Коментари - Щабът на Плевнелиев: ”Комерсант” публикува абсолютни измислици | Днес.dir.bg

Щабът на Плевнелиев: ”Комерсант” публикува абсолютни измислици

Националният предизборен щаб на кандидата на ГЕРБ за президент Росен Плевнелиев опроверга публикация в руския в. "Комерсант".

Обратно в новината

Коментари - Щабът на Плевнелиев: ”Комерсант” публикува абсолютни измислици | Днес.dir.bg

Коментари

Колкото и да му помпаха рейтинга на това комсомолче, то си остава един недодялан селяк.

Оказва се, че някой си Христо Николов от LiveBiz.BG и Антъни Де ла Реа от Live News са присъствали на срещата на Пленелиев с Николай Марченко от Комерсант и твърдят, че Марченко нищо не си е измислил - всичко е вярно. Но това не е интересно. Интересното е, че Плевнелиев всъщност не е казал нищо особено - стандартните дипломатични нищо незначещи учтиви фрази, които и е трябвало да каже. Демек - Плевнелиев НЕ СЕ Е ИЗДЪНИЛ, казвайки каквото е казал. Издънката е на Пресцентъра му, който неизвестно защо се разлая за няма нищо и за пореден път създава проблеми на собствения си кандидат, като го кара да лъже... не се сещам вече за кой път поред. Въпросът е: дали това е поредната и редовна порция Цветанов тъпизъм или има и височайша намеса, щото неведоми са пътищата Му.

Това, което разбрах от думите на Плевела, е че ТОЙ НЯМА МНЕНИЕ за Белене. Още не са му казали каква позиция да заеме. плевела е полслушко, кукла на конци - него го командва Бойко и Цветелина

Плевня това много ми прилича на изказването ти като за подкупа, имало го е но ти го отричаш! Ти си пълен въздух, не ставаш за президент!

Този дребен и злобен певел, кога ще престане да замърсява медиите.

-...че централата може да е ненужна, ако бъдат санирани 700 000 многофамилни къщи... Само човек без всякаква представа за икономика може да направи подобно изказване.Тъй,като Плевнелиев не е толкова неподготвен,веднага се сещаме,че има определени нечистоплътни икономически интереси в тази посока,както лични така и на група хора,около които гравитира една политическа формация!

Едно малко Нефелно създание с големи неосъществими мечти !!!

Държавата вече беше построена преди "избухването на демокрацията". За 40-ина години: от една следвоенна локва - до напълно изградена система от институции, от електроцентрали, проходи, пътища, тунели, жп-линии, заводи, комбинати, почивни бази за всички тях, лекарски, зъболекарски служби във всички тях, кооперативни стопанства, ферми, пълни с породисти животни (дето ги изкла Фифи Димитров), язовири, каскади, национална авиокомпания, национални железници, национална киностудия, университети, училища, болници, санаториуми... За 22 години всичко беше унищожено - само за да бъдат заличени националните ни средства за производство и от производители да ни обърнат в пазар. Това, че сега ГЕРБ "строи" (всъщност ремонтира) е много похвално. Трябва да се види само дали наистина е строене или "въртене на едни пари там". Може пък новите разпоредители с държавата ни (получена като трофей след победата им в Студената война) да се нуждаят от ремонтирани пътища в новите си колонии ...

лъжи, лъжи, лъжи... Е хайде имай малко мярка!

от дърт комуняга какво очакваш, освен лъжи!

Къде са лъжите?За жалост е самата истина.След червените вървиме надолу,надолу а при ГЕРБ стигнахме до състояние на свободно падане!И много е лесно да се види дали са лъжи,при соца с минимална заплата от 125лв.,колко кила свинско можеха да се купят,а колко могат да се купят сега с минималната работна заплата,без да говорим за ширещата се и увеличаваща се от ден на ден безработица,за липсата от здравеопазване и т.н.!

В края на 80-те години България беше фалирала държава, комунистите пробутаха горещия картоф на други, а те се изнизаха с останалите налични пари.

Тия само се оправдават, опровергават, мрънкат. Типично безсилие и безидейност.

С бедните и слабите да си жесток и непримирим не е майсторлък чичо Плевньо. Сега руснака като те пипне за гушката, ще видим колко тънко ще записукаш.

Е все си е по друго Хамериканец да ти стиска гърлото...

Няма начин по теми, свързани с Русия, във форума да не се развихри най-тъпоумното, ретроградно, лъжливо и шизофренично русофилство. Руските теми, особено АЭЦ и разните газови и петролни тръби, действат на русофилистиците като валериан на котка: въпросните антибългарски индивиди губят контрол над поведението и емоциите си и започват да говорят и правят налудничави неща. "Широката руска душа" е усетила още навремето този бъг в мисленето и ценностната система на българските братушковци.

Качи ми се в очите! Граждански контрол е решението на много проблеми в страната ни. Браво!

Още по-зле. Много по-зле. Щото има Акционерно дружество "ЕС". Набутаха ли те там "великите сили" БЕЗ РЕФЕРЕНДУМ, за да си им кенеф? Затриха ли ти държавата с убийствените условия, които ги има в този договор? Затриха ли ти селското стопанство срещу "голямото рядко щастие" да ти отпускат жълти подаяния, докато затрият окончателно националните ни производители? Нареждат ли ти именно те кои лозя да си изтръгнеш, колко крави да гледаш, колко пъти да вдишаш-издишаш... Разпореждат ли ти се те, докато я докарат до там дори семената за теменужките си да купуваш от тях, както и всичко останало, което ние от производители, сега купуваме? От тях. Не се ли обърнахме в полупустиня именно след техния диктат, а бяхме земеделски рай и наша продукция хранеше необятния руски пазар. Не си ли намърдаха за..ците именно те там, след като ни разкараха нас, съсипвайки ни с "реформите" си - жив следвоенен диктат (на победители в Студената война)... Ами промишлеността ни, ами всичко останало...

По-добре така отколкото в големия концлагер на другаря Путин и компанията, мислещи се за императори на света.

Само референдум може да реши това!А ти или си реститут или си налапал някоя сладка службичка и няма какво да ги мислиш другите!!Егоизма и лакомията ти са уникални!Аз да съм добре за другите и държавата може и потоп!

Уоли к, ти ли си?!

На загубилите "европейската цивилизационна кауза" не им остава нищо друго, освен да лъжат и да сеят пропаганда. Не само лагери, а какви ли не безумия ще им се привидят скоро... Не знам дали скоро са ходили до българската провинция. Там е като в Етиопия...

Боже колко глупости си написал само в няколко реда? "Земеделски рай"?!? С бригадирския труд и фалиралите ТКЗС? "Промишленост"?!? Нерентабилното Кремиковци и куп други нелепи и неефективни мастодонти, които едвам вирееха при СИВ, а не издържаха и 1 г. при пазар и конкуренция. Говориш за диктат, жълти стотинки и прочее глупости. Ами то от нас си зависи. Германия , Австрия, Чехия, Полша, Франция и т.н. - и те ли са разсипани от "диктата"? Как пък само България стана цел и жертва на международния европейски заговор? Усещаш ли въобще малоумието на писанията си?

Що "само България станала" незнам какво си, пита, долният. Ми нали това обяснявам, бе умния. Щото само сред "българите" (по-краткия вариант за "български граждани", щото българи на практика няма) има и такива семки, от които са се пръкнали такива мекерета като ибрикчиите на "великите" "западни" сили (тия дето си разнасят кризите на великия строй из другите държави). Та има ли другаде такъв нещастник като Фифи Димитров, който изкла породистите животни до крак, за да ни храни сега "европа" със сухото си мляко от държавния си резерв?! Има ли другаде такива като лай...арите, дето закриваха Козлодуй без всякаква нужда, само по заповед на някакъв си никаквец ("Ферхойген"), за да купуване, а не да продаваме енергия и да ни мръзне пре..ания от "реформи" г...з?! Те такива мекерета няма из другите държави. Това ти говоря. А всички, дето унищожаваха през последните 22 години построеното от родителите ни, са все таквиз. Кво се пънеш да си се правиш на умен пред огледалото, не знам...

Правилно, човекът е демократ, ще подкрепя най-вече американски проекти - ракетки, самолетчета, това-онова...

Америка се оттегли в нейната зона с нейните проекти. Сега свободните хора само ще си решаваме какво да правим без да искаме разрешение от любимия ви идол Путин. ПРО е последния проект с американско участие тук. Докато виж - червеноармейците от КГБ почват да възраждат СССР. Трябва ни тоя щит, поне за събиране на доказателствен материал ако не за друго.

Как "не за друго"?! Откъде ще водят "справедливите" си войни срещу "тероризма" навсякъде по света?! Ние, ако не им помогнем, кой. Кой? Та ние сме им приятели. Я виж на каква хубава база обърнаха страната ни, с европейски кенеф и пр. екстри. Даже и с море, в което да шляпат военните им кораби, даже и с полянка, където да копат, да цвръкат химикали под нея и да правят земетресения за свое добро, даже с бивши поля, бивши райски градини с всякаква плодове и зеленчуци, дето сега ще са опитни - за ГМО и описаните по-горе "шистови" благини. Бе добре сме си - всичко в едно на опразнената от бившата ни държава територия.

Нека да си плюят червените кухи лейки. Те още си мислят, че лъжата, дезинформацията и мръсотията ще продължат да им носят успехи. Много подценяват останалите българи.

Усещайки поредната загуба БСП, впрегна всички резерви, че дори и част от руската преса се включи по стар обичай - с гнусни лъжи, тъпи компромати и небивалици, изсмукани от кухите им глави. А резултатът е мобилизиране на честните и отговорни хора подкрепящи ГЕРБ. Защото мислят с главите си. И затова България ще върви напред.

гербаджии нямат глави за мислене. Там са все милиционери и те не са свикнали, а и не са в състояние за такова действие - мислене. Ако някой се понапъне, получава предупреждение от боко. В герб няма хора с мозъци, има хора с ДИПЛОМИ.- калинка, николинка...

Не е за завиждане и това човече, щом и руснаците го нарочиха. Не е ясно къде ще трябва да се крие, след като минат изборите и трябва да си иде пак на село.

Споко ,няма вършавски договор, няма сив, дорибратска помощ за чешкия народ не може да има.

Руснаците, по стар руски обичай, пак се осраха. И то до ушите. Щото дали искат те или не - РП ще е следващия президент. Не за друго - просто кандуидатът на ГЕРБ ще спечели. Който и да е той. БСП защитаваше руските интереси. Доносник Гоце беше най-големият защитник на руските интереси (и продължава да бъде). Но сега на Русия ще й с еналожи да се съобразява с ББ, който е про-европейски настроен. не че е враг на Русия, но не е руско мекере като Станишката доносник Гоце, Р. Овч и цялата червена пасмина. А това че руснаците лъжат - ние си го знаем. 45 години им сърбахме попарата, като колониална държава. Сега вече 22 години не можем да с еотървем от съветските агенти.

Колко си жалък в своята пропаганда!Тези които ти плащат или са по-тъпи от теб или просто си връзкар!

10++++

Дали им харесва или не на руснаците Плевнелиев ще е следващия президент. Интересното е как руския вестник "Комерсант" се бърка във вътрешните работи на България като публикува фалшиви твърдения. Путин май още се изживява като генерал-губернатор на България.

плевналиев - мажоретката на бойко Много ми се иска да го видя с това нежно гласче как поздравява гвардейската рота!!! Жив швестер!!!

Ще го гледаш ка поздравява и то доста време. Щом сте толкова големи лицемери и псевдо-социалисти народа ще продължава да ви държи на резервната скамейка. Само гледайте!

Ако НЕ ГО Е казал, още ПО-ЗЛЕ. Никой не е разбрал, че тоя човек бил против самостоятелната ни енергетика, която беше закрита по заповед на "великите сили" чрез набутването ни в "ЕС" АД БЕЗ РЕФЕРЕНДУМ. Това беше първия етап на унищожението ни - затриването на наличното. Остана да се довършва затриването на новото. Целта е една - от производители на енергия да ни превърнат в купувачи. Не да продаваме, а да купуваме. Е, хората не знаеха какво точно е мнението на Р. Пл. - ще затрива ли или ще защитава. Благодарение на ожесточените опровержения на Р. Пл., вече е ясно как НЕ БИЛО ВЯРНО, ЧЕ КАНДИДАТЪТ НЯМА ДА СЛАГА "ПРЪТ В КОЛЕЛАТА" на българоруските-отношения. Следователно обещава обратното. Това поне е едно ясна декларация, която е достатъчно категорична, за да не гласувам за него. Такива (ПРЪТИ, както и цели пънове) дето пречеха на добрите ни отношения с Русия ги имаше достатъчно 22 години. Малко множко ни дойде прозападния слугинаж, под диктата на който вече нямаме държава. Добре, че тоя си го каза предварително.

В нормална държава, даже от бившия соц. блок, като на пр. Полша, Чехия или Унгария, синдрома "плевниелиев" няма как изобщо да види бял свят, просто не минава номера и то още като се започне от жалкото му министруване, без грам понятие. Да издигнеш индивид с тъмночервена биография, с почти криминално минало, белязано от скандали и мътни сделки, без никакъв политически стаж и опит, който на всичко от горе арогантно отказва да изрази възгледите си за каквото и да било е немислимо и обречено на провал, защото е най-малкото неуважение към съгражданите си и обществото.

Плевнелиев - какво е това! Искате да кажете - Борисов? Няма президент - има един тоталитарист от Банкя, един милиционер, който струва на България загубени години, който е паникьосан от липсата на средства от Брюксел, от зле направени сметки без кръчмар, от омразата на народа към нищо неразбиращ от икономика, финанси и закони тип. Плевнелиев - няма такъв. Има само един тъп натрапник, ограничен бунак, един врезен за нацията малообразован, нахален и вече втръснал на хората пожарникар.

Страни чугунени хора,питаш ги защо в бсп са най богатите хора в България , те ревът ама Цецко има 6 имота.Питаш ги ,защо Банов реже певеце -Девня а те правителството трябва да строи заводи а да не прави магистрали.Сега всички ревнали мутри милиционери- че кой ги създаде бкп-бсп. Я проучете бсп върхушката, всички са наследници на дс-милиционерски шефове.Дори настоящия президент си позволи да създава компромати в президенството!

пак ли ядоса Бойко бе Роско? Нали ти казах да питаш преди да се изказваш неподготвен?...ей големи мишоци

Лошото е, че тези наши коментари ги озлобяват понеже са низки душици и комплексари. Веднъж когато са на власт или дойдат на власт, ще ни скъсат г..а още повече - ей тъй, за отмъщение - да си подсилят разклатеното его.

Не ми се вярва, че би се намерил разумен човек който да гласува за тая шушумига. Неговият пък бос, като премиер, получи идеалния шанс да ни осере навсякъде по света където успяха да се дотътрят миризливите му трандафори. Представяте ли си как биха продължили да гледат на нас по света, представлявани в лицето на такъв ментален дует - фъфльото и тиквата!? Ай, забравих! Ами ако добавим рапона и останалата шайка ненормалници Its just too much, man!

Не знам коя възраст за кого гласува, но само пълен идиот, или твърде необразован и тъп човек може да даде гласа си за представител на партията на мутрите, чиито далавери все повече излизат наяве. Освен ако мутрите в България наистита не са се наплодили чак толкова бързо, та да са станали мнозинство!?

Евала на руснаците, знаят как да пипат. С едно движение го докопаха гномчето Плевньо за меките части, та чак изпищя на умряло и взе да се обяснява като първолак. Спукана ти е работата комсомолски, спукана.

Преглед на профил BIG AL Рейтинг: 2158 Весело 104 21:19 06 окт, 2011 Щабът на плевнелиев : Той не е комсомолски изтърсак :той не е слуга на МУТРИТЕ и ДС- мутантите ; той има и собствено мнение - поне ЕДНО -за последните 20 години ; той дейно не направи мангизи с другарката Масларова ; той не е момчето на Причкапов ; Той не е шушумига ; той "участваше" дейно досега в строежа на Нова България ; той не бяга като лалугер от дебати-предизборни ; той не е страхливец -и не повтаря "мислите" на Рапона ;; :))))))) Той "посмя" и беше член на демократични партии - до сега , а не се кри като мишка...;Той НЕ направи заменки с общината:) ТОЙ е той - избранника на мутрите ;;Гласувайте за НЕГО ...)))))

Щабът на плевнелиев: Ние, като руски агенти , сме дълбоко законспирирани , секретни..Такива са ни другарите Златев, тимаджийте , специализирали в ссср ДС- мутри-шефове в герб:) Така че , моля да не бъдем РАЗКРИВАНИ..Имаме още години пред нас- да заблуждаваме и лъжем ..нормалните българи :) Още не е дошло времето да си осребрим слугинажа на Русия-трябват ни поне още 2 години :) Дотогава ще будалкаме българите , че НЕ сме решили нито за АЕЦ-а , нито за Бургас -Алексндруполис . Ще будалкаме и ЕНП - че НЕ сме партия на МУТРИТЕ..) Дотогава ще пробутваме втория и третия ешелон на БКП- деца и внуци, все от сой.. ТОВА ни е и стратегическата задача- безшумно и тайно -да съдадем новия 'елит"- изтърсаците на старите БКП- мутри, като новата министърка на мястото на плевнята- видна внучка , на виден министър на Тошо...:)) Акцията на Боко - е в ход и се развива според плана ..НЕ НИ разкривайте преждевременно, моля ...)))

ПРЕДСТАВЕТЕ СИ ЗА МИГ ПЛЕВНЕЛИЕВ ПРЕЗИДЕНТ. АМА ТОЗИ ЩЕ ПРЕВЪРНЕ ПРЕЗИДЕНСТВОТО В ДИРЕКЦИЯ КЪМ МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ. ЩЕ ЧАКА ВСЕКИ ДЕН РАЗПОРЕЖДАНИЯТА ОТ БОРИСОВ , А ВЕЧЕР ЩЕ ДОКЛАДВА ЗА СВЪРШЕНАТА РАБОРА. ОТ ТОЗИ ПО ГЛУПАВ ИЗБОР НЯМА. ГЛАСУВАШ ЗА ПЛЕВНЕЛИЕВ - ИЗБИРАШ БОРИСОВ. ТОВА Е ТОЛКОЗ ПРОСТО И ЛОГИЧНО. МОЖЕ ЛИ ДА СЕ НАРЕЧЕ ТОВА ИЗОБЩО ИЗБОР. АМИ ТОЙ ПРЕЗИДЕНТА ЩЕ Е БОРИСОВ , КОЙТО В МИГА НА ПОБЕДАТА ЩЕ ПОТУПВА ПО ГЪРБА ТОЗИ ПОСЛУШКО. ТАКЪВ КЛОУН НЕ НИ ТРЯБВА.

стига бе!!!!!що го плюете момчето?само той ли е на линия?има и други, ако не се сещате- сидеров, каракачанов,витков,петров и прочее хайде спрете!

АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ(А)!!!! ПО АНАЛОГИЯ НА " ДАМАТА С КУЧЕНЦЕТО" В ТОЗИ СЛУЧАЙ ИМАМЕ "ЦЕРБЕРА С КОТЕНЦЕТО" - РОСЕНЧО ОСВЕН ДА МЯУКА КАТО "МРЪСНО" КОТЕ ВЛИЗАЙКИ ВЕЧЕ В ЖАРГОНА И ИДИОМИТЕ НА ЦЕРБЕРА, ДРУГО НЕ МОЖЕ! ПРАВА Е КУНЕВА - НАЛИ СЕ БОРИ ЗА ГЛАВНОКОМАНДВАЩ...... В РЕПУБЛИКАТА, А НЕ ЗА ГЛАВНОИЗКОМАНДВАН!

УЖАС !!!

Ще гласувам за президент, който извади на масата пред гражданите всички факти за АЕЦ "Белене" и сондирането за шистов газ от Шеврон. След това да се проведе референдум! Има ли желаещи да бъдат избирани? Останалите - в коша!

Плевнелиев, бъди така добър да не дразниш повече ухото на умния и мислещ българин с ужасното паркинЗИ. Плевнелиев от своя страна е комсомолски секретар, т. е. ценен в резерва на компартията. Изстрелян от ракета носител Цветелина Бориславова и кръга Капитал. Проектът Плевнелиев започва още преди 10 ноември той е сред хората, които са готвени да управляват в България. Плевнелиев е комсомолският секретар, син на партийния функционер в Благоевградския комитет на партията.

да не сте мазохисти да гласувате за "герб"? имах по- добро мнение за тези които са грамотни, за каквито ви мисля! "герберите" са некомпетентни, а смешника плевнелиев е "кукла на конци", все той онеправдан, все другите го злепоставили... поне да беше влязъл в диспут с някой от другите кандидати! неграмотник!!!

Националният предизборен щаб на кандидата на ГЕРБ за президент Росен Плевнелиев опроверга публикация в руския в. "Комерсант". И все пак тя се върти! За Земята на излизане от съда на инквизицията Галилео Галилей. Николай Марченко - И все пак той така го каза! За Плевнелиев Националният предизборен щаб на кандидата на ГЕРБ Николай Марченко.

брат ми е в usa от 12 години и казва, че всички там са за росен --е аз на кого да вярвам-----------на него, разбира се....................само росен ето на и баба е за него, а не е стара -----на 48 еееее

тези твои български американци, или американски българи не изпитват върху собствен гръб управлението на необразовани милиционери. Ако си бяха останали в България щяха да разсъждават като почти всички пишещи по форумите българи. Е, с изключение на такива недоразумения като тебе. Но ти изглежда още не си изкарваш сама прехраната и очакваш превода от Америка.

Веске, ма що й се връзваш на тая джина ?? Ами само си помисли: щом баба й "ееееееее" на 48, тя на колко ли е ?? , че и дори придобила опит да ни манипулира !!

За Росен беше и баба ми, но тя почина ... амин!

Това ми прилича като темата за подкупа, съществувал но го отричам!Плевнята се проявява като тип мъжки характер!

кви са тия дъртаци у форума ве, кукавели само герб и готиния пич роско ние сме бъдещето на българия и ще гласуваме роско

Ей мутреске ,я бързо се скрий в мишата си дупка . Аре, тъпи кифли няма да ни дават наклон . Над 90 процента от младите хора сме против герб ,защото сме свободни хора и нескаме разви мутри такива празноглави мутрески като теб и разни безмозъчни и жалки милиционерчета да ни определят как да живеем . Треперете мутрески и мутри , вие сте нищожно малцинство . Народа ви мрази и не ви иска .Аре делегация от тука,

Май не си си пил лекарствата тази вечер.

Ей, бърборино, Симона говори верни неща. И повече от 90% са за Герб и Росен Плевнелиев. Ти си нямаш хал хабер за какво става дума и само зяпаш срещу луната. Много ясно - хората гласуват за Роската.

Задник,ти си политкомисаря Антон Кутев-никой тук не ти си връзва,нито на теб,нито на тия гладни калтаци дето взимат по петнадесет кинта да пишат омразни простотий!

Как ги изчисли тези "над 90%" бе, другарю? Мечти мечти, вие поне сте лесно достъпни за по-простите хора. Радвате се, че "братският" руски вестник бламира Плевнелиев? Какво общо има Русия с изборите в България? И не е ли това намеса във вътрешни дела на суверенна страна? СССР вече го няма, за ваше съваление, другари.

Ще има и Белене и Южен поток!За ГЕРБ незнам?

Един и същи платен драскач от герб се опитва тука да заблуди хората .Страда от раздвоение на пола и личността Ту е Свилен , ту е Евгения ... Глупакът е толкоз прост , че дорри сам падна в капана . Но той дали ще се усети , едва ли .. У гербер няма толкоз акъл ...

ДО МЛАДЕЖКОТО БСП: Колкото и да виете, следващият български президент ще се казва Росен Плевнелиев. Прибрахте ли си за днес кинтите от др. Кирил Добрев?

Моля те ГОСПОДИ, прибери си сгрешените изчадия , моля те!!!

Внимавай каква пожелаваш на другите, защото може да ти се върне. И не е много сигурно кои са сгрешените.

Колкото и да грачиш , следващият президент няма да е женичката- мъж - меката китка . Аре на бас .Дори и да фалшифицирате резултатите от изборите , ще блокираме държавата от протести ,стачки .,граждански неподчинения , но няма да позволим милиционерите от герб повече да са на власт . С нас са повече от 90 процента от всички млади хора в България . А щом младите са против герб ,сте загубени жалки милиционерчета .

Кой бе другарко Масларова!? Ти,другаря Р.Овч,другаря Петков,Батко ,братко и мошенниците от ДПС ли ще блокирте страната!? Ха-ха-ха...!!! Ще ви блокират сметките,ще ви осъдят и никой няма да ви знае вече! Да другарко Масларова ! Чао на големите ви килоти и алчен задник!

Значи тоя Плевнелеив е абсолютен и завършен идиот и откачалко. Опасен е не само за себе си, но и за околните. Това си е здравословен проблем от всякъде и подлежи на диспансеризация. Далеч от такива хора и никога на отговорни постове.

напред бати Стефчо цяла България е стеб ние ще победим . авсички други да го д.............ат.

Нямам навика да чета изказванията във форумите преди да пиша. Просто влизам и пиша по темата, така, както го чувствам - без да съм обременена с мненията на уважаемите съфорумци. Това ми дава свобода на изказа - а той е: Браво на ГЕРБ за чудесния избор. Плевнелиев е най-достойният кандидат! България има късмет и силно се надява да скъсаме с миналото и да вървим напред!

Кого си мислите , че заблуждавате , бе жалки мишоциии , От километри си личи , че Евгения и Свилен , сте едни и същ платен писач от щаба на герб . Жалки , нагли и дребни душици . И разбира се , никой не ви се хваща .Но , повече от сигурно е , че с вас е свършено на 23 окт .

Не мога да ги разбера тези социологически проучвания. Май наистина някой ни облъчва? Защо непрекъснато публикуват, че около 30 - 40% ще гласуват за ГЕРБ, след като реалните показания са над 90 %. С когото и да говоря - резултатът е един и същ - всеки изразява подкрепата си за ГЕРБ. И да ви призная, ме гледат малко учудени - все едно имат алтернатива.

И моите приятели и познати ще гласуват за ГЕРБ.Но из селата и циганските квартали явно не е така. Бабите и дядовците си знаят -БСП. Ще има и купени гласове.ГЕРБ ще спечелят ама не е с много.

тин да не си боико тиквата, че така яростно заститавш тиквените семки? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

не е, бъди сигурен! същото което е написал бих казал и аз

Я по-добре намери някой да ти сложи кирилица на компютъра.Или никой не разбира от компютри във вашето село.

Свиленеее, в голяма грешка си , над 90 процента от народа ни е против герб .Явно живееш саксия и неконтактуваш с много хора , дори май с почти никой .Или си мегазаблуден , или така си наредили от щаба на герб да пишеш простотии .Аз работя с страшно много хора , такава ми е работата и почти никой няма да гласува за герб . И това е в София, а си предсавям какво е в останалите градове . WW ,не се заблуждавай- герб ще загуби катастрофално и това ще е началото на края . Дори и да се опитат да фалшифицират резултатите в полза на герб , истината ще излезе наяве .

Скоро ще видим.Ако БСП бяха останали на власт ни чакаше гръцки сценарий.Два пъти бяхме по вина на БСП хуманитарен проблем на Европа.Стига толкова.Съгласен съм че ГЕРБ не са идеални, но за момента нямат алтернатива.Ще си говорим след изборите.

До модераторите на ДИР-а: Дами и господа, вие отдавна престанахте да бъдете модератори и се превърнахте в ЦЕНЗОРИ - обикнивени "филтри на публикации". жалко за вас, но още по-жалко за ДИР.БГ - обропастихте хубавия форум - предполагам сте го усетили и по проя на посетителите. (дори и да не публикувате това мое мнение - все ми е тая - аз повече няма да чета тук)

Ужас - по "общественото" БНР рекламират кандидатите като "българските титани в политиката" мале-мила, гавра с електората. Този човек Плевнялиев по-добре да не си отваря устата, камо ли да се явява на пресконференции или дебати. Защо Щаба ще опровергава а не публично лично той - нали е мажоритарен вота.

Ах Руми ,Руми ,Руми-за акъл ти нямам думи.Ще ти се без балотаж ,но май си птичка без кураж. Росен е добър другар ,и за гербаджии цяр.А за нас е само бреме ,ще го отстраним навреме.

Г-жа Калчева, права сте! За плевела балотаж няма да има. На балотажа ще се явят Кунева и Калфин

Коментари - Щабът на Плевнелиев: ”Комерсант” публикува абсолютни измислици | Днес.dir.bg

Щабът на Плевнелиев: ”Комерсант” публикува абсолютни измислици

Националният предизборен щаб на кандидата на ГЕРБ за президент Росен Плевнелиев опроверга публикация в руския в. "Комерсант".

Обратно в новината

Коментари - Щабът на Плевнелиев: ”Комерсант” публикува абсолютни измислици | Днес.dir.bg

Коментари

Колкото и да му помпаха рейтинга на това комсомолче, то си остава един недодялан селяк.

Оказва се, че някой си Христо Николов от LiveBiz.BG и Антъни Де ла Реа от Live News са присъствали на срещата на Пленелиев с Николай Марченко от Комерсант и твърдят, че Марченко нищо не си е измислил - всичко е вярно. Но това не е интересно. Интересното е, че Плевнелиев всъщност не е казал нищо особено - стандартните дипломатични нищо незначещи учтиви фрази, които и е трябвало да каже. Демек - Плевнелиев НЕ СЕ Е ИЗДЪНИЛ, казвайки каквото е казал. Издънката е на Пресцентъра му, който неизвестно защо се разлая за няма нищо и за пореден път създава проблеми на собствения си кандидат, като го кара да лъже... не се сещам вече за кой път поред. Въпросът е: дали това е поредната и редовна порция Цветанов тъпизъм или има и височайша намеса, щото неведоми са пътищата Му.

Това, което разбрах от думите на Плевела, е че ТОЙ НЯМА МНЕНИЕ за Белене. Още не са му казали каква позиция да заеме. плевела е полслушко, кукла на конци - него го командва Бойко и Цветелина

Плевня това много ми прилича на изказването ти като за подкупа, имало го е но ти го отричаш! Ти си пълен въздух, не ставаш за президент!

Този дребен и злобен певел, кога ще престане да замърсява медиите.

-...че централата може да е ненужна, ако бъдат санирани 700 000 многофамилни къщи... Само човек без всякаква представа за икономика може да направи подобно изказване.Тъй,като Плевнелиев не е толкова неподготвен,веднага се сещаме,че има определени нечистоплътни икономически интереси в тази посока,както лични така и на група хора,около които гравитира една политическа формация!

Едно малко Нефелно създание с големи неосъществими мечти !!!

Държавата вече беше построена преди "избухването на демокрацията". За 40-ина години: от една следвоенна локва - до напълно изградена система от институции, от електроцентрали, проходи, пътища, тунели, жп-линии, заводи, комбинати, почивни бази за всички тях, лекарски, зъболекарски служби във всички тях, кооперативни стопанства, ферми, пълни с породисти животни (дето ги изкла Фифи Димитров), язовири, каскади, национална авиокомпания, национални железници, национална киностудия, университети, училища, болници, санаториуми... За 22 години всичко беше унищожено - само за да бъдат заличени националните ни средства за производство и от производители да ни обърнат в пазар. Това, че сега ГЕРБ "строи" (всъщност ремонтира) е много похвално. Трябва да се види само дали наистина е строене или "въртене на едни пари там". Може пък новите разпоредители с държавата ни (получена като трофей след победата им в Студената война) да се нуждаят от ремонтирани пътища в новите си колонии ...

лъжи, лъжи, лъжи... Е хайде имай малко мярка!

от дърт комуняга какво очакваш, освен лъжи!

Къде са лъжите?За жалост е самата истина.След червените вървиме надолу,надолу а при ГЕРБ стигнахме до състояние на свободно падане!И много е лесно да се види дали са лъжи,при соца с минимална заплата от 125лв.,колко кила свинско можеха да се купят,а колко могат да се купят сега с минималната работна заплата,без да говорим за ширещата се и увеличаваща се от ден на ден безработица,за липсата от здравеопазване и т.н.!

В края на 80-те години България беше фалирала държава, комунистите пробутаха горещия картоф на други, а те се изнизаха с останалите налични пари.

Тия само се оправдават, опровергават, мрънкат. Типично безсилие и безидейност.

С бедните и слабите да си жесток и непримирим не е майсторлък чичо Плевньо. Сега руснака като те пипне за гушката, ще видим колко тънко ще записукаш.

Е все си е по друго Хамериканец да ти стиска гърлото...

Няма начин по теми, свързани с Русия, във форума да не се развихри най-тъпоумното, ретроградно, лъжливо и шизофренично русофилство. Руските теми, особено АЭЦ и разните газови и петролни тръби, действат на русофилистиците като валериан на котка: въпросните антибългарски индивиди губят контрол над поведението и емоциите си и започват да говорят и правят налудничави неща. "Широката руска душа" е усетила още навремето този бъг в мисленето и ценностната система на българските братушковци.

Качи ми се в очите! Граждански контрол е решението на много проблеми в страната ни. Браво!

Още по-зле. Много по-зле. Щото има Акционерно дружество "ЕС". Набутаха ли те там "великите сили" БЕЗ РЕФЕРЕНДУМ, за да си им кенеф? Затриха ли ти държавата с убийствените условия, които ги има в този договор? Затриха ли ти селското стопанство срещу "голямото рядко щастие" да ти отпускат жълти подаяния, докато затрият окончателно националните ни производители? Нареждат ли ти именно те кои лозя да си изтръгнеш, колко крави да гледаш, колко пъти да вдишаш-издишаш... Разпореждат ли ти се те, докато я докарат до там дори семената за теменужките си да купуваш от тях, както и всичко останало, което ние от производители, сега купуваме? От тях. Не се ли обърнахме в полупустиня именно след техния диктат, а бяхме земеделски рай и наша продукция хранеше необятния руски пазар. Не си ли намърдаха за..ците именно те там, след като ни разкараха нас, съсипвайки ни с "реформите" си - жив следвоенен диктат (на победители в Студената война)... Ами промишлеността ни, ами всичко останало...

По-добре така отколкото в големия концлагер на другаря Путин и компанията, мислещи се за императори на света.

Само референдум може да реши това!А ти или си реститут или си налапал някоя сладка службичка и няма какво да ги мислиш другите!!Егоизма и лакомията ти са уникални!Аз да съм добре за другите и държавата може и потоп!

Уоли к, ти ли си?!

На загубилите "европейската цивилизационна кауза" не им остава нищо друго, освен да лъжат и да сеят пропаганда. Не само лагери, а какви ли не безумия ще им се привидят скоро... Не знам дали скоро са ходили до българската провинция. Там е като в Етиопия...

Боже колко глупости си написал само в няколко реда? "Земеделски рай"?!? С бригадирския труд и фалиралите ТКЗС? "Промишленост"?!? Нерентабилното Кремиковци и куп други нелепи и неефективни мастодонти, които едвам вирееха при СИВ, а не издържаха и 1 г. при пазар и конкуренция. Говориш за диктат, жълти стотинки и прочее глупости. Ами то от нас си зависи. Германия , Австрия, Чехия, Полша, Франция и т.н. - и те ли са разсипани от "диктата"? Как пък само България стана цел и жертва на международния европейски заговор? Усещаш ли въобще малоумието на писанията си?

Що "само България станала" незнам какво си, пита, долният. Ми нали това обяснявам, бе умния. Щото само сред "българите" (по-краткия вариант за "български граждани", щото българи на практика няма) има и такива семки, от които са се пръкнали такива мекерета като ибрикчиите на "великите" "западни" сили (тия дето си разнасят кризите на великия строй из другите държави). Та има ли другаде такъв нещастник като Фифи Димитров, който изкла породистите животни до крак, за да ни храни сега "европа" със сухото си мляко от държавния си резерв?! Има ли другаде такива като лай...арите, дето закриваха Козлодуй без всякаква нужда, само по заповед на някакъв си никаквец ("Ферхойген"), за да купуване, а не да продаваме енергия и да ни мръзне пре..ания от "реформи" г...з?! Те такива мекерета няма из другите държави. Това ти говоря. А всички, дето унищожаваха през последните 22 години построеното от родителите ни, са все таквиз. Кво се пънеш да си се правиш на умен пред огледалото, не знам...

Правилно, човекът е демократ, ще подкрепя най-вече американски проекти - ракетки, самолетчета, това-онова...

Америка се оттегли в нейната зона с нейните проекти. Сега свободните хора само ще си решаваме какво да правим без да искаме разрешение от любимия ви идол Путин. ПРО е последния проект с американско участие тук. Докато виж - червеноармейците от КГБ почват да възраждат СССР. Трябва ни тоя щит, поне за събиране на доказателствен материал ако не за друго.

Как "не за друго"?! Откъде ще водят "справедливите" си войни срещу "тероризма" навсякъде по света?! Ние, ако не им помогнем, кой. Кой? Та ние сме им приятели. Я виж на каква хубава база обърнаха страната ни, с европейски кенеф и пр. екстри. Даже и с море, в което да шляпат военните им кораби, даже и с полянка, където да копат, да цвръкат химикали под нея и да правят земетресения за свое добро, даже с бивши поля, бивши райски градини с всякаква плодове и зеленчуци, дето сега ще са опитни - за ГМО и описаните по-горе "шистови" благини. Бе добре сме си - всичко в едно на опразнената от бившата ни държава територия.

Нека да си плюят червените кухи лейки. Те още си мислят, че лъжата, дезинформацията и мръсотията ще продължат да им носят успехи. Много подценяват останалите българи.

Усещайки поредната загуба БСП, впрегна всички резерви, че дори и част от руската преса се включи по стар обичай - с гнусни лъжи, тъпи компромати и небивалици, изсмукани от кухите им глави. А резултатът е мобилизиране на честните и отговорни хора подкрепящи ГЕРБ. Защото мислят с главите си. И затова България ще върви напред.

гербаджии нямат глави за мислене. Там са все милиционери и те не са свикнали, а и не са в състояние за такова действие - мислене. Ако някой се понапъне, получава предупреждение от боко. В герб няма хора с мозъци, има хора с ДИПЛОМИ.- калинка, николинка...

Не е за завиждане и това човече, щом и руснаците го нарочиха. Не е ясно къде ще трябва да се крие, след като минат изборите и трябва да си иде пак на село.

Споко ,няма вършавски договор, няма сив, дорибратска помощ за чешкия народ не може да има.

Руснаците, по стар руски обичай, пак се осраха. И то до ушите. Щото дали искат те или не - РП ще е следващия президент. Не за друго - просто кандуидатът на ГЕРБ ще спечели. Който и да е той. БСП защитаваше руските интереси. Доносник Гоце беше най-големият защитник на руските интереси (и продължава да бъде). Но сега на Русия ще й с еналожи да се съобразява с ББ, който е про-европейски настроен. не че е враг на Русия, но не е руско мекере като Станишката доносник Гоце, Р. Овч и цялата червена пасмина. А това че руснаците лъжат - ние си го знаем. 45 години им сърбахме попарата, като колониална държава. Сега вече 22 години не можем да с еотървем от съветските агенти.

Колко си жалък в своята пропаганда!Тези които ти плащат или са по-тъпи от теб или просто си връзкар!

10++++

Дали им харесва или не на руснаците Плевнелиев ще е следващия президент. Интересното е как руския вестник "Комерсант" се бърка във вътрешните работи на България като публикува фалшиви твърдения. Путин май още се изживява като генерал-губернатор на България.

плевналиев - мажоретката на бойко Много ми се иска да го видя с това нежно гласче как поздравява гвардейската рота!!! Жив швестер!!!

Ще го гледаш ка поздравява и то доста време. Щом сте толкова големи лицемери и псевдо-социалисти народа ще продължава да ви държи на резервната скамейка. Само гледайте!

Ако НЕ ГО Е казал, още ПО-ЗЛЕ. Никой не е разбрал, че тоя човек бил против самостоятелната ни енергетика, която беше закрита по заповед на "великите сили" чрез набутването ни в "ЕС" АД БЕЗ РЕФЕРЕНДУМ. Това беше първия етап на унищожението ни - затриването на наличното. Остана да се довършва затриването на новото. Целта е една - от производители на енергия да ни превърнат в купувачи. Не да продаваме, а да купуваме. Е, хората не знаеха какво точно е мнението на Р. Пл. - ще затрива ли или ще защитава. Благодарение на ожесточените опровержения на Р. Пл., вече е ясно как НЕ БИЛО ВЯРНО, ЧЕ КАНДИДАТЪТ НЯМА ДА СЛАГА "ПРЪТ В КОЛЕЛАТА" на българоруските-отношения. Следователно обещава обратното. Това поне е едно ясна декларация, която е достатъчно категорична, за да не гласувам за него. Такива (ПРЪТИ, както и цели пънове) дето пречеха на добрите ни отношения с Русия ги имаше достатъчно 22 години. Малко множко ни дойде прозападния слугинаж, под диктата на който вече нямаме държава. Добре, че тоя си го каза предварително.

В нормална държава, даже от бившия соц. блок, като на пр. Полша, Чехия или Унгария, синдрома "плевниелиев" няма как изобщо да види бял свят, просто не минава номера и то още като се започне от жалкото му министруване, без грам понятие. Да издигнеш индивид с тъмночервена биография, с почти криминално минало, белязано от скандали и мътни сделки, без никакъв политически стаж и опит, който на всичко от горе арогантно отказва да изрази възгледите си за каквото и да било е немислимо и обречено на провал, защото е най-малкото неуважение към съгражданите си и обществото.

Плевнелиев - какво е това! Искате да кажете - Борисов? Няма президент - има един тоталитарист от Банкя, един милиционер, който струва на България загубени години, който е паникьосан от липсата на средства от Брюксел, от зле направени сметки без кръчмар, от омразата на народа към нищо неразбиращ от икономика, финанси и закони тип. Плевнелиев - няма такъв. Има само един тъп натрапник, ограничен бунак, един врезен за нацията малообразован, нахален и вече втръснал на хората пожарникар.

Страни чугунени хора,питаш ги защо в бсп са най богатите хора в България , те ревът ама Цецко има 6 имота.Питаш ги ,защо Банов реже певеце -Девня а те правителството трябва да строи заводи а да не прави магистрали.Сега всички ревнали мутри милиционери- че кой ги създаде бкп-бсп. Я проучете бсп върхушката, всички са наследници на дс-милиционерски шефове.Дори настоящия президент си позволи да създава компромати в президенството!

пак ли ядоса Бойко бе Роско? Нали ти казах да питаш преди да се изказваш неподготвен?...ей големи мишоци

Лошото е, че тези наши коментари ги озлобяват понеже са низки душици и комплексари. Веднъж когато са на власт или дойдат на власт, ще ни скъсат г..а още повече - ей тъй, за отмъщение - да си подсилят разклатеното его.

Не ми се вярва, че би се намерил разумен човек който да гласува за тая шушумига. Неговият пък бос, като премиер, получи идеалния шанс да ни осере навсякъде по света където успяха да се дотътрят миризливите му трандафори. Представяте ли си как биха продължили да гледат на нас по света, представлявани в лицето на такъв ментален дует - фъфльото и тиквата!? Ай, забравих! Ами ако добавим рапона и останалата шайка ненормалници Its just too much, man!

Не знам коя възраст за кого гласува, но само пълен идиот, или твърде необразован и тъп човек може да даде гласа си за представител на партията на мутрите, чиито далавери все повече излизат наяве. Освен ако мутрите в България наистита не са се наплодили чак толкова бързо, та да са станали мнозинство!?

Евала на руснаците, знаят как да пипат. С едно движение го докопаха гномчето Плевньо за меките части, та чак изпищя на умряло и взе да се обяснява като първолак. Спукана ти е работата комсомолски, спукана.

Преглед на профил BIG AL Рейтинг: 2158 Весело 104 21:19 06 окт, 2011 Щабът на плевнелиев : Той не е комсомолски изтърсак :той не е слуга на МУТРИТЕ и ДС- мутантите ; той има и собствено мнение - поне ЕДНО -за последните 20 години ; той дейно не направи мангизи с другарката Масларова ; той не е момчето на Причкапов ; Той не е шушумига ; той "участваше" дейно досега в строежа на Нова България ; той не бяга като лалугер от дебати-предизборни ; той не е страхливец -и не повтаря "мислите" на Рапона ;; :))))))) Той "посмя" и беше член на демократични партии - до сега , а не се кри като мишка...;Той НЕ направи заменки с общината:) ТОЙ е той - избранника на мутрите ;;Гласувайте за НЕГО ...)))))

Щабът на плевнелиев: Ние, като руски агенти , сме дълбоко законспирирани , секретни..Такива са ни другарите Златев, тимаджийте , специализирали в ссср ДС- мутри-шефове в герб:) Така че , моля да не бъдем РАЗКРИВАНИ..Имаме още години пред нас- да заблуждаваме и лъжем ..нормалните българи :) Още не е дошло времето да си осребрим слугинажа на Русия-трябват ни поне още 2 години :) Дотогава ще будалкаме българите , че НЕ сме решили нито за АЕЦ-а , нито за Бургас -Алексндруполис . Ще будалкаме и ЕНП - че НЕ сме партия на МУТРИТЕ..) Дотогава ще пробутваме втория и третия ешелон на БКП- деца и внуци, все от сой.. ТОВА ни е и стратегическата задача- безшумно и тайно -да съдадем новия 'елит"- изтърсаците на старите БКП- мутри, като новата министърка на мястото на плевнята- видна внучка , на виден министър на Тошо...:)) Акцията на Боко - е в ход и се развива според плана ..НЕ НИ разкривайте преждевременно, моля ...)))

ПРЕДСТАВЕТЕ СИ ЗА МИГ ПЛЕВНЕЛИЕВ ПРЕЗИДЕНТ. АМА ТОЗИ ЩЕ ПРЕВЪРНЕ ПРЕЗИДЕНСТВОТО В ДИРЕКЦИЯ КЪМ МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ. ЩЕ ЧАКА ВСЕКИ ДЕН РАЗПОРЕЖДАНИЯТА ОТ БОРИСОВ , А ВЕЧЕР ЩЕ ДОКЛАДВА ЗА СВЪРШЕНАТА РАБОРА. ОТ ТОЗИ ПО ГЛУПАВ ИЗБОР НЯМА. ГЛАСУВАШ ЗА ПЛЕВНЕЛИЕВ - ИЗБИРАШ БОРИСОВ. ТОВА Е ТОЛКОЗ ПРОСТО И ЛОГИЧНО. МОЖЕ ЛИ ДА СЕ НАРЕЧЕ ТОВА ИЗОБЩО ИЗБОР. АМИ ТОЙ ПРЕЗИДЕНТА ЩЕ Е БОРИСОВ , КОЙТО В МИГА НА ПОБЕДАТА ЩЕ ПОТУПВА ПО ГЪРБА ТОЗИ ПОСЛУШКО. ТАКЪВ КЛОУН НЕ НИ ТРЯБВА.

стига бе!!!!!що го плюете момчето?само той ли е на линия?има и други, ако не се сещате- сидеров, каракачанов,витков,петров и прочее хайде спрете!

АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ(А)!!!! ПО АНАЛОГИЯ НА " ДАМАТА С КУЧЕНЦЕТО" В ТОЗИ СЛУЧАЙ ИМАМЕ "ЦЕРБЕРА С КОТЕНЦЕТО" - РОСЕНЧО ОСВЕН ДА МЯУКА КАТО "МРЪСНО" КОТЕ ВЛИЗАЙКИ ВЕЧЕ В ЖАРГОНА И ИДИОМИТЕ НА ЦЕРБЕРА, ДРУГО НЕ МОЖЕ! ПРАВА Е КУНЕВА - НАЛИ СЕ БОРИ ЗА ГЛАВНОКОМАНДВАЩ...... В РЕПУБЛИКАТА, А НЕ ЗА ГЛАВНОИЗКОМАНДВАН!

УЖАС !!!

Ще гласувам за президент, който извади на масата пред гражданите всички факти за АЕЦ "Белене" и сондирането за шистов газ от Шеврон. След това да се проведе референдум! Има ли желаещи да бъдат избирани? Останалите - в коша!

Плевнелиев, бъди така добър да не дразниш повече ухото на умния и мислещ българин с ужасното паркинЗИ. Плевнелиев от своя страна е комсомолски секретар, т. е. ценен в резерва на компартията. Изстрелян от ракета носител Цветелина Бориславова и кръга Капитал. Проектът Плевнелиев започва още преди 10 ноември той е сред хората, които са готвени да управляват в България. Плевнелиев е комсомолският секретар, син на партийния функционер в Благоевградския комитет на партията.

да не сте мазохисти да гласувате за "герб"? имах по- добро мнение за тези които са грамотни, за каквито ви мисля! "герберите" са некомпетентни, а смешника плевнелиев е "кукла на конци", все той онеправдан, все другите го злепоставили... поне да беше влязъл в диспут с някой от другите кандидати! неграмотник!!!

Националният предизборен щаб на кандидата на ГЕРБ за президент Росен Плевнелиев опроверга публикация в руския в. "Комерсант". И все пак тя се върти! За Земята на излизане от съда на инквизицията Галилео Галилей. Николай Марченко - И все пак той така го каза! За Плевнелиев Националният предизборен щаб на кандидата на ГЕРБ Николай Марченко.

брат ми е в usa от 12 години и казва, че всички там са за росен --е аз на кого да вярвам-----------на него, разбира се....................само росен ето на и баба е за него, а не е стара -----на 48 еееее

тези твои български американци, или американски българи не изпитват върху собствен гръб управлението на необразовани милиционери. Ако си бяха останали в България щяха да разсъждават като почти всички пишещи по форумите българи. Е, с изключение на такива недоразумения като тебе. Но ти изглежда още не си изкарваш сама прехраната и очакваш превода от Америка.

Веске, ма що й се връзваш на тая джина ?? Ами само си помисли: щом баба й "ееееееее" на 48, тя на колко ли е ?? , че и дори придобила опит да ни манипулира !!

За Росен беше и баба ми, но тя почина ... амин!

Това ми прилича като темата за подкупа, съществувал но го отричам!Плевнята се проявява като тип мъжки характер!

кви са тия дъртаци у форума ве, кукавели само герб и готиния пич роско ние сме бъдещето на българия и ще гласуваме роско

Ей мутреске ,я бързо се скрий в мишата си дупка . Аре, тъпи кифли няма да ни дават наклон . Над 90 процента от младите хора сме против герб ,защото сме свободни хора и нескаме разви мутри такива празноглави мутрески като теб и разни безмозъчни и жалки милиционерчета да ни определят как да живеем . Треперете мутрески и мутри , вие сте нищожно малцинство . Народа ви мрази и не ви иска .Аре делегация от тука,

Май не си си пил лекарствата тази вечер.

Ей, бърборино, Симона говори верни неща. И повече от 90% са за Герб и Росен Плевнелиев. Ти си нямаш хал хабер за какво става дума и само зяпаш срещу луната. Много ясно - хората гласуват за Роската.

Задник,ти си политкомисаря Антон Кутев-никой тук не ти си връзва,нито на теб,нито на тия гладни калтаци дето взимат по петнадесет кинта да пишат омразни простотий!

Как ги изчисли тези "над 90%" бе, другарю? Мечти мечти, вие поне сте лесно достъпни за по-простите хора. Радвате се, че "братският" руски вестник бламира Плевнелиев? Какво общо има Русия с изборите в България? И не е ли това намеса във вътрешни дела на суверенна страна? СССР вече го няма, за ваше съваление, другари.

Ще има и Белене и Южен поток!За ГЕРБ незнам?

Един и същи платен драскач от герб се опитва тука да заблуди хората .Страда от раздвоение на пола и личността Ту е Свилен , ту е Евгения ... Глупакът е толкоз прост , че дорри сам падна в капана . Но той дали ще се усети , едва ли .. У гербер няма толкоз акъл ...

ДО МЛАДЕЖКОТО БСП: Колкото и да виете, следващият български президент ще се казва Росен Плевнелиев. Прибрахте ли си за днес кинтите от др. Кирил Добрев?

Моля те ГОСПОДИ, прибери си сгрешените изчадия , моля те!!!

Внимавай каква пожелаваш на другите, защото може да ти се върне. И не е много сигурно кои са сгрешените.

Колкото и да грачиш , следващият президент няма да е женичката- мъж - меката китка . Аре на бас .Дори и да фалшифицирате резултатите от изборите , ще блокираме държавата от протести ,стачки .,граждански неподчинения , но няма да позволим милиционерите от герб повече да са на власт . С нас са повече от 90 процента от всички млади хора в България . А щом младите са против герб ,сте загубени жалки милиционерчета .

Кой бе другарко Масларова!? Ти,другаря Р.Овч,другаря Петков,Батко ,братко и мошенниците от ДПС ли ще блокирте страната!? Ха-ха-ха...!!! Ще ви блокират сметките,ще ви осъдят и никой няма да ви знае вече! Да другарко Масларова ! Чао на големите ви килоти и алчен задник!

Значи тоя Плевнелеив е абсолютен и завършен идиот и откачалко. Опасен е не само за себе си, но и за околните. Това си е здравословен проблем от всякъде и подлежи на диспансеризация. Далеч от такива хора и никога на отговорни постове.

напред бати Стефчо цяла България е стеб ние ще победим . авсички други да го д.............ат.

Нямам навика да чета изказванията във форумите преди да пиша. Просто влизам и пиша по темата, така, както го чувствам - без да съм обременена с мненията на уважаемите съфорумци. Това ми дава свобода на изказа - а той е: Браво на ГЕРБ за чудесния избор. Плевнелиев е най-достойният кандидат! България има късмет и силно се надява да скъсаме с миналото и да вървим напред!

Кого си мислите , че заблуждавате , бе жалки мишоциии , От километри си личи , че Евгения и Свилен , сте едни и същ платен писач от щаба на герб . Жалки , нагли и дребни душици . И разбира се , никой не ви се хваща .Но , повече от сигурно е , че с вас е свършено на 23 окт .

Не мога да ги разбера тези социологически проучвания. Май наистина някой ни облъчва? Защо непрекъснато публикуват, че около 30 - 40% ще гласуват за ГЕРБ, след като реалните показания са над 90 %. С когото и да говоря - резултатът е един и същ - всеки изразява подкрепата си за ГЕРБ. И да ви призная, ме гледат малко учудени - все едно имат алтернатива.

И моите приятели и познати ще гласуват за ГЕРБ.Но из селата и циганските квартали явно не е така. Бабите и дядовците си знаят -БСП. Ще има и купени гласове.ГЕРБ ще спечелят ама не е с много.

тин да не си боико тиквата, че така яростно заститавш тиквените семки? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

не е, бъди сигурен! същото което е написал бих казал и аз

Я по-добре намери някой да ти сложи кирилица на компютъра.Или никой не разбира от компютри във вашето село.

Свиленеее, в голяма грешка си , над 90 процента от народа ни е против герб .Явно живееш саксия и неконтактуваш с много хора , дори май с почти никой .Или си мегазаблуден , или така си наредили от щаба на герб да пишеш простотии .Аз работя с страшно много хора , такава ми е работата и почти никой няма да гласува за герб . И това е в София, а си предсавям какво е в останалите градове . WW ,не се заблуждавай- герб ще загуби катастрофално и това ще е началото на края . Дори и да се опитат да фалшифицират резултатите в полза на герб , истината ще излезе наяве .

Скоро ще видим.Ако БСП бяха останали на власт ни чакаше гръцки сценарий.Два пъти бяхме по вина на БСП хуманитарен проблем на Европа.Стига толкова.Съгласен съм че ГЕРБ не са идеални, но за момента нямат алтернатива.Ще си говорим след изборите.

До модераторите на ДИР-а: Дами и господа, вие отдавна престанахте да бъдете модератори и се превърнахте в ЦЕНЗОРИ - обикнивени "филтри на публикации". жалко за вас, но още по-жалко за ДИР.БГ - обропастихте хубавия форум - предполагам сте го усетили и по проя на посетителите. (дори и да не публикувате това мое мнение - все ми е тая - аз повече няма да чета тук)

Ужас - по "общественото" БНР рекламират кандидатите като "българските титани в политиката" мале-мила, гавра с електората. Този човек Плевнялиев по-добре да не си отваря устата, камо ли да се явява на пресконференции или дебати. Защо Щаба ще опровергава а не публично лично той - нали е мажоритарен вота.

Ах Руми ,Руми ,Руми-за акъл ти нямам думи.Ще ти се без балотаж ,но май си птичка без кураж. Росен е добър другар ,и за гербаджии цяр.А за нас е само бреме ,ще го отстраним навреме.

Г-жа Калчева, права сте! За плевела балотаж няма да има. На балотажа ще се явят Кунева и Калфин