Коментари - Съдът: Енимехмедов не е можел и не е искал да убие Доган | Днес.dir.bg

Съдът: Енимехмедов не е можел и не е искал да убие Доган

Октай Енимехмедов не е можел и не е имал намерение да причини смъртта на Ахмед Доган - това е основният аргумент на съда да го оправдае за опит за убийство.

Обратно в новината

Коментари - Съдът: Енимехмедов не е можел и не е искал да убие Доган | Днес.dir.bg

Коментари

А какво стана с онези,които зверски пребиха момчето?

най-после излезе една умна глава всички бяха заровени в блаженство и недостижимост

да го съдят за това че НЕ го е застрелял :)

добре, а ножа за какво му е?

sawo

Доган яви ли се по делото? Това е по-интересното да се каже :)

Правите новина от "театрото" на дребен дилър, който явно е петимен да бъде в центъра на вниманието и да получи своите 5 секунди (съмнителна) слава.

Так и не разбрахте как ви нагласиха с това "театро"! Целио свят ви видя какво представлявате, а вие не се усещате.

Браво на Октай!Защо няма повече,нормално мислещи,като теб.Хората от този етнос,живеят като скотове,но от страх гласуват за такива като Доган,Местан,Делян.Лидерите на ДПС,сътрудници на ДС,са подслушвали и предавали своите хора.Доносници!Всичките живеят в палати,а хората от техните региони живеят два века назад.Ти си истински герой,първия опълчил се открито,дано имаш сили и повече последователи.Бъди здрав!

Смятам за нормално сега да започне разследване на съдиите, които са постановили подобни "мотиви", стига са се крили зад "вътрешното си убеждение". Пълно разследване и на подсъдимата скамейка за тези, които при учебникарски опит за убийство, представят случая за "театрална сценка"! Рано или късно тези съдии ще бъдат съдени от Народен съд, ведно с депутати и политици, довели България до нищета и безправие!

Не съм изненадан. И не само - аз!ДПС отново успяха да излязат с дивиденти, от една сложна политическа игра. За сметка на други, разбира се...

Вега с още по-голяма сила възниква въпросът за съд на онези, които биха и ритаха Енимехмедов след събитието с Доган. Човекът беше повален, а някои продължаваха да го ритат и бия. Нека им се кажат имената и да бъдат съдени.

Колко жалко,доган можеше да стане герой!

Не това беше целта!

ГОГО той стана герой! Това беше целта. "Изгори за да светиш!". Не смятам, че някой в тази тъпа държава е вярвал, че псевдо терористът ще лежи доживот в затвора. Изкара някй лев, понабиха го малко, стана известен, хопа тропа и ще си минат 3 годинки и кой от където. Сокола велик, терориста оправдан, а народа ... за народа замо зрелища, щото хляба го ядат ония говеда в парламента!

Не само да стане герой. Щяха да го чакат 99 девици, даже. то мен ако ме питаш за какво ли са му 99... Той една имаше и я изгони ,че не си перяла килотките, та какво остава за 99....

Кога прокурорът ще повдигне обвинение срещу биячите? Или младежът сам се нарита на сцената?

Че целият свят видя истинската същнос тна турчетата и на ДПС-то! Само Местанчо се прави на китайска маймуна и не знае къде се намира.

Нито е можел нито е искал да убие Доган. Само го е предупредил .

Още когато това политическо шоу беше топ новина писах ,че е постановка и предреках каква ще е присъдата. Споменавал съм нееднократно и какво ще бъде продължението на този сценарий.Тогава беше масово преклонението пред този ,,герой"борец против Доган.Дори имаше протести в негова защита.Мисля ,че все повече хора проумяват ,че са били подведени и от тяхнопо масово прогледване зависи дали тези които организираха всичко това ще приложет сценария до край или ще го прекратят

Кико, от където и да го погледнеш, Октай си е герой. Той рискува младият си живот за нищо лично. Щяха да го убият, ако случайно пистолета му беше произвел изстрел. Това автоматически даваше правото на отговор. Дори и да приемем, че постъпката му е безсмислена, тя си е геройска. Октай съвсем не е случаен човек. Има идея и има качството и смелоста да я защити. Я погледай около него какви подмазвачи са.

Този не е никакъв турчин. Няма турчин със сини очи и светло лице.

има бе Веска има бе , ако знаеш каква съученичка имах туркиня , руса , синеока невероятно красива дама да е жива и здрава!Казва се Фатме ...

Понятието турчин е много общо и подвеждащо. Османската империя събира в основата на турската нация расови типове от целия близкоизточен свят и средиземноморието. Всъщност елитите на турския истеблишмънт нямат нищо общо с турчетат като такива. И голяма част о т тези елити (управляващи съвременна Турция) имат бълг. корени.

Прав си, чертите му нямат нищо общо с турския генотип, а са по-скоро славянски. Трябва да спрем да наричаме всеки турчин, само защото носи арабско или турско име. Името и религията не определят произхода. Всички помаци са българи по произход макар и да не са с типичните български имена.

поредният проект на доган.всичко беше нагласено.новият проект на доган се нарича бареков.добре че народа вече не им вярва.

Преклонената прокуратура,остра сабя не сече таз истина едничка, кой ли ще да отрече? За всички беше ясно, че няма опит за убийство на грабливата птица, но прокурорите се понаведоха чинно и демократично.

TIREX

псевдо атаката срещу мазника доган бе за да се консолидират електората и заздравят позициите на антибългарската партия. доган участваше в спектакъла и бе ясно че той сам си е Поръчителя.Не случаен е и "нападателя" дадени са му пари и обещание че ням ада бъде съден или щее за малко. заблудените български овци вместо да забранят и изгонят ДПС мънкат и се надупват на сащ и запада

....пошегувал се е само, приателски

Прокурутарата???Що е то?

Реши Сава и го пуснаха

Целта му е да влезе в политиката и да събере недоволните от Доган около себе си!

А какво става с ония бесни "герои", които храбро ритаха падналото момче?

Макс, както винаги си прав. Защо обаче завършваш коментара си насред път. Дай идея, как виждаш утрешният ден на тоя младеж. Той май се оказа по голям националист от много други, които им посиняха гърдите, да ги бият,какви ербапи са. Аз съм писал доста сполучливи коментари в негова защита и смятам, че нашата подкрепа трябва да прозължи.

Мазният ибрикчия молла Местан, е крайно време да се надене на Догановия инструмент и да спре да крещи, като инфантил! Язък, че заблудил такава хубава туркиня!

....БЕЗСПОРНО... "Актьорите" ги видяхме... СЦЕНАРИСТИТЕ не разбрахме КОИ са!!! Тоя Октай,ако действително е хранел някаква неприязън и желание за "наказание" на Сокола,най-малкото нямаше да залага на това "пищовче" с "халостни",при което дори се оказа,че и не гърмят (поне за звуков ефект )...още повече изглежда интелигентно момче и ТРЯБВА да е БИЛ НАПЪЛНО НАЯСНО,че има реална въъзможност да не слезе....ЖИВ от СЦЕНАТА !!!! Странно защо просто не го хвана за тънкото вратле и само с едно движение не го остави поне инвалид за цял живот (ако него убие)...все пак и на възраст,ръст,тегло и физическа сила и тренираност Октай превъзхождаше значително Доган.... Може би е липсвала МОТИВАЦИЯ или чисто и просто това не бе написано в ...СЦЕНАРИЯ !!!!

Целта на сценката с покушението в крайна сметка беше да се осигури "достойно" оттегляне на Доги-философа от политиката, защото негативният му имидж достигна критична и опасна точка на кипене!

Този театър, заслужава световна награда

чедо,октаиче оти не стреля по-точно,нема да е голема загубата да не кажем никаква.че се загуби наи-ученио почетен хидролог аидук на булгаря,турця и други развити хидроложки даржви.за рожден ден подарак си направи картечен пистолет ама истински...

Следващия път да му дадат картечница.

Можеше по всички логики да стреля с водно пистолетче... и базука да му сложат в ръцете, ще е заредена с донапрен. Само като погледнеш изражението си личи , че е страхливец

Младеж, научи се да пишеш правилно думите или се върни в 1-ви клас. За кой ли път забелязвам да изписваш грешно определени думи-затова ти правя вече забележка!! Пише се "дунапрен", а не "дОнапрен", когато имаш съмнения, се консултирай с тълковния речник-за 3 секунди работа е-така хем ще се научиш как се пише, хем няма да се излагаш!А и хората, които ти плащат ще са доволни, че имат образован трол!

баѝ Васо,ДСП си е баш на турците.Не знам коѝ и къде ги псува,но знам колко мразят българите.Тук е родината им,а ни мразят!Неблагодарници!Такива като Октаѝ са единици.

Аз приемам един човек за българин, първо когато името му е българско.

Смешнико смешен, пак се излагаш!! "Българин" би трябвало да се нарича човек, който милее за България и прави само добри за България неща! Българин е човек с българско самосъзнание!! Не като теб да ръсиш само простотии!

Няма такива работи , батка, много телевизия гледаш - промили са ти мозъка и са насадили религиозна омраза в теб не към когото трябва. Ти мразиш турците, вместо циганите. А колко т. нар. "турчина" познаваш и с колко от тях си имал контакти, за да говориш? Аз ти казвам - с николко, говориш на ангро ! Говориш гьотери !

Аз се чудя, защо няма протестна мрежа с/у Доган и да отиват да правят с дома му Катуница 2 ??? Ще пращат криминално проявен да ни показва патриотизъм и после мънка пред съда, че не е искал да гърми. Ако беше го убил, пак ли щеше да каже, че не е искал да го убие? Аз казвам, че това щеше да каже. И на всеки му е ясно, защо е имал и нож в себе си, но излиза за пред съда, че си го е носил да си прави салата и по навик го е забравил в себе си. Лесни оправдания за глупавите ни закони

Прав си, срещу Доган, Станишев, Пеевски - цялата тая крадлива пасмина. Браво, Снайпо!!!

magit@abv.bg

Аз говоря за всички. ББ, ЦЦ. не са ангели, както и останалите по веригата.

много си наивен. първо се поинтересувай кой е дуган и дали ченге от тъкъв клас ще допусне да го гръмне някой?

magit@abv.bg

Знам кой е, но навиците се губят с времето.

Лично познавам над 100 човека - турчеещи се българи. Родени и израсли в България и говорещи турски език, но, както и да е . Те се имат за турци. И стоте- доедин псуват и плюват Доган, Местан и компания и не щат и да чуят за ДПС ! Мразят го от сърце ! ДПС не е партия на турците, а изчадие, създадено от БКП ! ДПС е партия на циганите !

Според мен на Октай Енимехмедов са му дадени много пари да направи това представление целящо популизъм и PR за ДПС. От далеч си личи как адвокат е консултирал Октай още преди събитието и му е разяснил всички възможни последствия. Той се е качил с газовия пистолет без патрон в цевта на трибуната перфектно осъзнаващ, че не могат да му лепнат опит за убийство, а само закана и поради чистото му криминално минало, домашният арест е логичен. През това време ДПС изкара Доган герой, партията направи плавен преход между Доган и Местан и затвърди доверието на симпатизантите. Перфектна постановка от която само ние страдаме, защото виждаме колко е крехка и лесна за манипулации системата ни.

Да де, но миналото му не е чисто. Нормален човек не би се съгласил на такъв сценарии, освен ако парите както казваш, не са много. Най-вероятно е изнуден след поредното му престъпление. Здраво момче, спортист, има и мозък в главата. Криминално проявен. Идеалния човек, който ще може да изиграе ролята си до край.

Съгласен съм с теб. Наистина не си представям как Октай става рано сутрин за работа всеки ден и бачка до късно. Според мен си е казал: "Получих "Х милиона" за театралната постановка в замяна на малко бой и 3 години домашен арест. Сега мога да си живуркам и гледам турски сериали по цял ден."

Енимехмедов трябваше да гръмне доносника Меди Доганов!

Егати българските патриоти. Турчин да протестира срещу грабежа, който ни устройва един друг турчин, дето нагло заяви, че ако иска, ще си купи и летяща чиния... Засега си купи яхта за 35 млн... Летящата чиния ще си я купи в края на мандата, когато ще е смъкнал над милиард от парите на българите - бюджета на държавата... Даже каза и как - с обръчи от фирми, на които подхвърля залци от порциите на държавата... Нашата, българската държава един прост турчин я краде така, както и Падишахът не ни е крал по турско... А иначе "патриоти" в кавички наспорил Бог в многострадалното ни Отечество... Но "патриоти", мераклии да крадат, да крадат и с чуждоземци, кеф ти турци, кеф ти руси, само пара да пада... От нашата, на народа парата, парата на най-бедните в Европата... Ашколсун, патриоти... А и плюете по момчето... Дваж пъти ашколсун!!

Да, прост турчин, много прост и тъп. Поне да беше някой образован, интелигентен, умен, а то тъпанара и неграмотника , който не може да пресметне 2 по 2 без калкулатор- Доганов !

Присъдата му е съвсем нормална и я бях предвидил. Че за опит за убийство няма да го осъдят, а за заплаха. И даже май бях казал 3-4 години затвор. Не е логично, да се опитваш да убиеш някой с газов пистолет, ако не е преправен. Един нож е много пъти по-смислено решение. Още повече, че изглеждаше много по-здрав от Доган. Като го гледах на видеото, едва ли не очаквах пистолета да е воден и да го напръска с вода. Според мен и се разколеба. Интересно дали пистолета наистина е засекъл и какво значи това? Можеше да направи един пробен изстрел, ако имаше такава цел.

пуснаха го за да може Доган дфа го довърши навън

Абе един кьор-кютук пиян руснак фигурист уби едно момче и остави инвалид едно момиче, а сега си кара кънки в "братска" Русия, а доганчо си е жив и здрав! Единия е с условна присъда, а другият ще лежи! Хайде направете си сами извода!!!

Едното действие е умишлено престъпление. При умишлените се очаква, той да е престъпник в главата си и като го пуснеш да търси да извърши следващото престъпление. Другото е от глупост, предоверяване на способностите, пиенето. От него не се очаква, че ако го пуснат, ще се опита да извърши същото. Затова умишлените убийства се съдят съвсем различно, от по непредпазливост. Единият е престъпник в главата си. Другият може да е просто глупак или други причини.

Някой, виждам, че си на ТИ с материята, а аз съм пълен лаик - електроинженер съм! Но пък аз разсъждавам по друг начин - дали едно убийство по непредпазливост го прави по-малко убийство ...... умрелия си е умрял .... нали?

качването на кола след употреба на алкохол си е умишлено престъпление !!!

Ако г-н Енимехмедов е ИМАЛ намерението да "убие" Доган, той доказа с действията си че САМО го е У Н И Ж ИЛ!!!Интересно е да се изгледа целия "цирк" на забавен каданс и ДА СЕ В И Д И професионалната реакция на ДОГАН!!!?!Такава "реакция" в такава ситуация МОЖЕ да извърши САМО ПРОФЕСИОНАЛИСТ!!!! Целта на "покушителя" може би е била: - Да се увери "простолюдието" от ДПС че ДОГАН е бил, Е и си остава кадър на Държавна сигурност!?!?!Изхождайки от тази презумпция "действията" на г-н Енимехмедов НЕ ПОДЛЕЖАТ на САНКЦИОНИРАНЕ от съда!! АЗ го поздравявам за доброто , което направи!! Много хора от този етност МИСЛЯТ като мен!!

Смела постъпка на един българско мюсюлманин срещу агент на държавна сигурност - 42 месеца лишаване от свобода. Мизерска постъпка (закана за убийство) на един цигански далавераджия (внукът на цар Киро) и две мъртви български момчета - 8 месеца лишаване от свобода! Държавата - България! Коментарът е излишен!

Мразя Доган,но може ли всеки малоумник с оцъклен поглед/ мислещ се за патриот/ да започне да ни опира пищови в главите и после да казва,че било шега?!Както казва Алф - майтап бе,Уили.

Уили, много филми гледаш, промили са ти мозъка.

Зад всеки успял мъж стои една учудена тъща.

Някой хора във форума от мъжки пол с лакирани нокти, епилация, педикюр и маникюр, се опитват да ни убедят, че Октай е герой, защото отиде да гръмне Доган с газов пистолет, който засече, а после се отрече, че е искал да го гърми. Извърта, че е искал да покаже, че са досегаеми, но и най-големия малоумник знае, че няма недосегаеми. Един истински патриот, дали би се отрекъл от действията си с думи? Това за мен е пълен страхливец. Явно тези който са му платили, не са си изпълнили обещанието да го покрият и сега се оправдава като жена хваната в изневяра. Който си мисли, че може да има доверие на криминално проявен, то е пълен глупак. Чудя се какво ли е искал да покаже, когато е извършвал другите си престъпления?! Да влиза в затвора за 20 г. и подобни патриоти не са ни нужни, а само вредят на обществото.

Много си зле и явен лъжец или тотално неадекватен! Ама какво може да се очаква от теб, нали си оръжие в ръцете на друг! Енимехмедов от самото начало твърдеше, че е искал да "гръмне", за да го изплаши и Доган да се изложи, а не за да го убие. Никога не е твърдял, че е имал намерение да го убива, а само, че е искал пистолетът да тресне, за да се напикае Доган като малко дете пред камерите и да се види какъв страхливец е.

magit@abv.bg

На такива им идват оправданията в ареста много бързо. Много ясно, че ще съчини това. Да беше го написал в бележката която оставил преди да отиде и гърми Доган. Само огромни глупаци могат да повярват на подобна теория. Виж Баретата как го сплашиха, за да си припомниш как се сплашва. Тези турски и адвокатски номерца, са ясни на хората, така, че не ми го защитавай, защото неможеш да ми отговориш на един прост въпрос

Никой да не се чуди и да не си задава въпроса за мизерното положение в България, в страната нищо не се е променило, съдът продължава да защитава наркотрафиканти, корупционери. мафиоти, насилници и убийци. Октай сам си е признал че е искал да го ГРЪМНЕ, всеки в България знае че този израз означава УБИЙСТВО. А сега този "герой" позорно и безславно мълчи и се спотайва, слушка адвокатчетата си и се измъква от ситуацията подпомогнат от благородните и пословично продажни български съдии. Това нищожество да върви и да благодари на Доган, да му целуне топките, затова че не е настойчив по отношение на присъдата.

ами, защо след като октай не е можел, а и не е искал да убие сокола, не е предоставил този шанс на тези, които искат и могат :P

Еми време беше да го оправдаят и да свършва този цирк. Време е да видим изправени пред съда и хората които ритаха Октай и се опитаха да го убият !!! Защо прокуратурата се бави толкова !!!

Тоя циркаджия да признае че му е платено да изиграе това тятро. ДПС е партия от която може да се очаква всичко включително да скалъпи и подобен елементарен цирк за да се възвеличае сокола още повече.

Червените тролчета наскачаха да защитават своя лидер в оставка Доганя. След целувката на Станишката с Местан е ясно, че бесепарите са готови и на турците да ни продадат за да крадат на воля.

Защо никой не приема факта, че човек може да остане за цял живот инвалид от страх от преживяното, може да превърти, може да се поболее. Така ще бъде обречен на страдания не само той, но и всички покрай него. Дори пистолетът да беше играчка, това е изживян ужас и дали ще бъде пряко убийство или бавна и мъчителна болест , причинена от това.....

По принцип си прав! Но за доган наистина се надявам да му повлияе точно така! Лошото е че това момче е част от някакъв план който хич не е за доброто на народа!

ДОГАН НЯМАШЕ ВРЕМЕ ДА СЕ ИЗПЛАШИ, НО В ИНТЕРЕС НА ИСТИНАТА - БЪРЗО И ТОЧНО РЕАГИРА!!!!

Коментари - Съдът: Енимехмедов не е можел и не е искал да убие Доган | Днес.dir.bg

Съдът: Енимехмедов не е можел и не е искал да убие Доган

Октай Енимехмедов не е можел и не е имал намерение да причини смъртта на Ахмед Доган - това е основният аргумент на съда да го оправдае за опит за убийство.

Обратно в новината

Коментари - Съдът: Енимехмедов не е можел и не е искал да убие Доган | Днес.dir.bg

Коментари

А какво стана с онези,които зверски пребиха момчето?

най-после излезе една умна глава всички бяха заровени в блаженство и недостижимост

да го съдят за това че НЕ го е застрелял :)

добре, а ножа за какво му е?

sawo

Доган яви ли се по делото? Това е по-интересното да се каже :)

Правите новина от "театрото" на дребен дилър, който явно е петимен да бъде в центъра на вниманието и да получи своите 5 секунди (съмнителна) слава.

Так и не разбрахте как ви нагласиха с това "театро"! Целио свят ви видя какво представлявате, а вие не се усещате.

Браво на Октай!Защо няма повече,нормално мислещи,като теб.Хората от този етнос,живеят като скотове,но от страх гласуват за такива като Доган,Местан,Делян.Лидерите на ДПС,сътрудници на ДС,са подслушвали и предавали своите хора.Доносници!Всичките живеят в палати,а хората от техните региони живеят два века назад.Ти си истински герой,първия опълчил се открито,дано имаш сили и повече последователи.Бъди здрав!

Смятам за нормално сега да започне разследване на съдиите, които са постановили подобни "мотиви", стига са се крили зад "вътрешното си убеждение". Пълно разследване и на подсъдимата скамейка за тези, които при учебникарски опит за убийство, представят случая за "театрална сценка"! Рано или късно тези съдии ще бъдат съдени от Народен съд, ведно с депутати и политици, довели България до нищета и безправие!

Не съм изненадан. И не само - аз!ДПС отново успяха да излязат с дивиденти, от една сложна политическа игра. За сметка на други, разбира се...

Вега с още по-голяма сила възниква въпросът за съд на онези, които биха и ритаха Енимехмедов след събитието с Доган. Човекът беше повален, а някои продължаваха да го ритат и бия. Нека им се кажат имената и да бъдат съдени.

Колко жалко,доган можеше да стане герой!

Не това беше целта!

ГОГО той стана герой! Това беше целта. "Изгори за да светиш!". Не смятам, че някой в тази тъпа държава е вярвал, че псевдо терористът ще лежи доживот в затвора. Изкара някй лев, понабиха го малко, стана известен, хопа тропа и ще си минат 3 годинки и кой от където. Сокола велик, терориста оправдан, а народа ... за народа замо зрелища, щото хляба го ядат ония говеда в парламента!

Не само да стане герой. Щяха да го чакат 99 девици, даже. то мен ако ме питаш за какво ли са му 99... Той една имаше и я изгони ,че не си перяла килотките, та какво остава за 99....

Кога прокурорът ще повдигне обвинение срещу биячите? Или младежът сам се нарита на сцената?

Че целият свят видя истинската същнос тна турчетата и на ДПС-то! Само Местанчо се прави на китайска маймуна и не знае къде се намира.

Нито е можел нито е искал да убие Доган. Само го е предупредил .

Още когато това политическо шоу беше топ новина писах ,че е постановка и предреках каква ще е присъдата. Споменавал съм нееднократно и какво ще бъде продължението на този сценарий.Тогава беше масово преклонението пред този ,,герой"борец против Доган.Дори имаше протести в негова защита.Мисля ,че все повече хора проумяват ,че са били подведени и от тяхнопо масово прогледване зависи дали тези които организираха всичко това ще приложет сценария до край или ще го прекратят

Кико, от където и да го погледнеш, Октай си е герой. Той рискува младият си живот за нищо лично. Щяха да го убият, ако случайно пистолета му беше произвел изстрел. Това автоматически даваше правото на отговор. Дори и да приемем, че постъпката му е безсмислена, тя си е геройска. Октай съвсем не е случаен човек. Има идея и има качството и смелоста да я защити. Я погледай около него какви подмазвачи са.

Този не е никакъв турчин. Няма турчин със сини очи и светло лице.

има бе Веска има бе , ако знаеш каква съученичка имах туркиня , руса , синеока невероятно красива дама да е жива и здрава!Казва се Фатме ...

Понятието турчин е много общо и подвеждащо. Османската империя събира в основата на турската нация расови типове от целия близкоизточен свят и средиземноморието. Всъщност елитите на турския истеблишмънт нямат нищо общо с турчетат като такива. И голяма част о т тези елити (управляващи съвременна Турция) имат бълг. корени.

Прав си, чертите му нямат нищо общо с турския генотип, а са по-скоро славянски. Трябва да спрем да наричаме всеки турчин, само защото носи арабско или турско име. Името и религията не определят произхода. Всички помаци са българи по произход макар и да не са с типичните български имена.

поредният проект на доган.всичко беше нагласено.новият проект на доган се нарича бареков.добре че народа вече не им вярва.

Преклонената прокуратура,остра сабя не сече таз истина едничка, кой ли ще да отрече? За всички беше ясно, че няма опит за убийство на грабливата птица, но прокурорите се понаведоха чинно и демократично.

TIREX

псевдо атаката срещу мазника доган бе за да се консолидират електората и заздравят позициите на антибългарската партия. доган участваше в спектакъла и бе ясно че той сам си е Поръчителя.Не случаен е и "нападателя" дадени са му пари и обещание че ням ада бъде съден или щее за малко. заблудените български овци вместо да забранят и изгонят ДПС мънкат и се надупват на сащ и запада

....пошегувал се е само, приателски

Прокурутарата???Що е то?

Реши Сава и го пуснаха

Целта му е да влезе в политиката и да събере недоволните от Доган около себе си!

А какво става с ония бесни "герои", които храбро ритаха падналото момче?

Макс, както винаги си прав. Защо обаче завършваш коментара си насред път. Дай идея, как виждаш утрешният ден на тоя младеж. Той май се оказа по голям националист от много други, които им посиняха гърдите, да ги бият,какви ербапи са. Аз съм писал доста сполучливи коментари в негова защита и смятам, че нашата подкрепа трябва да прозължи.

Мазният ибрикчия молла Местан, е крайно време да се надене на Догановия инструмент и да спре да крещи, като инфантил! Язък, че заблудил такава хубава туркиня!

....БЕЗСПОРНО... "Актьорите" ги видяхме... СЦЕНАРИСТИТЕ не разбрахме КОИ са!!! Тоя Октай,ако действително е хранел някаква неприязън и желание за "наказание" на Сокола,най-малкото нямаше да залага на това "пищовче" с "халостни",при което дори се оказа,че и не гърмят (поне за звуков ефект )...още повече изглежда интелигентно момче и ТРЯБВА да е БИЛ НАПЪЛНО НАЯСНО,че има реална въъзможност да не слезе....ЖИВ от СЦЕНАТА !!!! Странно защо просто не го хвана за тънкото вратле и само с едно движение не го остави поне инвалид за цял живот (ако него убие)...все пак и на възраст,ръст,тегло и физическа сила и тренираност Октай превъзхождаше значително Доган.... Може би е липсвала МОТИВАЦИЯ или чисто и просто това не бе написано в ...СЦЕНАРИЯ !!!!

Целта на сценката с покушението в крайна сметка беше да се осигури "достойно" оттегляне на Доги-философа от политиката, защото негативният му имидж достигна критична и опасна точка на кипене!

Този театър, заслужава световна награда

чедо,октаиче оти не стреля по-точно,нема да е голема загубата да не кажем никаква.че се загуби наи-ученио почетен хидролог аидук на булгаря,турця и други развити хидроложки даржви.за рожден ден подарак си направи картечен пистолет ама истински...

Следващия път да му дадат картечница.

Можеше по всички логики да стреля с водно пистолетче... и базука да му сложат в ръцете, ще е заредена с донапрен. Само като погледнеш изражението си личи , че е страхливец

Младеж, научи се да пишеш правилно думите или се върни в 1-ви клас. За кой ли път забелязвам да изписваш грешно определени думи-затова ти правя вече забележка!! Пише се "дунапрен", а не "дОнапрен", когато имаш съмнения, се консултирай с тълковния речник-за 3 секунди работа е-така хем ще се научиш как се пише, хем няма да се излагаш!А и хората, които ти плащат ще са доволни, че имат образован трол!

баѝ Васо,ДСП си е баш на турците.Не знам коѝ и къде ги псува,но знам колко мразят българите.Тук е родината им,а ни мразят!Неблагодарници!Такива като Октаѝ са единици.

Аз приемам един човек за българин, първо когато името му е българско.

Смешнико смешен, пак се излагаш!! "Българин" би трябвало да се нарича човек, който милее за България и прави само добри за България неща! Българин е човек с българско самосъзнание!! Не като теб да ръсиш само простотии!

Няма такива работи , батка, много телевизия гледаш - промили са ти мозъка и са насадили религиозна омраза в теб не към когото трябва. Ти мразиш турците, вместо циганите. А колко т. нар. "турчина" познаваш и с колко от тях си имал контакти, за да говориш? Аз ти казвам - с николко, говориш на ангро ! Говориш гьотери !

Аз се чудя, защо няма протестна мрежа с/у Доган и да отиват да правят с дома му Катуница 2 ??? Ще пращат криминално проявен да ни показва патриотизъм и после мънка пред съда, че не е искал да гърми. Ако беше го убил, пак ли щеше да каже, че не е искал да го убие? Аз казвам, че това щеше да каже. И на всеки му е ясно, защо е имал и нож в себе си, но излиза за пред съда, че си го е носил да си прави салата и по навик го е забравил в себе си. Лесни оправдания за глупавите ни закони

Прав си, срещу Доган, Станишев, Пеевски - цялата тая крадлива пасмина. Браво, Снайпо!!!

magit@abv.bg

Аз говоря за всички. ББ, ЦЦ. не са ангели, както и останалите по веригата.

много си наивен. първо се поинтересувай кой е дуган и дали ченге от тъкъв клас ще допусне да го гръмне някой?

magit@abv.bg

Знам кой е, но навиците се губят с времето.

Лично познавам над 100 човека - турчеещи се българи. Родени и израсли в България и говорещи турски език, но, както и да е . Те се имат за турци. И стоте- доедин псуват и плюват Доган, Местан и компания и не щат и да чуят за ДПС ! Мразят го от сърце ! ДПС не е партия на турците, а изчадие, създадено от БКП ! ДПС е партия на циганите !

Според мен на Октай Енимехмедов са му дадени много пари да направи това представление целящо популизъм и PR за ДПС. От далеч си личи как адвокат е консултирал Октай още преди събитието и му е разяснил всички възможни последствия. Той се е качил с газовия пистолет без патрон в цевта на трибуната перфектно осъзнаващ, че не могат да му лепнат опит за убийство, а само закана и поради чистото му криминално минало, домашният арест е логичен. През това време ДПС изкара Доган герой, партията направи плавен преход между Доган и Местан и затвърди доверието на симпатизантите. Перфектна постановка от която само ние страдаме, защото виждаме колко е крехка и лесна за манипулации системата ни.

Да де, но миналото му не е чисто. Нормален човек не би се съгласил на такъв сценарии, освен ако парите както казваш, не са много. Най-вероятно е изнуден след поредното му престъпление. Здраво момче, спортист, има и мозък в главата. Криминално проявен. Идеалния човек, който ще може да изиграе ролята си до край.

Съгласен съм с теб. Наистина не си представям как Октай става рано сутрин за работа всеки ден и бачка до късно. Според мен си е казал: "Получих "Х милиона" за театралната постановка в замяна на малко бой и 3 години домашен арест. Сега мога да си живуркам и гледам турски сериали по цял ден."

Енимехмедов трябваше да гръмне доносника Меди Доганов!

Егати българските патриоти. Турчин да протестира срещу грабежа, който ни устройва един друг турчин, дето нагло заяви, че ако иска, ще си купи и летяща чиния... Засега си купи яхта за 35 млн... Летящата чиния ще си я купи в края на мандата, когато ще е смъкнал над милиард от парите на българите - бюджета на държавата... Даже каза и как - с обръчи от фирми, на които подхвърля залци от порциите на държавата... Нашата, българската държава един прост турчин я краде така, както и Падишахът не ни е крал по турско... А иначе "патриоти" в кавички наспорил Бог в многострадалното ни Отечество... Но "патриоти", мераклии да крадат, да крадат и с чуждоземци, кеф ти турци, кеф ти руси, само пара да пада... От нашата, на народа парата, парата на най-бедните в Европата... Ашколсун, патриоти... А и плюете по момчето... Дваж пъти ашколсун!!

Да, прост турчин, много прост и тъп. Поне да беше някой образован, интелигентен, умен, а то тъпанара и неграмотника , който не може да пресметне 2 по 2 без калкулатор- Доганов !

Присъдата му е съвсем нормална и я бях предвидил. Че за опит за убийство няма да го осъдят, а за заплаха. И даже май бях казал 3-4 години затвор. Не е логично, да се опитваш да убиеш някой с газов пистолет, ако не е преправен. Един нож е много пъти по-смислено решение. Още повече, че изглеждаше много по-здрав от Доган. Като го гледах на видеото, едва ли не очаквах пистолета да е воден и да го напръска с вода. Според мен и се разколеба. Интересно дали пистолета наистина е засекъл и какво значи това? Можеше да направи един пробен изстрел, ако имаше такава цел.

пуснаха го за да може Доган дфа го довърши навън

Абе един кьор-кютук пиян руснак фигурист уби едно момче и остави инвалид едно момиче, а сега си кара кънки в "братска" Русия, а доганчо си е жив и здрав! Единия е с условна присъда, а другият ще лежи! Хайде направете си сами извода!!!

Едното действие е умишлено престъпление. При умишлените се очаква, той да е престъпник в главата си и като го пуснеш да търси да извърши следващото престъпление. Другото е от глупост, предоверяване на способностите, пиенето. От него не се очаква, че ако го пуснат, ще се опита да извърши същото. Затова умишлените убийства се съдят съвсем различно, от по непредпазливост. Единият е престъпник в главата си. Другият може да е просто глупак или други причини.

Някой, виждам, че си на ТИ с материята, а аз съм пълен лаик - електроинженер съм! Но пък аз разсъждавам по друг начин - дали едно убийство по непредпазливост го прави по-малко убийство ...... умрелия си е умрял .... нали?

качването на кола след употреба на алкохол си е умишлено престъпление !!!

Ако г-н Енимехмедов е ИМАЛ намерението да "убие" Доган, той доказа с действията си че САМО го е У Н И Ж ИЛ!!!Интересно е да се изгледа целия "цирк" на забавен каданс и ДА СЕ В И Д И професионалната реакция на ДОГАН!!!?!Такава "реакция" в такава ситуация МОЖЕ да извърши САМО ПРОФЕСИОНАЛИСТ!!!! Целта на "покушителя" може би е била: - Да се увери "простолюдието" от ДПС че ДОГАН е бил, Е и си остава кадър на Държавна сигурност!?!?!Изхождайки от тази презумпция "действията" на г-н Енимехмедов НЕ ПОДЛЕЖАТ на САНКЦИОНИРАНЕ от съда!! АЗ го поздравявам за доброто , което направи!! Много хора от този етност МИСЛЯТ като мен!!

Смела постъпка на един българско мюсюлманин срещу агент на държавна сигурност - 42 месеца лишаване от свобода. Мизерска постъпка (закана за убийство) на един цигански далавераджия (внукът на цар Киро) и две мъртви български момчета - 8 месеца лишаване от свобода! Държавата - България! Коментарът е излишен!

Мразя Доган,но може ли всеки малоумник с оцъклен поглед/ мислещ се за патриот/ да започне да ни опира пищови в главите и после да казва,че било шега?!Както казва Алф - майтап бе,Уили.

Уили, много филми гледаш, промили са ти мозъка.

Зад всеки успял мъж стои една учудена тъща.

Някой хора във форума от мъжки пол с лакирани нокти, епилация, педикюр и маникюр, се опитват да ни убедят, че Октай е герой, защото отиде да гръмне Доган с газов пистолет, който засече, а после се отрече, че е искал да го гърми. Извърта, че е искал да покаже, че са досегаеми, но и най-големия малоумник знае, че няма недосегаеми. Един истински патриот, дали би се отрекъл от действията си с думи? Това за мен е пълен страхливец. Явно тези който са му платили, не са си изпълнили обещанието да го покрият и сега се оправдава като жена хваната в изневяра. Който си мисли, че може да има доверие на криминално проявен, то е пълен глупак. Чудя се какво ли е искал да покаже, когато е извършвал другите си престъпления?! Да влиза в затвора за 20 г. и подобни патриоти не са ни нужни, а само вредят на обществото.

Много си зле и явен лъжец или тотално неадекватен! Ама какво може да се очаква от теб, нали си оръжие в ръцете на друг! Енимехмедов от самото начало твърдеше, че е искал да "гръмне", за да го изплаши и Доган да се изложи, а не за да го убие. Никога не е твърдял, че е имал намерение да го убива, а само, че е искал пистолетът да тресне, за да се напикае Доган като малко дете пред камерите и да се види какъв страхливец е.

magit@abv.bg

На такива им идват оправданията в ареста много бързо. Много ясно, че ще съчини това. Да беше го написал в бележката която оставил преди да отиде и гърми Доган. Само огромни глупаци могат да повярват на подобна теория. Виж Баретата как го сплашиха, за да си припомниш как се сплашва. Тези турски и адвокатски номерца, са ясни на хората, така, че не ми го защитавай, защото неможеш да ми отговориш на един прост въпрос

Никой да не се чуди и да не си задава въпроса за мизерното положение в България, в страната нищо не се е променило, съдът продължава да защитава наркотрафиканти, корупционери. мафиоти, насилници и убийци. Октай сам си е признал че е искал да го ГРЪМНЕ, всеки в България знае че този израз означава УБИЙСТВО. А сега този "герой" позорно и безславно мълчи и се спотайва, слушка адвокатчетата си и се измъква от ситуацията подпомогнат от благородните и пословично продажни български съдии. Това нищожество да върви и да благодари на Доган, да му целуне топките, затова че не е настойчив по отношение на присъдата.

ами, защо след като октай не е можел, а и не е искал да убие сокола, не е предоставил този шанс на тези, които искат и могат :P

Еми време беше да го оправдаят и да свършва този цирк. Време е да видим изправени пред съда и хората които ритаха Октай и се опитаха да го убият !!! Защо прокуратурата се бави толкова !!!

Тоя циркаджия да признае че му е платено да изиграе това тятро. ДПС е партия от която може да се очаква всичко включително да скалъпи и подобен елементарен цирк за да се възвеличае сокола още повече.

Червените тролчета наскачаха да защитават своя лидер в оставка Доганя. След целувката на Станишката с Местан е ясно, че бесепарите са готови и на турците да ни продадат за да крадат на воля.

Защо никой не приема факта, че човек може да остане за цял живот инвалид от страх от преживяното, може да превърти, може да се поболее. Така ще бъде обречен на страдания не само той, но и всички покрай него. Дори пистолетът да беше играчка, това е изживян ужас и дали ще бъде пряко убийство или бавна и мъчителна болест , причинена от това.....

По принцип си прав! Но за доган наистина се надявам да му повлияе точно така! Лошото е че това момче е част от някакъв план който хич не е за доброто на народа!

ДОГАН НЯМАШЕ ВРЕМЕ ДА СЕ ИЗПЛАШИ, НО В ИНТЕРЕС НА ИСТИНАТА - БЪРЗО И ТОЧНО РЕАГИРА!!!!