Коментари - ”Свещ за човечност” против расизма и ксенофобията | Днес.dir.bg

”Свещ за човечност” против расизма и ксенофобията

Стотици българи ще запалят “Свещ за човечност” тази вечер в страната, обединени от акция против расизма и ксенофобията.

Обратно в новината

Коментари - ”Свещ за човечност” против расизма и ксенофобията | Днес.dir.bg

Коментари

Това е организация на Българския Хелзински комитет и група соросови еврейски фондации. Цел на мероприятието е, да лансират нелегалните емигранти и разделение на обществото. Добре е, че са били само 150 човека. Персонала на тези антибългарски организации. Това са хората, които мислят злото на България и не защитават интересите на българите, а чужди интереси. Българите сред тях са новите еничари. Да си решат на коя страна ще застанат.

Аз запалих свещ снощи.Чувсвах се като вълк единак , но ако трябва пак ще запаля.

Ксенофобия и расизъм насаждат само държавните институции, които нехаят за мильоните българи малтретирани, ограбвани, пребивани, изнасилвани, обивани, намушквани с нож и какво ли още не, от едни малцинства, няма да ги споменавам, че ще ми изтрият коментара. Същите тези институции, не са обърнали внимание на сигналите на граждани на тел.112, когато са ограбвали и осквернявали паметника на Левски. Тези институции няма да обърнат внимание и когато вас ви пребиват, изнасилват дъщеря ви, ограбват къщата ви. И именно те с нехайството си насаждат ксенофобия. Българите по природа и душа са толерантни и търпеливи, но срещу тези ненаказани зверста, няма човек на планетата, който да търпи.

Събудете се българи. Готвят ни сценарии Косово. Търсят начин да дестабилизират България. С турската карта за сега не се получава. Дойде Килъри Клинтън, опитаг=ха се да задействат циганите. Пак не се получи. Сега върви нова комбинация, опитват се да внесат чужденци, които да започнат бунтове и вълнения. Държавата спешно трябва да започне експулсиране на чужденци. И границата с Турция да бъде затворена. Който дошъл от Турция, на браздата и да го пуснат обратно. Не е известно колко от сирийьите са действително сирийци. И броя е пгромен на нелегалните емигранти. Трябва да бъдат махнатиот България. Националната безопасност вече е в опасност. И това е реален факт. Кой стои зад това. Все същите еврейски фондации, от месец започнаха упорито да лансират нелегалните емигранти. Очевидно се опитват да им осигурят оперативен простор за действие. Еврейските фондации, видяхте еврейската организация Шалом как се включи да ги защитава. Видяхте престъпникът Соломон Паси също как се включи. Всички евреи дружно започнаха да пробутват нелегалните емигранти. Ал Кайда е армията джихадисти, контролирана от Израел. Вижте евреите какво вършат. Правилния ход е закриване на посолството на България в Израел и изтегляне на дипломатическата мисия. Тази държава в момента е предприела действия, с които заплашва държавата ни.

Какви свещи,бе?ОТКОГА ЗАЩИТАТА НА РОДИНАТА И НАРОДА НИ СТАНА РАСИЗЪМ И КСЕНОФОБИЯ?Слепи ли сте,че тези хора не идват да се спасят от бедствие,ТЕЗИ ХОРА ИДВАТ ДА СЕ ЗАСЕЛВАТ И ДА ЖИВЕЯТ ПОСТОЯННО ТУК.А КАК ЩЕ СЕ ЧУВСТВАТЕ КАТО НАПЪЛНЯТ ГРАДОВЕТЕ И СЕЛАТА НИ С ДЖАМИИ И ХОДЖИТЕ ЗАВИЯТ ПО 5 ПЪТИ НА ДЕН?ДА ВИ ВИДЯ ТОГАВА КАКВИ ХРИСТИЯНИ СТЕ И КАКВИ СВЕЩИ ЩЕ ПАЛИТЕ.САМО,ЧЕ ТОГАВА ЩЕ Е ТВЪРДЕ КЪСНО.

Не ви ли е срам, нацонални предатели! Кога дойдха тия маймуни ,кога почнаха да ни колят като пилета Що за заблудени хора сте -за толерантност ще говорите АЙДе Вън от България заедно с тия , които защитавате

наръгъл зверски Българско дете-християнче Вън на цялата паплач от терористи напъплила България!!! Не на "европейскитеизмислени ценности" които не са нищо повече от порнография и разруха на националността на народите от източна Европа!!! Целта е да ни ислямизират и така да ни поставят на колене!!! Мръсните неолиберални вашингтонски магната-фашисти които са подкрепяли и сталин и хитлер и мао!!!!!!

Похитителят на автобуса трябвало да бъде експулсиран Нападателят, заподозрян в убийството на трима пътници от автобус в Норвегия, е подал заявление за убежище в скандинавската страна. Молбата му обаче не е била уважена и той е трябвало да бъде експулсиран, съобщиха от норвежката полиция. Тридесетгодишният мъж, родом от Южен Судан, уби трима души в планински район на Западна Норвегия при опит за отвличането на автобус. Самият нападател е бил леко ранен и в момента се намира в болница. Африканецът е живял в център за настаняване в Ордал. Той трябвало да се качи без придружител на самолет за Осло, а след това да бъде изведен от страната. Името на извършителя не се съобщава. "Нямаше как да очакваме нещо подобно", заяви Тор Бреке, зам.-директор на организацията "Херо", управляваща центъра за настаняване. "Бяхме абсолютно смаяни. Нищо не подсказваше да е бил разстроен или способен на нещо такова", добави той. Пристигналият в Норвегия през април мъж е бил настанен в Ордал през август. Но според Дъблинската конвенция убежище му било отказано, тъй като бил подал по-рано документи в Испания и трябвало да бъде откаран там. Чужденецът наръга до смърт шофьора на автобуса, един шведски гражданин и деветнадесетгодишно момиче. Заподозреният, за когото първоначално бе съобщено, че е чужденец на около 50 години, е бил задържан от изпратените на място пожарникари, тъй като първоначално се е смятало, че се касае за катастрофа. Първият полицейски патрул, който се намирал на 89 км от мястото на инцидента, пристигнал повече от час след подадения сигнал. Автобусът е пътувал между планинския ски курорт Валдрес и норвежката столица. Първият пристигнал на мястото очевидец помислил, че се касае за катастрофа, тъй като автобусът бил паднал на една страна. През 2003 г. по същата автобусна линия между Валдрес и Осло етиопец уби шофьора на автобуса, след като преди това убил друг чужденец в местен лагер за бежанци.

И какво стана в крайна сметка - стотина либераста...

Това със свещите да не е откриване на ловния сезон за негрота!Гледам кваралът се е напълнил!

А не е ли по-добре факелно шествие :)

2. Истинският Исус (една от версиите, която след всичко научено, прочетено, чуто и т.н. считам за най-достоверна, защото тя дава отговор на противоречащи си тези, твърдения, и налични факти, вкл. потвърждава книгата на Д.Браун "Кодът на Давинчи ) е бил извъэнземен, изпратен тук от"силите на светлината"; на кръста е разпнат негов земен двойник (а оригиналът си го изтеглят обратно след като е дал посланието), който не е умъртвен , а само упоен, след това свален и "възкръснал, както е според евангелията и за награда го връщат към нормалното му състояние; той се жени за Мария Магдалена , заминават за Юж. Франция и имат потомство (което по-късно преминава в кралската линия на Меровингите и пр.). Не твърдя, че това е крайната истина, но е най-приемливата версия. Впрочем ако изучиш истинската история на евреите, ще водиш , че там всичко е кооптирано от народите, където са били в плен и изгнание. Всички митове , легенди, предания и пр. са компилирани в Стария Завет. Затова си много прав с препратката си към Зороастризма. Отговорът за същността на ционизма се намира в същността на Йехова (името означава Аз съм, който съм).

1. Продължавам да твърдя , че християнството е възникнало като контрапункт на юдеизма. Доколкото съм стигнал до някаква истина, то тя е , че оригиналният език , на който е проповядвал Исус е арамейският, запазил се все още в градчето Маалюля (където съм бил няколко пъти) на 60 км. западно от Дамаск пао магистралата за Алепо и вдясно от нея на 10 км. на запад, т.е. в посока към Средиземно море. А първият офиц. текст на Новия завет е на гръцки. Не разбирам за какъв ционизъм говориш в Новия завет. Абе вземете го изчетете този Завет. Евреите не са припознали Исус като своя очакван месия, защото първо са били (и си остават) много манипулирани, второ, защото им е развалил рахатлъка и бизнеса в храма (Филмът -рок операта "Исус Христос Супер Звезда" е задължетелен за всеки интелигентен и мислещ нормално човек), и трето, защото Исус не е евреин в крайна с/ка , а е от Галилея, чието население юдеите (фарисеите са от това племе най-вече) са считали за езичници. Има една хубава книжка от Йордан Вълчев - "Две изречения от Исус Христос", която хвърля светлина в/у нещата. В същото време трябва да се поинтересуваш кой е всъщност Йехова (щото евреите твърдят, че той и Исус са едно - а всъщото време мразят последния)- в интернет има чудесни статии по въпроса на англ., както и за исляма и т.н... 2/

Тези които палят свещи , да не са на погребението на държавата.

не са ми симпатични и винаги съм заставал на страната САЩ, когато им пуска бомбите, но тогава нашите "националисти" друга песен пеят. Добре,че нямаме "близнаците". Помня как ги възхвалявахте тогава. Иначе добри и лоши хора има навсякъде. Затова са измислени правителствата и им се плаща да си вършат работата и да застават на страната на добрите.

Нямам свещ, имам само напалм.

Sm3hurk0

Няма свещи, няма и кибрит. Сапуна почва да е кът. Това ме навежда на мисълта, че се задава нова криза. За това няма да паля свещи.... може да запаля свещи на първия ред, за тези дето работят против Българите в България.

Luna0102

"Образувано бе досъдебно производство и срещу зам.-председателя на ВМРО Ангел Джамбазки" Тия от ВМРО са същият ...ашак като АТАКА. Големи "националисти", крещят срещу чужденци и манговци, но са заедно с ДПС и Коалиция за България(половината партийки от които са мангасарян). Националистите на заплата при Доган нали им казваме турци, тези що се крият и те като атакистите?

Не разбрах защо се пънете? Според религията, ако те ударят по едната буза, обърни другата! Ако имаш една риза, дай половината на ближния си! Какво се възмущавате? Тази религия ви учи на толерантност. От както сме я приели, не сме излизали от робство.

"Ако имаш ДВЕ РИЗИ..."

Знам, обаче кой има две ризи?

Толерантността към такива паразити е расизъм срещу собственият ти народ

Според мен искат да ни кажат да запалим гетата.

Зная че няма дори да се обидите защото сте заблудени овцИ.Как може да приемате доброволно да заселват родните ни места с мюсюлмани /маймуни от палмите/а вие да заставате зад тях? Що за предатели сте? Запалете свещ и за Кристалинка и Паси защото са продали душите си

Не са идиоти, тарикати са. Палят свещичките и се озъртат хитро на страни, кои балами ще се хванат.

Ало шепата платени соросоидни безродници и разни там други, тези свещи да си ги заврете там където слънцето не изгрява щтото никой не му пука за вас.

българите палят свещи вие червените и кафявите пиете кафе с доган.

червените откога станахте българи, вашата родина е русия , тя ви докара да ни одерети и обезобразите като нация. Ще ви разкараме оттук боклуци.

Млъкни бе бежанска подлого .

Чужденците има кой да ги мисли. Да се погрижим за нашите деца и внуци, защото за тях освен нас няма кой да се погрижи.

Не бива да забравяме безпомощните пенсионери. Особено в изоставените от държавата на произвола на "берачите на железо" села.

Гледам в коментарите доста често се цитира т.нар. "Предсмъртно писмо на Левски". За сведение на лапнишараните, кълвящи на гола кука искам да споделя, че такъв документ няма. Той е от рода на т.нар. "Интервю с Умберто Еко", "Какво каза Г.Папандреу за България" и т.н. Тези материали се публикуват в сайта "Бъзикилийкс" на блогъра Чергар. Звучат достоверно и актуално, но са си просто художествена измислица. В т.нар. "Писмо на Левски" има вмъкнати отделни негови фрази от негови автентични писма, но 90% от съдържанието е измислица.

"Нищо свое не даваме, нищо чуждо не щем" Васил Левски

ксенофоб - човек, който вика и рита, когато го колят чужденци в дома му.

Митинг за освестяване на жертвите на медиите.

Да уточним за кой расизъм и ксенофобия (дума създадена и употребявана в повече то случаи не на място)? Като как да окачествим поведението на мюсюлманите, които вече открито заявяват, че пак щели да ни колят, че трябвало ислямът да се наложи в целия свят и да се създаде световен халифат, че сме били гяури (тези, които употребяват тази дума не са наясно какво точно искат да кажат с нея, защото те са последните , на които им отива да хулят другите - все едно мулето да се присмива на коня?!). Ами какво ще кажете за тия брадати сатанисти, дето ги съдят в Пазаджик (щото това не са нормални човешки същества - започнете с външния им вид)? Ами онова другото сатанистче, дето се изцепи , че плюел на православието?! Казано е м Новия Завет на Светата Библия: Когато те ударят по едната буза, обърни другата! Нашите попове така и не успявата да обяснят на хората какъв е смисъла на тази повеля. А той означава не да приемаш безропотно да издевателстват над теб, а да не отвръщаш на злото със зло. Затова, когато видиш, че някой не оценява добрината ти, или ти причинява незаслужено зло, просто се отдръпни и го остави, и го помоли да напусне и т.н. Така че това палене на свещи трябва да бъде осъзнат акт и достойно поведение на разумни и интелигентни хора, а не израз на лекомислие и слепота пред реалностите. Неикой не уважава човек, който сам не уважава себе си!!!

Съжалявам , но не мога да влезна в омагьосаният триъгълник на СИНАГОГАТА, ЦЪРКВАТА И ДЖАМИЯТА !!! НЕ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРИЕМАМ ЕВРЕЙСКИЯ БОГ ЯХВЕ, ПО НАЧИНА ПО КОЙТО МИ ГО ПРЕДСТАВЯ ЮДАИЗМА С НЕГОВИТЕ ПОДДИРЕКТОРИИ - ХРИСТИЯНСТВОТО И ИСЛЯМА !! НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МЕ ЗАДЪЛЖИ ДА ПРИЕМА ЗА ИСТИНА ОТРАЗЕНИТЕ ВЪВ ВТОРОЗАКОНИЕТО НА МОИСЕЙ АНТИЧОВЕШКИ КСЕНОФОБСКИ СХВАЩАНИЯ ЗА РАСИТЕ И РАСОВАТА ПРИНАДЛЕЖНОСТ !! ЦИОНИЗМА КАТО ЕДНА ЧИСТА РАСОВА ДОКТРИНА Е ЗАЛОЖЕН НЕ САМО В ТОРАТА НО И В БИБЛИЯТА И КОРАНА !! НЕ МОГА ДА ПРИЕМА, ЧЕ АЗ СЪМ ГОЙ , А БОГОИЗБРАНИЯТ НАРОД СА ЕВРЕИТЕ !! НЕ СЕ ОПИТВАЙТЕ ДА МИ ОТНЕМЕТЕ ПРАВОТО ДА ИЗБЕРА МЕЖДУ ТЕЗИ ТРИ ПО НИЩО НЕ РАЗЛИЧАВАЩИ СЕ РЕЛИГИИ ДРУГАТА, КОЯТО Е АНТИПОД НА ТЕЗАТА ЗА БОГОИЗБРАНОСТ НА ЕВРЕЙСКИЯ НАРОД !!! ПРЕДИ ДА МИ НАТРАКАТЕ МИНУСЧЕТА ПРОЧЕТЕТЕ НЕЩИЧКО И ЗА Т. Н. ЕЗИЧЕСКИ РЕЛИГИИ, ЗА ЗОРОАСТРИЗМА , ЗА НЕПОБЕДИМОТО СЛЪНЦЕ !! РАЗБИРА СЕ, ЧЕ С УЖАС ЩЕ ОТКРИЕТЕ "ЗВЯРА" ОПИСАН ОТ ОТКРОВЕНИЕТО НА ЙОАН. АКО НЕ ИСКАТЕ ДА ОСТАНЕТЕ МАНИПУЛИРАНИ ГЛУПАЦИ ВИЖТЕ КАКВО Е "ЧЕРНОТО СЛЪНЦЕ", КАК ТО Е СВЪРЗАНО С ЧИСЛОТО 666, С ЕДИН НЕВЕРОЯТНО КРАСИВ ЗВЕЗДЕН ОБЕКТ НАМИРАЩ СЕ В ЦЕНТЪРА НА ЕКЛИПТИКАТА НА 66,6 ГРАДУСА СЕВЕРНА ЗВЕЗДНА ШИРИНА !!! ВИЖТЕ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ТОЗИ ЗВЕЗДЕН ОБЕКТ НАРЕЧЕН "ДЯВОЛА", ВИЖТЕ КАКВО Е ЗВЕЗДНАТА МЪГЛЯВИНА "КОТЕШКО ОКО" (NGC 6543) !!!!!!!!!!!!!! НА ПРОГЛЕДНАЛИТЕ ПОЖЕЛАВАМ ДА ОТКРИЯТ СВОЯ НАРОД И СВОЯ БОГ !!!!

Но не поставяй християнството наравно с юдеизма и исляма, защо- то правиш голяма грешка. Не е нужно да се прехласваш по догмата и ритуалите, но си дай с/ка, че християнството не е религия, а послание , напомнящо ни за забравени и поругани универсални принципи на човешкото съществуване и човешката същност. Юдеизмът и ислямът са племенни религии , затова наричат всички извън себе си неверници, гои и пр. Никъде в тяхне се говори за истина, свобода, прошка , любов към ближния и т.н. А ти казват око за око и зъб за зъб. Ислямът е една крачка напредз пред юдезима в тнова отношение: в Корана се казва , но ако простиш , ще спасиш до някъде душата си! Евреите продължава тда мразят Христос (макар и да твърдят , че Йехова и Исус били едно!). Да но в едно от евангелията Исус казва на евреите нещо, което те се правят , че не разбират. Вижте как ги нарича и какво и обещава като наследство?! Обратното на това, което твърдят. Християнството е контрапункт на юдеизма. Каквито и опити да се правят , и да се откриват противоречия в Новия Завет, истината си остава за това кой кой е и какъв е. Между другото мормонизмът е опит за пренасяне на юдеизма на американска почва, опит завършил с неуспех. Затова обаче никой не говори. Вижте кака завършва книгата на Мормон (библията на молмоните)!

Уважавам изложеният от теб начин на възприемане на реалността !! НЕ МОГА ДА СЕ СЪГЛАСЯ С БИБЛЕЙСКИТЕ ТЕКСТОВЕ В КОИТО Е ВКАРАНА ТАЗИ АНТИЧОВЕШКА ДОКТРИНА НАРЕЧЕНА ЦИОНИЗЪМ !! Когато за пръв път прочетох книгата на книгите бях изумен от расовата и ксенофобска доктрина изложена във ВТОРОЗАКОНИЕТО НА МОИСЕЙ !!! Убеден съм, че всички сме равни пред БОГА и няма БОГОИЗБРАНИ народи или пък такива които се именуват ГОИ !!! ХЕГЕЛОВАТА ТЕОРИЯ ЗАЛОЖЕНА В БИБЛИЯТА НА ТЕЗА (Око за око, зъб за зъб) и АНТИТЕЗА (Обичай ближния) СЪЗДАВА СИНТЕЗИРАНИЯ ОБРАЗ НА ЕДИН БОГОИЗБРАН НАРОД КОЙТО НА ЕДНО ПОДСЪЗНАТЕЛНО НИВО ПРИЕМАМЕ, ЧЕ Е ЕВРЕЙСКИЯ !!! Не искам да влизам в прения за това КОЙ Е АВТОРСКИЯ КОЛЕКТИВ написал БИБЛИЯТА и къде се съхранява нейния ОРИГИНАЛ защото ще стигнем и до въпроса НА КАКЪВ ЕЗИК Е БИЛА НАПИСАНА !! МОЖЕ БИ НЯКОЕ МОШЕ ЩЕ НИ РАЗКАЖЕ КЪДЕ Е ОРИГИНАЛА НА СТАРИЯ ЗАВЕТ И НА КАКАЪВ ЕЗИК Е НАПИСАН !!! НАМЕРИ ОТГОВОРИТЕ НА ТЕЗИ ВЪПРОСИ И АКО ГИ ОТКРИЕШ МИ СЕ ОБАДИ !!

той и Айнщайн им е казал нещо, което не разбират или не им изнася: "Антисемитизмът е сянката на еврейството..." Кой разбрал, разбрал - кой не разбрал - Дахау. Нечовешко е, да. Но не ние сме виновни, ние сме наблюдатели.

Свещ за България а не за разни изкукуригали и под-платени блогъри! и журналисти.

както се вижда в последно време за българите място в родината им вече няма и се очертава ние да имигрираме, а тука да са циганите и пришалците ("бежанците")!

че българите се отказват да се борят за родината си.

Във село Телиш където ще настанят бежанци до сега имаха проблем със водоснабдяването но са казали че ще го оправят когато настанят бежанци.Представяте ли си.Това ли е равноправието.За Българите които живеят там от стотици години и си плащат данъците не е проблем да нямат вода но видите ли щом идват бежанци веднага трябва да се реши този проблем.

link И къде е сега БХК да го осъди тоя симулант... Въобще ще доживеем ли да видим национално отговорна реакция от който и да е начело на държавата. България НЕ Е член на Шенгенското пространство и може да се оправя с този проблем както и е угодно. Преди години емигранти (в това число и българи)седяха с години в бежански лагери от затворен тип точно в най-гласовитите държави защитници на т.нар. бежанци.Ако приемем ,че в Сирия има война защо още не са депортирани алжирци,афганистанци и др. в чиито държави има демократично избрани правителства.

Когато някъде се събират овце се нарича стадинг.

Въпросчета: Не смятате ли , че време да направим някаква крачка към съвремнната цивилизация и общества или просто ще имитираме , като наивно се надяваме , че никой няма да разбере какви ксенофоби сме и че това ще остане без последствия. Можем ли да докажем, че не сме пълни животни и имаме някакви остъци от съвест и човещина? На какво разчитаме в съвременния глобален свят , в който ксенофобите са обречени на изолация и бедност. Ще понесат ли отговорността ксенофобите популисти или ще ги пращаме в парламента за това че ни кепазят? Как смятате да я караме при по-сериозна ситуация или катаклизъм, след като не можем да приемем десет хиляди чужденци/в Гърция са над милион/? Няколко милиона българи имат недвусмислени намерения да емигрират . На какво отношение към тях могат да претендират те, след като собствената им държава е ксенофобска? Как Болен и Красьо Свинята ще защитят българин , който работи при араби или турци при реципрочни действия от тяхна страна. Едно че позицята ни се обезсилва морално и второ , че от досегашният опит се вижда , че тези популисчета въобще не ги интресуват правата на българите и правят по- лесното - омраза към чужденците, от която други понасят вредата , докато нашите национални мъжлета пируват на обща трапеза с ДПС.

... И Англичаните много обичат чужденците, затова са зле! :-))

Ами ОК запази и за нас от твоя вазелин...

ЕТО ВИ ЧОВЕЧНОСТА НА ЧЕРНИТЕ. "Служител на БНТ е бил намушкан с нож в центъра на София" Служител на БНТ 2 е бил нападнат и намушкан с нож в центъра на София миналата нощ, съобщиха от пресцентъра на Националната телевизия. 35-годишният мъж, който предпочита да не се споменава името му от съображения за сигурност, е бил нападнат в гръб от трима души на бул. "Александър Стамболийски" в столицата, докато теглел пари от банкомат. Според пострадалия нападателите са били чужденци.

Човечността е до време...

Българите нещо различно ли правят , половината са криминални.Мислиш ли че като притискаш чужденците и ги държиш при нечовешки условия допринасяш за здравето и живота на българите? Или ще се борим за модерно , демократично и проспрериращо общество без разлика от цвят и език или ще затъваме все повече. Балканските патенти пред света - национал популизъм, балканско шикалкавене и хамелеонщина и репресия към чужденците не са докарали никоя балканска държава до добро. Или модернизация ли в същия ад , в който сте , че и по-лошо.

Ти къде живееш бе.Над 70% от Българите живеят като бедняци без никакви условия но плащат данъци и спазват правилата.Тези които не го правят са нелегално забогателите и политиците.И за кой модерен свят говориш ? за запада ли, който е колонизирал и подложил на масово изтребление милиони хора които не желаят да се подчинят на техния начин на живот.Точно този модерен свят за който говориш е такъв не защото е почитал и коленичил на всеки мангал , а защото ги е експлоатирал.

Бинго Бонго ?

Стига все да мислим за другите как да им е добре, време е да помислим на нас българите как да е добре защото сме на изчезваме и все по малко права имаме! Политиците ни забравят и все гледат на запад , обърнете ги тези глави към народа си , че ще останете сами с циганите , турците и бежанците си!

тази човечност ще погребе бг.докато палите свещи мангалите ни заробват.бг за б9лгарите киото не ми изнася в9н

Тази новина има всички шансове да се превърне в най-коментираната за всички времена! Махнете си скапаната новина от дир.бг, че само ядосвате и бездруго ядосания народ с еврейските си пропаганди за толерантност, мир, вселенска любов и доброволно робство. Мерси.

точно така !

първо се пробват да изкарат защитата на родината на дома си на семейството си за ксенофобия след което ще изкарат заплащането на труда за ксенофобия срещу бедните ционисти.Тия неща не минават и всеки здраво мислещ човек е наясно с това.

ЗАВРЕТЕ СИ ТЕЗИ СВЕЩИ ТАМ ОТКЪДЕТО СТЕ СЕ ЯВИЛИ НА БЯЛ СВЯТ !!! Пламен Горанов изгоря за да покаже, че геноцида към българския народ вече не може да се понася !! Този геноцид се налага от управляващите ни повече от 23 години МАЛЦИНСТВЕНИ ЕТНИЧЕСКИ ГРУПИ криещи своята расова принадлежност към други народи с НОВОПРИЕТИ БЪЛГАРСКИ ИМЕНА !!! КАКВИ БЪЛГАРИ СА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ, БОЙКО БЕХАР, СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ, САКСКОБУРГГОТСКИ, ДОГАН, КОСТОВ , СОФИЯНСКИ, ЛУКАНОВ.. !!!!!!!!

К facebook.*/events/208678429311096/

Васил Левски: "За тези, които насаждат омраза между хората живеещи в нашето мило Отечество, било на етническа или верска основа, с цел докато се избивате по-между си, те да трупат богатства, наказанието е Смърт, смърт и пак смърт. " ДПС, Атака, ВМРО и подобни ни разделят, за да могат да се докопат до властта! РАЗКАРАЙТЕ ГИ!!!!

защо приписваш неща, дето не си ги е помислял - да защитава търтеи, крадци и убийци - та той именно срещу такива се е борил, ама отде у толераст толкова акъл!

левски не е бил само думи но и деиствие!!!предателите са били убивани.кои са били предатели??? тези които са били срещу това да се саздаде една независима булгаря!!!които спазва законите в христянска булгаря добре!!!за тези които искат да налоят своят начин на живот като правилен в булгаря ,имат един пат-ван от нея!!!вав даня има мусулмански групи които нападат момичетата защото били модерно облечени.трябвало да са по ислямски маниер защото им провокирали вярата!!!ами ходете си в анадола!!!такива работи за левски!!!не си го слагаи в устата!!!някои бонбон и нещо друго да , но левски!!!такива гиганти не са за гаргара от псевдодемократи!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ето ги толерастите. link/events/208678429311096/

"Една от най - отвратителните привички на дребните души е, че подозират своите низости и у другите". Откъде ли Балзак е подозирал, че ще съществува Царят Тиква!?!?

Тия свещи са за хемороиди! Правят добро, ама все пак са ти в г.за! По-добре е въобще да не се стига до там! Ама веднъж като тръгне вената става лошо! После - свещички! Надявам се, че разбирате аналогията!

Не искаме да употребяват децата ни за политически игри. Докато плащаме на децата си за образованието им, група от хора, за които не е ясно, дали са студенти правят пари от този протест.

Ех,къде е сега Иван Костов,когото се убихме да хулим и да сатанизираме за всичко лошо,станало от основаването на първата българска държава до сега!Когато беше премиер,намери смелост да се опълчи и на руснаци,като не им даде въздушен коридор за военна намеса срещу НАТО,но се опълчи и на американците,като отказа подслон за албански бежанци.Каза,че това ще промени религиозния етнос на България.Но сега са на власт тези,които с лъжи и манипулации промиха мозъците на наивните българи и го сатанизираха до неузнаваемост.Да са ни честити БСП и ДПС,с политическата им патерица Атака!Нали все за тях си радеехме да ни управляват!Няма го вече "сатрапа"Костов.Спете спокойно,неуважаеми българи!

Мавърът е един от тия дето бунят тъпаците за своя изгода.

Студентите на България не могат да са окупатори и слуги на неясни интереси. Студентите са свободни хора и не може с политически искания на шепа хора, за които не е ясно, дали са студенти да се използват за за правене на политика.

"Свещ за човечност" ????????? ЗА КАКВА ЧОВЕЧНОСТ МИ ГОВОРИТЕ КОГАТО БЪЛГАРИ СА САМОЗАПАЛВАТ И ИЗГАРЯТ ЗА ДА СВЕТНЕ НА ТЕЗИ НЕБЪЛГАРСКИ СЪЩЕСТВА КОИТО НИ УПРАВЛЯВАТ, ЧЕ НЕЩАТА ОТДАВАНА СА ПРЕМИНАЛИ ТЪРПЕНИЕТО !!!!! В КОЯ ДРУГА ДЪРЖАВА ХОРАТА СЛАГАТ КРАЙ НА ЖИВОТА СИ ПО ТОЗИ ЖЕСТОК НАЧИН ЗА ДА ОБЪРНАТ ВНИМАНИЕ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ НИ ИЗРОДИ, ЧЕ СА ЗАГУБИЛИ ВСЯКАКВА ВЯРА И НАДЕЖДА ЗА ЖИВОТ ??!!! КОГА В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ Е ИМАЛО ПОДОБНИ СЛУЧАИ ГОСПОДА ЖУРНАЛИСТИ ??? ПОДОБЕН РАФИНИРАН ГЕНОЦИД КЪМ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД НЕ Е ИМАЛО В НИКОЙ МОМЕНТ ОТ ИСТОРИЯТА НИ !!! ИМИГРАНТИТЕ НАПУСНАЛИ БЪЛГАРСКАТА СИ РОДИНА СА ДВА МИЛИОНА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НЯКАКВА НЕБЪЛГАРСКА ЕВРОДЕПУТАТКА КРИЕЩА СЕ ЗАД БЪЛГАРСКОТО СИ ИМЕ СЕ ОПИТВА ДА ПРИЛАГА ГЕННО ИНЖИНЕРСТВО КАТО НА МЕСТОТО НА НАПУСНАЛИТЕ БЪЛГАРИ ВКАРВА МАЛЦИНСТВЕНИ ГРУПИ ОТ СЕВЕРНА АФРИКА !!!!! ИЗКАЗВАНИЯТА НА КРИСТАЛИНА ГЕОРГИЕВА СА КСЕНОФОБСКИ И АНТИБЪЛГАРСКИ !!!! ЗАЩО "БЪЛГАРСКИЯ" ХЕЛЗИНСКИ КОМИТЕТ НЕ СЕЗИРА ПРОКУРАТУРАТА ЗА ТОВА НЕЙНО ГЕННО ИНЖИНЕРСТВО ????? ЗАЩОТО И ТАМ СА СЪБРАНИ ПОБОБНИ АНТИБЪЛГАРСКИ ЕЛЕМЕНТИ КОИТО ДО ТОЗИ МОМЕНТ НЕ СА НАПРАВИЛИ НИЩО ЗА ПОДЛОЖЕНИТЕ НА ГЕНОЦИД БЪЛГАРИ !!! КОГАТО СЕЕШ ВЕТРОВЕ ЩЕ ЖЪНЕШ БУРИ !!! ЗАТОВА ВИ МРАЗИМ И ГО ПРАВИМ БЕЗПЛАТНО!!!

В момента управляват Доган, Станишев и Сидеров! Разкарайте ги!

Коментари - ”Свещ за човечност” против расизма и ксенофобията | Днес.dir.bg

”Свещ за човечност” против расизма и ксенофобията

Стотици българи ще запалят “Свещ за човечност” тази вечер в страната, обединени от акция против расизма и ксенофобията.

Обратно в новината

Коментари - ”Свещ за човечност” против расизма и ксенофобията | Днес.dir.bg

Коментари

Това е организация на Българския Хелзински комитет и група соросови еврейски фондации. Цел на мероприятието е, да лансират нелегалните емигранти и разделение на обществото. Добре е, че са били само 150 човека. Персонала на тези антибългарски организации. Това са хората, които мислят злото на България и не защитават интересите на българите, а чужди интереси. Българите сред тях са новите еничари. Да си решат на коя страна ще застанат.

Аз запалих свещ снощи.Чувсвах се като вълк единак , но ако трябва пак ще запаля.

Ксенофобия и расизъм насаждат само държавните институции, които нехаят за мильоните българи малтретирани, ограбвани, пребивани, изнасилвани, обивани, намушквани с нож и какво ли още не, от едни малцинства, няма да ги споменавам, че ще ми изтрият коментара. Същите тези институции, не са обърнали внимание на сигналите на граждани на тел.112, когато са ограбвали и осквернявали паметника на Левски. Тези институции няма да обърнат внимание и когато вас ви пребиват, изнасилват дъщеря ви, ограбват къщата ви. И именно те с нехайството си насаждат ксенофобия. Българите по природа и душа са толерантни и търпеливи, но срещу тези ненаказани зверста, няма човек на планетата, който да търпи.

Събудете се българи. Готвят ни сценарии Косово. Търсят начин да дестабилизират България. С турската карта за сега не се получава. Дойде Килъри Клинтън, опитаг=ха се да задействат циганите. Пак не се получи. Сега върви нова комбинация, опитват се да внесат чужденци, които да започнат бунтове и вълнения. Държавата спешно трябва да започне експулсиране на чужденци. И границата с Турция да бъде затворена. Който дошъл от Турция, на браздата и да го пуснат обратно. Не е известно колко от сирийьите са действително сирийци. И броя е пгромен на нелегалните емигранти. Трябва да бъдат махнатиот България. Националната безопасност вече е в опасност. И това е реален факт. Кой стои зад това. Все същите еврейски фондации, от месец започнаха упорито да лансират нелегалните емигранти. Очевидно се опитват да им осигурят оперативен простор за действие. Еврейските фондации, видяхте еврейската организация Шалом как се включи да ги защитава. Видяхте престъпникът Соломон Паси също как се включи. Всички евреи дружно започнаха да пробутват нелегалните емигранти. Ал Кайда е армията джихадисти, контролирана от Израел. Вижте евреите какво вършат. Правилния ход е закриване на посолството на България в Израел и изтегляне на дипломатическата мисия. Тази държава в момента е предприела действия, с които заплашва държавата ни.

Какви свещи,бе?ОТКОГА ЗАЩИТАТА НА РОДИНАТА И НАРОДА НИ СТАНА РАСИЗЪМ И КСЕНОФОБИЯ?Слепи ли сте,че тези хора не идват да се спасят от бедствие,ТЕЗИ ХОРА ИДВАТ ДА СЕ ЗАСЕЛВАТ И ДА ЖИВЕЯТ ПОСТОЯННО ТУК.А КАК ЩЕ СЕ ЧУВСТВАТЕ КАТО НАПЪЛНЯТ ГРАДОВЕТЕ И СЕЛАТА НИ С ДЖАМИИ И ХОДЖИТЕ ЗАВИЯТ ПО 5 ПЪТИ НА ДЕН?ДА ВИ ВИДЯ ТОГАВА КАКВИ ХРИСТИЯНИ СТЕ И КАКВИ СВЕЩИ ЩЕ ПАЛИТЕ.САМО,ЧЕ ТОГАВА ЩЕ Е ТВЪРДЕ КЪСНО.

Не ви ли е срам, нацонални предатели! Кога дойдха тия маймуни ,кога почнаха да ни колят като пилета Що за заблудени хора сте -за толерантност ще говорите АЙДе Вън от България заедно с тия , които защитавате

наръгъл зверски Българско дете-християнче Вън на цялата паплач от терористи напъплила България!!! Не на "европейскитеизмислени ценности" които не са нищо повече от порнография и разруха на националността на народите от източна Европа!!! Целта е да ни ислямизират и така да ни поставят на колене!!! Мръсните неолиберални вашингтонски магната-фашисти които са подкрепяли и сталин и хитлер и мао!!!!!!

Похитителят на автобуса трябвало да бъде експулсиран Нападателят, заподозрян в убийството на трима пътници от автобус в Норвегия, е подал заявление за убежище в скандинавската страна. Молбата му обаче не е била уважена и той е трябвало да бъде експулсиран, съобщиха от норвежката полиция. Тридесетгодишният мъж, родом от Южен Судан, уби трима души в планински район на Западна Норвегия при опит за отвличането на автобус. Самият нападател е бил леко ранен и в момента се намира в болница. Африканецът е живял в център за настаняване в Ордал. Той трябвало да се качи без придружител на самолет за Осло, а след това да бъде изведен от страната. Името на извършителя не се съобщава. "Нямаше как да очакваме нещо подобно", заяви Тор Бреке, зам.-директор на организацията "Херо", управляваща центъра за настаняване. "Бяхме абсолютно смаяни. Нищо не подсказваше да е бил разстроен или способен на нещо такова", добави той. Пристигналият в Норвегия през април мъж е бил настанен в Ордал през август. Но според Дъблинската конвенция убежище му било отказано, тъй като бил подал по-рано документи в Испания и трябвало да бъде откаран там. Чужденецът наръга до смърт шофьора на автобуса, един шведски гражданин и деветнадесетгодишно момиче. Заподозреният, за когото първоначално бе съобщено, че е чужденец на около 50 години, е бил задържан от изпратените на място пожарникари, тъй като първоначално се е смятало, че се касае за катастрофа. Първият полицейски патрул, който се намирал на 89 км от мястото на инцидента, пристигнал повече от час след подадения сигнал. Автобусът е пътувал между планинския ски курорт Валдрес и норвежката столица. Първият пристигнал на мястото очевидец помислил, че се касае за катастрофа, тъй като автобусът бил паднал на една страна. През 2003 г. по същата автобусна линия между Валдрес и Осло етиопец уби шофьора на автобуса, след като преди това убил друг чужденец в местен лагер за бежанци.

И какво стана в крайна сметка - стотина либераста...

Това със свещите да не е откриване на ловния сезон за негрота!Гледам кваралът се е напълнил!

А не е ли по-добре факелно шествие :)

2. Истинският Исус (една от версиите, която след всичко научено, прочетено, чуто и т.н. считам за най-достоверна, защото тя дава отговор на противоречащи си тези, твърдения, и налични факти, вкл. потвърждава книгата на Д.Браун "Кодът на Давинчи ) е бил извъэнземен, изпратен тук от"силите на светлината"; на кръста е разпнат негов земен двойник (а оригиналът си го изтеглят обратно след като е дал посланието), който не е умъртвен , а само упоен, след това свален и "възкръснал, както е според евангелията и за награда го връщат към нормалното му състояние; той се жени за Мария Магдалена , заминават за Юж. Франция и имат потомство (което по-късно преминава в кралската линия на Меровингите и пр.). Не твърдя, че това е крайната истина, но е най-приемливата версия. Впрочем ако изучиш истинската история на евреите, ще водиш , че там всичко е кооптирано от народите, където са били в плен и изгнание. Всички митове , легенди, предания и пр. са компилирани в Стария Завет. Затова си много прав с препратката си към Зороастризма. Отговорът за същността на ционизма се намира в същността на Йехова (името означава Аз съм, който съм).

1. Продължавам да твърдя , че християнството е възникнало като контрапункт на юдеизма. Доколкото съм стигнал до някаква истина, то тя е , че оригиналният език , на който е проповядвал Исус е арамейският, запазил се все още в градчето Маалюля (където съм бил няколко пъти) на 60 км. западно от Дамаск пао магистралата за Алепо и вдясно от нея на 10 км. на запад, т.е. в посока към Средиземно море. А първият офиц. текст на Новия завет е на гръцки. Не разбирам за какъв ционизъм говориш в Новия завет. Абе вземете го изчетете този Завет. Евреите не са припознали Исус като своя очакван месия, защото първо са били (и си остават) много манипулирани, второ, защото им е развалил рахатлъка и бизнеса в храма (Филмът -рок операта "Исус Христос Супер Звезда" е задължетелен за всеки интелигентен и мислещ нормално човек), и трето, защото Исус не е евреин в крайна с/ка , а е от Галилея, чието население юдеите (фарисеите са от това племе най-вече) са считали за езичници. Има една хубава книжка от Йордан Вълчев - "Две изречения от Исус Христос", която хвърля светлина в/у нещата. В същото време трябва да се поинтересуваш кой е всъщност Йехова (щото евреите твърдят, че той и Исус са едно - а всъщото време мразят последния)- в интернет има чудесни статии по въпроса на англ., както и за исляма и т.н... 2/

Тези които палят свещи , да не са на погребението на държавата.

не са ми симпатични и винаги съм заставал на страната САЩ, когато им пуска бомбите, но тогава нашите "националисти" друга песен пеят. Добре,че нямаме "близнаците". Помня как ги възхвалявахте тогава. Иначе добри и лоши хора има навсякъде. Затова са измислени правителствата и им се плаща да си вършат работата и да застават на страната на добрите.

Нямам свещ, имам само напалм.

Sm3hurk0

Няма свещи, няма и кибрит. Сапуна почва да е кът. Това ме навежда на мисълта, че се задава нова криза. За това няма да паля свещи.... може да запаля свещи на първия ред, за тези дето работят против Българите в България.

Luna0102

"Образувано бе досъдебно производство и срещу зам.-председателя на ВМРО Ангел Джамбазки" Тия от ВМРО са същият ...ашак като АТАКА. Големи "националисти", крещят срещу чужденци и манговци, но са заедно с ДПС и Коалиция за България(половината партийки от които са мангасарян). Националистите на заплата при Доган нали им казваме турци, тези що се крият и те като атакистите?

Не разбрах защо се пънете? Според религията, ако те ударят по едната буза, обърни другата! Ако имаш една риза, дай половината на ближния си! Какво се възмущавате? Тази религия ви учи на толерантност. От както сме я приели, не сме излизали от робство.

"Ако имаш ДВЕ РИЗИ..."

Знам, обаче кой има две ризи?

Толерантността към такива паразити е расизъм срещу собственият ти народ

Според мен искат да ни кажат да запалим гетата.

Зная че няма дори да се обидите защото сте заблудени овцИ.Как може да приемате доброволно да заселват родните ни места с мюсюлмани /маймуни от палмите/а вие да заставате зад тях? Що за предатели сте? Запалете свещ и за Кристалинка и Паси защото са продали душите си

Не са идиоти, тарикати са. Палят свещичките и се озъртат хитро на страни, кои балами ще се хванат.

Ало шепата платени соросоидни безродници и разни там други, тези свещи да си ги заврете там където слънцето не изгрява щтото никой не му пука за вас.

българите палят свещи вие червените и кафявите пиете кафе с доган.

червените откога станахте българи, вашата родина е русия , тя ви докара да ни одерети и обезобразите като нация. Ще ви разкараме оттук боклуци.

Млъкни бе бежанска подлого .

Чужденците има кой да ги мисли. Да се погрижим за нашите деца и внуци, защото за тях освен нас няма кой да се погрижи.

Не бива да забравяме безпомощните пенсионери. Особено в изоставените от държавата на произвола на "берачите на железо" села.

Гледам в коментарите доста често се цитира т.нар. "Предсмъртно писмо на Левски". За сведение на лапнишараните, кълвящи на гола кука искам да споделя, че такъв документ няма. Той е от рода на т.нар. "Интервю с Умберто Еко", "Какво каза Г.Папандреу за България" и т.н. Тези материали се публикуват в сайта "Бъзикилийкс" на блогъра Чергар. Звучат достоверно и актуално, но са си просто художествена измислица. В т.нар. "Писмо на Левски" има вмъкнати отделни негови фрази от негови автентични писма, но 90% от съдържанието е измислица.

"Нищо свое не даваме, нищо чуждо не щем" Васил Левски

ксенофоб - човек, който вика и рита, когато го колят чужденци в дома му.

Митинг за освестяване на жертвите на медиите.

Да уточним за кой расизъм и ксенофобия (дума създадена и употребявана в повече то случаи не на място)? Като как да окачествим поведението на мюсюлманите, които вече открито заявяват, че пак щели да ни колят, че трябвало ислямът да се наложи в целия свят и да се създаде световен халифат, че сме били гяури (тези, които употребяват тази дума не са наясно какво точно искат да кажат с нея, защото те са последните , на които им отива да хулят другите - все едно мулето да се присмива на коня?!). Ами какво ще кажете за тия брадати сатанисти, дето ги съдят в Пазаджик (щото това не са нормални човешки същества - започнете с външния им вид)? Ами онова другото сатанистче, дето се изцепи , че плюел на православието?! Казано е м Новия Завет на Светата Библия: Когато те ударят по едната буза, обърни другата! Нашите попове така и не успявата да обяснят на хората какъв е смисъла на тази повеля. А той означава не да приемаш безропотно да издевателстват над теб, а да не отвръщаш на злото със зло. Затова, когато видиш, че някой не оценява добрината ти, или ти причинява незаслужено зло, просто се отдръпни и го остави, и го помоли да напусне и т.н. Така че това палене на свещи трябва да бъде осъзнат акт и достойно поведение на разумни и интелигентни хора, а не израз на лекомислие и слепота пред реалностите. Неикой не уважава човек, който сам не уважава себе си!!!

Съжалявам , но не мога да влезна в омагьосаният триъгълник на СИНАГОГАТА, ЦЪРКВАТА И ДЖАМИЯТА !!! НЕ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРИЕМАМ ЕВРЕЙСКИЯ БОГ ЯХВЕ, ПО НАЧИНА ПО КОЙТО МИ ГО ПРЕДСТАВЯ ЮДАИЗМА С НЕГОВИТЕ ПОДДИРЕКТОРИИ - ХРИСТИЯНСТВОТО И ИСЛЯМА !! НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МЕ ЗАДЪЛЖИ ДА ПРИЕМА ЗА ИСТИНА ОТРАЗЕНИТЕ ВЪВ ВТОРОЗАКОНИЕТО НА МОИСЕЙ АНТИЧОВЕШКИ КСЕНОФОБСКИ СХВАЩАНИЯ ЗА РАСИТЕ И РАСОВАТА ПРИНАДЛЕЖНОСТ !! ЦИОНИЗМА КАТО ЕДНА ЧИСТА РАСОВА ДОКТРИНА Е ЗАЛОЖЕН НЕ САМО В ТОРАТА НО И В БИБЛИЯТА И КОРАНА !! НЕ МОГА ДА ПРИЕМА, ЧЕ АЗ СЪМ ГОЙ , А БОГОИЗБРАНИЯТ НАРОД СА ЕВРЕИТЕ !! НЕ СЕ ОПИТВАЙТЕ ДА МИ ОТНЕМЕТЕ ПРАВОТО ДА ИЗБЕРА МЕЖДУ ТЕЗИ ТРИ ПО НИЩО НЕ РАЗЛИЧАВАЩИ СЕ РЕЛИГИИ ДРУГАТА, КОЯТО Е АНТИПОД НА ТЕЗАТА ЗА БОГОИЗБРАНОСТ НА ЕВРЕЙСКИЯ НАРОД !!! ПРЕДИ ДА МИ НАТРАКАТЕ МИНУСЧЕТА ПРОЧЕТЕТЕ НЕЩИЧКО И ЗА Т. Н. ЕЗИЧЕСКИ РЕЛИГИИ, ЗА ЗОРОАСТРИЗМА , ЗА НЕПОБЕДИМОТО СЛЪНЦЕ !! РАЗБИРА СЕ, ЧЕ С УЖАС ЩЕ ОТКРИЕТЕ "ЗВЯРА" ОПИСАН ОТ ОТКРОВЕНИЕТО НА ЙОАН. АКО НЕ ИСКАТЕ ДА ОСТАНЕТЕ МАНИПУЛИРАНИ ГЛУПАЦИ ВИЖТЕ КАКВО Е "ЧЕРНОТО СЛЪНЦЕ", КАК ТО Е СВЪРЗАНО С ЧИСЛОТО 666, С ЕДИН НЕВЕРОЯТНО КРАСИВ ЗВЕЗДЕН ОБЕКТ НАМИРАЩ СЕ В ЦЕНТЪРА НА ЕКЛИПТИКАТА НА 66,6 ГРАДУСА СЕВЕРНА ЗВЕЗДНА ШИРИНА !!! ВИЖТЕ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ТОЗИ ЗВЕЗДЕН ОБЕКТ НАРЕЧЕН "ДЯВОЛА", ВИЖТЕ КАКВО Е ЗВЕЗДНАТА МЪГЛЯВИНА "КОТЕШКО ОКО" (NGC 6543) !!!!!!!!!!!!!! НА ПРОГЛЕДНАЛИТЕ ПОЖЕЛАВАМ ДА ОТКРИЯТ СВОЯ НАРОД И СВОЯ БОГ !!!!

Но не поставяй християнството наравно с юдеизма и исляма, защо- то правиш голяма грешка. Не е нужно да се прехласваш по догмата и ритуалите, но си дай с/ка, че християнството не е религия, а послание , напомнящо ни за забравени и поругани универсални принципи на човешкото съществуване и човешката същност. Юдеизмът и ислямът са племенни религии , затова наричат всички извън себе си неверници, гои и пр. Никъде в тяхне се говори за истина, свобода, прошка , любов към ближния и т.н. А ти казват око за око и зъб за зъб. Ислямът е една крачка напредз пред юдезима в тнова отношение: в Корана се казва , но ако простиш , ще спасиш до някъде душата си! Евреите продължава тда мразят Христос (макар и да твърдят , че Йехова и Исус били едно!). Да но в едно от евангелията Исус казва на евреите нещо, което те се правят , че не разбират. Вижте как ги нарича и какво и обещава като наследство?! Обратното на това, което твърдят. Християнството е контрапункт на юдеизма. Каквито и опити да се правят , и да се откриват противоречия в Новия Завет, истината си остава за това кой кой е и какъв е. Между другото мормонизмът е опит за пренасяне на юдеизма на американска почва, опит завършил с неуспех. Затова обаче никой не говори. Вижте кака завършва книгата на Мормон (библията на молмоните)!

Уважавам изложеният от теб начин на възприемане на реалността !! НЕ МОГА ДА СЕ СЪГЛАСЯ С БИБЛЕЙСКИТЕ ТЕКСТОВЕ В КОИТО Е ВКАРАНА ТАЗИ АНТИЧОВЕШКА ДОКТРИНА НАРЕЧЕНА ЦИОНИЗЪМ !! Когато за пръв път прочетох книгата на книгите бях изумен от расовата и ксенофобска доктрина изложена във ВТОРОЗАКОНИЕТО НА МОИСЕЙ !!! Убеден съм, че всички сме равни пред БОГА и няма БОГОИЗБРАНИ народи или пък такива които се именуват ГОИ !!! ХЕГЕЛОВАТА ТЕОРИЯ ЗАЛОЖЕНА В БИБЛИЯТА НА ТЕЗА (Око за око, зъб за зъб) и АНТИТЕЗА (Обичай ближния) СЪЗДАВА СИНТЕЗИРАНИЯ ОБРАЗ НА ЕДИН БОГОИЗБРАН НАРОД КОЙТО НА ЕДНО ПОДСЪЗНАТЕЛНО НИВО ПРИЕМАМЕ, ЧЕ Е ЕВРЕЙСКИЯ !!! Не искам да влизам в прения за това КОЙ Е АВТОРСКИЯ КОЛЕКТИВ написал БИБЛИЯТА и къде се съхранява нейния ОРИГИНАЛ защото ще стигнем и до въпроса НА КАКЪВ ЕЗИК Е БИЛА НАПИСАНА !! МОЖЕ БИ НЯКОЕ МОШЕ ЩЕ НИ РАЗКАЖЕ КЪДЕ Е ОРИГИНАЛА НА СТАРИЯ ЗАВЕТ И НА КАКАЪВ ЕЗИК Е НАПИСАН !!! НАМЕРИ ОТГОВОРИТЕ НА ТЕЗИ ВЪПРОСИ И АКО ГИ ОТКРИЕШ МИ СЕ ОБАДИ !!

той и Айнщайн им е казал нещо, което не разбират или не им изнася: "Антисемитизмът е сянката на еврейството..." Кой разбрал, разбрал - кой не разбрал - Дахау. Нечовешко е, да. Но не ние сме виновни, ние сме наблюдатели.

Свещ за България а не за разни изкукуригали и под-платени блогъри! и журналисти.

както се вижда в последно време за българите място в родината им вече няма и се очертава ние да имигрираме, а тука да са циганите и пришалците ("бежанците")!

че българите се отказват да се борят за родината си.

Във село Телиш където ще настанят бежанци до сега имаха проблем със водоснабдяването но са казали че ще го оправят когато настанят бежанци.Представяте ли си.Това ли е равноправието.За Българите които живеят там от стотици години и си плащат данъците не е проблем да нямат вода но видите ли щом идват бежанци веднага трябва да се реши този проблем.

link И къде е сега БХК да го осъди тоя симулант... Въобще ще доживеем ли да видим национално отговорна реакция от който и да е начело на държавата. България НЕ Е член на Шенгенското пространство и може да се оправя с този проблем както и е угодно. Преди години емигранти (в това число и българи)седяха с години в бежански лагери от затворен тип точно в най-гласовитите държави защитници на т.нар. бежанци.Ако приемем ,че в Сирия има война защо още не са депортирани алжирци,афганистанци и др. в чиито държави има демократично избрани правителства.

Когато някъде се събират овце се нарича стадинг.

Въпросчета: Не смятате ли , че време да направим някаква крачка към съвремнната цивилизация и общества или просто ще имитираме , като наивно се надяваме , че никой няма да разбере какви ксенофоби сме и че това ще остане без последствия. Можем ли да докажем, че не сме пълни животни и имаме някакви остъци от съвест и човещина? На какво разчитаме в съвременния глобален свят , в който ксенофобите са обречени на изолация и бедност. Ще понесат ли отговорността ксенофобите популисти или ще ги пращаме в парламента за това че ни кепазят? Как смятате да я караме при по-сериозна ситуация или катаклизъм, след като не можем да приемем десет хиляди чужденци/в Гърция са над милион/? Няколко милиона българи имат недвусмислени намерения да емигрират . На какво отношение към тях могат да претендират те, след като собствената им държава е ксенофобска? Как Болен и Красьо Свинята ще защитят българин , който работи при араби или турци при реципрочни действия от тяхна страна. Едно че позицята ни се обезсилва морално и второ , че от досегашният опит се вижда , че тези популисчета въобще не ги интресуват правата на българите и правят по- лесното - омраза към чужденците, от която други понасят вредата , докато нашите национални мъжлета пируват на обща трапеза с ДПС.

... И Англичаните много обичат чужденците, затова са зле! :-))

Ами ОК запази и за нас от твоя вазелин...

ЕТО ВИ ЧОВЕЧНОСТА НА ЧЕРНИТЕ. "Служител на БНТ е бил намушкан с нож в центъра на София" Служител на БНТ 2 е бил нападнат и намушкан с нож в центъра на София миналата нощ, съобщиха от пресцентъра на Националната телевизия. 35-годишният мъж, който предпочита да не се споменава името му от съображения за сигурност, е бил нападнат в гръб от трима души на бул. "Александър Стамболийски" в столицата, докато теглел пари от банкомат. Според пострадалия нападателите са били чужденци.

Човечността е до време...

Българите нещо различно ли правят , половината са криминални.Мислиш ли че като притискаш чужденците и ги държиш при нечовешки условия допринасяш за здравето и живота на българите? Или ще се борим за модерно , демократично и проспрериращо общество без разлика от цвят и език или ще затъваме все повече. Балканските патенти пред света - национал популизъм, балканско шикалкавене и хамелеонщина и репресия към чужденците не са докарали никоя балканска държава до добро. Или модернизация ли в същия ад , в който сте , че и по-лошо.

Ти къде живееш бе.Над 70% от Българите живеят като бедняци без никакви условия но плащат данъци и спазват правилата.Тези които не го правят са нелегално забогателите и политиците.И за кой модерен свят говориш ? за запада ли, който е колонизирал и подложил на масово изтребление милиони хора които не желаят да се подчинят на техния начин на живот.Точно този модерен свят за който говориш е такъв не защото е почитал и коленичил на всеки мангал , а защото ги е експлоатирал.

Бинго Бонго ?

Стига все да мислим за другите как да им е добре, време е да помислим на нас българите как да е добре защото сме на изчезваме и все по малко права имаме! Политиците ни забравят и все гледат на запад , обърнете ги тези глави към народа си , че ще останете сами с циганите , турците и бежанците си!

тази човечност ще погребе бг.докато палите свещи мангалите ни заробват.бг за б9лгарите киото не ми изнася в9н

Тази новина има всички шансове да се превърне в най-коментираната за всички времена! Махнете си скапаната новина от дир.бг, че само ядосвате и бездруго ядосания народ с еврейските си пропаганди за толерантност, мир, вселенска любов и доброволно робство. Мерси.

точно така !

първо се пробват да изкарат защитата на родината на дома си на семейството си за ксенофобия след което ще изкарат заплащането на труда за ксенофобия срещу бедните ционисти.Тия неща не минават и всеки здраво мислещ човек е наясно с това.

ЗАВРЕТЕ СИ ТЕЗИ СВЕЩИ ТАМ ОТКЪДЕТО СТЕ СЕ ЯВИЛИ НА БЯЛ СВЯТ !!! Пламен Горанов изгоря за да покаже, че геноцида към българския народ вече не може да се понася !! Този геноцид се налага от управляващите ни повече от 23 години МАЛЦИНСТВЕНИ ЕТНИЧЕСКИ ГРУПИ криещи своята расова принадлежност към други народи с НОВОПРИЕТИ БЪЛГАРСКИ ИМЕНА !!! КАКВИ БЪЛГАРИ СА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ, БОЙКО БЕХАР, СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ, САКСКОБУРГГОТСКИ, ДОГАН, КОСТОВ , СОФИЯНСКИ, ЛУКАНОВ.. !!!!!!!!

К facebook.*/events/208678429311096/

Васил Левски: "За тези, които насаждат омраза между хората живеещи в нашето мило Отечество, било на етническа или верска основа, с цел докато се избивате по-между си, те да трупат богатства, наказанието е Смърт, смърт и пак смърт. " ДПС, Атака, ВМРО и подобни ни разделят, за да могат да се докопат до властта! РАЗКАРАЙТЕ ГИ!!!!

защо приписваш неща, дето не си ги е помислял - да защитава търтеи, крадци и убийци - та той именно срещу такива се е борил, ама отде у толераст толкова акъл!

левски не е бил само думи но и деиствие!!!предателите са били убивани.кои са били предатели??? тези които са били срещу това да се саздаде една независима булгаря!!!които спазва законите в христянска булгаря добре!!!за тези които искат да налоят своят начин на живот като правилен в булгаря ,имат един пат-ван от нея!!!вав даня има мусулмански групи които нападат момичетата защото били модерно облечени.трябвало да са по ислямски маниер защото им провокирали вярата!!!ами ходете си в анадола!!!такива работи за левски!!!не си го слагаи в устата!!!някои бонбон и нещо друго да , но левски!!!такива гиганти не са за гаргара от псевдодемократи!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ето ги толерастите. link/events/208678429311096/

"Една от най - отвратителните привички на дребните души е, че подозират своите низости и у другите". Откъде ли Балзак е подозирал, че ще съществува Царят Тиква!?!?

Тия свещи са за хемороиди! Правят добро, ама все пак са ти в г.за! По-добре е въобще да не се стига до там! Ама веднъж като тръгне вената става лошо! После - свещички! Надявам се, че разбирате аналогията!

Не искаме да употребяват децата ни за политически игри. Докато плащаме на децата си за образованието им, група от хора, за които не е ясно, дали са студенти правят пари от този протест.

Ех,къде е сега Иван Костов,когото се убихме да хулим и да сатанизираме за всичко лошо,станало от основаването на първата българска държава до сега!Когато беше премиер,намери смелост да се опълчи и на руснаци,като не им даде въздушен коридор за военна намеса срещу НАТО,но се опълчи и на американците,като отказа подслон за албански бежанци.Каза,че това ще промени религиозния етнос на България.Но сега са на власт тези,които с лъжи и манипулации промиха мозъците на наивните българи и го сатанизираха до неузнаваемост.Да са ни честити БСП и ДПС,с политическата им патерица Атака!Нали все за тях си радеехме да ни управляват!Няма го вече "сатрапа"Костов.Спете спокойно,неуважаеми българи!

Мавърът е един от тия дето бунят тъпаците за своя изгода.

Студентите на България не могат да са окупатори и слуги на неясни интереси. Студентите са свободни хора и не може с политически искания на шепа хора, за които не е ясно, дали са студенти да се използват за за правене на политика.

"Свещ за човечност" ????????? ЗА КАКВА ЧОВЕЧНОСТ МИ ГОВОРИТЕ КОГАТО БЪЛГАРИ СА САМОЗАПАЛВАТ И ИЗГАРЯТ ЗА ДА СВЕТНЕ НА ТЕЗИ НЕБЪЛГАРСКИ СЪЩЕСТВА КОИТО НИ УПРАВЛЯВАТ, ЧЕ НЕЩАТА ОТДАВАНА СА ПРЕМИНАЛИ ТЪРПЕНИЕТО !!!!! В КОЯ ДРУГА ДЪРЖАВА ХОРАТА СЛАГАТ КРАЙ НА ЖИВОТА СИ ПО ТОЗИ ЖЕСТОК НАЧИН ЗА ДА ОБЪРНАТ ВНИМАНИЕ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ НИ ИЗРОДИ, ЧЕ СА ЗАГУБИЛИ ВСЯКАКВА ВЯРА И НАДЕЖДА ЗА ЖИВОТ ??!!! КОГА В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ Е ИМАЛО ПОДОБНИ СЛУЧАИ ГОСПОДА ЖУРНАЛИСТИ ??? ПОДОБЕН РАФИНИРАН ГЕНОЦИД КЪМ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД НЕ Е ИМАЛО В НИКОЙ МОМЕНТ ОТ ИСТОРИЯТА НИ !!! ИМИГРАНТИТЕ НАПУСНАЛИ БЪЛГАРСКАТА СИ РОДИНА СА ДВА МИЛИОНА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НЯКАКВА НЕБЪЛГАРСКА ЕВРОДЕПУТАТКА КРИЕЩА СЕ ЗАД БЪЛГАРСКОТО СИ ИМЕ СЕ ОПИТВА ДА ПРИЛАГА ГЕННО ИНЖИНЕРСТВО КАТО НА МЕСТОТО НА НАПУСНАЛИТЕ БЪЛГАРИ ВКАРВА МАЛЦИНСТВЕНИ ГРУПИ ОТ СЕВЕРНА АФРИКА !!!!! ИЗКАЗВАНИЯТА НА КРИСТАЛИНА ГЕОРГИЕВА СА КСЕНОФОБСКИ И АНТИБЪЛГАРСКИ !!!! ЗАЩО "БЪЛГАРСКИЯ" ХЕЛЗИНСКИ КОМИТЕТ НЕ СЕЗИРА ПРОКУРАТУРАТА ЗА ТОВА НЕЙНО ГЕННО ИНЖИНЕРСТВО ????? ЗАЩОТО И ТАМ СА СЪБРАНИ ПОБОБНИ АНТИБЪЛГАРСКИ ЕЛЕМЕНТИ КОИТО ДО ТОЗИ МОМЕНТ НЕ СА НАПРАВИЛИ НИЩО ЗА ПОДЛОЖЕНИТЕ НА ГЕНОЦИД БЪЛГАРИ !!! КОГАТО СЕЕШ ВЕТРОВЕ ЩЕ ЖЪНЕШ БУРИ !!! ЗАТОВА ВИ МРАЗИМ И ГО ПРАВИМ БЕЗПЛАТНО!!!

В момента управляват Доган, Станишев и Сидеров! Разкарайте ги!