Съдът спря вписването на новото ръководство на Тотализатора заради съмнение в законността

Основание на съдиите е обжалването от страна на предишния състав на Управителния съвет

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пРИЯТЕЛИТЕ НА бОРИСОВ гИНЧЕВ И йОВОВ НА МЕСТО В ЗАТВОРА ОБЖАЛВАТ ПИЧОВЕТЕ ПОНЕЖЕ МАЛКО ПАРИ ОТКРАДНАХА ДОСЕГА..СЛАБА ВЛАСТ ХОРАТА ГЛАСУВАХА ТАКИВА КАТО ТИЯ ДА СА ПО ЗАТВОРИТЕ ДА ВЪРНАТ ОТКРАДНАТОТО,А ТО КАКВО СТАВА ЕДНО НИЩО.

Този е абсолятен измекяр. Поне от кумова срама да се опита да излъже, че с нещо са прегрешили, а той директно, по политически причини. На всичкото отгоре слага депутат, което е забранено, такава наглост и след Девети Септември не е била!

Туриха му го на този ромски министър.

Не можахте комуняги.USA!Skoro shte cukame ROK.Poklon pred gospodin Geshew!!!

Тия менти пак не спазват законите!

Бълха ги ухапала новите чалго-джендърче-кировчета. Те дотук опукаха 9 млрд, без да стане ясно за какво. Ще ги връщат нашите деца (ако не са емигрирали). Та някакви си 11 млн. ще ги уплащат...

Гошо Петков Гинчев и Христо Георгиев Йовов - експерти по тотализатор! Това е същото, ако Бойко Борисов е експерт по държавно управление! Карето от белота - свещенна тъпота! Срам за България!!!

Този министър е срам за България! Тотото не е политически орган, за да се назначават и уволняват хора по политически причини!

Къде е зомбито? Живо ли е? Що не коментира боклуците, които пробута на СУВЕРЕНА?

На дивана е и шмърка магистралка след магистралка :)

Нагласи я, че пишела модерни термини като к вместо х - хиляди. Че тя е баба бе, кой ще ползва американизми на нейните години? Сега мисли, че пак ще му вярваме. Един път се лъжат хората

Лайняно Дончева, сама ли си тролиш ма, дърта шаврантийо :)

Тотото било на загуба преди 2 годин Тъй лиииии? А кой тогава ги държеше притиснати в ъгъла, догато хората бясно търкаха талончета и чу пълнеше гушата? И сега клечи в Дубай и чака да се върне? Тотото едвам оцеля, защото си плащаше данъците за разлика от Божков И сега, когато от лятото ана2020 нямат тая нелоялна конкуренция, живнаха. И министърчето ще ги наказва... хмммм

А новите членове с конкурс ли са назначени или с бланкетното "до провеждане на конкурс"? Явно самите управляващи не спазват закона, изискващ задължително провеждане на конкурс (така или иначе резултатите от него ще са ясни, но тук няма дори и опит формално да се придържат към законовите изисквания). А после - рев, че съдът бил такъв и онакъв ...

Руди Гела - тъпото нагло чалгарче знае, че е за кратко и я подкара нагло през просото - политически уволнения, политически назначения, а корупцията му извира чак от ушите!

от снимката са новото ТоТо ОПГ с пяна на устите, като озверели от бяс кучета, готови за нов грабеж.

Крайно време беше, някой да сложи този самовлюбен зад...к, на мястото му. Има закон и той важи за всеки без значение колко се се зализал!

Хораа на доня Славуция са налапали Тотализатора, мамата си трака. Тия са гладни яко!

Това Съд ли е ? СГС са Брокерска компания ! Махайте Прокурора Гешев и Съдете нормално ! Кажете имената на Съдий те поне да знаем кои са Съдий на Мафията !

Ти на гелосан олигофрен, който не спазва закона вярваш, а на съда не. Решението е публично, съдиите не се крият, виж кой е и прочети мотивите преди да говориш глупости!

Много сте елементарни! Щом не ви отърва, и когато ви посочат за корупция - и веднага дежурните ви вопли - Гешев ви е виновен, а съдът ви е “мафия“! А вие, платените протестъри искате да си газите закона на воля - ееееми, не става!

Какъв е тоя съд, дето те се съобразява с желанието на собственика, кой ще назначава и управлява. Май и там трябва да се пипне, не само в прокуратурата. Доста съдии също трябва да се сменят с по качествени.

Има закон, който трябва да се спазва от собственика и стои над неговите желания. Очаква се гелосаното човече да го знае и да го спазва!

Наистина тъпото в случая е че обясняват собствената си тъпота с отношение към тях. Сега ще каже - съда е корумпиран и затова ме саботират.

5 пъти сменя заглавието на статията и блокира 5 пъти коментарите Сега теъгнала да трие Защо и кога се теие не знам Божа работа :))))))

Цялото това управление на Кирчо и Кокорчо е нелегитимно, неморално, незаконно… нереално

+ Добре”изпипано” Отвсякъде от Ясно#Кой.

Вожде, а македонския космонавт с парите от тотото ли ще го пращаме или с ваучери

Як коментар, брат! Славуца не знам кво мълчи кат пукъл, ама трябва да каже на Киро, че трябва една от работните групи специално да се занимава с прословутия македонски космонавт.

Тия от подмяната, "почтените", осъзнават ли, че са копие на Илия Павлов? По негово време майката на Пеевски беше шеф на тотото. От там е и имането на Пеевски. Отделно лансирането му от Папазов, бивш шеф на пристанище Варна и настояща подлога на Доган.

Каквото Можех - Предупредих, Колега…

Да се закрие съда. Всички са кучета на Дончева и саботират нашето зализано момче. Господин 500к

Както и предположих, малко от четящите ще разберат иронията. Обаче шамара е звучен за министъра юрист, дето май е гладееееен.

И много про3д!!!

назначението и на старите и на новите е Политическо решение. всичко друго са приказки.

Възраждане ... Факт Безмислена партия

Оооо - ами то Вси”наште” ДъСъ подготвят за И-друга ЙощПо “нова” партия…

Вчера НЕКАКЪВ от:”ПРОМЯНАТА”,каза,че:ИН ХАУСА,НЯМАЛО ДА ГО ПРЕКРАТЯВА,ЩЯЛ ДА ВЪЗЛАГА:НОВО ПРОЕКТИРАНЕ ЗА ОБИКАЛЯНЕ НА ВЛАЖНИ НИВИ(ПЪРВИ РУШВЕТИ)....ЩОТО: “ИН ХАУСА НИ,Е ПО-ДОБЪР ОТ:ИН ХАУСА ИМ”!!! АЙДУК,СЛЕД -АЙДУКА! ВИНАГИ ПЪРВА ГРИЖА Е...ОКОЛО КИНТИТЕ!!!

…и Се ли присъединихте И-Вие ЗА РеИнженерингът-НовНюрнбергски, Колега ?

Всички разбрахме отн.”избора” на Този внук на др. Слабакав ..ра Да папка И той Наши Данъкоплатски пари. ..ТА ! - що Е било на т.нар. Съвет ?! ..и Защо Още Няма АбсолютноНикаква информация ?!

Веднага министъра да предложи нови кандидати и да уволни старото ръководство на тотото. Време е за нови хора в тотото.

1. Да се запознае със законите 2. Да започне да ги спазва 3. Да се научи, кое как се прави Ако нямаше закон, в рамките на 6 месеца щеше да има 3ма различни директори и така ли се управлява предприятие. Адвокат бил този, спортно право, ...такова право няма, такъв адвокат няма. Този не бхи го взел да ми защитава кучето!

Чалгопитеците сами си счупиха държавата. От скука.

е 100 процентова парцалена кукла на конци.

Турбо дебили начело на държавата. С ръце на милиарди и си правят каквото искат.

…което Отново Ни адресира ЗА РеИнженерингът+НовНюрнбергски .

Много зле Караджов Василев И Холограмата от Външно :))))))

действащ депутат ... ако е нарушен закона е странно. или е незаменим или е Правилния човек

Нарушен е, прав си! - Закона за публичните предприятие чл20 ал. 1 т.9. А същия е подписал и декларация с невярно съдържание.

Как е нормалното? Чегъркаме ли?

ИТН калинките използват суматохата с украйна и македония и бързо накацат всякакви сладки длъжности. Пък славчо Беше един такъв ..честен..благороден и патриот...Беше..

Гнидите Йовов и Гинчев подали жалбата, дейба и некадърниците, Йово го хванаха и да преписва, но сигурно си е купил дипломка, ама чак пък директори, те нямат акъл да разделят на две говеда сеното.

Те не разделят, а "заделят" от сеното именно за говедата.

Точно така, са ще се влачи с години.

Язък за оперния певец в новото ръководство

Това гелосаното мастийче Се занимава само с глупости Комплексар И му личи

Тия новите управници са комици

Яко се "натресохме " с тези от ИТН +

Даааа, 52 млнн. лв печалба за 2021 направи смяната на ръководството много наложително. Толкова е спешно, пе трябва да се направи дори против закона...