storen

Не са основно парите. Просто в България няма партии с автентична, адекватна идеология и се налага да се возят на чужди кораби. ЕС и ПЕС са точно това за тях.

1000000 глупости на един самозабравен БИВШ социалист. Свириш в чужд оркестър Серго и не мога точно да определя на какъв инструмент, но определено не е цигулка!

"Защото в битката с джендъра не знам дали спасихме половата, но поставихме на карта своята политическа идентичност на лява модерна европейска партия, отстояваща човешките права!" Дотук четох и ми писна.. този серсемин е готов за някаква си партия да изпедерасти цялата държава.

Storen

На пръв поглед изглежда че Станишев надценява интелектуалния капацитет на членската маса на БСП с такива послания. Не ми се вярва. Човека е израсъл сред тези хора и ги познава отлично. Просто засвидетелства преданост към новата си фракция (ПЕС) на която залага, че ще има по-добро бъдеще от старата. Това е симптом който предсказва едно сериозно разцепване в българското ляво. От една страна на носталгични русофили обслужващи интереси на Путин в Европа и от друга една традиционна, в европейски контекст, социалдемократическа партия, която явно Станишев смята да яхне. А може в скоро време да видим и появата на на трета, автентична, прогресивна, социалистическа партия свързана с ДИЕМ25.

Като го гледам тоя пасквил май Серж е загорял. Разходи се по тротоара на някой български град или село и съм сигурен, че ще почувстваш народната любов;)

ЗА 300000 ЛЕВА ЛИ Е НАТИСКЪТ? Само че, в резултат от страха да не стъпят накриво, жертва пада скромната подкрепа на държавата едва 500 000 лв. за борбата с насилието, от които до жертвите стигат 200 000 лв. И до ден днешен не са пуснати процедурите и дейността в помощ на жертвите е заплашена от спиране.

Нищо не пречи духът на Конвенцията по отношение на защита на лицата от насилие да попълни зконите в това отношение, да се приемат при необходимост и нови закони! Но това, което е ,фигуративно казано, в частта за джендърите, полове и така нататък българинът никога няма да приеме, така че от ляво и от дясно спрете с напъните, напразно се хабите!

Информиран ли си, че Конвенцията не може да се подпише с резерви (чл.78)? Знаеш ли, че в страните, ратифицирали Конвенцията, отнемането на деца се извършва от членове на GREVIO, без съдебно решение? Какви са причините, поради които се обсъжда денонсирането на Конвенцията от страна на Полша?

Информиран съм и за това казвам, че не трябва да се подписва, но това не пречи за определени промени в законите, в посока защита от насилие!

В битката за социална държава,Сергей, всички вие се налапахте толкова,че забравихте,че и други хора живеят в държавата. Понеже се "вживяхте" в битката за крадене на де що може,забравихда дадете и една коричка на другите хора. Я се огледай - всички комунисти са милионери,живеят в палати и крият заграбеното в руски и други банки. А нас,останалите,кучета ни яли във "вашата социална" държава!

След изявленията на Светия Синод и Президента, а също и на Г. Марков, адв. Владимир Шейтанов, А. Слабаков и пр. достойни българи срещу тази конвенция, няма как да възприема положително тези кандърми на бесепаря Станишев. Добре ще е за всеки да прочете "Непотърсен отговор на едно любезно писмо от Съвета на Европа" на адв. Владимир Шейтанов, а също и публикациите на Г.Марков по този въпрос, от които става ясно какво що е и кой какъв е!

Мисля.Колкото повече се опитват да ни убеждават,означава,че сме на прав път.ТИЯ ЕВТОПЕ.....ИЗОБЩО НЕ ГИ Е ГРИЖА ЗА НАС ,А ДА ПОЛУЧАТ ПАРИ ЗА ВНЕДРЯВАНЕТО НА ПАРЦАЛА ИК. А БОКО ,АКО НИ НАПРАВИ ТОЗИ НОМЕР,НЯМА ДА МУ ПРОСТИМ ЗАВИНАГИ,АМА ВИЕ НЕ ОЧАКВАЙТЕ ,ЧЕ ЩЕ БЪДЕТЕ ЛИДЕРИ. БОКО ПАК ОТВРЕМЕ,НАВРЕМЕ ОТСТЪПЯ.А ВЛАСТА ПОПАДНЕ ЛИ У ВАС,САМО С КРЪВ Я ОТСТЪПЯТЕ,ЯСНИ СТЕ НИ ТОЛКОВА ГОДИНИ

А на мен не ми се вярва ББ да ни скрои такъв номер. Досега се е съобразявал с народната воля, предвид например с протестите срещу Бургас Александруполис и дупченето за шистов. Мисля, че ББ просто играе поради тоталната ни зависимост от Запада, но в крайна сметка няма да допусне ратифицирането на ИК. Ако пък я допусне, аз повече никога няма да гласувам за него.

Уважаеми ДИРници, разбираемо е че сте публикували цялото писание на СерГей Станишев. Но ми е странно защо преди няколко дена по никакъв начин не отразихте новината че Словакия НЯМА да ратифицира Истанбулската конвенция. Сигурно тази информация нещо не ви изнася?

И на този продажник вече не трябва да му се дава думата!!!!!!

Тази изява на Станишев показва, че Истанбулската конвенция очевидно не е отпаднала от дневния ред, въпреки че Боко обяви, че я оттегля. Дали е съвпадение това, което Караянчева каза за ИК днес по БНТ: Дебатът продължава. Хората се вълнуват от тази тема. Аз инициирах конструктивен дебат в СУ и всяко едно мнение е качено на сайта на парламента. Грешка беше, че не го направихме по-рано. Но ние подценихме тези ТЪМНИ СИЛИ, които се намесиха и вкараха много драма и неистини в тази тема. Започна да се говори за промени в конституцията, за трети пол, вкараха се понятия, които не присъстват в този документ. Дори заглавието Истанбулска конвенция не беше коректно. Това е конвенция срещу насилието над жени и деца.

а тези които натискат за конвенцията се окажат че обслужват тези тъмни сили осъзнато или не тогава ?И Караянчева знае ли го това или не и виждаме тя самата какво прави и на чие мнение е ! И тя как си мисли че и вероизповеданията ли / освен евреите /са се объркали и за чии тъмни сили плещи ?

Българска Православна Църква, представителите на Католическата църква, представителите на Евангелистката църква, Мюфтийството, Българската интелигенция, БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД... Все ТЪМНИ СИЛИ, а!_

Така си и мислех, че точно когато обществото е заето с друг проблем (ЧЕЗ), ще с направи опит да се пробута Истанбулската конвенция, ТИПИЧНО ПО ГЕРБЕРСКИ!

Добро куче! Добър ПЕС!

Заработи кокала (и дори пържолка!) за днес!

Факт е, че при Станишев България направи скок в развитието си към Европа, докато при Борисов България едвам помръдва. Да не споменавам за "царя" и за Костов... Фактм за който е ненавиждан от рублофилите и рушняците... Бояршник за вас товарищи!

намери си нормална работа,а недеи да спамиш във форума за 5 цента от Cорос!!!

Голям чаршав е написал този ! Без смисъл със скрита цел е написано ! За кой ли път се уверявам че след Гений Баща и Майка , природата почива ! Мълчи си и си трай и получавай там своите 100 или 200 хиляди евра и не помагай на Управляващите да ни мачкат и не зачитат за хора !

Г-н Станишев, Основният процент домашно насилие по света и в България представлява психическия домашен тормоз. И това е очаквано, нали? Но това, което пропускате е, че Домашното насилие е и от жената към мъжа и от мъжа към жената, по статистика от многото проучвания и в Европа и в България. И данните показват, че и двата пола докладват близък процент на насилие към тях - колкото мъжете тормозят жените, толкова и жените тормозят мъжете. Това очаквано ли е от Вас? Жените мълчат ли си в къщи и само мъжете ли тормозят? Мъжете - винаги насилници, а жените - винаги жертви? Процента на физическо насилие е много малко, но не искам да го оправдая. Не искам също така да ме манипулирате, като ми навирате в лицето решения, които изкарват единствено мъжете лоши. Еманципацията на жените е дълбоко залегнала в нашия съвременен живот. До там, че започнахме мъжете да мълчим и да търпим тормоз, за да опазим семействата си заедно. Защото Вие и много други като Вас обезценявате значимостта на семействата. Стана по-лесно да се разведеш, отколкото да си купиш хляб. А нима опазването на семейството не е основата цел на тази конвенция? Аз лично виждам противоречие в нея. Още в началото се посочва, че има за основна цел ОВЛАСТЯВАНЕТО на жените. Ами това е дискриминация на полова основа. Как така съвременен, образован човек ще твърди, че намачкването на мъжете ще реши какъвто и да е проблем? Да възпитаваме момченцата от малки, че те трябва да мълчат в къщи, защото по закон са винаги виновни? Аз виждам ОГРОМНО ЗЛО в такива намерения, Г-н Станишев. И както виждате никъде в моята теза не засягам темата за джендър.

ми то и това се цели-разбиване на семейството и противопоставянето на мъж срещу жена и обратното ! Е как в такова семейство ще растат здрави и щастливи деца и какво ще научат и нима като въведат мекерейските им НПО-та да "пазят " жените семейството ще стане по здраво ?

Той е боец. Има мисия. Ти си враг. Твоето мнение е вражеско и трябва да се елиминира. Но му признавам едно -активен е. А ние -пасивни. Ако не бяхме пасивни, нямаше да допускаме ежедневно престъпната държава да ни мачка поединично, а щяхме ЗАЕДНО да сме я помели и построили по своему.

Разбира се че и аз не я изчетох статията а и няма смисъл знаем позицията на Станишевно да се спре нито конвенцията ще се гласува ни той ще бъде шеф на ПЕС втори мандат ма май едното е свързано с другото.Който е тръгнал срещу народа си добро не е видял нека да го прозре това и Станишев и колкото и да ги манипулират българите няма да успеят отворат си очите и това е макар и малко бавно.Но по добре късно отколкото никога !

ПЕС следва да номинира безсрамника-безродник серГей Дмитриевич СтанаШеф за Нобелов лауреат по лицемерие, двуличност и лъжа, както и за цялостната му досегашна усилна, деструктивна, вредителска, антипартийна и антибългарска дейност.

Другари! Врагът с партиен билет е посочен! Можете да започнете да пишете коментари!

бкп ( нерегистриран ) 27.02.2018 14:45 украински-виж ги и там как изтрещяха.

СМОТЛЬО с руски произход????

Статия,която никой няма да се хаби да я чете. Тоя гейбераст джендър бачка за другият джендър Бокан и Анадолската конвенция.

Малко ти е дето те оплюват! Трябва твоите съпартийци да те изгонят от БСП и да те оттеглят от ПЕС, за подличкото, езуитско държане по всички подиуми и медии! Ти и твоят малък кръжец сте за ИК, но отговори защо ни е нужна по дяволите, като си имаме НПКодекс? Не е ли правилно да работите по неговото прилагане в цялата му строгост и да се стремите да го подобрите и обновите? Що за простотия :-ИК за противостоене на насилието над жени и деца! Ами защо пропускаш над мъже, над животни? А кажи душо искариотска , защо не разглеждаш насилието, като явление изобщо?Защото така угаждаш на джендърските си ментори в ПЕС и ЕС! Не е БСП в изолация, колкото и да се опитваш да го натрапиш! А страните, които отхвърлят ИК нарастват всеки месец! СРАМ СИ ЗА БСП и за народът си! Не се крий зад заслугите на родителите си! Благодарение на тях се издигна, но се сриваш благодарение на твоето политическо интригантство, езуитщина и подлизурство!

Изгубихме доверие в теб , храненик и компромат на БСП ! Добре е че БСП се освободи от теб ! Ще има вече нормална Социалистическа в истинския смисъл на думата Социална Партия защитница на Бедния ,болен ,гладен и умъртвяван от Управляващите Народ ! Най-добре е да се оттеглите и никога да не се правите на Социалист ! Направихте /Нецензурна/ думата Социалистическа Партия !

Върти суче, цял роман е написъл, но няма да стане на неговата!

Г- н Станишев, ако баща ви беше жив щеше да се срамува от вас! И не разбирам защо защитавате толкова силно тази конвенция?

Професия! Професионалист. Професионалните убийци не убиват по убеждение или по съвест. Нито от емоции, като отмъщение или ревност. Просто, това им е работата. И някой за това им плаща. А Сергей Станиев е професионален политик. Плащат му да прокарва политически тенденции и цели. Той просто работи това, за което му се плаща. Ако качеството на работата му е компромисно, просто го отстраняват и наемат друг. Според вас, пука ли му дали вие искате или не искате конвенцията? Той е длъжен да я прокара. В помощ са му и ЕНП (у нас ГЕРБ), както и други неприятни за нас образувания.

И на "Вие" ли му говориш на тоя червей?!

Коментари - Станишев за насилието, ценностите и целите на БСП | Днес.dir.bg

Станишев за насилието, ценностите и целите на БСП

Сергей Станишев публикува статия "За насилието, ценностите и политическите цели на БСП" в отговор на откритото писмо на Евгени Кирилов до него от преди дни.

Обратно в новината

Коментари - Станишев за насилието, ценностите и целите на БСП | Днес.dir.bg

Коментари

Съселът се е олял в стремежа си да се изяви пред електората на БСП и обществото като цяло и е изпаднал в "логориен монолог"... И верен на червените си подлост и цинизъм, отново насочва плюнките си към ГЕРБ, въпреки че Борисов ясно изрази мнението си по въпроса. Вместо да смотае по партийному амбициозната Селска пръчка...

Голям рев за приемането на ИК ! Спрете се ,най- накрая !!!

Станишев да си купи гинко билоба, защото в България от 2005 година има закон за защита от домашно насилие. Даже някои поправки са гласувани по негово време докато беше министър-председател. И че с тези действия единственото което може да спечели е ненависта на хората.

якой да му каже,че е срам и позор за българската нация.Писна ми и ненавиждам думата "ценности",ненавиждам я и побеснявам като някой я използва.Къде си бе ей първа частна банка и кривоустата ти пар...а.Много пък си се трогнал от насилието,там от брюксел на лъскаво.От къде са ти парите,стандарта,какво си работилЯ марш,точно пък ти ще фирософстваш.

- Почему вы в Чечне притесняете геев?! - Да нет у нас геев в республике! Бандитов преследуем, боевиков уничтожаем, пидарасов всяких, а геев у нас нет.

Димитър Станишев ( нерегистриран ) *Коментарът е скрит, защото съдържа обиди, цинизми или накърнява доброто име" ЗАВРЕТЕ СИ ГИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ТОЯ ПЕДЕРАСТ И БАЩА СИ ЕБА

Желанието на ДИР да публикува пространствени писания от рода дневниците на един луд с които да предизвиква и дразни аудиторията са проява най-малко на лош вкус и граничат с пошлостта на част от постваните коментари. Призоваваме да спрете с глупостите!

отличителната черта на всяко дълго парче е че е тъпо много

Станишев все още не е разбрал, или не иска да разбере, защо хората са против ИК в този вид. Той продължава да говори само и обширно за насилието над жените и децата, а избягва да говори открито за социалните полове и обучението даже на децата от най- ранна възраст в джендър. Говори само за тези европейски държави, които са ратифицирали ИК, а като че ли няма такива, коита няма да я приемат, а те не са една и две. Това е подла заблуда, прилагана най-брутално. Той трябва да знае, че бе съобщено: американската асоциация на педиатрите изказва мнение "джендър идеологията уврежда децата".

"Чест" прави на син да продължи бащиното дело! Да припомня, че точно другарят Станишев старши, ведно с другарите Луканов, Лилов, Джуров, Пешо танка и пр. основатели на БСП, извършиха, по инструкции на американския шпионин Горби, антинародния проамерикански преврат на 10.11.1989г. за да ни ликвидират като нация и държава, в интерес на техния отвъдокеански създател! И за собствените си джобове, разбира се!

Нямам търпение и желание да чета подобен пасквил,като се има предвид кой го е написал.-Станишев с украсяващите си речи,за да блесне,но да не забравяме делата му като премиер на България все пак!

Сергей е забравил от къде идват рублите.

Ти си уреди твойто семейство,а сега искаш чрез нашите деца да подсигуриш твойте пра.пра,правнуци..Е няма да стане изроди долни.Ще не се погрижиш в Брюксел ,където са най много от нашите жрици,нима там няма насилие.Ама там се правиш ,че не виждаш

Всичко Мара втасала, само онази си работа не сресала. До кога ще слушаме глупостите на Дир, казали са на Станишев че БГ трябва да приеме ИК иначе е аут от поста на ПЕС. Докога ще втълпявате на народа за ИК. Повечето не я искат и не я одобряват. С насила ли искате да ни я наложите?

Никой не може да отрече, че Станишев е умен, образован, умерен и диалогичен. Държи се на ниво. Типичен европеец в сравнение с Банкянския кадър. Проблемът на Станишев произтича от това, че е идеалист. "И всички интерпретации, че ще сме задължени да приемаме трансджендъри от Иран, да обучаваме децата как да сменят пола си и да въвеждаме еднополови бракове не се основават нито на буквата и духа на документа, нито на здравия разум." На чий здрав разум да вярвам?! На евромарионетките Меркел, Юнкер, Шулц?! На чий?! Писнало ми е от политически сделки заради собствените им з.дници. Злото идва от вас, големите началници, г-н Станишев. Питайте най-послушното и изпълнително Момче на Мама Меркел защо рони крокодилски сълзи за ЮП и "Белене" и си иска ХЪБ-чето! ... "Заради дискусиите, създаващи страхова психоза за заговор срещу християнството и нашите традиционни ценности, за това как Европа цели унищожаване на българската нация, семейство и традиции, се загърби истинският, мащабен, остър и нетърпящ отглагане реален проблем насилието над жените." Мне, г-н Станишев, българският народ е мъдър. Ако не друго, бълг. народ има поне чувство за самосъхранение и защитава бъдещето си, защитава децата си. Защитава Нероден Петко. Борбата за Конвецията вие, европейците, сте загубили на наш терен. Всуе се морите...

Така си и мислех, че точно когато обществото е заето с друг проблем (ЧЕЗ), ще се направи опит да се пробута Истанбулската конвенция.

Storen

Станишев е типичен апаратчик. Апаратчик-идеалист звучи малко като виц.

ти също звучиш като виц.

Точно такива европейци са опасни! Чий интереси защитава другаря?Ей комунистите и техните отрочета за власт са първи

Верно, че Станишев е образован. Шорош му плати лондонския докторат!

Някой знае ли, какво е общото между Станишев и Бойко? И двамата искат горещо ИК!зАЩО ЛИ? Кое е това, което ги свръзва? Отговнорът е еднозначен - парите, не, големите пари - ДА! А, големите пари вече не са в България, големите пари са в ЕС. От днес България ще внася по-голяма вноска в ЕС, НО ЩЕ ПОЛУЧАВА МНОГО ПО-МАЛКО, ЗАЩОТО ВИДИТЕ ЛИ НЕ ТРЯБВАЛО ДА СЕ НАМАЛЯВАТ ЗАПЛАТИТЕ НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ДЕПУТАТИ И ДР. сноби в Европата!? Браво, Машаала, а, някой беше казал, че сметките на богатите се плащат от бекните! Вярно било и така щяло да бъде, така че не вярвайте на сатаните облечени в овчи кожи!

Storen

Не са основно парите. Просто в България няма партии с автентична, адекватна идеология и се налага да се возят на чужди кораби. ЕС и ПЕС са точно това за тях.

1000000 глупости на един самозабравен БИВШ социалист. Свириш в чужд оркестър Серго и не мога точно да определя на какъв инструмент, но определено не е цигулка!

"Защото в битката с джендъра не знам дали спасихме половата, но поставихме на карта своята политическа идентичност на лява модерна европейска партия, отстояваща човешките права!" Дотук четох и ми писна.. този серсемин е готов за някаква си партия да изпедерасти цялата държава.

Storen

На пръв поглед изглежда че Станишев надценява интелектуалния капацитет на членската маса на БСП с такива послания. Не ми се вярва. Човека е израсъл сред тези хора и ги познава отлично. Просто засвидетелства преданост към новата си фракция (ПЕС) на която залага, че ще има по-добро бъдеще от старата. Това е симптом който предсказва едно сериозно разцепване в българското ляво. От една страна на носталгични русофили обслужващи интереси на Путин в Европа и от друга една традиционна, в европейски контекст, социалдемократическа партия, която явно Станишев смята да яхне. А може в скоро време да видим и появата на на трета, автентична, прогресивна, социалистическа партия свързана с ДИЕМ25.

Като го гледам тоя пасквил май Серж е загорял. Разходи се по тротоара на някой български град или село и съм сигурен, че ще почувстваш народната любов;)

ЗА 300000 ЛЕВА ЛИ Е НАТИСКЪТ? Само че, в резултат от страха да не стъпят накриво, жертва пада скромната подкрепа на държавата едва 500 000 лв. за борбата с насилието, от които до жертвите стигат 200 000 лв. И до ден днешен не са пуснати процедурите и дейността в помощ на жертвите е заплашена от спиране.

Нищо не пречи духът на Конвенцията по отношение на защита на лицата от насилие да попълни зконите в това отношение, да се приемат при необходимост и нови закони! Но това, което е ,фигуративно казано, в частта за джендърите, полове и така нататък българинът никога няма да приеме, така че от ляво и от дясно спрете с напъните, напразно се хабите!

Информиран ли си, че Конвенцията не може да се подпише с резерви (чл.78)? Знаеш ли, че в страните, ратифицирали Конвенцията, отнемането на деца се извършва от членове на GREVIO, без съдебно решение? Какви са причините, поради които се обсъжда денонсирането на Конвенцията от страна на Полша?

Информиран съм и за това казвам, че не трябва да се подписва, но това не пречи за определени промени в законите, в посока защита от насилие!

В битката за социална държава,Сергей, всички вие се налапахте толкова,че забравихте,че и други хора живеят в държавата. Понеже се "вживяхте" в битката за крадене на де що може,забравихда дадете и една коричка на другите хора. Я се огледай - всички комунисти са милионери,живеят в палати и крият заграбеното в руски и други банки. А нас,останалите,кучета ни яли във "вашата социална" държава!

След изявленията на Светия Синод и Президента, а също и на Г. Марков, адв. Владимир Шейтанов, А. Слабаков и пр. достойни българи срещу тази конвенция, няма как да възприема положително тези кандърми на бесепаря Станишев. Добре ще е за всеки да прочете "Непотърсен отговор на едно любезно писмо от Съвета на Европа" на адв. Владимир Шейтанов, а също и публикациите на Г.Марков по този въпрос, от които става ясно какво що е и кой какъв е!

Мисля.Колкото повече се опитват да ни убеждават,означава,че сме на прав път.ТИЯ ЕВТОПЕ.....ИЗОБЩО НЕ ГИ Е ГРИЖА ЗА НАС ,А ДА ПОЛУЧАТ ПАРИ ЗА ВНЕДРЯВАНЕТО НА ПАРЦАЛА ИК. А БОКО ,АКО НИ НАПРАВИ ТОЗИ НОМЕР,НЯМА ДА МУ ПРОСТИМ ЗАВИНАГИ,АМА ВИЕ НЕ ОЧАКВАЙТЕ ,ЧЕ ЩЕ БЪДЕТЕ ЛИДЕРИ. БОКО ПАК ОТВРЕМЕ,НАВРЕМЕ ОТСТЪПЯ.А ВЛАСТА ПОПАДНЕ ЛИ У ВАС,САМО С КРЪВ Я ОТСТЪПЯТЕ,ЯСНИ СТЕ НИ ТОЛКОВА ГОДИНИ

А на мен не ми се вярва ББ да ни скрои такъв номер. Досега се е съобразявал с народната воля, предвид например с протестите срещу Бургас Александруполис и дупченето за шистов. Мисля, че ББ просто играе поради тоталната ни зависимост от Запада, но в крайна сметка няма да допусне ратифицирането на ИК. Ако пък я допусне, аз повече никога няма да гласувам за него.

Уважаеми ДИРници, разбираемо е че сте публикували цялото писание на СерГей Станишев. Но ми е странно защо преди няколко дена по никакъв начин не отразихте новината че Словакия НЯМА да ратифицира Истанбулската конвенция. Сигурно тази информация нещо не ви изнася?

И на този продажник вече не трябва да му се дава думата!!!!!!

Тази изява на Станишев показва, че Истанбулската конвенция очевидно не е отпаднала от дневния ред, въпреки че Боко обяви, че я оттегля. Дали е съвпадение това, което Караянчева каза за ИК днес по БНТ: Дебатът продължава. Хората се вълнуват от тази тема. Аз инициирах конструктивен дебат в СУ и всяко едно мнение е качено на сайта на парламента. Грешка беше, че не го направихме по-рано. Но ние подценихме тези ТЪМНИ СИЛИ, които се намесиха и вкараха много драма и неистини в тази тема. Започна да се говори за промени в конституцията, за трети пол, вкараха се понятия, които не присъстват в този документ. Дори заглавието Истанбулска конвенция не беше коректно. Това е конвенция срещу насилието над жени и деца.

а тези които натискат за конвенцията се окажат че обслужват тези тъмни сили осъзнато или не тогава ?И Караянчева знае ли го това или не и виждаме тя самата какво прави и на чие мнение е ! И тя как си мисли че и вероизповеданията ли / освен евреите /са се объркали и за чии тъмни сили плещи ?

Българска Православна Църква, представителите на Католическата църква, представителите на Евангелистката църква, Мюфтийството, Българската интелигенция, БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД... Все ТЪМНИ СИЛИ, а!_

Така си и мислех, че точно когато обществото е заето с друг проблем (ЧЕЗ), ще с направи опит да се пробута Истанбулската конвенция, ТИПИЧНО ПО ГЕРБЕРСКИ!

Добро куче! Добър ПЕС!

Заработи кокала (и дори пържолка!) за днес!

Факт е, че при Станишев България направи скок в развитието си към Европа, докато при Борисов България едвам помръдва. Да не споменавам за "царя" и за Костов... Фактм за който е ненавиждан от рублофилите и рушняците... Бояршник за вас товарищи!

намери си нормална работа,а недеи да спамиш във форума за 5 цента от Cорос!!!

Голям чаршав е написал този ! Без смисъл със скрита цел е написано ! За кой ли път се уверявам че след Гений Баща и Майка , природата почива ! Мълчи си и си трай и получавай там своите 100 или 200 хиляди евра и не помагай на Управляващите да ни мачкат и не зачитат за хора !

Г-н Станишев, Основният процент домашно насилие по света и в България представлява психическия домашен тормоз. И това е очаквано, нали? Но това, което пропускате е, че Домашното насилие е и от жената към мъжа и от мъжа към жената, по статистика от многото проучвания и в Европа и в България. И данните показват, че и двата пола докладват близък процент на насилие към тях - колкото мъжете тормозят жените, толкова и жените тормозят мъжете. Това очаквано ли е от Вас? Жените мълчат ли си в къщи и само мъжете ли тормозят? Мъжете - винаги насилници, а жените - винаги жертви? Процента на физическо насилие е много малко, но не искам да го оправдая. Не искам също така да ме манипулирате, като ми навирате в лицето решения, които изкарват единствено мъжете лоши. Еманципацията на жените е дълбоко залегнала в нашия съвременен живот. До там, че започнахме мъжете да мълчим и да търпим тормоз, за да опазим семействата си заедно. Защото Вие и много други като Вас обезценявате значимостта на семействата. Стана по-лесно да се разведеш, отколкото да си купиш хляб. А нима опазването на семейството не е основата цел на тази конвенция? Аз лично виждам противоречие в нея. Още в началото се посочва, че има за основна цел ОВЛАСТЯВАНЕТО на жените. Ами това е дискриминация на полова основа. Как така съвременен, образован човек ще твърди, че намачкването на мъжете ще реши какъвто и да е проблем? Да възпитаваме момченцата от малки, че те трябва да мълчат в къщи, защото по закон са винаги виновни? Аз виждам ОГРОМНО ЗЛО в такива намерения, Г-н Станишев. И както виждате никъде в моята теза не засягам темата за джендър.

ми то и това се цели-разбиване на семейството и противопоставянето на мъж срещу жена и обратното ! Е как в такова семейство ще растат здрави и щастливи деца и какво ще научат и нима като въведат мекерейските им НПО-та да "пазят " жените семейството ще стане по здраво ?

Той е боец. Има мисия. Ти си враг. Твоето мнение е вражеско и трябва да се елиминира. Но му признавам едно -активен е. А ние -пасивни. Ако не бяхме пасивни, нямаше да допускаме ежедневно престъпната държава да ни мачка поединично, а щяхме ЗАЕДНО да сме я помели и построили по своему.

Разбира се че и аз не я изчетох статията а и няма смисъл знаем позицията на Станишевно да се спре нито конвенцията ще се гласува ни той ще бъде шеф на ПЕС втори мандат ма май едното е свързано с другото.Който е тръгнал срещу народа си добро не е видял нека да го прозре това и Станишев и колкото и да ги манипулират българите няма да успеят отворат си очите и това е макар и малко бавно.Но по добре късно отколкото никога !

ПЕС следва да номинира безсрамника-безродник серГей Дмитриевич СтанаШеф за Нобелов лауреат по лицемерие, двуличност и лъжа, както и за цялостната му досегашна усилна, деструктивна, вредителска, антипартийна и антибългарска дейност.

Другари! Врагът с партиен билет е посочен! Можете да започнете да пишете коментари!

бкп ( нерегистриран ) 27.02.2018 14:45 украински-виж ги и там как изтрещяха.

СМОТЛЬО с руски произход????

Статия,която никой няма да се хаби да я чете. Тоя гейбераст джендър бачка за другият джендър Бокан и Анадолската конвенция.

Малко ти е дето те оплюват! Трябва твоите съпартийци да те изгонят от БСП и да те оттеглят от ПЕС, за подличкото, езуитско държане по всички подиуми и медии! Ти и твоят малък кръжец сте за ИК, но отговори защо ни е нужна по дяволите, като си имаме НПКодекс? Не е ли правилно да работите по неговото прилагане в цялата му строгост и да се стремите да го подобрите и обновите? Що за простотия :-ИК за противостоене на насилието над жени и деца! Ами защо пропускаш над мъже, над животни? А кажи душо искариотска , защо не разглеждаш насилието, като явление изобщо?Защото така угаждаш на джендърските си ментори в ПЕС и ЕС! Не е БСП в изолация, колкото и да се опитваш да го натрапиш! А страните, които отхвърлят ИК нарастват всеки месец! СРАМ СИ ЗА БСП и за народът си! Не се крий зад заслугите на родителите си! Благодарение на тях се издигна, но се сриваш благодарение на твоето политическо интригантство, езуитщина и подлизурство!

Изгубихме доверие в теб , храненик и компромат на БСП ! Добре е че БСП се освободи от теб ! Ще има вече нормална Социалистическа в истинския смисъл на думата Социална Партия защитница на Бедния ,болен ,гладен и умъртвяван от Управляващите Народ ! Най-добре е да се оттеглите и никога да не се правите на Социалист ! Направихте /Нецензурна/ думата Социалистическа Партия !

Върти суче, цял роман е написъл, но няма да стане на неговата!

Г- н Станишев, ако баща ви беше жив щеше да се срамува от вас! И не разбирам защо защитавате толкова силно тази конвенция?

Професия! Професионалист. Професионалните убийци не убиват по убеждение или по съвест. Нито от емоции, като отмъщение или ревност. Просто, това им е работата. И някой за това им плаща. А Сергей Станиев е професионален политик. Плащат му да прокарва политически тенденции и цели. Той просто работи това, за което му се плаща. Ако качеството на работата му е компромисно, просто го отстраняват и наемат друг. Според вас, пука ли му дали вие искате или не искате конвенцията? Той е длъжен да я прокара. В помощ са му и ЕНП (у нас ГЕРБ), както и други неприятни за нас образувания.

И на "Вие" ли му говориш на тоя червей?!