Коментари - Пуснаха от ареста съдията, хванат с подкуп | Днес.dir.bg

Пуснаха от ареста съдията, хванат с подкуп

Съдията от Велико Търново Славчо Петков излиза от ареста срещу парична гаранция от 7 500 лева, постанови Софийски градски съд.

Обратно в новината

Коментари - Пуснаха от ареста съдията, хванат с подкуп | Днес.dir.bg

Коментари

пуснали са го за да събере парите за гаранцията- "трябва да се внесе в 10 дневен срок".............

Ма да му се извинят, да го пуснат, че и някой хиляди левчета компенсация за безпокойството да му дадат, такива примерни граждани не трябва да се безпокоят. Вероятно и този няколко палати е построил, нищо, че там горе и една частица няма занесе ... Това, което го правим ние, човеците, в приридата го няма.

Преди няколко дена гласувах в една анкета дали искам да си сменя гражданството -ДА ИСКАМ .Странно ми е че процента като мен беше малък .Аз не се гордея че съм Българин. В държава която има само корупция и проституция за това ли да се гордея за това че няма работа за хората ,за малките заплати и пенси за смешните ни училища или здравеопазване за политиците които станаха до един милионери или за мутрите министри и депутати .............за това че сме народ без вяра,без образование и без самочувствие та ние нищо не направихме 20 години да променим тази мизерия . Поне аз съм честен да кажа че аз не се гордея от факта че съм Българин

Потрай още малко, човече, и на тия ще им дойде времето. На бат Бойко ще му трябва още малко време да изрита тия подкупни съдии от ВСС.

Мдаа, ами честито, поредната скандална простотия ! Не е истина просто, до кога, те вече се гаврят с хората, безсрамни безкрупулни станаха всички! За което, за съжаление Българите , ние сърбаме попарата, не се срамувам да се нареча Българин, и тия нямат право да ме карат да се срамувам за техните простотий! До кога ще ги търпим?!?!?!?! Особено съда, тази недосегаема институция.

някой поне опита ли се да помисли, преди да плещи глупости тук? имам предвид поне съвсем мъничко? въпросният подсъдим, заедно с още четирима от общо седем подсъдими по същото дело, е оправдан на първа инстанция за кражба на 7000 лева. защо чак на втора инстанция и само той ще преговаря да плаща подкуп от 25000 лева??? По-скоро пак са накарали неграмотен милиционер да подготвя активното мероприятие- да бяха сложили някой който може да смята. А и тъпотиите на радната прокуратура край нямат- човекът е част от ТРИЧЛЕНЕН второинстанционен състав, не е председател и не е докладчик по делото. КАКЪВ ПОДКУП БЕ, ПЪРВОКУРСНИЦИ????? Най-много измама да се докаже в случая. Макар че като гледам кои са "надеждните свидетели"... Пък после- съдът виновен.

Ами и аз се питам защо точно на него предложиха кинтите? Като някой ги раздава ей така без причина-и аз имам нужда, защо богоизбраните за "раздаване на" кинтите се оказват съдии, прокурори, политици, министри? За 25 г. трудов стаж като пилот имам само ...........заеми и един единствен апартамент, който още изплащам. ЦВ. Цв. за толкова години със спестяванията си от по-малка заплата успя да купи няколко апартамента. Ако се поразровите в имотното състояние на съдии и прокурори-ще онемеете колко са "спестовни". Смрад!!!

По-добре се питай: Защо съдията не си е напавил отвод щом познава подсъдимия и има с него финансови отношение (заем)? Или този съдия не познава закона за конфликт на интереси и за свързани лица? Ако е така - да ходи да копа домати, а не да съди хората. Подкупът е 6000 лв. - за да не те вкарат в затвора е приемливо. Второ: Това, че е оправдан на първа инстанция, не значи че е невинен (защото може и там да е платил). А ако има СРС на разговора при предаване на парите - хич не си струва да говорим по случая. Затова хората четат материалите по делото, а не говорят наизуст.

Естествено, че ще го пуснат, въпреки, че този съдия е много глупав. Вместо да каже на крадеца да си вземе адвокат и да му плати ХОНОРАР от 30 бона (5 за адвоката и 25 за него), както правят нормалните съдии и прокурори, той директно си поискал парите. Значи, че не иска да дели с колеги.

на снимката не изглежда да е притеснен, напротив създава усещане за досада, че примерно е чакал повече, е няма що, човекът знае какво може и какво иска, само дето нямаме закони у нас, които да му отнемат правата за 10 години и после пак да си говорим за справедливост..ццццц...бббббб

Много прост народ! Стига мислете първосигнално, бе хора!!! Като е задържан сигурни ли сте, че е виновен и че не е постановка?!?!?Зрелища ви трябват само, еххххххх...и като чуете, че е пуснат под парична гаанция и врява до Бога. Ами има си закони,спазват се....или щом е ЦЦ и сие - не важат?!

Да му платят за неудобството и да го облекчат на промоция !!!!! Съд , независим ......Ох мечтая за тричленки от времето на ВОСР !!!

Имам чувството че дори да беше убил някого пак щяха да го пуснат... Странно ми е също че го пускат без да е платена гаранцията предварително!

В БГ има министър на правосъдието, има Висш съдебен съвет. Те защо нищо не правят в случая, защо мълчат и защо си взимат заплатите, след поредица от позорни съдебни решения??? Нали те са назначили този съдя. Мисля, че трябва незабавно да си подадът оставките.

Пуснаха го и го потупаха по рамото!

хаха, е-ати жалката държава е тази българия.....

Ето както бях писъл преди като ги хванаха - нищо няма да им направат нито на крадеца нито на съдията Те не са били там а парите не е подкуп а дадени на заем .Няма свидетели няма престъпление .

Как да няма! На място е хванат с белязани пари. От това какво по-добро доказателство! Ебати корумпираните магистрати, а очакваме Килърите и Октопода да оставят в ареста.......... Шибана държава, шибан народ. Не полицаите трябва да стачкуват, а народа против шибаните магистрати.

гарван, гарвану око не вади- теязи където са го пуснали са същите подкупни съдии

Това е за да знаят и останалите подкупни съдии,че нищо страшно няма да им се сличи и да си продължават с подкупите.Напред народе с герб.

как няма да го пуснат?та нали всички са комбина

Срам ме е с този съд да се нарека БЪЛГАРИН. Тези са срам и позор за нацията ни!... СЛАВЧО, БЪДИ СПОКОЕН И ДРУГ ПЪТ НЕ ДАВАЙ ПАРИ НА ЗАЕМ НА ТОЗИ, КОЙТО ТИ СЕ ПИШЕ ПРИЯТЕЛ!... ЩОМ Е РЕШИЛ ДА КРАДЕ, Е ТРЯБВАЛО ДА СИ НАПРАВИ СМЕТКАТА, ЗАЩОТО РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ ГО ХВАНАТ И ЩЕ МУ ТРЯБВАТ НЕ 25 000, А 250 000 И ТО ЕВРО!... Тоя магистрат" не постоя и два дни в ареста!... Милостиви са ни кадиите за едрите бизнес" риби, а?! Пускането под гаранция не означава оправдателна присъда! Означава само, че не се очаква обвиняемият да се укрие или да извърши друго престъпление! Браво на българските съдии!!! За пореден път показахте, че сте "стински професионалисти"!... Вече ме е срам, че съм българин!... Накрая ще се окаже, че парите бил ги дал назаем, а онзи искал да го натопи!... Парламентът да криминализира подкупите на съдии като тежки престъпления с 20 години затвор минимум! За тези, които подпомагат разкриването на подкупа, да им се дава амнистия! Само така ще се спре корумпираната съдебна система! Корупцията в съда скапва държавата, кой още не го е разбрал?!... Същият свидетел, който казва, че е невинен и не са го осъдили на предна инстанция, за какъв дявол се съгласява да води преговори и да дава пари двойно повече, отколкото е делото му за кражба? Ето това са българските съдии, а после искаме да сме ДЪРЖАВА - е, SORRY, няма как!... С такъв съд като българския и Чикатило щяха да пуснат под гаранция, защото в ареста няма условия да си хапва човешко месо и ще се чувствува дискомфортно!... Сега щели да разпитват колегите му. И какво очаквате да кажат те? Вие чували ли сте за омерта? Пък и не е ясно, дали не си делкат парсата!... Абе май, както всичко до сега, само дим и пушилки!... Гарван гарвану око не вади! Защо ли и аз не съм изненадан, при такава съдебна система и при такива доказателства от зависим от полицията свидетел друго не остава освен пускане!...

Ими наречи се тогава "китаец"!

Ами наречи се тогава "китаец"!!!

Добре казано! Общо взето е така. Но това за сроковете за задържане не е точно така. Законите са такива(демократични -каквото и да означава това), че съдиите, дори да искат, няма да имат основание да го задържат повече. Иначе поне от емоционална гледна точка си го написал/а добре. Съгласен съм, че докато съда не заработи като хората нищо не можам да чакаме. Но издънки има и в най - добре развитите държави. Примери колкото щеш.

милиционерщината все повече се вихри. ЦЦ си повярва, че е станар недосегаем. Да, ама не! Време е бат Бойко да му тегли шута, че кирливите му ризи като зам.кмет на София се веят - 1 500 000 евро са потънали в нечий джоб и за да ни отвлича вниманието ЦЦ прави физзарядки като набеждава магистрати за подкупи и т.н. От тази милиционерщина направо ми се повдига. Аде Цецо, достатъчно золуми си направил, марш в конюшната.

Знам, че има много хора със засегнати интереси. Нормално е. Знам/надявам се/, че тоя съдияни как не е глупав. Можело е да вземе мерки и да си получи парите, ако е така , както казва по нормален начин- ако трябва и пред нотариус. Не знам докога някой ще се опитва да прави хората на глупави

Що не погледнете от тая страна, ами леете толкова простотия и мръсотия от устата си???????????

Eх олигофрен , безсилната злоба направо те изяжда , ти си се побъркал , тичай на лекар , макар че е късно

То да те е срам да си българин, имаш право.Тези дрисльовци само лъжат народа и си мислят, че сме баш толковма тъпи. Независимо дали са политици, съдии и т.н.. ЗА ТОВА НАШАТА ДЪРЖАВА Е ТОЛКОВА СКАПАНА!!!

ХАХАХАХАХА пикая на правосъдието ви!!!!!

"Гаранцията трябва да бъдат заплатена в 10-дневен срок, съобщи КРОСС." Значи са го пуснали и без да е платил. ЖИВ ДА ГО ОЖАЛИШ!!!

Срам ме е с този съд да се нарека БЪЛГАРИН. Тези са срам и позор за нацията ни.

Гарвн ,гарвану око не вади!

На мен ми е срам че има такива съдии ,но ме е срам и такива прокурори като Роман Василев.Този сам каза че е милионер ,няма лошо,само че има нещо интересно спечелил от борсата 80 хиляди лева през 2008 год.,като няма нито еди друг който да е спечелел на борсата същата година.

АЗ НЕ СЪМ този Жоро.

СЛАВЧО, БЪДИ СПОКОЕН И ДРУГ ПЪТ НЕ ДАВАЙ ПАРИ НА ЗАЕМ НА ТОЗИ, КОЙТО ТИ СЕ ПИШЕ ПРИЯТЕЛ. ЩОМ Е РЕШИЛ ДА КРАДЕ Е ТРЯБВАЛО ДА СИ НАПРАВИ СМЕТКТА ЗАЩОТО РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ ГО ХВАНАТ И ЩЕ МУ ТРЯБВАТ НЕ 25 ХИЛЯДИ, А 250 ХИЛЯДИ И ТО ЕВРО.

Тоя "магистрат" не постоя и два дни в ареста.....милостиви са ни кадиите за едрите "бизнес" риби, а!?!?!

Абе вие малоумни ли сте, беее? Пускането под гаранция не означава оправдаделна присъда! Означава само, че не се очаква да се укрие или да извърши друго престъпление!!!! Или аде просто така да плюем по съдиите щото Цв. Цв. така е казал и щото сега ни се е паднало?!

Няма нужда да се укрива! Те са го пуснали за да може да "замаже"нещата!!!В края на краищата утре може да се наложи и той да ги пусне!!!

Браво на БГ съдий!!!!! за пореден път показахте че сте "истински професионалисти" Вече ме е срам че съм Българин.......... no comment

Накрая ще се окаже че парите бил ги дал назаем а онди искал да го натопи. Парламента да криминализира подкупите на съдии като тежки престъпления с 20 години затвор минимум. За тези които подпомаган разкриването на подкупа да им се дава амнистия, само така ще се спре корумпираната съдебна система. Корупцията в съда скапва държавата, кой не го е разбрал още.

Абе тези хора луди ли са? Няма подкупни съдии у нас! Незабавно да се обезщети неправомерно задържаният с вила до някоъ язовир.

Очакваше се защото ЦЦ отдавна се кани на съда и хоп щом си намери "неопетнен подсъдим" да се навие на игра защото е в ръцете на МВР направи акцийката си...Същият свидетел който казва че е невинен и не са го осъдили на предна инстанция за какъв дявол се съгласява да води преговори и да дава пари двойно повече от колкото е делото му за кражба????

Нее те тия пари не са подкуп а човека му ги бил дал назаем. Другарите съдии подкупи не вземат, те само си прибират заемите!!!

Ето това Български те съдий - после искаме да сме ДЪРЖАВА е SORRY няма как.......

С такъв съд като българския и Чикатило щяха да пуснат под гаранция, защото в ареста няма условия да си хапва човешко месо и се чувства дискомфортно. Сега щели да разпитват колегите му. И какво очаквате да кажат те? Вие чували ли сте за омерта? Пък и не е ясно дали не си делкат парсата.

Абе май, както всичко до сега, дим и пушилки...

Гарван гарвану око не вади!

да,да,да! Така е! Жалко!

С БКП напред!

Да............защо ли не съм изненадан?????

Защо ли и аз не съм изненадан, при такава съдебна система

При такива доказателства от зависим от полицията свидетел друго неостава освен пускане....

Коментари - Пуснаха от ареста съдията, хванат с подкуп | Днес.dir.bg

Пуснаха от ареста съдията, хванат с подкуп

Съдията от Велико Търново Славчо Петков излиза от ареста срещу парична гаранция от 7 500 лева, постанови Софийски градски съд.

Обратно в новината

Коментари - Пуснаха от ареста съдията, хванат с подкуп | Днес.dir.bg

Коментари

пуснали са го за да събере парите за гаранцията- "трябва да се внесе в 10 дневен срок".............

Ма да му се извинят, да го пуснат, че и някой хиляди левчета компенсация за безпокойството да му дадат, такива примерни граждани не трябва да се безпокоят. Вероятно и този няколко палати е построил, нищо, че там горе и една частица няма занесе ... Това, което го правим ние, човеците, в приридата го няма.

Преди няколко дена гласувах в една анкета дали искам да си сменя гражданството -ДА ИСКАМ .Странно ми е че процента като мен беше малък .Аз не се гордея че съм Българин. В държава която има само корупция и проституция за това ли да се гордея за това че няма работа за хората ,за малките заплати и пенси за смешните ни училища или здравеопазване за политиците които станаха до един милионери или за мутрите министри и депутати .............за това че сме народ без вяра,без образование и без самочувствие та ние нищо не направихме 20 години да променим тази мизерия . Поне аз съм честен да кажа че аз не се гордея от факта че съм Българин

Потрай още малко, човече, и на тия ще им дойде времето. На бат Бойко ще му трябва още малко време да изрита тия подкупни съдии от ВСС.

Мдаа, ами честито, поредната скандална простотия ! Не е истина просто, до кога, те вече се гаврят с хората, безсрамни безкрупулни станаха всички! За което, за съжаление Българите , ние сърбаме попарата, не се срамувам да се нареча Българин, и тия нямат право да ме карат да се срамувам за техните простотий! До кога ще ги търпим?!?!?!?! Особено съда, тази недосегаема институция.

някой поне опита ли се да помисли, преди да плещи глупости тук? имам предвид поне съвсем мъничко? въпросният подсъдим, заедно с още четирима от общо седем подсъдими по същото дело, е оправдан на първа инстанция за кражба на 7000 лева. защо чак на втора инстанция и само той ще преговаря да плаща подкуп от 25000 лева??? По-скоро пак са накарали неграмотен милиционер да подготвя активното мероприятие- да бяха сложили някой който може да смята. А и тъпотиите на радната прокуратура край нямат- човекът е част от ТРИЧЛЕНЕН второинстанционен състав, не е председател и не е докладчик по делото. КАКЪВ ПОДКУП БЕ, ПЪРВОКУРСНИЦИ????? Най-много измама да се докаже в случая. Макар че като гледам кои са "надеждните свидетели"... Пък после- съдът виновен.

Ами и аз се питам защо точно на него предложиха кинтите? Като някой ги раздава ей така без причина-и аз имам нужда, защо богоизбраните за "раздаване на" кинтите се оказват съдии, прокурори, политици, министри? За 25 г. трудов стаж като пилот имам само ...........заеми и един единствен апартамент, който още изплащам. ЦВ. Цв. за толкова години със спестяванията си от по-малка заплата успя да купи няколко апартамента. Ако се поразровите в имотното състояние на съдии и прокурори-ще онемеете колко са "спестовни". Смрад!!!

По-добре се питай: Защо съдията не си е напавил отвод щом познава подсъдимия и има с него финансови отношение (заем)? Или този съдия не познава закона за конфликт на интереси и за свързани лица? Ако е така - да ходи да копа домати, а не да съди хората. Подкупът е 6000 лв. - за да не те вкарат в затвора е приемливо. Второ: Това, че е оправдан на първа инстанция, не значи че е невинен (защото може и там да е платил). А ако има СРС на разговора при предаване на парите - хич не си струва да говорим по случая. Затова хората четат материалите по делото, а не говорят наизуст.

Естествено, че ще го пуснат, въпреки, че този съдия е много глупав. Вместо да каже на крадеца да си вземе адвокат и да му плати ХОНОРАР от 30 бона (5 за адвоката и 25 за него), както правят нормалните съдии и прокурори, той директно си поискал парите. Значи, че не иска да дели с колеги.

на снимката не изглежда да е притеснен, напротив създава усещане за досада, че примерно е чакал повече, е няма що, човекът знае какво може и какво иска, само дето нямаме закони у нас, които да му отнемат правата за 10 години и после пак да си говорим за справедливост..ццццц...бббббб

Много прост народ! Стига мислете първосигнално, бе хора!!! Като е задържан сигурни ли сте, че е виновен и че не е постановка?!?!?Зрелища ви трябват само, еххххххх...и като чуете, че е пуснат под парична гаанция и врява до Бога. Ами има си закони,спазват се....или щом е ЦЦ и сие - не важат?!

Да му платят за неудобството и да го облекчат на промоция !!!!! Съд , независим ......Ох мечтая за тричленки от времето на ВОСР !!!

Имам чувството че дори да беше убил някого пак щяха да го пуснат... Странно ми е също че го пускат без да е платена гаранцията предварително!

В БГ има министър на правосъдието, има Висш съдебен съвет. Те защо нищо не правят в случая, защо мълчат и защо си взимат заплатите, след поредица от позорни съдебни решения??? Нали те са назначили този съдя. Мисля, че трябва незабавно да си подадът оставките.

Пуснаха го и го потупаха по рамото!

хаха, е-ати жалката държава е тази българия.....

Ето както бях писъл преди като ги хванаха - нищо няма да им направат нито на крадеца нито на съдията Те не са били там а парите не е подкуп а дадени на заем .Няма свидетели няма престъпление .

Как да няма! На място е хванат с белязани пари. От това какво по-добро доказателство! Ебати корумпираните магистрати, а очакваме Килърите и Октопода да оставят в ареста.......... Шибана държава, шибан народ. Не полицаите трябва да стачкуват, а народа против шибаните магистрати.

гарван, гарвану око не вади- теязи където са го пуснали са същите подкупни съдии

Това е за да знаят и останалите подкупни съдии,че нищо страшно няма да им се сличи и да си продължават с подкупите.Напред народе с герб.

как няма да го пуснат?та нали всички са комбина

Срам ме е с този съд да се нарека БЪЛГАРИН. Тези са срам и позор за нацията ни!... СЛАВЧО, БЪДИ СПОКОЕН И ДРУГ ПЪТ НЕ ДАВАЙ ПАРИ НА ЗАЕМ НА ТОЗИ, КОЙТО ТИ СЕ ПИШЕ ПРИЯТЕЛ!... ЩОМ Е РЕШИЛ ДА КРАДЕ, Е ТРЯБВАЛО ДА СИ НАПРАВИ СМЕТКАТА, ЗАЩОТО РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ ГО ХВАНАТ И ЩЕ МУ ТРЯБВАТ НЕ 25 000, А 250 000 И ТО ЕВРО!... Тоя магистрат" не постоя и два дни в ареста!... Милостиви са ни кадиите за едрите бизнес" риби, а?! Пускането под гаранция не означава оправдателна присъда! Означава само, че не се очаква обвиняемият да се укрие или да извърши друго престъпление! Браво на българските съдии!!! За пореден път показахте, че сте "стински професионалисти"!... Вече ме е срам, че съм българин!... Накрая ще се окаже, че парите бил ги дал назаем, а онзи искал да го натопи!... Парламентът да криминализира подкупите на съдии като тежки престъпления с 20 години затвор минимум! За тези, които подпомагат разкриването на подкупа, да им се дава амнистия! Само така ще се спре корумпираната съдебна система! Корупцията в съда скапва държавата, кой още не го е разбрал?!... Същият свидетел, който казва, че е невинен и не са го осъдили на предна инстанция, за какъв дявол се съгласява да води преговори и да дава пари двойно повече, отколкото е делото му за кражба? Ето това са българските съдии, а после искаме да сме ДЪРЖАВА - е, SORRY, няма как!... С такъв съд като българския и Чикатило щяха да пуснат под гаранция, защото в ареста няма условия да си хапва човешко месо и ще се чувствува дискомфортно!... Сега щели да разпитват колегите му. И какво очаквате да кажат те? Вие чували ли сте за омерта? Пък и не е ясно, дали не си делкат парсата!... Абе май, както всичко до сега, само дим и пушилки!... Гарван гарвану око не вади! Защо ли и аз не съм изненадан, при такава съдебна система и при такива доказателства от зависим от полицията свидетел друго не остава освен пускане!...

Ими наречи се тогава "китаец"!

Ами наречи се тогава "китаец"!!!

Добре казано! Общо взето е така. Но това за сроковете за задържане не е точно така. Законите са такива(демократични -каквото и да означава това), че съдиите, дори да искат, няма да имат основание да го задържат повече. Иначе поне от емоционална гледна точка си го написал/а добре. Съгласен съм, че докато съда не заработи като хората нищо не можам да чакаме. Но издънки има и в най - добре развитите държави. Примери колкото щеш.

милиционерщината все повече се вихри. ЦЦ си повярва, че е станар недосегаем. Да, ама не! Време е бат Бойко да му тегли шута, че кирливите му ризи като зам.кмет на София се веят - 1 500 000 евро са потънали в нечий джоб и за да ни отвлича вниманието ЦЦ прави физзарядки като набеждава магистрати за подкупи и т.н. От тази милиционерщина направо ми се повдига. Аде Цецо, достатъчно золуми си направил, марш в конюшната.

Знам, че има много хора със засегнати интереси. Нормално е. Знам/надявам се/, че тоя съдияни как не е глупав. Можело е да вземе мерки и да си получи парите, ако е така , както казва по нормален начин- ако трябва и пред нотариус. Не знам докога някой ще се опитва да прави хората на глупави

Що не погледнете от тая страна, ами леете толкова простотия и мръсотия от устата си???????????

Eх олигофрен , безсилната злоба направо те изяжда , ти си се побъркал , тичай на лекар , макар че е късно

То да те е срам да си българин, имаш право.Тези дрисльовци само лъжат народа и си мислят, че сме баш толковма тъпи. Независимо дали са политици, съдии и т.н.. ЗА ТОВА НАШАТА ДЪРЖАВА Е ТОЛКОВА СКАПАНА!!!

ХАХАХАХАХА пикая на правосъдието ви!!!!!

"Гаранцията трябва да бъдат заплатена в 10-дневен срок, съобщи КРОСС." Значи са го пуснали и без да е платил. ЖИВ ДА ГО ОЖАЛИШ!!!

Срам ме е с този съд да се нарека БЪЛГАРИН. Тези са срам и позор за нацията ни.

Гарвн ,гарвану око не вади!

На мен ми е срам че има такива съдии ,но ме е срам и такива прокурори като Роман Василев.Този сам каза че е милионер ,няма лошо,само че има нещо интересно спечелил от борсата 80 хиляди лева през 2008 год.,като няма нито еди друг който да е спечелел на борсата същата година.

АЗ НЕ СЪМ този Жоро.

СЛАВЧО, БЪДИ СПОКОЕН И ДРУГ ПЪТ НЕ ДАВАЙ ПАРИ НА ЗАЕМ НА ТОЗИ, КОЙТО ТИ СЕ ПИШЕ ПРИЯТЕЛ. ЩОМ Е РЕШИЛ ДА КРАДЕ Е ТРЯБВАЛО ДА СИ НАПРАВИ СМЕТКТА ЗАЩОТО РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ ГО ХВАНАТ И ЩЕ МУ ТРЯБВАТ НЕ 25 ХИЛЯДИ, А 250 ХИЛЯДИ И ТО ЕВРО.

Тоя "магистрат" не постоя и два дни в ареста.....милостиви са ни кадиите за едрите "бизнес" риби, а!?!?!

Абе вие малоумни ли сте, беее? Пускането под гаранция не означава оправдаделна присъда! Означава само, че не се очаква да се укрие или да извърши друго престъпление!!!! Или аде просто така да плюем по съдиите щото Цв. Цв. така е казал и щото сега ни се е паднало?!

Няма нужда да се укрива! Те са го пуснали за да може да "замаже"нещата!!!В края на краищата утре може да се наложи и той да ги пусне!!!

Браво на БГ съдий!!!!! за пореден път показахте че сте "истински професионалисти" Вече ме е срам че съм Българин.......... no comment

Накрая ще се окаже че парите бил ги дал назаем а онди искал да го натопи. Парламента да криминализира подкупите на съдии като тежки престъпления с 20 години затвор минимум. За тези които подпомаган разкриването на подкупа да им се дава амнистия, само така ще се спре корумпираната съдебна система. Корупцията в съда скапва държавата, кой не го е разбрал още.

Абе тези хора луди ли са? Няма подкупни съдии у нас! Незабавно да се обезщети неправомерно задържаният с вила до някоъ язовир.

Очакваше се защото ЦЦ отдавна се кани на съда и хоп щом си намери "неопетнен подсъдим" да се навие на игра защото е в ръцете на МВР направи акцийката си...Същият свидетел който казва че е невинен и не са го осъдили на предна инстанция за какъв дявол се съгласява да води преговори и да дава пари двойно повече от колкото е делото му за кражба????

Нее те тия пари не са подкуп а човека му ги бил дал назаем. Другарите съдии подкупи не вземат, те само си прибират заемите!!!

Ето това Български те съдий - после искаме да сме ДЪРЖАВА е SORRY няма как.......

С такъв съд като българския и Чикатило щяха да пуснат под гаранция, защото в ареста няма условия да си хапва човешко месо и се чувства дискомфортно. Сега щели да разпитват колегите му. И какво очаквате да кажат те? Вие чували ли сте за омерта? Пък и не е ясно дали не си делкат парсата.

Абе май, както всичко до сега, дим и пушилки...

Гарван гарвану око не вади!

да,да,да! Така е! Жалко!

С БКП напред!

Да............защо ли не съм изненадан?????

Защо ли и аз не съм изненадан, при такава съдебна система

При такива доказателства от зависим от полицията свидетел друго неостава освен пускане....