Коментари - Прокуратурата: Цветанов е извършил престъпление | Днес.dir.bg

Прокуратурата: Цветанов е извършил престъпление

Софийска градска прокуратура официално съобщи, че са открити доказателства за извършено престъпление от бившия вътрешен министър Цветан Цветанов по делото за незаконното подслушване.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата: Цветанов е извършил престъпление | Днес.dir.bg

Коментари

В ГЕРБ разбират феърплея като мутрите само когато е в техен интерес. Престъпниците- на мястото им.

Митът за изхарчения Фискален Резерв. Размер на резерва в милиарди, според данните на БНБ: 2005 - 2.307 2009 - 3.923 2012 - 3.109 201з - 31 Март - 4.21 Е, толкова за опоскания от скакалци фискален резерв... Неслучайно никой не говори с цифри за управлението на ГЕРБ, а само се пускат голи твърдения, които се мултиплицират и преповтарят от платените клакьори на БСП, ДПС и по-глупавите наши съграждани...

Щета след щета! Това е след управлението на ГЕРБ! И най- голямата: децат а не знаят какво е Записки по българските възстания, но знаят какво е Записи от село Банкя!? Герберерастия. Айде- нЕма нужда! Цоцо у затворо!!!

Г-да прокурори,като е извършил престъпление защо не е арестуван а се разхожда из страната като дирибей с държавна охрана и коли.Ние сме ненормален народ с ненормални закони.Имал бил имунитет,какво от това!Свалете му го! Докато се сформира парламент той ще извърши още много престъпления и вие ще стоите и ще го гледате ли?

ЗАЩО ПРОКУРАТУРАТА МЪЛЧИ ЗА ЕНЕРГИИНАТА МАФИЯ И СЕ НАМЕСВА В ИЗБОРИТЕ НЕ ИМ ПРАВИ ЧЕСТ ,ЧЕ И ГЛ ПРОКУРОР СЕ ВКЛЮЧИ В ИГРАТА

Щото , ако ГЛАВНИЯ натисне едната страна, трябва да натисне и другата- да има баланс.

Защото има имунитет като кандидат за депутат по Изборния кодекс. Ако е мъж, може да се откаже, ама не е...

Защо не разследвате Моника,дето открадна токова народни пари ?? Защо не разследвате офшорките на Станишев,на Слави Трифонов,защо не попитате Бареков по чия заповед прави предизборни турнета на БСП ? Не връща ли жеста на Георги Гергов,който е в листата на БСП и който му подари сватбено пътешествие до САЩ ?? Нали той заграби Пловдивския панаир ?? Вместо да го разследва с неговите "разследващи " журналисти, той тръгнал да му прави предизборна кампания..Че как, нали ако влезе в парламента,Барека може да си лае на воля..

Прокуратуро родна нима такива като СерГей;Доган;Сакскобургота и Костов са не вини ангелчета-който закопаха България-самосезирайте се но не ти стиска Цанцарка.

Егати "независимата" прокуратура! Защо не се разбърат и за престъпленията за АЕЦ Белене, А???? Но това забавяне е обяснимо, там трябва да разследват не гой да е, а самият СерГей и Р. Овч. и Петърчо Димитров и сие.

Вече си регистриран и скоро ще запееш друга песен

Как си позволяваш да заплашваш? Всеки има право да има мнение без да се покрива с твоето и на който и да е друг, но да не използва заплахи,просташки изрази, обиди и квалификации.

Нали знаеш как е? Някои престъпници се хващат по-лесно от други. Сигурно до акъл опира. Пак някой са хванали, дано хванат още, и още...

Защо не е в затвора или ще влиза в правителственна болница?

Боли го ... Цветанов! На ли милата му партия, ще замаже всичко!

Станишев избудалка и Цацаров както избудалка и Плевнелиев. Браво на комсомолеца :)

Цацаров да си ходи, много се превъзбуди. Не е за него тази работа. Ще окендза държавата както е тръгнал.

ами меверейският нужник БГ не е ли окензан вече до шията на кензащите?

Комунизма не си е отишъл още от "независимата" ни прокуратура. Да се разследва Цацаров какви интереси обслужва. Не на гражданите със сигурност, щото ако са нашите трябва да повдигне обвинения за Белене, Цанков камък и още 1000 кражби от явни по явни.

вие герберастите за граждани ли се имате и само вие ли сте граждани

1.Да не стане като журналистите дето ревяха че ги притискали да пишат само за ГЕРБ, а какво стана - никой не им плаща хонорари за писанията и те изреваха, че им е секнало кранчето, нали? И замлъкнаха. Защо сега не излезна някой от тях с доказателства, че са били притискани? 2.Шефът на Пр /та да има същото обвинение като ЦЦ, защото не е осъществявал контрол за секретност на подчинените си 3. Кой съд трябва да се самосезира за преднамерените действия на Пр/та по време на изборна кампания?

Довииииииииииждаааааааааааане!

Сбогом /или да напиша като един от вашите Збогом/ и не се връщайте от Сибир.

Малиииииии, тва предзатворната треска е страшно нещо :)))

ДА, ама НЕ!!!!!! НИКОГА ПОВЕЧЕ КОМУНИСТИ ВЪВ ВЛАСТТА!!!!!!!!!!!

НАКРАЯ МОЖА ДА СЕ ОКАЖЕ ЧЕ ТАЗИ ЦАЦА, Е ГОЛЯМА ЧЕРВЕНА РИБА !...

Да, като шефа си Борисов

Интересен животински вид са герберастите. Твърдят за Станишев и цялата опозиция, че са престъпници, въпреки че нямат никакви доказателства, а когато избраният лично от Цветанов главен прокурор казва, че има доказателства срещу покровителя си, квичат, че това било работа на комунистите и ДС. Показват тотална интелектуална немощ, която се стараят да замаскират с прийоми от детската градина. Смешници.

Цецо Подлецо го чака много Клецо

Че почти всички политици са престъпнииц и са за затвора е публична тайна. Проблем е, че все още са на свобода, защото тази пасмина се е поставила над законите. Когато вкараме в затвора поне едно правителство за антибългарската му политика, тогава ще имаме наистина новина. Дотогава всичко е блъф, шантаж и декорация.

Я един момент, моля. Откога прокуратурата решава кой е престъпник? Не беше ли така по времето на комунизма? Как беше - "ние ще ти дадем възможност да докажеш, че си невинен". Тоест, да докажеш, че нямаш сестра. Къде е основният принцип в правото - презумпция за невинност до доказване на противното? Не е ли съдът този, който решава относно вина? А в случая прокуратурата се задейства подозрително бързо и подозрително бързо "реши" случая. Нещо направи ли обаче по договорите на Р.Овч. с ЕРП-тата и тецовете? Май прокуратурата действа избирателно... в полза на Станишев.

Леле колко си смешен- такива тъпи интерпретации правиш.. все едно слушам Цвинокио... Изобщо- знаеш ли каква е ролята на прокуратурата , за какво служи и какви са и задълженията... Човеко- вземи -и се ограмоти малко- компа и интернета могат да ти помогнат много в това отношение . Но не ръси такъва глупости- ставаш смешен . твоето мнение звучи така : " Обвинението -няма право да обвинява....." пази боже-и сляпо и сакато взе да разбира от всичко в България ...

Прокуратурата може да СЧИТА, че има престъпление, но не и да обявява в прав текст, че е ИЗВЪРШЕНО престъпление. Това го решава съдът. До доказване на противното Цветанов е невинен.

Прокуратурата действа напористо. Ние очакваме най-вече действията й за еленегията( ТЕЦ Марица 1 3, АЕЦ Белене, Цанков камък, изнесената енергия - договорите за ВЕИ, и...) топлофикацията; ограбването от банките; разследването на стотиците милиони незнайно откъде на определени лица, далавеите с еврофондовете( не келевите 50хил на Миро и тези на Моника ..). ДЕРЗАЙТЕ Г-н Цацаров със същия устрем , НАРОДЪТ чака. Ако не стане това означава че има нагнетяване на предизборната обстановка не без участието на Пр. Всеки да получи заслуженото , но мяра по мяра.

Цацаров? Продукта на Герговград? Как ще се обърне срещу духовния си баща.

(не)Уважаеми гербери и грберки! Това, че БСП, ДПС, НДСВ и т.н. са ченгесарски партии си го знаем. Че са крали и пак ще крадат и това го знаем. Но това не оправдава ГЕРБ, защото и те са същите - от БКП котилото, крадци, ченгета, че и прости на всичкото отгоре. Ще ви го илюстрирам с пример, белким проумеете. Разликата между ГЕРБ и останалите е, че те крадат яйцата на кокошката (българския народ), която снася златни яйца. А ГЕРБ, не само че краде яйцата, но и иска да заколи кокошката. Щото толкова им е акъла. Лакомия, помия и простотия - това е ГЕРБ.

Хайде стига бе, тези ни взеха съвсем за калинки. Имало масови подслушвания, изнудвания, рекети и бал-бла. Дайте поне едно нещо, което да е направено срещу Станишев или някой друг от шайката му. Дайте един бизнесмен, който да е бил рекетиран или подслушван. Дайте поне един политик извън ГЕРБ. Толкова елентарна постановка и с толкова бели конци съшита, че не ме е яд че ме лъжат, ч че си мислят че ще им повярвам. Или не си мислят и не им пука. По-вероятно е второто, защото е трудно да обясняваш, че нямаш сестра. Интересна е ролята на Прокуратурата, която показва, че може да работи, но когато е стимулирана. Интересно с какво са я стимулирали от БСП, защото досега тя работи само за тях.

Ами Гриша Ганчев направо ги обвини в прав текст в интервю по Нова телевизия. Искали са му огромни пари за да "оправят" историята около захарните му заводи.

Той Гришата ще каже, че не познава и Нора, никога не е точил ДДС и всички милиони са му от къщички за пиленца и екология.

А как е разбрал че са те - да го докаже. Да не стане като журналистите дето ревяха че ги притискали да пишат само за ГЕРБ, а какво стана никой не им плаща хонорари за писанията и те изреваха, че секна кранчето, нали? И замлъкнаха. Защо сега не излезна някой от тях с доказателства, че са притискани?

И ЦЦ не участва в разговорите записани със СРС, защо не си толкова недоволен и не разбирам как защитаваш тезата си че нямало подлушвания рекет и всичко останало при условие че много от нещата се появиха в публикации телевизии, а мистериозния инфаркт на Мишо-Бирата откъде се появи или трябва "да ти опре шило до дупило" и сигурно и тогава ще отричаш истината.

Станишко и сие започнаха масирана изненадваща атака без правила и с удари под кръста, при което стигнаха ПОЧТИ, там, където искаха, но хората се оказаха по-интелигентни от техните очаквания. Интересно е какви ще ги дъвчат когато махалото започне да се връща...

Часовникарю, то махалото се върна и показа, че бивш комуняга няма, както няма бивш негър. Вари го, печи го, той си остава каскетаджия и сопаджия. Видяхме, че 15-та цедка на БКП, колкото и да се кръщаваше с ново име ГЕРБ и уж нов морал си остана едно подобие на Партията-майка. Че един "нов" лидер, колкото и да се представя за европеец не може да надскочи нивото на ментора си - Тодор Христов Живков. А най-яркото разкритие на "махалото" е опита за все по-големия процент държава, в огромната централизация на пари и власт, което е характерно за всяка една власт на лумпени, мутри и комуняги.

Хайде стига с тези скандали, а да погледнем какво е свършено досега. През последните години страната запази финансова стабилност, беше изградена инфраструктура, привличат се чуждестранни инвестиции. Освен това беше изчистен имиджа на страната ни пред Европа. България е една от четирите страни, която на фона на цялостно съкращение на европейския бюджет ще получи увеличение на средствата от ЕС. Сега някои се опитват да съсипят всичко това като създават скандали и напрежение, искат да създадат нестабилност и несигурност и да изведат лични дивиденти от това. Гласоподавателите сме тези, които не трябва да се поддаваме на манипулации и да допускаме това, защото накрая то ще е за наша сметка.

Ама мнооо си прав! Стабилност, стабилност и така - до последния останал жив българин! Щото сега по данни на ЕС и синдикатите, 6 000 000 българи живеят под чертата на бедност! Стабилно са бедни, санким! Смърт на българите! Гарантирано от ГЕРБ, нъл тъй?!

Пич, ти скоро ходил ли си на доктор? И по-точно на психиатър?

Остави го- тоя се е надишал с асфалт- и е на седмото небе .. С асфалтовите фанатици от ГЕРБ е изключено да спориш..-по-лесно би те разбрала една овца или кокошка ...

Това са ченгесарски истории Стига с тези компромати Противниците само това чакат, не се поддавайте на глупостите им Не е ясно кой мъти водата, но е фактите са, че това се случва преди 12, а интерес е ясно кои имат

Че ченгесарска ченгесарска е, само че за какъв компромат става въпрос или си привърженик на теорията за световната конспирация. При тази логика са виновни траките населявали нащите земи.

Ако прокуратурата те обвини в убийство, това не е компромат, приятел. Бъркаш понятията.

Но е компромат да каже, че ще те обвини без да даде доказателства. Колко хора бяха обвинявани, а накрая все се извъртаха нещата и сметката я плащаме аз, ти и тези около нас.

Georgie Hristoff

Ти бъркаш понятията компромата не е обвинение а най обикновена махленска клюка която ГПК наказва административно. Ако прокуратурата те обвини това си е обвинение което се доказва и се наказва от НПК сиреч в единия делото го водиш лично ти, а във втория те съди държавата /народът както е в Америка/.

Честит празник - те ще се разберат!

И "успех" на изборите,на всички избиратели...

Цветанов бил извършил престъпление. Това не е новина драги сънародници. Осветява се една истина, която много хора знаем. Знаем още, че престъплението не е само едно. НОВИНА щеше да е: Цветанов е осъден. Всичко това ми прилича на някакъв предизборен пазарлък.

Цецо Цветанов поздравява всички свои недоброжелатели и лично товариш Сергей Дмитриевич с Деня на труда 1 май. Пожелава на всички другари да се трудят още по-упорито, да ползват СРС-та и всевъзможни компромати, анонимни доноси и флашки за добруването на българския народ. Специални поздрави и на родната прокуратура начело с г-н Цацаров.

С песента "НАШАТА ПОЛИЦИЯ НИ ПАЗИ".

"НАШАТА ПОЛИЦИЯ НИ ПАЗИ на топло в Централния Софийски Затвор"

По случай празника подарявам на Цвъко Ухото раиран костюм.

Запази го за Станишката. Сигурно ще му хареса ...

ЦИЦКО ЗА НАКАЗАНИЕ ПЪРВО ДА ИЗЧИСТИШ НАШАТА СЕПТИЧНА ЯМА С КАНЧЕ ,ПОСЛЕ 30 МИН.БОЙ НА ТРАМВАЯ В ПОЛИЦИЯТА

цацаров-гергов-пловдивският панаир,те ви връзката.

Цвинокио-Буда-братя Галеви-СИК-ВИС...

Това си беше ясно от началото...Ако някой не нареди в една бюрократична държава, никой не поема да прави нищо...Но има ли държава или само географско понятие БГ? Избори - между кои? Проблемите останаха нерешени......и сле дизборите ще са пак нерешени- докато БГ не престане да съществува и като география на картата.....Цветанов - защо да има имунитет?

За другото си права. А Цветанов има имунитет като всички регистрирани кандидат депутати. По Изборния кодекс е така.

Бойко подслушва конкурентите си. Това е повод да отърве партията си от компрометирани политици и конкуренция. Същевременно извлича девиденти. В заключение главният прокурор е избран с мнозинството на ГЕРБ

БУДА е престъпник, барабар с Цвъко дългото ухо!

Грешиш този който подслушва е Цветанов. ББ също е негова жертва. Цжетанов се опитва да отстрани ББ, но Цацаров е човек на ББ "Нали той си го избра" и ще отстрани Цветанов. Това на което сме свидетели е вътрешна битка за власт. Цветанов иска трона на Борисов и то на всяка цена

Или на Боко са му обещали отново подкрепа, но ако се отърве от Цветанов ;) Ние тук само си дращим. Играта други я играят.

Според мен също е някаква вътрешна битка за власт между няколко фракции/ човека в герб.Всеки държи другия с определени компромати. Например- е ли е или не е американската фирма, платила над 140 к долара за криминологичен анализ на престъпленията в България/на цв., търговска фирма на цру? Защото криминологичен анализ обикновено се върши от юристи -напр, има такъв в учебника по криминология на Йордан Айдаров,който обаче е ... Проф. д-р Йордан Айдаров от Институт за държавата и правото при БАН.Ако той е взел такъв хонорар - да е жив и здрав, но от кога цв. стана юрист, че и професор, та може да си позволи да прави такъв анализ, че и над 140 К долара да получи за него?!

Роси истината е, че и ЦЦ и ББ са мутри. А крадци в България дал господ.

Явно българите са забравили далаверите на прокуратурата и съда, имотите закупени от магистрати по морето на супер ниски цени, просрочване на дела до прекратяване по давност, заменките, толерирането на престъпници, наркобосове, местни феодали и червени олигарси.....сега показват мускули на Цветанов и ГЕРБ няма да хване място това, не се хабете!!!!!

Няма по-корумпирани от мутрите на групировката ГЕРБ! Долу мутрите и калинките от тази крадлива групировка! Хора без чувства и морал! Мутри, вън!

Роси Цветанов не може да си докаже апартаментите. Ако имаш данни за престъпление на човек от съдебната система подай сигнал. а така разводняваш вината на Цветанов. за не го е дискусията!

Сигнал в прокуратурата без доказателства е набедяване. Роси говори в стил Борисов. Много приказки без никаква стойност.

Е И. Искаш да кажеш че дойдоха ГЕРБ и спря далаверат ли ? Не видях нещо да е спряло през последни 4 години даже стана и пред погледите ни само че някои заслепени от вярата си не го видяха, защото гледаха и се радваха без да мислят какво следва

Виждам едно и също в повечето коментари "комунистите виновни" "ДС виновни" и други подобни. Това ми заприличва много на онези времена преди 1989 г. когато партийните членове говореха "той е син на кулак" "той е син на капиталист" без да вземат под внимание професионалните умения на човека. Сега в 21 век повечето форумци повтарят същото от онези времена. Тогава разцеплението беше само на Левски и ЦСКА и беше безобидно сега разделението е много по драстично от онова в онези времена.Ако трябва да търсим вина за нещо то за това нещо стой някой индивид, който волно или неволно е допуснал грешка за която трбва да понесе наказание.

ГЕРБ си отива от нас зависи, да ли още 4 години, ще руши ако има какво и ще се облагодетелства за наша сметка!

Ама,че то се знаеше,просто наближиха избори и се вадят ризките! Това е положението...събуждайте се хора,че 12 наближава :) Не си казвайте няма да си дам гласа,защото който и да дойде все така ще ни управлява...ГРЕШКА!

Не знам КАКВО ПЕЧЕЛЯТ КОМУНОИДИТЕ, като превръщат и Борисов, и Цветанов в жертви. Българският народ е склонен да съчувства на жертвите и се отвращава от ПРЕСТЪПНИТЕ КРАДЦИ! Сценарият с абсолютно мнозинство на ГЕРБ е все повече реалистичен! А има замесени досиета и компромати. Класическа картинка, позната ни от президентските избори преди 12 години...

"Сценарият с абсолютно мнозинство на ГЕРБ е все повече реалистичен!" Само след манипулация и купуване на гласове иначе няма как да се получи

Борисов и Цветанов са откровени престъпници! Каква милост към крадците от ГЕРБ! вън мутрите от страната! Да си изчистим държавата от заразните гробарски плевели!

Всички им виновни на гробарските мутри..... Наглост ! Такава наглост е невероятна! Нямам думи!

Земи да решаваш некоя кръстословица в жлът труд, за нищене на политика не ставаш, смешко

Браво на Цацаров.Независимо,че всички знаеха това-този наглец навсякъде тръбеше,че е невинен-чудя се сега какви номера ще почне да върти за да се измъкне чист от лайната в които сам влезе.

Той е 100% невинен по обвиненията на СерГея - ЧЕ БИЛ НАРЕЖДАЛ ПОДСЛУШВАНЕ. А ако прочетеш обвинението на прокурорите(КОИ) към него, ще видиш, че всъщност го обвиняват, защото на прокурорите не им е харесала наредбата, по която се осъществяват дейностите, свързани със СРС-тата. Това няма да мине дори и при Мирослава Тодорова...(дали?).

krassikat@

Май с Мирослава малко се изхвърлих... Тя е от съдиите, при които ВСИЧКО МИНАВА. Просто размерът на сумата казва кое и как...

Цвъко лъжецо, крадецо е до шията в лайна-а..... Да гние в зандана, тоя крадец с големите уши! Побърка страната, служител на ДС!!!!!!

Като види човек декларациите пред Сметната палата на съдия Цацаров, ще остане с впечатление, че той и жена му въртят бизнес с недвижими имоти, а не са семейство юристи. Само за няколко години семейство Цацарови са придобили няколко апартамента, парцели, овощни градини, гора (по-долу са изредени имотите). Най-любопитното - апартаментът в центъра на Пловдив, дарен от строителна фирма Калисто Мати ЕООД на съдия Цацаров, погрешно бил вписан като дарение, съобщи самият той с известно закъснение. След него и Агенцията по вписване съобщи, че грешката е тяхна. Цацаров е изпратил писмо до Агенцията по вписванията и грешката е поправена в рамките на една седмица, след като сайтът Биволъ публикува документа за дарение. В сайта на Агенцията апартаментът на Цацаров вече не описан като дарение, а като покупко-продажба. Съдия Цацаров, който не отговори веднага на публикацията, а се появи три дни след нея пред бТВ на интервю с Диана Найденова и заяви, че раздуването на балона до такава степен вече граничи с границите на клеветата. А кой го клевети Агенцията по вписванията? Както се казва в един еврейски виц Съмнението остана. Защо Цацаров мълча три дни, а не каза веднага, че е грешка? Той може и да го е платил тоя апартамент, но сделката да е оформена като дарение, което е изгодно и за фирмата, и за купувача. Наистина остава съмнение, че нещо се наглася и поправя в Агенцията по вписване.

Как в службата по вписване в Пловдив ще сбъркат покупка с дарение, след като става дума за лесно запомнящите се имена на председателя на Окръжния съд в града и съпругата му, известен пловдивски нотариус? Това е само част от проблема със съдията Цацаров. Оказва се, че той и съпругата му са доста имотни. В имуществените декларации на Цацаров от 2007 г. до 2012 г. фигурират следните по-важни имоти: Само през 2007 г. той и жена му са купили два апартамента, едно ателие и два малки парцела - всичко за малко над 120 000 лв. Купили са си тогава и 5 декара гора за 4000 лв. Като източник на доход за всички покупки са посочени заплатата на Цацаров и парите, които е получила съпругата му Меглена Илиева Ангелова-Цацарова като нотариус. Да, нотариусите печелят добре. Но имотите са множко дори за нотариус, а същевременно цените, на които са купени, изглеждат занижени. Същата 2007 г. Цацарови са си купили и кола Тойота за 30 000 лв. Цацарова е декларирала, че има банкови влогове в лева и евро за 400 000 лв. и в същото време и ипотечен заем за 332 000 лв. Интересно, нали? Всеки сам да смята как е възможно всичко това. През 2009 г. Цацаров декларира, че през 2008 г. е купил още един апартамент, дворно място и право на строеж. Освен това като дарение жена му получава кафе-аперитив и склад за кафе. Аферим. Пак дарение. Не се знае от кого. Дали ще го попитат при обсъждането на кандидатурата му във Висшия съдебен съвет? Наистина, това семейството юристи ли са или въртят бизнес с недвижими имоти?

Двамата са купили и няколко декара овощна градина в село Костиево. В декларацията си от 2011 г. Цацаров посочва, че през 2010 г. е купил и апартамент от 59 кв. м в София заедно с гаражна клетка - за 83 000 лв. В същото време продава апартамент от 84 кв. м за 84 101 лв. През последните години като нотариус съпругата на Цацаров декларира годишни доходи над 250 000 лв. За 2007 г. декларира над 400 000 лв. През 2010 г. година големият ипотечен заем на жена му е намален до 233 000 лв. В последната декларация, подадена от Цацаров през 2012 година, той пише, че има влогове в евро и левове за малко на 50 000 лв. Като източник посочва заплата и наеми. Как му остават за спестяване в банка от заплата, при толкова покупки на имоти? Жена му има 200 000 във влогове в левове и евро декларирани като източник от наеми и възнагражденията като нотариус. И другите кандидати са имотни, но не чак толкова

НЕ СТАВА ЛИ ДУМА ЗА ЦВЕТАНОВ ИЛИ ДА РАЗВОДНИМ ПРОБЛЕМА!

КРАДЦИТЕ, ЛЪЖЦИТЕ И ПОДСЛУШВАЧИТЕ СА НА "ПОЗИТАНО" 20! НАРОДЪТ ЩЕ ГИ НАКАЖЕ НА ИЗБОРИТЕ.

Да и те закриха болниците. И малките зелени човечета са там. За четвърти километър сте герберчета. Блаженни са бедните духом........ Честити празници! народът ще реши!

Август 2011 Cлед близо 20-месечно разследване, прокуратурата внесе предложение за освобождаване на лидера на БСП от наказателна отговорност. Станишев беше обвинен от прокуратурата за изгубването на седем секретни доклада: три от ДАНС, два от МВР, един от министъра на отбраната, и един от НАТО. Заради чистото съдебно минало на бившия премиер и наказанието за престъплението, за което ще е подсъдим, прокуратурата предлага той да бъде освободен от наказателна отговорност и само да бъде глобен Април 2013 След 4-седмично разследване прокуратурата cофийска градска прокуратура официално съобщи, че са открити доказателства за извършено престъпление от бившия вътрешен министър Цветан Цветанов по делото за незаконното подслушване, с оглед задълженията на министъра на вътрешните работи да упражнява контрол върху прилагането и използването на специални разузнавателни средства. - СЛЕД МУДНО РАЗСЛЕДВАНЕ ПРОКУРАТУРАТА ОПРАВДАВА КРЪСНИКА НА МАФИЯТА СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ ЗА ЗАНИЖЕН КОНТРОЛ И ЗАГУБА НА СТРОГО СЕКРЕТНИ ДОКУМЕНТИ! - СЛЕД ЕКСПРЕСНО РАЗСЛЕДВАНЕ ПРОКУРАТУРАТА ОБВИНЯВА БИВШ МИНИСТЪР ЗА ЗАНИЖЕН КОНТРОЛ

Абе ти още ли не си разбрал, че "съвестния" гражданин Трактора по нареждане на Борисов открадна папките за да злепостави Станишев ? Айде у лево...

В затвора там му е мястото на този ташак сурат а не във парламента .

Веднага след края на заседанието на Висшия съдебен съвет (ВСС) в четвъртък, на което бяха приети скандални процедурни правила за провеждане на избора на главен прокурор, неофициалният досега фаворит на ГЕРБ за поста - Сотир Цацаров, вече официално бе номиниран за поста, научи Mediapool. Кандидатурата му е подписана от петима членове на съвета, излъчени от парламентарната квота, както и от двама - от професионалната. Цацаров е подкрепен от Каролина Неделчева (ГЕРБ), Магдалена Лазарова-Проданова (ДПС), Соня Найденова (ГЕРБ), Светла Петкова (ГЕРБ), Ясен Тодоров ("Атака"), както и от бившия зам.-главен прокурор Михаил Кожарев и от съдия Галя Георгиева, известна с близките си отношения с Цацаров,

В момент, когато Европейската комисия заплашва България с извънреден мониторингов доклад заради скандала около избора на конституционни съдии, лобито във ВСС, подкрепящо Цацаров прие процедура, значително улесняваща неговото избиране. Целта бе да се окаже ударен натиск върху няколкото членове на съвета, които се колебаят в подкрепата си за председателя на Пловдивския окръжен съд (ПОС) Цацаров, известен с близките си отношения с вътрешния министър Цветан Цветанов.

Това е само едно от престъпхленията които е извършил Цветанов.При това съвсем не е най голямото.Но като начало не е зле.

А КОЛКО ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ИЗВЪРШИ ПРОКУРАТУРАТА ЗА 23 ГОДИШНИЯ ПЕРИОД ЗА ДА СТИГНЕ ДО ТАЗИ БЕЗИЗСХОДИСА ДЪРЖАВАТА НИ.

Не ми пука кой кого е подслушвал!Този който се страхува от подслушване сигурно има защо!Аз искам тези които откраднаха живота ми да си получат заслуженото!А те в момента демонстрират на практика поговорката"крадеца вика,дръжте крадеца"!

Обвинението на прокуратурата за Цветанов е "не упражнил контрол на подчинениете си"??????????? Пълен смях, егати и "независимата" прокуратура!!!! Просто, поради липса на друго, това изфабрикуваха, смешни сте! Не напразно Райоков вчера каза, че това са скандали, с които една политическа партия залива държавата!

Мило момиче надявам се да не си толкова глупава, както повечето от вашата партия. Цветанов, като министър и като лидер на партия носи отговорност за подчинените си. да подсъдно е че подслушвано, но по важното е самият разговор и става ли ясно учасниците извършили ли са предсъпление. Отговорът есамо един и тримата са за затвора за влияние с власт.

Ти напълно си се объркал. За кое подслушване говориш? Егати прокурора си. С готови присъди се събуждате. Демократи!

най-обикновено преди "измиване на ръцете" от прокуратурата! юристи вече казаха, че няма доказателства за престъпление! После в съда всичко ще отпадне! Помните ли "ние ги хващаме те ги пускат" познато ли вие? Лошия съд! Всичко се обръща срещу създателя си - сега и да те оневини съда никой няма до повярва!

Роси Ти от кой мат-рял си?,като ти чета писанията-май от сбъркания.

Цветанов изпраща горещи привети на Станишев и всички свои недоброжелатели, с пожелания да се трудят още по-неуморно и упорито за изборната победа на ГЕРБ. За сега резултатите са неочаквано добри и рейтингът на политическа партия ГЕРБ расте. Съответно - на БСП намалява ...

Пожелавам на симпатизантите на ГЕРБ весели празници !

ЧУЙ УЙО-лежи си на тоя.

Едно не разбрах-Цветанов ли е заповядал някой да подслушва или просто може би има ВИНА, че не ги е контролирал дали си тръгват по рано в Петък? Нека прокуратурата да отговори ясно и точно: Давал ли е заповед за подслушване или не. Стига локуми и "безплатна" реклама на Гейчо и компания.

Абе човек, кой в МВР върши нещо без заповед?

Този полицай, дето го хванаха с килограми дрога в колата до Благоевград със заповед ли е бил. Минестърът и всички шапкари големци тогава бяха от БСП.

Прокуратурата го каза съвсем точно и ясно - Цветанов е нарушил закона!Това е!Подробности мен не ме интересуват!Има Съд!Подробностите - там!

Какво ще стане с цената на тока от 01.07., ако БСП вземе властта? И всяка друга партия, но тези са най-вероятни, затова да кажат ОТСЕГА?

ще ти кажа, щом си кон с капаци. Да , Цветанов лично е заповядвал да се вършат престъпленията за които е обвинен. Не само е заповядвал, а е заплашвал подчинените си да вършат тези престъпления въпреки, че тяхната съвест им говори друго. И те след като знаят колко безкруполени отмъстителен индивид е са изпълнявали неговите заповеди и заплахи, въпреки, че повечето от тях са устни . Но тези изпълнители ако са доблестни българи трябва сега откровено да разобличат този доказан пристъпник.

Цецо поялника (носа му прилича на поялник) е толкова камуфлажен, че по-прост министър на МВР не сме имали от времето на Мистър Бийн!!!

Имахте, имахте - предишния явно не смееше да каже че обича "Райна на филия" щото...

Коментари - Прокуратурата: Цветанов е извършил престъпление | Днес.dir.bg

Прокуратурата: Цветанов е извършил престъпление

Софийска градска прокуратура официално съобщи, че са открити доказателства за извършено престъпление от бившия вътрешен министър Цветан Цветанов по делото за незаконното подслушване.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата: Цветанов е извършил престъпление | Днес.dir.bg

Коментари

В ГЕРБ разбират феърплея като мутрите само когато е в техен интерес. Престъпниците- на мястото им.

Митът за изхарчения Фискален Резерв. Размер на резерва в милиарди, според данните на БНБ: 2005 - 2.307 2009 - 3.923 2012 - 3.109 201з - 31 Март - 4.21 Е, толкова за опоскания от скакалци фискален резерв... Неслучайно никой не говори с цифри за управлението на ГЕРБ, а само се пускат голи твърдения, които се мултиплицират и преповтарят от платените клакьори на БСП, ДПС и по-глупавите наши съграждани...

Щета след щета! Това е след управлението на ГЕРБ! И най- голямата: децат а не знаят какво е Записки по българските възстания, но знаят какво е Записи от село Банкя!? Герберерастия. Айде- нЕма нужда! Цоцо у затворо!!!

Г-да прокурори,като е извършил престъпление защо не е арестуван а се разхожда из страната като дирибей с държавна охрана и коли.Ние сме ненормален народ с ненормални закони.Имал бил имунитет,какво от това!Свалете му го! Докато се сформира парламент той ще извърши още много престъпления и вие ще стоите и ще го гледате ли?

ЗАЩО ПРОКУРАТУРАТА МЪЛЧИ ЗА ЕНЕРГИИНАТА МАФИЯ И СЕ НАМЕСВА В ИЗБОРИТЕ НЕ ИМ ПРАВИ ЧЕСТ ,ЧЕ И ГЛ ПРОКУРОР СЕ ВКЛЮЧИ В ИГРАТА

Щото , ако ГЛАВНИЯ натисне едната страна, трябва да натисне и другата- да има баланс.

Защото има имунитет като кандидат за депутат по Изборния кодекс. Ако е мъж, може да се откаже, ама не е...

Защо не разследвате Моника,дето открадна токова народни пари ?? Защо не разследвате офшорките на Станишев,на Слави Трифонов,защо не попитате Бареков по чия заповед прави предизборни турнета на БСП ? Не връща ли жеста на Георги Гергов,който е в листата на БСП и който му подари сватбено пътешествие до САЩ ?? Нали той заграби Пловдивския панаир ?? Вместо да го разследва с неговите "разследващи " журналисти, той тръгнал да му прави предизборна кампания..Че как, нали ако влезе в парламента,Барека може да си лае на воля..

Прокуратуро родна нима такива като СерГей;Доган;Сакскобургота и Костов са не вини ангелчета-който закопаха България-самосезирайте се но не ти стиска Цанцарка.

Егати "независимата" прокуратура! Защо не се разбърат и за престъпленията за АЕЦ Белене, А???? Но това забавяне е обяснимо, там трябва да разследват не гой да е, а самият СерГей и Р. Овч. и Петърчо Димитров и сие.

Вече си регистриран и скоро ще запееш друга песен

Как си позволяваш да заплашваш? Всеки има право да има мнение без да се покрива с твоето и на който и да е друг, но да не използва заплахи,просташки изрази, обиди и квалификации.

Нали знаеш как е? Някои престъпници се хващат по-лесно от други. Сигурно до акъл опира. Пак някой са хванали, дано хванат още, и още...

Защо не е в затвора или ще влиза в правителственна болница?

Боли го ... Цветанов! На ли милата му партия, ще замаже всичко!

Станишев избудалка и Цацаров както избудалка и Плевнелиев. Браво на комсомолеца :)

Цацаров да си ходи, много се превъзбуди. Не е за него тази работа. Ще окендза държавата както е тръгнал.

ами меверейският нужник БГ не е ли окензан вече до шията на кензащите?

Комунизма не си е отишъл още от "независимата" ни прокуратура. Да се разследва Цацаров какви интереси обслужва. Не на гражданите със сигурност, щото ако са нашите трябва да повдигне обвинения за Белене, Цанков камък и още 1000 кражби от явни по явни.

вие герберастите за граждани ли се имате и само вие ли сте граждани

1.Да не стане като журналистите дето ревяха че ги притискали да пишат само за ГЕРБ, а какво стана - никой не им плаща хонорари за писанията и те изреваха, че им е секнало кранчето, нали? И замлъкнаха. Защо сега не излезна някой от тях с доказателства, че са били притискани? 2.Шефът на Пр /та да има същото обвинение като ЦЦ, защото не е осъществявал контрол за секретност на подчинените си 3. Кой съд трябва да се самосезира за преднамерените действия на Пр/та по време на изборна кампания?

Довииииииииииждаааааааааааане!

Сбогом /или да напиша като един от вашите Збогом/ и не се връщайте от Сибир.

Малиииииии, тва предзатворната треска е страшно нещо :)))

ДА, ама НЕ!!!!!! НИКОГА ПОВЕЧЕ КОМУНИСТИ ВЪВ ВЛАСТТА!!!!!!!!!!!

НАКРАЯ МОЖА ДА СЕ ОКАЖЕ ЧЕ ТАЗИ ЦАЦА, Е ГОЛЯМА ЧЕРВЕНА РИБА !...

Да, като шефа си Борисов

Интересен животински вид са герберастите. Твърдят за Станишев и цялата опозиция, че са престъпници, въпреки че нямат никакви доказателства, а когато избраният лично от Цветанов главен прокурор казва, че има доказателства срещу покровителя си, квичат, че това било работа на комунистите и ДС. Показват тотална интелектуална немощ, която се стараят да замаскират с прийоми от детската градина. Смешници.

Цецо Подлецо го чака много Клецо

Че почти всички политици са престъпнииц и са за затвора е публична тайна. Проблем е, че все още са на свобода, защото тази пасмина се е поставила над законите. Когато вкараме в затвора поне едно правителство за антибългарската му политика, тогава ще имаме наистина новина. Дотогава всичко е блъф, шантаж и декорация.

Я един момент, моля. Откога прокуратурата решава кой е престъпник? Не беше ли така по времето на комунизма? Как беше - "ние ще ти дадем възможност да докажеш, че си невинен". Тоест, да докажеш, че нямаш сестра. Къде е основният принцип в правото - презумпция за невинност до доказване на противното? Не е ли съдът този, който решава относно вина? А в случая прокуратурата се задейства подозрително бързо и подозрително бързо "реши" случая. Нещо направи ли обаче по договорите на Р.Овч. с ЕРП-тата и тецовете? Май прокуратурата действа избирателно... в полза на Станишев.

Леле колко си смешен- такива тъпи интерпретации правиш.. все едно слушам Цвинокио... Изобщо- знаеш ли каква е ролята на прокуратурата , за какво служи и какви са и задълженията... Човеко- вземи -и се ограмоти малко- компа и интернета могат да ти помогнат много в това отношение . Но не ръси такъва глупости- ставаш смешен . твоето мнение звучи така : " Обвинението -няма право да обвинява....." пази боже-и сляпо и сакато взе да разбира от всичко в България ...

Прокуратурата може да СЧИТА, че има престъпление, но не и да обявява в прав текст, че е ИЗВЪРШЕНО престъпление. Това го решава съдът. До доказване на противното Цветанов е невинен.

Прокуратурата действа напористо. Ние очакваме най-вече действията й за еленегията( ТЕЦ Марица 1 3, АЕЦ Белене, Цанков камък, изнесената енергия - договорите за ВЕИ, и...) топлофикацията; ограбването от банките; разследването на стотиците милиони незнайно откъде на определени лица, далавеите с еврофондовете( не келевите 50хил на Миро и тези на Моника ..). ДЕРЗАЙТЕ Г-н Цацаров със същия устрем , НАРОДЪТ чака. Ако не стане това означава че има нагнетяване на предизборната обстановка не без участието на Пр. Всеки да получи заслуженото , но мяра по мяра.

Цацаров? Продукта на Герговград? Как ще се обърне срещу духовния си баща.

(не)Уважаеми гербери и грберки! Това, че БСП, ДПС, НДСВ и т.н. са ченгесарски партии си го знаем. Че са крали и пак ще крадат и това го знаем. Но това не оправдава ГЕРБ, защото и те са същите - от БКП котилото, крадци, ченгета, че и прости на всичкото отгоре. Ще ви го илюстрирам с пример, белким проумеете. Разликата между ГЕРБ и останалите е, че те крадат яйцата на кокошката (българския народ), която снася златни яйца. А ГЕРБ, не само че краде яйцата, но и иска да заколи кокошката. Щото толкова им е акъла. Лакомия, помия и простотия - това е ГЕРБ.

Хайде стига бе, тези ни взеха съвсем за калинки. Имало масови подслушвания, изнудвания, рекети и бал-бла. Дайте поне едно нещо, което да е направено срещу Станишев или някой друг от шайката му. Дайте един бизнесмен, който да е бил рекетиран или подслушван. Дайте поне един политик извън ГЕРБ. Толкова елентарна постановка и с толкова бели конци съшита, че не ме е яд че ме лъжат, ч че си мислят че ще им повярвам. Или не си мислят и не им пука. По-вероятно е второто, защото е трудно да обясняваш, че нямаш сестра. Интересна е ролята на Прокуратурата, която показва, че може да работи, но когато е стимулирана. Интересно с какво са я стимулирали от БСП, защото досега тя работи само за тях.

Ами Гриша Ганчев направо ги обвини в прав текст в интервю по Нова телевизия. Искали са му огромни пари за да "оправят" историята около захарните му заводи.

Той Гришата ще каже, че не познава и Нора, никога не е точил ДДС и всички милиони са му от къщички за пиленца и екология.

А как е разбрал че са те - да го докаже. Да не стане като журналистите дето ревяха че ги притискали да пишат само за ГЕРБ, а какво стана никой не им плаща хонорари за писанията и те изреваха, че секна кранчето, нали? И замлъкнаха. Защо сега не излезна някой от тях с доказателства, че са притискани?

И ЦЦ не участва в разговорите записани със СРС, защо не си толкова недоволен и не разбирам как защитаваш тезата си че нямало подлушвания рекет и всичко останало при условие че много от нещата се появиха в публикации телевизии, а мистериозния инфаркт на Мишо-Бирата откъде се появи или трябва "да ти опре шило до дупило" и сигурно и тогава ще отричаш истината.

Станишко и сие започнаха масирана изненадваща атака без правила и с удари под кръста, при което стигнаха ПОЧТИ, там, където искаха, но хората се оказаха по-интелигентни от техните очаквания. Интересно е какви ще ги дъвчат когато махалото започне да се връща...

Часовникарю, то махалото се върна и показа, че бивш комуняга няма, както няма бивш негър. Вари го, печи го, той си остава каскетаджия и сопаджия. Видяхме, че 15-та цедка на БКП, колкото и да се кръщаваше с ново име ГЕРБ и уж нов морал си остана едно подобие на Партията-майка. Че един "нов" лидер, колкото и да се представя за европеец не може да надскочи нивото на ментора си - Тодор Христов Живков. А най-яркото разкритие на "махалото" е опита за все по-големия процент държава, в огромната централизация на пари и власт, което е характерно за всяка една власт на лумпени, мутри и комуняги.

Хайде стига с тези скандали, а да погледнем какво е свършено досега. През последните години страната запази финансова стабилност, беше изградена инфраструктура, привличат се чуждестранни инвестиции. Освен това беше изчистен имиджа на страната ни пред Европа. България е една от четирите страни, която на фона на цялостно съкращение на европейския бюджет ще получи увеличение на средствата от ЕС. Сега някои се опитват да съсипят всичко това като създават скандали и напрежение, искат да създадат нестабилност и несигурност и да изведат лични дивиденти от това. Гласоподавателите сме тези, които не трябва да се поддаваме на манипулации и да допускаме това, защото накрая то ще е за наша сметка.

Ама мнооо си прав! Стабилност, стабилност и така - до последния останал жив българин! Щото сега по данни на ЕС и синдикатите, 6 000 000 българи живеят под чертата на бедност! Стабилно са бедни, санким! Смърт на българите! Гарантирано от ГЕРБ, нъл тъй?!

Пич, ти скоро ходил ли си на доктор? И по-точно на психиатър?

Остави го- тоя се е надишал с асфалт- и е на седмото небе .. С асфалтовите фанатици от ГЕРБ е изключено да спориш..-по-лесно би те разбрала една овца или кокошка ...

Това са ченгесарски истории Стига с тези компромати Противниците само това чакат, не се поддавайте на глупостите им Не е ясно кой мъти водата, но е фактите са, че това се случва преди 12, а интерес е ясно кои имат

Че ченгесарска ченгесарска е, само че за какъв компромат става въпрос или си привърженик на теорията за световната конспирация. При тази логика са виновни траките населявали нащите земи.

Ако прокуратурата те обвини в убийство, това не е компромат, приятел. Бъркаш понятията.

Но е компромат да каже, че ще те обвини без да даде доказателства. Колко хора бяха обвинявани, а накрая все се извъртаха нещата и сметката я плащаме аз, ти и тези около нас.

Georgie Hristoff

Ти бъркаш понятията компромата не е обвинение а най обикновена махленска клюка която ГПК наказва административно. Ако прокуратурата те обвини това си е обвинение което се доказва и се наказва от НПК сиреч в единия делото го водиш лично ти, а във втория те съди държавата /народът както е в Америка/.

Честит празник - те ще се разберат!

И "успех" на изборите,на всички избиратели...

Цветанов бил извършил престъпление. Това не е новина драги сънародници. Осветява се една истина, която много хора знаем. Знаем още, че престъплението не е само едно. НОВИНА щеше да е: Цветанов е осъден. Всичко това ми прилича на някакъв предизборен пазарлък.

Цецо Цветанов поздравява всички свои недоброжелатели и лично товариш Сергей Дмитриевич с Деня на труда 1 май. Пожелава на всички другари да се трудят още по-упорито, да ползват СРС-та и всевъзможни компромати, анонимни доноси и флашки за добруването на българския народ. Специални поздрави и на родната прокуратура начело с г-н Цацаров.

С песента "НАШАТА ПОЛИЦИЯ НИ ПАЗИ".

"НАШАТА ПОЛИЦИЯ НИ ПАЗИ на топло в Централния Софийски Затвор"

По случай празника подарявам на Цвъко Ухото раиран костюм.

Запази го за Станишката. Сигурно ще му хареса ...

ЦИЦКО ЗА НАКАЗАНИЕ ПЪРВО ДА ИЗЧИСТИШ НАШАТА СЕПТИЧНА ЯМА С КАНЧЕ ,ПОСЛЕ 30 МИН.БОЙ НА ТРАМВАЯ В ПОЛИЦИЯТА

цацаров-гергов-пловдивският панаир,те ви връзката.

Цвинокио-Буда-братя Галеви-СИК-ВИС...

Това си беше ясно от началото...Ако някой не нареди в една бюрократична държава, никой не поема да прави нищо...Но има ли държава или само географско понятие БГ? Избори - между кои? Проблемите останаха нерешени......и сле дизборите ще са пак нерешени- докато БГ не престане да съществува и като география на картата.....Цветанов - защо да има имунитет?

За другото си права. А Цветанов има имунитет като всички регистрирани кандидат депутати. По Изборния кодекс е така.

Бойко подслушва конкурентите си. Това е повод да отърве партията си от компрометирани политици и конкуренция. Същевременно извлича девиденти. В заключение главният прокурор е избран с мнозинството на ГЕРБ

БУДА е престъпник, барабар с Цвъко дългото ухо!

Грешиш този който подслушва е Цветанов. ББ също е негова жертва. Цжетанов се опитва да отстрани ББ, но Цацаров е човек на ББ "Нали той си го избра" и ще отстрани Цветанов. Това на което сме свидетели е вътрешна битка за власт. Цветанов иска трона на Борисов и то на всяка цена

Или на Боко са му обещали отново подкрепа, но ако се отърве от Цветанов ;) Ние тук само си дращим. Играта други я играят.

Според мен също е някаква вътрешна битка за власт между няколко фракции/ човека в герб.Всеки държи другия с определени компромати. Например- е ли е или не е американската фирма, платила над 140 к долара за криминологичен анализ на престъпленията в България/на цв., търговска фирма на цру? Защото криминологичен анализ обикновено се върши от юристи -напр, има такъв в учебника по криминология на Йордан Айдаров,който обаче е ... Проф. д-р Йордан Айдаров от Институт за държавата и правото при БАН.Ако той е взел такъв хонорар - да е жив и здрав, но от кога цв. стана юрист, че и професор, та може да си позволи да прави такъв анализ, че и над 140 К долара да получи за него?!

Роси истината е, че и ЦЦ и ББ са мутри. А крадци в България дал господ.

Явно българите са забравили далаверите на прокуратурата и съда, имотите закупени от магистрати по морето на супер ниски цени, просрочване на дела до прекратяване по давност, заменките, толерирането на престъпници, наркобосове, местни феодали и червени олигарси.....сега показват мускули на Цветанов и ГЕРБ няма да хване място това, не се хабете!!!!!

Няма по-корумпирани от мутрите на групировката ГЕРБ! Долу мутрите и калинките от тази крадлива групировка! Хора без чувства и морал! Мутри, вън!

Роси Цветанов не може да си докаже апартаментите. Ако имаш данни за престъпление на човек от съдебната система подай сигнал. а така разводняваш вината на Цветанов. за не го е дискусията!

Сигнал в прокуратурата без доказателства е набедяване. Роси говори в стил Борисов. Много приказки без никаква стойност.

Е И. Искаш да кажеш че дойдоха ГЕРБ и спря далаверат ли ? Не видях нещо да е спряло през последни 4 години даже стана и пред погледите ни само че някои заслепени от вярата си не го видяха, защото гледаха и се радваха без да мислят какво следва

Виждам едно и също в повечето коментари "комунистите виновни" "ДС виновни" и други подобни. Това ми заприличва много на онези времена преди 1989 г. когато партийните членове говореха "той е син на кулак" "той е син на капиталист" без да вземат под внимание професионалните умения на човека. Сега в 21 век повечето форумци повтарят същото от онези времена. Тогава разцеплението беше само на Левски и ЦСКА и беше безобидно сега разделението е много по драстично от онова в онези времена.Ако трябва да търсим вина за нещо то за това нещо стой някой индивид, който волно или неволно е допуснал грешка за която трбва да понесе наказание.

ГЕРБ си отива от нас зависи, да ли още 4 години, ще руши ако има какво и ще се облагодетелства за наша сметка!

Ама,че то се знаеше,просто наближиха избори и се вадят ризките! Това е положението...събуждайте се хора,че 12 наближава :) Не си казвайте няма да си дам гласа,защото който и да дойде все така ще ни управлява...ГРЕШКА!

Не знам КАКВО ПЕЧЕЛЯТ КОМУНОИДИТЕ, като превръщат и Борисов, и Цветанов в жертви. Българският народ е склонен да съчувства на жертвите и се отвращава от ПРЕСТЪПНИТЕ КРАДЦИ! Сценарият с абсолютно мнозинство на ГЕРБ е все повече реалистичен! А има замесени досиета и компромати. Класическа картинка, позната ни от президентските избори преди 12 години...

"Сценарият с абсолютно мнозинство на ГЕРБ е все повече реалистичен!" Само след манипулация и купуване на гласове иначе няма как да се получи

Борисов и Цветанов са откровени престъпници! Каква милост към крадците от ГЕРБ! вън мутрите от страната! Да си изчистим държавата от заразните гробарски плевели!

Всички им виновни на гробарските мутри..... Наглост ! Такава наглост е невероятна! Нямам думи!

Земи да решаваш некоя кръстословица в жлът труд, за нищене на политика не ставаш, смешко

Браво на Цацаров.Независимо,че всички знаеха това-този наглец навсякъде тръбеше,че е невинен-чудя се сега какви номера ще почне да върти за да се измъкне чист от лайната в които сам влезе.

Той е 100% невинен по обвиненията на СерГея - ЧЕ БИЛ НАРЕЖДАЛ ПОДСЛУШВАНЕ. А ако прочетеш обвинението на прокурорите(КОИ) към него, ще видиш, че всъщност го обвиняват, защото на прокурорите не им е харесала наредбата, по която се осъществяват дейностите, свързани със СРС-тата. Това няма да мине дори и при Мирослава Тодорова...(дали?).

krassikat@

Май с Мирослава малко се изхвърлих... Тя е от съдиите, при които ВСИЧКО МИНАВА. Просто размерът на сумата казва кое и как...

Цвъко лъжецо, крадецо е до шията в лайна-а..... Да гние в зандана, тоя крадец с големите уши! Побърка страната, служител на ДС!!!!!!

Като види човек декларациите пред Сметната палата на съдия Цацаров, ще остане с впечатление, че той и жена му въртят бизнес с недвижими имоти, а не са семейство юристи. Само за няколко години семейство Цацарови са придобили няколко апартамента, парцели, овощни градини, гора (по-долу са изредени имотите). Най-любопитното - апартаментът в центъра на Пловдив, дарен от строителна фирма Калисто Мати ЕООД на съдия Цацаров, погрешно бил вписан като дарение, съобщи самият той с известно закъснение. След него и Агенцията по вписване съобщи, че грешката е тяхна. Цацаров е изпратил писмо до Агенцията по вписванията и грешката е поправена в рамките на една седмица, след като сайтът Биволъ публикува документа за дарение. В сайта на Агенцията апартаментът на Цацаров вече не описан като дарение, а като покупко-продажба. Съдия Цацаров, който не отговори веднага на публикацията, а се появи три дни след нея пред бТВ на интервю с Диана Найденова и заяви, че раздуването на балона до такава степен вече граничи с границите на клеветата. А кой го клевети Агенцията по вписванията? Както се казва в един еврейски виц Съмнението остана. Защо Цацаров мълча три дни, а не каза веднага, че е грешка? Той може и да го е платил тоя апартамент, но сделката да е оформена като дарение, което е изгодно и за фирмата, и за купувача. Наистина остава съмнение, че нещо се наглася и поправя в Агенцията по вписване.

Как в службата по вписване в Пловдив ще сбъркат покупка с дарение, след като става дума за лесно запомнящите се имена на председателя на Окръжния съд в града и съпругата му, известен пловдивски нотариус? Това е само част от проблема със съдията Цацаров. Оказва се, че той и съпругата му са доста имотни. В имуществените декларации на Цацаров от 2007 г. до 2012 г. фигурират следните по-важни имоти: Само през 2007 г. той и жена му са купили два апартамента, едно ателие и два малки парцела - всичко за малко над 120 000 лв. Купили са си тогава и 5 декара гора за 4000 лв. Като източник на доход за всички покупки са посочени заплатата на Цацаров и парите, които е получила съпругата му Меглена Илиева Ангелова-Цацарова като нотариус. Да, нотариусите печелят добре. Но имотите са множко дори за нотариус, а същевременно цените, на които са купени, изглеждат занижени. Същата 2007 г. Цацарови са си купили и кола Тойота за 30 000 лв. Цацарова е декларирала, че има банкови влогове в лева и евро за 400 000 лв. и в същото време и ипотечен заем за 332 000 лв. Интересно, нали? Всеки сам да смята как е възможно всичко това. През 2009 г. Цацаров декларира, че през 2008 г. е купил още един апартамент, дворно място и право на строеж. Освен това като дарение жена му получава кафе-аперитив и склад за кафе. Аферим. Пак дарение. Не се знае от кого. Дали ще го попитат при обсъждането на кандидатурата му във Висшия съдебен съвет? Наистина, това семейството юристи ли са или въртят бизнес с недвижими имоти?

Двамата са купили и няколко декара овощна градина в село Костиево. В декларацията си от 2011 г. Цацаров посочва, че през 2010 г. е купил и апартамент от 59 кв. м в София заедно с гаражна клетка - за 83 000 лв. В същото време продава апартамент от 84 кв. м за 84 101 лв. През последните години като нотариус съпругата на Цацаров декларира годишни доходи над 250 000 лв. За 2007 г. декларира над 400 000 лв. През 2010 г. година големият ипотечен заем на жена му е намален до 233 000 лв. В последната декларация, подадена от Цацаров през 2012 година, той пише, че има влогове в евро и левове за малко на 50 000 лв. Като източник посочва заплата и наеми. Как му остават за спестяване в банка от заплата, при толкова покупки на имоти? Жена му има 200 000 във влогове в левове и евро декларирани като източник от наеми и възнагражденията като нотариус. И другите кандидати са имотни, но не чак толкова

НЕ СТАВА ЛИ ДУМА ЗА ЦВЕТАНОВ ИЛИ ДА РАЗВОДНИМ ПРОБЛЕМА!

КРАДЦИТЕ, ЛЪЖЦИТЕ И ПОДСЛУШВАЧИТЕ СА НА "ПОЗИТАНО" 20! НАРОДЪТ ЩЕ ГИ НАКАЖЕ НА ИЗБОРИТЕ.

Да и те закриха болниците. И малките зелени човечета са там. За четвърти километър сте герберчета. Блаженни са бедните духом........ Честити празници! народът ще реши!

Август 2011 Cлед близо 20-месечно разследване, прокуратурата внесе предложение за освобождаване на лидера на БСП от наказателна отговорност. Станишев беше обвинен от прокуратурата за изгубването на седем секретни доклада: три от ДАНС, два от МВР, един от министъра на отбраната, и един от НАТО. Заради чистото съдебно минало на бившия премиер и наказанието за престъплението, за което ще е подсъдим, прокуратурата предлага той да бъде освободен от наказателна отговорност и само да бъде глобен Април 2013 След 4-седмично разследване прокуратурата cофийска градска прокуратура официално съобщи, че са открити доказателства за извършено престъпление от бившия вътрешен министър Цветан Цветанов по делото за незаконното подслушване, с оглед задълженията на министъра на вътрешните работи да упражнява контрол върху прилагането и използването на специални разузнавателни средства. - СЛЕД МУДНО РАЗСЛЕДВАНЕ ПРОКУРАТУРАТА ОПРАВДАВА КРЪСНИКА НА МАФИЯТА СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ ЗА ЗАНИЖЕН КОНТРОЛ И ЗАГУБА НА СТРОГО СЕКРЕТНИ ДОКУМЕНТИ! - СЛЕД ЕКСПРЕСНО РАЗСЛЕДВАНЕ ПРОКУРАТУРАТА ОБВИНЯВА БИВШ МИНИСТЪР ЗА ЗАНИЖЕН КОНТРОЛ

Абе ти още ли не си разбрал, че "съвестния" гражданин Трактора по нареждане на Борисов открадна папките за да злепостави Станишев ? Айде у лево...

В затвора там му е мястото на този ташак сурат а не във парламента .

Веднага след края на заседанието на Висшия съдебен съвет (ВСС) в четвъртък, на което бяха приети скандални процедурни правила за провеждане на избора на главен прокурор, неофициалният досега фаворит на ГЕРБ за поста - Сотир Цацаров, вече официално бе номиниран за поста, научи Mediapool. Кандидатурата му е подписана от петима членове на съвета, излъчени от парламентарната квота, както и от двама - от професионалната. Цацаров е подкрепен от Каролина Неделчева (ГЕРБ), Магдалена Лазарова-Проданова (ДПС), Соня Найденова (ГЕРБ), Светла Петкова (ГЕРБ), Ясен Тодоров ("Атака"), както и от бившия зам.-главен прокурор Михаил Кожарев и от съдия Галя Георгиева, известна с близките си отношения с Цацаров,

В момент, когато Европейската комисия заплашва България с извънреден мониторингов доклад заради скандала около избора на конституционни съдии, лобито във ВСС, подкрепящо Цацаров прие процедура, значително улесняваща неговото избиране. Целта бе да се окаже ударен натиск върху няколкото членове на съвета, които се колебаят в подкрепата си за председателя на Пловдивския окръжен съд (ПОС) Цацаров, известен с близките си отношения с вътрешния министър Цветан Цветанов.

Това е само едно от престъпхленията които е извършил Цветанов.При това съвсем не е най голямото.Но като начало не е зле.

А КОЛКО ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ИЗВЪРШИ ПРОКУРАТУРАТА ЗА 23 ГОДИШНИЯ ПЕРИОД ЗА ДА СТИГНЕ ДО ТАЗИ БЕЗИЗСХОДИСА ДЪРЖАВАТА НИ.

Не ми пука кой кого е подслушвал!Този който се страхува от подслушване сигурно има защо!Аз искам тези които откраднаха живота ми да си получат заслуженото!А те в момента демонстрират на практика поговорката"крадеца вика,дръжте крадеца"!

Обвинението на прокуратурата за Цветанов е "не упражнил контрол на подчинениете си"??????????? Пълен смях, егати и "независимата" прокуратура!!!! Просто, поради липса на друго, това изфабрикуваха, смешни сте! Не напразно Райоков вчера каза, че това са скандали, с които една политическа партия залива държавата!

Мило момиче надявам се да не си толкова глупава, както повечето от вашата партия. Цветанов, като министър и като лидер на партия носи отговорност за подчинените си. да подсъдно е че подслушвано, но по важното е самият разговор и става ли ясно учасниците извършили ли са предсъпление. Отговорът есамо един и тримата са за затвора за влияние с власт.

Ти напълно си се объркал. За кое подслушване говориш? Егати прокурора си. С готови присъди се събуждате. Демократи!

най-обикновено преди "измиване на ръцете" от прокуратурата! юристи вече казаха, че няма доказателства за престъпление! После в съда всичко ще отпадне! Помните ли "ние ги хващаме те ги пускат" познато ли вие? Лошия съд! Всичко се обръща срещу създателя си - сега и да те оневини съда никой няма до повярва!

Роси Ти от кой мат-рял си?,като ти чета писанията-май от сбъркания.

Цветанов изпраща горещи привети на Станишев и всички свои недоброжелатели, с пожелания да се трудят още по-неуморно и упорито за изборната победа на ГЕРБ. За сега резултатите са неочаквано добри и рейтингът на политическа партия ГЕРБ расте. Съответно - на БСП намалява ...

Пожелавам на симпатизантите на ГЕРБ весели празници !

ЧУЙ УЙО-лежи си на тоя.

Едно не разбрах-Цветанов ли е заповядал някой да подслушва или просто може би има ВИНА, че не ги е контролирал дали си тръгват по рано в Петък? Нека прокуратурата да отговори ясно и точно: Давал ли е заповед за подслушване или не. Стига локуми и "безплатна" реклама на Гейчо и компания.

Абе човек, кой в МВР върши нещо без заповед?

Този полицай, дето го хванаха с килограми дрога в колата до Благоевград със заповед ли е бил. Минестърът и всички шапкари големци тогава бяха от БСП.

Прокуратурата го каза съвсем точно и ясно - Цветанов е нарушил закона!Това е!Подробности мен не ме интересуват!Има Съд!Подробностите - там!

Какво ще стане с цената на тока от 01.07., ако БСП вземе властта? И всяка друга партия, но тези са най-вероятни, затова да кажат ОТСЕГА?

ще ти кажа, щом си кон с капаци. Да , Цветанов лично е заповядвал да се вършат престъпленията за които е обвинен. Не само е заповядвал, а е заплашвал подчинените си да вършат тези престъпления въпреки, че тяхната съвест им говори друго. И те след като знаят колко безкруполени отмъстителен индивид е са изпълнявали неговите заповеди и заплахи, въпреки, че повечето от тях са устни . Но тези изпълнители ако са доблестни българи трябва сега откровено да разобличат този доказан пристъпник.

Цецо поялника (носа му прилича на поялник) е толкова камуфлажен, че по-прост министър на МВР не сме имали от времето на Мистър Бийн!!!

Имахте, имахте - предишния явно не смееше да каже че обича "Райна на филия" щото...