Коментари - Руснаци заподозрени в подготовка на преврат в Черна гора | Днес.dir.bg

Руснаци заподозрени в подготовка на преврат в Черна гора

Двама руски граждани - Едуард Широков и Владимир Попов, са обявени за издирване от черногорските власти по линия на Интерпол, съобщи ТАСС, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Руснаци заподозрени в подготовка на преврат в Черна гора | Днес.dir.bg

Коментари

Какво значи заподозряни? То цял свят знае, че те са точните момчета, а дира...заподозряни!!!

много напомня на преврата в турция-накрая ще се окаже че те си са го направили

МДАМ Сигурно и в Турция, пак Русия беше виновна

За любителите на руска газ: Цената в момента за България е 216 долара за 1000 куб.м. Спрете с лъжите за 500 долара. Украйна купува по "специална цена" след големи преговори и по бедност на 177 долара, при това тя е първа страна до руската граница, тоест не плаща транзит!

и не ми сравнявайте с Германия, каято купува пет пъти повече от нас . Научете какво е пазарна икономика, щом сте за капитализъм!

В Германия руските доставки никога не са надвишавали 30%! Такива като теб осигуряваха 100% зависимост на България от руските доставки!

Украйна в момента купува и от други места и за това цената и е такава! И в България ще свалите цената, след като се появиха и други алтернативи на доставки!

Паисий

ОК, кажи алтернативна цена да друга газ в Европа?!!! От къде и на каква цена?! КОНКРЕТНО? Норвегия - цена? Катар - цена? САЩ? .. Израел? Кипър? Азерска? ДАВАЙ?!

Паисий

Украйна в момента купува от Словакия, която й дава пак същата руска газ, само че на по-висока цена! СТИГА СИ ПИСАЛ ПРОСТОТИИИ БЕ! .

Германия току що даде почти целия капацитет на газопровода ОПАЛ на Газпром. Така че усрайна ще се захранва 100% с руска газ, независимо откъде идва. Толкоз.

прегледай официалните български източници и после питай съпартийците си.

Сърбия и Черна гора са единствените държави, които са останали с положително отношение към Русия. Сърбия традиционно е руски съюзник, докато Черна гора иска да се развива по европейския път. И именно това беше причината за разделянето на общата им държава. Всъщност това беше и причината за разпада на цяла Югославия. Руската агентура е особено активна в Сърбия. и няма никаков съмнение че заховорът е осъществен от руснаци и сърби. Ясно е че Русия ще с еразграничи - те се разграничават от очевидния факт че в Източна Украйна влизат части на Спецназ (военни без опознавателни знаци могат да бъдат основно от Спецназ. И с оглед на нещата, които правят това е повече от сигурно), та ще признаят участие в атентат. Само по себе си това е терористичен акт. И даже държавата Русия да не се обвинява пряко, участието ан руски граждани я уличава. Русия не може да приеме че бившите й съюзници повече не я щат. Но задават ли си в Кремъл въпроса защо е така? И след като нещата периодично ескалират явно нещо не е в ред. Докато в Кремъл не проумеят че светът се е променил така ще е.

Понеже на нас най-големият ни враг е Сърбия, водим политика на " приятелите на нашите врагове ..."

На времето Руснаци, сърби и румънци са обвинявани че помагат за преврата срещу османската империя, за да се подготви легията на Раковски или четата на Боев.....

" За пагубната политика на Русия към България"!

Това каква е политиката, не значи че не е помогнала . И ние имаме лоша политика спрямо Сърбия, при това много лоша (не забравяй че сме първите които признаха Македония) Но в същото време не е било проблем да се обучава легията на Раковски. Не забравяй че в Русия има смяна на властта и едни са помагали, а съвсем други са ни мачкали. Много е грозно да слагаме всичко под един знаменател. Ние сме били съюзници на Хитлер, това да не би да има оправдание?

веднага е ясно - не му е чист косъма. 3-4 големи кръгли дупки 45-ти калибър между веждите решават веднага проблема.

Се едно слушам мангал да се точи на Моника Белучи...

четенето не е задължително бе!

Предлагам всички, които защитават Черна гора от лошите руснаци, да напишат петиция до посолството им и да настояват да си направят Референдум в Черна гора дали искат влизане в НАТО. Да видим какъв ще бъде отговорът на Джуканович? Май ге бъдат изненадани от него. Това ще докаже кое е истина и кое не!

Дали българите искат Лукой да не плаща данъци! Дали да си продаваме земята на руснаци! Дали да плащаме вуската газ ПО НАД 500$ ( Украйна в момента плаща по 177$) . ДАЛИ СОФИЯНЦИ СА СЪГЛАСНИ ДА СЕ ВОЗЯТ НА 100 ГОДИШНИ РУСКИ ВЛАКОВЕ В МЕТРОТО!

Паисий

Руската газ не е ПО НАД 500$, тя е по 20000 долара бе. Ти днес пи ли си хапчетата!?

СДС премахна мораториума върху продажбата на земя на чужденци под натиск от ЕС и САЩ, тъпанар. Както Иван Костов казваше, никой няма да ни задигне земята и да я изнесе. Надеждата беше да се продадем на чичко милионер от запад. Обаче... мухахаха... ядец. Чичко милионер от запад не ни ще. Затова сега върви да виеш на Раковска или където там се е изнесъл днес боклукът - Козяк, мозяк... не ща да знам... Пък като не ви харесва, може да минете на волски каруци.

ами редиш пасианси за подрастващи..

пише само това, което му съобщат по "комсомолска правда".

знам доста повече от теб. Ти знаеш само това, с което са те зомбирали. Трябва да се знае всичко, а не половината

Тази година Черна гора подписа протокола за присъединяване към НАТО въпреки анти-натовските протести на хората. Сега започва промивката на мозъците - на хората трябва да бъде обяснено колко страшно е извън НАТО и как НАТО ще ги пази от нещо си. Интересното е, че освен Русия, другите лоши са сърбите, което поставя два въпроса: 1. Как ще бъде обяснено това на черногорците, които са сърби? 2. Ще останат ли сърбите лоши, ако, както ги натискат, и те изпростеят и влезат в НАТО?

гробища... Ами си гледайте исконната земя да ни ви притеснят китайците.

Китайците, за разлика от НАТО, никак не притесняват родната ми мизийска земя. Но понеже бряцаш за Русия... нещо не се сещам за китайски градчета в Русия. За разлика от друго едно място...

ДОРИ НЕ Я ПОКАНИХА В БРИКС? ЗАЩОТО ПУТИН ЩЕШЕ ДА ПОЛУЧИ ЕДНА ЦВЕТИСТА СРЪБСКА......

Паисий

много стани не са в БРИКС.. и какво от това?? Защо не поканят Сърбия в Г-20, а? Ти май явно си МНОГО УМЕН!

Защото не съществува подобна организация, глупако. БРИКС е просто вестникарска абревиатура. Никой никого не е канил в никакъв БРИКС.

руските измекяри. Че дори искате реклами и надписи на руски по морето.

Така си е. Много сме, а ти си обречен като прасе по сегашното време от годината. Ама си доволен... като прасе по сегашното време на годината. Прасешка му работа...

Проличава си "нещото", от което трябва да се пазят!

Хората протестирали... Кои хора, колко хора. Защото аз пък знам, че хората са съгласни, а малка част зомбита са в истерия. Ти какво ще кажеш за хората и от името на хората?

Управляващите натискат да влезат в НАТО, Народът обаче над 50% е против. Затова не правят и референдум, щото ще го загубят. И измислят историята с някакъв фалшив атентат-преврат! А соросоидите тук вярват като будали на тези "сюжети". Руснаците са доказали, че могат да убият когото си искат, където си искат. Явно не са го убили този Джуканович, ерго - не са искали.

те са масови убийци..изтрепаха 50 милиона свои съграждани..дебнат като командировани и у нас.

Паисий

с една бомба ли ги избиха тези милиони или поединично?

са си купили недвижимост в НАТОвска България! ЗАМИНАВАЙТЕ В СИБИР АКО НЕ ВИ ХАРЕСВА!

Паисий

ами не стройте и не им продавайте имоти бе. Май хем боли, хем сърби.

и дислоцирането на гарнизони около Европа и моретата.

Няма. Вас ще изгоним оттук. През източната граница най-вероятно.

Наистина на някой им хлопа дъската или парите за да се правят на такива са повече от достойнството им.. До кога за всяко нещо ще вие виновна Русия??Толкова ли сте слепи и глухи че не виждате кой и защо прави раздори в Европа???

чети, ако разбираш български.

Бая документи показаха и сутринта как се правят имотни кражби ама всичките се оказаха фалшиви:(((((

Нормално е руснаците да отричат всяка връзка между тези "националисти" и централната власт!Никава връзка с Кремъл нямаха и "учтивите хора",появили сев Крим!Те не носеха униформи ,нопритежаваха повече от добри воински умения.И тъй като опитът в Крим успя Путин си признана за участието на Спецслужбите!Така шеше да стане и с Черна гора ,ако бяха успели!Въобще руските гадини няма да се откажат от мръсотиите ,които вършат!Оправя ги само тотална и вечна икономическа блокада и санитарен военен контрол около границите им!

ти явно предпочиташ да се заселват мюсюлмани от Бл.Изток и Африка.

избиха твоите приятели (руснаците) в УКРАЙНА!

Паисий

Киев напада Донбас, а не обратното. Укрите хвърлиха армия и авиация срещу Донбас, тоест срещу собствените си граждани. Така че не руснаците за избили украинците, а обратно.

Някой от пишещите знае ли подробностите за "преврата"? Или беше атентат?! Май не е едно и също, освен в главите на тъпите журналя и соросоиди!

Прибалтика, Крим, Донецк, Луганск, Приднестровието, Курилите, Черна гора, Чехия, Унгария, Сирия, Грозни,..... 500 000 руснаци с апартаменти по черноморието ни!

Паисий

ми не стройте и не продавайте бе. Подарявайте на мигрантите

Ти нямаш ли работа, "Паисий", та цяла сутрин като Матросов си на амбразурата? Или така изкарваш парите си? Признай си бе, драги!

Нормално и очаквано , след като изкупиха цялото черногорско крайбрежие и в магазините има надписи и цени на руски те си искат и руски анклав.Първо в Черна гора , после и в БГ.

Всяка страна брани интересите на своите граждани! Я вижте САЩ, какво прави в тази насока! Дори да няма интереси и имоти на свой граждани, окупира и внася американска демокрация за всеки случай! А, между другото, никой не накарал на сила, собствениците на имоти у нас и в Черна Гора да продават имотите си на руснаци! Пък, ако това действително застрашава националната сигурност по някакъв начин, ГЕРБ да внесе закон в НС с което да се забрани на руски граждани да купуват апартаменти и земи в България!

на страни извън ЕС... и да се премахне двойното гражданство.

намали малко холивудските филми... !

Ей, черногъзец, нито е нормално,нито очаквано, по-скоро активно мероприятие за дезинформация - пак ви преследват русняците и в кенефа ви.

Истерия, истероидна новина, На-ато, къде си На-ато...

Широка руска душа не прави такива неща

че гледа все у западното канче..

Руснаците не успяха с преврат да отконят Черна Гора от НАТО. Ето това е Путлер и фашистката му диктатура. Но в БГ успя и то напълно.

Ми духай му тогазе на путлер след като в бг е толкоа успешен.ха..ха

Хи хи. Ми то като се има предвид, че Путин избира президента на Америка, колко му е да тури свой човек и в неква си смешна държавичка (ако успее да я намери на картата де).

чий дирят неговите измекяри по нашето Черноморие..

Путин се провали в опита си да приложи кримските хватки и в Черна гора,която яко се е устремила към НАТО и ЕС!

Устремила се е като България, в дълбоката яма да и търси дъното.

Просто прекаляват. Видяха че нищо не става в Украина, нищо не постигнаха и в Сирия и сега отново сядат на "бурето с барут" - балканите. Както преди 16-17 години, ще разбутат крехкото спокойствие. Само не знам до кога ще ги търпим.

Глупости на търкалета !На Мило Джуканович , много по-голям мафиот от Борисов , му се привиждат преврати от страх!Интересно , но всички мутри ги тресе страх от възмездие за крупните им кражби при "работата им " с държавни средства!

Някаква телевизия позовавайки се на информация от някакъв вестник съобщава за подготвян държавен преврат. Прокуратурата обаче говори за подготвяни терористични актове,ха сега де. Как се прави преврат с 20 човека? Или те са си мислели че ще извършат няколко терористични акта и властта сама ще се предаде,така ще да е било.

НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО !!!! НЯМА СЛУЧАЙ НА ДИВЕРСИЯ, В КОЯТО ДА НЕ СА ЗАМЕСЕНИ ВОДКАДЖИИТЕ !!!! ШКОЛА Е ТОВА ЕЕЕЕЕЕЕЙ, НЕ Е ЛУКОВА ГЛАВА !!!!!!

Май ти си лукова глава, вързваш се на някви си тъпнящини, някъв си вестник та някъв си тв канал, па тъпото моше като лапнишаран, ама явно толкова са ти възможностите}:-))))) Нали ве моше гламаво?

нещо ми мириши на ердоган - 2.

чудех се колко време ще е нужно на българските медии да напишат че русия е готвела преврат в черна гора!!! месеци... в България преврата беше мирен :)

Любовта на Русия към славянските народи е безгранична. Както и границите на Русия са безкрайни. Този славянски народ (украинците) ще го ударим с армия, в Черна гора ще организираме превратче, България просто ще я купим.... нашите уж братя от Восточната орда

Знаех си аз, че тези двамата нещо мътят! А колко много са в България, когато почна да ги снасям на компетентните органи пришки ще излязат по езикът ми.

Пришките ти са от свирките дето правиш на талибаните на околовърстното, МА!!!

В България Нинова и Решетников тоя въпрос го решиха културно...

В България дали няма такива терористи и путисти...В град Бургас през февруари 2016 г. се провежда форум, на който 13 различни русофилски организации сред които Организация за закрила на българските граждани Бургас, 20-ти април, Велико Търново за гората, Възрожденци, Г.О.Р.А., Клуб Дертлиев, Комитет за национално спасение, Воински съюз Васил Левски, Българско народно опълчение Шипка и др.ТАКИВА ТРЯБВА ДА БЪДАТ ПРЕСЛЕДВАНИ ОТ ЗАКОНА

Българският народ ще посреща с хляб и сол Руската освободителна армия, а такива палачинки като тоя ще са на първия ред да хвърлят цветя!

Когато си пишете глупостите, дали сами си им вярвате!? Едва ли!

ама с храни от ЕС - няма начин.

Коментари - Руснаци заподозрени в подготовка на преврат в Черна гора | Днес.dir.bg

Руснаци заподозрени в подготовка на преврат в Черна гора

Двама руски граждани - Едуард Широков и Владимир Попов, са обявени за издирване от черногорските власти по линия на Интерпол, съобщи ТАСС, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Руснаци заподозрени в подготовка на преврат в Черна гора | Днес.dir.bg

Коментари

Какво значи заподозряни? То цял свят знае, че те са точните момчета, а дира...заподозряни!!!

много напомня на преврата в турция-накрая ще се окаже че те си са го направили

МДАМ Сигурно и в Турция, пак Русия беше виновна

За любителите на руска газ: Цената в момента за България е 216 долара за 1000 куб.м. Спрете с лъжите за 500 долара. Украйна купува по "специална цена" след големи преговори и по бедност на 177 долара, при това тя е първа страна до руската граница, тоест не плаща транзит!

и не ми сравнявайте с Германия, каято купува пет пъти повече от нас . Научете какво е пазарна икономика, щом сте за капитализъм!

В Германия руските доставки никога не са надвишавали 30%! Такива като теб осигуряваха 100% зависимост на България от руските доставки!

Украйна в момента купува и от други места и за това цената и е такава! И в България ще свалите цената, след като се появиха и други алтернативи на доставки!

Паисий

ОК, кажи алтернативна цена да друга газ в Европа?!!! От къде и на каква цена?! КОНКРЕТНО? Норвегия - цена? Катар - цена? САЩ? .. Израел? Кипър? Азерска? ДАВАЙ?!

Паисий

Украйна в момента купува от Словакия, която й дава пак същата руска газ, само че на по-висока цена! СТИГА СИ ПИСАЛ ПРОСТОТИИИ БЕ! .

Германия току що даде почти целия капацитет на газопровода ОПАЛ на Газпром. Така че усрайна ще се захранва 100% с руска газ, независимо откъде идва. Толкоз.

прегледай официалните български източници и после питай съпартийците си.

Сърбия и Черна гора са единствените държави, които са останали с положително отношение към Русия. Сърбия традиционно е руски съюзник, докато Черна гора иска да се развива по европейския път. И именно това беше причината за разделянето на общата им държава. Всъщност това беше и причината за разпада на цяла Югославия. Руската агентура е особено активна в Сърбия. и няма никаков съмнение че заховорът е осъществен от руснаци и сърби. Ясно е че Русия ще с еразграничи - те се разграничават от очевидния факт че в Източна Украйна влизат части на Спецназ (военни без опознавателни знаци могат да бъдат основно от Спецназ. И с оглед на нещата, които правят това е повече от сигурно), та ще признаят участие в атентат. Само по себе си това е терористичен акт. И даже държавата Русия да не се обвинява пряко, участието ан руски граждани я уличава. Русия не може да приеме че бившите й съюзници повече не я щат. Но задават ли си в Кремъл въпроса защо е така? И след като нещата периодично ескалират явно нещо не е в ред. Докато в Кремъл не проумеят че светът се е променил така ще е.

Понеже на нас най-големият ни враг е Сърбия, водим политика на " приятелите на нашите врагове ..."

На времето Руснаци, сърби и румънци са обвинявани че помагат за преврата срещу османската империя, за да се подготви легията на Раковски или четата на Боев.....

" За пагубната политика на Русия към България"!

Това каква е политиката, не значи че не е помогнала . И ние имаме лоша политика спрямо Сърбия, при това много лоша (не забравяй че сме първите които признаха Македония) Но в същото време не е било проблем да се обучава легията на Раковски. Не забравяй че в Русия има смяна на властта и едни са помагали, а съвсем други са ни мачкали. Много е грозно да слагаме всичко под един знаменател. Ние сме били съюзници на Хитлер, това да не би да има оправдание?

веднага е ясно - не му е чист косъма. 3-4 големи кръгли дупки 45-ти калибър между веждите решават веднага проблема.

Се едно слушам мангал да се точи на Моника Белучи...

четенето не е задължително бе!

Предлагам всички, които защитават Черна гора от лошите руснаци, да напишат петиция до посолството им и да настояват да си направят Референдум в Черна гора дали искат влизане в НАТО. Да видим какъв ще бъде отговорът на Джуканович? Май ге бъдат изненадани от него. Това ще докаже кое е истина и кое не!

Дали българите искат Лукой да не плаща данъци! Дали да си продаваме земята на руснаци! Дали да плащаме вуската газ ПО НАД 500$ ( Украйна в момента плаща по 177$) . ДАЛИ СОФИЯНЦИ СА СЪГЛАСНИ ДА СЕ ВОЗЯТ НА 100 ГОДИШНИ РУСКИ ВЛАКОВЕ В МЕТРОТО!

Паисий

Руската газ не е ПО НАД 500$, тя е по 20000 долара бе. Ти днес пи ли си хапчетата!?

СДС премахна мораториума върху продажбата на земя на чужденци под натиск от ЕС и САЩ, тъпанар. Както Иван Костов казваше, никой няма да ни задигне земята и да я изнесе. Надеждата беше да се продадем на чичко милионер от запад. Обаче... мухахаха... ядец. Чичко милионер от запад не ни ще. Затова сега върви да виеш на Раковска или където там се е изнесъл днес боклукът - Козяк, мозяк... не ща да знам... Пък като не ви харесва, може да минете на волски каруци.

ами редиш пасианси за подрастващи..

пише само това, което му съобщат по "комсомолска правда".

знам доста повече от теб. Ти знаеш само това, с което са те зомбирали. Трябва да се знае всичко, а не половината

Тази година Черна гора подписа протокола за присъединяване към НАТО въпреки анти-натовските протести на хората. Сега започва промивката на мозъците - на хората трябва да бъде обяснено колко страшно е извън НАТО и как НАТО ще ги пази от нещо си. Интересното е, че освен Русия, другите лоши са сърбите, което поставя два въпроса: 1. Как ще бъде обяснено това на черногорците, които са сърби? 2. Ще останат ли сърбите лоши, ако, както ги натискат, и те изпростеят и влезат в НАТО?

гробища... Ами си гледайте исконната земя да ни ви притеснят китайците.

Китайците, за разлика от НАТО, никак не притесняват родната ми мизийска земя. Но понеже бряцаш за Русия... нещо не се сещам за китайски градчета в Русия. За разлика от друго едно място...

ДОРИ НЕ Я ПОКАНИХА В БРИКС? ЗАЩОТО ПУТИН ЩЕШЕ ДА ПОЛУЧИ ЕДНА ЦВЕТИСТА СРЪБСКА......

Паисий

много стани не са в БРИКС.. и какво от това?? Защо не поканят Сърбия в Г-20, а? Ти май явно си МНОГО УМЕН!

Защото не съществува подобна организация, глупако. БРИКС е просто вестникарска абревиатура. Никой никого не е канил в никакъв БРИКС.

руските измекяри. Че дори искате реклами и надписи на руски по морето.

Така си е. Много сме, а ти си обречен като прасе по сегашното време от годината. Ама си доволен... като прасе по сегашното време на годината. Прасешка му работа...

Проличава си "нещото", от което трябва да се пазят!

Хората протестирали... Кои хора, колко хора. Защото аз пък знам, че хората са съгласни, а малка част зомбита са в истерия. Ти какво ще кажеш за хората и от името на хората?

Управляващите натискат да влезат в НАТО, Народът обаче над 50% е против. Затова не правят и референдум, щото ще го загубят. И измислят историята с някакъв фалшив атентат-преврат! А соросоидите тук вярват като будали на тези "сюжети". Руснаците са доказали, че могат да убият когото си искат, където си искат. Явно не са го убили този Джуканович, ерго - не са искали.

те са масови убийци..изтрепаха 50 милиона свои съграждани..дебнат като командировани и у нас.

Паисий

с една бомба ли ги избиха тези милиони или поединично?

са си купили недвижимост в НАТОвска България! ЗАМИНАВАЙТЕ В СИБИР АКО НЕ ВИ ХАРЕСВА!

Паисий

ами не стройте и не им продавайте имоти бе. Май хем боли, хем сърби.

и дислоцирането на гарнизони около Европа и моретата.

Няма. Вас ще изгоним оттук. През източната граница най-вероятно.

Наистина на някой им хлопа дъската или парите за да се правят на такива са повече от достойнството им.. До кога за всяко нещо ще вие виновна Русия??Толкова ли сте слепи и глухи че не виждате кой и защо прави раздори в Европа???

чети, ако разбираш български.

Бая документи показаха и сутринта как се правят имотни кражби ама всичките се оказаха фалшиви:(((((

Нормално е руснаците да отричат всяка връзка между тези "националисти" и централната власт!Никава връзка с Кремъл нямаха и "учтивите хора",появили сев Крим!Те не носеха униформи ,нопритежаваха повече от добри воински умения.И тъй като опитът в Крим успя Путин си признана за участието на Спецслужбите!Така шеше да стане и с Черна гора ,ако бяха успели!Въобще руските гадини няма да се откажат от мръсотиите ,които вършат!Оправя ги само тотална и вечна икономическа блокада и санитарен военен контрол около границите им!

ти явно предпочиташ да се заселват мюсюлмани от Бл.Изток и Африка.

избиха твоите приятели (руснаците) в УКРАЙНА!

Паисий

Киев напада Донбас, а не обратното. Укрите хвърлиха армия и авиация срещу Донбас, тоест срещу собствените си граждани. Така че не руснаците за избили украинците, а обратно.

Някой от пишещите знае ли подробностите за "преврата"? Или беше атентат?! Май не е едно и също, освен в главите на тъпите журналя и соросоиди!

Прибалтика, Крим, Донецк, Луганск, Приднестровието, Курилите, Черна гора, Чехия, Унгария, Сирия, Грозни,..... 500 000 руснаци с апартаменти по черноморието ни!

Паисий

ми не стройте и не продавайте бе. Подарявайте на мигрантите

Ти нямаш ли работа, "Паисий", та цяла сутрин като Матросов си на амбразурата? Или така изкарваш парите си? Признай си бе, драги!

Нормално и очаквано , след като изкупиха цялото черногорско крайбрежие и в магазините има надписи и цени на руски те си искат и руски анклав.Първо в Черна гора , после и в БГ.

Всяка страна брани интересите на своите граждани! Я вижте САЩ, какво прави в тази насока! Дори да няма интереси и имоти на свой граждани, окупира и внася американска демокрация за всеки случай! А, между другото, никой не накарал на сила, собствениците на имоти у нас и в Черна Гора да продават имотите си на руснаци! Пък, ако това действително застрашава националната сигурност по някакъв начин, ГЕРБ да внесе закон в НС с което да се забрани на руски граждани да купуват апартаменти и земи в България!

на страни извън ЕС... и да се премахне двойното гражданство.

намали малко холивудските филми... !

Ей, черногъзец, нито е нормално,нито очаквано, по-скоро активно мероприятие за дезинформация - пак ви преследват русняците и в кенефа ви.

Истерия, истероидна новина, На-ато, къде си На-ато...

Широка руска душа не прави такива неща

че гледа все у западното канче..

Руснаците не успяха с преврат да отконят Черна Гора от НАТО. Ето това е Путлер и фашистката му диктатура. Но в БГ успя и то напълно.

Ми духай му тогазе на путлер след като в бг е толкоа успешен.ха..ха

Хи хи. Ми то като се има предвид, че Путин избира президента на Америка, колко му е да тури свой човек и в неква си смешна държавичка (ако успее да я намери на картата де).

чий дирят неговите измекяри по нашето Черноморие..

Путин се провали в опита си да приложи кримските хватки и в Черна гора,която яко се е устремила към НАТО и ЕС!

Устремила се е като България, в дълбоката яма да и търси дъното.

Просто прекаляват. Видяха че нищо не става в Украина, нищо не постигнаха и в Сирия и сега отново сядат на "бурето с барут" - балканите. Както преди 16-17 години, ще разбутат крехкото спокойствие. Само не знам до кога ще ги търпим.

Глупости на търкалета !На Мило Джуканович , много по-голям мафиот от Борисов , му се привиждат преврати от страх!Интересно , но всички мутри ги тресе страх от възмездие за крупните им кражби при "работата им " с държавни средства!

Някаква телевизия позовавайки се на информация от някакъв вестник съобщава за подготвян държавен преврат. Прокуратурата обаче говори за подготвяни терористични актове,ха сега де. Как се прави преврат с 20 човека? Или те са си мислели че ще извършат няколко терористични акта и властта сама ще се предаде,така ще да е било.

НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО !!!! НЯМА СЛУЧАЙ НА ДИВЕРСИЯ, В КОЯТО ДА НЕ СА ЗАМЕСЕНИ ВОДКАДЖИИТЕ !!!! ШКОЛА Е ТОВА ЕЕЕЕЕЕЕЙ, НЕ Е ЛУКОВА ГЛАВА !!!!!!

Май ти си лукова глава, вързваш се на някви си тъпнящини, някъв си вестник та някъв си тв канал, па тъпото моше като лапнишаран, ама явно толкова са ти възможностите}:-))))) Нали ве моше гламаво?

нещо ми мириши на ердоган - 2.

чудех се колко време ще е нужно на българските медии да напишат че русия е готвела преврат в черна гора!!! месеци... в България преврата беше мирен :)

Любовта на Русия към славянските народи е безгранична. Както и границите на Русия са безкрайни. Този славянски народ (украинците) ще го ударим с армия, в Черна гора ще организираме превратче, България просто ще я купим.... нашите уж братя от Восточната орда

Знаех си аз, че тези двамата нещо мътят! А колко много са в България, когато почна да ги снасям на компетентните органи пришки ще излязат по езикът ми.

Пришките ти са от свирките дето правиш на талибаните на околовърстното, МА!!!

В България Нинова и Решетников тоя въпрос го решиха културно...

В България дали няма такива терористи и путисти...В град Бургас през февруари 2016 г. се провежда форум, на който 13 различни русофилски организации сред които Организация за закрила на българските граждани Бургас, 20-ти април, Велико Търново за гората, Възрожденци, Г.О.Р.А., Клуб Дертлиев, Комитет за национално спасение, Воински съюз Васил Левски, Българско народно опълчение Шипка и др.ТАКИВА ТРЯБВА ДА БЪДАТ ПРЕСЛЕДВАНИ ОТ ЗАКОНА

Българският народ ще посреща с хляб и сол Руската освободителна армия, а такива палачинки като тоя ще са на първия ред да хвърлят цветя!

Когато си пишете глупостите, дали сами си им вярвате!? Едва ли!

ама с храни от ЕС - няма начин.