Пуснаха под парична гаранция антимафиота, който блъсна и уби 8-годишно дете

Досега служителят на МВР не е имал провинения, и жена му работи в системата

Обратно в новината

Коментари - Пуснаха под парична гаранция антимафиота, който блъсна и уби 8-годишно дете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не мога да повярвам на очите си. Хора, в една нормална държава това не може да се случи, целия народ би се вдигнал на национален протест! Докато продължаваме да си траем и им се разминава с по една псувня в дир-а, нищо няма да се оправи.

Толкова струва живота на едно българско дете - 5000 лв. “Това не е народ а мърша”

Да ви е честита новата власт. Да си знаете, колко струва живота на детето ви. Ох как с кървави сълзи ще плачете мамини за Боко и ще спите на студа на орлов мост по палатките, ама късно е. Все народ си заслужава.... дългия.

То щот само при новата власт трепат деца по пъта. Трфол нещастен!

Ебати гаврата за 5 бона.

А да не би, провиненията да са били замитани, както ще се случи и с това?!

Трябва държавата да се управлява от друга държава, не става ли гръцкото правителство да ни управлява? По добре са от нас.

Скептичен съм! Вече не са по-добре от нас....

Българи и българчета умират, кой от кола, кой паднал със самолет в Ч.море, а ония мухльо в Президентството спи на бюрото си, и се задейства само когато трябва да предаде България на враговете или да маха с юмруче.

България на враговете...хахахаха само наркомани бате :D

Този е от кохортата на тези, които закон не ги лови. Такива са полицаи,служители на специалните служби, съдии, прокурори и депутати. За тях законите не важат. "Знаеш ли кой съм аз?" и "Знаеш ли какво ще ти се случи?". Това можеш да чуеш от тях. Това е логиката на простака с власт. Точно по тази причина всички са спрели на пешеходната пътека, а "голямото добро утро" е профучал с прилична скорост. Да спират простосмъртните, за нас не се отнася. Колко хора от посочените групи всеки божи ден преминават на червено и карат след употреба на алкохол? Много! И какво им се случи? На Ангел Джамбазки какво му се случи? А на Вежди Рашидов? Сега ще ми обясняват какъв великолепен служител и човек е извършителя.

Веждито щом за побой стана министър на културата след тая катастрофа е квалификациран за министър на транспорта.

Всички сме карали бързо и необмислено и да си вземем поука утре какво може да ни се случи и да се спрем да хулим по хората

Да взехме си поука. А, за кои хора става въпрос - дето хулим? Тия дето мачкат хора ли? Искаш да съберем парични средства, за "стресирания" убиец, за психотерапия?!

Kalin

Това че е била с висока скорост е ясно ама как измериха 130 км не ми е ясно.И още нещо когато се правят такива неща да се отклонява път през населено място е редно да има постоянен патрул на КАТ там за да не стават такива неща.-

После Гешев бил виновен!

Kalin

Ще е виновен аки описаното е вярно и въпросния не си получи заслуженото наказание.

Да не бъркаме задълженията на прокуратурата с тия на съда?! Кой го пуска под гаранция тоя - прокурора или съдията?

А ще се потвърди ли дали линейката е дошла наистина след около 10 минути както лъжливият доктор шеф каза в интервю или е дошла след час? Кога ще се търси отговорност от лекарите? А кога те ще започнат най-сетне да настояват за нужното им постоянно, а не когато някой съмнителен шеф го уволнят? И кога ще спрат да ми оперират "по спешност" мутри със съмнения за скъсан минискус, което всъщност се оказва навехнат гъз и операцията е два часа пиене?

Каква отговорност от лекарите... нали спешния телефон пак се поема от едно друго министерство... линейки няма. Лекари няма. Докато тулупите ни управляваха вече няма специалисти и ще мрем като мухи. Ако искаш да си го изкараш на някого иди и накажи Борисов управляващ от 2009 (11 години), Станишев управяващ 2005-2009 (4 години) и националния предател Сакскобурггорски управляващ 2001-2005 (4 години), който ни доведе бодигарад си тулупа Бойко Борисов...

Нямате място тук - не разбрахте ли?Тоя е условно седмица и 3 дни без книжка!

То това е идеята да се пръснат всички българи по света, затова го правят нарочно показно да те накарат да се почувстваш жалък и безпомощен. След няколко дни протестите ще спрат и в медиите ще спре да се пише по този случай и всичко приключва. В България всяко чудо е за три дни те го знаят това и се възползват.Много одавна България е продадена, всичко останало е въпрос на време.

Колата ще се окаже, че не е негова или, ако много се натиска за това разследване, ще се окаже, че джигитът е забравил една вечер фаровете пуснати, па то станало късо съединение, па верижна реакция, па ефектът на Доплер и, видиш ли, някакси, за нещастие, без външна намеса, се запалила и изгоряла изцяло и пожарната дошла след час.

30 месеца затвор за мъжа, прострелял жена в новогодишното хоро в Ловеч. Ранил я с изстрел от пневматична пушка. +Каква ли ще бъде присъдата за убийство на дете на пешеходна пътека?

за тоя 1 година условно най-много... виж ако ти го направиш, може да са 15 ефективни

Да уточним - въздушна пушка преработена в огнестрелно оръжие! То за това само е предвидено 2 доста 8 години. А той и жената гръмнал на всичко отгоре.

пуснали го начи.... а поне зеха ли му книжката? май не.... на бас че няма и да го осъдят

Боклуци, ама няма кой да ги изрине, защото такива се натискат и за властта.

Вярно е няма кой да ти изрине, защото българина е много силен само на маса и по такива форуми. Виж какво става във Франция сега искали били задължително да ги ваксинират и айде няколко милиона на улицата. В България и всеки ден да се случват такива неща недай си боже, пак нищо. Ще има хора да се дървят тук и там по форуми и до там.

Полицаят е карал като джигит - знаейки че ще му се размине леко почти всичко. Убииство по непредпазливост е абсурд при положение че съзнателно тръгва да изпреварва пропускащите пешеходците коли!!! Така ли бдяд за реда и законността ? Не може с такова отношение към законите и морала да си полицай! Системата трябва да има механизъм да се оттървава бързо от такива издънки - преди да са убили някой! Това е петно за полицията като цяло щом като го крият, а нелепото обвинение е петно за прокурватурата... Между другото има ли активна застраховка гражданска отговорност и ГТП въпросната кола?

то цялата система е издънка...

Gugnelid

Вчера пуснах номера от снимката в Гаранционния фонд и излезе, че няма застраховка. Не се виждаше добре и може да съм го сгрешил, но надали - Борисов кара автомобил без застраховка и без винетка, защо полицията да плаща? Да не са по-прости от Борисов я?

Поредният убиец пуснат безнаказано.

Нека да учредим комитет за проследяване на разследването, осъждането и изтърпяване на наказанието в местата за лишаване от свобода на виновното лице под пагон!

Да пуснеш човек умишлено убил едно дете е пълна изродщина. Дано си пръсне мозъка със служебното оръжие.

Тук можем да си пишем каквото си искаме, но детето го няма вече. Че не в искал да сгази детето, то е ясно, но с нарушението на Правилника за движение по пътищата е създал предпоставка да се случи ПТП. Има си компетентни органи, които ще решат. Но не мога да разбере какво знамение в цялата случка има, че съпругата му също била полицай...

Гарван гарвану око не вади - виждате ли "знамението"? Пазят си гърбовете. Компетентните органи са всъщност импотентни, когато става дума за техни хора.

Сега ще разберем Бойко Рашков какво струва, изпит за него...

Когато сгазиш някой на пешеходна пътека ефективен затвор. Какво е това бил зд ал за работа, другите коли как са спрели, изрод

До сега не е имал, но вече има убийство и нараняване на дете при пълно осъзнаване на действието си!

В Германия при ограничение 30, получаваш снимка и за 32 км/ч и са им скъпи снимките...

Що го пущихте бре ? Ще избега гнусното копойче, има го примеро на Галевите ...

Предстои да го пуснат за постоянно, така е, като само се говори за съдебни реформи в последните 30 години, няма как да стане другояче, особено като полицията е пълна с мутри. А тая гаранция е бъзик, аз съм безработен от три месеца и мога да си я позволя. Тоя освен заплата взима и подкупи и черни пари от рушвети, такси "Спокойствие" и не знам си още какво...

Момчето,убило -Милен Цветков,лежи в ареста-ГОДИНА И ПОЛОВИНА!!! Пиян полицай,убил дете на-ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА...дори не е задържан за 24часа!!!

Задържаха го, минаха колкото минаха - това е.

Едно уточнение момчето помело Милен Цветков беше пияно и употребило три вида наркотици.Малка но съществена разлика.

Ще го бъде ли колегата, колега?

Но пък не се е клело да спазва и да налага законите както господин полицая. Да не говорим, че е голобрад разглезен келеш, а не зрял мъж, с пищов на кръста. Пък и хайде да не сравняваме Цветков, който сам пиян влезе в един шадраван с колата навремето с едно невинно дете.

И жена му работи в системата, те там в МВР всички са навързани шуробаджанаци.

А моята жена не работи в системата. Познайте защо. Защото и аз не работя там.

5000 лв и излизаш под гаранция за убийство на дете- това може да се случи само в нашия роден Абсурдистан! Този нагъл келеш трябва да изгние зад решетките! Тъп, по-тъп, най-тъп, ченге. Яхнал службицата и се чувства всемогъщ. Изрод, почерни едно семейство и погуби едно невинно детенце.

Никакви решетки. Решението на проблема е в близката околност. Видях няколко дървета на мястото на инцидента. Въже все ще се намери. Имаме твърде малко затвори, пълни са и имаме да тикнем поколение и нещо политици, лекари, журналисти, адвокати, нотариуси, инспектори, депутати, бизнесмени, предприемачи, концесионери и т.н. и няма как да им се издържат присъдите на всички от народа.

8 годишно дете струва 5000 лева. После Бойко ви е виновен, не виждате че проблемите почват по места. Страна в която полицията и всякакви други служители в служби се чувстват над закона не е държава , а територия ! Искам да му кажа на тоя антимафиот че възмездие винаги има !

Държавата - това съм аз!

навсякъде където главен път минава насред село, карат като на рали, и никой не ги санкционира...и ето резултата.

Искате да кажете мафиота,че от толкова "антимафиоти" в България на власт са мутри и чейнчъджии от Магурата,а да и един турчин,лежал в Бургаския за тероризъм и съучастие във взрива на гара Буново.

Този нагъл идиот трябва да изгние в затвора! Със 100 км ще заобикаля коли спрели на пешеходна пътека! Иначе бил добро момче. Това си е умишлено убийство поради наглост и липса на мозъчен ресурс! Затвор, много години затвор!

Няма кой да му ги даде. Ако родителите нямат познати или пари , ще има условна присъда . И убиецът ще си продължи по старому.

Пази боже да ти се стовари такова нещо на главата!!! Човека не е искал да се случи така 100% Хора бъдете внимателни и бдителни защото за секунди живота се променя!

Ако минаваш с 30, както е по закон, дори да блъснеш някой, няма да го качиш на покрива на съседната къща.

По закон не е 30км. но факт е че е карал бързо, а дали е полицай или готвач в случая не е важно.

Полицаят се е клел да спазва законите и да ги налага. За такъв наказанието би трябвало да е много по-високо.

Просто си тролиш, нали? Ако инструкторът ти не ти е обяснил как се минава през пешеходна пътека ходи му играй една гора бой. Преди и на теб да ти се "случи" да убиеш някого и да те четем по новините как си с безупречна репутация.

А ограничение 50 км., а пешеходна пътека?

А този на който са му убили детето, дали е искал?

А тогава що няма легнали полицаи и камери? Тоя кмет кой го избра? Пенчо Славейков?

Абе да ти кажа в Германия няма нито едното, нито другото, ама не минават със сто километра скорост през населените места. Що ли??!

Ако в населено място в Германия караш с 90км. ще получиш снимка в профил и анфас заедно с глобата.

Къде ще сравняваме, те си имат цивилни патрули по пътищата, хеликоптери, които наблюдават и осведомяват наземните екипи... Ама не спазва дистанция и ти се тика ли? Хайде надписа "бите фолген" и на следващата бензиностанция си вика такси. Ченгелът каза "Е не можем да хванем всички, но хващаме най-опасните". И на 83 милиона население имат 2700 убити, ние сме 5 милиона и имаме 700.