Коментари - Вицепрезидентът Маргарита Попова номинирана за вицепремиер? | Днес.dir.bg

Вицепрезидентът Маргарита Попова номинирана за вицепремиер?

След като проф. Огнян Герджиков потвърди, че е канен за служебен премиер, се появи втора важна номинация за кабинета – Маргарита Попова, пише "24 часа".

Обратно в новината

Коментари - Вицепрезидентът Маргарита Попова номинирана за вицепремиер? | Днес.dir.bg

Коментари

тази от "библиотерския " - червена гнида не става за НИЩО

да намерите по-отвратителен състав?

Бабата- слЯдовател строК, засра дЯлото БулгартабаК Спаси, кЕлежката Курнела, тя сега Й се отблагодарява

блЯнувах, как, ме лиззна, тая баба, Маргис-трътка Баба, не-баба, белокоса, беше и не-подстригвана! Аз, не рачих, да гя лизна, и бях до край, безмълвна Барна Мерано- ПоеБтеса, във Харема на Примейра. Редакция, Жоро Лизнека.

върла селска комунистка, марш в Сибир

Ох и тая като Кунчевица- Пръмовици от всичко разбира, не че каза като вице една дума,ами сега ще прави реформа, ама кукло защо нея направи досега? Аман от български "политици"

Тя вместо да обясни дъщеря и от къде има 1 000 000 в КТБ без един работен ден .... а извън БГ БОГ знае колко откраднати пари ...ТЯ ЩЕ ОПРАВА ПРАВОСЪДИЕТО ...ЩЕ ПОВЪРНА ...НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА АКО Е В БЕЛИЯ СВЯТ ТА ДАЖЕ ВЕЧЕ И В РУМЪНИЯ ДОСЕГА ДА Е В ЗАТВОРА КЪДЕТО И Е МЯСТОТО !!!! ТОВА И В АФРИКА ГО НЯМА ЗАКЛЕВАМ СЕ !!!

Нали щеше да се посвети на семейството тази ?

Това са първите стъпки към това което желае народът - да има коалиция ГЕРБ-БСП / обединени БКП/. А , да ни е честит член 1 на КУНСТИТУЦИЯТА

Всички управляващи на България да приемат християнството в душата си(да бъдат кръстени) а не само привидно да се правят на православни християни, за да могат безпроблемно да служат с коварство на Дявола и да убиват един многовековен и вечен Българохристиянски-православен Народ. Българска Патриаршия да окаже помощ в това начинанее. Ако отказват значи са приели да служат на Дявола и нека бъдат Анатемосват завинаги, защото както всички знаем Дявола е сред нас и от векове ни убива всекидневно, за да ни премахне от този свят(това е неговата мисия), защото ние православните християни му пречим и не може да се провъзгласи за "господар" на целия свет. А Господ Бог унищожава Дявола тогава когато го разобличим (разкрием) и го превръща в пепел. Нека всички православни християни разобличим Дявола и го унищожим! Господ Бог ни обича безкрайно и кой може да се изправи срещу нас щом е Господ Бог със нас и ние със него! (Молете се, по много пъти на де си повтаряйте тези слова)= "Господи, Отче наш молим те спаси ни от Дявола и го унищожи! Анатема на Дявола завинаги!"

Аман от службогонци

Не бойте се деца .Агонията продължава.

Хайде по-сериозно, оставете я тази буля на мира, тя не бе по-адекватна от преЦедента.

Но трябва да ти увия главата в една чалма, за да дигна, самолета дедо Ратко

Абе ти не знаеш ли, че е велинградска циганка? Тоя Радев да не излезе по-голямо л...е от сегашното!

Абе, каква чалма бе. Хвърляй пешкира отгоре и ако можеш

Тя нали в началото си ЩЕШЕ да прави съдебна рИформа ? Облаги и парички от данъците на всички.

Мъжете комплексари като видят умна жена настръхват и им пада и без това Малкото ... самочувствие :), мдаааа!

Е кое и е умното, че не се сещам. Ти да се сещаш като вицепрезидент да е казала една дума? Кри се като гъзовейка зад гърба на женствения президент. А иначе се замисли ако на мъжете им пада като те видят, кой е виновен.

Не се лъжете и не предполагайте. Служебния кабинет и министър председателя ще бъдат генерали и офицери.

Ти ли не си АНОНИМЕН бе галфон, непоръ-бен?!

Сини боклуци ли предпочиташ?

Искам да съм като зет и. Колко години не е работил ? Какви спестявания има без да е работил ?

ПРЕЗ ТЕЗИ ГОДИНИ ЗА ХОРАТА , ЧЕ НЕЩО НИЩО НЕ СЪМ РАЗБРАЛА

В СУ доказано почти всички, с малки изключения - като почнеш от чистачките до ... Р... са специалисти по клатене на въздухау озвучено с големи претенции. За служебен премиер, може и да е подходяща кандидатура - солдат спит, служба идет.

Чест и почитания, г-жо Попова! Когато твоят началник - прецедентин чехльо, говореше, че Русия е враг 1, Вие казахте на връх Шипка, че България не е била под османско присъствие, а ПОД ТУРСКО РОБСТВО!!!

Лицемерие и наглост. Радев пуснаха те в коловоза. Олигархичният модел с неговите прислуги е в ход. Ратайте вдигат гълъбите и се изнасят в странство.

ЩО ГО ПРОПУСКАШ.. Туй, че е скрил от теб, че е бил член на БКП.. Член на ВУЗОВСКИЯ ПАРТИЕН КОМИТЕТ НА БКП във ВМЕИ "ЛЕНИН" не го прави АНТИКОМУНИСТИН..

пак пуснаха плочата - ЗА ПРЕЦЕДЕНТИН ЧЕХЛЬО може.. ЗА РАДЕВ НЕ МОЖЕ.. Забравили, как "само готвеше изборите" БЛИЗАШКИ"... На който са наложи ЧЕХЛЬО да му ЗАПОВЯДА на втория си ден кат служебен пудел, да фърчи до Брюксел и да подписва програмата за евросредствата на Орехов. А ДА НЕ СЕ ПЪНЕ ДА ПИШЕ НОВА.. За външния министърин РайкоФФ, дет писа писмо до премиерина РайкоФФ, да предложи да ЧЕХЛЬО, да назначи за посРаник в Рим - самият РайкоФФ.. Заслужава ли си да се говори?? А сега си прочетете и ДОНЧООЛУУУ за изпълнението на ЕВРОпрограмите.. И то е АКТУАЛНО.. Да си подготвите постовете - за БОКО ТРЕТИ обвини БОКО ВТОРИ за спирането на евросредствата..)

Да си подготвите постовете - за БОКО ТРЕТИ обвини БОКО ВТОРИ за спирането на евросредствата..)

Иконата на Пазителката на Бъл- гейрешката съдеб. система Пет години висеше като прани гащи в Прецедентската мензтитуция! Сетила се Мара да се побора (кит.)

Факторбг Н. Ненчев: Чудя се дали Цацаров е проводник на руската хибридна война в България Николай Ненчев Не съм получил отговор на въпроса, дали съм бил подслушван при разговорите ми с висши фигури от НАТО, каза още той "Не е добре да говоря за обвиненията, които са ми повдигнати, защото ще издам стратегията, с която ще ги преборя в съда. Бил съм нанесъл вреда на една чужда компания. Това е смешно и несериозно. Мен не ме интересуват чуждите компании. Винаги съм се интересувал само от българския интерес", заяви пред бТВ министърът на отбраната в оставка Николай Ненчев. "Офертата за двигателите, която ни предоставиха от Полша е с близо 1 млн. лева по-ниска. Там изпратихме делегация, която да установи, че ремонтът на двигателите наистина ще бъде качествен. С договора за изтребителите спестихме 6 млн. лева на държавата. Прокуратурата ме обвинява, че съм причинил вреда на РСК - МиГ. Това е смешно. Техният договор беше много по-неизгоден за държавата", категоричен е Ненчев. "Аз обвинявам лицето Сотир Цацаров. Имам подозрение и основание да си мисля, че той е проводник на руската хибридна война в България", заяви Ненчев. "Не се страхувам от прокуратурата. Обезпокоен съм от това, което се случва с авиацията. Обезпокоен съм, че не се разследва мафията. Не трябва да разлседват мен, а други хора. Нещо много странно се случва и с ген. Румен Радев. В началото съм говорил с него и той беше убеден атлантик. Впоследствие някак си позицията му се променя и това съвпада с думите на ген. Решетников. Това ме изненадва. В НАТО трябва да знаят какава е нашата позиция. Не съм получил и отговор на въпроса, дали съм бил подслушван при разговорите ми с висши фигури от НАТО", каза още той.

си го чети сам... Говори за ПОЛИТИЧЕСКА, а не ПРОКУРОРСКА РЕПРЕСИЯ.. Ама не казва коя ПАРТИЯ го РЕПРЕСИРА.. И го дава ФИРА за борба УЖ с корупцията.. Я как доктор МЕНГЕЛЕ са изсули от медийното пространство.. И си трайка, трайка..

толкова е жалък тоя земеделец с неговото прословуто безпокойство. Само хибридни войни му се привиждат!! Мястото му е в затвора!!!

Тази грозна жена има отвратителен характер....

циганка комунист-лоша комбинация.

Грозен си ти с простотията си!

Целата съдебна система не може да понася Попова, тя щела да я оправя... тая комунистическа кукувица, която снасяше яйца в гнездото на Плевнелиев постоянно.

До кога питам и отговор не чакам.

Предлагам Ренета Инджова за премиер, а Попова - вице, умни и свестни жени, ама продажните мъжки акули няма да ги допуснат. Да не им изгонят секретарките- проститутки и да им объркат далаверите с усвояването!

Сашка Васева-тъкмо,ще станат четири...

Ренета Инджова не може. Държавата не може да подсигури толкова алкохол.

Тая куха зелка жива ли още и тя?

"ОТ ГЛУПАВ, ПО-ГЛУПАВ" си мислят, че "мат'риала" яде "доматето с колците"...!!! :::))) ГРОБ за Организираните в Престъпна Група"герб" бе, а не да се натискат и самопоставят да управляват...!!! Дааа...!!!

Бива народ да търпи и да спи, но чак пък толкова не бива. Направо е скучно да се управлява такъв народ.

Много по-здрави на дир-а...!!! :::))) Дааа...!!!

Що сте толкова прости и тъпи това комунделите??? И случайно ли само в ДИР-а намирате почва ? Това може и Моника да го каже

Ха, Пеевица вицепремиер. Нищо учудващо. Ясно е КОЙ дърпа конците на Радев още от сега!!!

Това са типичните журналистически интерпретации преди избори. Харесва ми обаче че са все колеги юристи...

Б.Б. за министър на спорта и транспорта/магистралния/.

Герберунгели, протестъри от ажълтите павета, храненици на Америка за България и новопартийци от България дай. Днес е светъл празник - годишнината на вандализма. Всички пред Парламента и скачайте като зайци, студено е ще се стоплите.

Що сте толкова прости и тъпи това комунделите??? Сутринта в анката имаше и въпрос за образованието - за БСП гласуват с основно и по ниско образование

и калинки с висшУ...

Абе глупендер добре, че да тези хора. Какъв българин трябва да си, за да не отидеш да скачаш когато мафията в България си назначава Пеевски за шеф на ДАНС??? Само защото Партията майка е подкрепила задкулисиието не е повод да не протестираш!!!

стига с тези стари мухлясали мутри, дайте път на млади хора от политическите кръгове, стига сте менкали едни същи идиоти

Я ПРОЧЕТИ ЕДНО НОВО ЛИЦЕ В ПОЛИТИКАТА: изявление на Кристиян Таков на пресконференцията след учредяването на ОПГ "ДАЙ, БЪЛГАРИЯ": Аз тука съм си написал един поменик от над 10 проблемни области: легализация на марихуаната, лустрация, премахване на плоския данък, гей бракове, глобално затопляне, задължително веганство ЗА НАПУШЕНИТЕ ИДИОТИ КАТО НЕГО ЛИ ДИГАШ ЛОЗУНГИ.. УРА ЗА ВНУКА НА ПЕКО ТАКОВ..

си е направо понижение в службата за Държавата!

Стига сте я спрягали тази гербаджийска кукумявка ту за премиер, ту сега за вицепремиер. Явно някой цели да дескредитира генерал Радев. Свърши мандата, махай се. Радвай се че щерка ти натрупа 1 милион в банкови сметки, радвай се че когато Тиквун те направи вице, взе 80000 лева компенсации са неползвани отпуски.

Каква съдебна реформа ще координира един вице-премиер в служебно правителство?!?! Функциите на служебното правителство са ясно разписани - да създаде организацията, да подготви и проведе едни предсрочни избори в рамките на закона. Каква съдебна реформа, какви пет лева, ама нали трябва някой да се изкаже "компетентно".

Именно! Задачата на служебното правителство е само една - да подготви и проведе изборите, след което да се маха. Нищо повече!

Вместо нов, бардакът се оказва стар с проститутките в него... :)

Ще приемете-ее, ох, как ще приемете и двамката-ааа! Иначе нямате накъде и потъвате завинаги в миманса. А тия приказки за реформи са бош-лаф и ги оставете за наивниците. Имали сме били отлични прависти - тогава защо системата им е най-яловата и непрестанно критикувана отвън? Интересно, явно в Европа са лоши хора и ни завиждат за осенилото ни юридическо щастие!

ти да не си похапна от оная лютеничка?!

Хахахах, лелее, мафията съвсем ни взема за мезе, хахахаха. Орденът на Тамплиерите на Йерусалим от библиотекарския ..... е..си бутафорията link

Айде всички Путинофили на куп!

А вие Обонгофилските макаци не сте ли на куп?? Чичко Тръмп скоро ще ви спре жълтите центове.

Изтъркани номера!Самопредлагат се,чрез "верни" журналисти.Иначе няма кой да ги забележи, а камо ли да каже една хубава дума за тях.

Коментари - Вицепрезидентът Маргарита Попова номинирана за вицепремиер? | Днес.dir.bg

Вицепрезидентът Маргарита Попова номинирана за вицепремиер?

След като проф. Огнян Герджиков потвърди, че е канен за служебен премиер, се появи втора важна номинация за кабинета – Маргарита Попова, пише "24 часа".

Обратно в новината

Коментари - Вицепрезидентът Маргарита Попова номинирана за вицепремиер? | Днес.dir.bg

Коментари

тази от "библиотерския " - червена гнида не става за НИЩО

да намерите по-отвратителен състав?

Бабата- слЯдовател строК, засра дЯлото БулгартабаК Спаси, кЕлежката Курнела, тя сега Й се отблагодарява

блЯнувах, как, ме лиззна, тая баба, Маргис-трътка Баба, не-баба, белокоса, беше и не-подстригвана! Аз, не рачих, да гя лизна, и бях до край, безмълвна Барна Мерано- ПоеБтеса, във Харема на Примейра. Редакция, Жоро Лизнека.

върла селска комунистка, марш в Сибир

Ох и тая като Кунчевица- Пръмовици от всичко разбира, не че каза като вице една дума,ами сега ще прави реформа, ама кукло защо нея направи досега? Аман от български "политици"

Тя вместо да обясни дъщеря и от къде има 1 000 000 в КТБ без един работен ден .... а извън БГ БОГ знае колко откраднати пари ...ТЯ ЩЕ ОПРАВА ПРАВОСЪДИЕТО ...ЩЕ ПОВЪРНА ...НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА АКО Е В БЕЛИЯ СВЯТ ТА ДАЖЕ ВЕЧЕ И В РУМЪНИЯ ДОСЕГА ДА Е В ЗАТВОРА КЪДЕТО И Е МЯСТОТО !!!! ТОВА И В АФРИКА ГО НЯМА ЗАКЛЕВАМ СЕ !!!

Нали щеше да се посвети на семейството тази ?

Това са първите стъпки към това което желае народът - да има коалиция ГЕРБ-БСП / обединени БКП/. А , да ни е честит член 1 на КУНСТИТУЦИЯТА

Всички управляващи на България да приемат християнството в душата си(да бъдат кръстени) а не само привидно да се правят на православни християни, за да могат безпроблемно да служат с коварство на Дявола и да убиват един многовековен и вечен Българохристиянски-православен Народ. Българска Патриаршия да окаже помощ в това начинанее. Ако отказват значи са приели да служат на Дявола и нека бъдат Анатемосват завинаги, защото както всички знаем Дявола е сред нас и от векове ни убива всекидневно, за да ни премахне от този свят(това е неговата мисия), защото ние православните християни му пречим и не може да се провъзгласи за "господар" на целия свет. А Господ Бог унищожава Дявола тогава когато го разобличим (разкрием) и го превръща в пепел. Нека всички православни християни разобличим Дявола и го унищожим! Господ Бог ни обича безкрайно и кой може да се изправи срещу нас щом е Господ Бог със нас и ние със него! (Молете се, по много пъти на де си повтаряйте тези слова)= "Господи, Отче наш молим те спаси ни от Дявола и го унищожи! Анатема на Дявола завинаги!"

Аман от службогонци

Не бойте се деца .Агонията продължава.

Хайде по-сериозно, оставете я тази буля на мира, тя не бе по-адекватна от преЦедента.

Но трябва да ти увия главата в една чалма, за да дигна, самолета дедо Ратко

Абе ти не знаеш ли, че е велинградска циганка? Тоя Радев да не излезе по-голямо л...е от сегашното!

Абе, каква чалма бе. Хвърляй пешкира отгоре и ако можеш

Тя нали в началото си ЩЕШЕ да прави съдебна рИформа ? Облаги и парички от данъците на всички.

Мъжете комплексари като видят умна жена настръхват и им пада и без това Малкото ... самочувствие :), мдаааа!

Е кое и е умното, че не се сещам. Ти да се сещаш като вицепрезидент да е казала една дума? Кри се като гъзовейка зад гърба на женствения президент. А иначе се замисли ако на мъжете им пада като те видят, кой е виновен.

Не се лъжете и не предполагайте. Служебния кабинет и министър председателя ще бъдат генерали и офицери.

Ти ли не си АНОНИМЕН бе галфон, непоръ-бен?!

Сини боклуци ли предпочиташ?

Искам да съм като зет и. Колко години не е работил ? Какви спестявания има без да е работил ?

ПРЕЗ ТЕЗИ ГОДИНИ ЗА ХОРАТА , ЧЕ НЕЩО НИЩО НЕ СЪМ РАЗБРАЛА

В СУ доказано почти всички, с малки изключения - като почнеш от чистачките до ... Р... са специалисти по клатене на въздухау озвучено с големи претенции. За служебен премиер, може и да е подходяща кандидатура - солдат спит, служба идет.

Чест и почитания, г-жо Попова! Когато твоят началник - прецедентин чехльо, говореше, че Русия е враг 1, Вие казахте на връх Шипка, че България не е била под османско присъствие, а ПОД ТУРСКО РОБСТВО!!!

Лицемерие и наглост. Радев пуснаха те в коловоза. Олигархичният модел с неговите прислуги е в ход. Ратайте вдигат гълъбите и се изнасят в странство.

ЩО ГО ПРОПУСКАШ.. Туй, че е скрил от теб, че е бил член на БКП.. Член на ВУЗОВСКИЯ ПАРТИЕН КОМИТЕТ НА БКП във ВМЕИ "ЛЕНИН" не го прави АНТИКОМУНИСТИН..

пак пуснаха плочата - ЗА ПРЕЦЕДЕНТИН ЧЕХЛЬО може.. ЗА РАДЕВ НЕ МОЖЕ.. Забравили, как "само готвеше изборите" БЛИЗАШКИ"... На който са наложи ЧЕХЛЬО да му ЗАПОВЯДА на втория си ден кат служебен пудел, да фърчи до Брюксел и да подписва програмата за евросредствата на Орехов. А ДА НЕ СЕ ПЪНЕ ДА ПИШЕ НОВА.. За външния министърин РайкоФФ, дет писа писмо до премиерина РайкоФФ, да предложи да ЧЕХЛЬО, да назначи за посРаник в Рим - самият РайкоФФ.. Заслужава ли си да се говори?? А сега си прочетете и ДОНЧООЛУУУ за изпълнението на ЕВРОпрограмите.. И то е АКТУАЛНО.. Да си подготвите постовете - за БОКО ТРЕТИ обвини БОКО ВТОРИ за спирането на евросредствата..)

Да си подготвите постовете - за БОКО ТРЕТИ обвини БОКО ВТОРИ за спирането на евросредствата..)

Иконата на Пазителката на Бъл- гейрешката съдеб. система Пет години висеше като прани гащи в Прецедентската мензтитуция! Сетила се Мара да се побора (кит.)

Факторбг Н. Ненчев: Чудя се дали Цацаров е проводник на руската хибридна война в България Николай Ненчев Не съм получил отговор на въпроса, дали съм бил подслушван при разговорите ми с висши фигури от НАТО, каза още той "Не е добре да говоря за обвиненията, които са ми повдигнати, защото ще издам стратегията, с която ще ги преборя в съда. Бил съм нанесъл вреда на една чужда компания. Това е смешно и несериозно. Мен не ме интересуват чуждите компании. Винаги съм се интересувал само от българския интерес", заяви пред бТВ министърът на отбраната в оставка Николай Ненчев. "Офертата за двигателите, която ни предоставиха от Полша е с близо 1 млн. лева по-ниска. Там изпратихме делегация, която да установи, че ремонтът на двигателите наистина ще бъде качествен. С договора за изтребителите спестихме 6 млн. лева на държавата. Прокуратурата ме обвинява, че съм причинил вреда на РСК - МиГ. Това е смешно. Техният договор беше много по-неизгоден за държавата", категоричен е Ненчев. "Аз обвинявам лицето Сотир Цацаров. Имам подозрение и основание да си мисля, че той е проводник на руската хибридна война в България", заяви Ненчев. "Не се страхувам от прокуратурата. Обезпокоен съм от това, което се случва с авиацията. Обезпокоен съм, че не се разследва мафията. Не трябва да разлседват мен, а други хора. Нещо много странно се случва и с ген. Румен Радев. В началото съм говорил с него и той беше убеден атлантик. Впоследствие някак си позицията му се променя и това съвпада с думите на ген. Решетников. Това ме изненадва. В НАТО трябва да знаят какава е нашата позиция. Не съм получил и отговор на въпроса, дали съм бил подслушван при разговорите ми с висши фигури от НАТО", каза още той.

си го чети сам... Говори за ПОЛИТИЧЕСКА, а не ПРОКУРОРСКА РЕПРЕСИЯ.. Ама не казва коя ПАРТИЯ го РЕПРЕСИРА.. И го дава ФИРА за борба УЖ с корупцията.. Я как доктор МЕНГЕЛЕ са изсули от медийното пространство.. И си трайка, трайка..

толкова е жалък тоя земеделец с неговото прословуто безпокойство. Само хибридни войни му се привиждат!! Мястото му е в затвора!!!

Тази грозна жена има отвратителен характер....

циганка комунист-лоша комбинация.

Грозен си ти с простотията си!

Целата съдебна система не може да понася Попова, тя щела да я оправя... тая комунистическа кукувица, която снасяше яйца в гнездото на Плевнелиев постоянно.

До кога питам и отговор не чакам.

Предлагам Ренета Инджова за премиер, а Попова - вице, умни и свестни жени, ама продажните мъжки акули няма да ги допуснат. Да не им изгонят секретарките- проститутки и да им объркат далаверите с усвояването!

Сашка Васева-тъкмо,ще станат четири...

Ренета Инджова не може. Държавата не може да подсигури толкова алкохол.

Тая куха зелка жива ли още и тя?

"ОТ ГЛУПАВ, ПО-ГЛУПАВ" си мислят, че "мат'риала" яде "доматето с колците"...!!! :::))) ГРОБ за Организираните в Престъпна Група"герб" бе, а не да се натискат и самопоставят да управляват...!!! Дааа...!!!

Бива народ да търпи и да спи, но чак пък толкова не бива. Направо е скучно да се управлява такъв народ.

Много по-здрави на дир-а...!!! :::))) Дааа...!!!

Що сте толкова прости и тъпи това комунделите??? И случайно ли само в ДИР-а намирате почва ? Това може и Моника да го каже

Ха, Пеевица вицепремиер. Нищо учудващо. Ясно е КОЙ дърпа конците на Радев още от сега!!!

Това са типичните журналистически интерпретации преди избори. Харесва ми обаче че са все колеги юристи...

Б.Б. за министър на спорта и транспорта/магистралния/.

Герберунгели, протестъри от ажълтите павета, храненици на Америка за България и новопартийци от България дай. Днес е светъл празник - годишнината на вандализма. Всички пред Парламента и скачайте като зайци, студено е ще се стоплите.

Що сте толкова прости и тъпи това комунделите??? Сутринта в анката имаше и въпрос за образованието - за БСП гласуват с основно и по ниско образование

и калинки с висшУ...

Абе глупендер добре, че да тези хора. Какъв българин трябва да си, за да не отидеш да скачаш когато мафията в България си назначава Пеевски за шеф на ДАНС??? Само защото Партията майка е подкрепила задкулисиието не е повод да не протестираш!!!

стига с тези стари мухлясали мутри, дайте път на млади хора от политическите кръгове, стига сте менкали едни същи идиоти

Я ПРОЧЕТИ ЕДНО НОВО ЛИЦЕ В ПОЛИТИКАТА: изявление на Кристиян Таков на пресконференцията след учредяването на ОПГ "ДАЙ, БЪЛГАРИЯ": Аз тука съм си написал един поменик от над 10 проблемни области: легализация на марихуаната, лустрация, премахване на плоския данък, гей бракове, глобално затопляне, задължително веганство ЗА НАПУШЕНИТЕ ИДИОТИ КАТО НЕГО ЛИ ДИГАШ ЛОЗУНГИ.. УРА ЗА ВНУКА НА ПЕКО ТАКОВ..

си е направо понижение в службата за Държавата!

Стига сте я спрягали тази гербаджийска кукумявка ту за премиер, ту сега за вицепремиер. Явно някой цели да дескредитира генерал Радев. Свърши мандата, махай се. Радвай се че щерка ти натрупа 1 милион в банкови сметки, радвай се че когато Тиквун те направи вице, взе 80000 лева компенсации са неползвани отпуски.

Каква съдебна реформа ще координира един вице-премиер в служебно правителство?!?! Функциите на служебното правителство са ясно разписани - да създаде организацията, да подготви и проведе едни предсрочни избори в рамките на закона. Каква съдебна реформа, какви пет лева, ама нали трябва някой да се изкаже "компетентно".

Именно! Задачата на служебното правителство е само една - да подготви и проведе изборите, след което да се маха. Нищо повече!

Вместо нов, бардакът се оказва стар с проститутките в него... :)

Ще приемете-ее, ох, как ще приемете и двамката-ааа! Иначе нямате накъде и потъвате завинаги в миманса. А тия приказки за реформи са бош-лаф и ги оставете за наивниците. Имали сме били отлични прависти - тогава защо системата им е най-яловата и непрестанно критикувана отвън? Интересно, явно в Европа са лоши хора и ни завиждат за осенилото ни юридическо щастие!

ти да не си похапна от оная лютеничка?!

Хахахах, лелее, мафията съвсем ни взема за мезе, хахахаха. Орденът на Тамплиерите на Йерусалим от библиотекарския ..... е..си бутафорията link

Айде всички Путинофили на куп!

А вие Обонгофилските макаци не сте ли на куп?? Чичко Тръмп скоро ще ви спре жълтите центове.

Изтъркани номера!Самопредлагат се,чрез "верни" журналисти.Иначе няма кой да ги забележи, а камо ли да каже една хубава дума за тях.