Коментари - БГ студенти на работа в Германия през ваканцията | Днес.dir.bg

БГ студенти на работа в Германия през ваканцията

През лятото на 2018 г. българските студенти с познания по немски език ще имат възможност да се включат във ваканционна заетост в Германия, съобщават от АЗ.

Обратно в новината

Коментари - БГ студенти на работа в Германия през ваканцията | Днес.dir.bg

Коментари

И, за каква заплата? Символична?

По-далновидните учат точно руски и китайски... :)

Че нали студентските бригади бяха срамно, робско, престъпно използване, едно престъпление на комунизма, за което няма давност, не няма давност !? Нали точно дойчевелето от 30 г. ни го повтаря !? Аха, разбрах. То е престъпление само когато младежите работят за родината си. Когато работят за чужда страна, това е най-хубавото, най-възвишеното и демократично явление !

Престъпление е , когато работят НАСИЛА, ПО ЗАДЪЛЖЕНИЕ (защо пропускаш да споменеш тази малка подробност), за родината си без пари или за жълти стотинки. Спомням си как всеки ученик и студент тогава правеше всичко възможно, за да се домогне до извинителната бележка и да не участва в това използване на безплатен труд. На любимата ти Партия плановете по петилетките все й излизаха криви, та трябваше насила да мобилизира деца на полето, да прибират реколтата! Станков, ти се предсравител на едно поколение промити мозъци, което никога няма да се промени. Най-бруталната последица от управлението на БКП не е физическата, а духовната мизерия. Оттам иде и физическата. Ти никога няма да го осъзнаеш и ще защитаваш до гроб "идеалите си". И това правиш тук по форумите. Успокоява те и те крепи. На фона на всеобщата посткомунистическа мизерия само те ти останаха! Ще те разочаровам, животът днес върви напред, а не назад! Още малко и ще бъдете напълни изхвърлени на бунището на историята. И никой няма да ви е изхвърлил, а вие самите с вашето неадекватно мислене ще сте се елиминирали.

stan_posta@

Не беше насила, не беше по задължение. И беше купон. Да, имаше и такива, дето търсеха извинителни бележки. Те после се писаха "жертви на системата". И не беше без пари. Вземахме за 20 дена до 100 лв. Днешни 600 лв. Плюс храна, квартира и облекло. А другите лоши предзнаменования, дето сте ми ги написали - от дойчевелето сте ги чули. Но то и за вас има същите зловещи пожелания, нищо, че сте му повярвали.

stan_posta@

Извинявам се, че два пъти взимам думата, но забелязах пикантен момент във вашето гневно послание, което едва не ме засрами - "плановете по петилетките все й излизаха криви (на Партията, бел. моя), та трябваше насила да мобилизира деца на полето, да прибират реколтата". На Германия, дето е толкова "добре организирана", защо не и' излизат плановете, и то не "за петилетките", ами всяка година не и' излизат, та трябва да мобилизира нашите деца ? А на англичаните защо "не им излизат сметките" за прибирането на ягодите ? Дали защото селскостопанската реколта и до ден днешен демократичен има лошото свойство да расте цяла година общо взето без нужда от много труд и изведнъж да вземе и да узрее моля ти се и да се наложи да се прибира за има-няма 1 месец. Ако си планирате достатъчно работници за такова прибиране, какво ще ги правите останалите 11 месеца ?

Значи мечтата на германците е такива млади и напористи ученици да им дойдат на тепсия сервирани. Владеещи немски език, прилежно обучаващи се, рецитиращи Гьоте и пеещи одата на радостта. Има премного безедтни бабички и дядовци, някой трябва да ги забавлява. Нашенските деца ще се втурнат радостно по улиците и ще се мъчат да говорят на немски с хората. След като се опитат да поговорят с десетина такива пешеходци ще установят че те говорят само турски или арабски. Ще попитат ама къде са немците тук?

При толкова много мигранти, опряха до нашите студенти, ха да са им честити новите попълнения от арабския и африканския свят!

Германия дава възможност на младите хора в България, които искат да успеят, ..... да получат за труда си нормално заплащане, .... да се запознаят с една работеща по правилата икономика, .... и да решат сами бъдещето си!! другия вариант е да пропиляват ваканциите си на СЛЪНЧАКА, за без ПАРИ!! МЛАДЕЖИ ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ!

Абе червени кратуни, тъпи ли сте или нарочно манипулирате? Става въпрос за сезонна заетост по време на лятна ваканция, програмата между другото е за страните от цяла Европа! А програми за стаж, повишаване на квалификация, докторантури и т.н. и т.н. има в изобилие!!! Ама вие по пиутинофилски винаги трябва да смесвате нещата и да сочите с пръст Гадния Запад! Не се ли свършихте, бе, какво още трябва да ви се случи за да прогледнете. Изпрани мозъци! Програмата е от десетки години, аз съм участвал в такава 1994 година, имаше ирланци, новозеландци!!!!, чехи, холандци, все студенти. Разшири ми се кръгозора, запознах се с млади хора, имаше такива яки партита и работата спореше!!! Върнах се с 4000 марки в България, изработени за 2 месеца. После няколко години участвах в същата програма и така се издържах по време на следването си в България! Млади хора, отидете и няма да съжалявате! Покрай купоните е работата.

А можеш ли да сравниш Германия 1994 с днешната Германия?- май ще ти е много трудно.

Разбира се, че мога, живея в Германия от 20 години. Германия е една невероятна страна, с много добри хора и възможности за реализация. Тук всеки има шанс. След дипломирането си се опитах се да се реализирам в родината. В средата на 90те България беше една клоака. Не ме беше страх да се боря с бивши червени номенклатурчици, с бюрокрацията и мутрите. Нещото, което ме отврати бяха хората с промити мозъци. Такива като вас, които драскат без най-малката представа. Аз бях отвратен не толкова от елементарността и бруталността на властимащи, (бях млад и готов да се борясс с тях) , а от тълпата, анрешковщината, евтиния тарикатлък, омразата, злобата, завистта и узурпиране на истината, вкоренени дълбоко в този народец. Много често дребни душици от народа ме предаваха и ми подливаха вода. Разни елементарни хорица, които винаги говорят от последна инстанция. Това ме отблъсна и си дадох сметка, че колкото и да се боря в България, винаги ще бъда предаван, потискан, изиграван, оплюван от дребните нереализирани хорица. Не исках да живея в тази среда, която след 20 години е още по-мизерна. Мисленето и манталитета на обикновения човек ме отвратиха. Разбрах, че сред тях не е моето място. За промяна на мислене и манталитет, за смяна на чипа, са необходими минимум 10 години жовот и общуване с хора в развита и нормална държава. Германия е такава, съжалявам, че това не ви пасва в схемата.... Ако беше обратното, то вие щяхте да изградите едно нормално гражданско общество.

Като цяло съм съгласен с вас. Не съм съгласен обаче защо бригадите, на които ходеха нашите студенти преди, за страната си, са лоши, престъпни, робски, комунистически ? А си бяха абсолютно същите,както тези в Германия - младежки, трудови. Може би лошото беше, че бяха за България ? И ако позволите, ще ви перефразирам. Като изцяло се подписвам под получилият се текст - беше точно така, можете да ми вярвате. Имам 10 бригади - 5 ученически и 5 студентски. Полеви бригади, на лагер ! За нито един ден не съжалявам и пак бих отишъл ! Та да сменим малко гледната точка. За епитетите не отговарям, ваши са !: Абе сини кратуни, тъпи ли сте или нарочно манипулирате? Става въпрос за сезонна заетост по време на лятна ваканция, програмата между другото е за страните от цяла Източна Европа! А програми за стаж, повишаване на квалификация, докторантури и т.н. и т.н. има в изобилие!!! Ама вие по дойчевелски винаги трябва да смесвате нещата и да сочите с пръст Гадния Изток! Не се ли свършихте, бе, какво още трябва да ви се случи за да прогледнете. Изпрани мозъци! Програмата е от десетки години, аз съм участвал в такава 1984 година, имаше руснаци, немци, чехи, поляци, все студенти. Разшири ми се кръгозора, запознах се с млади хора, имаше такива яки партита и работата спореше!!! Върнах се със 100 лв., днешни 600 лв. в България, изработени за 20 дена. После няколко години участвах в същата програма и така си изкарвах пари за морето в България! Млади хора, ходихме и не съжаляваме !Покрай купоните беше и работата. Е, как ви се вижда ? Защо младежите могат да работят за Германия, а не могат да работят за родината си ? Защо да работиш за родината си е неправилно, комунистическо ? С какво работилите за България от предишните 3 поколения сме по-лоши от вас, работили за Германия и сипещи тежки думи срещу сънародниците си ?

На въпроса ти е по-горе е отговорила изчерппателно Димова . Аз няма какво да добавя повече. Недейте да манипулирате и да казвате половинчати истини.

"българските студенти с познания по немски език ще имат възможност да се включат във ваканционна заетост в Германия" Много са важни познанията по немски, да могат да разбират като им кажат "Вземи премести ония щайги от там до ей там", "Хайде, започвайте да разтоварвате", "Качи се да смениш чаршафите на 248ма и 251ва", "Пусни 2 дълги кафета" Със сигурност такава специализация и стаж ще са им от полза в бъдещата професионална реализация, а и заплащането, сигурен съм, ще е на "ниво"

колко гадно. за хора които искат да изкарат едни пари и да тренират езика си на място 2 месеца. колко унизително е това за един тюфлек като тебе, а? Мале каква злоба, какво нещо. Да живее Путин, да живее Русия. Те викат българите и им дават по 200000 евро заплата

Не бе, не че нещо, ама можеха да им предложат стаж във фирми за...знам ли, машиностроене, проектантсво и градоустройство, биотехнологии, физика? Щото нали ,студенти трябвало да са, ама защо и какви - няма значение. Важното е да изкарат по 2-3 хиляди лева за 1 лято да си докарат по една "тройка нов внос от Германия" и да викат "ЕС ХРАНИ!"

В Германия се започва трудно, но упорит ли е човек, след година две има мого възможности.

Така ли, какви възможности има? :)

много.. и живее нормално, между нормални хора!!

Бране на ябълки, бране на картофи, доене на крави, шофьор на камион, тракторист, работа в строителството, към "чистотата" - Германия е като САЩ на Европата :-)

На Германия и трябват слуги и нищо повече. Май много и станаха неквалифицираните на които плаща. Това е истината ако щете да пишете и хиляда минуси.

ти що не се възползваш и ти да ги вземеш тези "неквалифицираните" да изкяриш здраво и да ги издоиш. Да станеш милионер на техен гръб. Айде бе... дерзай.

Ти въобще не си разбрал за кои неквалифицирани се говори, но ти гарантрам, че не българите са неквалифицирани. Може и да е имало едно време Германия, но сега има само Велкомен при г- жа Меркел.

Така се прави. Браво. Да видят що е това работа и да не се напъват много да ходят навънка, а да си останат в България и да мрънкат.

Истината е, че вече на никой не му се работи тук за 400-500 евро. Това са смешни пари.

Кражба на готови кадри и то не по професията им, а общи работници ! Защо не поканят такива с начално или основно образование ?

такива също са поканени, но по други програми. ТОВА СЪОБЩЕНИЕ Е ЗА СТУДЕНТИ! , но ти разбира се трудно четеш!

Германия дава възможност на младите хора в България, които искат да успеят, ..... да получат за труда си нормално заплащане, .... да се запознаят с една работеща по правилата икономика, .... и да решат сами бъдещето си!! другия вариант е да пропиляват ваканциите си на СЛЪНЧАКА, за без ПАРИ!! МЛАДЕЖИ ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ!

Германия дава възможност на младите българи да напуснат България като им осигуряват достойно количество чинии за миене

чинии за миене за тебе тъпако. Никой вече не мие чинии в Германия. Имат си дооооооста по-евтин начин за това наречен миялни машини които харчат над 50х по-малко пари за ток и вода отколкото е минималното заплащане в Германия. Ходи злобей някъде другаде.

Защо бутате насила нашите прекрасни деца в еврогейска Европа, гейове ли искате да ги направите? ха...ха...ха... Нека да заминават да работят в Путлерстан, 90% от българските путинофили да изпратят децата си в Сибир в урановите мини... ха...ха...ха... Очакваме в захлас слдващата статия за Путин. ха...ха...ха...

млади кадри от България! Германците дават възможност на студенти да работят като бармани и сервитьори в Германия с надеждата да ги задържат в Германия с цел обновяване на генофонда, а тъпаците от нашата Агенция по заетостта се радват че могат да им услужат и представят инициативата като огромно постижение и възможности за младите българи.

Да ги пратят всички в Путлерстан. Жужина дава големи заплати от 120 долара на месец. ха...ха...ха...

В Путлрстан средната заплата е 880 USD, пич.

Заритали са германците за булгаристано-байганьовския ти ген. Аман от психясали прошляци!

друго си е африкано-азиатския ген.

Коментари - БГ студенти на работа в Германия през ваканцията | Днес.dir.bg

БГ студенти на работа в Германия през ваканцията

През лятото на 2018 г. българските студенти с познания по немски език ще имат възможност да се включат във ваканционна заетост в Германия, съобщават от АЗ.

Обратно в новината

Коментари - БГ студенти на работа в Германия през ваканцията | Днес.dir.bg

Коментари

И, за каква заплата? Символична?

По-далновидните учат точно руски и китайски... :)

Че нали студентските бригади бяха срамно, робско, престъпно използване, едно престъпление на комунизма, за което няма давност, не няма давност !? Нали точно дойчевелето от 30 г. ни го повтаря !? Аха, разбрах. То е престъпление само когато младежите работят за родината си. Когато работят за чужда страна, това е най-хубавото, най-възвишеното и демократично явление !

Престъпление е , когато работят НАСИЛА, ПО ЗАДЪЛЖЕНИЕ (защо пропускаш да споменеш тази малка подробност), за родината си без пари или за жълти стотинки. Спомням си как всеки ученик и студент тогава правеше всичко възможно, за да се домогне до извинителната бележка и да не участва в това използване на безплатен труд. На любимата ти Партия плановете по петилетките все й излизаха криви, та трябваше насила да мобилизира деца на полето, да прибират реколтата! Станков, ти се предсравител на едно поколение промити мозъци, което никога няма да се промени. Най-бруталната последица от управлението на БКП не е физическата, а духовната мизерия. Оттам иде и физическата. Ти никога няма да го осъзнаеш и ще защитаваш до гроб "идеалите си". И това правиш тук по форумите. Успокоява те и те крепи. На фона на всеобщата посткомунистическа мизерия само те ти останаха! Ще те разочаровам, животът днес върви напред, а не назад! Още малко и ще бъдете напълни изхвърлени на бунището на историята. И никой няма да ви е изхвърлил, а вие самите с вашето неадекватно мислене ще сте се елиминирали.

stan_posta@

Не беше насила, не беше по задължение. И беше купон. Да, имаше и такива, дето търсеха извинителни бележки. Те после се писаха "жертви на системата". И не беше без пари. Вземахме за 20 дена до 100 лв. Днешни 600 лв. Плюс храна, квартира и облекло. А другите лоши предзнаменования, дето сте ми ги написали - от дойчевелето сте ги чули. Но то и за вас има същите зловещи пожелания, нищо, че сте му повярвали.

stan_posta@

Извинявам се, че два пъти взимам думата, но забелязах пикантен момент във вашето гневно послание, което едва не ме засрами - "плановете по петилетките все й излизаха криви (на Партията, бел. моя), та трябваше насила да мобилизира деца на полето, да прибират реколтата". На Германия, дето е толкова "добре организирана", защо не и' излизат плановете, и то не "за петилетките", ами всяка година не и' излизат, та трябва да мобилизира нашите деца ? А на англичаните защо "не им излизат сметките" за прибирането на ягодите ? Дали защото селскостопанската реколта и до ден днешен демократичен има лошото свойство да расте цяла година общо взето без нужда от много труд и изведнъж да вземе и да узрее моля ти се и да се наложи да се прибира за има-няма 1 месец. Ако си планирате достатъчно работници за такова прибиране, какво ще ги правите останалите 11 месеца ?

Значи мечтата на германците е такива млади и напористи ученици да им дойдат на тепсия сервирани. Владеещи немски език, прилежно обучаващи се, рецитиращи Гьоте и пеещи одата на радостта. Има премного безедтни бабички и дядовци, някой трябва да ги забавлява. Нашенските деца ще се втурнат радостно по улиците и ще се мъчат да говорят на немски с хората. След като се опитат да поговорят с десетина такива пешеходци ще установят че те говорят само турски или арабски. Ще попитат ама къде са немците тук?

При толкова много мигранти, опряха до нашите студенти, ха да са им честити новите попълнения от арабския и африканския свят!

Германия дава възможност на младите хора в България, които искат да успеят, ..... да получат за труда си нормално заплащане, .... да се запознаят с една работеща по правилата икономика, .... и да решат сами бъдещето си!! другия вариант е да пропиляват ваканциите си на СЛЪНЧАКА, за без ПАРИ!! МЛАДЕЖИ ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ!

Абе червени кратуни, тъпи ли сте или нарочно манипулирате? Става въпрос за сезонна заетост по време на лятна ваканция, програмата между другото е за страните от цяла Европа! А програми за стаж, повишаване на квалификация, докторантури и т.н. и т.н. има в изобилие!!! Ама вие по пиутинофилски винаги трябва да смесвате нещата и да сочите с пръст Гадния Запад! Не се ли свършихте, бе, какво още трябва да ви се случи за да прогледнете. Изпрани мозъци! Програмата е от десетки години, аз съм участвал в такава 1994 година, имаше ирланци, новозеландци!!!!, чехи, холандци, все студенти. Разшири ми се кръгозора, запознах се с млади хора, имаше такива яки партита и работата спореше!!! Върнах се с 4000 марки в България, изработени за 2 месеца. После няколко години участвах в същата програма и така се издържах по време на следването си в България! Млади хора, отидете и няма да съжалявате! Покрай купоните е работата.

А можеш ли да сравниш Германия 1994 с днешната Германия?- май ще ти е много трудно.

Разбира се, че мога, живея в Германия от 20 години. Германия е една невероятна страна, с много добри хора и възможности за реализация. Тук всеки има шанс. След дипломирането си се опитах се да се реализирам в родината. В средата на 90те България беше една клоака. Не ме беше страх да се боря с бивши червени номенклатурчици, с бюрокрацията и мутрите. Нещото, което ме отврати бяха хората с промити мозъци. Такива като вас, които драскат без най-малката представа. Аз бях отвратен не толкова от елементарността и бруталността на властимащи, (бях млад и готов да се борясс с тях) , а от тълпата, анрешковщината, евтиния тарикатлък, омразата, злобата, завистта и узурпиране на истината, вкоренени дълбоко в този народец. Много често дребни душици от народа ме предаваха и ми подливаха вода. Разни елементарни хорица, които винаги говорят от последна инстанция. Това ме отблъсна и си дадох сметка, че колкото и да се боря в България, винаги ще бъда предаван, потискан, изиграван, оплюван от дребните нереализирани хорица. Не исках да живея в тази среда, която след 20 години е още по-мизерна. Мисленето и манталитета на обикновения човек ме отвратиха. Разбрах, че сред тях не е моето място. За промяна на мислене и манталитет, за смяна на чипа, са необходими минимум 10 години жовот и общуване с хора в развита и нормална държава. Германия е такава, съжалявам, че това не ви пасва в схемата.... Ако беше обратното, то вие щяхте да изградите едно нормално гражданско общество.

Като цяло съм съгласен с вас. Не съм съгласен обаче защо бригадите, на които ходеха нашите студенти преди, за страната си, са лоши, престъпни, робски, комунистически ? А си бяха абсолютно същите,както тези в Германия - младежки, трудови. Може би лошото беше, че бяха за България ? И ако позволите, ще ви перефразирам. Като изцяло се подписвам под получилият се текст - беше точно така, можете да ми вярвате. Имам 10 бригади - 5 ученически и 5 студентски. Полеви бригади, на лагер ! За нито един ден не съжалявам и пак бих отишъл ! Та да сменим малко гледната точка. За епитетите не отговарям, ваши са !: Абе сини кратуни, тъпи ли сте или нарочно манипулирате? Става въпрос за сезонна заетост по време на лятна ваканция, програмата между другото е за страните от цяла Източна Европа! А програми за стаж, повишаване на квалификация, докторантури и т.н. и т.н. има в изобилие!!! Ама вие по дойчевелски винаги трябва да смесвате нещата и да сочите с пръст Гадния Изток! Не се ли свършихте, бе, какво още трябва да ви се случи за да прогледнете. Изпрани мозъци! Програмата е от десетки години, аз съм участвал в такава 1984 година, имаше руснаци, немци, чехи, поляци, все студенти. Разшири ми се кръгозора, запознах се с млади хора, имаше такива яки партита и работата спореше!!! Върнах се със 100 лв., днешни 600 лв. в България, изработени за 20 дена. После няколко години участвах в същата програма и така си изкарвах пари за морето в България! Млади хора, ходихме и не съжаляваме !Покрай купоните беше и работата. Е, как ви се вижда ? Защо младежите могат да работят за Германия, а не могат да работят за родината си ? Защо да работиш за родината си е неправилно, комунистическо ? С какво работилите за България от предишните 3 поколения сме по-лоши от вас, работили за Германия и сипещи тежки думи срещу сънародниците си ?

На въпроса ти е по-горе е отговорила изчерппателно Димова . Аз няма какво да добавя повече. Недейте да манипулирате и да казвате половинчати истини.

"българските студенти с познания по немски език ще имат възможност да се включат във ваканционна заетост в Германия" Много са важни познанията по немски, да могат да разбират като им кажат "Вземи премести ония щайги от там до ей там", "Хайде, започвайте да разтоварвате", "Качи се да смениш чаршафите на 248ма и 251ва", "Пусни 2 дълги кафета" Със сигурност такава специализация и стаж ще са им от полза в бъдещата професионална реализация, а и заплащането, сигурен съм, ще е на "ниво"

колко гадно. за хора които искат да изкарат едни пари и да тренират езика си на място 2 месеца. колко унизително е това за един тюфлек като тебе, а? Мале каква злоба, какво нещо. Да живее Путин, да живее Русия. Те викат българите и им дават по 200000 евро заплата

Не бе, не че нещо, ама можеха да им предложат стаж във фирми за...знам ли, машиностроене, проектантсво и градоустройство, биотехнологии, физика? Щото нали ,студенти трябвало да са, ама защо и какви - няма значение. Важното е да изкарат по 2-3 хиляди лева за 1 лято да си докарат по една "тройка нов внос от Германия" и да викат "ЕС ХРАНИ!"

В Германия се започва трудно, но упорит ли е човек, след година две има мого възможности.

Така ли, какви възможности има? :)

много.. и живее нормално, между нормални хора!!

Бране на ябълки, бране на картофи, доене на крави, шофьор на камион, тракторист, работа в строителството, към "чистотата" - Германия е като САЩ на Европата :-)

На Германия и трябват слуги и нищо повече. Май много и станаха неквалифицираните на които плаща. Това е истината ако щете да пишете и хиляда минуси.

ти що не се възползваш и ти да ги вземеш тези "неквалифицираните" да изкяриш здраво и да ги издоиш. Да станеш милионер на техен гръб. Айде бе... дерзай.

Ти въобще не си разбрал за кои неквалифицирани се говори, но ти гарантрам, че не българите са неквалифицирани. Може и да е имало едно време Германия, но сега има само Велкомен при г- жа Меркел.

Така се прави. Браво. Да видят що е това работа и да не се напъват много да ходят навънка, а да си останат в България и да мрънкат.

Истината е, че вече на никой не му се работи тук за 400-500 евро. Това са смешни пари.

Кражба на готови кадри и то не по професията им, а общи работници ! Защо не поканят такива с начално или основно образование ?

такива също са поканени, но по други програми. ТОВА СЪОБЩЕНИЕ Е ЗА СТУДЕНТИ! , но ти разбира се трудно четеш!

Германия дава възможност на младите хора в България, които искат да успеят, ..... да получат за труда си нормално заплащане, .... да се запознаят с една работеща по правилата икономика, .... и да решат сами бъдещето си!! другия вариант е да пропиляват ваканциите си на СЛЪНЧАКА, за без ПАРИ!! МЛАДЕЖИ ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ!

Германия дава възможност на младите българи да напуснат България като им осигуряват достойно количество чинии за миене

чинии за миене за тебе тъпако. Никой вече не мие чинии в Германия. Имат си дооооооста по-евтин начин за това наречен миялни машини които харчат над 50х по-малко пари за ток и вода отколкото е минималното заплащане в Германия. Ходи злобей някъде другаде.

Защо бутате насила нашите прекрасни деца в еврогейска Европа, гейове ли искате да ги направите? ха...ха...ха... Нека да заминават да работят в Путлерстан, 90% от българските путинофили да изпратят децата си в Сибир в урановите мини... ха...ха...ха... Очакваме в захлас слдващата статия за Путин. ха...ха...ха...

млади кадри от България! Германците дават възможност на студенти да работят като бармани и сервитьори в Германия с надеждата да ги задържат в Германия с цел обновяване на генофонда, а тъпаците от нашата Агенция по заетостта се радват че могат да им услужат и представят инициативата като огромно постижение и възможности за младите българи.

Да ги пратят всички в Путлерстан. Жужина дава големи заплати от 120 долара на месец. ха...ха...ха...

В Путлрстан средната заплата е 880 USD, пич.

Заритали са германците за булгаристано-байганьовския ти ген. Аман от психясали прошляци!

друго си е африкано-азиатския ген.