Коментари - Двама руснаци осъдени на 14 години затвор в Украйна | Днес.dir.bg

Двама руснаци осъдени на 14 години затвор в Украйна

Украински съд осъди на 14 г. затвор двама руски граждани, признати за виновни, че са воювали за проруските бунтовници срещу украинската армия в Източна Украйна.

Обратно в новината

Коментари - Двама руснаци осъдени на 14 години затвор в Украйна | Днес.dir.bg

Коментари

Тези двамата са зоологическата градина в Киев. За 14г бая пари от билети ще спечели Украйна от тях..ха..ха И да им пуснат мъжка горила да ги оножда..ха.ха

фашистите не можаха да направят държава .. но продължават да съдят ... аз така и не схванах ..след като е имало руски войски в украйна ... що не и обявиха война .... и след като няма война що има мобилизация ..още .

Абе, брато, на оня с човекоподобната мутра в отсрещната килия защо му викат доктора? - Излекувал много затворници от хемороиди... То и тия двамата ще попаднат на доктора

Тези ватенки като излязат от затвора ,все ще им се ходи на гинеколог.

педставете си, че са дошли в българия двама, от съседна страна, понеже са в отпуска от тяхната си армия, да се бият против българската армия!...

Представи си сега че у нас има чужди войски които са тук ,, на учение " и ползват бази ( без да плащат ) ... без никой да ги е канил .

Двамата задържани са работили като служители на милицията в Луганск. Не са водили военни действия срещу Украйна. Задържани са случайно след като са се объркали по пътя към едно от селата. Имали са някаква военна специалност в Русия, но тя не е била свързана с преки бойни участия. По скоро са работили поддръжка в някое поделение и са дошли да изкарат някой лев като милиционери в Луганск.

Не са били дори милиционери. Тези невинни душици са продавали краставици и са носели хуманитарна помощ. Мисли малко като пишеш, бе Стамате!!!

бойци са с физика на обикновени алкаши?

Отива руснак да купува месо в месарски магазин, и продавача му отговаря -,,тук не продаваме месо' Човека попитал , ами на вратата пише,,месо", продавча отговорил- че на вратата на гаража ми пише хуй а вътре има дърва....

Тия укри се побъркаха. Започнаха разправа с невинни руски туристи и екскурзианти. Тия двамата просто са искали да опознаят от близо Украйна, за да я обикнат или са отишли там да споделят любовта помежду си.

Путин каза и то няколко пъти повтори - нашите войници ще стоят ЗАД украинските жени и деца. Тия двамата са се крили зад мирни жители и са убивали граждани на чужда държава. 14 години е голяма милост за тях.

- Москва, която отрича да е разполагала свои войски в зоната на конфликта в Източна Украйна, твърди, че те са напуснали армията през декември 2014 г - Eто че Путин е Путю както и всички руски диктатори, отново оставя своите войни както в Грузия, Чечня, Абхазия и т.н. на произвола на съдбата. Използват разни 20 годишни момчета от селата за безумни идеи, а след това те просто изчезват чисто физически, от списъци, въобще като бройка..

ДИР услужливо забравя да напише,че адвоката им,които намери доказателства за тяхната невинност беше отвлечен и застрелян в Украйна. Ама няма нищо.Трябва и да се яде,нали,ДИР ?

информационна война! Даже и в НТВ показаха предаване ,че прословутия случай за ръзкъсаното от танкове на украински националисти руско дете е абсолютна лъжа и измислица на пропагандата! Не вярвай на всичко, медиите са фабрика зая лъжи!

на Средно Милиционерско Училище-Пазарджик! Може и да съм тъп, но нас така ни учеха! Ще казвате че взимате най-ниската заплата в България, ама не е вярно, ти това ще говориш, ясно ?! Ферщанден?

"извършване на терористичен акт и водене на агресивна война на територията на Украйна" - Кой е тоя терористичен акт поне да бяха казали и каква е тази агресивна война ,ако бяха водили например миролюбива война щяха да получат по-малко. Те опълченците колко хиляди пленници им върнаха ама карай украйнските националисти и бълха от Русия да хванат ще я чекнат и ще и отмъщават комплексари.

Ти си отровен от руска пропаганда склеротик.

накои коментари просто ей така изчезват?

Путин накара роднините им да е отрекат от тях!! На единият баща му и жена му лъжеха че вече не е бил войник. На другият не можаха да убедят жена му да лъже и тя не се появи по телевизията. И двамата са живели в Толиати където им е поделението.

Тия пичове участват в разузнавателна диверсионна група на руснаците. Попадат на украински пост, убиват един от украинците , другите откриват огън по тях и тия са ранени. Другите се изтеглят. На телефоните им има снимки от живота им на украинска територия. Имат оръжия на ГРУ, безшумни. Като ги залавят реват като бебета.

Никаква милост за терористите.

путин ги продаде за копеики.

jizast

Блядовете гледат като мишки в капан :)))))

Абе, я по-добре разгледайте снимката. Двете момченца, завалийките са ги пребарали някъде из ДНР, я са воювали въобще, я не. Те не се знае не само дали са руски агенти, ами и дали въобще са служили. Та и от ГРУ! Ха ха ха!!! Кой тук не е чел Виктор Суворов - сега ще разбера по броя на минусите :))) Я, Савченко, да, за нея да кажеш, че е минала я през ГРУ, я през Беркут е очевадно.

Направо се разплаках. Те момчетата и вилица не са държали в ръцете си. Хрисими руснаци, които не пият, не се бият и мразят Путин. Направо страшно хрисими са Своих не бросаем ХА ХАХА

Боклуко, самите руснаци казват че са служили и имат чинове. Били са се и са стреляли по украинците. Били са ранени и хванати.

Чел съм и много смислени коментари от теб и ще се въздържа от квалификации. Колкото до признанията, нали прочете, че момчетата са си признали и че са негри, само и само да стигнат живи до съдебната зала.

лявата и дясната ръце на Путин

Двама руски путински кадрови агресори са готови. Останаха още 8998 Хайде сега нали руснаците СВОИХ НЕ БРОСАЮТ ХА ХА ХА Етих двоих бросили

уволнили по некадърност,а пък украинците взели да показват на цял свят,какви сополанковци ги смачкаха.......и тук от тая снимка идва заключението за трагичното ниво на украинския солдат

FC Bayern, Deutscher Meister Ja so heißt er, mein Verein, Ja so war es und so ist es und so wird es immer sein.

Разпад очаква Украйна до края на 2016 г. В момента става дума за спасяване на държавата. Имам възможност да проследявам анализите, които идват от Службата за сигурност на Украйна и Съвета за национална сигурност и отбрана на Украйна. Има много песимистичен сценарий, който дава срок за цялостта ни до края на годината. След това можем да се сдобием с няколко квазидържави на територията на Украйна Целите на Майдана тъй и не са постигнати, корупцията не е преодоляна, а населението за две години е обедняло да катастрофални мащаби. В регионите хората вече искат да вият. Надеждите ми, че вече нещо може да се промени по конституционен път са все по-малки, отбелязва Ярош.

с посертовците от клетката?

колко жалки са Десен сектор и укроармията щом тия от клетката ги наритаха

Ко ти пука за тази измислена държава родена в Днепрожидовск.

и в кой жълт руски сайт пише това? Отбелязвам Ярош!

Тиа двамата като ги гледам са от НПО соросо юкрайната . Приличат на нашите доблестни педали който брадясват по време на протести за да ни ги избият господарите им от хамериканската амбасада.

ти си неосъзнат гений! Защо не опиташ принос в световната литература?

Ще се гърчите и овивате соро со ИДИЛ ни змии

В Сирия, когато руснаците бомбят наред населени пунктове са герои, Санченко е нацист/хитлерист/убиец, дори и изнесеното от тях да е истина. Лицемерие !

Руските неонацисти, които влязоха в чужда държава, за да убиват гражданите на тази държава, ще плачат с кървави сълзи. И майките им също.

За коя държава глаголиш достоен еврогей ,за Косово ли. Е па нема ткива държави . В крайната има черта оседласти в Косово няма нищо

акъл базиран на опорни точки! Тъпунгери!

Ама ти верно си готов да се смучете взаимно с ботоксното джудже-педофил. То обича да целува момченца - знаеш къде. Вярвам искаш и тебе да целуне. Няма да откажеш, нали?

проф. Георги Лозанов да сади царевица в Никополско! Ами, смешно!

Тъжно е. Докъде стигнахме - православни срещу православни. Бият се, убиват се, пленяват се, после се разменят. Мюслитете воюват помежду си за петрол, пари, разните му течения на Исляма а ние за какво ? И ние ли за пари се брато убиваме ?

Укропите какво ли няма да измислят само за да измъкнат садистичната крава от кафеза!

Тоа по-слабичкия ще го опънат още първата вечер баре 2 пъти - залагам 10 към 1.

кво доживяхме, селяните станаха професори ,офицери, съдии и министри! Това са професии за аристократи! Затова и цъфнахме!

хахаха, Савченко е отказала да бъде разменяна за тия двама бляда. Няма мърдане - едни 120-килограмови украински момчета ще им се насладят до насита.

За многая лет... и на двамата.

СРАВНЕНИЕ: Савченко показа среден пръст на Путин от клетката си, а тези двамата седят като наакани!

Ами защото се наакаха

тоя хилавият плъх колко ли наперен е бил с автомата в ръце , заедно с другите идио..ти!?

Я гледай, колко интересно - преди 10 часа 1 евро струваше с 3 рубли по-евтино. А след 10 часа тия двама храбреци ще струват по-малко от 1 рубла. :))))))

е за глупаци! Човек ако има акъл , сам може да прецени! Но тя е и така продуктово позиционирана, знае че повечето хора са тъпи, и оттам върви!

Такива може да лъже с разни лозунги и да ги праща да стрелят!

=на двама руски ГРУшечници! СМРАД!

Честито смяна на пола в затвора - хаирлия да е, дано ви хареса

тези са ги подгонили за да могат да притискат, чрез тях за онази убийца. Само, че пак ще им излязат криви сметките.

в Раша и да я съдиш, че е влязла незаконно си е чиста проба гавра! А тези отрепки са ги заливили с оръжие в Украйна, така, че работата им е ясна. Те не го отричат дори!

Коментари - Двама руснаци осъдени на 14 години затвор в Украйна | Днес.dir.bg

Двама руснаци осъдени на 14 години затвор в Украйна

Украински съд осъди на 14 г. затвор двама руски граждани, признати за виновни, че са воювали за проруските бунтовници срещу украинската армия в Източна Украйна.

Обратно в новината

Коментари - Двама руснаци осъдени на 14 години затвор в Украйна | Днес.dir.bg

Коментари

Тези двамата са зоологическата градина в Киев. За 14г бая пари от билети ще спечели Украйна от тях..ха..ха И да им пуснат мъжка горила да ги оножда..ха.ха

фашистите не можаха да направят държава .. но продължават да съдят ... аз така и не схванах ..след като е имало руски войски в украйна ... що не и обявиха война .... и след като няма война що има мобилизация ..още .

Абе, брато, на оня с човекоподобната мутра в отсрещната килия защо му викат доктора? - Излекувал много затворници от хемороиди... То и тия двамата ще попаднат на доктора

Тези ватенки като излязат от затвора ,все ще им се ходи на гинеколог.

педставете си, че са дошли в българия двама, от съседна страна, понеже са в отпуска от тяхната си армия, да се бият против българската армия!...

Представи си сега че у нас има чужди войски които са тук ,, на учение " и ползват бази ( без да плащат ) ... без никой да ги е канил .

Двамата задържани са работили като служители на милицията в Луганск. Не са водили военни действия срещу Украйна. Задържани са случайно след като са се объркали по пътя към едно от селата. Имали са някаква военна специалност в Русия, но тя не е била свързана с преки бойни участия. По скоро са работили поддръжка в някое поделение и са дошли да изкарат някой лев като милиционери в Луганск.

Не са били дори милиционери. Тези невинни душици са продавали краставици и са носели хуманитарна помощ. Мисли малко като пишеш, бе Стамате!!!

бойци са с физика на обикновени алкаши?

Отива руснак да купува месо в месарски магазин, и продавача му отговаря -,,тук не продаваме месо' Човека попитал , ами на вратата пише,,месо", продавча отговорил- че на вратата на гаража ми пише хуй а вътре има дърва....

Тия укри се побъркаха. Започнаха разправа с невинни руски туристи и екскурзианти. Тия двамата просто са искали да опознаят от близо Украйна, за да я обикнат или са отишли там да споделят любовта помежду си.

Путин каза и то няколко пъти повтори - нашите войници ще стоят ЗАД украинските жени и деца. Тия двамата са се крили зад мирни жители и са убивали граждани на чужда държава. 14 години е голяма милост за тях.

- Москва, която отрича да е разполагала свои войски в зоната на конфликта в Източна Украйна, твърди, че те са напуснали армията през декември 2014 г - Eто че Путин е Путю както и всички руски диктатори, отново оставя своите войни както в Грузия, Чечня, Абхазия и т.н. на произвола на съдбата. Използват разни 20 годишни момчета от селата за безумни идеи, а след това те просто изчезват чисто физически, от списъци, въобще като бройка..

ДИР услужливо забравя да напише,че адвоката им,които намери доказателства за тяхната невинност беше отвлечен и застрелян в Украйна. Ама няма нищо.Трябва и да се яде,нали,ДИР ?

информационна война! Даже и в НТВ показаха предаване ,че прословутия случай за ръзкъсаното от танкове на украински националисти руско дете е абсолютна лъжа и измислица на пропагандата! Не вярвай на всичко, медиите са фабрика зая лъжи!

на Средно Милиционерско Училище-Пазарджик! Може и да съм тъп, но нас така ни учеха! Ще казвате че взимате най-ниската заплата в България, ама не е вярно, ти това ще говориш, ясно ?! Ферщанден?

"извършване на терористичен акт и водене на агресивна война на територията на Украйна" - Кой е тоя терористичен акт поне да бяха казали и каква е тази агресивна война ,ако бяха водили например миролюбива война щяха да получат по-малко. Те опълченците колко хиляди пленници им върнаха ама карай украйнските националисти и бълха от Русия да хванат ще я чекнат и ще и отмъщават комплексари.

Ти си отровен от руска пропаганда склеротик.

накои коментари просто ей така изчезват?

Путин накара роднините им да е отрекат от тях!! На единият баща му и жена му лъжеха че вече не е бил войник. На другият не можаха да убедят жена му да лъже и тя не се появи по телевизията. И двамата са живели в Толиати където им е поделението.

Тия пичове участват в разузнавателна диверсионна група на руснаците. Попадат на украински пост, убиват един от украинците , другите откриват огън по тях и тия са ранени. Другите се изтеглят. На телефоните им има снимки от живота им на украинска територия. Имат оръжия на ГРУ, безшумни. Като ги залавят реват като бебета.

Никаква милост за терористите.

путин ги продаде за копеики.

jizast

Блядовете гледат като мишки в капан :)))))

Абе, я по-добре разгледайте снимката. Двете момченца, завалийките са ги пребарали някъде из ДНР, я са воювали въобще, я не. Те не се знае не само дали са руски агенти, ами и дали въобще са служили. Та и от ГРУ! Ха ха ха!!! Кой тук не е чел Виктор Суворов - сега ще разбера по броя на минусите :))) Я, Савченко, да, за нея да кажеш, че е минала я през ГРУ, я през Беркут е очевадно.

Направо се разплаках. Те момчетата и вилица не са държали в ръцете си. Хрисими руснаци, които не пият, не се бият и мразят Путин. Направо страшно хрисими са Своих не бросаем ХА ХАХА

Боклуко, самите руснаци казват че са служили и имат чинове. Били са се и са стреляли по украинците. Били са ранени и хванати.

Чел съм и много смислени коментари от теб и ще се въздържа от квалификации. Колкото до признанията, нали прочете, че момчетата са си признали и че са негри, само и само да стигнат живи до съдебната зала.

лявата и дясната ръце на Путин

Двама руски путински кадрови агресори са готови. Останаха още 8998 Хайде сега нали руснаците СВОИХ НЕ БРОСАЮТ ХА ХА ХА Етих двоих бросили

уволнили по некадърност,а пък украинците взели да показват на цял свят,какви сополанковци ги смачкаха.......и тук от тая снимка идва заключението за трагичното ниво на украинския солдат

FC Bayern, Deutscher Meister Ja so heißt er, mein Verein, Ja so war es und so ist es und so wird es immer sein.

Разпад очаква Украйна до края на 2016 г. В момента става дума за спасяване на държавата. Имам възможност да проследявам анализите, които идват от Службата за сигурност на Украйна и Съвета за национална сигурност и отбрана на Украйна. Има много песимистичен сценарий, който дава срок за цялостта ни до края на годината. След това можем да се сдобием с няколко квазидържави на територията на Украйна Целите на Майдана тъй и не са постигнати, корупцията не е преодоляна, а населението за две години е обедняло да катастрофални мащаби. В регионите хората вече искат да вият. Надеждите ми, че вече нещо може да се промени по конституционен път са все по-малки, отбелязва Ярош.

с посертовците от клетката?

колко жалки са Десен сектор и укроармията щом тия от клетката ги наритаха

Ко ти пука за тази измислена държава родена в Днепрожидовск.

и в кой жълт руски сайт пише това? Отбелязвам Ярош!

Тиа двамата като ги гледам са от НПО соросо юкрайната . Приличат на нашите доблестни педали който брадясват по време на протести за да ни ги избият господарите им от хамериканската амбасада.

ти си неосъзнат гений! Защо не опиташ принос в световната литература?

Ще се гърчите и овивате соро со ИДИЛ ни змии

В Сирия, когато руснаците бомбят наред населени пунктове са герои, Санченко е нацист/хитлерист/убиец, дори и изнесеното от тях да е истина. Лицемерие !

Руските неонацисти, които влязоха в чужда държава, за да убиват гражданите на тази държава, ще плачат с кървави сълзи. И майките им също.

За коя държава глаголиш достоен еврогей ,за Косово ли. Е па нема ткива държави . В крайната има черта оседласти в Косово няма нищо

акъл базиран на опорни точки! Тъпунгери!

Ама ти верно си готов да се смучете взаимно с ботоксното джудже-педофил. То обича да целува момченца - знаеш къде. Вярвам искаш и тебе да целуне. Няма да откажеш, нали?

проф. Георги Лозанов да сади царевица в Никополско! Ами, смешно!

Тъжно е. Докъде стигнахме - православни срещу православни. Бият се, убиват се, пленяват се, после се разменят. Мюслитете воюват помежду си за петрол, пари, разните му течения на Исляма а ние за какво ? И ние ли за пари се брато убиваме ?

Укропите какво ли няма да измислят само за да измъкнат садистичната крава от кафеза!

Тоа по-слабичкия ще го опънат още първата вечер баре 2 пъти - залагам 10 към 1.

кво доживяхме, селяните станаха професори ,офицери, съдии и министри! Това са професии за аристократи! Затова и цъфнахме!

хахаха, Савченко е отказала да бъде разменяна за тия двама бляда. Няма мърдане - едни 120-килограмови украински момчета ще им се насладят до насита.

За многая лет... и на двамата.

СРАВНЕНИЕ: Савченко показа среден пръст на Путин от клетката си, а тези двамата седят като наакани!

Ами защото се наакаха

тоя хилавият плъх колко ли наперен е бил с автомата в ръце , заедно с другите идио..ти!?

Я гледай, колко интересно - преди 10 часа 1 евро струваше с 3 рубли по-евтино. А след 10 часа тия двама храбреци ще струват по-малко от 1 рубла. :))))))

е за глупаци! Човек ако има акъл , сам може да прецени! Но тя е и така продуктово позиционирана, знае че повечето хора са тъпи, и оттам върви!

Такива може да лъже с разни лозунги и да ги праща да стрелят!

=на двама руски ГРУшечници! СМРАД!

Честито смяна на пола в затвора - хаирлия да е, дано ви хареса

тези са ги подгонили за да могат да притискат, чрез тях за онази убийца. Само, че пак ще им излязат криви сметките.

в Раша и да я съдиш, че е влязла незаконно си е чиста проба гавра! А тези отрепки са ги заливили с оръжие в Украйна, така, че работата им е ясна. Те не го отричат дори!