Ревизоро: У нас е по-лесно да затвориш легална фабрика от нелегална

Дават някакъв кран, от който тече нещо, покажете, че има алкохолно съдържание, призова депутатът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали Кауна е при Тръмп...кажете му да поиска копие на американското законодателство. Дори Тръмп да произвежда нелегален алкохол и цигари....влиза веднага в ареста и ще излезе от затвора след десетилетия. Не плащането на данъци и нелегалното производство са най-голямото престъпление в САЩ.

на снимката, тоя Ревизоро ли е или не е. Ама как се е наклал, а! От що ли?

Помните ли филма "ГАНГСТЕРИ И ФИЛАНТРОПИ" един спиртомер в подходящ момент помага на отчаяният бивш държавен служител да изплава на повърхността отново; да излезе от дъното на което бше изпаднал! Така че спиртомера си е доста актуален като доказателство за тезата незаконно източване на алкохол от "новооткритият в чертежите" кран

18 години им е било нужно за да видят крана от чертежа. Това което се мъчат да докажат че този кран е точно за товарна дейност на черно. Но пък никой от митницата не дава отговор как се прави профилактика на система от тръбопроводи, как се прави ремонт на тръбопроводи в които има шупла или спукано (времянката е със дървено чопче подобно на корпуса на кораба с мазут в мопето) но да правиш заварка по тръби в който е текъл алкохол си е чиста руска рулетка! Имах колега който заради газова заварка беше уволнен дисциплинарно, но не за горелката а за цигарата която му служи за запалка. Умният пажарникар писал в акта "ПУШИ ПО ВРЕМЕ НА ЗАВАРКА В ЦЕХА!!!!". Значи ли това, че при всеки един теч някъде по тръбопроводите, заради промиването и проверката за газ фри, трябва да викат някой от Митницата да следи разпломбирането промиването и пломбирането) ами кагато се прави междинна проверка за плътността на заварката!?. Пак казвам, днес митничарите в Бургас още съжалават за танкера РОСИЦА, заради концентрата за коняк, заради екстракачеството на виното износ; лошо ли е на два -четири часа да взимаш "за анализ" по 40 -50 литтра алкохол безплатно то и с цигарите същото липсва "ответо" на въпроса "А моето къде е?" -НЯМА МИТНИЧАР КОЙТО ДА НЕ Е ТЪРСИЛ "СВОЕТО" И ЦАНКО ЧЕРВЕНАКОВ МОЖЕ ДА ПОТВЪРДИ ТОВА! ИНАЧЕ С ЕДНА ЗАПЛАТКА ОТКЪДЕ ИМОТА В ЗОНА АКТИВНИ БОРЦИ НА ВИЛНА ЗОНА МИНЕРАЛНИ БАНИ!

те контролират само регистрираните, нерегистрираните никой не ги закача, едни съседи крадци и лъжци направиха така доста пари но нищо не им казват, само с далавери пренос превоз включително и от държавата крадат и нищо така си живеят

Супер държавица сме "ривизоро".Но нали тези закони сте ги сътворили вие.Закони за защита на престъпници с мотото"За кокошка няма прошка ,за милиони няма закони" Много ни успокои. Не 2млн.избягали от България като от чума,4млн .ще станат. Бъдеще тук няма,вие точно това искате.

Както е казал философа Хераклит "Всичко тече ,всичко се променя".Докато нашия народ казва "Където е текло , пак ще тече"

Този не изглежда да е от умните във властта, но те май всички са такива. На кой ще показваш спиртомера бе умнико...На всички стана ясно, че удряте един бизнесмен и бизнеса му. На всички ви е ясно, че в Б-я не може да се прави легален бизнес. Просто рекетирате всички и всичко, който не ви се подчинява го удряте. Този кран го намерихте и показахте за да привлечете народа зад вас, но май се получи обратното - народът тръгна срещу вас.

Ти Пипи Чорапчето ли си?

Къв ти й зора!? Арабаджиеви дадоха приют на евродепутатите по време на софийската им командировка -отговаряща на требованията за такива гости. Месец след това се оказа че са престъпници -СЕГА ЛИ ГИ ВИДЯХА, СЕГА ЛИ РАЗБРАХА!? Или чакаха да се напълни кемера с Евро финикийски знаци! Не ме интересува мутри или не в момента Карнобатско се хранят от тези лозя и винарни! Затварянето означава нови хиляди безработни, нов прилив на "берачи" в областните градове -човек като няма работа почва да мисли от къде и как!

Не си спомням кой беше казал: Зад всяко голямо богатство стои /поне/ едно голямо... престъпление! А иначе сте прав.

Удрят викаш "горкия", "честен" "бизнесмен"!? Явно само ти смяташ, че в България алкохолния бизнес и алкохолните бизнесмени са чиста вода, пардон, ракия ненапита.

Ами аз да те питам като имаш харем работещи момичета дето "свиркат" заради тебе -няма ли да ти се прииска поне една свирчица -колко му е само за два лева! А когато си в играта с вълци, дали трябва да подвиваш опашка или трябва да имашзъби! както гласи една максима на народа -"ВЪЛКЪТ САМ СИ ВЪРШИ РАБОТАТА, ЗАТУЙ МУ Е ДЕБЕЛ ВРАТА!" Така е в природата виж клипчетата с мечките и сьомгата ....

ЛУДИЯТ, демек оправдаваш този, който покрай легалния си бизнес продава и алкохол без бандерол, което е незаконно? И според теб е редно да върши престъпления, защото е "голяма работа"? С такова мислене нищо чудно, че сме на това дередже.

Прав си за липсата на "честни" каквито и да са "бизнесмени" в България. Но тук нещата смърдят, защото този просто го удрят, а се е знаело много отдавна какви ги върши. Но сега е станал "неизгоден" или някой му иска бизнеса и този "някой" е в топла връзка с властта. Това са нещата.

Видно е че не разбирате от бизнес. Няма как да си производител и да тръгнеш да продаваш на дребно. Производитля има дистрибутори и прекупвачи -на кой какъв му е бизнеса не ме интересува. Възможно е този дистрибутор да ича бутилираща линия. И кой тогава отива да постявя бандеролите!? Макс пише за танкера с който е изнасян алкохол -аз питам тебе за акцизните бандероло на тубите с които митничарите са изнасяли алкохола за "анализ" Не си му свидетел на бизнеса за да знаеш безчесте ли е или не бизнесмена а Карнобат е на 50 километра от митница Бургас -като искат да сложат митнически пост на пивоварната и митничаря да обикаля вътре в производството да гледа и следи

Е на хранилката на Лукойл

Ескадрони на смъртта - това е решението. Анонимни организации от хора, които да прочистват "обществото". Почват подред и няма да сбъркат. Демокрацията донесе извисяване на всякаква измет. Всеки крал по-малко или просто не плащал данъци. Всички на ешафода. Ще изгорят и невинни, но трябва да се почне наред, щом държавата се е толкова срастнала.

Ами започни пръв бе, умник!

Този глупак защо го публикуват? Нищо не разбира горкия, пълен гьон е.

И това ще продължава докато мафиоти са начело на държавата, защото нелегалното ви носи лична печалба , а тези показни акции са назидателни за по низшите ви слоеве, а легалния бизнес е в ръцете на низши държавни мафиотчета по общини и администрации които хем си смучкат по малко хем са готови да го закрият веднага ако е някаква пречка на нелегалния.

алоооооооооо, дирЪ, много моля : маанипулирайте ни правилно а не претоплини и съшито с бели конци, и кой ли вярва и чете тези глупости за фабрики! Пишете, моля за Боко.Тиквата и неговите свалки с г-н Тръмп а не бла, бла за кранове, цигарки и пр.е, и пр.е - нема балами, нали?

И Ревизоро май се е продал,като му чета глупостите!!!!

Смях. Приказки за плебса!

Ясно е защо не могат да осъдят никой голям шеф на фабрика Защото той е от обръч на партия. В този случай е ясна и партията Едва ли някой мисли че ГЕРБ ще си разтуря обръча.И БСП изкараха електората работнически на протест.

Търсят 700-800 допълнштелнохза изборите и затова хващат тези които не дават целия допълнителен пай и не са отказали да субсидират и другите.. истината боли...

Абе човек легалната я знаят и лястовичките. Нелегалните фабрики са на дупитатите и ги охраняват разбойниците и дьржавата.

Откри и ти топлата вода... Че народното творчество отдавна го е казало : "За кокошка няма прошка, за милиони няма закони..." Що се отнася до нелегалния бизнес, то е ясно, че той в малка страна като нашата (в която ВСИЧКО се знае) става с нечия подкрепа, политически чадър... Или?

Чадъра е червен, защото другарите дето бяха на власт от 2000 до 2009 година писаха законите, които сега ги пазят да не ги вкарат в затвора. Ама иначе се бият в гърдите че те били честни и крадяли по малко.

Един идиот каза,че държавата е лош стопанин и тъпия народ се съгласи,сега неможели да затворят фабрики за нелегален алкохол. Тъпи сме и тъпи ще умрем.

А къде бяха всичките тези умници толкова години? Нима не са знаели, виждали, чували, или сега вече стана нетърпимо, със засягането на нечии интереси? Всеки случай,не се отнася до нашите интереси. Само увеличаващи се, непохватни „циркови” номера.

Така е пич!Така е! Ами намерили ли сте готова продукция, намерили сте! Осъдете го за съхранение тогава, а кой е производителя -не е важно! Така е30 години никой не пипна Наказателния кодекс! Може ли за хулиганство да се дават от 200лв. глоба до 3 години затвор?!? Бати ластиката!200 лв. -една вечеря ж ресторант е 200лв.Едно време хулиганите такъв кютек ядяха в МЖР-то, че и без глоба се излекуваха. Махнахте боя и оставихте нарочно един...вакуум. Реалностите се смениха, 30 години минаха и...нищо! Напълно обновен Наказателния кодекс ни трябва ама май само ще чакаме и ще дигаме рамене...Виж, като стажа дума за данъци как всички настръхнахте! А сигурността на гражданите? Малко ми пука колко пари сте събрали, щото ще ги излапате. Повече-ми е пука, че карат пияни и без книжки и то масово!

Независимите: Следствие, Прокуратура, Съд... от името на народа, да потърсят отговорност от всички депутати/законотворци през годините, след 89-та и... " в името на народа" да Осъдят: както виновните депутати, измислили и предложили за узаконяване "скалъпени" за мафията Закони... така и онези-"нищо не разбиращи" от Право...Наказателен кодекс депутати, "сляпо" подкрепили/гласували узаконяването на Неизгодни за Народа и Държавата Закони ! Нека върнат в Хазната незаслужено получените през годините големи заплати, "смъкнати" от гърба на народа!

Тоя некадърник, който като депутат и член на комисия има право на законодателна инициятива. Защо не променят законите тогава? Защото не искат, а тоя специялно и не разбира как да се направи това.Ревизоро е една голяма говорилня.

Покажете озъбената кукундрела,затъжих се за нея бе! Без словесните бисери на крадливата фризьорка и лъжите и усукванията на адвокат Мрънковски-Свинчовски ежедневието става скучно и еднообразно.

Не е ли правилно да се напише Ревизорът?

Щото му е прякор. На Димитър що му викат Очите.

У Перник е така. На всякъде другаде, включително там долу, в Австралия, биха казали "Боли ме фарът". У Перник му викаме, "бОли ме фаро"!

с примитивизма и простащината си.Не случайно толкова е популярен лафът "пернишки голф".

Защото, когато този човек беше шеф на митниците (а той е бивш ревизор), беше нашумял филмът Зоро и журналята му измислиха прякор ревиЗоро!

Си малък пикльо все още и нищо не знаеш

У нас става с "Ало Ваньо" - лека им пръст на убитите в тази жестока мафия, която ако не и се плаща, колкото иска те ликвидира! Първо юридически, а после и физически, ако се съпротивляваш!

стига с вашите далавери ,Иванчева осъдихте без да спазвате никакави правила и закони а тези дет 30 години ограбиха държавата и разбиха икономика здравеопазване и образование мамка ви мръсна и герб и бсп

За тая Иванчева, дето я хванаха с парите в багажника ли говорим? Ако нея защитаваш - ясна работата.

стига с вашите далавери ,Иванчева осъдихте без да спазвате никакави правила и закони а тези дет 30 години ограбиха държавата и разбиха икономика здравеопазване и образование мамка ви мръсна и герб и бсп

Реви зоро, реви! От зор или не, но така минава.

Провален счетоводител - изключителна икономическа неграмотност, провален ръководител - беше шеф в митниците, но само за месеци или седмици и там се провали и го изгониха като му наритаха задника, провален политик - още на първата си година доказа лобистко-корупционен характер на предлаганите от него текстове. И този тотално провален индивид след като лъсна като такъв става медийна звезда. Защото у нас всеки, който не е наясно с работата си или с нищо не е наясно, медиите го обявяват за ,,експерт" и започва да пили мозъци по националните телевизии.

ами, защото нямаме политици , имаме ченгета и доносници , от най крадливия тип

Браво!!!!!

кучето си лае,кервана си върви