Коментари - Цветанов се съгласи, че правосъдието у нас е за бедни и богати | Днес.dir.bg

Цветанов се съгласи, че правосъдието у нас е за бедни и богати

Съгласен съм с мнението на посланика на САЩ у нас Джеймс Уорлик, че в България има две правосъдни системи - за богати и за бедни. Престъпниците у нас се чувстват като в оазис на правораздаването.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов се съгласи, че правосъдието у нас е за бедни и богати | Днес.dir.bg

Коментари

правосадието е било, е и ще баде такова в цел свет не само в балгария. парата "говори".....

Така си е! Иначе до сега Ц.Ц щеше да бъде вече осъден....

Съгласява се разбира се.Ако бяха на място до сега щяха да го тикнат в панделата. Остана му само името - ЦЕЦО КРАДЕЦО!

Защо "филтрирате" коментарите??Явно ви харесва да публикувате само констататации.И аз казвам ,че всичко случващо СЕ Е УЖАСНО!!! и какво от това??????

Ха сега да видим кой се гласи за посланник в САЩ!!!!!!!!!

правосъдието е за да защитава престъпниците,елементарен пример ще напиша,вече четвърта година се боря за една детска издръжка,а да не говориме че наи голямите престъпници са на свобода

Това се нарича кривосъдие.

пален абсурд е тази дарява маи ще трябва да грамне бомба и да поче всичко отначало няма оправя хаиде на бунд ние сме си виновни за всичко седим гледаме и понасяме а другите народи за наи малкото и се дигат балгарина е дупедавец *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

"В утрото на светла ера, с факела на нова вера, идат бодри ескадрони с устрем горд и набег смел..." Българският народ отново ще "подиша чист и свеж въздух" и хората отново ще бъдат "радостни и щастливи" когато учениците отново започнат да четат Ботев, Смирненски и Вапцаров, а техните бащи отново започнат да строят СОЦИАЛИЗЪМ (не болшевизъм и не комунизъм)!

Същото го казва и бай Митьо в кръчмата, само че него няма кой да го чуе. Виж, като го каже американският посланик - подскачат.

Уорлик - гласът на народа?

Има ли проучване на кого вярват повече българите - на Уорлик или на Боко/Цеко?

Първо бесепарчето си ти,защото се вижда от постинга ти.Как да се съглася с Цветановата демамгогия.Примерно,отида и наритам здраво съдията издал присъдата на Ковачки,която е подигравка със хората в БГ.16 милиона и условна присъда-смях.Веднага идват Цецковите хора,смилат ме от бой,този дебил съдията ме съди максимално на незнам си колко години и обезщетения.Не носи никаква отговорност за присъдите които издава и се оправдава със закона.Обвит с ореол на божественост и статут на свещенна крава.А Цецо не бил съгласен с него.ДЕМАГОГИЯ е всичко.Когато видя разкарани съдии,прокурори и следователи за некъдърност и умишлени злоупотреби със служебно положение.Когато се въведе квота и срокове за решаване на дела.Когато се задължат съдиите да огласяват мотивите си за присъди и пускане под гаранция.Когато ги задължат да са съпричастни към делото,ж смисъл не да чакат на гюме да им доставят доказателства,а да участват в процеса на разследване,тоест да се потрудят,а не да плямпат,тогава ще повярвам и на Цетанов и на съд.Другото е котешки кумбаци,драгими сополив демократ.

Че кой не би се съгласил с министър Цветанов...само няколко задръстени бесепарчета/вече ги е срам да си признаят, че са такива/,пишещи като замаяни и си личат отдалеч.

Вече е ясно,че си написал химна на МВР и си луд фен на Веселин Маринов и Цецо.Като знае и признава какви са съдиите,защо не им е сложил до сега прангите бе пребоядисан гълъбе.И той и ти сте от същото червено котило.Аре пусни си"Наш'та полиция ни пази" и изпадай в екстаз.

Каква ще ми е присъдата, ако заплюя на тротоара съдията?

Ще си останете гамен. Аз също не съм доволен от решението на съдията...

Че кой не би се съгласил с министър Цветанов... само няколко задръстени бесепарчета, пишещи като замаяни - и си личат отдалеч.

маи оператора не мъ хареса това което написах .без ценизми ? може би се цтрахъват ите от садебната система. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Знанието е сила незнанието по - голяма

Прав е министъра. Според мен Наглите не трябва да са в ареста и затвора, щом убийците на Стоян Балтов са на свобода и се явяват на делата когато си поискат. Отвличането на Гунински и Киро Киров не мисля, че е по-голямо престъпление от убийството на един 20 годишен младеж, но на практика е друго.

Започвайте пак да плюете посланик Уорлик! Ама още ли не сте започнали? Тц,тц,тц.

йорлик. ти неси прав в балгария няма коръпция >>ковахки няма вина захтото е богат ане беден >>>>>>>>???????????? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

НАРОДЕН СЪД ЗА Г Е Р Б!!! И безплатно ще построим Белене. Боко и Цецко ще копаят основите. Ще продадем апартаментите на Цецко, така и те ще имат принос за Националната енергетика!

Крадливото и лъжливо Цеци да си погледне биографията и хвърли усилията да спасява тъстовете си.

Г-н Цветанов,вероятно се шегувате от позицията си на управник.Та това са камъни по Вашата глава?

Не разбирам защо трябва да се прехласваме какво е казал Джеймс Уорлик , казал е това което го знае всеки в тази държава . Казаха го преди изборите и Цветанов и Бойко ! Не знам на какво в случая Цветанов се съгласява , след като нищо не е променено !

Бащата бил изнасилил дъщеря си само два пъти, когато бил пиян и затова го пускат... Тези съдии са с тотално закърнели сетива за морал и закон и трябва да бъдат извадени от тази професия по възможно най-бързият начин!!!

Ами ЦЦ го знае от опит - какво стана с неговите имоти???

Гласуваш Боку - получаваш Цицку

той Цвъку ша въ упрай кат' ви стани президентин хаирсъзи таквиз ...

Папконосец нищо друго - шлифера

И аз съм съгласен с Цветанов, но донякъде. Та нали най-пресният и очевАден пример, е приключилата неотдавна проверка на НАП срещу него. Ако съдебната система, в лицето на прокуратурата, си беше на място, би трябвало да бъде образувана проверка, както срещу Цветанов, така и срещу служителите извършили проверката, а също и срещу шефа на НАП, който така яростно /но ТЪПО/ защитаваше Цв.Цв. и служителите си в медиите.

Не е важно кой е казал, че има едно правосъдие за богатите и друго за бедните! Важното е, че това е чиста и свята истина! С една дума у нас няма правосъдие! У нас има кривосъдие! У нас може да се говори за правосъдие, което покрива престъпленията на комунистите и техните слуги, мутрите! И правосъдие, което служи да стресира, санкционира и респектира всички останали граждани на територията, наречена фарисейски държава България! Правосъдие, което оставя безнаказани гигантски престъпления, и масови престъпления, с една единствена цел,толерираната престъпност да играе ролята на репресивните органи от времето на комунизма, Държавна сигурност и Народната милиция. Естествено в цялата социално-политическа и институционна схема големият печеливш са червените барони от сто червени фамилии,червените номенклатури, разграбили в червената мъгла всичко, изградено от българския народ, и червените олигарси, препрали парите на червените барони!

боко тиквата и герб са част от гиганцката конспираця на бкп/дс. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Е па той посланика имаше предвид консултанта многодомец

Е па на тоя ковачки парите може да са му дарени от тъщата, нека сега гонат нея, той си е чист, като един друг бързо и новозабогатял многодомец, който е по-правилен и е от властта, а и тъщата му пое всички удари.... въпроса е в аршина и тъщите да са еднакъви...

По-големи претъпници от вас няма. заради говеда като вас 20 години стоим с африкански доходи , за да може вие да живеете охолно, а ние да мрем от глад въпреки че работим!

Цецо, как вървят апартаментите на пазара?

комуняшкото кривосадие не е за бедни и богати, а за богати каманисти и за всички останали наивници. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

На калпав х.., вълната му пречи! Когато ние бяхме на власт имаше правосъдие! Върнете ни държавата, като искате да има правосъдие! Разбрахте ли, господа комплексари!

казваш правосъдие имало и си се писал като "Батето" ...странно...значи сина ти трябваше да гние в затвора доживот за многобройните отвличания и изнасилвания и гавра с млади момичета, повечето ученични изчаквани пред гимназийте от БКП главорези. Нещо...не знам да е бил там обаче ...?!

Благодаря на оператора,за бързото действие.

А какво доказва, че полицията не е част от оазиса или по-лошо - част от живеещите в него? Ако сме толкова зле нима изкривяванията ще се ограничат до една институция? Добре ли е да приемаме да ни се вменява мисълта как една точно определена институция е прогнила и да се отклонява темата за прогнилостта на други или подобен похват може да не резултат на добри намерения, а измама? Има много неясни моменти в миналото и на Цветанов и на Борисов, смеят ли да говорят за тях? Спазване на закона ли е начина на Цветанов или продължение на беззаконията на Румен Петков облечено в медийна глазура? Питайте се хора не се опиянявайте от песента на славея и обещанията на добрите ченгета!

Прав е Цветанов, но не само правосъдието е за бедни и богати а и НАП.

цветанов специално за теб видяхме БОГАТ ЦВЕТАНОВ не го съдят,но тъста и тъстата какво ще ги прави КР.Стефанов,ще видим.Мисля си,че оператора има много работа и ще се забави.

цветанов специално за теб видяхме БОГАТ ЦВЕТАНОВ не го съдят,но тъста и тъстата какво ще ги прави КР.Стефанов,ще видим.

Съвсем вярно е мнението на посланика, а просто някои гъзолизци поддръжници на Герб го отричат, но е факт не откакто Герб са управляващи, а от доста преди това. Още е факт, че Герб не го променят ... ако правителството на власт не може да промени това - то кой? Аз, обикновенния човек ли да го променя?

г-н Министър, извинете, ще си позволя да ви дам един съвет. Моля Ви, крайно време е да прочетете НК и НПК. Бихте ли ми разяснили какво означава "условна присъда" и "изпитателен срок". Няма такава животно "три години условна присъда с 5 години изпитателен срок". Моля Ви, смешно е вече. И към журналистите - когато пишете на правна тематика, не подвеждайте читателите си. Иначе за оазиса - България е оазис и за монополисти и политици.

Цвъко многодомеца да говори за престъпници си е направо цинизъм

Подкрепям Цветанов които са против значи са бъркали в кацата с меда.

И аз го подкрепям, но не го изключвам от групата на оазисаджиите.

+1

Всяка крива линия, успоредната на партийната /тази на гроб/, е ПРАВА!

Всяка крива линия, колкото и да е крива, щом е успоредна на партийната /независимо на коя партия/, е ПРАВА!

Като се погледне назад във времето, когато други партии управляваха България, то явно пак прокуратурата и съдебната власт не са си свършили работата, ако е имало някакви нарушения около закупените от Цецо имоти, т.е. ПАК ИЗЛИЗА, ЧЕ СЪДЕБНАТА ВЛАСТ ИМА ДВОЕН АРШИН. Е къде тогава е грешката в изказването на Уорлик??? КЬОПАВА СИ Е СЪДЕБНАТА СИСТЕМА И ТОВА СИ Е.

ами тои откри топлата вода,браво на него!!!

Цветанов, Борисов и Уорлик са най-големите престъпници в България. Само те развалят 22 годишния рахат на другарите и то когато почти нищо не остана за крадене. Безобразие, бе другари!

И монополистите живеят в съдебен оазис - напр. Топлофикация, чийто методи повече приличат на организирана престъпна група, отколкото на компания, доставяща обществено значими услуги ... Спомням си как ББ подскачаше на Р. Овчаров, а сега мълчи ли мълчи... Междувременно парното скочи с 45% ... Народа си плаща - политиците си мълчат.

Ха са оправили правосъдната система, ха Цецо си изгорял и с 6 апартамента.

и защо? Значи да вемем от имащите и да дадем на бедняците, като тебе ли? Цветанов си купил някои, а другите са му наследство. Ти да не си болшевик?!

абееее,да го духат бедните.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Коментари - Цветанов се съгласи, че правосъдието у нас е за бедни и богати | Днес.dir.bg

Цветанов се съгласи, че правосъдието у нас е за бедни и богати

Съгласен съм с мнението на посланика на САЩ у нас Джеймс Уорлик, че в България има две правосъдни системи - за богати и за бедни. Престъпниците у нас се чувстват като в оазис на правораздаването.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов се съгласи, че правосъдието у нас е за бедни и богати | Днес.dir.bg

Коментари

правосадието е било, е и ще баде такова в цел свет не само в балгария. парата "говори".....

Така си е! Иначе до сега Ц.Ц щеше да бъде вече осъден....

Съгласява се разбира се.Ако бяха на място до сега щяха да го тикнат в панделата. Остана му само името - ЦЕЦО КРАДЕЦО!

Защо "филтрирате" коментарите??Явно ви харесва да публикувате само констататации.И аз казвам ,че всичко случващо СЕ Е УЖАСНО!!! и какво от това??????

Ха сега да видим кой се гласи за посланник в САЩ!!!!!!!!!

правосъдието е за да защитава престъпниците,елементарен пример ще напиша,вече четвърта година се боря за една детска издръжка,а да не говориме че наи голямите престъпници са на свобода

Това се нарича кривосъдие.

пален абсурд е тази дарява маи ще трябва да грамне бомба и да поче всичко отначало няма оправя хаиде на бунд ние сме си виновни за всичко седим гледаме и понасяме а другите народи за наи малкото и се дигат балгарина е дупедавец *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

"В утрото на светла ера, с факела на нова вера, идат бодри ескадрони с устрем горд и набег смел..." Българският народ отново ще "подиша чист и свеж въздух" и хората отново ще бъдат "радостни и щастливи" когато учениците отново започнат да четат Ботев, Смирненски и Вапцаров, а техните бащи отново започнат да строят СОЦИАЛИЗЪМ (не болшевизъм и не комунизъм)!

Същото го казва и бай Митьо в кръчмата, само че него няма кой да го чуе. Виж, като го каже американският посланик - подскачат.

Уорлик - гласът на народа?

Има ли проучване на кого вярват повече българите - на Уорлик или на Боко/Цеко?

Първо бесепарчето си ти,защото се вижда от постинга ти.Как да се съглася с Цветановата демамгогия.Примерно,отида и наритам здраво съдията издал присъдата на Ковачки,която е подигравка със хората в БГ.16 милиона и условна присъда-смях.Веднага идват Цецковите хора,смилат ме от бой,този дебил съдията ме съди максимално на незнам си колко години и обезщетения.Не носи никаква отговорност за присъдите които издава и се оправдава със закона.Обвит с ореол на божественост и статут на свещенна крава.А Цецо не бил съгласен с него.ДЕМАГОГИЯ е всичко.Когато видя разкарани съдии,прокурори и следователи за некъдърност и умишлени злоупотреби със служебно положение.Когато се въведе квота и срокове за решаване на дела.Когато се задължат съдиите да огласяват мотивите си за присъди и пускане под гаранция.Когато ги задължат да са съпричастни към делото,ж смисъл не да чакат на гюме да им доставят доказателства,а да участват в процеса на разследване,тоест да се потрудят,а не да плямпат,тогава ще повярвам и на Цетанов и на съд.Другото е котешки кумбаци,драгими сополив демократ.

Че кой не би се съгласил с министър Цветанов...само няколко задръстени бесепарчета/вече ги е срам да си признаят, че са такива/,пишещи като замаяни и си личат отдалеч.

Вече е ясно,че си написал химна на МВР и си луд фен на Веселин Маринов и Цецо.Като знае и признава какви са съдиите,защо не им е сложил до сега прангите бе пребоядисан гълъбе.И той и ти сте от същото червено котило.Аре пусни си"Наш'та полиция ни пази" и изпадай в екстаз.

Каква ще ми е присъдата, ако заплюя на тротоара съдията?

Ще си останете гамен. Аз също не съм доволен от решението на съдията...

Че кой не би се съгласил с министър Цветанов... само няколко задръстени бесепарчета, пишещи като замаяни - и си личат отдалеч.

маи оператора не мъ хареса това което написах .без ценизми ? може би се цтрахъват ите от садебната система. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Знанието е сила незнанието по - голяма

Прав е министъра. Според мен Наглите не трябва да са в ареста и затвора, щом убийците на Стоян Балтов са на свобода и се явяват на делата когато си поискат. Отвличането на Гунински и Киро Киров не мисля, че е по-голямо престъпление от убийството на един 20 годишен младеж, но на практика е друго.

Започвайте пак да плюете посланик Уорлик! Ама още ли не сте започнали? Тц,тц,тц.

йорлик. ти неси прав в балгария няма коръпция >>ковахки няма вина захтото е богат ане беден >>>>>>>>???????????? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

НАРОДЕН СЪД ЗА Г Е Р Б!!! И безплатно ще построим Белене. Боко и Цецко ще копаят основите. Ще продадем апартаментите на Цецко, така и те ще имат принос за Националната енергетика!

Крадливото и лъжливо Цеци да си погледне биографията и хвърли усилията да спасява тъстовете си.

Г-н Цветанов,вероятно се шегувате от позицията си на управник.Та това са камъни по Вашата глава?

Не разбирам защо трябва да се прехласваме какво е казал Джеймс Уорлик , казал е това което го знае всеки в тази държава . Казаха го преди изборите и Цветанов и Бойко ! Не знам на какво в случая Цветанов се съгласява , след като нищо не е променено !

Бащата бил изнасилил дъщеря си само два пъти, когато бил пиян и затова го пускат... Тези съдии са с тотално закърнели сетива за морал и закон и трябва да бъдат извадени от тази професия по възможно най-бързият начин!!!

Ами ЦЦ го знае от опит - какво стана с неговите имоти???

Гласуваш Боку - получаваш Цицку

той Цвъку ша въ упрай кат' ви стани президентин хаирсъзи таквиз ...

Папконосец нищо друго - шлифера

И аз съм съгласен с Цветанов, но донякъде. Та нали най-пресният и очевАден пример, е приключилата неотдавна проверка на НАП срещу него. Ако съдебната система, в лицето на прокуратурата, си беше на място, би трябвало да бъде образувана проверка, както срещу Цветанов, така и срещу служителите извършили проверката, а също и срещу шефа на НАП, който така яростно /но ТЪПО/ защитаваше Цв.Цв. и служителите си в медиите.

Не е важно кой е казал, че има едно правосъдие за богатите и друго за бедните! Важното е, че това е чиста и свята истина! С една дума у нас няма правосъдие! У нас има кривосъдие! У нас може да се говори за правосъдие, което покрива престъпленията на комунистите и техните слуги, мутрите! И правосъдие, което служи да стресира, санкционира и респектира всички останали граждани на територията, наречена фарисейски държава България! Правосъдие, което оставя безнаказани гигантски престъпления, и масови престъпления, с една единствена цел,толерираната престъпност да играе ролята на репресивните органи от времето на комунизма, Държавна сигурност и Народната милиция. Естествено в цялата социално-политическа и институционна схема големият печеливш са червените барони от сто червени фамилии,червените номенклатури, разграбили в червената мъгла всичко, изградено от българския народ, и червените олигарси, препрали парите на червените барони!

боко тиквата и герб са част от гиганцката конспираця на бкп/дс. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Е па той посланика имаше предвид консултанта многодомец

Е па на тоя ковачки парите може да са му дарени от тъщата, нека сега гонат нея, той си е чист, като един друг бързо и новозабогатял многодомец, който е по-правилен и е от властта, а и тъщата му пое всички удари.... въпроса е в аршина и тъщите да са еднакъви...

По-големи претъпници от вас няма. заради говеда като вас 20 години стоим с африкански доходи , за да може вие да живеете охолно, а ние да мрем от глад въпреки че работим!

Цецо, как вървят апартаментите на пазара?

комуняшкото кривосадие не е за бедни и богати, а за богати каманисти и за всички останали наивници. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

На калпав х.., вълната му пречи! Когато ние бяхме на власт имаше правосъдие! Върнете ни държавата, като искате да има правосъдие! Разбрахте ли, господа комплексари!

казваш правосъдие имало и си се писал като "Батето" ...странно...значи сина ти трябваше да гние в затвора доживот за многобройните отвличания и изнасилвания и гавра с млади момичета, повечето ученични изчаквани пред гимназийте от БКП главорези. Нещо...не знам да е бил там обаче ...?!

Благодаря на оператора,за бързото действие.

А какво доказва, че полицията не е част от оазиса или по-лошо - част от живеещите в него? Ако сме толкова зле нима изкривяванията ще се ограничат до една институция? Добре ли е да приемаме да ни се вменява мисълта как една точно определена институция е прогнила и да се отклонява темата за прогнилостта на други или подобен похват може да не резултат на добри намерения, а измама? Има много неясни моменти в миналото и на Цветанов и на Борисов, смеят ли да говорят за тях? Спазване на закона ли е начина на Цветанов или продължение на беззаконията на Румен Петков облечено в медийна глазура? Питайте се хора не се опиянявайте от песента на славея и обещанията на добрите ченгета!

Прав е Цветанов, но не само правосъдието е за бедни и богати а и НАП.

цветанов специално за теб видяхме БОГАТ ЦВЕТАНОВ не го съдят,но тъста и тъстата какво ще ги прави КР.Стефанов,ще видим.Мисля си,че оператора има много работа и ще се забави.

цветанов специално за теб видяхме БОГАТ ЦВЕТАНОВ не го съдят,но тъста и тъстата какво ще ги прави КР.Стефанов,ще видим.

Съвсем вярно е мнението на посланика, а просто някои гъзолизци поддръжници на Герб го отричат, но е факт не откакто Герб са управляващи, а от доста преди това. Още е факт, че Герб не го променят ... ако правителството на власт не може да промени това - то кой? Аз, обикновенния човек ли да го променя?

г-н Министър, извинете, ще си позволя да ви дам един съвет. Моля Ви, крайно време е да прочетете НК и НПК. Бихте ли ми разяснили какво означава "условна присъда" и "изпитателен срок". Няма такава животно "три години условна присъда с 5 години изпитателен срок". Моля Ви, смешно е вече. И към журналистите - когато пишете на правна тематика, не подвеждайте читателите си. Иначе за оазиса - България е оазис и за монополисти и политици.

Цвъко многодомеца да говори за престъпници си е направо цинизъм

Подкрепям Цветанов които са против значи са бъркали в кацата с меда.

И аз го подкрепям, но не го изключвам от групата на оазисаджиите.

+1

Всяка крива линия, успоредната на партийната /тази на гроб/, е ПРАВА!

Всяка крива линия, колкото и да е крива, щом е успоредна на партийната /независимо на коя партия/, е ПРАВА!

Като се погледне назад във времето, когато други партии управляваха България, то явно пак прокуратурата и съдебната власт не са си свършили работата, ако е имало някакви нарушения около закупените от Цецо имоти, т.е. ПАК ИЗЛИЗА, ЧЕ СЪДЕБНАТА ВЛАСТ ИМА ДВОЕН АРШИН. Е къде тогава е грешката в изказването на Уорлик??? КЬОПАВА СИ Е СЪДЕБНАТА СИСТЕМА И ТОВА СИ Е.

ами тои откри топлата вода,браво на него!!!

Цветанов, Борисов и Уорлик са най-големите престъпници в България. Само те развалят 22 годишния рахат на другарите и то когато почти нищо не остана за крадене. Безобразие, бе другари!

И монополистите живеят в съдебен оазис - напр. Топлофикация, чийто методи повече приличат на организирана престъпна група, отколкото на компания, доставяща обществено значими услуги ... Спомням си как ББ подскачаше на Р. Овчаров, а сега мълчи ли мълчи... Междувременно парното скочи с 45% ... Народа си плаща - политиците си мълчат.

Ха са оправили правосъдната система, ха Цецо си изгорял и с 6 апартамента.

и защо? Значи да вемем от имащите и да дадем на бедняците, като тебе ли? Цветанов си купил някои, а другите са му наследство. Ти да не си болшевик?!

абееее,да го духат бедните.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.