Коментари - Депардийо възхитен, че получил руско гражданство | Днес.dir.bg

Депардийо възхитен, че получил руско гражданство

Френският актьор Жерар Депардийо е възхитен, че молбата му за руски паспорт е била одобрена от руския президент Владимир Путин, който по-рано му даде руско гражданство.

Обратно в новината

Коментари - Депардийо възхитен, че получил руско гражданство | Днес.dir.bg

Коментари

попадна в светлината на кремълските прожектори! То отдавна се виждаше, че егоцентризмът го е завладял изцяло. Сега има и примес на социализъм - където % е добър - натам. Родината му ще го запомни.

с много пари се живее навсякъде по света....в смисъл не се жив ее само в 1 страна...а навсякъде ...в такъв смисъл няма значение какво точно гражданство има човек...руснаците са хубави хора, интересни....и знаят как да се забавляват....

Аха, а ти между обективен и капутилативен коментар.

Красива, мощна и все по-привлекателна става Русия. Естествен съюзник на българския народ, независимо от това, кой го управлява. Русия винаги е симпатизирала на Франция, както и обратно. През последния век те са били съюзници в световните войни. Нормално е, големи френски личности да предпочетат да живеят голяма приятелска страна.

Какво не са готови да направят някои за пари-дори и родината си да продадат!По-интересни за всички ни са тези,които не се ръководят от парите ,а от други подбуди!Защо ли,например синът на Никита Сергеевич-генсека на КПСС,Алексей Хрушчов със сълзи на очи и с ръка на американската конституция се закле във вярност на САЩ,страната ,която го приюти,подобно на Дъщерята на "великия" Сталин-Светлана,която също предпочете да се радва на демокрацията на американците ,а не на свободата на "своите"!Очевидно Русия нуе е чак толкова добро място за живеене,без да пренебрегнем милионите ,които избягаха от там по цял свят!Сигурен съм,че и този французин ,няма да отиде да живее там!Да не е луд!

Каквото и да се каже за Депардийо-предател,ренегат,алкохолик,изтрещял старик*това няма да принизи величината на неговата личност/поне засега/.Дали неговата постъпка е глупост, грешка или гражданска позиция ще се разбере след няколко години.Едно е очевидно - има нови реалности в Европа и в света и те работят в полза на Русия. А това според мен изобщо не е изненадващо!

Ха-ха-ха, нормално, толерастията на либерастите то к'во друго да доведе освен до пълна липса на национлано съзнание. Сега нали е модерно да си гражданин на света. Още един космопит, циник. Разбира се всички знаем, че руското творчество е дало доста на света и е нормално един космополит да залита по него. Истината е, че с пари може да си живееш добре навсякъде, демокрация, тоталиразъм, ала бала са пълни глупости за капиталиста.

първият ,известен интелектуалец по света,който може да разочарова !Да станеш родоотстъпник заради пари-това е нещо,което не може да ни учудва!Има и такива хора,които за пари са готови на всичко!Бъдете сигурни,че това няма да се толерира от обикновените французи ,а напротив!Според мене това е фаталната грешка на този актьор,който при това,видно от телесата му,съвсем не е "умрял от глад"!Националистично настроените французи,каквито са повечето от тях ще бойкотират филмите с негово участие!С много други прояви те ще пакажат презрението си!Съдбата му не е за завиждане!

Не е крив Депардийо и талантливите хора от неговата величина създаващи изкуство, наука, технологии, изключителни постижения в спорта. Те отдавна са граждани на света. Проблема е в такива дето не могат и не искат даотделят плявата от зъното, като сегашния президент на Франция. Поставят такива хора на едно ниво със печелещите от спекулации манипулации хитрини и измами, причиняващи икономически и финансови кризи. Тези първите ги заем кои са и аз им се възхищавам, а много други им завиждат. За това мислят че е по лесно да ги оскубят. Вторите се прикриват умело по всички възможни начини, от тях хазната много трудно може да вземе нещо. Да, ама крива ще излезе сметката на прзидента с..т. Него го избраха мързеливите многодетни емигранти отказващи да се интегрират и сега се чуди как ще ги храни.

Привет тебя Жора Депардеев !

Фактът че Оланд върна данъка от 75% , но въпреки това Депардийо взима руски паспорт, показва че има някаква рекламна сделка в полза на мужиците. Ето няколко интересни факта за Ж.Депардийо : баща му е член на френската комунистическа партия и често слушал радио "Москва". Самият актьор бил и голям приятел с президента на Чечня (скоро излезе видео където той вдига тостове в Грозни, във възхвала на Чечня. Щял и да участва във филм по сценарии на ...дъщерята на президента на Узбекистан...Общо взето продажен клоун като Шрьодер.

Колко си жалък. Типичен българин! Страна пълна с такива като теб е обречена на гибел.

Симпатяга, Белмондо, не обиждай тия западняци на продажни клоуни. Огледай се у нас какво е: Целият ни политически и финансов елит от 90-те насам са продажни клоуни, на чужди сили. По НК на НРБ всички би трябвало да са на стената. А по НК на кан Крум, да им са отнесени тиквите на боклука. Нямам си представя, ако се отворят архивите на чуждите ДС-ета след години, /ако са толкова тъпи и продажни като нашите/, какъв маймунарник ще разкрият че е било в Бг.!!!

Очаквам Георги Гергов, Масларова, Овчаров и сие да последват примера н Депардийо.

Мосюто е доста стиснат , чревоугодник и любител на небезалкохолните напитки, както си му и личи на кръшната снага. Голям актьор, но не особено голям човек.

Докато Путин се държи мъжки и управлява една огромна държава по правилния начин за един паспорт да му прибере стотиците милиони, една наша управляваща мишка излезе чиста путинка, като отказа паспорт на един шейх без да му прибере милиардите. Затова нашата държава ще става все по-мижава и по-въшлива и ще се смалява. Въпросът ми е, тая мишка по свое усмотрение и след свой авнализ ли е дала отказа, след като всички препоръки са били ЗА, или някоя велика сила я е притиснала да откаже, т.е. и тя се е превърнала в продажница. Няма ли котки в гаража? А нали имаме политика срещу вкарваен на големи пари да се дава бълг. гражданство. Значи за огромни пари не може!?! Май пак луди ни управляват!?!? Плевня, вместо да се киприш пред Скалисти планини, вземи и свий перките на тая зад теб. Тя не представлява институцията, не е избирана и няма право на глас. Ти решаваш, а тя ти е евентуален заместник, ако се капичнеш.

Много ми е интересно, тия които са против мнението, как се обосновават? Да напишат, защо?

Май само големите имена могат вече да си позволят да са откровени, естествени и да изричат на глас елементарните истини, както това прави този човек. Всичко друго е затънало в янки-пропагандата на хора, газещи планетата с войските си, разораващи я с бомбите си и преживяващи след това от мародерство по унищожените в тези войни страни, наричайки това "Налагане на нов световен ред". Крайната цел на "реда" очевидно е Русия, та затова анти-руската пропаганда е толкова истерична напоследък. То става едва ли не признак на смелост и достойнство да се държиш естествено и да кажеш някоя елементарна и очевидна истина както това е направил този французин.

И коя е тази "очевидна истина" , че Русия е велика демокрация ли...?

Разочаровах се, не очаквах подобна парвенюшка постъпка от този актьор. Ако си богат, наистина богат, не само финансово, никога няма да си позволиш подобна дребнавост, която за уважаващ се човек би била под достойнството му. В края на краищата тези пари, той не ги е спечелил в Русия, спечелил ги е във Франция, никой от нас не познава руски актьор с тази световна слава и богатство, няма и да познаем, защото няма такъв. Франция му е дала славата и парите, а той неблагодарника бяга, че да не му вземат жълтите стотинки - постъпка на стисльо и дребна душица. Пак повтарям, много ме разочарова.

"...никой от нас не познава руски актьор с тази световна слава..." И се хвалиш с "вас"?!

Единствената велика нация опълчваща се срещу световният хегемон САЩ . Путин им казва истината в очите. Докога нашите тъпи политици ще се дуят на една велика страна.Ако бяхме умни и не се дупехме на САЩ необятния Руски пазар щеше да бъде наш.

Русия е естественият ни съюзник поради общия ни регион и оттам - общия ни интерес от мир и стабилност в него. Отделно е общата ни кръв и история, която "великите" западни сили, "реформирайки" ни, се опитват да изтрият с гумичка от паметта на народа ни. Надяват се, че скоро няма да остане ни един българин, който да знае историята си и да е чувал дори за Санстефанския мирен договор, извоюван от Русия след Руско-турската освободителна война, за да бъде възстановена българската държава (на три морета). Или пък как този договор е бил заменен от "великите" западни сили с Берлинския такъв, разпокъсващ току-що освободената ни страна и оставящ на българите само частичка от държавата им - Северна България. След победата на същите тези "велики" западни сили в Студената им война срещу нас преди 23 години, те ни из-"реформираха" и "демократизираха" така, че на практика да повторят едновремешното си упражнение - разпокъсване на Балканите, ползвани преди от тях за "барутен погреб" на Европа... Как да не се сетиш защо...

какво пище за България и не сугестирай с измислици. Един европейски дипломат от Запада единствен е настоявал за единство на страната ни. Чети повече, то не вреди.

Не гледай тези дето идват тук. Ама и те се чудят как да се махнат от там. Иди да видиш как живеят 90% от хората в тази необятна страна пък после им се възхищавай.

:))) клоун професионален

Жерар Депардийо доказа, че е изключителен човек, РЕСПЕКТ ! ако няма промяна, в ес. скоро ще събират ромски цървули вместо данъци и ще им се налага да хранят себе си и копеленцата си с тях.

Освен всичко друго, мосю Депардио обича чашката, значи наистина е попаднал на правилното място ...

Многопаричието в Рашия не е здравословно и понякога осигурява "путьовка" за Сибир. У нас щеше да му е по- сигурно.

Депардийо показа на цял свят какъв избор прави човек в зряла възраст, когато може да оцени класата на една нация, държава и президент. Свалям му шапка за този искрен жест на възхищение към една велика и достойна страна. Интересното е, че макар Франция да е една велика демокрация и да буди възхищение с културата си, обидата на достойните граждани от недостойните ръководители има място и хората гласуват с "краката си" - избират друга достойна страна с по-достойни управляващи. Говоря в множествено число, защото такива случаи не са малко. Ниската данъчна ставка на Русия и либералните закони ще привлекат още много състоятелни хора, недоволни от упадъчния социализъм развихрящ се в Европа. В Русия социалното не се смесва със социализма, защото Русия е достатъчно богата, а Европа - не и се налага да бъде все по-приличаща на бившия соц. лагер, но в случая финансиран от Германия. Така погледнато, края на Европа е предопределен и това е ясно на всички, особено на богатите хора.

и гащи. Той има опит със секс филми.

Голям актьор ! Голям актьор и туй то. .... Сценаристът, казват - засега бил неизвестен. А публиката била на крак. Тропайки.

ми като,е толкова хубаво хаиде да заминава цялата червена паплач

КОЛКОТО И ДА ХУЛИТЕ РУСИЯ ТЯ СИ ОСТАВА ВЕЛИКА ДЪРЖАВА. СЛАВА БОГУ ЧЕ СЕ ПОЯВИ Г-Н ПУТИН , ЧЕ ТАКИВА КАТО ЕЛЦИН ПИЯНДУРНИКА ЩЯХА ДА СРИНАТ ДЪРЖАВАТА. АКО ВЪВ МОМЕНТА МИ ПРЕДЛОЖАТ РУСКО ПОДАНСТВО ВЕДНАГА ЩЕ ПРИЕМА БЕЗ ДА МУ МИСЛЯ И ЗА СЕКУНДАТА.А ТАКИВА ПЛУВАЧИ КАТО ВАС ЩЕ ВИ ГЛЕДАМ САИРА СЪС СКАПАНАТА ЗАПАДАЩА ЕС.

Мисля , че в скоро време доста ще последват примера му , разбира се ако могат. Европа запада , Русия тепърва изгрява.

е голяма само на територия,към която имат претенции и Япония,и Китай-все страни икономически гиганти в сравнение с Русия!Въпрос на време е огромни части от нея да си поделят тези две държави!Във всичко останало Русия сега е джудже-икономически,културно,в социално отношение,както и по отношение на правата на човека!Депардио,със сигурност не смята да отиде там,та камо ли да живее!Всичко е само един блъф на скъперника!Когато данъците паднат,ще си върне и гражданството!

Добре, че се намери един голям френски артист да каже истината за Русия, докато нашите ханета, калитковци, айкюта и прочие отцеругатели се надпреварват да ръсят лъжи и заблуда за нея.

Коментари - Депардийо възхитен, че получил руско гражданство | Днес.dir.bg

Депардийо възхитен, че получил руско гражданство

Френският актьор Жерар Депардийо е възхитен, че молбата му за руски паспорт е била одобрена от руския президент Владимир Путин, който по-рано му даде руско гражданство.

Обратно в новината

Коментари - Депардийо възхитен, че получил руско гражданство | Днес.dir.bg

Коментари

попадна в светлината на кремълските прожектори! То отдавна се виждаше, че егоцентризмът го е завладял изцяло. Сега има и примес на социализъм - където % е добър - натам. Родината му ще го запомни.

с много пари се живее навсякъде по света....в смисъл не се жив ее само в 1 страна...а навсякъде ...в такъв смисъл няма значение какво точно гражданство има човек...руснаците са хубави хора, интересни....и знаят как да се забавляват....

Аха, а ти между обективен и капутилативен коментар.

Красива, мощна и все по-привлекателна става Русия. Естествен съюзник на българския народ, независимо от това, кой го управлява. Русия винаги е симпатизирала на Франция, както и обратно. През последния век те са били съюзници в световните войни. Нормално е, големи френски личности да предпочетат да живеят голяма приятелска страна.

Какво не са готови да направят някои за пари-дори и родината си да продадат!По-интересни за всички ни са тези,които не се ръководят от парите ,а от други подбуди!Защо ли,например синът на Никита Сергеевич-генсека на КПСС,Алексей Хрушчов със сълзи на очи и с ръка на американската конституция се закле във вярност на САЩ,страната ,която го приюти,подобно на Дъщерята на "великия" Сталин-Светлана,която също предпочете да се радва на демокрацията на американците ,а не на свободата на "своите"!Очевидно Русия нуе е чак толкова добро място за живеене,без да пренебрегнем милионите ,които избягаха от там по цял свят!Сигурен съм,че и този французин ,няма да отиде да живее там!Да не е луд!

Каквото и да се каже за Депардийо-предател,ренегат,алкохолик,изтрещял старик*това няма да принизи величината на неговата личност/поне засега/.Дали неговата постъпка е глупост, грешка или гражданска позиция ще се разбере след няколко години.Едно е очевидно - има нови реалности в Европа и в света и те работят в полза на Русия. А това според мен изобщо не е изненадващо!

Ха-ха-ха, нормално, толерастията на либерастите то к'во друго да доведе освен до пълна липса на национлано съзнание. Сега нали е модерно да си гражданин на света. Още един космопит, циник. Разбира се всички знаем, че руското творчество е дало доста на света и е нормално един космополит да залита по него. Истината е, че с пари може да си живееш добре навсякъде, демокрация, тоталиразъм, ала бала са пълни глупости за капиталиста.

първият ,известен интелектуалец по света,който може да разочарова !Да станеш родоотстъпник заради пари-това е нещо,което не може да ни учудва!Има и такива хора,които за пари са готови на всичко!Бъдете сигурни,че това няма да се толерира от обикновените французи ,а напротив!Според мене това е фаталната грешка на този актьор,който при това,видно от телесата му,съвсем не е "умрял от глад"!Националистично настроените французи,каквито са повечето от тях ще бойкотират филмите с негово участие!С много други прояви те ще пакажат презрението си!Съдбата му не е за завиждане!

Не е крив Депардийо и талантливите хора от неговата величина създаващи изкуство, наука, технологии, изключителни постижения в спорта. Те отдавна са граждани на света. Проблема е в такива дето не могат и не искат даотделят плявата от зъното, като сегашния президент на Франция. Поставят такива хора на едно ниво със печелещите от спекулации манипулации хитрини и измами, причиняващи икономически и финансови кризи. Тези първите ги заем кои са и аз им се възхищавам, а много други им завиждат. За това мислят че е по лесно да ги оскубят. Вторите се прикриват умело по всички възможни начини, от тях хазната много трудно може да вземе нещо. Да, ама крива ще излезе сметката на прзидента с..т. Него го избраха мързеливите многодетни емигранти отказващи да се интегрират и сега се чуди как ще ги храни.

Привет тебя Жора Депардеев !

Фактът че Оланд върна данъка от 75% , но въпреки това Депардийо взима руски паспорт, показва че има някаква рекламна сделка в полза на мужиците. Ето няколко интересни факта за Ж.Депардийо : баща му е член на френската комунистическа партия и често слушал радио "Москва". Самият актьор бил и голям приятел с президента на Чечня (скоро излезе видео където той вдига тостове в Грозни, във възхвала на Чечня. Щял и да участва във филм по сценарии на ...дъщерята на президента на Узбекистан...Общо взето продажен клоун като Шрьодер.

Колко си жалък. Типичен българин! Страна пълна с такива като теб е обречена на гибел.

Симпатяга, Белмондо, не обиждай тия западняци на продажни клоуни. Огледай се у нас какво е: Целият ни политически и финансов елит от 90-те насам са продажни клоуни, на чужди сили. По НК на НРБ всички би трябвало да са на стената. А по НК на кан Крум, да им са отнесени тиквите на боклука. Нямам си представя, ако се отворят архивите на чуждите ДС-ета след години, /ако са толкова тъпи и продажни като нашите/, какъв маймунарник ще разкрият че е било в Бг.!!!

Очаквам Георги Гергов, Масларова, Овчаров и сие да последват примера н Депардийо.

Мосюто е доста стиснат , чревоугодник и любител на небезалкохолните напитки, както си му и личи на кръшната снага. Голям актьор, но не особено голям човек.

Докато Путин се държи мъжки и управлява една огромна държава по правилния начин за един паспорт да му прибере стотиците милиони, една наша управляваща мишка излезе чиста путинка, като отказа паспорт на един шейх без да му прибере милиардите. Затова нашата държава ще става все по-мижава и по-въшлива и ще се смалява. Въпросът ми е, тая мишка по свое усмотрение и след свой авнализ ли е дала отказа, след като всички препоръки са били ЗА, или някоя велика сила я е притиснала да откаже, т.е. и тя се е превърнала в продажница. Няма ли котки в гаража? А нали имаме политика срещу вкарваен на големи пари да се дава бълг. гражданство. Значи за огромни пари не може!?! Май пак луди ни управляват!?!? Плевня, вместо да се киприш пред Скалисти планини, вземи и свий перките на тая зад теб. Тя не представлява институцията, не е избирана и няма право на глас. Ти решаваш, а тя ти е евентуален заместник, ако се капичнеш.

Много ми е интересно, тия които са против мнението, как се обосновават? Да напишат, защо?

Май само големите имена могат вече да си позволят да са откровени, естествени и да изричат на глас елементарните истини, както това прави този човек. Всичко друго е затънало в янки-пропагандата на хора, газещи планетата с войските си, разораващи я с бомбите си и преживяващи след това от мародерство по унищожените в тези войни страни, наричайки това "Налагане на нов световен ред". Крайната цел на "реда" очевидно е Русия, та затова анти-руската пропаганда е толкова истерична напоследък. То става едва ли не признак на смелост и достойнство да се държиш естествено и да кажеш някоя елементарна и очевидна истина както това е направил този французин.

И коя е тази "очевидна истина" , че Русия е велика демокрация ли...?

Разочаровах се, не очаквах подобна парвенюшка постъпка от този актьор. Ако си богат, наистина богат, не само финансово, никога няма да си позволиш подобна дребнавост, която за уважаващ се човек би била под достойнството му. В края на краищата тези пари, той не ги е спечелил в Русия, спечелил ги е във Франция, никой от нас не познава руски актьор с тази световна слава и богатство, няма и да познаем, защото няма такъв. Франция му е дала славата и парите, а той неблагодарника бяга, че да не му вземат жълтите стотинки - постъпка на стисльо и дребна душица. Пак повтарям, много ме разочарова.

"...никой от нас не познава руски актьор с тази световна слава..." И се хвалиш с "вас"?!

Единствената велика нация опълчваща се срещу световният хегемон САЩ . Путин им казва истината в очите. Докога нашите тъпи политици ще се дуят на една велика страна.Ако бяхме умни и не се дупехме на САЩ необятния Руски пазар щеше да бъде наш.

Русия е естественият ни съюзник поради общия ни регион и оттам - общия ни интерес от мир и стабилност в него. Отделно е общата ни кръв и история, която "великите" западни сили, "реформирайки" ни, се опитват да изтрият с гумичка от паметта на народа ни. Надяват се, че скоро няма да остане ни един българин, който да знае историята си и да е чувал дори за Санстефанския мирен договор, извоюван от Русия след Руско-турската освободителна война, за да бъде възстановена българската държава (на три морета). Или пък как този договор е бил заменен от "великите" западни сили с Берлинския такъв, разпокъсващ току-що освободената ни страна и оставящ на българите само частичка от държавата им - Северна България. След победата на същите тези "велики" западни сили в Студената им война срещу нас преди 23 години, те ни из-"реформираха" и "демократизираха" така, че на практика да повторят едновремешното си упражнение - разпокъсване на Балканите, ползвани преди от тях за "барутен погреб" на Европа... Как да не се сетиш защо...

какво пище за България и не сугестирай с измислици. Един европейски дипломат от Запада единствен е настоявал за единство на страната ни. Чети повече, то не вреди.

Не гледай тези дето идват тук. Ама и те се чудят как да се махнат от там. Иди да видиш как живеят 90% от хората в тази необятна страна пък после им се възхищавай.

:))) клоун професионален

Жерар Депардийо доказа, че е изключителен човек, РЕСПЕКТ ! ако няма промяна, в ес. скоро ще събират ромски цървули вместо данъци и ще им се налага да хранят себе си и копеленцата си с тях.

Освен всичко друго, мосю Депардио обича чашката, значи наистина е попаднал на правилното място ...

Многопаричието в Рашия не е здравословно и понякога осигурява "путьовка" за Сибир. У нас щеше да му е по- сигурно.

Депардийо показа на цял свят какъв избор прави човек в зряла възраст, когато може да оцени класата на една нация, държава и президент. Свалям му шапка за този искрен жест на възхищение към една велика и достойна страна. Интересното е, че макар Франция да е една велика демокрация и да буди възхищение с културата си, обидата на достойните граждани от недостойните ръководители има място и хората гласуват с "краката си" - избират друга достойна страна с по-достойни управляващи. Говоря в множествено число, защото такива случаи не са малко. Ниската данъчна ставка на Русия и либералните закони ще привлекат още много състоятелни хора, недоволни от упадъчния социализъм развихрящ се в Европа. В Русия социалното не се смесва със социализма, защото Русия е достатъчно богата, а Европа - не и се налага да бъде все по-приличаща на бившия соц. лагер, но в случая финансиран от Германия. Така погледнато, края на Европа е предопределен и това е ясно на всички, особено на богатите хора.

и гащи. Той има опит със секс филми.

Голям актьор ! Голям актьор и туй то. .... Сценаристът, казват - засега бил неизвестен. А публиката била на крак. Тропайки.

ми като,е толкова хубаво хаиде да заминава цялата червена паплач

КОЛКОТО И ДА ХУЛИТЕ РУСИЯ ТЯ СИ ОСТАВА ВЕЛИКА ДЪРЖАВА. СЛАВА БОГУ ЧЕ СЕ ПОЯВИ Г-Н ПУТИН , ЧЕ ТАКИВА КАТО ЕЛЦИН ПИЯНДУРНИКА ЩЯХА ДА СРИНАТ ДЪРЖАВАТА. АКО ВЪВ МОМЕНТА МИ ПРЕДЛОЖАТ РУСКО ПОДАНСТВО ВЕДНАГА ЩЕ ПРИЕМА БЕЗ ДА МУ МИСЛЯ И ЗА СЕКУНДАТА.А ТАКИВА ПЛУВАЧИ КАТО ВАС ЩЕ ВИ ГЛЕДАМ САИРА СЪС СКАПАНАТА ЗАПАДАЩА ЕС.

Мисля , че в скоро време доста ще последват примера му , разбира се ако могат. Европа запада , Русия тепърва изгрява.

е голяма само на територия,към която имат претенции и Япония,и Китай-все страни икономически гиганти в сравнение с Русия!Въпрос на време е огромни части от нея да си поделят тези две държави!Във всичко останало Русия сега е джудже-икономически,културно,в социално отношение,както и по отношение на правата на човека!Депардио,със сигурност не смята да отиде там,та камо ли да живее!Всичко е само един блъф на скъперника!Когато данъците паднат,ще си върне и гражданството!

Добре, че се намери един голям френски артист да каже истината за Русия, докато нашите ханета, калитковци, айкюта и прочие отцеругатели се надпреварват да ръсят лъжи и заблуда за нея.