Русия е готова да обогатява уран за Иран

Русия е готова да обогатява необходимия на Иран уран, ако постъпи съответно заявка от Международната агенция за атомна енергия (МААЕ). Това заяви днес запознат с въпроса източник в Москва, цитиран от ИТАР-ТАСС, съобщи БТА.

Обратно в новината

Коментари - Русия е готова да обогатява уран за Иран | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абе Джони момче просто, оди по морето малко и после плямпай врели некипели бе смешник....

Така си е ))))

Руснаците пак предлагат на американците елегантен изход от сложна ситуация.. въпроса е дали щатите ще се примирят или отхвърлят офертата. Те просто няма как да излязат победители от кризата, въпроса може би е как да загубят най-малко.

Minalata godina imashe zapadni komentari nyakoi drugda obogatyava urana za Iran. Vestnitsite -kakto e kazal grajdaninut Bender-tryabva da se chetat.

KOGA RUSIA CHTE POCHNE DA OBOGATIAVA RUSNACITE E PO VAGNIA VAPROS? OLIGARSITE SE OBOGATIHA DOSTATACHNO NACHELO S MR.PITKIN.HA,HA,HA.. NAROD SLABA DARGAVA.

Поредния русофоб с изгладен мозък от хамбургери и кока кола, нали целта на занятието е в Иран да не си обогатяват урана сами бе мен, балансирай си малко мисълта и се актуализирай, не сме 1989-та когато всички трябваше да сме против СССР, достатъчно лайна ни изсипаха след това и западняците за да им вярваш безрезервно на всяка глупост...

Говори се за урана за един изследователски реактор, но не и за този на ядрените централи, където евентуално ще се обогатява и този за оръжието.

и що ще се пръснат от яд като те така или иначе не могат да обогатяват уран и не могат да претендират за това?!

Има ли изненадани ?

Брех, че са глупави американците, добре че си ти да им разгадаеш всичките пъклени планове. По-умен си от Белия Дом и ЦРУ взети заедно !

хаха ... всички са тъпи :D И какво ? Русия се изсили на Иран и изведнъж пак клекна да им помага... зарзават, аз разбрах, че Иран ще обогатява уран до 5%, после го прехвърля целия в Русия за дообогатяване до 20%... или се бъркам ?

Руснаците винаги са били по-добре вьоражени от американците. За ядрена надпревара- сьщо. Добре че беше Verner fon braun да ги научи да правят ракети. Видяхте ли новия изтребител на руснаците---СУ-37--- мисля че беше. от пето поколение.

Не ти е точен коментара. По-точно е: като четем коментара на Arbiter , виждаме, че все още има тъпи българи за съжаление. Човече събуди се, 21 век почна. САЩ са станали по света символ на демократичен фашизъм. И то техните политолози признават, че в света са сами, без приятели и съюзници. Никой не ги ще и са обект на световна неприязън и омраза. Заради мутрафонията, както се нарича тяхната външна политика. Те си отиват. Веченямат достатъчно ресурс да започнат по-сериозна войничка. Не се натигай, нищо няма да получиш от тях. Това са стари навици от времената на СССР. За такова натягане ни отменяха заеми и ни даваха неприлично евтини суровини. А американофилите у нас, получават са ведри усмивки. Е рядкост са тези, като Велчев и Дянков. КОито си готвят здрава лапачка.

Иран искат да прогресират.,--- защо не? Това е нормално. Защо всички си мислят, че ще използват урана, за да направят ядрен удар някьде? Те просто неискат да бьдат дьржава от третия свят. Все пак там е люлката на цивилизацията.---Мес Интересно как ще постьпи Обама, при факта, че Русия иска да работи с Иран. Според мен ще подвие опашка.

че има амаи ти не знаеш ли кви тъпанари а янките?))))

Браво бе...руснаците още си мислят че могат да бият америка в ядрена надпревара. Явно имало по-тъп народ от българите все още...

То всъщност точно това искаха западните държави от самото начало - не Иран а някой друг да обогатява урана. За да са сигурни че няма да се произвежда високообогатен уран за бомби. Тук обаче има малка подробност - говори се само за 20% обогатен уран (за медицински цели) а 5%-ия уран Иранците пак смятат сами да си го обогатяват - за което някои западни държави пак няма да се съгласят.

Ама тва иранците наистина са мноо подло племе. Малко ли грижи си имат американците с кризата, ами да го мислят сега, как да я започнат тая пуста война. Пак трябва нещо да измислят, изфабрикуват...Офф, сложна стана тя!!!

Ами да!!!!!!!!!1

Ами да!!!!!!!!!!

Това са те,нищо свястно не можеш да очакваш от мужиците!

а Бойко разреши ли ?)))))

Сега Хамериканците ще се пръснат от яд хехехе

Има си хас...

Приготвили сме достатъчна доза високо обогатен уран да го наврем в задника на оня ненормалник в Техеран. Израел не нито елегантния дипломат USA, нито Бялата кръвнишка мечка. Само им гледаме сеира на чалмите.

До: Arbiter (01.10.2009 г. 22:39ч.) Добре е да чуеш това от един титан на мисълта - твоя милост визирам.

ну ........ поехали

Само му гледаме сеира на пича в Техеран. Приготвили сме достатъчно количество обогатен уран, за да му го наврем в задника.

Гадна славянска руска СВОЛОЧ - само бой по мизерните мужишки гърбини. Най-бедния и прост народ на ЗЕМЯТА - това е РУСИЯ!

Много ясно, от мужик какво можеш да очакваш, я да ги чуя тези дето защитеват мужиците-комунисти във форума какво ще кажат. От руснак аз нищо добро не съм видял, освен че след Руско-Турската война са искали да направят, 17 зад Дунайская губерния. Бойко да ги отсвири за Белене. Империя на Злото, това е Русия.

А-хааа, ето кои били учителите на нашите отличници от шайката махленски шмекери ! (остава сега изведнъж да предложат да работят с наша руда .... не Кремиковската де .... голяма бурлеска ще стане) Скуиз до дупка, а ? ....само да не се окаже именно скуизираната страна шикан на всичко, освен козове .