Коментари - Каракачанов готов да вземе мандат за съставяне на кабинет | Днес.dir.bg

Каракачанов готов да вземе мандат за съставяне на кабинет

Красимир Каракачанов обяви, че ПФ е готов да вземе третия мандат и да предложи работещ и професионален кабинет. ББЦ чакат програма, за да решат за подкрепа.

Обратно в новината

Коментари - Каракачанов готов да вземе мандат за съставяне на кабинет | Днес.dir.bg

Коментари

--- народа казва че " видяла жабата че коня вдига крак и тя поискала да я подковът" ---ама къде бе Каракачанов, да ти забият подковата ---на босия крак ли??? Смешни сте! И точно за това не биваше да гласува народа за вас,но го излъгахте....Резил!!!!

Още преди изборите беше ясно - ГЕРБ създаде Реформаторския блок, за да съберат недоволните от ГЕРБ десни, които не искат ГЕРБ, а Патриотичният фронт да събере всички националистически гласове, които също не искат ГЕРБ. И двете групировки се кълняха, че нямат нищо общо с ГЕРБ и го анатемосваха, с цел да съберат гласовете на наивниците и глупаците, и сега след изборите поднасят на тепсия тези гласове на Боко и ги изтъргуваха. Да, но на следващите избори хората няма да забравят това! Хак им е на глупаците, които гласуваха за тези два политически хамелеона! Лошото е, че тъпи същества гласувайки за подлеци определят и нашето бъдеще.

Патарашкия фронт е НФСБ(Атака-2) на ТВ СКАТ и Валери Симеонов- кум на Волен Сидеров плюс файтонджията от ВМРО Каракачанов - вечно търсещ къде да се залепи, за да седне на парламентарната софра!А РБ не е никакви недоволни от ГЕРБ, а са антигерб, охлюв...

А ти какво искаше да гласуваме за подлогата на ДПС, Волен Сидеров ли ?

Що не си

са като делани камъни. Един майстор ги е правил. С "патриотичен" чук.

Каракачанов? А, не, мерси!!

Герберите не могат да управяват, Плевнелиев подай си оставката.

всички са готови да давът експерти и ъкъл ама не и да поемат отговорност - боко и той почна да се дърпа и да дава назад

Ченгето на кагебето ще ни управлява.

Подлога свиня и доганско протеже

Ох,сега пък и ненаялата се ,обекаляща всяка ночина,свиня Каракачанска,се е наредила на безконечната опашка за власт,без да оценява,че е само материял за скара и барбекю!

Всичката Мара втасала!

Я сега да видим КАК е по Конституцията на Република България: "Чл. 99. (1) Президентът след консултации с парламентарните групи възлага на кандидат за министър-председател, посочен от най-голямата по численост парламентарна група, да състави правителство. (2) Когато в 7-дневен срок кандидатът за министър-председател не успее да предложи състав на Министерския съвет, президентът възлага това на посочен от втората по численост парламентарна група кандидат за министър-председател. (3) Ако и в този случай не бъде предложен състав на Министерския съвет, президентът в срока по предходната алинея възлага на някоя следваща парламентарна група да посочи кандидат за министър-председател. (4) Когато проучвателният мандат е приключил успешно, президентът предлага на Народното събрание да избере кандидата за министър-председател. (5) Ако не се постигне съгласие за образуване на правителство, президентът назначава служебно правителство, разпуска Народното събрание и насрочва нови избори в срока по чл. 64, ал. 3. Актът, с който президентът разпуска Народното събрание, определя и датата на изборите за ново Народно събрание. (6) Редът за съставяне на правителство по предходните алинеи се прилага и в случаите на чл. 111, ал. 1. (7) В случаите на ал. 5 и 6 президентът не може да разпуска Народното събрание през последните три месеца от своя мандат. Ако в този срок парламентът не може да състави правителство, президентът назначава служебно правителство." И - тук се появяват тълкувачи на конституцията, според които Мижитурката Плевнелиев може да удължава каквито си иска срокове, а и всъщност - НА НИКОГО НЕ Е ЯСНО С КАКВО МНОЗИНСТВО ТРЯБВА НС ДА ГЛАСУВА НОВО ПРАВИТЕЛСТВО! Ооо, иизобщо не ми се коментира!

След време, ако Русия не издържи на санкциите и рухне икономически, очаквам Сидер феса отново да пише хвалебствени статии за американците, както през 1990 година. Интереса клати феса.....

ПО-скоро останалите няма да издържат на санкциите от едно елементарно спиране на газ, затваряне на руските пазари и прибиране на руските активи от западните държави.

Нека да цитирам един велик пич: "Валери Симеонов изненадан от промяната в позицията на ГЕРБ. Разбрали се с трите каки да подпишат програма за отговорно управление, без НФ да участва с министри. Обаче Тетка Цачева рече в Панорама, че вчера искали баница, днеска искат тутманик. Желанието на ГЕРБ вече било патриотите да участват в правителството, тъй като успешната формулата била политически кабинет със споделена отговорност. Учудваме се на Валери Симеонов, че се учудва. Сякаш не е живял в Бегето през последните десетина години и не познава сложната душевност на Борисов. Някои твърдят дори, че били няколко душевности, за всеки ден различна. Нещо като бастуните на Боровски по един за всеки ден и един за Великден Ето днес ново двайсет. Не просто ПФ да участва в управлението, но да участва с лидерите си: ПФ, вика, се държат изключително отговорно, но в същото време предлагат да подписваме споразумение, което обаче без участие на техните лидери във властта, не считам, че е достатъчно поемане на отговорност. Кефи ме как си сменя позициите без това да му коства някакво усилие. Затова бих посъветвал патриотите да не бързат да си преразглеждат решението, защото е възможно новата позиция на Бойко да е тяхната стара и пак да не могат да се разберат. Да го изчакат да се обедини около нещо определено и тогава. Лично за нас най-трудното ни е да разберем кога Борисов се прави на глупак просто за да приспи вниманието на хората, кога се прави на глупак, защото го мързи да мисли и иска някой друг да върши това вместо него, кога се прави на ужасен глупак, за да скрие факта, че всъщност нищо не разбира, и кога е наистина един неподправен глупак. Всеизвестно е, че е умен и наистина е - но не през цялото време, което явно го безпокои и затова прави тези комедии. Предпочита хората да недоумяват, вместо да го презират. (Всяка прилика на горния абзац с Пътеводител на галактическия стопаджия е случайна!) Та подозирам, че Борисов си знае, че в умността му има ауфтактове. От време на време умът му си взема кратка отпуска, гарнизон с преспиване И затова, когато не знае накъде да върви, върви на зиг-заг, за да мислят другите, че има някаква сложна стратегия."

Червен бастун, ами ти си написал цяла поема !

Още преди изборите беше ясно - ГЕРБ създаде Реформаторския блок, за да съберат недоволните от ГЕРБ десни, които не искат ГЕРБ, а Патриотичният фронт да събере всички националистически гласове, които също не искат ГЕРБ. И двете групировки се кълняха, че нямат нищо общо с ГЕРБ и го анатемосваха, с цел да съберат гласовете на наивниците и глупаците, и сега след изборите поднасят на тепсия тези гласове на Боко и ги изтъргуваха. Да, но на следващите избори хората няма да забравят това! Хак им е на глупаците, които гласуваха за тези два политически хамелеона! Лошото е, че тъпи същества гласувайки за подлеци определят и нашето бъдеще.

Лесно беше да плащаш на протестерите да правят преврат в мирно време, лесно се руши, комсомолски секретарино Плевнелиев, трудно се гради и на теб ще ти дойде времето да го обясниш по-подробно, рано или късно.

Махнете го тоя напълно излишен и вреден човечец плЕВНелиев, той ви бърка кашите и ви излага по цял свят.

Като кажа, че съм гласувал за Атака, значи, че съм гласувал за Атака! А вие суеци от Герб, ПФ, РБ знаете ли за кого сте гласували

Гласуваш за Атака, получаваш фес! Кух си като мандолина, нали знаеш.

Цялата процедура по т.н. консултации и преговори нямат за цел живота ни да стане по-добър, а напротив - как да се достигне допустимата точка на търпимост на населението при все по-непоносимото му ограбване по договореност кой по колко да цица .

Този смешник ще нареди кабинет когато цъфнат налъмите. Но тъжното е, че си вярва.

След като Бога Слънце не може вече месец да състави правителство,кой му е виновен.Сигурно избирателите,че не му осигуриха мнозинство?!?Не се ли усеща ,че вече става за смях.Вчера той самия намекна ,че може РамаЗанчо да стане премиер.Днес Каракачанката сам се предлага.Ако така продължава,следващата номинация ще е проф.Вучков!ГЕРБ стават за смях и със всеки изминат ден си смъкват рейтинга .В следващия Парламент ще имат максимум 60-65 депутата!

Каква дребна зла душица си само.. кръчмарски анализатор. Кой ти плаща интернета - майка ти?

Душица съм,но не съм зла!И знаеш ли защо?!?Защото не съм от ГЕРБ!Плащам си сама,не само интернета,но и всички сметки!На калпавия ..,все някой друг му е виновен..........

Агентът на Държавна сигурност на БКП Каракачанов изпълни задачата - да държи настрана македонистите и да запази целостта на нацията ни. Дсеки от 90-те офицери в Народното събрание днес има подобни задачи . кой да не допусне фашисти на власт, да елиминира криминалитета, да узаптява брадатите надрусани пръчове, да неутрализират видимите идиоти по банките и извън тях, да пазят българо-руската дружба и прочее. Затова Каракачанов трябва да оглави Министерство на Държавната сигурност.

ivo10

Каракачанов, ти направо ме уби. Кой е тоя луд дето ще ви даде мандат за съставяне на правителство? От бабуини ли ще съставите кабинет или от мандрили? Щото май с друго не разполагате.

Този агент на ДС, който разби ВМРО ли бе?

И ти ли бе доноснико от ДС. Ти ли ще управляваш държавата. Какво наглост, какво презрение към народа излъчва този пропаднал доносник.

един македонец прави чета, двама - чета с войвода, трима - чета с доносник ДС.Каракачанов (агент Иван)май е третия.

Много странно Те не искаха да дадат министри сега декларират цяло правителство Толкова ли е топло в България ,та всички са слънчасали

DuREX333

Не искаме породи в парламента.. :D

Е па има си хас да не е готов. Ще отнесе държавата като куцо пиле домат.

Каракачанов,Сидеров и като че ли и В.Симеонов са болни от една и съща болест-мания за величие самонадеяни като като Хитлер едно време.Но мисля,че това време отдавна мина.Сега 25 години от криворазбраната демокрация има и по умни кадри от тези тримата.

Те не са болни.Болни са тия дето им вярват.Не съм мислил че има толкова наивни.

Анализирай още малко и тогава давай заключения.Сидеров до тези мошеници.Много си заблуден.

КАРАКАЧАНОВ Е ГОТОВ ДА ХАПНЕ И НЯКОЯ ШКЕМБЕ ЧОРБА, СТИГА ДА ИМА КОЙ ДА МУ Я ДАДЕ!!

Каракачанов, ти бе прасурс охранен с КГБ-помия, разбира се ,че си готов да вземеш властта - отбраната, МВР, ДАНС, ако може и прокуратурата... Винкела пък сигурно иска спортното министерство,ама го е срам да каже... Само че Европа не ви иска. Така че "ДРУМ", чемодан, вокзал, Масква.

Изглежда картофът е много горещ.Всички са гладни но си го подхвърлят от ръка в ръка.....когато изстине не става и за ядене....простотия.

По- добре такива партии, Досегашните боклуци през последните 25 год. ,които ни управляваха ,докараха национални катастрофи една след друга . (25 год . генуцид) Дори ББЦ и Атака ,освен тези по -добре ще е . Може би е дошло време на партиите ,които са доказани отрепки да ги няма в управлението вече .

СРАМ ЗА ИЗБИРАТЕЛИТЕ - ТОЗИ АКО БЕШЕ САМ НЯМАШЕ И 1% ДА СЪБЕРЕ - ЖАЛКО ЗА ГОРКАТА НИ ДЪРЖАВА ДА НИ УПРАВЛЯВАТ ТАКИВА

Досега всеки се дърпаше, сега всички лапачи се натискат кабинети да правят!

Нема ли некой ''независим'' накрая на него да му връчат мандата.

То оставаше на ВМРО да се връчи мандата, че да ни напълнят с доносници на ДС.

Ами тогава избери ДПС!!!

Тоз вайвода со един четник,шо ке прай? Арно кажува народот: дай му власт и му гледай сеиря!

Агент на ДС - премиер ? Боже, пази България ! Сложи му намордника на този...

Какви патриоти са тези..ха..ха само чакат да им предложат власт тогава ще ги видите.

И такаааа : -На финала Каракачанка срещу Българско овчарско куче! -Джентълмени залагайте! На червените помияри се разрешава само да джавкат!:)))

Плужек,връщай се в канализацията,защото осмърдя форума!

Не дай Боже! Най-напред дас обясни защо си сменя името 3-4 месеца след основаването. Така и ще преценим така ли ще управлява - като лъже избирателите. Тези вънка още сега! И понеже това не може - бойкот. Да не се отговаря на техни изказвания в НС. Да говорят каквото искат. И това да се обяви публично - тези са аут.

първо да спечели доверието на гласоподавателите , първо избори да спечели кабакочанов , това ненаяло се лакомо прасе и чак тогава да се лакоми за мандати , службици и постове и за него и за родата и за "четниците" КАРИКАТУРИ !

"Войводи" си викат, не четници, ама все тая.

ЧЕТНИЦИТЕ СА ОТ ВМОРО А ВОЙВОДИТЕ СА ОТ ВМРО.

Утре и ДПС ще каже, че иска да състави правителство и тя ще стане една - ти ли ме бутна или сам паднах. Кретените докараха хората до това, на следващите избори през януари да гласуват само живеещите в чужбина.

Да не се окаже новото правителство/ако се направи/ по-лошо от Орешарското?

Тогава всички излизат на улицата и го махат. Докато на мафията не й стане по-изгодно да избира политици, които вършат и нещо добро, вместо да правят избори всяка седмица.

На мафията е най-изгодно да има безвластие. Избори след избори и назначени кабинети я устройват перфектно!

ДА!!!! Мъжката дума си е мъжка дума... Като кажа "утре", значи "утре" - не е нужно да ме питате всеки ден "КОГА?"....

Мераклиите са винаги повече от китайците.

Борисов пусна тридневна брада, запали трета пура и каза обратното на това, което беше казал сутринта, а вчера твърдеше обратното на онзиденшното. Медийните мажоретки го навалиха с въпроси, защо оня ден казал нещо си, пък днеска казва обратното на онова, което бил казал вчера. Борисов ги насмете отегчено, обясни, че това, което бил казал оня ден, си било за оня ден, поради което това, което ще каже днес, ще си бъде за днес, но не и за утре, щото утрешния ден не знае себе си, понеже ситуацията била динамична, обаче преговорите се движели по график. ДА!!!! Мъжката дума си е мъжка дума... Като кажа "утре", значи "утре" - не е нужно да ме питате всеки ден "КОГА?"....

Прав си. Като, че ли бившите комунисти не са били много умни - като гледам какви са си избрали да градят 'капитализама' у нас. Само гладки мозъци, без грам самосъзнание, с една дума - горили.

Коментари - Каракачанов готов да вземе мандат за съставяне на кабинет | Днес.dir.bg

Каракачанов готов да вземе мандат за съставяне на кабинет

Красимир Каракачанов обяви, че ПФ е готов да вземе третия мандат и да предложи работещ и професионален кабинет. ББЦ чакат програма, за да решат за подкрепа.

Обратно в новината

Коментари - Каракачанов готов да вземе мандат за съставяне на кабинет | Днес.dir.bg

Коментари

--- народа казва че " видяла жабата че коня вдига крак и тя поискала да я подковът" ---ама къде бе Каракачанов, да ти забият подковата ---на босия крак ли??? Смешни сте! И точно за това не биваше да гласува народа за вас,но го излъгахте....Резил!!!!

Още преди изборите беше ясно - ГЕРБ създаде Реформаторския блок, за да съберат недоволните от ГЕРБ десни, които не искат ГЕРБ, а Патриотичният фронт да събере всички националистически гласове, които също не искат ГЕРБ. И двете групировки се кълняха, че нямат нищо общо с ГЕРБ и го анатемосваха, с цел да съберат гласовете на наивниците и глупаците, и сега след изборите поднасят на тепсия тези гласове на Боко и ги изтъргуваха. Да, но на следващите избори хората няма да забравят това! Хак им е на глупаците, които гласуваха за тези два политически хамелеона! Лошото е, че тъпи същества гласувайки за подлеци определят и нашето бъдеще.

Патарашкия фронт е НФСБ(Атака-2) на ТВ СКАТ и Валери Симеонов- кум на Волен Сидеров плюс файтонджията от ВМРО Каракачанов - вечно търсещ къде да се залепи, за да седне на парламентарната софра!А РБ не е никакви недоволни от ГЕРБ, а са антигерб, охлюв...

А ти какво искаше да гласуваме за подлогата на ДПС, Волен Сидеров ли ?

Що не си

са като делани камъни. Един майстор ги е правил. С "патриотичен" чук.

Каракачанов? А, не, мерси!!

Герберите не могат да управяват, Плевнелиев подай си оставката.

всички са готови да давът експерти и ъкъл ама не и да поемат отговорност - боко и той почна да се дърпа и да дава назад

Ченгето на кагебето ще ни управлява.

Подлога свиня и доганско протеже

Ох,сега пък и ненаялата се ,обекаляща всяка ночина,свиня Каракачанска,се е наредила на безконечната опашка за власт,без да оценява,че е само материял за скара и барбекю!

Всичката Мара втасала!

Я сега да видим КАК е по Конституцията на Република България: "Чл. 99. (1) Президентът след консултации с парламентарните групи възлага на кандидат за министър-председател, посочен от най-голямата по численост парламентарна група, да състави правителство. (2) Когато в 7-дневен срок кандидатът за министър-председател не успее да предложи състав на Министерския съвет, президентът възлага това на посочен от втората по численост парламентарна група кандидат за министър-председател. (3) Ако и в този случай не бъде предложен състав на Министерския съвет, президентът в срока по предходната алинея възлага на някоя следваща парламентарна група да посочи кандидат за министър-председател. (4) Когато проучвателният мандат е приключил успешно, президентът предлага на Народното събрание да избере кандидата за министър-председател. (5) Ако не се постигне съгласие за образуване на правителство, президентът назначава служебно правителство, разпуска Народното събрание и насрочва нови избори в срока по чл. 64, ал. 3. Актът, с който президентът разпуска Народното събрание, определя и датата на изборите за ново Народно събрание. (6) Редът за съставяне на правителство по предходните алинеи се прилага и в случаите на чл. 111, ал. 1. (7) В случаите на ал. 5 и 6 президентът не може да разпуска Народното събрание през последните три месеца от своя мандат. Ако в този срок парламентът не може да състави правителство, президентът назначава служебно правителство." И - тук се появяват тълкувачи на конституцията, според които Мижитурката Плевнелиев може да удължава каквито си иска срокове, а и всъщност - НА НИКОГО НЕ Е ЯСНО С КАКВО МНОЗИНСТВО ТРЯБВА НС ДА ГЛАСУВА НОВО ПРАВИТЕЛСТВО! Ооо, иизобщо не ми се коментира!

След време, ако Русия не издържи на санкциите и рухне икономически, очаквам Сидер феса отново да пише хвалебствени статии за американците, както през 1990 година. Интереса клати феса.....

ПО-скоро останалите няма да издържат на санкциите от едно елементарно спиране на газ, затваряне на руските пазари и прибиране на руските активи от западните държави.

Нека да цитирам един велик пич: "Валери Симеонов изненадан от промяната в позицията на ГЕРБ. Разбрали се с трите каки да подпишат програма за отговорно управление, без НФ да участва с министри. Обаче Тетка Цачева рече в Панорама, че вчера искали баница, днеска искат тутманик. Желанието на ГЕРБ вече било патриотите да участват в правителството, тъй като успешната формулата била политически кабинет със споделена отговорност. Учудваме се на Валери Симеонов, че се учудва. Сякаш не е живял в Бегето през последните десетина години и не познава сложната душевност на Борисов. Някои твърдят дори, че били няколко душевности, за всеки ден различна. Нещо като бастуните на Боровски по един за всеки ден и един за Великден Ето днес ново двайсет. Не просто ПФ да участва в управлението, но да участва с лидерите си: ПФ, вика, се държат изключително отговорно, но в същото време предлагат да подписваме споразумение, което обаче без участие на техните лидери във властта, не считам, че е достатъчно поемане на отговорност. Кефи ме как си сменя позициите без това да му коства някакво усилие. Затова бих посъветвал патриотите да не бързат да си преразглеждат решението, защото е възможно новата позиция на Бойко да е тяхната стара и пак да не могат да се разберат. Да го изчакат да се обедини около нещо определено и тогава. Лично за нас най-трудното ни е да разберем кога Борисов се прави на глупак просто за да приспи вниманието на хората, кога се прави на глупак, защото го мързи да мисли и иска някой друг да върши това вместо него, кога се прави на ужасен глупак, за да скрие факта, че всъщност нищо не разбира, и кога е наистина един неподправен глупак. Всеизвестно е, че е умен и наистина е - но не през цялото време, което явно го безпокои и затова прави тези комедии. Предпочита хората да недоумяват, вместо да го презират. (Всяка прилика на горния абзац с Пътеводител на галактическия стопаджия е случайна!) Та подозирам, че Борисов си знае, че в умността му има ауфтактове. От време на време умът му си взема кратка отпуска, гарнизон с преспиване И затова, когато не знае накъде да върви, върви на зиг-заг, за да мислят другите, че има някаква сложна стратегия."

Червен бастун, ами ти си написал цяла поема !

Още преди изборите беше ясно - ГЕРБ създаде Реформаторския блок, за да съберат недоволните от ГЕРБ десни, които не искат ГЕРБ, а Патриотичният фронт да събере всички националистически гласове, които също не искат ГЕРБ. И двете групировки се кълняха, че нямат нищо общо с ГЕРБ и го анатемосваха, с цел да съберат гласовете на наивниците и глупаците, и сега след изборите поднасят на тепсия тези гласове на Боко и ги изтъргуваха. Да, но на следващите избори хората няма да забравят това! Хак им е на глупаците, които гласуваха за тези два политически хамелеона! Лошото е, че тъпи същества гласувайки за подлеци определят и нашето бъдеще.

Лесно беше да плащаш на протестерите да правят преврат в мирно време, лесно се руши, комсомолски секретарино Плевнелиев, трудно се гради и на теб ще ти дойде времето да го обясниш по-подробно, рано или късно.

Махнете го тоя напълно излишен и вреден човечец плЕВНелиев, той ви бърка кашите и ви излага по цял свят.

Като кажа, че съм гласувал за Атака, значи, че съм гласувал за Атака! А вие суеци от Герб, ПФ, РБ знаете ли за кого сте гласували

Гласуваш за Атака, получаваш фес! Кух си като мандолина, нали знаеш.

Цялата процедура по т.н. консултации и преговори нямат за цел живота ни да стане по-добър, а напротив - как да се достигне допустимата точка на търпимост на населението при все по-непоносимото му ограбване по договореност кой по колко да цица .

Този смешник ще нареди кабинет когато цъфнат налъмите. Но тъжното е, че си вярва.

След като Бога Слънце не може вече месец да състави правителство,кой му е виновен.Сигурно избирателите,че не му осигуриха мнозинство?!?Не се ли усеща ,че вече става за смях.Вчера той самия намекна ,че може РамаЗанчо да стане премиер.Днес Каракачанката сам се предлага.Ако така продължава,следващата номинация ще е проф.Вучков!ГЕРБ стават за смях и със всеки изминат ден си смъкват рейтинга .В следващия Парламент ще имат максимум 60-65 депутата!

Каква дребна зла душица си само.. кръчмарски анализатор. Кой ти плаща интернета - майка ти?

Душица съм,но не съм зла!И знаеш ли защо?!?Защото не съм от ГЕРБ!Плащам си сама,не само интернета,но и всички сметки!На калпавия ..,все някой друг му е виновен..........

Агентът на Държавна сигурност на БКП Каракачанов изпълни задачата - да държи настрана македонистите и да запази целостта на нацията ни. Дсеки от 90-те офицери в Народното събрание днес има подобни задачи . кой да не допусне фашисти на власт, да елиминира криминалитета, да узаптява брадатите надрусани пръчове, да неутрализират видимите идиоти по банките и извън тях, да пазят българо-руската дружба и прочее. Затова Каракачанов трябва да оглави Министерство на Държавната сигурност.

ivo10

Каракачанов, ти направо ме уби. Кой е тоя луд дето ще ви даде мандат за съставяне на правителство? От бабуини ли ще съставите кабинет или от мандрили? Щото май с друго не разполагате.

Този агент на ДС, който разби ВМРО ли бе?

И ти ли бе доноснико от ДС. Ти ли ще управляваш държавата. Какво наглост, какво презрение към народа излъчва този пропаднал доносник.

един македонец прави чета, двама - чета с войвода, трима - чета с доносник ДС.Каракачанов (агент Иван)май е третия.

Много странно Те не искаха да дадат министри сега декларират цяло правителство Толкова ли е топло в България ,та всички са слънчасали

DuREX333

Не искаме породи в парламента.. :D

Е па има си хас да не е готов. Ще отнесе държавата като куцо пиле домат.

Каракачанов,Сидеров и като че ли и В.Симеонов са болни от една и съща болест-мания за величие самонадеяни като като Хитлер едно време.Но мисля,че това време отдавна мина.Сега 25 години от криворазбраната демокрация има и по умни кадри от тези тримата.

Те не са болни.Болни са тия дето им вярват.Не съм мислил че има толкова наивни.

Анализирай още малко и тогава давай заключения.Сидеров до тези мошеници.Много си заблуден.

КАРАКАЧАНОВ Е ГОТОВ ДА ХАПНЕ И НЯКОЯ ШКЕМБЕ ЧОРБА, СТИГА ДА ИМА КОЙ ДА МУ Я ДАДЕ!!

Каракачанов, ти бе прасурс охранен с КГБ-помия, разбира се ,че си готов да вземеш властта - отбраната, МВР, ДАНС, ако може и прокуратурата... Винкела пък сигурно иска спортното министерство,ама го е срам да каже... Само че Европа не ви иска. Така че "ДРУМ", чемодан, вокзал, Масква.

Изглежда картофът е много горещ.Всички са гладни но си го подхвърлят от ръка в ръка.....когато изстине не става и за ядене....простотия.

По- добре такива партии, Досегашните боклуци през последните 25 год. ,които ни управляваха ,докараха национални катастрофи една след друга . (25 год . генуцид) Дори ББЦ и Атака ,освен тези по -добре ще е . Може би е дошло време на партиите ,които са доказани отрепки да ги няма в управлението вече .

СРАМ ЗА ИЗБИРАТЕЛИТЕ - ТОЗИ АКО БЕШЕ САМ НЯМАШЕ И 1% ДА СЪБЕРЕ - ЖАЛКО ЗА ГОРКАТА НИ ДЪРЖАВА ДА НИ УПРАВЛЯВАТ ТАКИВА

Досега всеки се дърпаше, сега всички лапачи се натискат кабинети да правят!

Нема ли некой ''независим'' накрая на него да му връчат мандата.

То оставаше на ВМРО да се връчи мандата, че да ни напълнят с доносници на ДС.

Ами тогава избери ДПС!!!

Тоз вайвода со един четник,шо ке прай? Арно кажува народот: дай му власт и му гледай сеиря!

Агент на ДС - премиер ? Боже, пази България ! Сложи му намордника на този...

Какви патриоти са тези..ха..ха само чакат да им предложат власт тогава ще ги видите.

И такаааа : -На финала Каракачанка срещу Българско овчарско куче! -Джентълмени залагайте! На червените помияри се разрешава само да джавкат!:)))

Плужек,връщай се в канализацията,защото осмърдя форума!

Не дай Боже! Най-напред дас обясни защо си сменя името 3-4 месеца след основаването. Така и ще преценим така ли ще управлява - като лъже избирателите. Тези вънка още сега! И понеже това не може - бойкот. Да не се отговаря на техни изказвания в НС. Да говорят каквото искат. И това да се обяви публично - тези са аут.

първо да спечели доверието на гласоподавателите , първо избори да спечели кабакочанов , това ненаяло се лакомо прасе и чак тогава да се лакоми за мандати , службици и постове и за него и за родата и за "четниците" КАРИКАТУРИ !

"Войводи" си викат, не четници, ама все тая.

ЧЕТНИЦИТЕ СА ОТ ВМОРО А ВОЙВОДИТЕ СА ОТ ВМРО.

Утре и ДПС ще каже, че иска да състави правителство и тя ще стане една - ти ли ме бутна или сам паднах. Кретените докараха хората до това, на следващите избори през януари да гласуват само живеещите в чужбина.

Да не се окаже новото правителство/ако се направи/ по-лошо от Орешарското?

Тогава всички излизат на улицата и го махат. Докато на мафията не й стане по-изгодно да избира политици, които вършат и нещо добро, вместо да правят избори всяка седмица.

На мафията е най-изгодно да има безвластие. Избори след избори и назначени кабинети я устройват перфектно!

ДА!!!! Мъжката дума си е мъжка дума... Като кажа "утре", значи "утре" - не е нужно да ме питате всеки ден "КОГА?"....

Мераклиите са винаги повече от китайците.

Борисов пусна тридневна брада, запали трета пура и каза обратното на това, което беше казал сутринта, а вчера твърдеше обратното на онзиденшното. Медийните мажоретки го навалиха с въпроси, защо оня ден казал нещо си, пък днеска казва обратното на онова, което бил казал вчера. Борисов ги насмете отегчено, обясни, че това, което бил казал оня ден, си било за оня ден, поради което това, което ще каже днес, ще си бъде за днес, но не и за утре, щото утрешния ден не знае себе си, понеже ситуацията била динамична, обаче преговорите се движели по график. ДА!!!! Мъжката дума си е мъжка дума... Като кажа "утре", значи "утре" - не е нужно да ме питате всеки ден "КОГА?"....

Прав си. Като, че ли бившите комунисти не са били много умни - като гледам какви са си избрали да градят 'капитализама' у нас. Само гладки мозъци, без грам самосъзнание, с една дума - горили.