Коментари - Съдът в Страсбург: Русия е накърнявала правата на грузинци | Днес.dir.bg

Съдът в Страсбург: Русия е накърнявала правата на грузинци

Европейският съд за правата на човека постанови, че Русия е нарушила правата на грузинци чрез арести и екстрадиции след шпионския скандал през 2006 г.

Обратно в новината

Коментари - Съдът в Страсбург: Русия е накърнявала правата на грузинци | Днес.dir.bg

Коментари

нали в щатите е по-хубаво, бягайте натам, какво търсите в Русия? А пък като сте се хванали на някаква игра, не се оплаквайте след това. А пък и в ЕС да дойдете, няма да е лошо. Тъкмо както каза Стъклария Гергиева, ще подобрите материала, може да започнете от нея.

Срещу Русия се води пълномащабна информационна война с цел да създаде необективен негативен образ на Русия. ДА ама НЕ. Руснаците са доста по-интелигентни от западните "специалисти" по мизерии. Всяка неистина използвана с подли цели СЕ ВРЪЩА КАТО БУМЕРАНГ. Същото се прави и в България. Който е податлив на глупост ще вярва на тези БЕЗУМИЯ от Страсбург.

Като го чета се сещам за един филм със Сандра Бълок, която играеше канадка в САЩ. Някакъв шеф гадняр. Искаха да я екстрадират заради нещо. Не си спомням да бе споменавана думата съд. Вероятно и в САЩ изобщо не се ползва съд за екстрадицията на такива. Нелегален имигрант - изхвърля се и край на въпроса. Тук има съд, но той разглежда дали да се водят бежанци и разни подобни. Не съм запознат.

Айде стига непрекъснати сравнения когато Русия се осере как е в Щатите! Русия си се осира "по русскому", САЩ - по американски. Не е необходимо да си фен на САЩ, за да ненавиждаш просташката смрадлива мужишка кочина!

като под "просташката смрадлива мужишка кочина" имаш предвид БГ черноморието.

Че някой вярва ли му на този съд?! Той е"кукла на конци"!!! Понеже Русия в последните години се развива що-годе добре, дайте да ги обвиним и че дишат въздух! Чини ми се,че Студената война/ която ние загубихме/,далеч още не е завършила...

Шило

На този съд ще повярвам тогава, когато осъди Украйна за безчинствата на нацистката Национална гвардия!

А аз - когато осъди Русия за геноцид!

А аз когато осъди Турция за български геноцид!

А какво ги интересува от Русия "Европейската конвенция за правата на човека"? Там си важат само вътрешното законодателство и приетите международни норми. Между тях не знам дали е "Европейската конвенция за правата на човека", но дори да е, то трябваше да съдят в руски съд. При нас е различно, понеже сме колония на ЕС и е прието да важат спуснатите в ЕС закони, но Русия тях не ги интересуват. Това е все едно да си измисля съд и конвенция и да осъдя по тях някой. Няма никаква стойност.

се е превърнал в геополитически инструмент!

ЕС накърнява правата на българите, но това не го признават , освен ако доказан престъпник или циганин им се жалва.

Не съм глух за Украйна! Съпреживявам бедите на украинския народ, причинени от руския тероризъм и рашизъм! Слава На Украйна

Хероям сало;-)! И аз съпреживявам,при това истински. Надявам се украинците да ни направят през късна есен показно как се постъпва с политически авантюристи,чужди агенти,малоумни непълнолетни фашисти,престъпни наркомани и откровени престъпници.

Този съд трябва да бъде ликвидиран, отдавна не съди безпристрастно и се е превърнал в поредния инструмент за прокарване нна американска политика ! Колко жалко, ЕС и всичките му структури вместо да са опозиция на сащ, се обърнаха в техни подлоги, а замисълът на ЕС е бил точно такъв, да се противопостави за сащ. Е, какъв е смисълът този съюз да съществува? Никакъв !

В държава, в която абсолютно всичко за което може да се сети човек (образование, политика, здравеопазване, социална система, армия, полиция, здравна система, всякакъв вид производство, транспорт, закони .....) е една голяма шега, народът там взел да се кефи на глобата наложена на държава, от които били изгонени няколко десетки хиляди ненужни чужденци (паразити). Парадокс или слаб интелект...?

Същите тези европейски държави които разрешаваха на Тайно и Незаконно арестувани хора да преминават натоварени в САЩ самолети от/до Гуантанамо , и държаха такива хора на териториите си .... Тези страни ли са загрижени ,за ......правата на човека ??!!

стотици години накърняване на правата на българите от същите тези руснаци?

руснаците винаги са прави и добри даже много добри ЗА ТОВА Е ТАКА ! НЯКОИ НАРЪНЯВАЛ ПРАВАТА НА ГРУЗЦМТЕ !!! МИ ВСИЧКИТЕ (КОИТО СА В РУСИЯ )СА БАНДИТИ (РЕКИТЬОРИ) А САМО РУСНАЦИТЕ РАЗГАДАХА (ПО ТОЧНО ИЗЧИСЛИХА КОГА СЕ Е РОДИЛ ИСУС ХРИСТОС (ОКОЛО 1150г) А БЪЛГАРИ ДОКАЖЕТЕ ЧЕ НЕ ВЯРНО

НЕ САМО ДОБРИ НО УМНИ

Шило

Интересно ми е какво ще стане ако не се споразумеят?

Саакашвили чи го пратим пред земеделието и за 15мин ги е заработил

...Русия и Грузия срок от 12 месеца да постигнат споразумение за изплащането на обезщетения... Тва обезщетение от Грузия за избитите руснаци в южна Осетия ли ще да е ?

Шило

Според мен сега съжаляват, че не се поразходиха из Тбилиси!

И аз съм с накърнени права. Всяка сутрин пускам телевизора и от там наднича голямата кръгла куха глава на мутрафона. И блещи басни ала бай ти Ганьо. Изключвам звука, ала пак щета: от дебелата мутра не виждам готината водеща. Страсбург не може ли да удари едно рамо?

Все повече се отвращавам от всякакви подобни перверзни и лицемерни европейски структури. Ака са им задължителни, да си ги изпълняват. В Одеса бяха избити по зверски начин и горени живи над 100 човека. Дори пребиваващ американски журналист в Източна Украйна определи случващистка. Загиват толкова мирни жители, колко деца загинаха. Европейския съд за илюзорни човешки права мълчи. Двоен стандарт. Гавра с Истината и здравия разум. И с всички нас. За това им е писано да изчезнат.

пропаганда. Много е важно какво са направили русите на 5 грузинци. Не наистина, това си е важно. Но не е ли важно и какво правят с руското малцинство в Украйна. Или като няма статия в дир-а, значи няма сринати блокове и загинали деца там?

Щом е за някоя страна от БРИКС трябва да е лошо или нищо. Ей го бразилците построили стадионите за световното някак кофти, а русите направили по две тоалетни в олимпийското селце. Работи ли тактиката? Горе долу, ама има един недостатък: колкото повече страни се втурват към БРИКС, толкова повече ще мрънкат западняците.

Шило

Направили са каквото трябва за да се защитят!

Резултата от това дело излиза в лош за Русия момент. Сякаш искат да им кажат не депортирайте нелегално прибивавщите Украинци в Русия. Те са 5 млн. И връщането им в Украйна може много да обърка нещата на Киев.

И с право, достатъчно е да си припомним какви злодеяния е причинил грузинският сатрап Сталин-Джугашвили на руския, а и на всички останали народи от бившия Съветски съюз. Например, негова е (на същия този грузинец и неговото Политбюро, пак с много грузинци) вината за голодомора в Украйна в началото на 30-те години на 20-и век.

Bell

Дай щото Сталин е бил грузинец, да бием и гоним грузинците сега? Е....си логиката :)

А защо заради Сталин някои се мъчат да плюят руснаците? Като ще се търси някаква вина, нека гледаме реално на нещата.

'Логиката' е именно на всички ония, дето пропагандно твърдят, че украинците трябвало да бъдат настройвани срещу руснаците заради Сталиновия голодомор, че руснаците били виновни заради загиналите украинци. Да те питам, на тях написа ли им "Е...и логиката"?

само на грузинци ли ???

Обама трябва да върне Нобеловата си награда за мир и да я връчи на Владимир Путин!

Сега е ред на репресираните от мустакатия грузин да искат и те обещетения.

Част от реч на Путин относно малцинствата в Русия: "В Русия живеят руснаци. Всяко малцинство, независимо от къде е, което иска да живее, работи и яде в Русия трябва да говори руски език и трябва да уважава и спазва руските закони. Ако някой иска Шериат, съветвам ги да отидат в държавите, където това е държавен закон. Русия не се нуждае от малцинствата. Малцинствата се нуждаят от Русия и ние няма да им предоставим специални привилегии или да редактираме законодателството си спрямо техните желания, независимо колко силно крещят думата дискриминация... Ех как ми се иска такова да е отношението и на България към нашите "дискриминирани. Уви нашият свят не трябва да е различен от този, който са ни отредили "някои"!

ПРОВОКАТОРА - ФАШИСТ ПАК НИ УЧИ

НароденСъд 2

Хахаха.... Плащай сметките на ман.....ите и всички останали "малцинства" в България, работейки по 12 часа на ден за без пари и бъди жив и здрав! :))

Bell

Извинявам се, че ти развалям удоволствието, но подобно нещо Путин никога не е казвал. Отдавна беше доказано, че е вид провокация.

а ние какво да правим с 300 000руснаци които са у нас и не говорят български ? и не уважават нищо наше ?

Bell

Когато Русия защитава националния си интерес - те са герои. Когато друга държава го прави - те са фашисти.

Много ми е забавна тази изцепка със т.нар. съд в Страсбург. Краткотрайна ще излезе паметта на г-н Барозу, който само няколко седмици назад при подписването на договорите между Русия и Китай, тръчеше по микрофоните да подпитва "Мистъ Путин, нали няма да забравите ЕС?". Тогава Путин го успокои, че газ ще има, но ако вземе и той да забрави, ще видите как съдът в Страсбург набързо ще се самоосъди.

ХАМЕРЛЪКА ИМА НАИ ГУНСНАТА ПОЛИТИКА В СВЕТА !!! ТЕХНИТЕ ПОСТЛАНИЦИ СА КУ=ВИ ДАВАТ НАПЪТСВИЯ ДА УБИВАТ З-4 ХИЛЯДИ ДАЖЕ НА ДЕН !!! ПРИ ТОВА ПРИ ВСЯКО СРАЖЕНИЕ УМИРАТ ДО 300 ОТ НАЦГВАРДИЯТА НО ТОВА НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА ЦЕЛТА СА ЖЕРТВИТЕ А ЛИЗАЧИТЕ ОТ ГРУЗИЯ (СААКАШВИЛИ УБИ ЗУРАБА ЖВАНИЯ ПО ПОРЪЧКА ОТ ТАМ )И ОТ УКРАИНА ИМ ТРЯБВАТ КЪРВАВИ ПАРИ

да беше само Грузия, правата на Вложките Българи къде ги забравихте..

Има един куп конвенции касаещи правата на човека. Изхождайки от това кой съд е разглеждал жалбата на грузинците, и това от което са се жалили,най-вероятно са се опитали да стъкмят нещо по International Covenant on Civil and Political Rights , проблемът обаче се състои в това че всичките цитирани права са гарантирани само на законно пребиваващите чужденци, айретен че в случай на застрашаване на националната сигурност дори и на законно пребиваващите чужденци цитираните в статията права могат да бъдат ограничени без да им се дават обяснения. И между другото Русия не е подписала конвенцията за правата на гастарбайтерите и техните семейства. Явно нежеланието на Путин да се придържа към определената му от режисьора роля ще ни поднесе още интересни хватки целящи да срутят самообладанието му, в което поне аз виждам един малък проблем и това че изглежда на Путин вече му писна да го подценяват и започна да не обръща внимание на тия дребни задявки.

Новорусия - също ! Киевската фашистка хунта и хамериканците нямат никакъв шанс, а Поросенко трябва да мисли къде да бяга. Язък за шоколадовите бонбонки ...

припомни ми един път поне , но с факти и дати !

Не само на грузинците - и на чеченците също.

А валията на Говедарци какво е отсъдил? Щото за него русите ги бОли точно толкова колкото за европейския политически дирижиран съд в Страсбург.

Ако русите не изпълнят постановлението какво, ще пратят мисия да ги арестува ли? Що не се погледнат в огледалото, да видят как техните проксита в източна Украйна сривят цели жилищни квартали със земята?

Нещо за Грузия? Нали това е темата? Или само пости за Украйна ви се заплащат? Лека работа!!!!

това е ЯВРЕИНА БЕГЕЕЦ

Казвам се Катерина. Приятно ми... Не съм еврейка - украинка съм.

Никога не е имало държава Украйна. Няма и да има ... Т.н. днешна Украйна е долнопробно фашистко образование по хамериканска рецепта. Самопровъзгласилата се киевска хунта е сламеното човече на Запада, дошло на власт с фашистки пуч и носещо уж западни ,,ценности". На Майдана ще има и военен гей парад, преди да изпратят украинската войска на заколение против руските опълченци.

Ти в ГПУ лекции слушаш или просто пода метеш? Като чета това, което пишеш, предполагам, че е второто...

Вероятно си от гей парада. Може и да си лезбийка .... Човешко е.

чети !

Бандера, само ти ли не разбра, че вече държава Украйна няма да има?

Е най-кръвожадния пълководец към собствените си войници. Жуков е изтрепяал повече съветски войници отколкото германците

пълни глупости.

На война, ако пожалиш един ще убият друг или няколко. С всяка заповед на командващия загиват хора, и от двете страни.

Точно за това, въпреки че в Берлин първи влиза генерал Конев, изчакват един ден за капитулацията на Германия, за да я предадат на маршал Жуков. Би било хубаво, ако сега България има военачалник като Георгий Константинович.

Украйна ВИНАГИ ще има!!! Имам и един въпрос: би ли ме казал, на каква точно територия живият РУСНАЦИТЕ в русия? Иминно те. Не някакви други националности. Тяхните територии го знам.

Бандеровските фашаги могат да стрелят само по къщите на хората и да убиват мирните жители. Но срещу руските опълченци са кръгла нула и ядат голям пердах.

се отменя окончателно :)

гуантанамо????

Айдеее, украинската армия нахлу в Луганск! Трима полеви командири са дезертирали от Стрелок. Заедно с отрядите си. Рускита граничари стрелят по руските терористи и не им дават да се върнат на Родину по друг начин, освен като кайма тип 200

Сладки бандеровски съновидения .... Украинските фашаги ядат голям бой. А редовната украинска армия насово преминава към руснаците. Поросенко ще се побърка ...

Ако е истина, ще вземеш ли цялата си гнидава фамилия и ще се изнесеш ли в любимата Русия? Истина ви казвам. Украинската армия нахлу в Луганск и до вечерта ще го очисти от руски терористи Руските граничари разтрелват руски терористи и не ги пускат в Русия. Айде сбогом, гнидо! Няма да ми липсваш!

хахахахахахахахааа............

Ами, таварищ Сталин,не беше ли грузинец?? Колко милиона руснаци разстреля,прати в Сибир ,ами Архипелаг Гулаг?? Ама то пък тогава нямаше Европейски съд! Съдът беше Берия!!

Сега направи една справка, защото на всичките процеси на Сталин е имало международни наблюдатели и журналисти, тези които са изпращани в лагер, дали са били етнически руснаци или са лениновата гвардия и интербригадисти от Испания? Дали те не са били "особени" изроди.

беше ! разстрелял е много , но историята показва че недостатъчно !

Сякаш чета описания как са се държали с българите години наред в европейски държави а да не говорим за циганите и Франция.Старата блудница Европа и нейния двойнствен стандарт...нима до вчера в Англия не сипеха хули и обиди срещу българите дори преди да отидат там и не плашеха ли населението си с нас?Нима това не са прояви на расизъм срещу народа на една европейска държава?Айде сега Русия била дива и нетолерантна.

Руските опълченци трепят украинските фашаги и хамериканските наемници като гнусни бубулечки. Поросенко си скубе косите от безсилие. Що му трябваше да става президент ??? Производството и търговийката с шоколадови бомбонки си вървеше добре. А сега - има затруднения и може да му се случат куп неприятности. Включително и руски съд със съответното сибирско направление ..., ако въобще го доживее.

Коментари - Съдът в Страсбург: Русия е накърнявала правата на грузинци | Днес.dir.bg

Съдът в Страсбург: Русия е накърнявала правата на грузинци

Европейският съд за правата на човека постанови, че Русия е нарушила правата на грузинци чрез арести и екстрадиции след шпионския скандал през 2006 г.

Обратно в новината

Коментари - Съдът в Страсбург: Русия е накърнявала правата на грузинци | Днес.dir.bg

Коментари

нали в щатите е по-хубаво, бягайте натам, какво търсите в Русия? А пък като сте се хванали на някаква игра, не се оплаквайте след това. А пък и в ЕС да дойдете, няма да е лошо. Тъкмо както каза Стъклария Гергиева, ще подобрите материала, може да започнете от нея.

Срещу Русия се води пълномащабна информационна война с цел да създаде необективен негативен образ на Русия. ДА ама НЕ. Руснаците са доста по-интелигентни от западните "специалисти" по мизерии. Всяка неистина използвана с подли цели СЕ ВРЪЩА КАТО БУМЕРАНГ. Същото се прави и в България. Който е податлив на глупост ще вярва на тези БЕЗУМИЯ от Страсбург.

Като го чета се сещам за един филм със Сандра Бълок, която играеше канадка в САЩ. Някакъв шеф гадняр. Искаха да я екстрадират заради нещо. Не си спомням да бе споменавана думата съд. Вероятно и в САЩ изобщо не се ползва съд за екстрадицията на такива. Нелегален имигрант - изхвърля се и край на въпроса. Тук има съд, но той разглежда дали да се водят бежанци и разни подобни. Не съм запознат.

Айде стига непрекъснати сравнения когато Русия се осере как е в Щатите! Русия си се осира "по русскому", САЩ - по американски. Не е необходимо да си фен на САЩ, за да ненавиждаш просташката смрадлива мужишка кочина!

като под "просташката смрадлива мужишка кочина" имаш предвид БГ черноморието.

Че някой вярва ли му на този съд?! Той е"кукла на конци"!!! Понеже Русия в последните години се развива що-годе добре, дайте да ги обвиним и че дишат въздух! Чини ми се,че Студената война/ която ние загубихме/,далеч още не е завършила...

Шило

На този съд ще повярвам тогава, когато осъди Украйна за безчинствата на нацистката Национална гвардия!

А аз - когато осъди Русия за геноцид!

А аз когато осъди Турция за български геноцид!

А какво ги интересува от Русия "Европейската конвенция за правата на човека"? Там си важат само вътрешното законодателство и приетите международни норми. Между тях не знам дали е "Европейската конвенция за правата на човека", но дори да е, то трябваше да съдят в руски съд. При нас е различно, понеже сме колония на ЕС и е прието да важат спуснатите в ЕС закони, но Русия тях не ги интересуват. Това е все едно да си измисля съд и конвенция и да осъдя по тях някой. Няма никаква стойност.

се е превърнал в геополитически инструмент!

ЕС накърнява правата на българите, но това не го признават , освен ако доказан престъпник или циганин им се жалва.

Не съм глух за Украйна! Съпреживявам бедите на украинския народ, причинени от руския тероризъм и рашизъм! Слава На Украйна

Хероям сало;-)! И аз съпреживявам,при това истински. Надявам се украинците да ни направят през късна есен показно как се постъпва с политически авантюристи,чужди агенти,малоумни непълнолетни фашисти,престъпни наркомани и откровени престъпници.

Този съд трябва да бъде ликвидиран, отдавна не съди безпристрастно и се е превърнал в поредния инструмент за прокарване нна американска политика ! Колко жалко, ЕС и всичките му структури вместо да са опозиция на сащ, се обърнаха в техни подлоги, а замисълът на ЕС е бил точно такъв, да се противопостави за сащ. Е, какъв е смисълът този съюз да съществува? Никакъв !

В държава, в която абсолютно всичко за което може да се сети човек (образование, политика, здравеопазване, социална система, армия, полиция, здравна система, всякакъв вид производство, транспорт, закони .....) е една голяма шега, народът там взел да се кефи на глобата наложена на държава, от които били изгонени няколко десетки хиляди ненужни чужденци (паразити). Парадокс или слаб интелект...?

Същите тези европейски държави които разрешаваха на Тайно и Незаконно арестувани хора да преминават натоварени в САЩ самолети от/до Гуантанамо , и държаха такива хора на териториите си .... Тези страни ли са загрижени ,за ......правата на човека ??!!

стотици години накърняване на правата на българите от същите тези руснаци?

руснаците винаги са прави и добри даже много добри ЗА ТОВА Е ТАКА ! НЯКОИ НАРЪНЯВАЛ ПРАВАТА НА ГРУЗЦМТЕ !!! МИ ВСИЧКИТЕ (КОИТО СА В РУСИЯ )СА БАНДИТИ (РЕКИТЬОРИ) А САМО РУСНАЦИТЕ РАЗГАДАХА (ПО ТОЧНО ИЗЧИСЛИХА КОГА СЕ Е РОДИЛ ИСУС ХРИСТОС (ОКОЛО 1150г) А БЪЛГАРИ ДОКАЖЕТЕ ЧЕ НЕ ВЯРНО

НЕ САМО ДОБРИ НО УМНИ

Шило

Интересно ми е какво ще стане ако не се споразумеят?

Саакашвили чи го пратим пред земеделието и за 15мин ги е заработил

...Русия и Грузия срок от 12 месеца да постигнат споразумение за изплащането на обезщетения... Тва обезщетение от Грузия за избитите руснаци в южна Осетия ли ще да е ?

Шило

Според мен сега съжаляват, че не се поразходиха из Тбилиси!

И аз съм с накърнени права. Всяка сутрин пускам телевизора и от там наднича голямата кръгла куха глава на мутрафона. И блещи басни ала бай ти Ганьо. Изключвам звука, ала пак щета: от дебелата мутра не виждам готината водеща. Страсбург не може ли да удари едно рамо?

Все повече се отвращавам от всякакви подобни перверзни и лицемерни европейски структури. Ака са им задължителни, да си ги изпълняват. В Одеса бяха избити по зверски начин и горени живи над 100 човека. Дори пребиваващ американски журналист в Източна Украйна определи случващистка. Загиват толкова мирни жители, колко деца загинаха. Европейския съд за илюзорни човешки права мълчи. Двоен стандарт. Гавра с Истината и здравия разум. И с всички нас. За това им е писано да изчезнат.

пропаганда. Много е важно какво са направили русите на 5 грузинци. Не наистина, това си е важно. Но не е ли важно и какво правят с руското малцинство в Украйна. Или като няма статия в дир-а, значи няма сринати блокове и загинали деца там?

Щом е за някоя страна от БРИКС трябва да е лошо или нищо. Ей го бразилците построили стадионите за световното някак кофти, а русите направили по две тоалетни в олимпийското селце. Работи ли тактиката? Горе долу, ама има един недостатък: колкото повече страни се втурват към БРИКС, толкова повече ще мрънкат западняците.

Шило

Направили са каквото трябва за да се защитят!

Резултата от това дело излиза в лош за Русия момент. Сякаш искат да им кажат не депортирайте нелегално прибивавщите Украинци в Русия. Те са 5 млн. И връщането им в Украйна може много да обърка нещата на Киев.

И с право, достатъчно е да си припомним какви злодеяния е причинил грузинският сатрап Сталин-Джугашвили на руския, а и на всички останали народи от бившия Съветски съюз. Например, негова е (на същия този грузинец и неговото Политбюро, пак с много грузинци) вината за голодомора в Украйна в началото на 30-те години на 20-и век.

Bell

Дай щото Сталин е бил грузинец, да бием и гоним грузинците сега? Е....си логиката :)

А защо заради Сталин някои се мъчат да плюят руснаците? Като ще се търси някаква вина, нека гледаме реално на нещата.

'Логиката' е именно на всички ония, дето пропагандно твърдят, че украинците трябвало да бъдат настройвани срещу руснаците заради Сталиновия голодомор, че руснаците били виновни заради загиналите украинци. Да те питам, на тях написа ли им "Е...и логиката"?

само на грузинци ли ???

Обама трябва да върне Нобеловата си награда за мир и да я връчи на Владимир Путин!

Сега е ред на репресираните от мустакатия грузин да искат и те обещетения.

Част от реч на Путин относно малцинствата в Русия: "В Русия живеят руснаци. Всяко малцинство, независимо от къде е, което иска да живее, работи и яде в Русия трябва да говори руски език и трябва да уважава и спазва руските закони. Ако някой иска Шериат, съветвам ги да отидат в държавите, където това е държавен закон. Русия не се нуждае от малцинствата. Малцинствата се нуждаят от Русия и ние няма да им предоставим специални привилегии или да редактираме законодателството си спрямо техните желания, независимо колко силно крещят думата дискриминация... Ех как ми се иска такова да е отношението и на България към нашите "дискриминирани. Уви нашият свят не трябва да е различен от този, който са ни отредили "някои"!

ПРОВОКАТОРА - ФАШИСТ ПАК НИ УЧИ

НароденСъд 2

Хахаха.... Плащай сметките на ман.....ите и всички останали "малцинства" в България, работейки по 12 часа на ден за без пари и бъди жив и здрав! :))

Bell

Извинявам се, че ти развалям удоволствието, но подобно нещо Путин никога не е казвал. Отдавна беше доказано, че е вид провокация.

а ние какво да правим с 300 000руснаци които са у нас и не говорят български ? и не уважават нищо наше ?

Bell

Когато Русия защитава националния си интерес - те са герои. Когато друга държава го прави - те са фашисти.

Много ми е забавна тази изцепка със т.нар. съд в Страсбург. Краткотрайна ще излезе паметта на г-н Барозу, който само няколко седмици назад при подписването на договорите между Русия и Китай, тръчеше по микрофоните да подпитва "Мистъ Путин, нали няма да забравите ЕС?". Тогава Путин го успокои, че газ ще има, но ако вземе и той да забрави, ще видите как съдът в Страсбург набързо ще се самоосъди.

ХАМЕРЛЪКА ИМА НАИ ГУНСНАТА ПОЛИТИКА В СВЕТА !!! ТЕХНИТЕ ПОСТЛАНИЦИ СА КУ=ВИ ДАВАТ НАПЪТСВИЯ ДА УБИВАТ З-4 ХИЛЯДИ ДАЖЕ НА ДЕН !!! ПРИ ТОВА ПРИ ВСЯКО СРАЖЕНИЕ УМИРАТ ДО 300 ОТ НАЦГВАРДИЯТА НО ТОВА НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА ЦЕЛТА СА ЖЕРТВИТЕ А ЛИЗАЧИТЕ ОТ ГРУЗИЯ (СААКАШВИЛИ УБИ ЗУРАБА ЖВАНИЯ ПО ПОРЪЧКА ОТ ТАМ )И ОТ УКРАИНА ИМ ТРЯБВАТ КЪРВАВИ ПАРИ

да беше само Грузия, правата на Вложките Българи къде ги забравихте..

Има един куп конвенции касаещи правата на човека. Изхождайки от това кой съд е разглеждал жалбата на грузинците, и това от което са се жалили,най-вероятно са се опитали да стъкмят нещо по International Covenant on Civil and Political Rights , проблемът обаче се състои в това че всичките цитирани права са гарантирани само на законно пребиваващите чужденци, айретен че в случай на застрашаване на националната сигурност дори и на законно пребиваващите чужденци цитираните в статията права могат да бъдат ограничени без да им се дават обяснения. И между другото Русия не е подписала конвенцията за правата на гастарбайтерите и техните семейства. Явно нежеланието на Путин да се придържа към определената му от режисьора роля ще ни поднесе още интересни хватки целящи да срутят самообладанието му, в което поне аз виждам един малък проблем и това че изглежда на Путин вече му писна да го подценяват и започна да не обръща внимание на тия дребни задявки.

Новорусия - също ! Киевската фашистка хунта и хамериканците нямат никакъв шанс, а Поросенко трябва да мисли къде да бяга. Язък за шоколадовите бонбонки ...

припомни ми един път поне , но с факти и дати !

Не само на грузинците - и на чеченците също.

А валията на Говедарци какво е отсъдил? Щото за него русите ги бОли точно толкова колкото за европейския политически дирижиран съд в Страсбург.

Ако русите не изпълнят постановлението какво, ще пратят мисия да ги арестува ли? Що не се погледнат в огледалото, да видят как техните проксита в източна Украйна сривят цели жилищни квартали със земята?

Нещо за Грузия? Нали това е темата? Или само пости за Украйна ви се заплащат? Лека работа!!!!

това е ЯВРЕИНА БЕГЕЕЦ

Казвам се Катерина. Приятно ми... Не съм еврейка - украинка съм.

Никога не е имало държава Украйна. Няма и да има ... Т.н. днешна Украйна е долнопробно фашистко образование по хамериканска рецепта. Самопровъзгласилата се киевска хунта е сламеното човече на Запада, дошло на власт с фашистки пуч и носещо уж западни ,,ценности". На Майдана ще има и военен гей парад, преди да изпратят украинската войска на заколение против руските опълченци.

Ти в ГПУ лекции слушаш или просто пода метеш? Като чета това, което пишеш, предполагам, че е второто...

Вероятно си от гей парада. Може и да си лезбийка .... Човешко е.

чети !

Бандера, само ти ли не разбра, че вече държава Украйна няма да има?

Е най-кръвожадния пълководец към собствените си войници. Жуков е изтрепяал повече съветски войници отколкото германците

пълни глупости.

На война, ако пожалиш един ще убият друг или няколко. С всяка заповед на командващия загиват хора, и от двете страни.

Точно за това, въпреки че в Берлин първи влиза генерал Конев, изчакват един ден за капитулацията на Германия, за да я предадат на маршал Жуков. Би било хубаво, ако сега България има военачалник като Георгий Константинович.

Украйна ВИНАГИ ще има!!! Имам и един въпрос: би ли ме казал, на каква точно територия живият РУСНАЦИТЕ в русия? Иминно те. Не някакви други националности. Тяхните територии го знам.

Бандеровските фашаги могат да стрелят само по къщите на хората и да убиват мирните жители. Но срещу руските опълченци са кръгла нула и ядат голям пердах.

се отменя окончателно :)

гуантанамо????

Айдеее, украинската армия нахлу в Луганск! Трима полеви командири са дезертирали от Стрелок. Заедно с отрядите си. Рускита граничари стрелят по руските терористи и не им дават да се върнат на Родину по друг начин, освен като кайма тип 200

Сладки бандеровски съновидения .... Украинските фашаги ядат голям бой. А редовната украинска армия насово преминава към руснаците. Поросенко ще се побърка ...

Ако е истина, ще вземеш ли цялата си гнидава фамилия и ще се изнесеш ли в любимата Русия? Истина ви казвам. Украинската армия нахлу в Луганск и до вечерта ще го очисти от руски терористи Руските граничари разтрелват руски терористи и не ги пускат в Русия. Айде сбогом, гнидо! Няма да ми липсваш!

хахахахахахахахааа............

Ами, таварищ Сталин,не беше ли грузинец?? Колко милиона руснаци разстреля,прати в Сибир ,ами Архипелаг Гулаг?? Ама то пък тогава нямаше Европейски съд! Съдът беше Берия!!

Сега направи една справка, защото на всичките процеси на Сталин е имало международни наблюдатели и журналисти, тези които са изпращани в лагер, дали са били етнически руснаци или са лениновата гвардия и интербригадисти от Испания? Дали те не са били "особени" изроди.

беше ! разстрелял е много , но историята показва че недостатъчно !

Сякаш чета описания как са се държали с българите години наред в европейски държави а да не говорим за циганите и Франция.Старата блудница Европа и нейния двойнствен стандарт...нима до вчера в Англия не сипеха хули и обиди срещу българите дори преди да отидат там и не плашеха ли населението си с нас?Нима това не са прояви на расизъм срещу народа на една европейска държава?Айде сега Русия била дива и нетолерантна.

Руските опълченци трепят украинските фашаги и хамериканските наемници като гнусни бубулечки. Поросенко си скубе косите от безсилие. Що му трябваше да става президент ??? Производството и търговийката с шоколадови бомбонки си вървеше добре. А сега - има затруднения и може да му се случат куп неприятности. Включително и руски съд със съответното сибирско направление ..., ако въобще го доживее.